Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Λεβεντιές συνεχίζονται…


Άγνοια νόμου, ειδικά στη δημόσια διοίκηση, όχι μόνο δεν επιτρέπεται αλλά μπορεί να είναι και καταστροφική μερικές φορές.
Τα τελευταία νέα από τους λεβέντες της δημοτικής αρχής  λένε ότι καλέσανε σε σύσκεψη τους φορείς που εμπλέκονται στη λειτουργία των παζαριών και ξεχάσανε να καλέσουν το καθ΄ ύλη αρμόδιο Λιμεναρχείο!!!!!
Όταν ζήτησε η αντιδημαρχάρα  Γιάννης  Σύψας την αστυνόμευση του χώρου των παζαριών από την αστυνομία, αποκαλύφθηκε η Λεβεντιά που είχαν κάνει και πόσο μακριά νυχτωμένοι  είναι στη νέα δημοτική αρχή της Ναυπάκτου.
Αδαείς με τη προβιά του επαΐοντα, θα έβαναν την αστυνομία να φυλάει τη θάλασσα!!!!
Να γελάνε και οι πέτρες!
Όπως μάθαμε έσκασε και άλλο ένα θεματάκι.
Με τη πυροσβεστική αυτή τη φορά, αιτία να αναβληθεί και η συζήτηση για τα παζάρια στη δημοτική κοινότητα και με το Σύψα να τρέχει για φροντιστήριο στη Κοζάνη, για να μάθει πως τα φτιάχνουν εκεί πάνω τα δικά τους τα παζάρια.
Κάτι σε πιο κοντινό δεν υπήρχε;
Απ΄ όσα ξέρω,  σ΄ εκείνα εκεί τα μέρη …άλλες γιορτές διοργανώνουν και άλλο know how έχουν.

4 σχόλια:

  1. ολα τα μελη της δημοτικης αρχης ειναι ασχετα απο τοπικη αυτοδιοικηση εχοντας ως "αρχηγο" τον εντελως ακαταλληλο για δημαρχο: τον Τακη ο οποιος το μοναδικο πραγμα που γνωριζει τελεια ειναι
    ο Ολυμπιακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάκη με αυτούς που σε φόρτωσε ο Καρακώστας αποφάσισε ή γίνε διαιτητής ή πάρε μπάλα και βουρ για γκολ γιατί αλλιώς θα την φας την κόκκινη κάρτα και θα φαγωθούν Κοτρωνιάς και Κοτσανάς ποιός θα σε αντικαταστήσει. Στο ύψος σου γιατί την χάνεις την μπάλα

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΣΟΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ.
    ΡΙΧΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω ξερω οτι στη Κοζανη κανουνε κατι γιορτες με π@π@ρια σωστα το γράφεις ρεπορτερ
    και οι δικοι μας πηγανε να μαθουνε πως να κανουν τα παζαρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή