Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισαν τα ψέματα!!!

Συνέντευξη τύπου προς τα  ΜΜΕ παραχώρησε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γ. Μπουλες, την Παρασκευή το βράδυ 29 Αυγούστου. 
Ο κ. Μπουλές αναφέρθηκε στην άρνηση του νέου Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου, μέσω επιστολής του, να συμμετέχει στην παράδοση παραλαβή της νέας δημοτικής αρχής.
Γράφει στην επιστολή του - δια χειρός Καρακώστα - ο νέος Δήμαρχος: "
«…Περίμενα στα πλαίσια της γόνιμης συνεργασίας που σας αναφέρω στην αρχή της επιστολής μου, να συναντηθούμε κάποια στιγμή στην διάρκεια των εκατό ημερών που παρήλθαν από το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης και να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα είναι ουσιαστική και όχι τυπική  η διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής του δήμου, εφ’ όσον και οι δύο επιθυμούμε να γίνει αυτή.
Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται προετοιμάσατε μια διαδικασία, χωρίς κανένα είδος συνεργασίας (γόνιμης ή όχι) μαζί μου. Δεν γνωρίζω αν έχει καταγραφεί πλήρως η κατάσταση του δήμου Ναυπακτίας (ανά διεύθυνση, τμήμα και γραφείο), δεν με έχετε ενημερώσει καθόλου για το τι σκοπεύετε να παραδώσετε, και δεν έχω σκοπό να παραλάβω ένα κλειστό πακέτο που δεν γνωρίζω το περιεχόμενό του».
Δεν προσκλήθηκε, ούτε συναντήθηκε με τον Μπουλέ λέει ο κ. Λουκόπουλος  ανερυθρίαστα!
Μάλλον δεν θα πήρε χαμπάρι πως όταν κλήθηκε από τον Γ. Μπουλέ στο δημαρχείο, η επίσκεψη εκείνη  αφορούσε  θέματα ενημέρωσης για το δήμο και όχι για να…  γνωριστούν καλύτερα.
Ελάχιστοι συνεργάτες του νέου δημάρχου θέλησαν να έχουν μια ενημέρωση για θέματα που θα αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον…  με εξαιρέσεις το Κοτρωνιά που βάρεσε μια βόλτα από τη ΔΕΥΑΝ και το Ράπτη που θέλησε να κάνει ταχύρυθμα μαθήματα για τα πολιτιστικά.
Σαν να μη θέλουν να παραλάβουν το δήμο...
Τάκη κάτσε διάβασε κανένα έγγραφο και μάθε καμία διαδικασία, γιατί τα χαρτιά και τα γραφειοκρατικά δεν είναι ούτε "Φως" ούτε "Γαύρος" !
Εκτός και τα πάρει όλα πάνω του ο Καρακώστας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου