Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιάννης και το Bollywood



Απολογισμό πεπραγμένων κάνει ο κάθε αντιδήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο και μόνο, τον υπέρτατο θεσμό του Δήμου, προς ενημέρωση των πολιτών.
Αξιωθήκαμε να το δούμε και αυτό, με τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ράπτη να κάνει απολογισμό στη… Κωστία! 
Σε μάζωξη που έγινε στα παλαιά σφαγεία, πριν ακόμα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, ο κ. αντιδήμαρχος ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους στη συνάντηση, μέσα σε ένα παραλήρημα λαϊκισμού, ότι με προσπάθειες έγινε εξοικονόμηση 5.000 ευρώ από τα προϋπολογισθέντα έξοδα για τις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας,  που θα δοθούν λέει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου!
Κατά τα άλλα από τα μέλη της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου ζητήθηκαν 20 ευρώ για να δωρίσουν καταψύκτη στο κοινωνικό παντοπωλείο!!!
Μίλησε και για το μέγα πλήθος των εθελοντών, (που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους δούμε δια γυμνού οφθαλμού) και χαρακτήρισε όλες τις προηγούμενες εκδηλώσεις Bollywood.
Ακραίος στις δηλώσεις του ο κ. αντιδήμαρχος, όπως άλλωστε και στο παρελθόν, όταν ευπειθώς υπηρετούσε τον κ. Παπαθανάση αλλά και τον κ. Νταουσάνη.
Όλα δουλεύουν στην εντέλεια δήλωνε, μετά την τοποθέτησή του από τον κ. Παπαθανάση στη καρέκλα του προέδρου στη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ναυπάκτου, τα ίδια έλεγε και αργότερα με αφεντικό τον κ. Νταουσάνη.
Τυχαίο!

64 σχόλια:

  1. που τους είδατε τους εθελοντες ρε παιδια.
    αδικημενος και ο σκηνοθετης που τον ριξανε χοντρα και πηρε κατι ψιλα. δουλειες του Μπλιαφα ειναι αυτες και σιγα μη δωσει αναφορα στο μπαρμπα Τακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη συγκρατήσου. Θα σε φάνε τα σκυλιά με τις ενέργειες που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με καβαλημένο καλάμι και υστερόβουλες σκέψεις αυτά και άλλα πολλά θα δουν τα μάτια μας.
    Όσο περνάει ο καιρός όλο και χειρότερα.
    Με τις υγείες μας ναυπάκτιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με αυτα παραμυθιαζεις τους τζιχαντ ! θα αντεξεις ''5'' χρονια! δεν νομιζω.

      Διαγραφή
  5. Ρ'απτη δεν το περίμενα από σένα να απολογείσαι στη Κωστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπουλεδακια ποναει πολυ να ειστε εκτος χωρις μισθους και εξουσια χωρις μαγκες και τσαμπουκαλικια. Τωρα φροντιστε να φυγει ο Γιαννακης και το Μαρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OTAN FILE 11.33 TO 8EMA TO ESTIAZEIS STOUS MIS8OUS TIS MAGIES KAI TA TSABOUKALIKIA KATALABAINEI O KA8ENAS TH FILOSOFIA THS PARATAXHS TOU TAKH . KRAYGES KAI TSABOUKADES, INTRIGES KAI LAIKISMO. AYTOI EISTE KAI SIGA SIGA APOKALYPTESTE. H EXOUSIA 8ELEI PAIDIA GIA NA TH DIAXEIRISTEIS, PRAGMA POU LEIPEI APO ESAS. SAN TON XEBRAKOTO POU APO TH XARA TOU EXESE TO PROTO BRAKI POU FORSE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι παει να πει "έκανε απολογισμό στη… Κωστία πριν ακόμα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε," τι πραγματα ειναι αυτα? Ειμαστε σοβαροι? τι ρολο παιζει η κ. Κωστια? κ. Ραπτη σας αν ισχυει κατι τετοιο ντρεπομαι. Λόγο θα δινετε μόνο στους Ναυπακτιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυο μήνες τώρα και μήτε μια δήλωση. Μήτε μια κουβεντούλα. Ο Ιωάννης Μπουλές μέγας, κάποτε, κατήγορος των κουκουλοφόρων του διαδικτύου δεν λέει να....ανοίξει το στοματάκι του. Ούτε αυτός ούτε το φιλαράκι του το "Εμπρός". Μούγκα στη στρούγκα και οι δυο.... Γιατί ορέ παιδιά? Τι συμβαίνει? Δεν σας ενοχλεί που το lepantopress σε ρόλο κουκουλοφόρου καταξεσκίζει τον Δήμαρχο "μπάρμπα" Τάκη, τον "κωλοτούμπα" αντιδήμαρχο Καρακώστα, τον "Bollywwod" αντιδήμαρχο Ράπτη? Που βρίσκεται η δημοκρατική σας ευαισθησία? Τι απέγινε το δημοκρατικό σας ήθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φυσικά και ισχύει Βασιλική.Κοίτα το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Νafpaktia news,Lepanto mag την προηγούμενη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς τον 1.32 μ.μ.
    "Μακριά από το κ@λ@ μας κι ας είναι όπου να'ναι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κοτσανάς τι λέει για τα λεφτά που χάλασε ο Μπλιάφας για τη ναυμαχία τώρα που ο κόσμος πεινάει; τα πηρε όλα πισω και δεν μιλάει γιατί βολεύτηκε με τον μισθό του αντιδημάρχου. Ανεργος ο ίδιος και η γυναίκα του και έχουν οικογένεια. Έχει απόλυτη ανάγκη τον μισθό του αντιδημάρχου ο κοτσανάς για αυτό τρέχει και δεν μιλάει. Τα μάζεψε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια συμβουλή, αύριο στη παρέλαση να έχετε το νου σας στη πλατεία Φαρμάκη όταν καταθέτουν τα στεφάνια, στο μπάρμπα Τάκη μη πάει να καταθέσει στεφάνι αντί για το μνημείο του τσολιά στα Goodys του Φράγκου.
    Να του πείτε ότι αλλάξανε διεύθυνση και πήγαν στο λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λιμοκοντόρε ξεθαλάμωσες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 6.05 μ.μ Καταπληκτικό το χιούμορ σας. Ταμτάκος και Σεφερλής μαζί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά ο Ράπτης πάει μόνος του ή θα προσχωρήσει στην ομάδα Κοτσανά; Αν και τον βλέπω καβαλα στο αρμα της Κωστίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε 26 Οκτ. 1:32 μ.μ. ο μπουλες δεν εθιξε ποτε τα μπλογκ ασχετως αν δημοσιευαν ψευδεις ειδησεις, οπως π.χ. το nafpaktianews.. ο μπουλες μιλουσε γι' αυτους που αισχρολογουσαν οπως ο αντιτσουμας ή οπως οι ανωνυμοι σχολιαστές του αντιτσουμα που εγραφαν ο,τι πιο χυδαιο εναντιον του και τους οποιους εσεις οι ''δημοκρατες'' δεν καταδικασατε ποτε.... αυτο το μπλογκ δεν χυδαιολογει, δεν αισχρολογει, δεν συκοφαντει.. αναδεικνυει καποια πραγματα τα οποια καποια αλλα μπλογκ τα αποκρυπτουν για τους δικους τους λογους.. ειδικα εκεινο το nafpaktianews καταντησε πλεον το δεξι χερι του τακη απο του παπαθαναση που ηταν πριν... παντως οσο και να τον προβαλουν η ασχετοσυνη του και η ανικανοτητα του φαινονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάθατε πλάκα, μούγκα για τη διοργάνωση των παζαριών τύπου Bollywood, με τα ίδια χρήματα και με "νταβατζή"! Είχατε συνηθίσει παζάρια με παράγκες τύπου Μηλιάς με νταβατζή Σιμιώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά είναι όλα αυτά αλλά να δούμε και κανένα έργο στη πορεία φίλε.
      Ξεχνάς ότι ναυμαχία και παζάρια ήταν τα στοιχήματα για τον Τάκη;
      Μένεις στα όσα φαίνονται και όχι στην ουσία.
      Με τις πρώτες εξαγγελίες έργων από το Φράγκο ξεσηκώθηκαν τα μαγαζιά με τις αυξήσεις, τα σκουπίδια από το Πύργο έρχονται στη Βλαχομάντρα, τη ΔΕΥΑΝ την πάνε για ιδιώτη και συ κοιτάς αν έκανε καλά παζάρια ο Τάκης;
      Δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο, ξεπεράστε τα κόμπλεξ της εξουσίας και δουλέψτε για τον Έπαχτο.
      Αν το καταλαβαίνεις αυτό, που πολύ αμφιβάλλω, θα γίνει κάτι για το τόπο αλλιώς μια από τα ίδια

      Διαγραφή
  19. Ο Κοτσανάς δουλευει σκληρά γιατί θέλει αντιδημαρχία και τα 5 χρόνια. Έχει ανάγκη τον μισθό του αντιδημάρχου γιατί και αυτός και η γυναίκα του είναι άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται αυτό. Τι νομίζατε; Ότι ο Κοτσανάς σκοτώνεται στη δουλειά από αίσθηση καθήκοντος;

      Διαγραφή
  20. η ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας είναι πεσμένη - γνωρίζει κανείς γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. να σου πω εγω γιατι είναι πεσμενη... πανε σιγα σιγα να κόψουν την απευθείας μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων... ύστερα θα δώσουν εντολη και στο nafpaktianews να μην τα δείχνει για να μη βλέπει ο κόσμος τα χάλια τους και μαλιστα τα χαλια του μπαρμπα τακη που δεν εχει καταλαβαει ακομα οτι ειναι δημαρχος και συμπεριφερεται σα νηπιο..

      Διαγραφή
    3. Πολύ σωστά. Διότι στο nafpaktianews και στο nafsclick είναι όλοι πουλημένοι και ελέγχονται πλήρως από την νέα δημοτική αρχή. Γι αυτό και τα εγκωμιαστικά σχόλια υπέρ των παζαριων κ της ναυμαχίας.

      Διαγραφή
  21. πώς και ο Φράγκος δεν συμμετείχε σε καμιά επιτροπή για τα παζάρια; Δεν έχει εκεί πελατεία; Να μου πεις με τόσα μαγαζιά στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στο Λιμενικό Ταμείο τη βγάζει καλά. πελάτες όλα τα μαγαζιά στο γραφείο του, όχι βέβαια στο δικό του όνομα. Αυτός θα εισηγείται και θα ψηφίζει αυτός θα εισπράττει και από τους πελάτες επιχειρηματίες. Πληρώστε κορόιδα στον Φράγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι Φραγκαίοι δεν κάνουν τίποτα αν δεν έχουν συμφέρον. Και την καλημέρα την λένε μόνο αν έχουν συμφέρον. Κοιτάξτε τη μαμά Κωστία έχει είκοσι χρόνια πρόεδρος στις πολιτιστικές διαδρομές ούτε ο Φράνκο να ήτανε. Με τν ενασχόλησή τους με τα κοινά εξυπηρετούν μόνον τα συμφέροντά τους. Το ιδιο μήνυμα πέρασε και στα παιδιά. Έχουν καταλάβει άριστα ότι έχει μάσα αυτή η δουλειά. Σιγά μην ενδιαφέρει το Φράγκο η πρόοδος της πόλης. Να κονομήσει θέλει και τίποτα άλλο. Μάλλον χαίρονται να βλέπουν τους άλλους κάτω στα γόνατα και να τους ικετεύουν. Μοναδικός στόχος των Φραγκαίων είναι να ελέγξουν την οικονομική ζωή της πόλης. Συζητείστε λίγο τον μπαμπά φράγκο αν έχετε υπομονή γιατί είναι λίγο δύσκολο και θα καταλαβετε για το ποιόν τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσείς που έχετε το σάιτ μάλλον είσαστε του νηπιαγωγείου. Δεν εξηγείται αλλοιώς αφού δεν γνωρ'ιζετε τόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχει και το eMAIL του σαιτ για οποιον γνωριζει περισσοτερα. ας ξεσκεπάσουμε οι γνωριζοντες τη βρωμα

      Διαγραφή
  24. Τότε ας πούμε και για τη συμφωνία που είχε κάνει ο Φράγκος με τον Παπαθανάση το 2010. Οι φραγκαίοι στήριξαν Παπαθανάση με την δέσμευση ότι ο Παπαθανάσης θα έπαιρνε ειδικό σύμβουλο τον Αντώνη ως δικηγόρο και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα ήταν ο διάδοχος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τη μαμά Κωστία τενεκεδάκο ξεγάνωτε μην τη πιάνεις στο στόμα...εδώ και χρόνια αποδεικνύει τα πόσα μπορεί και ΄χι ανώνυμα αλλά με ονοματεπώνυμο στην ούγια....ενώ εσύ μηδενικούλι του μασκοφόρου εικονικού κόσμου - και μεγαλύτερο μηδενικούλι της πραγματικού κόσμου - τι μπορείς να αποδείξεις εκτός από το να βγάζεις εμετό και κακία.... γιατί δεν βάζεις στο σχόλιο σου ονοματάκι και διεύθυνση να δούμε τι μετράς.....αλλά τα θρασίμια ποτέ δεν τολμούν....κρύβονται στη σκιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πωπώ πως τσούζει η αλήθεια και το ξεβράκωμα! κι εσύ που αναλαμβάνεις την υπεράσπιση της μέγαιρας βασιλομήτορος δηλητήριο βγάζεις. ϊδιος έγινες με αυτήν, εκτός κι αν είσαι ο Αντωνάκης με κουκούλα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. το ονοματάκι σου 6:42; Γιατί κατηγορείς τους άλλους γι' αυτό που κάνεις εσύ; Θέλει αρετή και τόλμη αλλά εσύ έχεις μάθει να είσαι δουλάκι της Κωστίας και της κίτρινης φυλής που κυβερνά τη Ναύπακτο

      Διαγραφή
  26. OLOI KANOUN DHMOSIES SXESEIS KAI O KOTSANAS POU TREXEI TO KANEI MONO KAI MONO GIA NA MHN TON KRATHSEI ANTIDHMARXO KAI TA 5 XRONIA GIATI EINAI ANERGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γι αυτό ο Κοτσανάς δεν θα βγάλει τσιμουδιά και θα κάτσει αρνάκι, ενώ τον καημένο τον Κολοβό τον έστειλε στον τάφο. Την γλύτωσε σε αυτό τουλάχιστον ο Τάκης.

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά τι τον μελετάτε τον μπαρμπα-Τάκη; Αυτός αδυνατεί να καταλάβει τι παίζεται. Είναι διαρκώς μες στην τρελή χαρά........

      Διαγραφή
  27. 250 ευρώ ανά επιχείρηση η πληρωμή στο εν λόγω δικηγορικό γραφείο για τα πρόστιμα του Λιμεναρχείου; Αληθεύει αυτό που λέγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά οι υπόλοιποι δικηγόροι τι κανουν γι' αυτό; Κάθονται με σταυρωμένα χέρια; Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο εδώ; Μπορεί ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου να είναι και δικηγόρος των μαγαζιών, αυτός ή κάποιος συνεργάτης του; ΕΛΕΟΣ. ΞΥΠΝΆΤΕ ΩΡΕ

      Διαγραφή
  28. Θυμηθείτε το. Ο Φράγκος θα κάνει την μεγάλη αρπαχτή και δεν του καίγεται καρφάκι για ότι λέτε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αναστολές, δεν κοκκινίζουν, μόνον το χρήμα αγαπούν και την κοινωνία την υποτιμούν. Δες τε την πορεία τους μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι είδηση: ο μπάρμπα Τάκης (ο Δήμαρχος ντε) πρόεβη σε βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση. "Βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόκευτος". Κοργιαλά, ευκαιρία να προβείς σε πολιτικό λιβάνισμα (ανάλυση ήθελα να πω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο μπαρμπα τακης δεν ξερει που βρισκεται μονο χαζογελα! και τα αρπακτικα κανουν παρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κοτρωνοραπτοφραγκοκαρακωσταιοι θα πιον το αιμα των ναυπακτιων με το καλαμακι... το παρτυ εχει αρχισει...κριμα στον τοπο και στον ανυπαρκτο κυρ τακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ: Θ δήμαρχος δεν χρειάζεται να παρίσταται στο Δημοτικό Συμβούλιο (Άσχετο, αλλά μ' αρέσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. :¨Όλο ρητά είναι ο μπάρμπα Τάκης, απο δουλειά τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι θα του έχουν πει: "μπάρμπα πέταξε κανά δυο ρητά σε ό,τι σε ρωτάνε και καθάρισες. Μη λες και πολλά για να μη σου ξεφύγει καμιά μπαρούφα και μας κάνεις ρεζίλι!"

      Διαγραφή
  34. Μην είστε κορόιδα βρε. Επειδή δεν ξέρει τι να πει στο Συμβούλιο και στις κάμερες, μαθαίνει ένα ρητό και το κοπανάει. Γειά σου ρε δημαρχάρα μπάρμπα Τάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε μπαρμπα-Τάκη τσίφτη!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ούτε το ρητό δεν μπορεί να πει καλά καλά κι ας το έχει κάνει χίλιες πρόβες. Την ώρα που κάνει τη δήλωση μπροστά στην κάμερα ο μπαρμπα-Τάκης μοιάζει με μαθητή που παπαγαλίζει το μάθημα μπροστά στο δάσκαλο και που προσπαθεί να μην κάνει κάποιο λάθος!

      Διαγραφή
    3. καλά είστε σοβαροί;; τι να πει ο μπαρμπα-Τάκης;; Ξεχάσατε την τραγική του εμφάνιση στο debate του Μαϊου όπου έτρεμε ολόκληρος;; Και μετά δεν είχε το κότσια να πάει στο debate που τον κάλεσε ο Μπουλές πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής.

      Διαγραφή
  35. όσα δεν φτάνουν οι γκαούγκαλοι(lepantopress) τα κάνουν μ@λ@κ@α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλά ο Καρακώστας ακόμα δεν ανέλαβε κατάργησε τις παρελάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πώς φαίνεσαι lepantopress από μακριά ότι είσαι εκτός από βλάχος και άσχετος με τα της Ναυπάκτου. Τι σχέση είχε ο Ράπτης με τον Παπαθανάση; Όσο εσύ με τη θάλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΦΙΛΕ 7:21 ΟΤΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΤΗΝ ΔΚΕΑΝ. ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΦΙΛΕ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  38. Εκτός από βλάχος είσαι και άσχετος 8:25, εκτός και αν σε ενημερώνει άλλος σκατίβλαχος. Ψαξε και λίγο μόνοσ σου βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΑΠΤΗΣ =ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή