Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κουκουλοφόροι και κουκούλες


Τα περί κουκουλοφόρων που γράφονται από ορισμένους που τους στεναχωρεί η ύπαρξη αυτής της ιστοσελίδας και αυτόματα πάνε σε συγκρίσεις με άλλα δημιουργήματα του παρελθόντος, που χολή, λάσπη και αναίδεια παρήγαγαν σε καθημερινή βάση, τους επισημαίνουμε πως σε αυτή την ιστοσελίδα καταγράφουμε απόλυτα τεκμηριωμένα θέματα και ειδήσεις.
Για εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη, οι σχολιασμοί (σε κόσμιο επίπεδο) είναι ελεύθεροι και μπορούν να καταθέσουν τις τεκμηριωμένες θέσεις τους και τις αντιρρήσεις τους.
Η ιστοσελίδα lepantopress.blogspot.com δεν διαγράφει κανένα απολύτως σχόλιο αναγνώστη – δημοσιεύεται αμέσως μάλιστα αρκεί να μην είναι υβριστικό, σε αντίθεση με τους κουκουλοφόρους και τους λασπολόγους του παρελθόντος που περνούσαν τον κάθε σχολιασμό από λογοκρισία.      
Είναι αναντίρρητο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει κάτι διαφορετικό από εμάς, όπως  
είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος έσφαλε στην ετυμηγορία του Μαΐου.
Μένει να αποδειχθεί από την πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής.
Δεν μπορεί να αφαιρεθεί το δικαίωμα της μνήμης από τους πολίτες, και να διαγραφεί ως δια μαγείας ότι ο Κότσανάς ήταν εκείνος που έλεγε ότι δεν υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Ναύπακτο και οτι το έργο της ανάπλασης -που διαχωρίζει τα όμβρια από τα λύματα με αποτέλεσμα την καθαρή θάλασσα στο Γρίμποβο, θα φέρει την πόλη πενήντα χρόνια πίσω;
Ο Καρακώστας δεν ήταν που καιγόταν να στηθούν παράγκες στο 2ο Λύκειο;
Στα παζάρια οι παράγκες του προκαλούσαν απέχθεια, τις έβρισκε πολύ μπανάλ, στο σχολείο όμως ως εκπαιδευτικός τις έβρισκε τέλειες!!!
Είναι ψέματα η λυσσαλέα στάση της  αντιπολίτευσης  κατά του Μπουλέ όταν εξασφάλισε χρήματα για το 2ο Λύκειο;
Σήμερα η αποκατάσταση του σχολείου δημοπρατήθηκε και σε ένα χρόνο θα δοθεί και πάλι στους μαθητές.
Ποια ήταν η θέση του σημερινού δημάρχου για το σχολείο στη προεκλογική του εκστρατεία και στο αλήστου μνήμης DEBATE;  
 Καμία απολύτως!
Οι ανεπαρκείς και όσοι δεν έχουν επιχειρήματα και τεκμηριωμένες θέσεις απαντούν με συκοφαντίες, κραυγές και λάσπη.

Είναι όλοι εκείνοι που τους ενοχλούν ιστοσελίδες με θέσεις και απόψεις.  

23 σχόλια:

  1. Δηλαδή κουκουλοφόροι μεν, αλλά υποστηρικτές του Μπουλέ και της Μαρίκας δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανώνυμοι σχολιαστές στο διαδίκτυο χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: α) σ' αυτούς που ασκούν κριτική ανώνυμα γιατί δεν θέλουν να επηρεάσουν με το όνομά τους τον αναγνώστη (και είναι γνωστό ότι άλλο "κύρος" έχει η "επώνυμη" κριτική και άλλο η ανώνυμη. β) σ' αυτούς που γράφουν ανώυμα γιατί φοβούνται πιθανές συνέπειες απο μια διοίκηση που δεν ανέχεται εύκολα την ελευθερία της έκφρασης (π.χ. εργαζόμενοι στο δημόσιο) και γ) σ' αυτούς που θέλουν να λασπολογήσουν και να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή (λέγε με ΑΝΤΙΤΣΟΥΜΑ). Σ' αυτούς τους τελευταίους ταιριάζει ο χαρακτηρισμός των κουκουλοφόρων. Είναι σαν τους κουκουλοφόρους της Κατοχής που με κουκούλα κατέδιδαν τους συνμπατριώτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη επειδη ο Αντιτσουμας ελεγε οτι ο Μπουλες κανει κατατμησεις μελετων και τις δινει οπου γουσταρει ειναι καταδοτης των συνμπατριώτων του?
    Αντε παρα περα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο αντιτσουμας εγραφε ο,τι ηθελε και ποτε δεν δημοσιευσε στοιχεια που να αποδεικνυουν τα λεγομενα του. απο ποτε το εγγραφο μιας απευθειας αναθεσης (γιατι τετοια δημοσιευε) αποτελει τεκμηριο παρανομιας; οσο για τις κατατμησεις εγιναν οπου επιτρεποταν απο το νομο.. το οτι ο δημος νοικοκυρευτηκε σ' αυτη την τριετια κατι που αποδεικνυεται με νουμερα πιστοποιημενα απο τις υπηρεσιες του δημου και απο ελεγκτες του κρατους και δεν αμφισβητηθηκε απο κανεναν επισημως (γιατι διαφορες κορωνες περι αναληθων στοιχειων ακουσαμε), αποσιωπηθηκε απο τους αντιπαλους του.. αυτο σημαινει πολλα... και θα σου συνιστουσα οταν μιλας για πολιτικη να μην αναφερεις το ονομα του αντιτσουμα γιατι απο το πεδιο της πολιτικης μπαινουμε στο πεδιο της φασιστικης προπαγανδας της λογοκρισιας και της χυδαιοτητας...και αυτο ειναι η χειροτερη μορφη ξεπεσμου του δημοσιου διαλογου.

      Διαγραφή
  4. Πήρατε φόρα Μπουλεδάκια. Δεν ξέρετε όμως ότι οι επιθεωρητές δημόσια διοίκησης που έχουν στρατοπεδεύσει στο δημαρχείο, ψάχνουν βασικά τις κατατμήσεις και τις αναθέσεις. Μη βιάζεστε λοιπόν γιατί βλέπω να το κλείνετε σύντομα το παραμάγαζο, μαζί με το στόμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΣΥ Ο,ΤΙ ΘΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Ποιος εννοείς είναι καθαρός ουρανός. Τον εαυτό σου ή τον Μπουλέ. Για σενα δεν σε ξέρω (αν μου αφιέρωνες το ονοματάκι σου, θα σου έλεγα), όσο για τον Μπουλέ μη βιάζεσαι.

      Διαγραφή
    3. Οι έρευνες ακόμα δεν τελείωσαν μεγάλε. είκοσι μέρες είναι που έφυγε και άδειασε τη γωνιά ΜΑΣ. Ούστ κομπλεξικοί.

      Διαγραφή
    4. Αυτό λέω κ εγώ 10:20. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ

      Διαγραφή
  5. Κριτικη στο Μπουλε δε γινεται σε αυτο το μπλογκ? Πως ερμηνευεται το 60 - 40? Ειναι πολυ μεγαλη διαφορα ξερετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Εμπρός στη Ναύπακτο να στείλετε χήνες, παπιά και κότες
    μουνόπανα, κωλόπανα κι ένα κουτί καπότες.
    Έτσι σ’ όλη τη περιοχή κανείς δεν είχε μείνει
    όλη η πόλη γενικά μπουρδέλο έχει γίνει"
    Αυτό είναι ένα απόσπασμα απο τα αισχρά δημοσιεύματα του Αντιτσούμα (12 Σεπ. 2012).
    Με τέτοια βρώμικη πολεμική, με τέτοιους τόνους λάσπης και με τέτοια εμετικά κατασκευάσματα χτυπήθηκε ο Μπουλές. Και κανένας απο τους σημερινούς ιθύνοντες του Δήμου δεν ένοιωσε την ανάγκη να τα καταδικάσει. Όποιος απορεί για το 60-40 ας σκεφθεί: μια κοινωνία εθισμένη στον ατομικισμό, στο ψέμα, στο ρουσφέτι, στην παρανομία, στο λάδωμα γιατί τάχα θα επιβράβευε την νοικοκυροσύνη, την εντιμότητα, την αλήθεια και την εργατικότητα; Είναι η ίδια κοινωνία που ξυπνάει με Μενεγάκη, γευματίζει με Λαμπίρη και δειπνάει με την Πάνια, που στέλνει τους Ζαγοράκηδες και Ανατολάκηδες στη Βουλή, τους Ψωμιάδηδες, Ψινάκηδες και Παπαγεωργόπουλους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Γιατί άραγε η Ναυπακτία θα αποτελούσε εξαίρεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ίδια κοινωνία έβγαλε το Μπουλέ δήμαρχο το 2010 , τοτε να υποθέσω πως ηταν καλή η κοινωνια ετσι?

      Διαγραφή
    2. Από τις ωραιότερες αναρτήσεις του antitsouma! Ο Τρωικός πόλεμος Μπουλέ- Δυτικών, υπήρξε η αρχή του τέλους της συμμορίας της Σίμους. Αν το έχει κρατήσει κανείς θάθελα να το ξανααναρτήσει!!! Παρακαλώ!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. " μια κοινωνία εθισμένη στον ατομικισμό, στο ψέμα, στο ρουσφέτι, στην παρανομία, στο λάδωμα γιατί τάχα θα επιβράβευε την νοικοκυροσύνη, την εντιμότητα, την αλήθεια και την εργατικότητα"

      Ρε καλώς τον Άνθιμο του Επάχτου!

      Διαγραφή
    4. Ρε βλήτο και χάπατο που έχεις κάνει την ληστοσυμμορία της Σίμους σημαία, γνωρίζεις ότι ο μεγάλος μπαμέγιστος Μπουλές κατηγορείτε για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 678.300 ευρώ και ότι η υπόθεση εκδικάζεται στις 8 Ιανουαρίου του 2015;;;;;; Ποιος τον κατηγορεί τώρα; Ο αδελφός του!!! Νομίζεις ότι εσύ τον ξέρεις καλύτερα, ρε χαμένε;; Αντε σε καμιά ποτίστρα στα ρουπάκια να βάλεις το κεφάλι σου μέσα μήπως και συνέλθεις... Για ρώτησε και τον ίδιο να μάθεις αν είναι αλήθεια... Εκτός και αν σε τάιζε και σένα, οπότε έχεις δίκιο να φωνάζεις έτσι, ταϊσμένε ξεγάνωτε.

      Διαγραφή
    5. Κάποιοι δεν έχουν μάθει να απαντούν με επιχειρήματα στις αναρτήσεις και στα σχόλια που ανεβαίνουν στο lepantopress και κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν χρόνια και πολύ καλά.
      Απαντούν με κραυγές και αισχρολογήματα.
      Από τη διαχείριση του ιστολογίου, με λύπη μας, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίζουμε αυτές τις κραυγές.

      Διαγραφή
  7. Σε λιγο κσιρό το 60 θα διασπαστει και θα φανολυν οι ομαδες και οι τσιφλικάδες που έδωσαν το 60αρι. Καρακωσταίοι, κονιδικοί, σύστημα Σούζα - Κοτρωνιά, Φράγκοι -κίτρινη φυλή και παπαθανασικοί. Πολλά τα κομμάτια που θσ φανούν στο πρώτο ταρακολυνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρώτα έλεγες ότι θα διασπαστούν την πρωτη εβδομάδα. Τι σε κάνει και αλλάζεις άποψη;

      Διαγραφή
  8. Το κατεστημένο της Ναυπάκτου αγαπητέ 3.49 π.μ. είχε υποτιμήσει τον Μπουλέ το 2010. Μέχρι κι ο Καρακώστας πίστευε πως θα μπει στο δεύτερο γύρο! Τώρα, όμως, εκτίμησαν σωστά την απειλή που συνιστά ο Μπουλές για τα συμφέροντά τους. Εξ ου και η πανστρατιά για να τον ξεμπήξουν, όπως έλεγε και ο... αριστερός Καρακώστας. Η κοινωνία (ένα σημαντικό τουλάχιστον τμήμα της, η "κινούμενη άμμος" όπως λέγεται, άγεται και φέρεται πανεύκολα. Και όσο πιο πολύ λαϊκίζει η αντιπολίτευση, τόσο πιο εύκολα πείθεται η μάζα. Θυμήσου τον Γκαίμπελς: "πείτε στη μάζα τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντροκομμένα ψέματα, αν θέλετε να σας πιστέψει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοινωνία (ένα σημαντικό τουλάχιστον τμήμα της, η "κινούμενη άμμος" όπως λέγεται, άγεται και φέρεται πανεύκολα (sic).

      Υποθέτω, ότι (εσύ) εξαιρείς τον εαυτό σου από τη "κινούμενη μάζα"...σωστά? Προφανώς ανήκεις στη δημοκρατία των αρίστων που.... θάλεγε και ο Γεωργαλάς!!

      Λοιπόν, φίλε, στη καλύτερη περίπτωση, η ανάλυση σου είναι επιπέδου Φαήλου. Στη χειρότερη, Ηλία Κασιδιάρη. Τουλάχιστον ο antitsoumas "μίλαγε" πολιτικά. Δεν αμόλαγε ακροδεξιές κλαπαρχιδέλες.

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι δεν έχουν μάθει να απαντούν με επιχειρήματα στις αναρτήσεις και στα σχόλια που ανεβαίνουν στο lepantopress και κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν χρόνια και πολύ καλά.
      Απαντούν με κραυγές και αισχρολογήματα.
      Από τη διαχείριση του ιστολογίου, με λύπη μας, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίζουμε αυτές τις κραυγές.

      Διαγραφή
  9. Ο Γιαννης με τη Μαρια ηταν ξεκομμενοι απο τη κοινωνια , την ειχαν δει λουδοβικοι , οι Ναυπάκτιοι αμφιβάλλω αν τους ξέρουν ...ήταν ξένα σώματα στη Ναύπακτο ...και μη μου πειτε ηταν ξενα σωματα με τα συμφεροντα ,εγω τονιζω οτι ηταν ξενα σωματα με τον απλο κοσμο της Ναυπακτου ,ουδεποτε τον άκουσαν και αυτο φανηκε στις εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι σημαίνουν όλα αυτά που γράφτηκαν για υπεξαίρεση του Δημάρχου από χρήματα του αδελφού του; Ρωτήστε σας παρακαλώ τον κ. Μπουλέ για να μην υπάρχει σκιά. Η λάσπη πρέπει τώρα να σταματήσει. Άκου 678.300 ευρώ και ότι η υπόθεση εκδικάζεται στις 8 Ιανουαρίου του 2015!!! Ντροπή σε όποιον λέει τέτοια ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή