Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ήταν ένα μικρό καράβι που ήταν α.. α… αταξίδευτο…

Ευτύχησε η Ναύπακτος να έχει πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου σκαφάτο.
Δώδεκα και κάτι μέτρα το σκαρί, δεμένο στη σκάλα του λιμανιού με τα άλμπουρα, τα ξάρτια του, με ντουκιασμένα τα σχοινιά του και τα στράλια, με τα όλα του.
Ολημερίς και ολονυχτίς εκεί στη σκάλα να το χαζεύουν οι περαστικοί από το μικρό το λιμανάκι. 
Να έλειψε κάνα μήνα όλο το χρόνο, μπορεί και να’ ναι ψέματα.
Φουρτούνες στη στεριά και ο πρόεδρος δε προλάβαινε να κάνει βίρα στις άγκυρες για άλλα μέρη, ένεκα ανάληψης καθηκόντων στο δημοτικό συμβούλιο.
Μέχρι εδώ μπουνάτσα…
Τέτοια σκάφη, όπου δένουν, πληρώνουν λιμανιάτικα με τη μέρα.
Πόσα μέτρα είναι το σκαρί, επί τόσες μέρες, επί τόσα ευρώ, περάστε από το ταμείο παρακαλώ.
Και δε μιλάμε για 20 και 50 ευρώ, με το πακέτο ολοχρονίς να φτάνει πάνω - κάτω τα δυό χιλιάρικα και βάλε.   
Τι κάνει ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής ο πρόεδρος, που και τρόπο και εξουσία σήμερα διαθέτει.
Τα φέρνει από ‘δω, τα φέρνει από κει και …«πείθει» ότι το «ΣΙΑΜ» - έτσι βαφτίσανε το σκάφος, είναι δεμένο στο λιμάνι, εκεί στη σκάλα,  μόνο καμιά εικοσαριά μέρες απ’ όλο το χρόνο!
Πάει ταμείο, πληρώνει 60-70 ευρώ, μπορεί να λέω και πολλά, και ξανά προς τη δόξα τραβά!
Κάποιοι από την αρχή του χρόνου ψάχνουνε να βρούνε θέση στο λιμάνι και να τη πληρώσουν,  και ο  ΣΙΑΜαντάς  τη βγάζει στο τζάμπα!!! 
«Η γυναίκα του Καίσαρα…»  δείχνει ότι είναι τίμια,  αλλά οι πράξεις της την εκθέτουν. 
Τάξις και ηθική κ. δήμαρχε,  με τους συνεργάτες σου με το καλημέρα να βγάζουν τη φιλοσοφία τους στον αφρό, μια και μιλάμε για σκάφη.

Άντε και καλά αυτοδιοικητικά  ταξίδια Ναυπάκτιοι…  που μας ευχήθηκε άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου…  

42 σχόλια:

  1. Το βρηκα: να διαθετει εκει τον μισθο δημαρχου ο κυρ Τακης...να πληρωνει το ΣΙΑΜ ενοικιο. κακια ειπα ε? συγνωμη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν εισαι εξουσια αυτά κανεις. Γιωργο καλα κρασια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπλογκερ προσπαθει να κανει τον αντιτσουμα. Μπραβο παιδια, συνεχιστε, γιατι μας λειπει ο Αντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρωτότυπο και το pastiche! To lepantopress δεν μπορεί να γίνει antitsoumas. Μόνο να τον μιμειται μπορεί......Τις περισσότερες φορές ανεπιτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Εμπρός στη Ναύπακτο να στείλετε χήνες, παπιά και κότες
      μουνόπανα, κωλόπανα κι ένα κουτί καπότες.
      Έτσι σ’ όλη τη περιοχή κανείς δεν είχε μείνει
      όλη η πόλη γενικά μπουρδέλο έχει γίνει"
      Αυτό είναι ένα απόσπασμα απο τα αισχρά δημοσιεύματα του Αντιτσούμα (12 Σεπ. 2012).
      9.14 και 9.58 βλεπετε κανενα παρομοιο δημοσιευμα εδω και συγκρινετε αυτο το μπλογκ με τον αντιτσουμα; η αισχρολογια, η χυδαιολογια, η λασπολογια και η συκοφαντια προσωπων δεν εχουν θεση σ' αυτο το μπλογκ! Εδω παρατιθενται γεγονοτα για τα οποια μπορειτε να εκφρασετε την αποψη σας και να αντιπαρατεθειτε με επιχειρηματα. Αλλα απ' οτι φαινεται δεν εχετε και προσπαθητε να ταυτισετε πραγματα εντελως διαφορετικα.

      Διαγραφή
    2. Ειναι προτιμοτερο ενα αισχρο στιχουργημα σπο το να μην αναγνωριζεται το τεκμηριο αθωοτητας. Εσεις στη περιπτωση Φραγκου το παραβλεψατε. Υποστηριξατε την σνεξοδη ηθικιζουσα αρλουμπολογια των στελεχων της ΑΔΚΝ. Ξερετε γιατι. Επειδη αδυνατειται να μιληστε πολιτικα. Πσραπολιτικη κοτερα κσι αλλα φαιδρα. Θα καταληξετε να γινετσι το τοπικο αντιστοιχο της espresso. ΝΑΙ...
      Ο αντιτσουμας καταλαβαινε περισσοτερα απο πολιτικη.

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. opoios ta exei pernei kotera kai oti trabei n cyxn toy
      opoios de ta exei apla zilebi
      osa de ftanei n alepou...........................
      toulaxiston autos troi ta lefta tou oxi tou dnmou............

      Διαγραφή
  6. Προβλέπεται γερή e-antipoliteusi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σημαίνουν όλα αυτά που γράφτηκαν για υπεξαίρεση του Δημάρχου από χρήματα του αδελφού του; Ρωτήστε σας παρακαλώ τον κ. Μπουλέ για να μην υπάρχει σκιά. Η λάσπη πρέπει τώρα να σταματήσει. Άκου 678.300 ευρώ και ότι η υπόθεση εκδικάζεται στις 8 Ιανουαρίου του 2015!!! Ντροπή σε όποιον λέει τέτοια ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί που μιλάνε για το τεκμήριο αθωότητας (του κ. Φράγκου) κάτι θα ξέρουν. Τα ίδια έλεγε και ο Βουλγαράκης: το νόμιμο είναι και ηθικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 678300!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ!!!?????!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,...ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ...ΟΜΩΣ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ...ΒΙΛΛΑ ΠΟΛΥΤΛΕΙΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ...ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ ...ΣΤΕΓΑΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ...ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νιώθεις μεγάλο τσούξιμο αδελφέ γιατι δεν αντέχεις την αλήθεια και πετάς λάσπη. Οτι έχει ο καθένας ρίχνει να μου πεις

      Διαγραφή
  10. Μπουλεδομαρία: Νόμιμο, ηθικό και διαφάνεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΚΛΗΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΒΙΛΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΧΟΜΠΑΡΟΝΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δέντρα που καρποφορούν χτυπάνε. μακάρι να ειχαμε πέντε σαν την Μαρία στη Ναύπακτο. Αλλά δεν θέλουμε τέτοιυς ανθρώπους μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια των Φραγκσίων των Κοτρωνιάδων και του Ραφτάδικου συστήματος. Μπόχα αδελφέ

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ!

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ? ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ

      Διαγραφή
    4. Η Μαρία εχει τοση σχέση με τη Ναύπακτο όση έχουν Κοτρωνιάς Κοτσανας Κουκουνας κ.λ.π. Για να μην ρωτήσω πόσοι Ναυπάκτιοι ξέρουν τη Σμπούκη που εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος αφήνοντας εκτός τη Γιαννούλου και τη Σιαφολέα. Ευτυχώς βέβαια για τη Ζαμπάρα και για τη Ναύπακτο η Ζαμπάρα δεν έχει καμιά σχέση με τον τρόπο που σκεφτονται Κοτσανάδες Κοτρωνιάδες Φράγκοι και Ραφτάδες.

      Διαγραφή
  12. Μια διόρθωση και μια είδηση που θα σοκάρει τη Ναυπακτία: ο Μπουλές δεν έφαγε 378300 ευρώ απο τον αδερφό του, όπως λέει ο 2.08 π.μ. αλλά 378427 ευρώ και 65 λεπτά. Άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός φίλε μου. Επίσης αποκαλύπτω ότι ο Λουκόπουλος έφαγε απο τον κουνιάδο της κουμπάρας του που του βάφτισε το πέμπτο παιδί του 603.288 ευρώ, ο Καρακώστας απο τον παππού του 215.120 ευρώ, ο Σικώλας απο τον κουμπάρο του τρίτου ξαδερφου του 17.245 ευρώ (ψιλικατζής αυτός) και ο Τσέλιος απο τον μπατζανάκη του 108329 ευρώ. Τέλος ο Κοτρωνιάς έφαγε απο τον ανιψιό της τέταρτης ξαδέρφης του 8.879 ευρώ (πολύ ψιλικατζής Θωμά μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί ενοχλείσαι τόσο πολύ από τα σχόλια του lepantopress 11:35; επειδή γράφει την αλήθεια και επειδή μιλάει με στοιχεία και αποδείξεις; Όσο και αν δεν σου αρέσει, το lepantopress είναι ένα σοβαρό πολιτικό ιστολόγιο που δεν έχει καμιά σχέση με το nafpaktianews και το nafsclick τα οποία επί Μπουλέ προσπαθούσαν να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, και τώρα το έχουν βουλώσει. Και φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με τις αθλιότητες του αντιτσούμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοβαρο ιστολογιο? ειναι δυνατον η Μαρια να ειναι σοβαρη ευγενικη και αξιοπιστη?

      Διαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ 2014 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ,ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙΑΤΙΚΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rota to limenarxeio auto xerei yparxoun ta xartia. Na reis pots plirose o Siamantas.

      Διαγραφή
  15. Ό,τι βλακεία και να έγραφε ο αντιτσούμας, σε καμιά περίπτωση δεν είχε να παραθέσει ισχυρά επιχειρήματα για να πείσει τους δημότες ότι ο Μπουλές υπεξαίρεσε χρήματα από το δήμο. Προσπαθούσε με αισχρόλογα να κάνει αντιπλίτευση για τον απλούστατο λόγο ότι δεν διέθετε αποδεικτικά στοιχεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ψαράς που ξέρει θα βάλει φωτιά, περιμένετε και θα δείτε πόσο κύριος είναι ο Σιαμαντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Προς τον 2.15

    1. Γιατί ενοχλούμαι από σχόλια του lepantopress? Μα πως γίνεται να ενοχλούμε από κάτι (σχόλια) που δεν υπάρχει? Κάνει σχόλια ο ίδιος ο Μπλόγκερ? ....(εννοείς) πως ο διαχειριστής του lepantopress από τη μια αναρτά... κι από την άλλη γράφει σχόλια! (....μεταξύ μας... κι εγώ, δεν το θεωρώ διόλου απίθανο!!)
    2. Πως μπορείς και συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Το nafpaktianews είναι μπλόγκ και δεν το ξέρω?
    3. Την αλήθεια θα την βρεις στον Λόγο του Θεού. Άντε και στον λόγο του Πάπα. Μην προσπαθείς να την βρεις σε μπλόγκ!...μάταιος κόπος!!
    4. Σε κάθε δημοκρατική πολιτεία υφίσταται το τεκμήριο της αθωότητας και
    καθένας τεκμαίρεται αθώος μέχρι να κηρυχθεί ένοχος.... μέχρι να αποφανθεί (σε αμετάκλητο βαθμό) το αρμόδιο δικαστήριο. Κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό από όλους - Δημόσιες αρχές, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης....πολίτες. Ο πρώην Δήμαρχος με λογικοφανείς υποθέσεις, μπόλικη ηθικολογία και επικίνδυνες υπόνοιες δείχνει να "γράφει" κάθε έννοια τεκμηρίου αθωότητας. Το lepantopress, σταθερά, λειτουργεί υποστηρικτικά στον αρχηγό. Οφείλει όμως να γνωρίζει πως "ποινή της υπόνοιας", όπως και ποινή της "οικογενειακής ευθύνης" δεν προβλέπεται. Πάνω από όλα οφείλει να γνωρίζει πως τα ατομικά δικαιώματα κατακτήθηκαν με πολύ κόπο.
    5. Ο antitsoumas, αν αφαιρέσεις κάποιες ανεπίτρεπτες αναρτήσεις, έδειχνε να έχει και γνώση και πολιτική άποψη. Στην πολιτική ανάλυση θα του έβαζα υψηλό βαθμό. Δεν θα έλεγα το ίδιο για το lepantopress. Με φανερά ύπουλο τρόπο προσπαθεί να ζημιώσει. Όχι με πολιτικό τρόπο, αλλά, με θεματολογία που περιστρέφεται γύρω από κότερα, νταλαβεριτζήδες, λεβεντιές και λεβέντες όπως και.... άλλες χαριτωμενιές. Κάτι σαν την την Espresso δηλαδή....τόσο σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν προσπαθω να βρω καμια αληθεια στα blog. Αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι αληθεια τα οσα γράφει το lepantopress. Και δεν ήταν ΚΑΠΟΙΕΣ αναρτήσεις του αντιτσούμα ανεπίτρεπτες αλλά ΟΛΕΣ.

      Διαγραφή
  18. Χα χα χα! ¨Ακου υψηλή πολιτική ανάλυση ο αντιτσουμας! Διαβάστε παρακάτω ένα κομμάτι απο τις υψηλού επιπέδου αναλύσεις του αντιτσουμα και θα καταλάβετε ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ πολέμησαν τον Γιάννη Μπουλέ.

    "Καμια μουλοχτή εξυπηρετησούλα ξέρουν να κάνουν μονο, και δυστυχώς ο καθηγητής Μπουλές στρατολόγησε και το γεροντάκι το Σταυρόπουλο, που με μια υπογραφούλα στη ΔΕΥΑΝ έκανε χαρούμενο πολύ κόσμο...(εκτός από τις τσέπες μας). Οσο για την ύδρευση στη Βαρναράχη εκεί ο Μπουλές έβαλε τον κολητό του το Μουχτούρη να κανει φασαρία (και τυχαία βέβαια ξέχασε ο Δημος να κάνει έφεση στην περίπτωση Μουχτούρη για να μπορεί να φράζει με άνεση...) μήπως και βγάλει λαβράκι αλλα τον βλέπω για μπούμερανγκ.

    Ένα ωραίο που είπε είναι ότι η Τεχνική Υπηρεσία δεν έχει μηχανικούς με γνωσεις και εμπειρία και για αυτό πήρε τον Χειμαριό.... έλεος.... αντι να μας πει ότι πήρε 4 αργόμισθους να θυμηθεί και αυτός τα νιάτα του και την καριέρα του στην αργομισθία...

    Για την ανάπλαση των πεζοδρομίων, μας το ανέφερε σαν "αστική αναγέννηση"... και ο Μπουλές τι είναι δηλαδη? ο Μικελαντζελο? Eαν δεν είναι αυτός ο μικελαντζελο σίγουρα είναι ο Βασίλης ο Στάικος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα αποτελέσματα της διοίκησης Μπουλέ και Ζαμπάρα, απεικονίζονται ξεκάθαρα στη αποπομπή Γούλα, στη παραίτηση του Γρηγορίου, στο κατάντημα των υπαλλήλων του Δημαρχείου, της Δημοτικής αστυνομίας, τη ποιότητα των πόσιμων νερών στην ορεινή Ναυπακτία, το δάνειο για το έργο της αποχέτευσης, τα σφαγεία, το σχέδιο Καλτσά- Μπουλέ για το οικιστικό, το Ξενία, την ανάπλαση (;) του ανατολικού τμήματος της πόλης, την αντικατάσταση (;) του κεντρικού αγωγού ύδρευσης από αμίαντο, διαχωρισμό των ομβρίων από τον αγωγό λυμάτων, την «αναβάθμιση» του βιολογικού ( μέχρι εμφράγματος και μόλυνσης της θάλασσας), την οδική σύνδεση του ορεινού όγκου με την Ευρυτανία και Φθιώτιδα, την ίδρυση κέντρου Ναυπηγικής τέχνης, τα μονοπάτια στη Βαράσοβα, τη χρηματοδότηση για βελτίωση του , την ακαταλληλότητα του 2ου Γυμνασίου), την αξιοποίηση πόρων από το πράσινο ταμείο(;) (τους όποιους πόρους μας τους έφαγε το πράσινο- μπλέ του Ξύδη). Αυτό ήταν το ταξίδι του Γιάννη και της Μαρίας. Ένα ταξίδι Αποκάλυψης, ένα ταξίδι ενός σινιαρισμένου υπάλληλου με την κολλητή του. Ευτυχώς ξόκειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρλουμπες γράφετε παληκαρια και ψεματα τεραστια.
    Σιγα μην κανουμε και τιμητη τον Αντι τωρα.
    Οποιος εχει στοιχεία να μιλήσει με διευθύνσεις και ονοματα και οχι να πετάει λασπη.
    Αλιως σαούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σκατόβλαχε, άντε στο χωριό σου

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε εσύ από που κατάγεσαι; από την πρωτεύουσα; Τι μας το παίζεις; προύχοντας της Ναυπάκτου;

      Διαγραφή
    3. Έξω οι βλάχοι απ τη Ναύπακτο!!!

      Διαγραφή
  21. Να μας εξηγήσει ο 10:12(28 Σεπτεμβρίου) γιατι το nafpaktianews και το nafsclick επί Μπουλέ είχαν λυσσάξει και φωτογράφιζαν συνεχώς χορτάρια και λακκούβες, ενώ τώρα το έχουν ράψει. Μήπως τώρα που ανέλαβε ο Τάκης λύθηκαν ως διά μαγείας όλα τα προβλήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν λύθηκαν τα προβλήματα φίλε μου, απεναντίας σε λίγο που θα φανεί η ανεπάρκεια των Καρακωσταίων θα δεις τι έχει να γίνει. Όσο για τα ιστολόγια τι να πούμε; η τιμή, τιμή δεν έχει και χαρας τον που την έχει, ή όλα έχουν την (πολιτική) τιμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δυστυχώς σε ετούτη την πόλη εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με τα μικρά και όχι με τα μείζονα και χανόμαστε στην επαρχιακή μας μιζέρια, όταν ο κόσμος γύρω μας χάνεται (κυριολεκτικά). Πρίν, ενώ δεν είχαμε σχολείο να κάνουν τα παιδιά μας μάθημα, ασχολούμασταν με τη μαριγούλα. Τώρα, αν και εξακολουθούμε να πληρώνουμε το βρωμόνερο ως σαμπάνια, αν και εξακολουθούμε να πληρώνουμε στη γέφυρα τα ακριβότερα διόδια στον κόσμο, ασχολούμαστε με το σκάφος του Σιαμαντα λες και δεν το είχε πριν εκλεγει δημοτικός σύμβουλος. Α ρε έρμε Τάκη που έμπλεξες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. για όσους έχουν μνήμη γνωρίζουν τους Σιαμανταίους. Κοιτάνε μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. Ο Τάκης έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Θα το κατλάβει μόνον πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή υπάρχει μνήμη καλό θα ήταν να υπάρχει και ενημέρωση....
      ενημερωτικά λοιπόν ο Σιαμαντάς σας έχει γράψει......
      ξέρετε που?
      στο κεντρικό κατάρτιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  25. Τελικά που το πήγε το κότερο ο Σιαμαντάς; Πλήρωσε τα λιμανιάτικά; Δε νομίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απο έγκυρες πηγές μάθαμε πως το σκάφος θα ξανάρθει στη θέση του.
    Μην ανησυχείτε τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παπαρολογιες..........το λιμανι της Ναυπακτου ειναι μνημειο,και πρεπει να εχει την αναλογη αιγλη....τι να περιμενεις ομως απο εναν κοσμο που η αναζητα την κοινωνικη καταξιωση μεσα απο το berbery,to rolex,κλπ. κενοι πολιτισμου,ιδεων,και ηθους. Οσο επιτρεπεται ,ηθικα,να βαλεις σαλονι και τζακουζι στην Ακροπολη αλλο τοσο επιτρεπεται ο ελιμενισμος μεγαλων σκαφων στο λιμανι της Ναυπακτου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή