Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Άλλο αντιπολίτευση, άλλο αντιδήμαρχος


Η μεταστροφή του σύντροφου Καρακώστα είναι εντυπωσιακή από τον πρώτο κιόλας μήνα που μπήκε στην πολυπόθητη γι΄αυτόν διοίκηση και μάλιστα έγινε και αντιδήμαρχος. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους:

1. Ο σύντροφος Καρακώστας σηκώνει το χεράκι του και ψηφίζει υπέρ της συναυλίας της ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ στις εκδηλώσεις για τη ναυμαχία της Ναυπάκτου.
Ξέχασε φαίνεται που ο ίδιος συμμετείχε στις διαδηλώσεις για το κλείσιμο και το μαύρο της ΕΡΤ.
Παρέκαμψε τις πρόσφατες παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ εξαιτίας της κυβερνητικής παρέμβασης και το κόψιμο της συνέντευξης τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα.
Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπακτίας το έφερε βαρέως και δημοσίευσε τις απόψεις της για το θέμα και καταδίκασε το γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε υπέρ της συμμετοχής της ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ στις εκδηλώσεις της ναυμαχίας στη Ναύπακτο.
Θα μπει άραγε θέμα και στην Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κράτησε ο σύντροφος Καρακώστας στο συγκεκριμένο θέμα;

2. Στο θέμα για τον ορισμό του κ. Φράγκου ως πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου ο σύντροφος Καρακώστας όχι μόνο σηκώνει το χέρι του και ψηφίζει υπέρ αλλά τεκμηριώνει την ψήφο του με το γνωστό λαϊκό άσμα: «Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωσή μας όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

3. Στην επίμονη ερώτηση του Παπαθανάση σε δυο δημοτικά συμβούλια αν η νέα δημοτική αρχή θα τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση να τροποποιήσει το έργο της ανάπλασης, ο σύντροφος Καρακώστας έριξε το μπαλάκι στην τεχνική υπηρεσία και δεν απάντησε αν άλλαξε η πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής.

4. Ενώ για να καλύψει προφανώς κάποια προεκλογική δέσμευση έσπευσε να κάνει δηλώσεις και να φέρει ως κατεπείγον το θέμα της αλλαγής της μελέτης για το προαύλιο του 2ου δημοτικού σχολείου.
Κι όταν είδε ότι πήγε εντελώς απροετοίμαστος και του έβγαινε μπούμερανγκ, το μάζεψε το θέμα και για να βγει και από πάνω χρησιμοποίησε ο σύντροφος Καρακώστας τη γνωστή παπανδρεϊκή τακτική της διαβούλευσης με την κοινωνία.

Σύντροφε Καρακώστα, για να χρησιμοποιήσω τις λαϊκές εκφράσεις που ήταν μέχρι πρότινος του γούστου σου, η στάση σου αυτές τις τριάντα μέρες της θητείας σου ως αντιδήμαρχος δεν έχει να κάνει με τακτική διαβούλευσης και διαλόγου αλλά είναι καθαρή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

38 σχόλια:

  1. Μην εκπλήσσεστε παιδιά με την τακτική του Καρακώστα. Έτσι κάνουν οι αριστεροί της συμφοράς. Άλλα υπόσχονται στο λαό προεκλογικά, άλλα πράττουν μετεκλογικά. Δεν εμφορούνται από σταθερές αξίες και αρχές παρά κάνουν τα πάντα (με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους) για να ανέβουν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ κάπως έτσι και οι "αριστεροί" του ΠΑΣΟΚ όρμησαν στον ταβλά με τα κουλούρια και νόμισαν ό,τι παντρεύτηκαν την εξουσία. Ετοιμαστείτε τώρα για τους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ. Ατιμη εξουσία! Πρώτοι σε προσκυνούν όσοι σε φτύνουν, όσο είναι στην απέξω βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρακώστας και η παρέα του ένα στόχο είχαν κ έχουν ας φύγει ο Μπουλές να πάρουμε την εξουσία κ θα τα βρούμε εμείς τα υπόλοιπα, τώρα πως θα μοιράσουν την εξουσία και τα υπόλοιπα θα δείξει ο χρόνος.
    Ένα είναι σίγουρο στις επόμενες εκλογές η ομάδα αυτή θα χωριστεί, δεν ξέρω σε πόσα κομμάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο "αριστερός" Καρακώστας πρότεινε να δημιουργηθούν παράγκες προκειμένου να κάνουν μάθημα τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου. Γιατι; Διότι κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε την αντιπολιτευτική κριτική του για την "παραγκούπολη που θα έστηνε ο Μπουλές". Καθόλου δεν τον ενδιέφεραν οι άθλιες συνθήκες στις οποίες θα έκαναν μάθημα τα παιδιά. Η μόνη του έγνοια ήταν πώς θα γίνει σκληρή κριτική στον Μπουλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην απορείτε βρε, απο γιαλαντζι αριστερούς είναι γεμάτος ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρακώστας και σοβαρότητα-υπευθυνότητα στη διοίκηση του δήμου δεν πάνε μαζί. Είναι σχήμα οξύμωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Καρακώστας είναι αριβίστας, όχι μόνο διέλυσε την κίνηση πολιτών, την παράταξη που ο ίδιος έφτιαξε, αλλά άφησε έξω από το δημοτικό συμβούλιο και όλους της κίνησης. Μονοφαγάς απολαμβάνει τώρα το δημιουργημά του. Στις κινήσεις ματ αποδείχτηκε καλός, για να δούμε όμως πόσα απίδια πιάνει ο σάκος από τη θέση του αντιδημάρχου και της διοίκησης.κρίμα για τον ίδιο αλλά και για τη Ναύπακτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δουμε τι θα πει στα συντροφιά όταν τους συναντήσει.
    Θα δικαιολογηθεί οτι είναι συνιστώσα και δρα ανεξάρτητα.
    Το ίδιο ισχυει και για τον Τάκη.
    Αυτός μάλλον θα τους πετάξει ενα ρητό και θα καθαρίσει.
    Ναύπακτος τι σουμελε να ζήσεις !!!!!!!!!!!¡!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πει ο Τάκης, αυτός είναι διαρκώς εκτός τόπου και χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα προδωθηκες ποια εισαι και γραφεις με τοση κακια .

      Διαγραφή
    2. Συγνωμη προεκλογικα εσεις δεν ειχατε Ιντερνετ να διαβασετε τις αισχρολογιες που εγραφε ο Εμπρος πισω?τωρα καλη ορεξη. και πολυ αργησαν να το κανουν το lepanto press.

      Διαγραφή
  10. Δεν κατάλαβα χθες η Σμπουκη ψήφησε ΠΑΡΟΝ για την εκλογή του προέδρου της ΚΕΔΝ ,τη εγινε παιδια βρέθηκε γυναικα με παντελόνια στο ΔΣ της Ναυπακτου;χαχα ερε γελια που θα εχουμε.......... (παντος μπραβο για το θαρρος της).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της έδωσε συγχαρητήρια και η Ζιαμπάρα, η οποία ξεμπρόστιασε τον Λουκόπουλο θυμίζοντας την προεκλογική συγκέντρωση που είχε κάνει για τις γυναίκες. Τις ξέχασε όμως μετλα τις εκλογές. Καθαρή υποκρισία, όπως του είπε η Ζιαμπάρα. Βλέπεις ο Τάκης έχει δάσκαλο τον Καρακώστα. Το μόνο που τον ένοιαζε να ξεμπήξει τον Μπουλέ. Τώρα όμως θα δει τι εστί η εξουσίσ

      Διαγραφή
    2. Παρόν ε? Σμπουκη η ....παρόν! Ανέκαθεν οι οπαδοί του μπουλέ το είχαν το επίπεδο τους. Α! Η αλ´ηθεια πρέπει να λέγεται!

      Διαγραφή
  11. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι γελεια με την επαναληψη δεν ευχαριστω

      Διαγραφή
    2. Σε καταλαβαίνω και δεν σε παρεξηγώ για τα σχόλιά σου! Δεν αισθάνεσαι και εσύ καλά με τον "αρχηγό" σας να μην ξέρει πού πάνε τα τέσσερα!

      Διαγραφή
    3. ξερει να μην κλεβει όπως οι δικοι σου

      Διαγραφή
  12. Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν άκουσα τον Καρακώστα να υπερασπίζεται τον Φράγκο. Ο Καρακώστας που δεν καθότανε μύγα στο σπαθί του να είναι συνήγορος πράξεων πλαστογραφίας με γελοία επιχειρήματα; Να κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι η νέα δημοτική αρχή δεν είχε κανένα λόγο να προτείνει τον Φράγκο για πρόεδρο. Ποιος Ναυπάκτιος θα πιστέψει ότι ο Αντώνης ως μέτοχος του 30% δεν ήξερε τι έκανε ο αδελφός του ο Θανάσης που είναι μέτοχος με 70% ; Τι θα πείραζε την δημοτική αρχή αν έβαζε πρόεδρο στο Λιμενικό Ταμείο ένα άλλο σύμβουλο. Υπάρχουν 10 σύμβουλοι που θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά. Οι δικαιολογίες που άκουσα δεν γίνονται πιστευτές ούτε από μικρά παιδιά. Τη στάση της δημοτικής αρχής και κυρίως του Καρακώστα μόνο σοβαρές προεκλογικές δεσμεύσεις προς την οικογένεια Φράγκου μπορούν να την εξηγήσουν. Κρίμα Καρακώστα. Πήρες κατήφορο που δεν θα έχει γυρισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ανηθικοι και τα χειροτερα ερχονται. Και πιστεψε με ημουν στο 60% του λουκοπουλου.

      Διαγραφή
    2. Διαχειριστή και σχολιαστη του lepantopress. Μια συμβουλή μόνο. Πρόσεξε γιατι απο το πολύ μίσος υπαρχει κίνδυνος να πάθεις τιίποτα. Ηρεμήσε .... εκλογές εχασες.....όχι κεφάλι...μην κανείς έτσι! Μη συνεχιζεις στον ίδιο ρυθμό γιατι θα καταπιεις τη χολη σου.



      Διαγραφή
    3. Πω,πω λύσσα με το Φραγκο. Φίλε κανε κάτι να γλυτωσεις! Γίνε χειμερινος κολυμβητης, ανέβα στον Όλυμπο, βάλε λίγο ξυδι παραπάνω στη σαλάτα.....κανε κάτι όσο ειναι νωρις γιατι σε λίγο θα είσαι..........γιια μεγάλη σάλτα....

      Διαγραφή
    4. Αλλά και σεις να υπερασπίζεστε καταχραστή, είναι καλύτερο;

      Διαγραφή
    5. Το 60% των Ναυπάκτιων ψήφισαν Λουκόπουλο είτε επειδή είχαν υποχρέωση στη συζυγό του,Γεωργία(λόγω του ότι ήταν καλή και εξυπηρετική ως γιατρός τόσα χρόνια), είτε επειδή πίστεψαν τα ψέματα του Καρακώστα και του Κοτσανά, είτε επειδή πιάστηκαν αιχμάλωτοι στην προπαγάνδα των ιστολογίων (βλ. nafpaktianews,nafsclick,αντιτσούμας),είτε επειδή ο Μπουλές με την πολιτική του έθιγε τα συμφέροντά τους,είτε επειδή ασπάστηκαν την αντίληψη των "γκοτζαμπάσηδων" της Ναυπάκτου:"να φύγουν οι βλάχοι". Κοντολογίς: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

      Διαγραφή
  13. Από την αρχή της θητείας του Μπουλέ ο "αριστερός" Καρακώστας παρέα με τον Κοτσανά αντί να κάνουν τεκμηριωμένη κριτική στη δημοτική αρχή, υπονόμευσαν κάθε προσπάθεια επίλυσης κρίσιμων προβλημάτων (2ο Γυμνάσιο-Λύκειο, ΤΕΙ, ανάπλαση της πόλης κτλ. κτλ.). Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να "ξεμπήξουν" τον Μπουλέ και όχι να λυθούν τα προβλήματα του δήμου. Και δυστυχώς τώρα αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στο τιμόνι του δήμου. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα σε σένα να υποστηρίζεις καταχραστές χρημάτων...

      Διαγραφή
  14. Εύχομαι και ελπίζω να μη το μετανιώσω που τους ψήφισα.
    Είναι νωρίς, να τους δώσουμε χρόνο να δούμε και μετά κρίνουμε.
    Έτσι νομίζω είναι το σωστό.
    Δεν το κρύβω ότι διαβάζω το lepantopress και με έχει εντυπωσιάσει το επίπεδό του.
    Θέλω να πιστεύω ότι δεν εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένα.
    Να δούμε, δώστε σε όλους το χρόνο τους και αργά ή γρήγορα θα ξεχωρίσουν το ασήμι από τον πάφιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις το ασήμι από τον πάφιλα, μέσα σε 20 μέρες ενώ στα τριάμισι χρόνια το κατάφερες !

      Διαγραφή
  15. Τι μπορουν να μας πουν οι Μαρια με το Γιαννη? οτι ειχαν φτιαξει ενα κλειστο γκρουπ μεσα στο δημο και εδιναν ολες τις δουλειες σε λιγοστους δικους τους και οι υπολοιποι τιποτα... Αυτα πληρωνονται οπως φανηκε το Μαη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστά τα λέτε κύριε λεπαντοπρεση. Ο Καρακωστας ειναι το λάθος της Ναυπακτου. Ο λάθος αντιδήμαρχος που καταστρέφει τη πολη. Τα αστραχαν που υπηρέτησαν παλιοτερα ηταν για την βουλή των λορδων ε? ρε συ ποσα θες να μας τρελανεις......ποσο άσχετος μπορεί να είσαι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι δεν βαζετε μετρητη επισκεψεων. Τι φοβαστε. Ο αντιτσουμας που σαρωνε τοχε φορα παρτιδα το ρολογακι. Θα μου πειτε εσεις εχετε δεν εχετε 50 επισκεψεις
    ημερησιως..οποτε τι να βαλετε. Κατανοητον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάτι 'αλλο ακούγεται ακόμα. Καρακώστα ετοιμάσου να απαγγείλεις και άλλο τραγουδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρελαίνομαι να δω τον Καρακώστα στην συναυλία της ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ. Θα παραβρίσκεται και ο συμπέθερος Λαοκράτης στη συναυλία ή μόνο την συζήτηση θα συντονίσει; Τι θα κάνει ο Λαοκράτης, ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι; Στενός μάλιστα συνεργάτης του Τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε (πρόσφατη) σύσκεψη δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση απέναντι στη ΝΕΡΙΤ σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης κατεγράφησαν δυο απόψεις οι οποίες και αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Η πρώτη άποψη που φέρεται να εκφράζει και την Αριστερή Πλατφόρμα μιλάει για κατάργηση του νέου φορέα Η δεύτερη άποψη είναι εντελώς διαφορετική δεν απορρίπτει τη ΝΕΡΙΤ και μιλάει για επαναξιολόγηση.

    Όπως βλέπετε, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα και σε καμία περίπτωση δεν είναι η λογική του άσπρου/μαύρου.
    Ίσως δε (κρατήστε το αυτό) προσεχώς η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ΝΕΡΙΤ να μην είναι και πολύ διαφορετική από τη σημερινή στάση του Καρακώστα.....όπως επίσης (κρατήστε το κι αυτό) η μεταστροφή του συντρόφου Καρακώστα να μην αποδειχτεί μεγαλύτερη από αυτή του αρχηγού Τσίπρα.... All right?
    Δυστυχώς έχουν αλλάξει οι εποχές και σεις έχετε μείνει λίγο πίσω. Πολιτικά, μοιάζετε να ανήκετε σε έναν άλλο αιώνα (στο προηγούμενο) όταν τα ιδεολογικά στίγματα ήταν σαφή και τα κόμματα ήταν Λενινιστικού τύπου κόμματα.
    Σήμερα (καλώς ή κακώς) βρισκόμαστε μπροστά στην ανάδυση μιας κουλτούρας συνεργασιών με διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές που αφετηριακά συναποδέχονται να συνυπάρξουν.
    Μη μιλάτε σαν τον Φλωράκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νοιώθω μεγάλη απογοήτευση από τον Καρακώστα γιατί με τη στάση του αυτή προδίδει αυτά που έλεγε τόσα χρόνια. Η κοινωνία για κάτι τέτοιους αριστερούς γυρνάει την πλάτη στην αριστερά. Δυστυχώς για ένα κομματάκι εξουσίας πουλήθηκαν όλα. Από την ακραία αριστερά βρέθηκε να συνεργάζεται με ένα μείγμα ανθρώπων που δεν τους συνδέει τίποτα παρά μόνο η εξουσία και ο Μπουλές. Βλέπω την πολιτική διαδρομή του Καρακώστα και είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτά που λέει στο συμβούλιο ως αντιδήμαρχος πλέον, η κατρακύλα θα συνεχιστεί. Στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχει τέρμα στην πολιτική κατρακύλα.
    Να γιατί λέω : που ήσουνα νιότη που ’δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Καρακώστας είναι υπαίτιος του σημερινού μορφώματος. Τι εκπροσωπεί ο Καρακώστας για να δούμε σήμερα.
    Νομίζω οτι τα ιδανικά της αριστεράς για ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα κλπ κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Κατά περιόδους η αριστερά συγκίνησε πολύ κόσμο και μεγάλωσε μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μας με τα συνθήματά της. Επειδή σε άλλες εποχές πολλοί αριστεροί πλήρωσαν με τη ζωή τους για τις ιδέες τους και τα ιδανικά τους η κοινωνία έχει κάποιο σεβασμό στα κόμματα της αριστεράς και κυρίως στο ΚΚΕ που μένει άκαμπτο και πιστό στις αρχές του.
    Σήμερα η αριστερά περνάει κρίση. Παρόλο που η κοινωνία δέχεται καθημερινά χαστούκια και χάνει τις κατακτήσεις της τα κόμματα της αριστεράς δεν εμπνέουν το λαό όπως παλιά και δεν μπορούν να κινητοποιήσουν τον κόσμο. Τι φταίει γιαυτό; Για μένα φταίει το ΠΑΣΟΚ που λεηλάτησε τα συνθήματα της αριστεράς και με αριστερή φρασεολογία έφερε τη χώρα, μαζι με τη Νέα Δημοκρατία στο σημερινό αδιέξοδο. Φταίνε τα κομματικά στελέχη κυρίως του ΠΑΣΟΚ που με αριστερη φρασεολογία πλούτισαν λεηλατώντας τα δημόσια ταμεία. Φταίνε και κάποιοι "αριστεροί" που για αλλού ξεκίνησαν και αλλού βρέθηκαν. Χρησιμοποιώντας και αυτοί αριστερή φρασεολογία θέλουν αυτά που λένε κάθε φορά να τα υιοθετεί η κοινωνία σαν αριστερή πολιτική. Παρακολουθώ τον Κ. Καρακώστα και εκπλήσσομαι με την πορεία του. Από την άκρα αριστερά διέγραψε μια πορεία προς τα δεξιά και σήμερα θέλει να περνάει στην κοινωνία ως αριςτερός. Για να πάρει ένα κομμάτι εξουσίας δεν δίστασε να περάσει απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΚΚΕ και στη συνέχεια να καταλήξει στο ΣΥΡΙΖΑ. Διέλυσε την Κίνηση Πολιτών Ναυπάκτου, αλλά μεθοδικά φρόντισε για τον εαυτό του, συνεργάζεται χωρίς αρχές με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει κανένα πολιτικό δεσμό μόνο και μόνο για να διώξει το Μπουλέ και να γίνει αντιδήμαρχος αφού είδε οτι η κοινωνία δεν τον εμπιστεύεται για δήμαρχο. Γιατί η κοινωνία να εμπιστεύεται την αριστερα όταν οι "αριστεροι" ακολουθούν μια τέτοια πορεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή