Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τη Κυριακή το πρώτο δημοτικό συμβούλιο


Στις 11 το πρωί της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.
Στη «πρώτη του» θα γίνει η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και η εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας)
Σύμφωνα με την ανακοίνωση αναμένεται : 
1)     Λήψη απόφασης για εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας) για το χρονικό διάστημα από 01-09-2014 έως 05-03-2017.
2)     Λήψη απόφασης για εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής  (τακτικών και αναπληρωματικών) για το χρονικό διάστημα από 01-09-2014 έως 05-03-2017.
3)     Λήψη απόφασης για εκλογή των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  (τακτικών και αναπληρωματικών) για το χρονικό διάστημα από 01-09-2014 έως 05-03-2017.
4)     Λήψη απόφασης για εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας) για τη δημοτική περίοδο 2014 – 2019

3 σχόλια:

  1. Και σωματοφύλακας, για κάθε ενδεχόμενο, ο αντί Δημάρχου κ. Κοτσανάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπουλές θα πρέπει να δείξει πως γίνεται η αντιπολίτευση.
    Οι συμπεριφορές πεζοδρομίου του παρελθόντος ας ελπίσουμε πως δεν θα τις δούμε στο νεο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα... Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω 1.11 μ.μ. Πράγματι, ο Μπουλές θα διδάξει ήθος και ως αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά οι Κοτσανοκοτρωνιάδες και Ραπτοσαλαμουροκαρακωσταίοι να 'σαι σίγουρος ότι σε λίγο διάστημα θα μετατρέψουν το Συμβούλιο σε αρένα. Θ' αρπαχτούν μεταξύ τους! Κάτι ήξερε ο Σιαμαντάς και έβαλε στην άλλη άκρη των εδράνων τον Κοτσάνα. Τουλάχιστον να τελειώσει σώος και αβλαβής τη θητεία του ο άνθρωπος. Ε ρε γλέντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή