Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Χωριό μου ….χωριουδάκι μου


Η κόντρα μεταξύ των  βορείων και των νοτίων, των εντός και των εκτός των τειχών καλά κρατεί.
Και παρόλο που ο Καλλικράτης μας ένωσε και μας έκανε έναν δήμο με κέντρο, παράλια και ορεινά, οι  εκπρόσωποι μας εμμένουν να αναλώνονται σε συζητήσεις για το χωριό του ενός ή του άλλου και ο ένας να ρίχνει τα βέλη στον άλλον για το ποιος πήρε τα πιο πολλά  για το χωριό του.
Δεν άλλαξε καθόλου το σκηνικό και στο νέο δημοτικό συμβούλιο.


Κατηγορήθηκε για άλλη μια φορά από τον κ. Κοτρωνιά ο πρώην δήμαρχος κ. Μπουλές ότι έβαλε όλο το πρόγραμμα Μπαλντατζής στο χωριό του.
Εξεμάνη ο κ. Μπουλές λέγοντας ότι το έργο δεν χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Μπαλντατζής αλλά από το ΕΣΠΑ στο οποίο εντάχθηκε, γιατί σε όλο τον δήμο Ναυπακτίας η μοναδική πλήρης και εγκεκριμένη μελέτη ήταν για το έργο ανάπλασης της Σίμου, που είχε ψηφίσει το δημοτικό συμβούλιο της Πυλήνης το 2006.
Και βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κοτρωνιάς κατηγόρησε τον Μπουλέ, αφού κι αυτός ως δήμαρχος είχε ώριμη μελέτη για το  βιολογικό της  Άνω Χώρας, που δημοπρατήθηκε και εκτελείται από το Δήμο Ναυπακτίας.
Ο μόνος πάντως  χθες που δεν αναφέρθηκε στο χωριό του ήταν ο αντιδήμαρχος Κοτσανάς που εξασφάλισε πολύ μεγάλο ποσό όχι μόνο για το χωριό του αλλά και για όλη την ενότητα του Αντιρρίου που εκπροσωπεί. 

Ούτε το αρνήθηκε ούτε αντέδρασε όταν το επισήμανε η «φίλη» του η Ζιαμπάρα.  

74 σχόλια:

  1. Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ

    Λόγω της δημιουργηθείσης εκρύθμου καταστάσεως από του μεσονυκτίου εκηρύχθη στρατιωτικός νόμος καθ’ άπασαν την Ναυπακτίαν.
    Έχοντες υπόψη το άρθρον 91 του ισχύοντος Συντάγματος και κατόπιν εισηγήσεως της Δημοτικής Αρχής αναστέλλομεν τα άρθρα 5, 6, 10, 12, 14, 20, και 97 του ισχύοντος Συντάγματος λόγω εκδήλου απειλής της δημοσίας ασφαλείας εξ εσωτερικών κινδύνων.
    Προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ:
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετάδοσις πληροφοριών δυναμένων να ενσπείρουν ανησυχίας εις τον πληθυσμόν της επαρχίας.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ προς τούτοις η μετάδοσις της συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου υπό των μέσων μαζικής ενημερώσεως.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κυκλοφορία εις τας κεντρικάς οδούς της πόλεως πέραν της 7ης εσπερινής ώρας.
    ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι νεωτέρας. Την διακυβέρνησιν του Δήμου θέλει ασκεί Επαναστατική Επιτροπή υπό την προεδρίαν του κ. Καρακώστα Κων/νου.
    Ο παρά τω Δημάρχω Αντιδήμαρχος θέλει δημοσιεύσει και εκτελέσει το Διάταγμα τούτο.

    Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τι εξυπναδα! δεν σε πηραν ειδηση στη NASA!

      Διαγραφή
  2. ξεχασες να αναφερεις το ντιμπεϊτ των δημοτικων εκλογων που το εθαψαν αμεσως μολις τελειωσε και ουτε στο youtube δεν το ανεβασαν! ε καρανικολα;;; ανεβασε το τουλαχιστον τωρα που γινατε εξουσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή σάτιρα! Τρομερή επινόηση! Χιούμορ ανώτερο και του "Ταμτάκου". Και εις ανώτερα κύριοι! Ας το πάρουμε απόφαση: Η Ναύπακτος έχει πέσει σε βαθιά σκ@@α.Όχι εξαιτίας των αστοχιών του Καρακώστα του Μπουλέ ή όποιου άλλου πολιτεύεται. Την έχουν ρίξει τα διάφορα σουργελοειδή που ελέω ίντερνετ βρήκαν βήμα να "ξεσκίσουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι δεν μεταδοθηκε το δ.σ. πως το εξηγεις;;;;; τεχνικο προβλημα μηπως;;

      Διαγραφή
    2. Mάλλον έλλειψη τόλμης εκ μέρους της δημ. αρχής κ προσπάθεια από τον Καρακώστα να κρύψει την ανεπάρκειά του ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.

      Διαγραφή
  4. Μα, στο Ξενία, όλοι έπαιρναν στιγμιότυπα.Αυτή τη στιγμή τα nafpaktianews/lepantomag παίζουν το σχετικό βίντεο. Ο Καρακώστας ισχυρίζεται πως ο ΟΤΕ έστειλε επιστολή. Περιμένετε να δούμε. Η χρυσαυγίτικη λασπουριά που με τόση ευκολία αμολάτε βλάπτει σοβαρά τη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποιος εμποδισε το nafpaktianews να το βιντεοσκοπησει και να το μεταδωσει σημερα;;;;
      για ποιο βιντεο λες;;;αυτο των 3 λεπτων;;;μας δουλευεις;;

      Διαγραφή
    2. Πήγαν, έμαθα, οι φωτογράφοι του nafpaktianews να μεταδώσουν το συμβούλιο και τους είπαν ότι δεν χρειάζεται διότι θα το μεταδώσει η ιστοσελίδα του δήμου. Άρα, αφού υποτίθεται ότι θα το μετέδιδε η ιστοσελίδα του δήμου, τεχνικό πρόβλημα δεν υπήρχε. Επομένως, ποιο τεχνικό πρόβλημα επικαλείται ο Καρακώστας και η παρέα του; (δεν μιλάω για τον μπαρμπα-Τάκη γιατί αυτόν δεν τον υπολογίζει κανείς).

      Διαγραφή
  5. Το ναφπακτιανιουζ έχει βιντεο διαρκειας 46 λεπτων,οχι 3 λεπτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένα απόσπασμα που να μιλάει ο μπαρμπα-Τάκης δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι συλλεκτικά και τα κρύβουνε ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ!

      Διαγραφή
  7. Καλά ο μπάρμπα Τάκης είπε την ατάκα του μήνα χτες. Όταν τον ρώτησε ο Σιαμαντάς αν τελείωσε το λόγο του, απάντησε: "δεν τελείωσα, με τελείωσαν"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρεν μαρεν κουκουναρεν. Με τετοια "αντιπολιτευτικα" επιχειρηματα ενα πραμα ειναι σιγουρο: Θα φατε Καρακωστα για καμποσα τερμινα ακομα. Keep going

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δείτε "διαγωγή κοσμία" απόψε στις δέκα και μισή. Θα σας λυθούν πολλές απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι καλεσμένοι στη αποψινή διαγωγή κοσμία συμφώνησαν ότι το πρόβλημα της μη μετάδοσης του δημοτικού συμβουλίου ήταν τεχνικό. Που είναι ο γυψάς/6.05 μ.μ να επαναλάβει τις απογευματινές κλαπαναναριές? Μάλλον θα τρέχει να κρυφτεί. Η αντιπολίτευση δεν έχει καμία σχέση με το ξυλίκι που πιθανά έπαιζε μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπορούσε πριν από μέρες να προνοήσει η δημοτική αρχή για το τεχνικό πρόβλημα της μετάδοσης αφού γνώριζε ότι το τεχνικό πρόγραμμα είναι ένα κορυφαίο θέμα που ενδιαφέρει όλους τους δημότες. Αντί γι΄ αυτό όμως ο Καρακώστας έκανε την πάπια γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ήθελε το nafpaktianews, μπορούσε χτες να βιντεοσκοπήσει το συμβούλιο για να μας το μεταδώσει σήμερα. Δεν το έκανε όμως ούτε αυτό αφού τους το απαγόρευσε ο Καρακώστας. Πού είναι λοιπόν η αντικειμενικότητά τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα τρία λεπτά βίντεο που ανέβασε το nafpaktia news δεν έχουν μέσα ούτε τη τούμπα που έριξε ο Σιαμαντάς, τουλάχιστον να έπεφτε και λίγο γέλιο, γιατί από διαχείριση της μιζέριας θα χορτάσουμε 5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ:θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Εμένα με τελείωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καρανικολα εχεις καταλαβει ποιος ειναι αντιπολιτευση και ποιος κυβερναει;;;; γιατι τετοια εμπαθεια προς τη ζιαμπαρα;;; συνεχως διεκοπτες δηθεν οτι ξεφευγει απο το θεμα για να μην ολοκληρωσει αποκαλυπτοντας πως πραγματικα ειναι η κατασταση.. οπως εκανες με την προηγουμενη αρχη στις εκπομπες σου το ιδιο πρεπει να κανεις και τωρα με αυτη!!! ή μηπως δε θες;; θα μου πεις και συ απο αυτους ζεις.... παντως θα μπορουσες ανετα να κανεις μια εκπομπη οπως αυτη του χατζηνικολαου στον ενικο... να ερχονται οι αρχηγοι των παραταξεων και να δεχονται απευθειας τις ερωτησεις των πολιτων.. και περισσοτερη τηλεθεαση θα εχεις και εμεις πληροφορηση απο πρωτο χερι χωρις τις δικες σου παρεμβασεις! οχι τιποτα αλλο αλλα κανει μπαμ απο μακρια οτι υποστηριζεις καρακωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους συμφέρει να γίνεται εκπομπή σαν του Χατζηνικολάου. Πού να να τα βγάλει πέρα ο μπαρμπα-Τάκης μπροστά στον Μπουλέ, θα γίνει ρεζίλι, όσα ιδιαίτερα μαθήματα και να του κάνει ο Καρανικόλας. Δεν θυμάστε τον Μάιο στο debate που ο τωρινός δήμαρχός μας (ο Θεός να τον κάνει) έτρεμε ολόκληρος;

      Διαγραφή
  16. ρε μάγκες το καινούργιο το είδατε; Το nafpaktianews, ως αμερόληπτο που είναι (τρομάρα του) έχει αποκλειστικό την επίσκεψη Τάκη στον Χρυσοχοίδη, για το θέμα του κόμβου της Ιονίας στο Αντίρριο. αυτά είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τους έχει πάρει και τα σώβρακα ο Κοτσανάς! όλα στο ΑΝΤΙΡΡΙΟ. Κάτι το πάρτα όλα για το Αντίρριο κάτι ο μισθός του αντιδημάρχου θα κάνει τουμπεκί ο Κοτσανάς πέντε χρόνια. Ο μακαρίτης ο Κολοβός μόνο τον γεύτηκε όσο κανείς άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. α βρε μπαρμπα Τάκη σε κουβαλάει ο Κοτσανάς για να πουλάει αυτός μούρη μετά. Τι σου μελλε να πάθεις τώρα στα γεράματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τον περιφερουν τον μπαρμπα Τακη απο υπουργειο σε υπουργειο να τον γνωρισουν. Τρομαρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στις επαφες με το βαθυ ΠΑΣΟΚ μεσολαβει βεβαιως ο Κοτρωνιας.
    Ο Τακης απλα παρισταται.
    Δημαρχος γλαστρα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η δημοτική αρχή ειναι ΣΥΡΙΖΑ, τι πασοκολογατε. Ξεχασατε το προεκλογικο αλαλουμ για το ΣΥΡΙΖΟχρισμα? Ο Καρακωστας έχει επιβάλλει τη γραμμή του και ας πιστεύουν οι άλλοι ότι θέλουν. Αυτή τη στιγμή οι ενωτικοι ειναι καβάλα στο ρεύμα της εποχής. Το ΠΑΣΟΚ παρέα με τον Βενιζελο θα πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια. Θα μείνει το δίδυμο ΤσιπροΣαμαρα στη πολιτικη σκηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση η δημοτική αρχή θα βγει ενισχυμένη. Μην ξεχνάτε πως ο Τάκης ήταν ένας από 19 Συριζοδημάρχους που νωρίς νωρίς είπαν όχι στην αξιολόγηση. Μπορεί ενδεχομένως πολλά πράγματα στην τοπική αυτοδιοίκηση να έχουν αλλάξει όμως το να έχεις κυβερνητικές πλάτες δεν είναι μικρή υπόθεση. Ο Μπουλές είναι οπωσδήποτε ικανός. Το ίδιο και η Μαρία. Είναι όμως πολιτικά ξεκρέμαστοι με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται στις κινήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. που ηταν ο κοτρωνιας στην εκπομπη καρανικολα; απλα τον εξαφανισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο μπαρμπα τακης μολις πηρε το λογο να πει την πρωτη του κουβεντα δεχθηκε διαμαρτυριες απο τους προεδρους και μολις του ξαναδωσαν το λογο ειπε : δεν τελειωσα με τελειωσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποιος Τάκης. Όλα τα λεφτά είναι η δήλωση της Ζιαμπάρα στην εκπομπή του Καρανικόλα: "θα γίνω Παπαναστασόπουλος" είπε κάποια στιγμή ... και μείναν όλοι κάγκελο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή θα έχει ψωμί με τον Καρακώστα, ενώ ο Παπαναστασόπουλος βάραγε ντουφεκιές μόνο όλες άσφαιρες

      Διαγραφή
  26. Όπου πάει ο Τάκης θα του κουβαλάνε και τις κάμερες (nafpaktianews) να τον μάθει ο κόσμος και ο Τάκης να συνηθίσει σιγά-σιγά τις δημόσιες εμφανίσεις και να κάνει δηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλώσεις ο Τάκης; το πολύ πολύ να μας πετάει κανένα ρητό (κι αυτό όχι επειδή το σκέφτεται μόνος του αλλά επειδή του το λένε οι αλλοι).

      Διαγραφή
  27. Πάντα το nafpaktianews θα τρέχει πίσω από τον μπαρμπα-Τάκη και θα κάνει προπαγάνδα υπέρ της δημοτικής αρχής. Τώρα γιατί υπέρ της συγκεκριμένης δημ. αρχής, μάλλον θα έχουν τους λόγους τους οι φωτογράφοι του nafpaktianews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επειδή το πολιτικό επίπεδο του Καρανικόλα δεν είναι υψηλό όπως της Ζιαμπάρα (ή μάλλον δεν έχει καν πολιτικό επίπεδο ο Καρανικόλας, άμα είχε δεν θα στήριζε Καρακώστα), τη διέκοπτε συνεχώς στην εκπομπή, δεν την άφηνε να ολοκληρώσει και φυσικά την ειρωνευόταν, όπως έκανε άλλωστε και με τον Μπουλέ και με όσους καλεσμένους προέρχονται από την ΑΔΚΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νομίζω ότι στην Αθήνα μετακινήθηκαν με αυτοκίνητο του Δήμου.Αυτά τα κατηγορούσαν , όταν ήταν δήμαρχος ο Μπουλές.
    Υστερόγραφο.Επέστρεψαν περίπου στις 10 το βράδυ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι περιέργος να μάθω τι είπε ο μπαρμπα-Τάκης στον υπουργό.

      Διαγραφή
    2. Γιατί σε τρώει η περιέργεια;; Ο μπαρμπα-Τάκης ως γνωστόν δεν ξέρει τι του γίνεται, επομένως κανένα ρητό θα πέταξε, θα έκανε και καμιά υπόκλιση και αυτό είναι όλο.

      Διαγραφή
  30. Στο συμβούλιο για το τεχνικό πρόγραμμα, ο Καρακώστας υπερασπιζόταν την νομιμότητα.Ας ψάξουμε να δούμε, πως διορίσθηκε.Μήπως την πρώτη χρονιά, μετά απο ένσταση, απολύθηκε.Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις.......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. νατα νατα η Σμπούκη απέκτησε φωνή και μίλησε και λάλησε για τους δρόμους στην Παλιοπαναγιά. Το ωραίο είναι ότι δεν μίλησε υπέρ της παράταξής της αλλά κατά της εισήγησης του Πλούμη του προέδρου της κοινότητας Ναυπάκτου. άρχισαν τα όργανα. κρατάει σεκόντο ο κολλητός της ο Σαλαμούρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως εγώ βλέπω οτι η Σμπούκη έχει άποψη και λόγο και ο Τάκης δεν αξιοποίησε τη μοναδική γυναίκα του συνδυασμού του

      Διαγραφή
  32. τι αντικειμενικό που είναι το nafpaktiaanews, επιλεκτικά έβαλε θέματα από τη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου, ενώ δεν ανέφερε την πρόταση της Ταραμπίκου για το Κάστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο δημοκρατικός καρακώστας έχει βάλει φίμωτρο σε όλους

      Διαγραφή
    2. Πώς δεν έφερε και τα ματ έξω από την αίθουσα του δημ. συμβουλίου....

      Διαγραφή
  33. Καποιος εφαγε καρπαζιες απο το ναυπακτιανιουζ δεν μπορει να το χωνεψει και κατανταει γραφικος καραγκιοζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το nafpaktianews το πληρώνει ο Κοτσανάς για να προβάλει το έργο του, όπου είναι ο Κοτσανάς εκεί και το nafpaktianews. Μόνο στο κατούρημα δεν τον ακολουθεί

      Διαγραφή
    2. Μην περιμένετε αντικειμενικότητα από το nafpaktianews γιατί αυτοί που το έχουν είναι όλοι τους άνθρωποι αγράμματοι χωρίς κανένα πνευματικό επίπεδο.

      Διαγραφή
    3. Το lepantopress μαζευει τους αγραμματοτερους με πρωτους και καλυτερους τους ρεπορτεραιους του.

      Διαγραφή
  34. Ποναει.........καραφλα κε κε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ego mono nafpaktianews...diavazo....ta alla einai odontopastes.....oti ginetai to metadidei....ti lete eseis den xero...Osa de ta ftanei h alepou ta kanei kremastaria................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Moirazei xastoukakia to news...........Den tha synelthete poteeeeeeee...poteeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΚΑΡΠΙΑΔΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΝΕ ΛΥΣΣΑ........ΟΥΣΤ ΑΠΟΔΩ ΖΛΑΠΟΑΣΒΟΚΟΥΝΑΒΑ......ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. aggramatoi fwtografoi eiste reeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τραβάααααατε από δωχάμω παλιομπετόβλακες λεπαντίστες πίσω στις ασβότρυπες σας ζούδιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άνθρωποι αγράμματοι χωρίς κανένα πνευματικό επίπεδο.. αυτο δειχνει το σχολιο σου..

      Διαγραφή
    2. Κάποιοι σαν και σένα φιλέ μου ψήφισαν και έχουμε σήμερα αύτη τη δημοτική αρχή στη Ναύπακτο.
      Καρακωσταιοι, Κοτσαναδες, Κοτρονιαδες και Φράγκοι , με αχυρανθρωπο τον μαυρο τον Τάκη αποφασίζουν για το τόπο ερήμην!!!
      Μη ξεχνάς οτι στο όνομα της Δημοκρατίας έχουν γίνει τα πιο φοβερά εγκλήματα άλλωστε !

      Διαγραφή
  40. kaneis mpam mayropetsi karafla poios eisai....se exoyn parei xampari....agrammate sto myalo kai sth symperifora eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. διαβάζω τίτλο ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. και ρωτάω που καταντήσαμε να προηγείται ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ του Τάκη που ούτε καν αναφέρεται σαν Δήμαρχος. Τάκη ήταν της μοίρας σου γραφτό να ξεφτιλιστείς εντελώς τώρα στα γεράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μεγάλο φάουλ από το nafs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και τα τοπικά blogs (nafsclick,nafpaktianews) που στηρίζουν Τάκη τον ξεφτυλίζουν χωρίς να το καταλαβαίνουν!!

      Διαγραφή
  43. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πολιτευτές από δημάρχους. Πρέπει να επανορθώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κι αν επανορθώσουν; θα μπορέσει ο Τάκης να ανταποκριθεί στον ρόλο του Δημάρχου; Σε καμία περίπτωση. Ασχετος παντελώς

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς. Όσο και να τον προβάλλουν και να τον παινεύουν τα blog τον Τάκη, αυτός δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ως δήμαρχος Ναυπακτίας.

      Διαγραφή
  44. μα και οι ιδιοι το βλεπουν... απλως τους συμφερει να ειναι δημαρχος ο μπαρμπα Τακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. akoma kai to diko toy to blog to lepantomag ton xeftilizei ton dhmarxo...takh pare apofaseis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΠΑΝΤΟΜΑΓΚ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ 0.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ....

    ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ...


    ...ΝΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα μπλογκ δεν έχει βρει ψεγάδι στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, αντιθέτως τα βρίσκουν όλα άψογα, σε αντίθεση με τη δημ. αρχή του Μπουλέ που καθημερινά προσπαθούσαν να τη συκοφαντήσουν (βλ. nafpaktianews που συνεχώς φωτογράφιζε λακκούβες και χορτάρια, nafsclick, εκπομπές του Καρανικόλα...)

      Διαγραφή
  47. ΓΙΩΡΓΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή