Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Συναδελφική αλληλεγγύη

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο! Με το ξεκίνημα φάνηκε ότι δικαίως ο Κοτσανάς εκλέχτηκε πρώτος σύμβουλος. 
Η κυριαρχία του στη δημοτική αρχή και στο δημοτικό συμβούλιο κάνει μπαμ! 
Γνώστης όλων των θεμάτων παίρνει τον λόγο σε όλα τα θέματα και συναδελφικά δίνει βοήθεια σε όλους. 
Έτσι βοήθησε και τον Κοτρωνιά που μπέρδεψε τις ανάγκες της υπηρεσίες και δεν κατάλαβε ότι εισηγήθηκε πίστωση για φτυάρια και όχι για σκυλοτροφές, στο δημοτικό συμβούλιο. 
Ο Κοτσανάς του έδωσε αμέσως χέρι βοηθείας, πήρε τον λόγο και εξήγησε τι ακριβώς χρειάζεται η υπηρεσία.
Δεμένη ομάδα!!! 
Το ένα χέρι νίβει τ΄ άλλο και τα δυο στηρίζουν τον δήμαρχο.

25 σχόλια:

  1. Η κυριαρχία Κοτσανά δείχνει ομάδα με ελάχιστες δυνατότητες Σύντομα θα γίνει το έλα να δεις. Μετά τον Ρέππα η πόλη ξέπεσε πολιτικά. Τώρα έχει παρά-ξεπέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝεοΣυριζαίοι απ' το βαθύ ΠΑΣΟΚ κάνουν κουμάντο στο Δήμο. Αντί για πολιτική θα δούμε ρουσφετολογία επιπέδου Κουρουμπλή. Δεν έχει ξεπέσει ακόμα η πόλη. Θα ξεπέσει προσεχώς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα για την Ναυπακτία να είναι μια τόσο όμορφη περιοχή και να την κυβερνούν άνθρωποι που ουδόλως νοιάζονται για το συμφέρον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιαννης (Μπουλες) εκανε σπουδαιο εργο και η συνεργατης του η Μαρια απο τα πιο αξιολογα ατομα που εχουν περασει απο το Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως όμως ο λαός δεν προτιμά τους αξιόλογους κ τους ικανούς ανθρώπους που έχουν ηθικές αρχές κ που δεν παρεκκλίνουν ποτέ από αυτές. Ο λαός θέλει να τον κυβερνούν ρουσφετολόγοι τύπου Κοτσανά και Καρακώστα..

      Διαγραφή
    2. Πάνε οι μισθοί ρε γαμώτο.

      Διαγραφή
    3. Ξέρετε πόσο έχουν στοιχίσει στον δήμο ο Μπουλές και η Μαρία; Αν το ήξερες δεν θάλεγες τέτοιες παπαριές. Αλλά έτσι γίνεται πάντα. Φεύγοντας ο κάθε δήμαρχος αφήνει πίσω του μερικούς ταλιμπάν που νομίζουν ότι με βλακείες θα πάρουν τη ρεβάνς. Σε πέντε χρόνια ξαναμετρηθείτε...

      Διαγραφή
    4. Ξέρεις τα έργα και τις ημέρες των Κοτρωνιά και Κοτσανά αντιδήμαρχος και δήμαρχος και ποιό είναι το ποιόν τους; να δεις που θα φτάσουν τη Ναυπακτία σε 5 χρόνια. Ή μήπως πιστεύεις ότι μπορεί να τους μαζέψει ο Τάκης; Ο Μπουλές και η Ζιαμπάρα δούλευαν νυχθημερόν και έπαιρναν αποκλειστικά και μόνο το μισθό. Οι άλλοι με λιγότερες ώρες δουλειά λειτουργούσαν πλαγίως σε θέματα διαφάνειας. Ψάξε τις αναθέσεις Κοτρωνιά επί Αποδοτίας και τα εργάκια του αντιδημάρχου κοτσανά στο Αντίρριο . Ψάξτο καλύτερα

      Διαγραφή
    5. 10.52 οπως πληρωνονται οσοι δουλευουν το ιδιο γινεται και με τους αιρετους. που ειναι το κακο δηλαδη; η διαλυση του δημου δεν κοστιζει; δε σου λεει κατι οτι ο μπουλες ξεχρεωσε το δημο; ειναι λιγο σε τετοιους καιρους να εχεις 830.000 ευρω πλεονασμα απο 12.000.000 ευρω χρεος; πριν αρχιζεις να γραφεις βλακειες να σκεφτεσαι πρωτα.

