Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ψινάκηδες



«Σαρωτικοί» έλεγχοι, «ξεσκόνισαν» φακέλους, έψαξαν, σκάλισαν και ξετρύπωσαν έγγραφα, οι «Ράμπο» - ελεγκτές δημόσιας διοίκησης  στο δήμο Ναυπακτίας, έγραφε σε ανάρτησή της η ιστοσελίδα  Nafpaktianews…
Τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό της αποκλειστικότητας  της είδησης, πώς να πουλήσουμε, πώς να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και μόνο.  

Η αλήθεια…
Ήρθαν οι ανθρωπάκηδες – ελεγκτές, κατέθεσαν έγγραφο στο πρωτόκολλο και ζητήσανε στοιχεία του τεχνικού προγράμματος του 2012 και του 2013,  αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής, αλλά και στοιχεία και από τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου, που αφού συγκεντρώσουν τα στοιχεία, θα τα αποστείλουν.
Ο έλεγχος έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στο σώμα τον Δεκέμβριο του 2013.
Χωρίς να χάσουν ευκαιρία, «κύκλοι από τη δημοτική αρχή» εκμεταλλεύονται το… «λαβράκι» που έβγαλε η ιστοσελίδα  Nafpaktianews και παίζουν το παιγνίδι τους.
Κορόιδα είναι!
Ποιοι είναι αυτοί οι «κύκλοι»  που απαντάνε για λογαριασμό του δήμου Ναυπακτίας και ταυτόχρονα αφήνουν αιχμές: «…πλέον η νέα διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας είναι αντιμέτωπη με τον χρόνο, αφού της έχει δοθεί περιθώριο 5 ημερών προκειμένου να προσκομίσει όλα τα σχετικά στοιχεία που έχουν ζητηθεί με την ελπίδα ότι όλα θα είναι νόμιμα».

Μπορεί κάποιοι να ζήλεψαν τα καμώματα Ψινάκη, που έκανε κοτσίδα τη διαφάνεια με τα φουλάρια και τα Dolce Cabana συνολάκια, και πλάκωσε τις καταγγελίες, όμως λίγη σοβαρότητα χρειάζεται, αν θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

12 σχόλια:

  1. Ο Καρακώστας είναι μανούλα στην προπαγάνδα. Αλλά μόνο στην προπαγάνδα. Όταν θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα, θα δούμε τι σημαίνει "Αριστερά της πρόοδου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο στο Nafpaktianews με τις αποκλειστικές του πληροφορίες...... α ρε δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας..... βρήκατε ευκαιρία να στηρίξετε την νυν δημοτική αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καρακώστας νομίζει ότι πουλώντας φρου φρου και αρώματα, θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν δήθεν αριστερό που το μόνο που ξέρει είναι να φωνάζει κ να κατηγορεί τους άλλους αντί να προτείνει βιώσιμες λύσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου λείπει ο Αντιτσουμας, έχετε κανένα νέο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το nafpaktianews επί Μπουλέ δεν είχε αφήσει αφωτογράφητη λακκούβα για λακκούβα και γαιδουράγκαθο για γαΪδουράγκαθο. Τώρα κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Γιατί άραγε; Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δούμε πώς θα διαχειριστεί ο Καρακώστας τα προβλήματα του δήμου τώρα ως αντιδήμαρχος. Γιατί πριν ως αντιπολίτευση πρότεινε συνεχώς μπαρούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ziamparomaria phgaine spitaki sou k asxolisou me ta arxaia sou k ta latinika sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι να παει σπιτι της?βρεθηκε μια γυναικα ικανη για ν διοικησει κ δεν θα την αξιοποιησουμε?

      Διαγραφή
  8. Γιατί ενοχλεί η Μαρία; Δεν θέλουμε ικανους και εργατικούς αλλά λαμόγια. Θέλουμε Φράγκους και Κοτρωνιάδες . Μην κανεις πίσω Μαρία, ξεβρακωσε τους. Είσαι η μόνη που το μπορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εναι σιγουρο οτι μπορει οπως ξεβρακωσε το δημο

      Διαγραφή
  9. αστο Μαρακι...........φαινεσαι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή