Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Περί προμηθειών και αναθέσεων ο λόγος




Μέχρι τον Μάρτιο ο νόμος που αποτέλεσε από το 1985 την ραχοκοκαλιά όλων των έργων και των προμηθειών των δήμων και καθόρισε και την ποιότητα τους στους δήμους καταργείται σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορείου κ. Στέφανος Κομνηνός στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.                                                Ο κ. Κομνηνός γνωστοποίησε ότι ετοιμάζεται με ταχείς ρυθμούς ένα νέο ενιαίο νομικό πλαίσιο έργων, προμηθειών και υπηρεσιών που θα είναι άμεσα συνδεδεμένο και προσαρμοσμένο με τις απαιτήσεις του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και θα ενσωματώνει όλη την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.                                                                                                                Οι διαδικασίες και ενδεχομένως και τα όρια, αλλά και ο ορισμός των έργων, των εργασιών, των προμηθειών και των υπηρεσιών επανακαθορίζονται και μπαίνουν σε άλλη βάση.                                                                                                             Και εγώ έχω τώρα την απορία.   
 Το νέο νομικό πλαίσιο θα συμπεριλαμβάνει και θέματα όπως για παράδειγμα την απευθείας ανάθεση 15.000 ευρώ για τη συντήρηση των στεγάστρων στην πλατεία Φαρμάκη, που θέλησε να περάσει ο δήμαρχος στην οικονομική επιτροπή ή θα εξακολουθεί να είναι αναγκαία η μεγάλη προσοχή της αντιπολίτευσης για να σταματά τέτοιες αναθέσεις;          
Γιατί αν δεν ήταν άμεση η αντίδραση του συμβούλου της αντιπολίτευσης θα είχε γίνει η αναθεσούλα 15.000 ευρώ, για να φτιάξουμε μέσα στο καταχείμωνο τις τέντες της πλατείας.

50 σχόλια:

  1. Tα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δεσμεύσεις οι προεκλογικές θα εμφανίζονται η μια μετά την άλλη. Μπράβο λεβέντες τον τηρειτε το λογο σας αν μη τι άλλο !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΡΕ ΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ.

      Διαγραφή
  4. 50 μέτρα καραβόπανο κάνει 15.000 ευρώ; Εκτός και θέλουν να σκεπασουν το κήπο του Ξενία !!
    Εκεί , ξέχασα, έχουν κανονίσει 120.000 ευρώ για την αναβάθμιση του.
    Αυτοί νομίζουν οτι ο κόσμος, ακόμα και αυτός που τους ψήφισε είναι ηλίθιος.
    Την ανάθεση επιστήμη θα κανουν και ας φώναζαν για τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυxώς που το πήρε είδηση ο... κέρβερος ο Καρακώστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος καρακωστας ρε;;; αυτος πηγε να το περασει υπογειως...

      Διαγραφή
  6. Το χειρότερο δεν είναι αυτό που λέτε.Το χειρότερο είναι πως όταν ρωτήθηκε από το σύμβουλο της αντιπολίτευσης ο κύριος Λουκόπουλος για το θέμα αυτός τον απέυθυνε στον κύριο Καρακώστα.Κάποτε πρέπει να ενημερωθεί για το τι γίνεται γύρω του γιατί οι συνοδοιπόροι του άρχισαν να χρησιμοποιούν πελατειακές λογικές πιθανά στα πλαίσια της προσπάθειάς τους να τον προστατέψουν , για να μην σκεφτώ κάτι χειρότερο , είναι σίγουρο πως τελικά θα τον εκθέσουν.Και αυτό είναι μεγάλο κρίμα για τον ίδιο γιατί είμαι σίγουρος πως για την συγκεκριμένη ενέργεια δεν ήξερε τι παίχθηκε από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και να ενημερωθεί ο μπαρμπα-Τάκης τι αλλάζει; Αφού ο άνθρωπος αδυνατεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται.

      Διαγραφή
  7. Το χειρότερο είναι πως ΟΥΤΕ ο κ. Καρακώστας είχε πάρει μυρουδιά τι ακριβώς είχε γίνει!
    Ηθικό δίδαγμα (και ρητό, που λέει και ο δήμαρχός μας): Μπάτε σκύλοι αλέστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καρακωστας ηξερε και πολυ καλα μαλιστα.. στο κολπο ειναι..

      Διαγραφή
  8. Αφελείς όσοι πιστέψατε τις προεκλογικές Καρακωστα-Κοτσανέϊκες λαϊκίστικες παπαρολογίες. Τώρα που ξεψάρωσαν λίγο φουλ οι απευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς κλπ.
    Παράδειγμα: Απευθείας ανάθεση 5.700 ευρώπουλα χωρίς λήψη άλλων προσφορών από τον Φράγκο του Λιμενικού Ταμείου στον πολιτικό μας φίλο Ταμπάκη από το Αντίρριο για κάτι ψιλοεργασίες με μπετά και μερικές δέστρες.
    Τώρα τι σημασία έχει που άλλα λέγαμε παλιά και άλλα κάνουμε τώρα. Ο σκοπός ήταν να φύγει ο τρισκατάρατος Μπουλές και οι βλάχοι.
    Σιγά μην κοκκινήσει από ντροπή η κίτρινη φυλή της Ναυπάκτου. Ποιο κίτρινοι και από την χολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας γλάστρες είναι και μάλιστα αντί χώμα, κοπριά έχουν στο εσωτερικό τους. Η Ζιαμπάρα, ο Γούλας και ο Λιμενάρχης τι κάνουνε; Κοιμούνται όρθιοι;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον ή κόλλησαν κιτρινίλα και η Ζαμπάρα, ο λιμενάρχης και ο γούλας γι αυτό το ψήφισαν ομόφωνα, ή είσαι μεγάλος βλάκας εσύ. Διάλεξε.

      Διαγραφή
    3. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΗΣΕΙΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΑΝΕΡΓΟΣ" ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΜΕΤΤΑ ΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.. ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ... ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ...
      ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ...
      ΑΣ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ....

      Διαγραφή
    4. Δεν κατηγόρησε κανένας τον πατέρα σου. Καλά έκανε και πήρε την δουλειά. ΄Κάποιος τελικά θα την έπερνε. Εδώ κατηγορείται όμως η δημοτική αρχή που χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποιούσε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Μπουλές, δηλαδή τις απευθείας αναθέσεις και για τις οποίες, ο Καρακώστας, Κοτσανάς κλπ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, δηλαδή πριν λίγους μήνες, χάλαγαν τον κόσμο για τα πολύ μεγάλα σκάνδαλα. Τώρα τα ξέχασαν όλα και απλά γλύφουν εκεί που έφτυναν.

      Διαγραφή
    5. Εκτιμώ το ότι μου απαντας απλά η δουλειά έγινε με προσφορες , κι νομιζω οτι ξερεις πολυ καλα κ έκανε τη μικρότερη προσφορά. . Ο λόγος που έδωσα την απάντηση ήταν το ότι αναφέρθηκε το όνομα νου ανθρώπου που δεν έχει δώσει αφορμή για τίποτα.

      Διαγραφή
  9. μπαρμπα τακη τι κανεις με τις σναθεσεις; εξοφλεις προεκλογικες υποσχεσεις; κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ή ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ.
    ΗΘΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ κ.ΚΟΤΣΑΝΑ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ?
    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΑ ΦΤΥΝΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Β. Καρανικόλας, Γ. Κοργιαλάς, Ζέλιος και οι άλλοι αστέρες της ντόπιας δημοσιογραφίας πως και κατάπιαν την γλώσσα τους;
    Επί εποχής Μπουλέ τρώγανε τα λυσιακά τους με τις απευθείας αναθέσεις. Τώρα; Οσφυοκάμπτηδες, σφουγγοκωλάριοι και γλύφτες της εξουσίας του Λουκόπουλου και των Αντιδημάρχων του. Βλέπεις 5 χρόνια θα κρατήσει η μαρμίτα πρέπει και εμείς να γλύψουμε κανένα κοκαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επί Μπουλέ ο Καρανικόλας είχε φάει τα λυσσακά του με τις απευθείας αναθέσεις. Μέχρι και ολόκληρη εκπομπή είχε κάνει μόνο και μόνο για τις απευθείας αναθέσεις. Δυστυχώς για τον ίδιο δεν κατάφερε να αποδείξει τίποτα. Τζάμπα ρεζιλεύτηκε με τις χαζές ερωτήσεις που έκανε τότε στη Ζιαμπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους τσούζει που ο Μπουλές έβγαλε προγράμματα έργων εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη της περιοχής μας τα οποία ο Καρακώστας τώρα δεν είναι σε θέση να υλοποιήσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι αποσύρθηκαν τρία έργα που αφορούσαν την περιοχή της Χάλκειας.

      Διαγραφή
    2. καρανικολα κανε καμια εκπομπη ρε να μας διαφωτισεις! ή μηπως δε σ' αφηνουν;;

      Διαγραφή
    3. και να τον αφηναν παλι δε θα εκανε.. του συστηματος ειναι κ αυτος.. πολιτικος φιλος του καρακωστα ειναι , τι περιμενετε.....

      Διαγραφή
    4. Συγγνώμη είναι σε θέση ο Καρανικόλας να κάνει σοβαρή εκπομπή που να προσφέρει αντικειμενική πληροφόρηση στους δημότες; Δεν το νομίζω. Το ότι ο Καρανικόλας έχει την ταμπέλα του δημοσιογράφου δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Γιατί ως "δημοσιογράφος" αντί να είναι αμερόληπτος και να περιορίζεται στην απλή υποβολή ερωτήσεων στους καλεσμένους, κάθεται και παίρνει κατάφωρα το μέρος του Καρακώστα, ενώ ειρωνεύεται συνεχώς όποιον καλεσμένο προέρχεται από την παράταξη του Μπουλέ (ειδικά με την Ζιαμπάρα είναι πάντα ειρωνικός, επειδή το καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί της και να την αντικρούσει με σθεναρά επιχειρήματα).

      Διαγραφή
    5. Έναν δημοσιογράφο, όπως και να τον κρίνεις, αξίζει κάτι περισσότερο από κομπλεξικούς σχολιαστές που δεν έχουν "άντερα" να σχολιάσουν με ονοματεπωνυματάκι.

      Διαγραφή
    6. Εσύ γιατί δεν έχεις "άντερα" να σχολιάσεις με ονοματεπωνυματάκι;

      Διαγραφή
  13. μπαρμπα-Τάκη άλλα έλεγες προεκλογικά(δηλαδή άλλα σε έβαζε ο Καρακώστας και ο Καρανικόλας να πεις) και άλλα κάνουν τώρα οι συνεργάτες σου χωρίς να σε ρωτάνε και να σε υπολογίζουν. ξεφτυλίζεσαι για τα καλά. καταλάβέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τριάμιση χρόνια οι Ναυπάκτιοι δίδαξαν "ρατσισμό". Βασικός λόγος απόρριψης του Μπουλέ-Ζιαμπάρα ήταν ότι ήταν "ξένοι" Αυτό είναι αλήθεια και όταν το στηλιτεύετε έχετε όλα τα δίκια του κόσμου. Στο θέμα αναθέσεις όμως έχετε λάθος. Ο Μπουλές δεν υπήρξε δίκαιος. Τη πίτα τη μοίραζε μόνο στους ημέτερους αφήνοντας στην απέξω κόσμο και κοσμάκι. Και στο τέλος γύρισαν όλοι εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ είναι μόνο ο τοπικισμός... Η ήττα υπήρξε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ.... ΑΥΤΟ μας δείχνει το πολύ χαμηλό 40%.... ΣΤΙΣ αυτοδιοικητικές εκλογές ΔΕΝ κέρδισε ο Τάκης, αλλά ΕΧΑΣΕ ο Μπουλές....ΚΑΙ τον Παπαθανάση να είχε αντίπαλο την δεύτερη Κυριακή θα έχανε....ΚΑΙ με τον Γούλα το ίδιο θα συνέβαινε....ΕΥΚΟΛΗ εξήγηση δεν υπάρχει αλλά σίγουρα ο τοπικισμός δεν αρκεί από μόνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το 40 είναι καθαρό και ακέραιο, ενώ το 60 είναι άθροισμα κάθε καρυδιάς καρύδι. Όλοι εναντίον ενός, του Μπουλέ, γιατί ήξεραν ότι αν έβγαινε για μια ακόμα πενταετία ο Μπουλές όλοι αυτοί θα είχαν χαθεί από το προσκήνιο. Ενώ τώρα Κοτρωνιάς, Σιαμαντάς, Φράγκος, Τσουκαλάς, Παπαναστασόπουλος και ο κάθε πικραμένος σκοτώνεται να πάει για Δήμαρχος την επόμενη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι το 40% ψήφισε Μπουλέ επειδή πίστεψε στις ικανότητες αυτού του ανθρώπου, επειδη είδε τα όσα πρόσφερε ο Μπουλές τα 3 χρόνια που διοίκησε το δήμο. Αντιθέτως στο 60% συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι των οποίων τα συμφέροντα κινδύνευσαν από την πολιτική του Μπουλέ, άνθρωποι που πίστεψαν τα ψέματα του Καρακώστα, Ναυπάκτιοι που είχαν υποχρέωση στη Γιωργία, άνθρωποι επιρρεπείς στο ρουσφέτι και στον λαϊκισμο και φυσικά κάποιοι κομπλεξικοί που δεν ήθελαν να κυβερνούν οι "βλάχοι" (λες και οι ίδιοι κατάγονται από την πρωτεύουσα). Η ουσία λοιπόν είναι μία: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Βάλε στο καλάθι των πικραμένων και τον Γούλα. Αυτός ανδρώθηκε πολιτικά με τον Νταουσάνη αλλά αντιγράφει πιστά τον Καρακώστα. Τουτέστιν θα πάει ακόμα και με τον διάολο αρκεί να πετύχει τον στόχο του.

      Διαγραφή
    3. Αν επανεκλεγόταν ο Μπουλές, δώδεκα χιλιάδες Ναυπακτίες (60%) διακινδύνευαν τα συμφέροντα τους! Τι πίνετε ορέ παιδιά και δεν το λέτε...

      Διαγραφή
    4. τα συμφέροντα των καπεταναίων τύπου Κοτρωνιά, Κοτσανά, Φράγκου, Μπαλωμένου, Τσουκαλά και Γούλα - Νταουσάνη κινδύνευαν

      Διαγραφή
    5. ποιό 40% λέτε;;;;;; 28% και κάτι πήρε ο Μπουλές με εξουσία, ημέτερους να δίνουν μάχη διατήρησης των κεκτημένων, το ράσο από πίσω φανατικά όπως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ με κανέναν στο παρελθόν, το μισό ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ από πίσω , στην Πυλήνη των 100 μονίμων κατοίκων να κατεβαίνουν ορδές Αθηναίων να τον στηρίξουν (55% Πυλήνη και 23% στον παλιό δήμο Ναυπάκτου) και δεν συμαζεύεται. Δεύετρη Κυριακή αν δεν ήταν κάποιοι ιδιαίτερα αντιπαθείς στον Λουκόπουλο που τον ψήφισαν από αντίδραση, θα έπαιρνε λιγότερες ψήφους, αφού πολλοί την πρώτη τον ψήφισαν με το ζόρι και επειδή φοβούνταν την εκδικητικότητα του στην έστω και μικρή πιθανότητα εκλογής του. Αυτή είναι η πραγματικότητα πάνω κάτω. Ο χειρότερος όλων όσων περάσαν από Ναύπακτο τουλάχιστο.

      Διαγραφή
    6. το εργο που αφησε ειναι καταγεγραμμενο και τα νουμερα το δειχνουν καθαρα.. ουτε αμφισβητηθηκαν απο κανενα επισημως με καταγγελια... οσο για τη Ναυπακτια ας λουστει μια 5ετια αυτους που ψηφισε και ας πληρωσει αυτα που θα σπασουν... δημαρχος σαν τον Μπουλε δεν ξαναπερασε.. θα κανει χρονια ο τοπος μας να δει εναν ανταξιο του πολιτικο!!!

      Διαγραφή
    7. Ερώτηση προς τους Lepantistas: Μετά την παρέλευση της πενταετίας τι θεωρείτε πιθανότερο να συμβεί. 1) Στη τοπική πολιτική σκηνή τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα συνεχίσουν να έχουν οι Φράγκος, Κοτσανάς, Κοτρωνιάς, Καρακώστας, Ράπτης. 2. Το 2019 οι Μπουλές, Ζιαμπάρα, Τσέλιος, Παναγόπουλος θα επανέλθουν στο πολιτικό προσκήνιο αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

      Διαγραφή
  17. Σωστό ο Τάκης δεν έχει πολιτικές ικανότητες , έχουν οι αντ΄αυτού όμως και εκεί είναι το ζουμί.
    Μαζί με τις ικανότητες έχουν και δεσμεύσεις και στη πορεία θα φανούν.
    Μη νομίζετε όμως ότι και όλοι συμφωνούν με τις πρακτικές Καρακώστα, Κοτρονιά κλπ, ακόμα και εκλεγμένοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε οι αλλοι εχουν ικανοτητες... ενα μπουλουκι απατεωνων ειναι... αποδειξη η απενταξη των εργων της χαλκειας και το τοι δεχτηκαν τα σκουπιδια του πυργου στη βλαχομανδρα...

      Διαγραφή
  18. καρανικολα θελουμε εκπομπη με το δημαρχο χωρις να του εχεις δωσει τα sos! γινεται;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και να του τα δώσει τα sos ο Καρανικόλας τι αλλάζει;; Όσες πρόβες και να κάνει ο μπάρμπα-Τάκης, πάλι δεν θα καταφέρει να δώσει την εικόνα του ικανού δημάρχου για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΣ.

      Διαγραφή
  19. το κοινωνικό ιατρείο που είναι μέσα και ο Ράπτης χρηματοδοτείται από τον Δήμο; Από που παίρνει χρήματα και γίνεται και χορηγός στο θεατρικό των καθηγητών; Κάτι δεν πάει καλά στο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οποιο θεατρικο καθηγητων αξιζει να αναφερουμε οτι το ''εγραψαν'' στα παλια τους οι τοπικοι αρχοντες αφου βλεπεις δεν χρειαζεται πια η χαιρετουρα κλπ...εγινε η δουλεια..τουλ ο Μπουλες πηγε και σε αυτο οπως νομιζω ειχε παει και σε αλλα πιο παλια..ο μπαρμπα-Τακης-καθηγητης και ο ιδιος γαρ- θα εβλεπε σε επαναληψη το ΟΣΦΠ-Κερκυρα...φυσικα σημερα,και ενόψει βουλευτικων εκλογων-θα εχουμε απαρτια στο ντοκιμαντερ του Κουλογλου να σφιξουμε κανα χερι,κανα χτυπημα στην πλατη..να μας δουν οι γηγενεις ινδιανοι οτι εμεις ημαστε οι παραγοντες της πολης ή προσπαθουμε να γινουμε παση θυσια...!

      Διαγραφή
  20. Καρανικόλα και μια εκπομπή με τον Μπουλέ για να κάνει απολογισμό του έργου του. Ή μήπως δεν τον θες τον Μπουλέ γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρανικόλας δεν τον καλούσε στην εκπομπή τον Μπουλέ τότε που ήταν δήμαρχος, θα τον καλέσει τώρα;;

      Διαγραφή
  21. οι τέντες ήταν μέσα στο πακέτο της προεκλογικής συμφωνίας του Τάκη με τον Ντίνο τον Τσουκαλά. Για αυτό τρέχει ο Τάκης να φτιάξει τέντες μέσα στον χειμώνα στην κεντρική πλατεία και δεν υπολογίζει και το κόστος. Τι αξία έχουν 15.000 ευρώ μπροστά στις ψήφους που του έφερε ο Τσουκαλάς τη δεύτερη Κυριακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. που εισαι Καρανικολα;;;; εδω υπαρχει σκοτεινο σημειο.. κανε καμια εκπομπη για το θεμα αυτο να μαθουμε και εμεις τι εγινε! εσυ που εισαι τοσο πολυ υπερ της διαφανειας! ή μηπως δεν μπορεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σταυροπουλου Ιωάννα7 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:20 μ.μ.

    Αγαπητοί κύριοι
    Επειδη έπεσαν στην αντίληψη μου σχόλια "άγνωστων " , που δημοσιευτηκαν στην αναρτηση σας& τα οποια αφορούσαν την χρηματοδότηση του κοινωνικού ιατρείου -φαρμακείου Ναυπακτιας "όλοι μαζί ", θα ήθελα ως πρόεδρος της δομής αλληλεγγύης ,που δραστηριοποιείται στην πόλη μας απο τον Απρίλιο του 2014 ,να σας ενημερώσω για τα εξής:

    1) ΟΥΔΕΠΟΤΕ εως τωρα , το κοιν . ιατρειο έχει λάβει οποιαδήποτε χρηματοδότηση απο κοινωνικούς φορείς της πόλης μας , ποσο μάλλον απο τον Δημο Ναυπακτιας.

    2) οι πόροι της δομής προέρχονται
    α) απο τις συνδρομές των μελών του
    β) απο εθελοντές & φίλους
    γ) απο χορηγίες άλλων δομών αλληλεγγύης τοσο πανελλαδικα όσο & απο το εξωτερικό.
    δ) απο τις πολιτιστικές & άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται απο την δομη
    ε)απο πάγιες μηνιαίες καταβολές φυσικών προσώπων όπως του κ. Σαλαμουρα Χρήστου , ο οποιος μας διαθέτει την αμοιβή που λαμβανει εκ του νομου, ως πρόεδρος του συνδέσμου αποβλητων,χαρισ στην οποια κατορθώσαμε & εμβολιασαμε αρκετά παιδια που είχαν ανάγκη.

    Προς ενημέρωση σας ακόμη θα ήθελα να προσθέσω & τα εξής.
    1 ) οι σχέσεις μας τοσο με την προηγούμενη δημοτική αρχη , όσο & με την παρούσα βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό & απο τις δυο πλευρές.
    2) ούτε ο προηγούμενος αρμόδιος αντιδήμαρχος ,ούτε ο τωρινές, παρότι ο τελευταίος ειναι εκλεγμένος αντιπρόεδρος του ΚΙΦΝ ,δεν παρενέβη σε οποιαδήποτε δραστηριότητα είχαμε ως δομή.

    Τέλος & αυτο θεωρω το πιο σημαντικό :

    Η δομή έχει αγκαλιαστει απο το σύνολο της πόλης.

    Το κτίριο ,στο οποίο στεγαζομαστε ειναι δωρεάν παραχώρηση της οικ. Κοτινη

    Οι έμποροι της πόλης μας ,μας διέθεσαν ,στην συντριπτική τους πλειοψηφία δωρεάν , τα υλικά που χρειαζοντουσαν για την επισκευή του κτιρίου .Δωρεαν έγιναν & οι περισσότερες εργασίες απο εθελοντές οικοδόμους.

    Δεκάδες εθελοντές πολίτες συμμετέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, αποτελώντας την ψυχη του ΚΙΦΝ , στην οργάνωση & καλη λειτουργία της δομής αλληλεγγύης.

    Σχεδόν σύσσωμος ο ιατρικός & φαρμακευτικος κόσμος της πόλης μας στηρίζει με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗ ,ΑΜΜΙΣΘΗ προσφορα του ,οπότε του ζητηθεί , παρέχοντας ΔΩΡΕΆΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ΑΝΑΣΦΆΛΙΣΤΟΥΣ ,ΑΠΟΡΟΥΣ & ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΜΑΣ.
    Με την νέα χρονια θα λειτουργήσει & το οδοντιατρειο , πάλι απο εθελοντές Οδοντιατρους της πόλης.

    Δεκάδες συμπολίτες μας φέρνουν καθημερινά φάρμακα για το ΙΑΤΡΕΙΟ.

    Η ΔΕΥΑΝ με απόφαση της μας καλύπτει σε ότι αφορα τον λογαριασμό του νερού.
    Έχουμε καταθέσει αίτημα στην δημοτική αρχη , στο οποίο περιμένουμε απάντηση, σε ότι αφορα την κάλυψη εκ μέρους της παγίων εξόδων μας ( καθαριότητα,ΔΕΗ ,ΟΤΕ )

    Τελειώνοντας , θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορα ότι το ΚΙΦΝ σε καμμια περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΎΤΕ ΘΕΛΕΙ,να υποκαταστήσει το ελληνικό κράτος ,στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης .
    Ενα κράτος που έχει παραιτηθεί απο τις υποχρεώσεις του προς τους ασθενείς & έχει οδηγήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας σε απόγνωση , ακολουθώντας μια πολιτική εξόντωσης & αφανισμού ακόμη & παιδιών..

    Σας ευχαριστω για την φιλοξενία & σας παρακαλω να δημοσίευσετε ΕΠΩΝΥΜΩΣ , το παραπάνω κείμενο.

    Με εκτίμηση ,

    ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΦΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή