Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Μπλέχτηκαν οι αρμοδιότητες

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ράπτης πέρα από τα πολιτιστικά έχει και την αρμοδιότητα για τα αδέσποτα ζώα. Με την ατάκα του προς τη Ζιαμπάρα ότι έκανε πολιτισμό με τα μουλάρια από τη Σίμη, έδειξε μάλλον ότι δεν είναι και πολύ φίλος των ορεσίβιων τετραπόδων. 

Ευτυχώς που τα μουλάρια και τα άλογα συνήθως έχουν αφεντικό, γιατί αν κυκλοφορούσαν αδέσποτα, δεν ξέρω ποια αντιμετώπιση θα είχαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.


23 σχόλια:

  1. Ο Ράπτης είπε ότι η Ζιαμπάρα έκανε αναπαράσταση της Ναυμαχίας με τα μουλάρια της Σίμους στο λιμάνι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία σας. Η ατάκα αυτή ΕΓΡΑΨΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΖΑΜΠΑΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάθεμα και αν ξέρει ο Ράπτης πώς γίνεται η αναπαράσταση της ναυμαχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Κωστία καλεί εθελοντές. Ξέρει κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει δραχμή τσακιστή; Αν ο Ράπτης δεν θέλει εθελοντές ας πληρώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ζιαμπαρα ήταν η μόνη ειδικός στα πολιτιστικά. Όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναλάμβανε ως αντιδήμαρχος ήταν οργανωμένες στην εντέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σταθείτε ρε παιδιά... Αν της Κυρίας Ζιαμπάρα άρεσαν οι... αρκούδες και οι... λύκοι... θα γέμιζε τον Έπαχτο κι εμείς θα την... χειροκροτούσαμε;... Αφήστε τον Ράπτη ήσυχο και καιρός πλησίασε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ράπτης δηλαδή τι θα κάνει με τη ναυμαχία? Αφού δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του,ούτε και ξέρει από πολιτιστικά..

      Διαγραφή
    2. Ο Καρακώστας όταν ήταν αντιπολίτευση φώναζε ότι ο Μπουλές σπαταλά ένα σωρό λεφτά για τον πολιτισμό,έλεγε ότι οι εκδηλώσεις που διοργάνωνε ο δήμος ήταν βλακείες κ τίποτε παραπάνω. Τώρα που είναι ο ίδιος στην εξουσία τι θα κανει? θα τις καταργήσει?

      Διαγραφή
  7. Θα μαζέψει βοτανολόγους, φαρμακοτρίφτες, κατι ξεπεσμένους οικολόγους και κάτι φιλαράκια από την Ιταλία που πέρνανε μαζί πτυχίο και θα σου κάνουνε μια ναυμαχία μούρλια.
    Θα γράψει ιστορία σας λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι ο μπαρμπα-Τάκης θα αγναντεύει μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται

      Διαγραφή
    2. Καλα ο Τακης χτες ηταν για κλαματα

      Διαγραφή
  8. ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΕΔΙΝΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ειναι ασχετος απο αυτοδιοικηση πώς να εχει αποψη?

      Διαγραφή
  9. έχει διασυνδέσεις ο Ράπτης: αγγελόπουλος θόδωρος και Ξένια φάγανε καλά από Αντίρριο και κακογιάννη και τώρα ξανά στη Ναυπακτία, σύντροφάκια συριζάκια αλλά και Βουλγαράκηδες. Με τόσες πλάτες θα γίνει της Ναυμαχίας φέτος στη Ναύπακτο. Τι να σου κάνει η Ζιαμπάρα με τα μουλάρια από τη Σίμη!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είπε και άλλα απολαυστικά ο Ράπτης χθές, όπως για αναπαράσταση με μουλάρια από τη Σίμου και θαλαμηγούς, αλλά και ημερίδα με πληρωμένους καθηγητές από τη Μαρία δηλαδή το Δήμο που την παρακολουθήσαν 2 άτομα, αυτός και ένας φοιτητής. Αν υποστήριζε και λίγο το Φράγκο θα ήταν τέλειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρώτη φορά που συμφωνώ με τον Ράπτη. 'Εχετε ξαναδεί ρε λεβέντες ναυμάχους πάνω σε άλογα! Σαν το, αν δείς καράβι σε βουνό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ράπτης έχει άποψη για τα πολιτιστικά. Αυτοί που λένε το αντίθετο δεν γνωρίζουν τα Ναυπακτιακά και είναι μάλλον όψιμοι στην πόλη. Όσον αφορά για το θέμα που έθιξε έχει απόλυτο δίκιο. Από πότε μία ναυμαχία αναπαρίσταται κατ' αυτόν τον τρόπο? Έτσι θα δοθεί η απαιτούμενη εξωστρέφεια στο γεγονός?
    Τέλος πάντων ας κοιτάξουμε μπροστά. Η ναυμαχία είναι μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη και οφείλουμε να επενδύσουμε πολλά. Ο προσανατολισμός μας πρέπει να είναι στην κατεύθυνση ανάδειξης του γεγονότος σε Ευρωπαϊκή κλίμακα. Εκεί είναι το ενδιαφέρον και προς τα κεί το συμφέρον της πόλης. Αυτό που φαίνεται σήμερα δύσκολο και ουτοπικό, με σωστές κινήσεις μπορεί να γίνει ρεαλιστικό και η πόλη να ωφεληθεί τα μέγιστα.
    Καιρός είναι να ασχοληθούμε με τα δύσκολα και σοβαρά και να αφήσουμε πίσω μας τα κιτς και εφήμερα. Χρειάζεται φαντασία και δουλειά. Να φύγουμε από τη μιζέρια.
    Κε Ράπτη γνωρίζω πολύ καλά ότι είστε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του γεγονότος και τη σημασία που δίνεται στην Ευρώπη. Προχωρείστε και θα βρείτε συμμάχους στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριως απο πολιτισμο δεν ξερει ο ραπτης! αν ηξερε τι σημαινει πολιτισμος και ποιος τον δημιουργει τον πολιτισμο δεν θα υποτιμουσε μεσω των μουλαριων τους συνδημοτες μας (γιατι αυτο υπονοησε για τους δημοτικους συμβουλους που καταγονται απο τα ορεινα) που ζουν η καταγονται απο τα ορεινα χωρια του δημου μας...ας μαθει λοιπον να μην υποτιμα τον λαiκο πολιτισμο με τον οποιο μεγαλωσαν γενιες και γενιες ελληνων..

      Διαγραφή
    2. Και τι σχέση έχουν τα μουλάρια και ο λαϊκός πολιτισμός των ορεινών με τη Ναυμαχία στη θάλασσα, ορε γενιά των ορέων;

      Διαγραφή
  13. "Δεν θέλουμε ικανους και εργατικούς αλλά λαμόγια.Θέλουμε Φράγκους και Κοτρωνιάδες".

    "Nafpaktianews...... α ρε δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας"

    "O τακης την ψωνισε ο ερμος"

    "Ο Κοτσανάς είναι ότι χειρότερο έχει προκύψει στην πολιτική ζωή του τόπου. Άνθρωπος εμπαθής, εκδικητικός και προ πάντων χωρίς μπέσα"

    "Θα λέει 5- 6 γνωμικά ( ο Τάκης) 2-3 ρητά ( ο Τάκης) και καθάρισε μέχρι να τον καθαρίσουνε τα λιμοτάγαρα που μάζεψε γύρω του"

    Τα παραπάνω εκπληκτικά σχόλια είναι από αυτά που το lepantopress επιτρέπει! Λαμπρά δείγματα δημοκρατικής ευαισθησίας και πολιτικού πολιτισμού. Λεβέντες ακούστε: Ο antitsoumas φορούσε κουκούλα. Εσείς φοράτε μπούργκα με δίχτυ. Μικρή η διαφορά. Άλλωστε μαϊνουδιά του antitsouma είστε. Ας έχετε και εσείς την τύχη του. Η Ναύπακτος δεν σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καθενας εκφραζει την αποψη του...ουτε υβριστικα ειναι τα σχολια ουτε λασπολογουν προσωπα..αν θυμασαι καλα χαρακτηρισμοι του τυπου ''ανεξαρτητα κναβια'' ''βλαχοι'' ''χωριαταρεοι'' και αλλα αισχρα εναντιον της προηγουμενης δημοτικης αρχης και υποτιμητικα για τους καταγομενους απο χωρια εδω δεν υπαρχουν!!! καθε συγκριση με αντιτσουμα και το υπολοιπο σκυλολοϊ ειναι το λιγοτερο ατυχης!

      Διαγραφή
    2. Η μαντάμ Μποβαρύ είμαι εγώ.....ο νοών νοείτω....!

      Διαγραφή
  14. γιατί ενοχλείστε με τα σχόλια,αν δεν έχουν βάση; κάντε εσείς τη δουλειά σας και αφήστε τον καθένα να γράφει. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις και τα λόγια του και κυρίως από τη συνείδησή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή