Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλού τα κακαρίσματα


 Στο πόδι βρίσκεται και πάλι ο Γαλατάς, γιατί ανεπισήμως  διέρρευσε  η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που δίνει το «πράσινο φως» στην επέκταση των υφιστάμενων πτηνοτροφικών μονάδων «Κοντοχρήστου».
Για όσους δεν θυμούνται ή και δεν θέλουν να θυμούνται, το θέμα είχε έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο πέρυσι.
Γνωμοδοτική η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά έχει αξία να δούμε τι έγινε τότε.
Κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε την αντίθεσή του, με τους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο  Σαλαμούρα- συμπολίτευση τότε και  Μαίρη  Κουτσοσπύρου – αντιπολίτευση, να ψηφίζουν υπέρ της επέκτασης της μονάδας .
Ο  Ανδρέας  Κοτσανάς κάτι του έτυχε  και ήταν απών και ο  Κώστας  Καρακώστας  βρισκόταν για ένα τσιγάρο σέρτικο έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Μικρή λεπτομέρεια: o δικηγόρος που εξέθεσε τις απόψεις της πλευράς Κοντοχρήστου και υπεραμύνθηκε της επέκτασης της  πτηνοτροφικής μονάδας,  ήταν ο Αντώνης  Φράγκος.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί και έρχονται οι καταστάσεις να σε βρούνε κατακέφαλα…
Για να δούμε τώρα τι θα πείτε στους Γαλατιανούς  όταν θα πιέσουν να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, όχι αυτή τη φορά για έκφραση γνώμης, αλλά για πιο δραστικά μέτρα,  για κλείσιμο των δρόμων…  

24 σχόλια:

  1. Καλές οι δοξολογίες και οι φωτογραφίες στο Γαλατά, αλλά τώρα να δω Φράγκο, Σαλαμούρα και Σία. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Αλλά θα μου πεις, τέτοια ζούδια που είναι οι Γαλατιανοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε να δούμε κωλοτούμπες από δω και πέρα....... θα τις ζήλευαν και ολυμπιονίκες!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαλαμούρας παρόλο που ψήφισε υπέρ του Κοντοχρήστου ψηφίστηκε από τους Γαλατιανούς. Δεν υπάρχει μπέσα. Όλα πουλημένα. Και μην ακούτε τον Μπαλωμένο που φωνάζει. Ξέρει αυτός τι κάνει, ανεβάζει το κασέ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τετοιοι πουλημένοι που ειναι οι Γαλατιανοι καλα να παθουν. Ας φανε τωρα στη μαπα τον Φραγκο και τα αλλα λαμογια που σερνει ο Τακης απο πισω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ειναι τουτοι δω ρε παιδια ? θελουν ψυχιατρο. Δεν αντεχουν που χασανε τις εκλογες!

      Διαγραφή
    2. αλλα τι λεω? ποιοι ? αφου δυο τρεις ειναι!!! και δεν ξερουν τι να γραψουν απο την ''μανια τους'' .

      Διαγραφή
  5. για μεγάλα γλέντια μιλάμε!. Πολύ θέλω να ακούσω τον Φράγκο να υπερασπίζεται Κοντοχρήστο και δίπλα του να κάθεται ο Πολονύφης αντιδήμαρχο Χάλκειας από Γαλατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΝΥΦΗΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟ-ΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι θα ψηφίσεις ο Σαλαμούρας; Θα καταγραφεί σαν κωλοτούμπας του δημοτικού συμβουλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι έγραφε κ επί εποχή Ντόντου...Τώρα έγινε ανταποκριτής Αντιρρίου...για την Μαρία...Χαχαχα Ωραίος ο Ντίνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δω ο Τακης τι θα πει στο συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ακούσεις...δεν θα δεις.

      Διαγραφή
    2. Όντως θα ακούσω να πετάει καμιά βλακεία αφού δεν ξέρει τι του γίνεται, ως συνήθως θα είναι εκτός θέματος και στο τέλος το πολύ πολύ να μας κάνει και καμιά υπόκλιση.

      Διαγραφή
    3. Ο Τάκης θα είναι δήμαρχος γιά όλους...λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    4. Εγώ θέλω να δω τη Μαρία...ώς αντιπολίτευση...πιστεύω να το έχει live ...το nafpaktianews

      Διαγραφή
    5. δεν ειναι σιγουρο... δε φημιζονται γαι την αντικειμενικοτητα τους.. για οποιον τους παρακολουθησε 3,5 χρονια τωρα φαινεται ο,τι ειναι κατευθυνομενο μπλογκ! ειναι η φωνη του κατεστημενου της ναυπακτου! γι' αυτο και τοσο ψεμα κατα του μπουλε και διαστρεβλωση της αληθειας!

      Διαγραφή
  11. Τι λες ρε φίλε... Τα παιδιά εκεί στο nafpaktianews ξέρουν τι κάνουν... Όπου πέφτει ΦΡΑΓΚΟ "δίνουν... ρέστα"... Ο τζάπας εχει πεθάνει.. Άδικα θα τρέχουν και μάλιστα... φορτωμένοι ;.. "Πήρανε ΕΜΠΡΟΣ από τον δρόμο που έδειξε ο Μπουλές..." !.. ΄Ε!.. Όχι κύριε Μπουλέ άλλοι να τρώνε και άλλοι να... ξεσκονίζουν;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειδα καμια στηριξη προεκλογικα απο το εμπρος προς τον μπουλε! ποιος βαδιζει στα χναρια ποιου; οσο για το nafpaktia news οπως ακριβως το ειπες! επι μπουλε υπηρχαν μονο στραβα, τωρα καθε φορα που βγαινει η τσαπα να καθαρισει τρεχουν να μας δειξουν φωτο και βιντεο...μονο για δημοσιογραφους δεν προκειται... απλως τα παιδια προσπαθουν να κανουν οσο καλυτερα μπορουν αυτο που τους εχει ανατεθει!

      Διαγραφή
    2. Δεν ειδες καμια στηριξη του εμπρος στον Μπουλε; Ναι εχεις δικιο......και οι τζιχαντιστες δε σφαζουν και δε βιαζουν. Ασε ρε, εκτος αν διαβαζες το εμπρος απο αλλη πολη.

      Διαγραφή
    3. προεκλογικα δεν υποστηριξε.... αλλα για τη ''ναυπακτια'' δε μιλας!

      Διαγραφή
    4. Σου ειπα οσο οι τζιχαντιστες δε σφαζουν αλλο τοσο και το εμπρος δεν υποστηριξε Μπουλε. Οσο για τη ναυπακτια ........ φερεφωνο ειναι του αντρικου.

      Διαγραφή
  12. ερωτηση΄ο τεως εχει αυτοκινητο τωρα που δεν εχει υπηρεσιακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή