Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Έχουν γνώση οι φύλακες…

Σαν αντιπολίτευση άφριζαν σε  κάθε δημοτικό συμβούλιο και ανακάλυπταν τρόπους να εμφανίσουν τη δημοτική αρχή Μπουλέ άχρηστη, αυταρχική και επιζήμια για το τόπο.
Η δουλειά της αντιπολίτευσης είναι εύκολη, με τις κορόνες και τα μεγάλα λόγια να λέγονται ανεύθυνα, και ανέξοδα.
Για όσους δεν διαθέτουν μνήμη να τους την φρεσκάρουμε εμείς.
Η τακτική Κοτσανά να διακόπτει και να μιλάει ταυτόχρονα με τους άλλους ομιλητές απέδωσε καρπούς.
Τα ξεχάσατε;
Το καθημερινό κυνηγητό σε υπηρεσίες υπαλλήλους και οι εκβιασμοί προς αυτούς ξεχαστήκανε και αυτοί;
Η σωρεία ενστάσεων κατά των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με σκοπό την καθυστέρηση των υπογραφών και των εγκρίσεων, την καθυστέρηση των πάντων, αν και γνώριζε πως θα απορριφθούν, τις ξεχάσατε και αυτές!  
Την ενορχηστρωμένη επίθεση όλης της αντιπολίτευσης κατά του Μπουλέ, τα όσα ξεστόμιζαν ανεύθυνα, ανέξοδα και ανήθικά σήμερα καλούνται να τα αντιμετωπίσουν.
Αλήστου μνήμης οι τοποθετήσεις Κοτσανά και Καρακώστα για το έργο της ανάπλασης, με μόνιμη επωδό «εμείς θα τη καταργήσουμε».
Λήθη και γι’ αυτά, όπως και για τόσα άλλα. 
Σήμερα, ούτε οι υπάλληλοι φωνάζουν (άραγε πήγαν σε άλλες θέσεις από αυτές που τους είχε τοποθετήσει ο αυταρχικός Μπουλές;), στο κόσμο με καθαρισμούς,  εργάκια, χατήρια και ρουσφετάκια δείχνουν αυτό που θέλει να βλέπει,  και όλοι είναι μια χαρά.
Όλα είναι νόμιμα, ή έστω νομότυπα;
Όχι, και το γνωρίζουν κάποιοι, αλλά η αλαζονεία της εξουσίας τους έκαμε νωρίς – νωρίς τυφλούς και δεν βλέπουν το γκρεμό, ή δεν θέλουν να τον δουν.                  
Ας γνωρίζουν πως, και γνώση έχουν οι φύλακες και πως δεν θα είναι ανεξέλεγκτοι, στο αυτοδιοικητικό τους ταξίδι, που είπε και ο πρόεδρος.

Αργά ή γρήγορα η ανεπάρκειά τους θα φανεί σε όλο της το μεγαλείο.

12 σχόλια:

  1. Και τι δεν έκανε η αντιπολίτευση επί Μπουλέ για να τον "ξεμπήξει". Μετήλθε όλα τα μέσα: οργάνωσαν την κατάληψη του 2ου γυμνασίου-λυκείου, έβαλαν τους μαθητές να καταλάβουν τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, ο Κοτσανάς εμπόδισε την χαλικόστρωση των δρόμων της Χάλκειας, διαφώνησαν με την ανάπλαση της πόλης διότι, όπως έλεγαν, το έργο αυτό θα πήγαινε την πόλη χρόνια πίσω, παραπληροφούσαν τον κόσμο με ψέματα τύπου:"ο δήμαρχος φτιάχνει έργα στο μόνο χωριό του", ο δε Καρανικόλας αφιέρωσε ολόκληρη εκπομπή για την "νομιμότητα" των απευθείας αναθέσεων, μπόλιασαν το λαό με την βλακώδη αντίληψη: "να φύγουν οι βλάχοι από την πόλη μας"(λες και ο Καρακώστας και οι υπόλοιποι που βροντοφωναζαν αυτές τις βλακείες είναι από την πρωτεύουσα) κτλ. κτλ. Και τώρα αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να λέγονται άξιοι για να διοικλησουν το δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά! Ιδιαίτερα η προπαγάνδα των αρχικομπλεξικών περί "βλαχιάς" ξεπέρασε τα όρια της πλύσης εγκεφάλου.
      Όπως και να χει όμως δεν εκπλήσσομαι ούτε από τις αλλεπάλληλες αστοχίες -που καλό θα είναι να τις συνηθίζουμε-, ούτε από τους συμπολίτες μας. Βλακεία ονομάζεται και αγγίζει το άπειρο...

      Διαγραφή
  2. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι "μασησε" ο κόσμος και τους έκανε δημοτική αρχή.
    Πιστεύω ότι καθημερινά, όσοι έχουν μυαλό βλέπουνε τη διαφορά.
    Οι υπόλοιποι, άμα δε του κάνουνε όσα του έταξαν θα τους βρούνε απέναντι τους.
    Πρωτευουσιάνοι και βλάχοι θα φάνε μαύρο, κατράμι.
    Δε θα βρίσκουνε γωνία να κρύψουν τις πομπές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που υπάρχει και ένα 40% των Ναυπακτίων που στις εκλογές έπραξε το σωστό και δεν πίστεψε στην προπαγάνδα και στα ψέματα του Καρακώστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο 40? και πολυ ειναι το 20 τζιχαντ. το αλλο 20 ειναι ταξιματα ,εκβιασμοι,

      Διαγραφή
  4. ποιος και γιατί έκοψε .... σύριζα το δέντρο στο πεζοδρόμιο Αθανασιάδη Νόβα (Μεσολογγίου) αρ. 73; Υπάρχει έκθεση γεωπόνου πως πρέπει να κοπεί ... σύριζα το δέντρο; κι αν υπάρχει με τι με αρ. πρωτοκόλλου; (φωτό από γνωστό site δεν βλέπω κι ανησυχώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα μπερδευετε παιδιά! Συγκρίνεται δυο πολιτικούς που δεν έχουν καμία σχέση. Άλλο πράμα ο Κοτσανας και άλλο ο Καρακωστας. Ο πρώτος ειναι μπιζιμποντης πολιτευτής χωρίς πολιτικές απόψεις που προσπαθεί να επιβιώσει ανακατεύοντας το σύμπαν. Ο δεύτερος ειναι άλλη κατηγορία. Το απέδειξε στις τελευταίες εκλογές. Χωρίς Καρακωστα δεν θα υπήρχε ούτε Τάκης ούτε ενωτική πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημερα στο Δημοτικο συμβουλιο ο Καρακωστας εφαγε τη μεγαλητερη σφαλιαρα που εφαγε ποτε του.
    Εφερε το θεμα του προαυλιου του σχολειου χωρις να εχει μαθει τα βασικα. Ολα στο περιπου και με βλακειες προσπαθουσε να μαζεψει τα ασυμαζευτα.
    Ηθελα να ηξερα οι υπολοιποι του συνδυασμου του θα ψηφιζαν κατι για το οποιο ουτε και ο ιδιος δεν γνωριζε;
    Προς το τελος προσπαθησε να το μαζεψει αλλα ο κοσμος εβγαλε τα συμπερασματα του.
    Α Ν Ο Ι Κ Α Ν Ο Σ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το συμπέρασμα αγαπητέ-η 11.40 είναι οτι είσαι αγράμματοςςςςςςςςς .
      πρώτα μάθε γράμματα και μετά κάνε κριτική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ας μάθει πρώτα ο Καρακώστας ποια είναι τα προβλήματα του δήμου και πως διοικείται ένας δήμος γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα τα κάνει μαντάρα. Ό,τι έχτισε η Ζιαμπάρα με πολύ κόπο και δουλειά στις τεχνικές υπηρεσίες, ήρθε ο Καρακώστας να το διαλύσει με την ανικανότητα και την ασχετοσύνη του.

      Διαγραφή
    3. Προς τον 10:28 π.μ.
      Η ορθογραφία σε πείραξε ή μήπως σε έτσουξε το περιεχόμενο του σχολίου;

      Διαγραφή
  7. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή