Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλού ο αντιδήμαρχος αλλού η υπηρεσία


Νέο μοντέλο διοίκησης ακολουθεί η νέα δημοτική αρχή. Μέσα στα καινούργια που φαίνεται να εφαρμόζει είναι και τα γραφεία των αντιδημάρχων.
Ο Κοτρωνιάς είναι αντιδήμαρχος οικονομικών αλλά δεν έχει γραφείο στην οικονομική υπηρεσία αλλά στο κεντρικό δημαρχείο. 
Ο Ράπτης είναι αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού αλλά δεν έχει γραφείο ούτε στο κτίριο που στεγάζεται η πρόνοια ούτε στο κτίριο που στεγάζεται η υπόλοιπη υπηρεσία στην Παλιοπαναγιά.
Το γραφείο του το έφτιαξε κι αυτός στο κεντρικό δημαρχείο.
Νέο μοντέλο διοίκησης: Διοίκηση εξ αποστάσεως.
Από απόσταση οι υπηρεσίες κοντά όμως στο δήμαρχο.
Και αντί για διοίκηση ψάχνονται οι λεβέντες, ποιός αντιδήμαρχος θα «βουτήξει» στο γραφείο του περισσότερους δημότες από αυτούς που μπαίνουν στο κεντρικό δημαρχείο.

Αλήθεια, εκείνος ο Κοτσανάς ως αναπληρωτής δημάρχου πώς και δεν έχει κι αυτός γραφείο στο κεντρικό δημαρχείο;

22 σχόλια:

  1. Ρε βλήτο και χάπατο που έχεις κάνει την ληστοσυμμορία της Σίμους σημαία, γνωρίζεις ότι ο μεγάλος μπαμέγιστος Μπουλές κατηγορείτε για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 678.300 ευρώ και ότι η υπόθεση εκδικάζεται στις 8 Ιανουαρίου του 2015;;;;;; Ποιος τον κατηγορεί τώρα; Ο αδελφός του!!! Νομίζεις ότι εσύ τον ξέρεις καλύτερα, ρε χαμένε;; Αντε σε καμιά ποτίστρα στα ρουπάκια να βάλεις το κεφάλι σου μέσα μήπως και συνέλθεις... Για ρώτησε και τον ίδιο να μάθεις αν είναι αλήθεια... Εκτός και αν σε τάιζε και σένα, οπότε έχεις δίκιο να φωνάζεις έτσι, ταϊσμένε ξεγάνωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι δεν έχουν μάθει να απαντούν με επιχειρήματα στις αναρτήσεις και στα σχόλια που ανεβαίνουν στο lepantopress και κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν χρόνια και πολύ καλά.
      Απαντούν με κραυγές και αισχρολογήματα.
      Από τη διαχείριση του ιστολογίου, με λύπη μας, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίζουμε αυτές τις κραυγές.

      Διαγραφή
    2. Χτίστης ήταν ο μπαμπάς σου γιατί τη λάσπη την πετάς καλά. Κοιτάξτε τώρα πως θα διοικήσετε και αφήστε το σοβάτισμα με λάσπη, τις πήρατε τις εκλογές Τώρα κοιτάξτε να λύσετε κανένα πρόβλημα και αφήστε τη λασπολογία

      Διαγραφή
    3. Τόσα χρόνια (3,5)λασπολογούσατε όποιον μπορούσατε.. δεχτείτε κ εσείς λίγη κρητική ...γιατί μπροστά σε αυτά που λέγατε εσείς αυτά είναι μηδαμινά!!!!

      Διαγραφή
    4. Υπεξαίρεση ή κάτι άλλο;

      Διαγραφή
    5. θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    6. Για την υπεξαίρεση ρωτήσατε τον δικό σας; Βοά η κοινωνία και σείς κοιτάτε αλλού;

      Διαγραφή
    7. τι σχέση έχει ο αδελφός του δημάρχου και προσωπικά θέματα αν υπάρχουν μεταξύ τους με πλαστογραφία εγγράφου του υποθηκοφυλακείου και διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά. σαν πολίτης καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν μεταξύ τους αδέλφια, ας βγάζουν τα μάτια τους είτε Φράγκοι είναι αυτοί είτε Μπουλέδες. με ενδιαφέρει όμως κάποιοι με πλαστά έγγραφα να παίρνουν δημόσιες επιδοτήσεις και να πλουτίζουν με λεφτά του δημοσίου. Γι' αυτό κατηγορείται η οικογένεια Φράγκου. εσείς που συκοφαντείτε τον Μπουλέ για υπεξαίρεση χρημάτων αποδείξτε μας αν αυτός ο ανθρωπος έχει φάει έστω και ένα λεπτό από το δήμο. Και μην ασχολείστε με το τι κάνει ο Μπουλές με τον αδερφό του διότι ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αν ο Μπουλές ήταν ανήθικος, δεν θα καθόταν μέρα νύχτα στο δημαρχείο να δουλεύει για το συμφέρον το δικό σας και της Ναυπακτίας ολόκληρης. Αλλά πού να το καταλάβετε εσείς αυτό? Με τι μυαλό?

      Διαγραφή
  2. Τόσα χρόνια είχατε μάθει με ανώνυμα αισχρόλογα να γράφετε στα χυδαία blogs που ήταν εναντίον του Μπουλέ. Τώρα που υπάρχει ένα blog που λέει τις αλήθειες και μάλιστα με στοιχεία, βγήκαν τα κοτσανάκια, τα καρακωστάκια και τα ραπτάκια μαζί με τα άλλα τα .. καλόπαιδα και προσπαθούν να μας δείξουν το μαύρο για άσπρο. Η αλήθεια πονάει και εσείς που κόβεστε για το καλό της πόλης, τόσα χρόνια που έγραφαν απανωτά χυδαία σχόλια (μπορεί να ήταν και κανένας από σας ή τα αφεντικά σας βλέπε Κοτσανά, Ράπτη και άλλοι), δεν βγάζατε τσιμουδιά. Ήρθε λοιπόν η ώρα να υποστείτε την κριτική σας. Για 5 χρόνια θα σας ταράξουμε, σας αρέσει δεν σας αρέσει. Άσσος


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κοτσανάς εχει τον Σύψα στο κεντρικό δημαρχείο. Το alter ego του Κοτσανά είναι ο Σύψας αρα έχει κι αυτός επίβλεψη στο κεντρικό δημαρχείο. Βέβαια Κοτρωνιάς και Ράπτης είναι παλιές καραβάνες για πασατέμπο τον έχουν τον Σύψσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιαννης με τη Μαρια ηταν ξεκομμενοι απο τη κοινωνια , την ειχαν δει λουδοβικοι , οι Ναυπάκτιοι αμφιβάλλω αν τους ξέρουν ...ήταν ξένα σώματα στη Ναύπακτο ...και μη μου πειτε ηταν ξενα σωματα με τα συμφεροντα ,εγω τονιζω οτι ηταν ξενα σωματα με τον απλο κοσμο της Ναυπακτου ,ουδεποτε τον άκουσαν και αυτο φανηκε στις εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τί φάνηκε στις εκλογές είναι μια άλλη ιστορία. Όσο για τον Μπουλέ και την Ζιαμπάρα δεν ήταν ξεκομμένοι από την κοινωνία αλλά ήταν αφοσιωμένοι στη δουλειά τους πράγμα το οποίο δυστυχώς δεν εκτίμησε ο λαός.

      Διαγραφή
  5. Τσαμπα παλευουν οι του Μπουλε ...Αν κανουν το τολμημα και κατέβουν σε 5 χρονια στις επομενες εκλογες (που δε νομιζω) ,τους βλεπω να κυμαινονται σε ποσοστα ζελιου και γουλα.....Δε σας θελουν οι Ναυπακτιοι καταλαβε τε το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα περασουμε τελεια τα επομενα 5 χρονια . Ολοι μαζι παρεουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοιτάξτε να βγάλετε την πενταετία ενωμένοι και να μην ρίξετε τον δήμο σε καμιά ξέρα και μην ασχολείστε με το τι θα κάνουν οι του μπουλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπουλεδακια μπειτε σε τροχια εξαφανισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην τσακώνεστε βρε. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε ρε παιδια αλλιως ειναι να δεχεσαι την πελατεια στο δημαρχειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ράπτης φρόντισε για το καλό του. Τι εννοώ; Συνεργεία του Δήμου δούλευαν συνεχώς για να του τοποθετήσουν φώτα μέχρι το σπίτι του. 10 λάμπες. Πλήρωνε Ναυπάκτιε για να βλέπει ο Γιάννης και να εργάζεται καλύτερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχετε δίκιο να επικαλείστε τέτοιες απόψεις γιατί τα δεδομένα σας άρχισαν και τελείωσαν με τη θητεία Μπουλέ. Σκεφτήκατε όμως ότι ο Καρκατσούλης έχοντας γραφείο στο κεντρικό κτήριο, γιατί άραγε πάτωσε; Στο κεντρικό κτήριο με την παρουσία αντιδημάρχων υπάρχει δυνατότητα γρήγορων και σωστών αποφάσεων, γιατί το σημερινό μοντέλο διοίκησης είναι εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Χθές αποφάσιζε ένας (γ'ι αυτό δεν ήθελε την παρουσία των αντιδημάρχων στο κεντρικό) ενώ σήμερα συναποφασίζουν ισότιμα όλοι. Δύσκολη άσκηση σ' αυτούς που είναι οπαδοί αυταρχικών διοικήσεων. Για το αποτέλεσμα της προηγούμενης διοίκησης αποφάσισε ο Ναυπακτιακός λαός με 60-40. Έχετε κολλήσει με την ψηφοθηρία των εκλογών. Αντιλαμβάνονται οι αναγνώστες σας ότι κινήστε με τα απωθημένα σας του μαυρίσματος στις εκλογές, αλλά πρέπει να κατανοήστε ότι εκλογές θα ξαναγίνουν σε 5 χρόνια. Ποιος από σήμερα ενδιαφέρετε για τις επόμενες εκλογές; Όσο για το τελευταίο, τις λάμπες ο Ράπτης τις αγόρασε από την τσέπη του και μη ξεχνάτε ότι αποποιήθηκε του μισθού του. Ξέρετε κάποιον άλλον να αφήνει 20.000 ευρώ το χρόνο για τις ανάγκες του δήμου; Ξέχωρα με το πρόσωπο, δεν βλάπτει και λίγο σεβασμός σε τέτοιες χειρονομίες, μήπως και υπάρξουν στο μέλλον μιμητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιμητές; Να μας διοικούν οι έχοντες και κατέχοντες; δεν είναι προσφορά του κ. Ράπτη που δεν παίρνει το μισθό του αντιδημάρχου, εξάλλου την οικονομική άνεση που έχει σε μεγάλο ποσοστό την χρωστά κσι στους συμπολίτες του που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και σαν επσγγελματία. Δεν είναι μισθωτός υπάλληλος ο κ. Ράπτης αλλά ελεύθερος επαγγελματίας με πολυ καλή πελατεία.

      Διαγραφή