Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ναυάγιο στο παρθενικό ταξίδι


Βλέποντας το σχετικό βιντεάκι από τη παρθενική συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου, με πρόεδρο τον κ. Αντώνιο Φράγκο και ακούγοντας δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται την προχειρότητα με την οποία ήρθαν τα θέματα στο Δ.Σ για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις.
Παρέλαση θεμάτων για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο από το νεόκοπο πρόεδρο του Ταμείου, που έχει παντελή άγνοια διοίκησης.
Έρμαια τα μέλη του ΔΣ τα τοποθετημένα από τη δημοτική αρχή,  χωρίς θέση, άποψη και φωνή, ανερμάτιστος και ο πρόεδρός του.
Φιλολογική συζήτηση έγινε στο ΔΣ, με τα μεγαλεπήβολα σχέδια και τις παχιές προτάσεις του κ. Φράγκου να ναυαγούν στα ρηχά.
Προτάσεις για έργα βιτρίνας και εντυπωσιασμού όλα αυτά που εισηγήθηκε ο κ. Φράγκος, εφικτό ούτε ένα!
Πνίγηκε η πρόταση για πλωτή εξέδρα υποδοχής σκαφών αναψυχής έξω από το λιμάνι, μοχλό ανάπτυξης της Ναυπάκτου!
Αύτανδρο πήγε το σχέδιο για τη συνένωση των παραλιών, με όσα απαιτούνται σε μελέτες και αδειοδοτήσεις να αποδεικνύονται ύφαλοι που δεν μπόρεσε να τους δει ο καπετάνιος.
Αναπόφευκτο το ναυάγιο!
Χωρίς να υπάρχει αξιολόγηση των προβλημάτων του λιμανιού και του κάστρου από ειδικούς, προτάθηκαν υπό τη θάλασσα κυματοθραύστες, πλωτή μαρίνα, ξύλινα πατώματα που θα ζώνουν εσωτερικά το λιμάνι και άλλα ωραία και πιασάρικα οράματα, για να δείξουμε ότι εμείς της νέας διοίκησης είμαστε πρωτοπόροι, είμαστε διαφορετικοί.
Φύκια για μεταξωτές κορδέλες, για να θυμηθούμε και το σύντροφο Καρακώστα, οι εισηγήσεις του προέδρου κ. Αντώνιου Φράγκου, με αποκορύφωμα την κατά 100% αύξηση των τιμών Ζώνης για τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες σε Ψανή και Γρίμποβο, που τελικά κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε μαζί με τη διακοπή παροχής ρεύματος στα καταστήματα από τον λιμενικό φωτισμό.
 Ρομάντζες προβλέπονται τα βράδια του 2015, με ότι ξέρατε από φωταψίες στις δυο παραλίες της πόλης να τα ξεχάσετε.
Νέο πνεύμα στη διοίκηση, από τον κ. Φράγκο,  καινούργιος αέρας στη Ναύπακτο, φρέσκιες ιδέες και οράματα που τελικά ναυάγησαν στα ρηχά, σε πέντε μόλις πόντους νερό!   

31 σχόλια:

  1. Μπράβο ο Αντωνάκης που θα φέρει άλλον αέρα στον Έπαχτο!
    Κρυφό ταλέντο που τον είχατε τόσο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ 100% ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΣΟΔΑ Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεμένο χειροΠόδαρα τον έχει τον Λουκόπουλο ο Φράγκος. Όχι μόνο πήρε θέση ενώ κατηγορείται για πλαστογραφία, πήρε κι θέσεις που έχουν άμεση σχέση με τα καταστήματα των οπολιων είναι δικηγόρος. Στην επιτροπή ποιλοτητας ζωής και στο Λιμενικό ταμείο ο κ. Φράγκος. Τυχαίο δεν νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρώτος δελφίνος ο γιος της Κωστίας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο Μπουλές είναι εγκαλούμενος ο ίδιος για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ αλλά τον είχαμε δήμαρχο, ο Αντώνης σας πείραξε που κατηγορείται μέλος της οικογενείας του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να τανε όλοι σαν τον Μπουλέ. Αφήστε τη λασπολογία και κοιτάξτε πώς θα σωθεί η Ναυπακτία από τα αρπακτικά που έχουν λάβει θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΑΞΤΕ ΛΙΓΟ.....ΖΩΑ ΚΩΛΟΒΛΑΧΕΙ?
    Ε ΡΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ....ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ!!!
    ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΣΟΥΖΕΙ??
    ΜΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ? ΤΑ ΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!
    ΚΑΝΤΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ ΖΑΜΠΑΡΟΜΠΟΥΛΕΔΕΣ....
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΔΕΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κοιτάς το μαύρο χάλι του μπαρμπα-Τάκη που σερνεται πίσω από τον Καρακώστα και τον Κοτσανά, που δεν τον υπολογίζει κανείς από τους συνεργάτες του για δήμαρχο; Ξέρεις μόνο να κατηγορείς τον Μπουλέ που ο τωρινός(λέμε τώρα) δήμαρχος δεν είναι άξιος να τον φτάσει ούτε στο μικρό του το δαχτυλάκι. Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λές.

      Διαγραφή
  10. Πάνω από 30 θέματα προς συζήτηση (ούτε ο Δήμος να ήταν σε συνεδρίαση), ανόητα, ανούσια και αλληλεπικαλυπτόμενα τα περισσότερα, έτσι για επικοινωνιακούς λόγους, χωρίς σοβαρή μελέτη και τεκμηρίωση και που ευτυχώς που δεν εγκρίθηκαν τα περισσότερα γιατί θα τα απέρριπτε και θα τα γύριζε πίσω ο ελεγκτής νομιμότητας.
    Χρειάζεται απόφαση του ΔΣ για να συναντηθεί ο πρόεδρος με τους επαγγελματίες ή για να καθαριστούν οι παραλίες; Ήμαρτον.
    Ορισθέντα μέλη από την πλειοψηφία διακοσμητικά στοιχεία και ένας πρόεδρος με πλήρη άγνοια των θεμάτων, των διαδικασιών και της Αυτοδιοικητικής πρακτικής. Θέματα για εκπονήσεις μελετών χωρίς προεκτιμώμενες αμοιβές κλπ.
    Ανταποδοτική από ετών παροχή στους επαγγελματίες (κοινόχρηστος φωτισμός) αναιρείται με μια μονοκονδυλιά. Διπλασιασμός τελών παραχώρησης στους χειμαζόμενους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης. Συλλήβδην συκοφάντηση επαγγελματιών ότι κλέβουν τον λιμενικό ρεύμα.
    Για τα loops οι επαγγελματίες κατέλαβαν τα έδρανα πέρυσι. Για να δούμε τώρα πως θα τα καταπιούν φέτος αυτά τα δωράκια της νέας Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Έρμαια τα μέλη! ...ανερμάτιστος ο πρόεδρος!.... πνίγηκε η πρόταση!.... αύτανδρο το σχέδιο!.... oι προτάσεις ναυαγούν στα ρηχά!....ύφαλοι που δεν είδε ο καπετάνιος"!!!!

    Ρε Λεπαντοπρέση , μια ανάρτηση με τόσα καλολογικά στοιχεία….. μια ανάρτηση με τόσο έντονα δραματοποιημένα στοιχεία που παραπέμπουν σε ότι αποκαλείται θεατρικότητα στη γραφή…. μας βάζει σε σκέψεις.

    Θα έλεγε κάποιος πως δεν είναι διόλου απίθανο να δίδασκες λογοτεχνία Α Λυκείου στα φροντιστήρια Λουκόπουλου.( μόνον κάποιος που διδάσκει λογοτεχνία Λυκείου θα μπορούσε να γράψει έτσι ).... κάπου στη πορεία δεν τα πήγατε καλά….τα "σπάσατε" - εξ αυτού του λόγου και η μανία εναντίον του

    Λοιπόν: Για λογοτεχνική ανάλυση επιπέδου Α Λυκείου καλός είσαι. Για να διδάσκεις Ρώμο Φιλύρα, λυρισμό και παρομοιώσεις καλός είσαι. Για πολιτική ανάλυση ούτε λόγος. Είναι φανερό ότι από όσα διημείφθησαν στο ΔΣ πήρες χαμπάρι ελάχιστα - σχεδόν τίποτα. Γι’ αυτό θα σου συνιστούσα να το εγκαταλείψεις το "σπόρ". Δεν είσαι σε θέση να "μιλήσεις" πολιτικά. Πολύ περισσότερο δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις για κάποιον (ικανότατο και με μεγάλη διάθεση προσφοράς) που αφιερώνει στην υπόθεση λιμενικό ταμείο ατελείωτες εργατοώρες και που στο τέλος χωρίς αμφιβολία θα επιτύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΑΛΙΑ;
      ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. δικιο εχεις φιλε κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει θα ητανε καθηγητης στο Τακη και εφυγε γιατι δεν θα αντεχε τη πολυλογια του ΧΑ ΧΑ!

      Διαγραφή
    3. Κακό θέμα η ανεργία.. επάγγελμα πολιτικός !!!

      Διαγραφή
  12. Παιδιά μην τσακωνεστε. Όλοι οι υπόδικοι θα πάρετε απο τον έρμο τον επαχτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να γίνουμε Μονακό.... δεν γίνεται. Ούτε Μασσαλία., Στην πρώτη περίπτωση, μας λείπει ο Μονάρχης. Στη δεύτερη, μας λείπει το λιμάνι. Δεν πειράζει όμως αφού....μας περισσεύει παραλία. Πανέμορφη παραλία. Την οποία εδώ και χρόνια καταστρέφουμε. Γιατί μην μου πεις ότι δεν την καταστρέφουμε.... Μην μου πεις πως η εικόνα του παραλιακού μετώπου είναι αντίστοιχη των προσόντων του.... Μην μου πεις ότι το κομμάτι Ξενία - φάρος δεν είναι τραγικό....Μην μου πεις πως δεν θυμίζει πόλη τρίτου κόσμου.

    Και έρχεται σήμερα ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου και προτείνει κάποιες λύσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης. Ας αφήσουμε τη μιζέρια και ας κοιτάξουμε να τον βοηθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. na ton bi8isoume oxi se oti Papares katebazei to kefali tou ELEOS de xaftoume kai myges paidia

      Διαγραφή
    2. Antoni alaxeta ola, exeis pliocifia min tsimpas stis paparies tis mariagoulas.. mono kai anergo einai to koritsi..

      Διαγραφή
  14. έχει φωνή και το απόλυτο τίποτα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω εχει φωνη ο απολυτος (εσυ)μ@@@@ας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποιοι δεν έχουν μάθει να απαντούν με επιχειρήματα στις αναρτήσεις και στα σχόλια που ανεβαίνουν στο lepantopress και κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν χρόνια και πολύ καλά.
    Απαντούν με κραυγές και αισχρολογήματα.
    Από τη διαχείριση του ιστολογίου, με λύπη μας, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίζουμε αυτές τις κραυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Πνίγηκε η πρόταση για πλωτή εξέδρα υποδοχής σκαφών αναψυχής έξω από το λιμάνι, μοχλό ανάπτυξης της Ναυπάκτου, αύτανδρο πήγε το σχέδιο για τη συνένωση των παραλιών"
    Καλά πόθεν προκύπτουν τα παραπάνω ορέ μπλόγκερ?
    Από σχετικό βιντεάκι?
    Αν βλέποντας το βιντεάκι κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα, τότε να πω πως.....πιάνεις πουλιά στον αέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 5.48

    Λάθος παράδειγμα η Μασσαλία και το Μονακό. Στη δυτική Γαλλία ( δεν ξέρω αν έχεις πάει ) υπάρχει πόλη με αρκετές ομοιότητες με τη Ναύπακτο.... η La Rochelle. Πόλη γραφική, σχετικά μικρή, με σήμα κατατεθέν κι αυτή το Vieux port (παλιό λιμανάκι) εντός του οποίου σε μέτριας αισθητικής ντέκ δένουν "άπειρα" σκάφη.δίνοντας τεράστια τουριστική προώθηση στη περιοχή.Οι Γάλλοι σε θέματα κληρονομιάς βέβαια ως γνωστόν δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι με μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πως το είπες αυτό 12.08, ότι δουλεύει ο Φράγκος ώρες ατελείωτες για το Λιμενικό Ταμείο; Που γίνεται αυτό στα Goody's? Γιατί εδώ στην Οικονομική Υπηρεσία εμείς που δουλεύουμε ζήτημα είναι τους δύο τελευταίους μήνες να τον είδαμε δυο - τρεις φορές που ήλθε κλεφτά για κανά δεκάλεπτο την κάθε φορά. Ξέρεις τι σημαίνει δουλεύω ώρες ατελείωτες; Έρχομαι στο γραφείο πρωί - πρωϊ μαζί με τους υπαλλήλους και φεύγω αργά το μεσημέρι και συνεχίζω το απόγευμα με συναντήσεις κλπ.
    Ρώτα να σου πουν πως δούλευε ο προηγούμενος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Εμείς όλοι εδώ επάνω έχουμε να λέμε και να το επιβεβαιώνουμε αυτό.
    Αντε χάσου που θα μας δουλεύεται και από πάνω. Ανεπάγγελτος τεμπελάκος είναι που τον βόλεψε ο Δήμαρχος σε έμμισθη πολιτική καρεκλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρώτα να σου πουν πως δούλευε ο προηγούμενος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Εμείς όλοι εδώ επάνω έχουμε να λέμε και να το επιβεβαιώνουμε αυτό.
      giafto ta dielise ola ..!

      Διαγραφή
  20. 5.16 μμ. βάλε και το ονοματάκι σου αφού δεν είστε πολύ εκεί στην οικονομική υπηρεσία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζετε ότι αδίκως η Αγία Οικογένεια των Φραγκαίων συμπεριλαμβάνονται στην κίτρινη φυλή της Ναυπάκτου;
    Δουλεύουν πολύ, πάρα πολύ, ατελείωτες ώρες, αλλά μόνο για τα συμφέροντά τους. Πουλάνε δε παντού φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ανακατεύονται με κοινές δράσεις (Πολιτιστικές Διαδρομές, Λιμενικό κ.α.) για τα αυτονόητα.........
    Απώτερος σκοπός ο Αντωνάκης Δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kala ta les., o antonakis o epomenos dimarxos !

    ΑπάντησηΔιαγραφή