Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μιστά μου !!!!

Μάθαμε ότι ο δήμαρχός μας δεν θα παίρνει την αντιμισθία που προβλέπεται από το νόμο και θα τη δίνει λέει για έργα και κοινωφελείς σκοπούς.
Ανατρίχιασα,  δε το κρύβω μετά από αυτή τη σπαραξικάρδια ανακοίνωση.
Επειδή όλοι δεν τρώνε κουτόχορτο, επειδή δεν αποτελείται η κοινωνία από χαχόλους και  χειροκροτητές και κάποιοι καταλαβαίνουν και γνωρίζουν κάτι περισσότερο,  η αλήθεια πρέπει να λέγεται ολόκληρη.
Όπως δεν παίρνει το μισθό του ο Κοτρωνιάς, και σαν αντιδήμαρχος τον δικαιούται, όπως δεν έχει μισθό ο Καρακώστας, και αυτός τον δικαιούται, το ίδιο συμβαίνει και με το δήμαρχό μας.
Ο Κοτρωνιάς είναι συνταξιούχος και η αποδοχή του μισθού του αντιδημάρχου θα μείωνε τη σύνταξή του, γι’ αυτό είπε όχι, δε μας έκανε και χάρη.
Δεν βγήκε όμως στις ρούγες να το φωνάξει.
Η περίπτωση Καρακώστα είναι διαφορετική, εν ενεργεία καθηγητής, με άδεια, επιλέγει την πηγή της μισθοδοσίας του, κατά το συμφέρον του.
Συνταξιούχος και ο δήμαρχος μας, αλλά τα περί προπαγάνδας δεν τα ξεχνάει.


47 σχόλια:

  1. δάσκαλε αλιως μας ταλεγες πέσαμε τωρα στις λαμογιες και τις τζιριτζαντζουλες ΜΠΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δασκαλε αλιως μας ταλεγες πεσαμε τωρα στις λαμογιες και τις τζιριτζαντζουλες ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας πει τι σύνταξη παίρνει και πόσος είναι ο μισθός Δημάρχου να δούμε τι μένει και δωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιρνει 1400 e και συ εξυπνη υπολογισε -γιατι ξερεις- τη διαφορα

      Διαγραφή
  4. Ας πάρει τα χρήματα που του αναλογούν, αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά του. Όλα τα υπόλοιπα είναι λαϊκισμοί για εσωτερική κατανάλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλήν τα μιστά, ο νέος Δήμαρχος είπε ότι δεν θα χρησιμοποιεί αυτοκίνητα του Δήμου.... Είναι λίγο αυτό? Θυμάστε το Μπουλέ που την είχε δει Σεμπάστιαν Φέτελ? Όπου, μα όπου και να έστριβες, δεν υπήρχε περίπτωση θα πεφτες πάνω του. Ήταν εικόνα αυτή? Βρήκε το Mazda τσέκας και το κατάντησε χαρχάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπουλές δούλευε στο δημαρχείο από τις 7 το πρωί εως τις 12 το βράδυ και δικαιούταν να το χρησιμοποιεί. Για πες μας το ωράριο του Τάκη.. Δεν δουλεύει που δεν δουλεύει, να καίει και τα καύσιμα του δημαρχιακού αυτοκινήτου και να χρεώνει τον δήμο χωρίς λόγο;

      Διαγραφή
    2. Αν γινόταν γκάλοπ με το ερώτημα........¨τον δήμαρχο μπουλε πως τον θυμαστε¨ .....Οι περισσότεροι θα απαντούσαν.....Καβάλα στο MAzda! Oτι και να λέτε η εικόνα με Το Μazda ήταν αστεία.....ΑΣΕ που έκαψε ένα τανκερ βενζίνη ο αθεοφοβος!

      Διαγραφή
    3. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο δεν μπορεί να χρησιμοποιείται πέραν του ωραρίου. Ο Μπουλες το χρησιμοποιούσε κάθε στιγμή της ημέρας. Άλλοτε για να παει για γαβρακι στη κατω βασιλική αλλοτε για να κάνει τη Τσαρκα του στην ορεινή ναυπακτια και άλλοτε για κάνει τις δουλειές του στην Αθήνα. Ότι και νέα λέτε εσείς του μπλογκ πρέπει να καταλάβετε ότι η εικόνα ενός δημάρχου σε ρόλο σωφεραντζα δείχνει έλλειψη σοβαρότητας.

      Διαγραφή
    4. Τι να το κάνει το κρατικό συτοκίνητο ο Τάκης μήπως θα το χρησιμοποιήσει; Αυτό προσπαθεί να καλύψει την σνικανότητα του νσ οδηγεί μόνος του και να τρέχει από τη μια άκρη στην άλλη για τον δήμο, όπως έκανε ο Μπουλές. Ο μπσρμπα Τάκης τη μόνη διαδρομή που έκανε ήταν σπίτι φροντιστήριο αμπέλι. Δεν μπορεί ο καημένος να κρύψει την ανικανότητα του και το ρίχνει στο λαικισμο.

      Διαγραφή
    5. Πες βρε Τάκη ότι δεν μπορείς να φτάσεις τον Μπουλέ που έτρεχε από τη μια άκρη στην άλλη ; εσύ Τάκη τη μόνη διαδρομή που ξέρεις να κάνεις είναι σπίτι φροντιστήριο αμπέλι. Τώρα πρόσθεσες και το δημαρχείο. Τι να το κανεις το κρατικό αυτοκίνητο. Μην προσπαθείς να καλύψεις την αδυναμία σου με λαικισμό. Μας προσβάλλεις

      Διαγραφή
    6. 10.36 δηλαδη ο μπουλες ειχε συγκεκριμενο ωραριο που ηταν δημαρχος; πχ στις αργιες και στις γιορτες δεν ειχε το αξιωμα; γιατι εγω νομιζα οτι ηταν δημαρχος για 3,5 χρονια συνεχομενα...

      Διαγραφή
    7. Εσυ πολλα νομιζεις αλλα λιγα καταλαβαινεις....ο μπουλες ηταν δημαρχος και στις τρεις το πρωι.....παει να πει οτι μπορουσε να παιρνει το υπηρεσιακο να παει για μπερμπον....το υπηρεσιακο δεν ειναι αποκλειστικης χρησης....τα αναρτουσε καποτε μετα φωτογραφιας ο antitsoumas....τις αναζητησα αλλα ο anti το εκλεισε το μαγαζι..

      Διαγραφή
    8. ! ο ΤΑΚΗΣ οδηγει απο 18 χρονων και δεν εχει καημο να οδηγη υπηρεσιακα αυτοκινητα απο κομπλεξ αυτα για σας ειναι πρωτακουστα και δεν αντεχετε ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ εισαι και φαινεσαι

      Διαγραφή
  6. προσπαθεί ο μπαρμπα-Τάκης να κερδίσει τις εντυπώσεις με αέρα λες και η κοινωνία τρώει κουτόχορτο. Στα συμβούλια όμως ούτε που ανοίγει το στόμα του να δούμε τι ψάρια πιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτι μου βρωμάει εμένα..πολύ καλό για να είναι αληθινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Zιαμπαρομαρία ασχολήσου με τίποτα άλλο τώρα...ο άνθρωπος μεταξύ του μισθού της σύνταξης και του δημάρχου,επιλέγει του δημάρχου...και αφού επιλέγει του δημάρχου...δίνει τα χρήματα στο Δήμο...ΌΣΟ για τον Μπουλέ,να του βρείς να αγοράσει ένα αμαξάκι να κινείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ζαμπαρομαρία, ο Σταυρόπουλος και ο Καρκατσούλης με τα δικά τους σαράβαλα έτρεχαν από το πρωι μέχρι το βράδυ.

      Διαγραφή
    2. κανεις λαθος ηΖαμπαρα με το υπυρεσιακο κικλοφορουσε δεν ξεραμε ομως οτι οι ναυπακτιοι δεν κοιμουνται ολο το 24ωρο και βλεπανε το Μπουλε ολη την ωρα στο δρομο! γιατι ειπες οτι δουλευε απο τις 7 το πρωι εως τη 12 το βραδυ

      Διαγραφή
  9. Τάκης ο μεγαλόκαρδος! Αφού πλούτισε τόσα χρόνια από την παραπαιδεία, αφού τον πλήρωσαν και τον πληρώνουν τόσα χρόνια οι Ναυπάκτιοι στέλνοντας τα παιδιά τους στο φροντιστήριο του Τάκη τώρα τους χαρίζει τον μισθό, ότι δηλαδή δικαιούται ως σηνταξιουχος. Μας δουλεύεις Τάκη, σε έχουμε χρυσοπληρώσει και εσένα και τη γυναίκα σου. Ο λαικισμός έχει κσι όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακάλεσε να πάς τα παιδιά σου στο Φροντηστήριό του;

      Διαγραφή
    2. θα σου απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος!

      Διαγραφή
  10. Καρακώστα ως αριστερός συμφωνείς να διοικούν οι έχοντες και κατέχοντες, αυτοί που έχουν πλούτο και χαρίζουν την σντιμισθία τους στον λαό; Σύντροφε Καρακώστα εσύ υπηρετείς στο δημόσιο σχολείο και παίρνεις μισθό 1000 ευρώ. Καλά έκανες και επέλεξες τον μισθό του αντιδημάρχου 1300 ευρώ. Ο θειος σου ο Τάκης που τον έκανες δήμαρχο πόσα βγάζει το μήνα από το φροντιστήριο; Εσύ σύντροφε αριστερέ Καρσκώστα μσχεσαι για το δημόσιο σχολείο και ο Τάκης έχει θησαυρίσει με το μηνιάτικο των νσυπακτίων που το κατσθέτουν στο φροντιστήριο του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπουλε οι οπαδοι σου ειναι αγραμματοι λαικιστες. Ολοι οσοι σε υπερασπιζονται στο μπλογκ στη καλυτερη περιπτωση ειναι κατηγορια Αργυρη Ντινοπουλου. Πολυ Λαζοπουλισταν το lepantopress.Που πατε ορε παιδια....

      Διαγραφή
    2. οι οπαδοι του μπουλε τον ψηφισαν και τον στηριζουν επειδη εχουν κοινες αξιες και αρχες; οι ψηφοφοροι του τακη γιατι τον ψηφισαν; πως τους καταφερε;;;;;

      Διαγραφή
  11. άλα η ερευνητική δημοσιογραφία της Αιχμής! Είπαμε αλλά όχι και έτσι... His master voice!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταξόδεψε τον Δήμο ο Μπουλές με το μαζντα. Ενώ ο μπαρμπα Τάκης θα κάνει οικονομία. Σαν δεν ντρεπόμαστε λεω γω. Ο Μπουλές μόνο που δεν κοιμόταν στο Δημαρχείο δουλεύοντας 20 ώρες το 24ωρο. Και κατάφερε και το Δήμο να ξεχρεώσει και να εξασφαλίσει έργα 40 εκατομμυρίων ευρώ. Και ο μπαρμπα Τάκης πάει στο Δημαρχείο με ωράριο υπαλλήλου. Ανάθεμα κι αν ξέρει τα χωριά της Ναυπακτίας. Ο,τι είδε προεκλογικά. Αει σιχτιρ αχρείοι με το λαϊκισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να λες πως δούλευε 20 ωρες πρέπει να ζεις στο δ.δ Ποκιστης. Αν έμενες εδώ δεν θα το έλεγες. Θα είχες και εσύ διαπιστώσει πως η εργατικότητα του Μπουλέ ειναι φουμαρο.Όπως φουμαρο ειναι και τα 40 μυρια. Και οι οι γωγραφικές του γνώσεις επίσης!Αυτες εκτείνονται απο τη Γρανιτσα μέχρι το κλεφταλωνο. Και μην ψάχνεις λαϊκισμό στους σχολιαστές. Αν θες να διαπιστώσεις τι εστι λαικισμος ρίξε μια ματια στο Βιντεακι σχετικά με το λιμενικό ταμείο. Ευάγγελος Γιανοπουλος.

      Διαγραφή
  13. Τι σημαίνουν όλα αυτά που γράφτηκαν για υπεξαίρεση του Δημάρχου από χρήματα του αδελφού του; Ρωτήστε σας παρακαλώ τον κ. Μπουλέ για να μην υπάρχει σκιά. Η λάσπη πρέπει τώρα να σταματήσει. Άκου 678.300 ευρώ και ότι η υπόθεση εκδικάζεται στις 8 Ιανουαρίου του 2015!!! Ντροπή σε όποιον λέει τέτοια ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την επόμενη πενταετια ψηφίζουμε Ντίνο Τσουκαλά. Λεφτά πολλά έχει κι αυτός θα χαρίσει τον μισθό του δημάρχου στονΑστέρσ και θα είνσι κσι περισσότερα γιατί ο Ντίνος δεν είνσι συνταξιούχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Κοτσανάς θα δωρίσει τον μισθό του αντιδημάρχου στον κοσμάκη που πεινάει ή θα ψηφίζει τις γιορτές και τα πανηγύρια του Ράπτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί δεν λέει κανείς οτι ο Σταυρόπουλος ο Καραλής και ο Σικώλας δεν έπσιρναν μισθό από τον δήμο; Ακριβώς οτι κάνει ο Τάκης και ο Κοτρωνιάς γιατί ειναι συνταξιούχοι και δεν τους συμφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας περνανε για βλαμενους και νομιζουν οτι λενε θα το καταπινουμε.
    Ουστ απο δω Καρακωστακια και Κοτσανακια οι χειροτεροι που περασαν απο τη ναυπακτο στη Γκεμπελικη προπαγανδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί ο Τάκης έκανε το διάγγελμα για το μισθό του δημάρχου στην αιχμή ; γιατί στέρησε τέτοια είδηση σπό τα τοπικά μμε; Γάτα ο Καρακώστας σαν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Τάκη, προφυλάσσει τους ντόποιους. Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για τους μισθους του συνταξιουχου δημάρχου και αντιδημάρχου και θα εκτεθούν όλοι παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί δεν λέει κανείς οτι ο Σταυρόπουλος, ο Καραλής και ο Σικώλας δεν έπαιρναν μισθό από τον δήμο?Ακριβώς οτι κάνει ο Τάκης και ο Κοτρωνιάς γιατί ειναι συνταξιούχοι και δεν τους συμφέρει!!!
    εδω δεν θα απαντησει κανεις να υποθεσω?
    κανε το καλο και ριξε το στον γυαλο!αντε θυματα που ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λουκόπουλος: θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε βλακα που το κοπανας συνεχως ο καθε δημαρχος δεν εχει το λογο στα δημοτικα συμβουλια. οΜπουλες δενειχε αξιους ναμιλησουν και γι αυτο λαλαγε συνεχως

      Διαγραφή
    2. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον: Κοτρωνιάς, Φράγκος, Κοτσανάς, Ράπτης. Πιιος να πρωτομιλήσει και τι να πει

      Διαγραφή
    3. έτσι σου είπαν 1:59; λάθος σε πληροφόρησαν τα αφεντικά σου. Αλλά εν μέρει έχεις και ένα δίκαιο. Από το να πετάει ρομπόλες ο μπαρμπα-Τάκης καλύτερα να μη μιλάει καθόλου και γίνεται ρεζίλι

      Διαγραφή
    4. Και τι τον εμπόδισε ρε 1:59 τον Τάκη να μας δείξει την ομιλιτικότητά του στο debate;

      Διαγραφή
  21. Ο Τάκης θα τα πει όλα μαζεμένα όταν θα κόψει λάσπη αηδιασμένος από όσα έμαθε και είδε.
    Οι της Ενωτικής κρατάτε πισινή και μη μιλάτε τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πει ο μπαρμπα-Τάκης ρε παιδιά; Αυτός φασόλια τρώει κουκιά μαρτυράει.

      Διαγραφή
  22. Λουκόπουλος: θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είδα σε ιστοσελίδα Αγρινιωτικη , η υποστήριξη στο Τάκη για το μισθό.....
    Σου λέει αφού στη Ναύπακτο με καταχεριαζουν να στηριχτω στο Αγρίνιο.
    Τρεμε Παπαναστασιου , έρχεται ο Τακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φωτεινά παραδείγματα ένας και ένας οι λεβέντες. Τάκη έχε τα μάτια σου 114 γιατί αυτοί θέλουν μόνο τις καρέκλες. στη πρώτη ευκαιρία θα γίνουν συμμαχίες και θα τα τινάξουν στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή