Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δάσκαλε που δίδασκες

Έκανε την αυτοκριτική του ο νέος δήμαρχος στον αγιασμό του 3ου δημοτικού. 
«Δεν πιέσαμε, δεν τρέξαμε και μείναμε στα ίδια….   Οι πολλές απόψεις μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι, να έχουμε ακόμα κοντέινερς».
Μόνο που ξέχασες κ. Δήμαρχε να πεις ότι τόσο ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Καρακώστας, που τον έχεις ορίσει αντιδήμαρχο, όσο και εσύ από τις θέσεις της αντιπολίτευσης, κοντέινερς ζητούσατε για το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο.
Χάρη μεγάλη χρωστάς στο Μπουλέ που δεν λύγισε από την πίεση και δεν γέμισε τη Ναύπακτο κοντέινερς.
Τουλάχιστον να του το αναγνωρίσεις σε πέντε μέρες που δημοπρατείται από τον ΟΣΚ το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο. 

8 σχόλια:

  1. Έχοντας δίπλα του,αυτόν που κατηγορείται για πλαστογραφία.Τι προσπαθούν να μας δείξουν?Μήπως θέλουν να κουκουλώσουν την υπόθεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε να δούμε κωλοτούμπες απο τους Κοτσανοκαρακωσταίους... Παρακολουθούσα τα Συμβούλια και τους θυμάμαι να ωρύονται απαιτώντας απο τον Μπουλέ να πάρει κοντεινερ για να στεγάσει το 2ο Λύκειο.Μέχρι που μεθόδευσαν και καταλήψεις των εδράνων απο τους μαθητές. Φάτε τους τώρα Ναυπάκτιοι στη μάπα. Και που είστε ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοτσανας και Καρακωστας δεν ενδιαφερονταν καθολου για τα παιδακια που θα εκαναν μαθημα σε αθλιες συνθήκες μέσα στα κοντεινερς, η μονη τους εγνοια ηταν πώς θα κανουν αντιπολίτευση στον Μπουλέ. Αν τους άκουγε τότε ο Μπουλές, τώρα θα τον κατηγορούσαν ότι δημιούργησε μια παραγκούπολη. Ιδού λοιπόν το ποιόν των ανθρώπων που κυβερνούν αυτή τη στιγμή τη Ναυπακτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικά αυτό το lepanto press ειναι σιγουρο οτι ειναι της Ζιαμπαρας και του Γιαννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε το τινος ειναι και πες μας αν γραφει ψεματα ή οχι! ουτε τα αισχρα που εγραφε ο αντιτσουμας γραφει, ουτε τα εσκεμμενα ψευδη και τις ανακριβειες αυτων των ασχετων που παριστανουν τους δημοσιογραφους στο nafpaktianews!

      Διαγραφή
  5. Ντροπή σου Τάκη να σε συνοδεύει ο πλαστογράφος ο Φράγκος και μάλιστα και στους αγιασμούς στα σχολεία. Ωραίο πρότυπο δίνεις στη νεολαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Σμπουκη γιατι δεν εμφανίζεται πουθενά; μήπως την εχει κάνει με ελαφρά βηματάκια ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος και ουδέτερος20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:16 μ.μ.

    Αυτόν που δεν αρνείται ότι η εταιρεία του (εταιρεία δυο αδελφών) έκανε πλαστογραφία για να πάρει χρήματα από το Δημόσιο τον παίρνουν κοντά τους και φωτογραφίζονται καμαρώνοντας δίπλα του γιατί είναι ο άνθρωπος που δίνει λύσεις σε όποιο πρόβλημα και να παρουσιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή