Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τέλος και η Αρχαιολογία, εξαφανισμένη η δημοτική αρχή


Σύμφωνα με τον Νέο Οργανισμό του ΥΠΠΟΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 171/Α/28-8-2014, η ΛΣΤ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, που έχει ως έδρα το Μεσολόγγι, στις 28 Οκτωβρίου μετατράπηκε σε «Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος» με έδρα το Μεσολόγγι και χωρική αρμοδιότητα τις περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.
Με την αλλαγή αυτή καταργούνται και οι εφορείες βυζαντινών αρχαιοτήτων, με την 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που έχει μέχρι σήμερα έδρα τη Ναύπακτο, να αποτελεί τμήμα της «Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος» και πλέον να είναι παρελθόν.
Μια ακόμα δημόσια υπηρεσία «εγκαταλείπει» τη Ναύπακτο, μετά τη  ΔΟΥ, την Επιθεώρηση Εργασίας , τη συρρίκνωση του ΙΚΑ.  
Μια δημόσια υπηρεσία, όπως η 22η ΕΒΑ, που έχει ταυτιστεί  με τη Ναύπακτο και έχει να δείξει τεράστιο έργο από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκε και λειτούργησε εδώ.   
Καμία αντίδραση από τους τοπικούς άρχοντες – βλέπε δημοτική αρχή  Τάκη Λουκόπουλου – οι πάντες  εξαφανισμένοι.
Ούτε ένα έγγραφο διαμαρτυρίας, έστω «για τη τιμή των όπλων», δεν έστειλαν προς το υπουργείο.
Ήξεραν όμως να φωνάζουν όταν ήταν στην αντιπολίτευση πως οι προηγούμενοι  δεν έκαναν  τίποτα για να αποτρέψουν  τη μεταφορά της ΔΟΥ στο Μεσολόγγι.
Τότε, για όσους διαθέτουν μνήμη,  και έγγραφες διαμαρτυρίες έγιναν και παραστάσεις στα υπουργεία έγιναν και τελικά με τα γεγονότα να είναι τετελεσμένα η τότε δημοτική αρχή διεκδίκησε το κτίριο της ΔΟΥ.
Με τόσα καυτά θέματα να κάνουν την εμφάνισή τους  στο άμεσο μέλλον,  οι δημοτικοί άρχοντες  θριαμβολογούν  ακόμα για τα παζάρια!
Αποχέτευση , αναβάθμιση Βιολογικού Ναυπάκτου, ΕΠΑΛ, Βιολογικός Άνω Χώρας,  ύδρευση δυτικών περιοχών, συνδετήριες οδοί στον ορεινό όγκο και άλλα έργα ενταγμένα και με χρηματοδότηση παραμένουν στη τύχη τους.
Σε παρεμβάσεις που φαίνονται αναλώνεται η δημοτική αρχή Λουκόπουλου, με τα καυτά θέματα να έρχονται…

60 σχόλια:

  1. Για την εξαφάνιση του μπάρμπα Τάκη θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι εξυπναδα!!! τι παθηση εχεις και επαναλαμβανεις την ιδια προταση? είναι σιγουρο ότι θες ψυχιατρο

      Διαγραφή
    2. Δήμαρχο θέλει ο άνθρωπος, έναν και όχι έξι και βάλε. Έτσι μας κατάντησε ο Καρακώστας να έχουμε Δήμαρχο ανδρείκελο, άλαλο και άφωνο, υποταγμένο σε κλίκες και συμφέροντα

      Διαγραφή
    3. Η φράση "θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος" είναι του μπάρμπα Τάκη. Όταν τον ρωτάει ο Μπουλες στο δημοτικό συμβούλιο για θέματα του Δήμου, επειδή ο δήμαρχός μας έχει μαύρα μεσάνυχτα, απαντάει: "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ".

      Διαγραφή
  2. A ρε Τάκη πώς τα κατάφερες έτσι? να ξεφτυλίζεσαι σερνόμενος πίσω από τον Καρακώστα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδαμε και τον μπουλεδομαριο τι εκανε για τις υπηρεσιες που εφυγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και είναι πολλά τα πέντε χρόνια. Δεν θα χρειαστούν παραπάνω απο δύο για να εξευτελιστεί πλήρως ο Καρακώστας και η παρέα του. Δεν μιλάω για τον μπάρμπα Τάκη γιατί αυτός είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Πώς είπατε? Είναι πολλά τα 5 χρόνια? Ένας χρόνος φτάνει και περισσεύει για να φανεί η γύμνια τους.

      Διαγραφή
  5. Τι λέτε οτι είναι εξαφανισμένος ο μπάρμπα Τάκης, αυτός ο έρμος θέλει να μιλήσει αλλα τον κρατάνε
    μη πει καμια κοτσανα.
    όποιος τον ψαχνει αποψε μπορει να τον συναντήσει σε κανενα μαγαζί που θα βλέπει το ΘΡΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΨΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη χαρά του ο μπαρμπα Τάκης για μια ενδεχόμενη νίκη του ολυμπιακού απόψε ικανός είναι να κάνει και δηλώσεις. Όχι βέβαια σαν τις άλλες που αφορούν τα δημοτικά πράγματα και που με το ζόρι λέει δυο κουβέντες. Αν είναι για τον ολυμπιακό η γλώσσα του πηγαίνει ροδάνι!

      Διαγραφή
  7. ουτε στα υπουργεια πηγαν για διαμαρτυρια, ουτε στο δρομο βγηκαν, αλλα ουτε το nafpaktianews και το nafsclick μιλησαν για ανικανοτητα της δημοτικης αρχης κλπ κλπ.... γιατι αραγε; μηπως τα εχουν κανει πλακακια με τη δημοτικη αρχη πριν τις εκλογες ακομα; μηπως εχουν συμφωνησει να μη μιλανε καθολου; γιατι τοση υπερπροβολη για την ''επιτυχια'' των παζαριων που στο κατω κατω δεν ξερουμε τι ακριβως παιχτηκε μεταξυ δημου-ιδιωτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο αυτό. Το nafpaktianews συνεχώς υπερπροβάλλει καθαρισμους δρόμων, νεκροταφείων κτλ. Πάνε τώρα οι φωτογραφήσεις χορταριών κ οι λακκούβες για τις οποίες υποτίθεται ότι αδιαφορούσε ο Μπουλές. Γιατί τόση αδυναμία στη νέα δημ. αρχή και τόση εμπάθεια και μίσος για τον Μπουλέ? τι χατίρια δεν έκανε ο Μπουλές στο nafsclick και στο nafpaktinews?

      Διαγραφή
    2. Το nafsclick το έχει ο συνέταιρος του Ζορμπά και της Κατσιγιάννη, φανατικοί υποστηρικτές του Λουκόπουλου. Ο μπαμπάς Ζορμπάς ανήκει στον στενό κύκλο του συστήματος Σούζα - Κοτρωνιά. ¨ολα έχουν την ερμηνεία τους

      Διαγραφή
    3. Τι ασχολείστε με αυτά τα μπλογκ; Κάποιοι αγράμματοι γράφουν εκεί προφανώς κατ' εντολή κάποιων άλλων.. Το ''αγράμματοι'' δεν το λέω εγώ αλλά τα γραπτά τους.. ασυνταξίες, ανορθόγραφες λέξεις, κακή απομίμηση εκφράσεων, κείμενα που δείχνουν ανθρώπους χωρίς πνευματικό υπόβαθρο και συγκροτημένη σκέψη... Για ρωτήστε τους αν έχουν τελειώσει το λύκειο; Αμφιβάλλω. Μην περιμένετε λοιπόν από αυτούς αντικειμενικότητα. Είναι υποχείρια άλλων και χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα αυτών χωρίς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν..

      Διαγραφή
  8. Ορέ το ναυπακτιανιους δεν είχε αφήσει ξερόχορτο και λακκούβα αφωτογράφητη όταν ανέλαβε ο Μπουλές. Τώρα δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μιλάνε. Ξεχειλίζουν απο "αντικειμενικότητα". Αν αυτό είναι ενημέρωση, τότε οι λέξεις έχασαν τη σημασία τους. Το γιατί ας το σκεφτεί ο απλός δημότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ!!!
    ΤΟ ΤΕΙ? Η ΔΟΥ? ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΒΛΑΚΕΣ!!
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ..ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ BLOG ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΟΝΟ!!!
    ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ? ΠΕΙΤΕ ΕΛΗΘΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!Ε?
    ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ..ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα τελευταία χρόνια με προιστάμενο τον κ. Χουλιαρά έγινε μεγάλο έργο από την πλευρά της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στην πόλη μας.Αρρωγός σε αυτήν την προσπάθεια ήταν η προηγούμενη δημοτική αρχή.Έτσι είδαμε την κατασκευή του πάρκου Θερβάντες την αναστύλωση των κάστρων , το κόψιμο των δέντρων στο φάρο , το άνοιγμα του δημοτικού δρόμου δίπλα στην ιδιοκτησία Τσοτσωρού και άλλα πολλά που σίγουρα δεν έγιναν από μόνα τους αλλά μετα από την πολύ καλή συνεργασία και των δύο πλευρών.Πολλά ακόμα ήταν να γίνουν που θα άλλαζαν τη φυσιογνωμία της πόλη μας όσον αφορούσε το λεπτο αυτό κομμάτι της (ιστορικό κέντρο).Δυστυχώς με την νέα δημοτική αρχή έπαψε αμέσως αυτή η όσμωση πιθανότατα λόγω εγωισμών και μεγαλοιδεάσεων από στελέχη της.Εδώ θα προσθέσω και λόγω κακεντρέχειας επειδή πιστεύαν ότι ο κ. Χουλιαράς ήταν ίσως με την προηγούμενη δημοτική αρχή.Αν είναι δυνατόν ένας τέτοιος άνθρωπος με θεσμικό ρόλο να αντιμετωπίζεται έτσι.Καταφέραν μέσα σέ λίγο χρονικό διάστημα να τον έχουν βάλει απέναντι.Στα πλαίσια της ναυμαχίας έκαναν του κεφαλιού τους χωρίς να τον ρωτήσουν για κάποιες παρεμβάσεις στο χώρο του λιμανιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα.Ειπώθηκε μάλιστα και από το στόμα τους , όταν τόλμησε να τους πει ότι τα κάστρα δεν είναι ιδιωτικά για να τους συμπεριφέρεται ο καθένας λες και είναι στο σπίτι του , να σταματήσει το κατηχητικό.Έτσι τώρα που ήρθε η ώρα για την μεταφορά της εφορείας και των μεταθέσεων των στελεχών ο κ. Χουλιαράς μετατέθηκε οικιοθελώς στα μέρη των Ιωαννίνων.Κρίμα για εσάς αλλά και για την ίδια την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε/α 11,32 π.μ πρέπει να έλκετε καταγωγήν από κάποιον άλλον γαλαξία πιθανώς ( μπορεί και πιθανότατα ) από τα νέφη του Μαγγελάνου. Είστε δηλαδής ( τρόπον τινά) μία τοπική περίπτωσις man who fell to earth ( ένας ντόπιος_καμιά_επαφή_με_ το_περιβάλλον David Bowie! ) Σας λέγω το παραπάνω διότι άλλη εξήγησις αγαπητέ/η δεν χωρεί - και σας λέγω πως δεν χωρεί - επειδής είναι "τρελούτσικη" - μπορεί και "τρελή" - η άποψις σας περί εμπαθείας και μίσους εκ μέρους του nafpaktianews προς το πρόσωπον του πρώην δημάρχου κυρίου Μπουλέ Ιωάννη. Γενκώς τα σχόλια του μπλόγκ σας είναι τρόπον τινά.....γεγάμηκέ τα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και το δικό σου επίπεδο αντικειμενικότητας είναι πεπήδηκέ το!!!

      Διαγραφή
  12. πειτε ρε παιδια και για το κομματικο μλογλ της δημοτικης αρχης το μαγκαζιν.....,..στο απυροβλητο οι κομματικοι του διαχειριστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο μπουλες θα επιστρεψει δυνατος,ετοιμος να ξαναπαρει τις τυχες του δημου..........ααααα ψουυυυυυ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3.06. : Kαλυτερα αγραμματο μπλογκ, παρα κομματικο υποχειριο της εξουσιας.
    Γι αυτο Ναφπακτιανιουζ και Ναφσ κλικ μονο.............

    Kostas N.Y.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η πραγματικοτητα αλλα λεει... ξυπνα!

      Διαγραφή
    2. τι απο αυτα που γραφει το lepantopress ειναι ψεμα; μπορεις να μας πεις:

      Διαγραφή
    3. 1.30/8 που δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για την Εφορεία Αρχαιοτήτων ποιος ήταν Δήμαρχος;
      2. Οι συζητήσεις και η απόφαση για την απομάκρυνση έγιναν μετά την υπογραφή του ΦΕΚ ή πριν; Σίγουρα πολύ πιο πριν. Ποιος ήταν Δήμαρχος;
      3. Μάθαμε τις ενέργειες της Δημοτική Αρχή για να αποτρέψει την απομάκρυνση;Καμία.
      4. Η ευθύνη του νέου Δημάρχου, ως Δημάρχου πια είναι; Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    4. Ζητάς αξιοπρέπεια από τους άλλους όταν ο ίδιος ο δήμαρχος δεν ξέρει τι θα πει αξιοπρέπεια. Αν είχε έστω και λίγο αξιοπρέπεια ο Τάκης, θα καθόταν στο σπιτάκι του και δεν θα έθετε υποψηφιότητα για δήμαρχος παίρνοντας τον δήμο στο λαιμό του με την ασχετοσύνη του.

      Διαγραφή
  16. Το lepantopress είναι ψέμα από μόνο του. Μια κάκιστη αντιγραφή του πρώτου διδάξαντα αντιτσούμα. Για κάποιον που αναζητά σοβαρότητα και αξιοπιστία υπάρχει το lepantomag.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορεις να μας πεις με στοιχεια τι απ' ολα οσα γραφει ειναι ψεμα;;; οσο για τη συγκριση με τον αντιτσουμα αυτη κι αν δεν υφιστατα!!! ειδες ποτε υβριστικα δημοσιευματα εδω;;

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν πολλά ψέμματα στις αναρτήσεις για το λιμενικό τον "απολογισμό" τα παζάρια...πολλές ανακρίβειες...πολλή αρλουμπολογία.....πολλή παπαρολογία....πολλά ψέμματα για τον "μπάρμπα Τάκη" πρόσωπο απόλυτα σεβαστό στη τοπική κοινωνία. Αυτά είναι δείγματα που σας κατατάσσουν χαμηλά στην τοπική μπλογκόσφαιρα...πολύ κάτω κι απ τον κουκουλοφόρο αντιτσούμα που αν και αισχρός "μαχαιροβγάλτης" τουλάχιστον ήξερε γράμματα. Αν θες να σου απαριθμήσω ένα ένα τα ψέμματα και τα υβριστικά δημοσιεύματα....πολύ ευχαρίστως.

      Διαγραφή
  17. lepanto mag .....o υποψηφιος διαχειριστης του κυρ .τακη..........Σοβαρο και αξιοπιστο.χαχαχααα το αλλο με τον τοτο το ξερετε;;;;;
    δημοσιογραφοι του καναπε και του copy - paste.....ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας τσούζουν οι αναρτήσεις του ε ? Δεν πειράζει, κάντε υπομονή. 5 χρόνια θα υποστείτε την κριτική.

      Διαγραφή
    2. Ενω το αντιτσουμαβαρεμενο λεπαντοπρες τοχεις για σοβαρο.... ε? Κουνια που σαε κουναγε....

      Διαγραφή
  18. Είναι αλήθεια ότι πλακώθηκαν στις μπουνιές εκεί στο δημαρχείο και ακούστηκαν οι φωνές στο Λιμάνι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι 20 μοναδες διαφορας σας τσουζουν ακομη ε??? ΛΟΓΙΚΟ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Σιαμαντάς βούτηξε τον Ράπτη και ο Κοτσανάς τον Κότσαλο. Ο Τάκης δεν προλαβαίνει να ζητά συγγνώμη. Πού σε κατάντησε ο Καρακώστας βρε Τάκη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνώμη ζήτησε ο Ράπτης άσχετε!!!!!!!!!!!!!!!9,27

      Διαγραφή
  21. Λουκόπουλος: Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Αντιτσουμας ηταν το καλύτερο Blog που εγινε ποτέ.
    Έγραφε αλήθειες που όλοι τις ξέρουμε αλλά το σύστημα προσπροσπαθούσε να καλύψει και ολα τα έγραφε με τρομερή δόση χιούμορ.
    Ο Αντιτσουμας ηταν αυτος που ειπε οτι ο Μπουλες ειναι ανεπαρκής, ενω σε όλους μας ειχε δημιουργηθεί η εντύπωση οτι ο κ. Γιαννης ηταν ενας άνθρωπος φαινόμενο για την τοπική αυτοδιοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Εμπρός στη Ναύπακτο να στείλετε χήνες, παπιά και κότες
      μουνόπανα, κωλόπανα κι ένα κουτί καπότες.
      Έτσι σ’ όλη τη περιοχή κανείς δεν είχε μείνει
      όλη η πόλη γενικά μπουρδέλο έχει γίνει"
      Αυτό είναι ένα απόσπασμα απο τα αισχρά δημοσιεύματα του Αντιτσούμα (12 Σεπ. 2012).
      Ειναι αυτο τρομερη δοση χιουμορ??? αυτη ηταν η πολιτικη του αντιτσουμα και θα επρεπε να ντρεπεσαι που υπερασπιζεις ακομα αυτο μπλογκ... αν δεν θελατε τον μπουλε να μην τον ψηφιζατε... το πιο αισχρο μπλογκ που περασε, που εδειξε την μεγαλυτερη εμπαθεια και και το μεγαλυτερο μισος απεναντι σε εναν ανθρωπο που προσφερε στο δημο μας!

      Διαγραφή
    2. http://antitsoumas.blogspot.gr/
      Μπες στο blog να γελασεις με την τελευταια αναρτηση του μεγαλου Αντι.
      Αυτο το στιχακη που γραφεις ο Αντιτσουμας ποτε δεν το Ανάρτησε( ισως να ειναι καποιο σχόλιο που ανεβηκε κατα λαθος για λιγο ).
      Τι να πρωτοθυμηθώ απο τον Αντι. ( Τι τραβηξανε αυτοι οι ειδικοι συνεργατες και το Μαρακι δεν λέγεται).
      Οσο για το αν προσφερε η πηρε ο Μπουλες απο τον Δημο δεν ειμαι σιγουρος.


      Διαγραφή
    3. αυτο ειναι αποσπασμα απο ενα κατεβατο αισχρολογιων και χυδαιοτητων το οποιο (αν και δε θυμαμαι αν ηταν σχολιο ή δημοσιευμα) αναρτηθηκε στο μπλογκ υστερα απο την εγκριση του μπλογκερ και μετα κατεβηκε προφανως γιατι καταλαβαν οτι δειχνει το ηθος και το ποιον (συμπεριλαμβανομενου και του αντιτσουμα) αυτων που κατηγορουσαν την τοτε δημοτικη αρχη... τωρα το αν προσφερε ο μπουλες το λενε τα εγγραφα των οικονομικων υπηρεσιων του δημου και οι εκθεσεις των ορκωτων λογιστων.. αυτα δεν τα αμφισβητησε επισημως ποτε κανενας αντιπαλος του παρα τα οσα ελεγαν στα δημοτικα συμβουλια οτι ο δημος χρωσταει κλπ κλπ.... δεν τα αμφισβητει ουτε τωρα επισημως η δημοτικη αρχη που τον κατηγορουσε για ψευδη στοιχεια...αν εσυ τα αμφισβητεις δεν εχεις παρα να δωσεις τα αληθινα στοιχεια στη δημοσιοτητα για να ξερουμε κ εμεις ποσα εφαγε...

      Διαγραφή
    4. πως εφτιαξε σπιταρονα η μαρια? από τη δουλεια της?

      Διαγραφή
    5. προκυπτει απο καπου οτι εκλεψε;;;; οι απατεωνιες φαινονται φιλε δεν κρυβονται.. εδω ολη η αντιπολιτευση και ολα τα μπλογκ, μεχρι κ ο καρανικολας που εκανε ολοκληρη εκπομπη για τις απευθειας αναθεσεις ποτε δεν μπορεσαν να κατηγορησουν την προηγουμενη αρχη οτι εφαγε και θα το κανεις εσυ;; εν πασει περιπτωσει φερε στοιχεια αν εχεις.

      Διαγραφή
    6. ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ;ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΩΚΙΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΩΚΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟ;ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΟΟΟΟΜΩΩΩΣ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ.

      Διαγραφή
    7. 9:47 Ναι η Μαρια εκανε Σπιταρονα απο την δουλεια της. Ειναι αντιδημαρχος περιπου 12 χρονια και οι μισθοι της δικαιολογουν αυτη την σπιταρονα. Ολοι οσοι εχουν μισθο γυρω στα 1.000 ευρω το μηνα μπορουν να κανουν σπιταρονα. Εσεις που δεν μπορειτε ειστε ανικανοι και κοροιδαρες.

      Διαγραφή
  23. Όταν την αλήθεια και την αίσθηση χιούμορ τα μετράς κατά πως σε βολεύει κάτι δεν κάνεις σωστό φίλε, να το κοιτάξεις, μπορεί να εξελιχθεί σε ανίατη περίπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΙ ΑΚΑΡΤΕΡΕΙ ΚΙ ΑΚΑΡΤΕΡΕΙ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ
    Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ
    ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΙ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΤΕΡΑΜΕ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΥ
    Η ΠΡΟΒΙΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ
    ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΙΣΩ ΠΑΕΙ
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
    ΝΤΡΑΒΑΛΟ ΟΙ ΚΑΡΑΚΩΚΑΙΟΙ
    ΚΑΡΑΚΩΚΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ
    ΤΙΜΟΝΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
    ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ
    ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΓΡΑΤΗΣΕΙ
    ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί μαλώνετε βρε παιδιά; "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Άλλωστε ο δήμαρχος δεν χρειάζεται να παρίσταται στο Δημοτικό Συμβούλιο¨ (Τάκης Λουκόπουλος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακομη δεν πηγες σε ψυχιατρο? το λεω γιατι κολλησες στην ιδια λεξη.και ναταν αγνωστος ο δήμαρχος στην ναυπακτο! η μαρουλα και ο γιαννακης που δεν τους ηξερε ουτε η '' κουτση μαρια ' δεν αφηναν αντιδημαρχο να μιληση . θα μου πης ''ποιον'''

      Διαγραφή
  26. Λουκοπουλάκια κοιμάστε και ξυπνάτε με την Μαρία. Μπράβο της, πραγματικα το αξίζει αυτή η γυναίκα και ξέρετε ποιος θα την αποθεώσει ο Καρακώστας που σε ελάχιστο χρόνο θα ισοπεδώσει οτι έχτισε με πολλή δουλειά η Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μαρια βεβαίως εχτισε τη βιλα στον πλατανιτη!

      Διαγραφή
  27. Για ποια Μαρία μιλάτε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΝΟ ΝΙΩΘΕΤΕ? Η ΑΠΛΑ ΤΣΟΥΞΙΜΟ?... ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΕΝΝΟΩ....................................................................ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ!!! Η ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ.....ΤΟΝ ΟΥΤΣΕΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. συριζα μπαρμα τακης χερι χερι περασαν οι δημοτικες! α ρε ερμοι ναυπακτιοι πως τσιμπατε στα λαμογια ... πρωτα μπουλες τωρα ο μπαρμπας και ο ανηψιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή