Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστροφή σε Νταραβεριτζή

Μπορεί ο Καρακώστας να το έριξε στα τραγούδια σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο… « …στην περίπτωσή μας όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος… », αλλά κάτι ήξερε.
Προ τετελεσμένων έφεραν το δημοτικό συμβούλιο οι λεβέντες της καινούργιας δημοτικής αρχής, με άλλο δρόμο να μην υπάρχει, παρά μόνο αυτόν της φωτογραφικής ανάθεσης των παζαριών και της εκχώρησης σε φρέσκο νταραβεριτζή της διοργάνωσης.
Όλα νομότυπα και σύννομα!  
Προτεραιότητα δόθηκε στην ασφάλεια και τη νομιμότητα του παζαριού, είπε ο δήμαρχος στις λιγοστές κουβέντες που μας χάρισε και άφησε τα υπόλοιπα πάνω στους αρμόδιους  αντιδημάρχους, που μας είπαν ότι ήταν ασφυκτικοί οι χρόνοι!
Επιστροφή στο παρελθόν,  με το νταραβεριτζή να κάνει κουμάντο, να εισπράττει μαύρο χρήμα, να απειλεί την Επιτροπή των παζαριών, να στήνει παραπάζαρο με επιπλέον παράνομες παράγκες και να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα;
Η νομιμότητα των εγκαταστάσεων που θα πληρούν τη στατική επάρκεια της κατασκευής, την πυρασφάλεια και τους κανόνες υγιεινής, η καραμέλα που πιπίλιζαν συνεχώς οι αντιδήμαρχοι για να πείσουν ποιόν και γιατί;
Όλοι συμφωνούν με την αισθητική αναβάθμιση και την ασφάλεια των παζαριών, ο τρόπος έχει σημασία.
Κ. δήμαρχε, αν με τους νταραβεριτζήδες κρίνει και επιλέγει η δημοτική αρχή πως θα πάνε μπροστά τα πράγματα, προχωράτε.
Ο Καρακώστας το είπε και αμαρτία δεν έχει μετά τα παζάρια θα δούμε όταν θα κάνουμε ταμείο.
Βλέποντας και κάνοντας, γιατί δε προκάναμε που έλεγε και ο αείμνηστος  Χαρ.Φλωράκης.  

8 σχόλια:

  1. poios dimarxos? autos den asxolithike katholou me ta pazaria! opoios thelei as rwtisei tous ypallilous tou dimou na mathei... pantws ap oti akousa apo dikous tou proxthes sto limani den polyagxwnetai gia ta problimata tou dimou... i xerei kala ti na kanei i exei poly empistosuni ston karakwsta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαλεξε επιλεκτα ατομα σαν εξυπνος που ειναι και οχι ασχετους

      Διαγραφή
    2. ναι βγαλε μας και στραβους τωρα.... δεν τον βλεπεις στα συμβουλια οτι παιζει διακοσμητικο ρολο; μη λεμε και οτι θελουμε.. ενταξει μπορει να τον υποστηριζεις και να τον ψηφισες, δε με ενδιαφερει αυτο, αλλα να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη... οσο για τους..... επιλεκτους συνεργατες, γνωριζουμε. ξερουμε τι ειναι ο καρακωστας, ο κοτσανας ο ραπτης ο κοτρωνιας απο πιο πριν... σε παραπεμπω σε βιντεο απο παλιοτερες συνεδριασεις του δσ οταν αυτοι ηταν στην αντιπολιτευση... οταν μιλουσαν για κοντεινερ αντι για κτηρια, οταν εκαναν ολοι μαζι ενσταση στον πρωτο προυπολογισμο του δημου ναυπακτιας, οταν μαζι με καποιες κοινωνικες ομαδες εκαναν δυο φορες καταληψη της αιθουσας του δσ (μια εκ των οποιων στην προσπαθεια τους να μη γινει κτιριο και να βαλουμε τα παιδια μας σε κοντεινερ), οταν διεκοπταν τους δημοτικους συμβουλους της συμπολιτευσης για να μην ακουστουν πραγματα που δεν ηθελαν κ υστερα εφευγαν απο την αιθουσα.... τετοιο αισθημα ευθυνης απο τους....επιλεκτους! ασε λοιπον να δουμε στην πορεια ποσα απιδια πιανει ο σακος και μη βιαζεσαι..

      Διαγραφή
  2. Κάποιοι δεν έχουν μάθει να απαντούν με επιχειρήματα στις αναρτήσεις και στα σχόλια που ανεβαίνουν στο lepantopress και κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν χρόνια και πολύ καλά.
    Απαντούν με κραυγές και αισχρολογήματα.
    Από τη διαχείριση του ιστολογίου, με λύπη μας, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίζουμε αυτές τις κραυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νταβατζης του Μπουλε ονομαζεται '' εργολαβος δημοσιων εργων '' ο εργολάβος του Λουκοπουλου ονομάζεται '' Νταβατζης''.
    Ας μας εξηγησει καποιος τη διαφορά για να την καταλάβουμε κι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παίζετε με τους υπαλλήλους σε μια εποχή που ψάχνουν εναγωνίως να κόψουν κεφάλια για ψύλλου πήδημα. Οι εργολάβοι και αυτοί που έκαναν μελέτες επί Μπουλέ έχουν τις υπογραφές υπαλλήλων, προισταμένων και διευθυντών. Με αυτά που γράφετε και καταγγέλετε δεν χτυπάτε τον Μπουλέ αλλά βάζετε στόχο τους υπαλλήλους. Η μεγάλη πλειοψηφία τους στήριξε Λουκόπουλο. Κοιτάτε μπροστά γιατί οι εποχές είναι πονηρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καρακώστας δεν μπόρεσε ποτέ του να χωνέψει ότι ο Μπουλές πέταξε έξω από τα παζάρια τον νταβατζή. Τώρα η νέα δημοτική αρχή εφαρμόζει ξανά τα παλιά επειδή δεν έχει το θάρρος να εφαρμόσει την πολιτική του Μπουλέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή