Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Απουσίες με νόημα

Στην μεγαλειώδη συναυλία αλληλεγγύης στο Κάστρο του Αντιρρίου πολλοί οι επίσημοι που έδωσαν το παρών και από τις δυο πλευρές που ακουμπά η Γέφυρα.
Δεν μας έκαναν εντύπωση οι παρουσίες αλλά μας εξέπληξαν δυο απουσίες, του αντιδημάρχου Αντιρρίου Αντρέα Κοτσανά και του αντιδημάρχου κοινωνικών υποθέσεων και πολιτισμού Γιάννη Ράπτη. 
Λόγω της θέσης τους και των αρμοδιοτήτων τους αυτοί οι δυο θα έπρεπε όχι μόνο να είναι στην εκδήλωση αλλά και δίπλα στον νέο δήμαρχο κ. Λουκόπουλο.
Την έκαναν όμως με ελαφρά πηδηματάκια.
Αντρέα, μπορεί να δηλώνεις κατά της Γέφυρας αλλά μέχρι πριν μερικούς μήνες ζητούσες μεγάλες συναυλίες στο Αντίρριο.
Δεν πρόλαβες να γίνεις αντιδήμαρχος Αντιρρίου και η Γέφυρα πρόσφερε μια μεγάλη συναυλία και μάλιστα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και εσύ ΑΦΑΝΤΟΣ! 

Λεβέντες, το κυνήγι των ψήφων τελείωσε, τώρα θέλετε δεν θέλετε θα παίρνετε θέση.

30 σχόλια:

  1. Κουτσομπολιό άνευ ουσίας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρείτε ότι έτσι ελέγχετε τη νέα Δημοτική Αρχή!! Με βλακείες και μιζέρια δε δείχνετε σοβαρότητα; Αν θέλετε σας διαβάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είδαμε να επιδεικνύει ανάλογη κοινωνική ευαισθησία η γέφυρα για το σύνολο των πολιτών, πολύ περισσότερο όσων κατοικούν μόνιμα στις δυο πλευρές της, ώστε να μειώσει τις τιμές διέλευσης, σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης. Εκεί προέχει το κέρδος, παρόλο που έχει κάνει απόσβεση και πλέον μόνο κέρδη αποκομίζει από τις υπέρογκες τιμές διέλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις, ελλειπα και εγω αλλα μην το ανακοινωσετε και το μαθει η γυναικα μου. Της ειπα οτι θα παω στη συναυλια, επαιρνε τηλεφωνο αλλα οπως ημουν δε μπορουσα να της απαντησω. Της ειπα οτι απο τη μουσικη δε το ακουγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος λέει ψέματα την πατάει. Να προσέχεις φίλε μου.

      Διαγραφή
    2. Ακριβως φιλε μου, οποιος λεει ψεματα την παταει. Αλλα δεν ειναι μονο αυτο, ειναι και θεμα κατανοησης των σχολιων που γινονται. Αν εσυ καταλαβες οτι ειπα ψεματα στη γυναικα μου και οχι μια εμμεση υποδειξη οτι το blog σας, ως υποστηρικτων εμφανως του κ. Μπουλε , φερνει κατι απο ciao, απο nafsclick κτλ τοτε λυπαμαι και καλυτερα κλειστε το να απαλλαχτουμε απο μια ακομη ηλιθιοτητα στην πολη μας. Και μιλαω ως δημοτης της Ναυπακτου, ουτε ως υποστηρικτης ΚΑΝΕΝΟΣ απο αυτους που ηταν υποψηφιοι. Προσεξε λιγο το ΚΑΝΕΝΟΣ. Η δημιουργικη αντιπολιτευση γινεται με προτασεις και οχι με κουτσομπολιο

      Διαγραφή
  5. Ο Κοτσανάς θα συμπεριφέρεται πάντα σαν αντιπολίτευση. Δεν πήγε στη συναυλία για να το παίξει καλός στο Αντίρριο. Τακτικισμοί κοτσανέικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον Κοτσανα αυτο που τον ενδιεφερε εξαρχης ηταν η εξουσια και μονο η εξουσια, ο,τι αλλο εχει σχεση με πολιτισμο κ εκδηλωσεις αλληλεγγυης το υποτιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κοτσανας που διατυμπάνιζε οτι ο Μπουλες δεν δινει λεφτα για συναυλιες στο Αντιρριο, τωρα δεν ηρθε ηρθε στη συναυλια που διοργανωθηκε στο χωριο του. Μαλλον δεν εχει καταλαβει τι ακριβως εκπροσωπει κ υπηρετει ως αντιδημαρχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Τακης τι εχει να πει για ολα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα τι να πει ο μπαρμπα-Τακης αγαπητε μου? Αυτος δεν ξερει πού πανε τα τεσσερα. σερνεται πισω απο τον Καρακωστα κ τον Κοτσανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Κοτσανάς είναι ότι χειρότερο έχει προκύψει στην πολιτική ζωή του τόπου. Άνθρωπος εμπαθής, εκδικητικός και προ πάντων χωρίς μπέσα. Έχει κοντά του τον κολαούζο του Αντιρρίου και κάποιους που τον πλαισιώνουν για να πάρουν το δεύτερο σταυρό. Μη μου πει κανείς πόσους σταυρούς πήρε στο Αντίρριο γιατί θα τον παραπέμψω σε πολλούς Αντιρριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παιδιά τι χτυπιέστε με το Κοτσανά ,ο άνθρωπος δεν πρόλαβε ,ήταν συνεργείο για την επισκευή του βοθροφόρου,αυτό τον ενδιαφέρει,,,,και εκεί θα γλεντήσει το παλικάρι όταν το κυκλοφορήσει,και τότε θα δούμε εχθρούς και φίλους σε αντικριστούς χορούς !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ασχολείστε με τον Κοτσάνα ρε παιδιά... Τι να πούμε για τον άνθρωπο που είχε καταδώσει στην Αστυνομία και στο Δασαρχείο τον Δήμο, επειδή χαλικόστρωνε τους αγροτικούς δρόμους στη Χάλκεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. allo apo royfianies den xerei o kotsanas! krima gia tous antirriotes pou pshfisan ton kotsana kai to tsiraki gia na tous dioikisoun! krima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πραγματικά είναι μεγάλη ντροπή και εξευτελισμός για τους Αντιρριώτες να μην ξέρουν τι ψηφίζουν. Και μετά απορούμε γιατί δεν πάει μπροστά ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κρίμα μεγάλο κρίμα, είναι να υπάρχουν τύποι σαν εσάς, που να αμφισβητούν ακόμη την ψήφο των συνδημοτών μας. Βγείτε επώνυμα και πέστε τα. Κατηγορούσατε πριν τις εκλογές μερικούς για κουκουλοφόρους. Τελικά μήπως εσείς είστε οι ίδιοι και αλλάξατε κουκούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι την αμφισβητουμε!!! ο λαος δεν κρινει παντα με σωστα κριτηρια! επωνυμα εδω και 3,5 χρονια η δημοτικη αρχη ξεσκεπαζε τα ψεματα του κοτσανα και του καρακωστα! να θυμισω τι ελεγαν για τα σχολεια; για την αναπλαση; για το εργο της αποχετευσης; το ο,τι υποκινησαν δυο καταληψεις δημοτικου συμβουλιου για ψηφοθηρικους λογους; τις ρουφιανιες του κοτσανα για τις χαλικοστρωσεις των αγροτικων δρομων στη χαλκεια; τι απ' ολα ειναι ψευδες; οσο για τις κουκουλες που λες δεν υπαρχει κατι το υβριστικο...γραφεται τι ελεγαν καποιοι ως αντιπολιτευση και τι κανουν τωρα ως δημοτικη αρχη! αν σε ενοχλει το οτι υπαρχει ανακολουθια στα λεγομενα τους ειναι δικο σου προβλημα! η λασπολογια και η αισχρολογια (βλ. αντιτσουμας) που δεχτηκε η πρωην δημοτικη αρχη δεν εχει προηγουμενο! γι' αυτη δε μιλησε ποτε κανεις! κανε υπομονη και θα φας καλα για 5 χρονια... το θεμα ειναι οτι θα την πληρωσουμε ολοι μαζι...

      Διαγραφή
  17. Για ψάξε και στην διαύγεια τις αναθέσεις.Σε τι ποσό και σε ποιους,έχουν δοθεί από 1/9/2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καημενη Ναυπακτια τι εχεις να τραβηξεις απο τα λαμογια που σε κυβερνανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά 3.52 μ.μ. η κρίση του λαού είνα αλάνθαστη και δεν αμφισβητείται; Όχι βέβαια. Είναι απλώς σεβαστή και συνεπώς αναγνωρίζουμε το δικαίωμα της πλειοψηφίας να κυβερνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει η παρούσα δημοτική αρχή. Και φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι η πλειοψηφία έσφαλε στην ετυμηγορία του Μαϊου. Και μην μπερδεύεις τους κουκουλοφόρους που ξερνούσαν χολή κατά του Μπουλέ και αισχρολογούσαν κατά της Ζιαμπάρα, με την τεκμηριωμένη κριτική που γίνεται ανώνυμα. Σ' αυτήν να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα, αν έχεις. Δεν έλεγε μήπως ο Κοτσανάς ότι δεν υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Ναύπακτο; Δεν έλεγε ότι το έργο της ανάπλασης (που διαχωρίζει τα όμβρια απο τα λύματα και άρα καθαρίζει τη θάλασσα στο Γρίμποβο) θα φέρει την πόλη πενήντα χρόνια πίσω; Είναι συκοφαντίες αυτά; Είνα ψέμα ότι ο Τάκης μετά την αξιοθρήνητη εμφάνισή του στην τηλεόραση δεν δέχτηκε δεύτερο ντιμπέιτ με τον Μπουλέ; Δεν ήταν ο Καρακώστας που καιγόταν να στήθούν παράγκες στο 2ο Λύκειο. Στα παζάρια οι παράγκες του προκαλούσαν απέχθεια, τις έβρισκε πολύ μπανάλ, στο σχολείο όμως ως εκπαιδευτικός τις έβρισκε τέλειες. Δεν είναι αλήθεια ότι λύσσαξε η αντιπολίτευση κατά του Μπουλέ γιατί εξασφάλισε χρήματα για το 2ο Λύκειο; Θυμάστε τι απάντησε ο Τάκης όταν τον ρώτησε ο Μπουλές στην τηλεόραση "τι διαφορετικό θα 'κανε ο΄ίδιος στο θέμα του 2ου Λυκείου"; Να σας το θυμίσω εγώ: "Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα". ¨Οταν φανεί η ανεπάρκεια του Δημάρχου και των συμβούλων του, θα καταλάβουν οι Ναυπάκτιοι τι έκαναν. Αλλά είπαμε: μετά την απομάκρυσνη εκ της κάλπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις απευθείας αναθέσεις δε μας λες κάτι? Δε μας λες γιατί τα έσπασε ο Μπουλές με την οικογένεια Φράγκου μετά τα τόσα προγράμματα Leader? Δε μας λες επίσης που έχει τάξει ο κ. Μπουλές το Ξενία??? Όταν τα απαντήσεις αυτά μίλα για κάλπη, γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να πήγες να ψηφίσεις ή πρέπει να μένεις κάπου εκτός της πόλης μας και απλά κάνεις κριτική

      Διαγραφή
  20. Προς τον ερίτιμο "συνταγματολόγο" 6.00 μμ & 6.23μμ

    Τα περί κρίσης του λαού και τα υπόλοιπα παιδαριώδη που γράφεις καταλαβαίνεις πως δεν αξίζει απάντηση. Μόνο ένα θα πω:Το να επιτρέπεις σχόλια ( αν και μεταξύ μας μάλλον....μόνος σου τα γράφεις) που ονομάζουν συμπολίτες λαμόγια, εμπαθείς και ότι χειρότερο έχει υπάρξει είναι παράθεση επιχειρημάτων? Μια συμβουλή: Νομίζεις ότι ανακάλυψες την Ακρόπολη. Έτσι παθαίνουν όλοι οι νεοφώτιστοι. Πρόσεξε γιατί θα αποδειχτείς χειρότερος κουκουλοφόρος από τους προηγούμενους.....και θα καείς σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν σας καταλαβαίνω ρε λεβέντες. Εσείς τώρα είστε μπλόκ που στηρίζει Μπουλέ και χτυπάτε Τάκη, για να μας ενημερώστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μας πεις αν λεμε ψεματα ή οχι... δεν βριζουμε ουτε λασπολογουμε, επιχειρηματα εχουμε! αλλα αυτο σε τσουζει γιατι εσυ οταν εγραφες κατα του μπουλε δεν ειχες επιχειρηματα και εγραφες κατινιες!

      Διαγραφή
  22. Πονάει και τσούζει η αλήθεια, θα την κσταπιείτε όμως όλη γουλιά γουλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τέσσερα χρόνια τώρα παρακολουθώ και το Δήμο Ναυπακτίας και τους γειτονικούς δήμους (Δωρίδας, Μεσολογγίου, Πάτρας. Τον πόλεμο και τη λάσπη που δέχτηκε ο Μπουλές απο τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου δεν τον είδα πουθενά. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτησε τον ιδιο. Η αυτογνωσια ξερεις ειναι κατι πολυ καλο, ιδιαιτερα δε οταν εξωτερικευεται. Ρωτησε τον λοιπον και ισως σου πει.

      Διαγραφή
    2. Θα σου απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

      Διαγραφή