      Διαγραφή
    6. KAI PLIRI8IKE KANONIKA ,PIRAN AFTO POY EPREPE

      Διαγραφή
  6. Aπό τον Πανταζη, Ρέππα, Μπουλέ στον.... Κοτσανά! Έρμη πόλη σε τι πορεία έχεις μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μη βιαζόμαστε να τους βγάλουμε άχρηστους. Δεν ξέρεις μπορεί να πάνε καλά. Αν και εκείνη η μεσοβέζικη προσπάθεια αποκατάστασης - τοποθέτηση ενός ακατάλληλου ατόμου στο Λιμενικό Ταμείο δείχνει πολλά. Είναι ο σβηστός φάρος που θα ρίξει το καράβι στην ξέρα. Ο δήμαρχος είναι έντιμος και ηθικός αλλά πρέπει να το αποδείξει και στην εφαρμοσμένη πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίγουρα ο Τάκης είναι καλός, τον παρέσυρε όμως ο Καρακώστας, το πιο επικίνδυνο στοιχείο της πολιτικής στη Ναύπακτο. Από την κίνηση πολιτών μέχρι σήμερα η πορεία του δείχνει ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να πάει από την άκρα αριστερά στην υπεράσπιση ακόμα και αυτών που κατηγορούνται ότι χρησιμοποίησαν πλαστά έγγραφα και πήραν προγράμματα και έστησαν τις επιχειρήσεις τους. Πολιτικός κατήφορος ή καλύτερα αναίσχυντος αριβισμός, λέγεται αυτή η συμπεριφορά του Συριζαίου σήμερα Καρακώστα. Και όπως όλοι ξέρουμε και καταλαβαίνουμε ο Τάκης στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτόν, γιατί μόνο αυτός λόγω κομματικής εμπειρίας θα κρατήσει τις ισορροπίες σε μια ομάδα με έλλειμμα συνοχής και με έναν αρχηγό χωρίς εμπειρία στη διοίκηση και διαχείριση δημοτικής παράταξης και ομάδας δημοτικών συμβούλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοτρωνια να ξερεις, οτι αυτη, που σε γλενταει, μεσα απο το Blog, λεγεται Μαρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού όλοι παραδεχόμαστε ότι η Μαρία τα κάνει όλα βουρ την πάμε για Δήμαρχο. Ικανούς δεν θέλουμε να διοικήσουν; Όλοι την παραδεχόμαστε απ' ότι φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μιλάς για τη Μαρία της μπλοκόσφαιρας, μικρέ, γιατί η άλλη πρόκειται για γελοία κατάσταση.

      Διαγραφή
    2. άλλη η Μαρία του blog και άλλη η Ζαμπαρομαρία; Πόσες Μαρίες τελικά υπάρχουν;

      Διαγραφή
  11. Ο κ.Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως «η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών» στέλνοντας σαφές μήνυμα στους 19 δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου που αντιτίθενται στους ελέγχους.

    Γνωρίζει κανείς αν οι Ενωτικοί συντάσσονται με τους 19 Συριζαίους Δημάρχους? Μια απάντηση θα λύσει μια από τις κύριες προεκλογικές απορίες. θυμάστε το μελάνι που χύθηκε για το αν η Ενωτική ήταν ΣΥΡΙΖΑ? Πάντως, να πούμε ότι, πλην ενός, οι τωρινού αντιδήμαρχοι ΣΥΡΙΖΑ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα να `τανε το 81 να `ρθει μια στιγμή..... Τι το ψάχνετε κύριοι του μπλόγκ. Η πολιτική σκέψη των περισσοτέρων μελών της δημοτικής πλειοψηφίας ανήκει στο 1981. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τρέχουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Το 2014 τους είναι ακατανόητο. Θα κινηθούν με άξονα ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο που ξεχνούν ότι σήμερα πλέον λόγω οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν λεφτά για να κάνουν ανενόχλητοι τι ρουσφέτια τους..δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις στους δημότες λέγοντας ότι θα ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματά τους..

      Διαγραφή
  13. Κουίζ: πόσο καιρό δίνετε στον Κοτρωνιά - Κοτσανά να παίξουνε μπουνιές; Περιμένω απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι γελειος τζιχαντ.χρειαζεσαι ψυχιατρο φιλολογε να επαναλαμβάνεις το ιδιο γλυφιτζουρι

      Διαγραφή