Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Με σκιές ο ορισμός του προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου

Μεγάλη και έντονη η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την πρόταση του δημάρχου να ψηφίσει το δημοτικό Συμβούλιο τον κ. Αντώνη Φράγκο για πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. 
Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ειπώθηκε  ότι ο Αντώνης Φράγκος συμμετέχει με 30% σε εταιρεία μαζί με τον αδελφό του που έχει το υπόλοιπο 70% και διευθύνει την εταιρεία.
Η εταιρεία αυτή, όπως ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, κατέθεσε πλαστό έγγραφο στην Αιτωλική Αναπτυξιακή για να πάρει επιδοτήσεις που δεν δικαιούταν. 
Ο Μπουλές ως πρόεδρος της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ πήγε την υπόθεση στον εισαγγελέα που διέταξε προκαταρκτική εξέταση.
Μέχρι εδώ καλά.
Όμως ο νέος δήμαρχος πρότεινε τον κ. Αντώνη Φράγκο για πρόεδρο του ΔΛΤΝ και η μείζων αντιπολίτευση έβαλε θέμα ηθικής τάξεως.
Είπαν δηλαδή οι του Μπουλέ ότι θα ψηφίσουν οποιονδήποτε άλλο προτείνει ο δήμαρχος από την ομάδα του εκτός από τον κ. Φράγκο και αυτό μέχρι να ξεκαθαριστεί αν ο Αντώνης Φράγκος έχει ευθύνη γι αυτό που έκανε η εταιρεία του. 

Ο Φράγκος επόμενο ήταν να αντιδράσει.
Θέλει να πάρει με πρόταση του δημάρχου τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου για να φανεί στην κοινωνία ότι είναι αεράτος και χωρίς ευθύνη και αυτό με την υπογραφή του δημάρχου.
Ο δήμαρχος όμως όχι μόνο το έκανε αυτό, αλλά είπε και το αμίμητο:  «τι θα έλεγε η κοινωνία αν δεν τον έβαζαν πρόεδρο; Θα ήταν σαν να τον καταδίκαζα».

κ. Δήμαρχε η κοινωνία θα πει ότι είσαι καλός δήμαρχος και ότι δεν έχεις προεκλογικές δεσμεύσεις και κάνεις αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία σήμερα.
Θα πει τα ίδια που λέει για την κ. Σμπούκη και όλους τους  δημοτικούς συμβούλους τις παράταξής σου που δεν τους έδωσες αξίωμα.
Με το να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι να παίρνεις ένα δημοτικό σου σύμβουλο που η εταιρεία του κατηγορείται για πλαστά έγγραφα και να τον διορίζεις πρόεδρο δημοτικού οργανισμού, απλά βάζει σοβαρές υπόνοιες για τις δεσμεύσεις σου.
Κάνεις  μεγάλο λάθος κ. δήμαρχε και να ξέρεις ότι αυτό θα σε φέρει απέναντι στην κοινωνία που σε ψήφισε για λόγους ακεραιότητας και δικαιοσύνης.



37 σχόλια:

  1. Εγώ τι φταίω να τα ανέχομαι αυτά? Εγώ αγαπάω την Ναύπακτο τι δουλειά έχουν αυτοί εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους λοποδίτες και τους πλαστογράφους ο Τάκης τους κανει αξιωματούχους.

      Διαγραφή
  2. Γιατι το Blog δεν το ονομαζεις ΕΜΠΡΟΣ ρε Κωστακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. δεν εισαι αξιος-ια ουτε τα ποδια του να πλυνεις αξεστε ''ΞΕΝΕ''

      Διαγραφή
  3. Ρε μάγκες για ελέγξτε το χρονικό διάστημα και ποιος ήταν δήμαρχος όταν έπαιρνε επιδοτήσεις από την Αιτωλική Αναπτυξιακή??? Μήπως ήταν ο Μπουλές? Πότε ο Μπουλές αποφάσισε να δράσει, ως όφειλε να κάνει και στα προηγούμενα προγράμματα?? Μήπως όταν ανακοίνωσε ο Φράγκος ότι θα κατέβει με Λουκόπουλο? Και για να μην ξεχνιόμαστε......όπως έχει δηλώσει ο Διευθυντής της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ελέγχονται ως ύποπτα για παρανομία άλλα 3 έργα που έχουν επιδοτηθεί. Άραγε ποιος να ήταν δήμαρχος τότε??? Όποιος απαντήσει καλό θα ήταν να μην ασχοληθεί με θέματα αν είμαι επικριτής του Μπουλέ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο μετριαζει την σημασια του να κατηγορειται για πλαστογραφια πιθανος προεδρος Λιμενικου Ταμειου ολοκληρου Δημου...? και να γινεται αυτο γαργαρα γιατι υπαρχουν ''δεσμευσεις'' προεκλογικες και ''γραμματια'' που πρεπει να ξεπληρωθουν...εκεινος ο Καρακωστας τι στην οργη αριστερα ευαγγελιζεται και κανει και αυτος πλατες στο θειο που κανει πλατες στον ''υπο δικαστικη ερευνα''...??

      Διαγραφή
    2. Πάλι όμως δεν απαντάς στα ερωτήματα που τέθηκαν.....μιλάς για προεκλογικά γραμμάτια (μπορεί να έχεις δίκιο), αλλά αποφεύγεις να απαντήσεις (αν ξέρεις) για τα παραπάνω. Μην πλατιάζουμε.. δε χρειάζεται. Συγκεκριμένα ερωτήματα χρειάζονται συγκεκριμένες απαντήσεις. Μπορείς να δώσεις?? και η πλαστογραφία έχεις δίκιο είναι αδίκημα, αλλά πρώτα να βγει η απόφαση. Αν αποδειχθεί ότι έχει σχέση τότε ελπίζω να πάρει θέση η νέα δημοτική αρχή.

      Διαγραφή
    3. τι παλευεις να πεισεις δεν ξερεις ότι ''είναι αχτυπητος''? tzixant.

      Διαγραφή
  4. Μπραβο Μπουλε!! Βγαλε ολα τα απλυτα στη φορα. Ετσι για να μαθει ο κοσμος με ποιους εχει μπλεξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ μεχρι τωρα ήσασταν ''αστερια''

      Διαγραφή
    2. ας απαντήσει πρωτα ο Μπουλές για την υπεξαίρεση 678.000 ευρώ.

      Διαγραφή
  5. Το ιδανικό για τον Καρακώστα και την παρέα του θα ήταν να έφευγε ο Μπουλές από την πόλη για να μην έχουν αντιπολίτευση. Δεν θα τους κάνει όμως την χάρη. Ο Μπουλές είναι παρών για να ξεσκεπάσει τα ψέματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τάκης θα την κάνει στα μισά. Κοτρωνιάς, Κοτσανάς και Φράγκος θα κονταροχτυπηθούν για τη θέση του Τάκη. Ο Κοτρωνιάς πήρε τα κσλύτερα πόστα, οικονομικά, δευαν και έργα Αποδοτίας, παλιά καραβάνα θα ταίσει το σύστημα, όπως συτός ξέρει. Ο Κοτσανάς αναπληρωτής δημάρχου αλλά με μικρότερη ομαδα από τον Κοτρωνιά. Φραγκος φύτρωσε παντού, όπου επιτροπή κι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που ακούστηκε ο Φράγκος δικηγόρος των μαγαζιών στη Ναύπακτο να είναι στην επιτροπή που ελέγχει και δίνει άδειες στα μαγαζιά και να είναι και πρόεδρος στο Λιμενικό που ελέγχει και τα μαγαζιά της παραλίας. Πολλά μαγαζάκια στήνεις Τάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλοι μου, η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται (καθαρή) τίμια αλλά να είναι.Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, όφειλε ο υποψήφιος να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο για την πρότασή του αλλά να μην δεχθεί εως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.Αλλά μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα ζούμε και η Ναύπακτος απέχει 2,5 ώρες από το μεγαλύτερο κέντρο λαμογιάς στον πλανήτη, παράξενο θα ήταν ν' αποτελεί εξαίρεση.Τώρα αν ο κ. Μπουλές έπραξε σωστά ή όχι κατά την θητεία του το έκρινε ο Ναυπακτιακός Λαός, όσοι όμως ευαγγελίζοταν την τάξη και ηθική γιατί μιμούνται αυτόν που κατηγορούσαν?Άρα μήπως άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλοιώς?Τι είχεις Γιάννη? ότι είχα πάντα!!!Όταν Έλληνα πάψεις να είσαι ευκολόπιστος!!!θα δεις την άσπρη μέρα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να δούμε αν ο Φράγκος σαν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου θα ασχοληθεί με το σκάφος του Σιαμαντά που παρανόμως κάθεται στο λιμάνι. Ο πρώην λιμενάρχης κ. ΣΜΠΟΥΚΗΣ που είναι και αυτός στο λιμενικό τι θέση θα πάρει. Θέλουμε τουρισμό και κρατάμε για πάρτυ μας τις θέσεις. Για ψάξτετο εσείς που τα βγάζετε όλα στη φόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ άσχετε 12,10 ο Σιαμαντάς πληρώνει στο λιμενικό ταμείο.
      Η ζηλία και η κακία όμως πάντα προηγούνται απο τη γνώση.
      Σχετικά με το θαλάσσιο τουρισμό μας το έλυσε αυτό το πρόβλημα ο Μπουλες, που δεν έκανε απολύτως τίποταααααααααα.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εσύ δεν είσαι πληροφορημένος. Εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το θέμα του σκάφους Σιαμαντά. Πόσους μήνες είναι στο λιμάνι αραχτός(1,5 χρόνο) και για πόσες μερούλες τελικά πλήρωσε κάτι ψίχουλα, λιγότερα και από τις βάρκες, με τις πλάτες Λιμεναρχείου και λιμενικού ταμείου.
      Μην τα σκαλίζεις άλλο. Βρωμάνε.

      Διαγραφή
    3. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ (ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ)ΠΟΥ ΖΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500000 ΕΥΡΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΙΑΜΑΝΤΑ.....ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    4. 12.11 αν δε βρει τιποτα ο εισαγγελεας τοτε να δω τι θα πεις!

      Διαγραφή
    5. Όλα έχουν την υπογραφή των υπαλλήλων των προϊστάμενων και των διευθυντών. Ο Μπουλές δεν έκανε τίποτε χωρίς την υπογραφή των υπηρεσιών. όσο ψάχνετε λάθη ή αβλεψίες υπαλλήλων μπορεί να βρείτε, και όχι τον Μπουλέ. Ο Μπουλές είναι λάδι. Τι θέλετε να πετύχετε με αυτά που γράφετε. Σταματήστε λοιπόν αυτό το παιχνιδάκι που το παίζεται αιρετοί και μάλιστα δημοτικοί άρχοντες γιατί δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσει

      Διαγραφή
  10. προσφατα στην ουγκαντα ζητησαν μεγαλυτερα προφυλακτικα γιατι εχουν θεμα με το μεγεθος.....εδω ο δημαρχος πρεπει να κανει αιτηση για μεγλυτερα σπιραλ και βαζελινη,τουλαχιστο να την βγαζουμε ανωδυνα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον 12.05. Πρόεδρος ενός νομικού προσώπου του Δήμου αυτός που προσπάθησε με την εταιρία του να εξαπατήσει ένα άλλο νομικό πρόσωπο του Δήμου. Απίστευτα πράγματα. Αν, λέω αν η προανακριτική διαδικασία είναι επιβαρυντική για τον κ. Φράγκο και παραπεμφθεί ο ίδιος ή η εταιρία του για πλαστογραφία και προσπάθεια εξαπάτησης του Δημοσίου και είσπραξης παράνομων επιδοτήσεων, τι θα κάνει ο Δήμαρχος θα το καθαιρέσει;
    Ελλειψη σοβαρότητας, ηθικής και υπευθυνότητας που προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει τα επόμενα 5 χρόνια.
    Και είναι δικαιολογία αυτή του Δημάρχου ότι τον όρισε για Πρόεδρο του λιμενικού ταμείου γιατί εάν δεν τον όριζε τι θα έλεγε η κοινωνία, πως τον καταδίκασε. Μη χειρότερα. Γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να είχε κάποια θέση ο κ. Φράγκος. Την κουβαλούσε από το σπίτι του? Οι άλλοι 6-7 σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν πήρανε θέση και θα κάνουν τις γλάστρες επί 5 χρόνια τι είναι δηλαδή, χειρότεροι του Φράγκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σφάλμα είναι του Φράγκου....! Που, για όσα ειπώθηκαν στο ΔΣ, δεν τραβάει καμιά αγωγούλα μετ' αποζημίωσης....! Για δυσφήμηση....! Για να δούμε και πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ο αλλού γι αλλού "Reporter" θα τη γλυτώσει ένεκα..... ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ....!

      Διαγραφή
    2. ετσι πρεπει, να τραβηξει μια αγωγουλα για οσα ειπωθηκαν στο Δ.Σ. γιατι δεν το κανει ομως?καθολου Αξιοπρεπεια πια?

      Διαγραφή
  12. Μιάς και μιλάμε για ηθικά ζητήματα, πως θα χαρακτηρίζατε αυτόν που υπεξαίρεσε από τον αδελφό του (που του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και τον εξαπάτησε- όπως αναφέρει στο δικόγραφό) 678.000 ευρώ, για ίδιο όφελος; Αυτός παριστάνει σήμερα τον κήσορα της ηθικής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σημαίνουν όλα αυτά που γράφτηκαν για υπεξαίρεση του Δημάρχου από χρήματα του αδελφού του; Ρωτήστε σας παρακαλώ τον κ. Μπουλέ για να μην υπάρχει σκιά. Η λάσπη πρέπει τώρα να σταματήσει. Ντροπή σε όποιον λέει τέτοια ψέματα.

      Διαγραφή
    2. θα σας απαντήσει ο κ. Λουκόπουλος μέσω του αρμόδιου αντιδημάρχου του, μην αγωνιάτε.

      Διαγραφή
  13. τι σχέση έχει ο αδελφός του δημάρχου και προσωπικά θέματα αν υπάρχουν μεταξύ τους με πλαστογραφία εγγράφου του υποθηκοφυλακείου και διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τη διαφορά. σαν πολίτης καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν μεταξύ τους αδέλφια, ας βγάζουν τα μάτια τους είτε Φράγκοι είναι αυτοί είτε Μπουλέδες. με ενδιαφέρει όμως κάποιοι με πλαστά έγγραφα να παίρνουν δημόσιες επιδοτήσεις και να πλουτίζουν με λεφτά του δημοσίου. Γι' αυτό κατηγορείται η οικογένεια Φράγκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εσείς που συκοφαντείτε τον Μπουλέ για υπεξαίρεση χρημάτων αποδείξτε μας αν αυτός ο ανθρωπος έχει φάει έστω και ένα λεπτό από το δήμο. Και μην ασχολείστε με το τι κάνει ο Μπουλές με τον αδερφό του διότι ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Αν ο Μπουλές ήταν ανήθικος, δεν θα καθόταν μέρα νύχτα στο δημαρχείο να δουλεύει για το συμφέρον το δικό σας και της Ναυπακτίας ολόκληρης. Αλλά πού να το καταλάβετε εσείς αυτό? Με τι μυαλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πώς ο Σιαμαντάς έχει μόνιμη θέση στο λιμάνι; θα μας πει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόκληρος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου είναι. Με τις πλάτες της θέσης του δικαιούται προφανώς θέση για το σκάφος του στο λιμάνι και μάλιστα δωρεάν χωρίς να πληρώνει λιμανιάτικα. Άλλοι είναι τα κοροϊδια που χρόνια ψάχνουν για μια θέση να βάλουν την βαρκούλα τους στο λιμάνι και τους λένε πως δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ....ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΝΟΥΝ ΒΑΡΚΕΣ!!!ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φάτσα που 'χει ο π@#$%ης! Σα βάτραχος είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή