Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πεδίον δόξης λαμπρόν


Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση μας έρχεται από τον Βορρά, από τη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, όπου εκεί ο Δήμος πρωτοπορεί δημιουργώντας μια υπηρεσία που παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής  online παρακολούθησης του προϋπολογισμού.
Δηλαδή ο Δήμος Θεσσαλονίκης μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Open Budget» παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά και σε πραγματικό χρόνο την πορεία υλοποίησης του προϋπολογισμού.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της διοίκησης για προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ενίσχυση της διαφάνειας στη λειτουργία του Δήμου.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία διατίθεται από την διαδικτυακή διεύθυνση http://www.thessaloniki.gr/OpenData/ και ουσιαστικά αποτυπώνει την υλοποίηση του προϋπολογισμού, όπως αυτή έχει εξελιχθεί κατά την χρονική στιγμή της πρόσβασης. 
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα γραφικής αναπαράστασης των αποτελεσμάτων.
Η υπηρεσία «Open Budget» αποτελεί την απαρχή μιας σειράς καινοτόμων υπηρεσιών και δράσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, οι οποίες θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα.
Διαβάζοντας λοιπόν την είδηση σκέφτηκα τον Καρακώστα που όλα αυτά τα χρόνια είχε εμμονές τόσο  με την ιστοσελίδα του Δήμου και τις δυνατότητες που αυτή έχει όσο και με τη διαφάνεια.
Τώρα λοιπόν που είναι στη διοίκηση έχει κάθε ευκαιρία να κάνει πράξη αυτά που τόσα χρόνια διακήρυττε.
Πεδίον δόξης λαμπρό για έναν δήμο που πλέον έχει οργανωμένες  υπηρεσίες και το κυριότερο δεν έχει χρέη.
Και μέχρι τότε, εσείς που είστε στο τιμόνι του Δήμου, ελέγξτε και τη λειτουργία της ιστοσελίδας του Δήμου,  γιατί πολύ συχνά είναι εκτός λειτουργίας.
Και επίσης ελέγξτε και το σύστημα της online μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί και αυτό κάνει συχνές διακοπές.

114 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μπράβο στη ΜΑΡΙΑ. Σας έχει κάνει να την έχετε συνεχώς στο στόμα σας και να ασχολείστε μόνο μαζί της . Εδώ που τα λέμε το ΑΞΙΖΕΙ και πάλι μπράβο της

      Διαγραφή
  2. Αν υπάρχει πολιτική ΄διάθεση είναι μια καλή ιδέα που συμβάλλει στη διαφάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα σωθηκες!!! αυτοι θελουν να κοψουν τη μεταδοση των δημοτικων συμβουλιων για να μη βλεπουμε τα χαλια τους και θα δειχνουν σε εμας πως παει ο προϋπολογισμος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λουκόπουλος: " Ο δήμαρχος δεν χρειάζεται να παρίσταται στο Δημοτικό Συμβούλιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς επειδή ο Τάκης πετάει μπαρούφες σαν την παραπάνω, η δημ. αρχή δεν θέλει να βρίσκεται σε λειτουργία η ιστοσελίδα του δήμου για να μην παρακολουθούν οι δημότες τα δημοτικά συμβούλια κ γελάνε.

      Διαγραφή
    2. Μπαρούφες ο Τάκης? Πέτα τους ρε μπαρμπα Τάκη ένα ρητό τώρα να τους αποστομώσεις όλους!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν τους συμφέρει να λειτουργεί η ιστοσελίδα του δήμου και να βλέπουμε τα συμβούλια γιατί ο Μπουλές που γνωρίζει καλά τα θέματα του δήμου τον στριμώχνει τον Καρακώστα που είναι άσχετος από τεχνικές υπηρεσίες. Και αυτό ο Καρακώστας δεν το αντέχει.

      Διαγραφή
  5. ποιος θα τα κανει αυτα ο τακης με τα λαμογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο τακης μονο για κανενα πανηγυρι και κανα κρασακι με κατι συντροφια γεροντακια που εχει κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΟΚΙΕΣ ΕΛΕΓΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΩΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΥΦΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΓΚΟΡΤΣΟΣ Η ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ.ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΕ.ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΟΥΝ.ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ.ΑΓΑΛΙΑ ΑΓΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ.ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΥΡΙΔΑ.ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΒΡΑΔΕΩΣ ΒΡΑΔΕΩΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ.Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλο πράγμα το τάξιμο και άλλο το δόσιμο, άλλο η αντιπολίτευση και άλλο η διοίκηση βλέπεις.
    Δε το περίμεναν τόσο δύσκολο το άθλημα, είναι όπως φαίνεται και λίγοι ( όχι σε αριθμό), όμως συνεχίζουν ακόμα να τάζουν και να υπόσχονται.
    Το κουσόυρι δε κόβεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ:"Θα σας απαντήσει ο κύριος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 6 ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ, ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ ΤΟ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΛΠ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΙΑ. ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΟΙΤΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στη ΜΑΡΙΑ. Σας έχει κάνει να την έχετε συνεχώς στο στόμα σας και να ασχολείστε μόνο μαζί της . Εδώ που τα λέμε το ΑΞΙΖΕΙ και πάλι μπράβο της

      Διαγραφή
    3. δεν ασχολειται κανεις μονο με τους ''καλους'' αλλα και με το Νερωνα που εκαψε τη Ρωμη ! οποτε μη λες μπραβο!

      Διαγραφή
    4. Τρελαίνεστε που οι δικοι σας(Καρακώστας κτλ) δεν μπορούν να τη φτάσουν τη Μαρία ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι.

      Διαγραφή
    5. Ποια Μαρία της μπλοκόσφαιρας; Μα είναι το ίδιο πρόσωπο! Εκτός κι αν εννοείς την Μαρία της συμφοράς!!!

      Διαγραφή
    6. Μην ξεφτιλίζεσαι με αυτά που γράφεις γιατί η Μαρία κατάφερε και έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Ναυπακτία. Όλοι ξέρουν για ποιά Μαρία μιλάτε και κυρίως γιατί την πολεμάτε. Εύγε κοπέλα μου, άνοιξες δρόμους και δημιουργείς πρότυπο

      Διαγραφή
  11. Να δουμε τι θα προλαβετε να κανετε εσεις λεβεντες στα πεντε χρονια που εχετε μπροστα σας . Δεν μιλαω για εργα μπαλωματα και βιτρινας αλλα απο τα αλλα που λυνουν προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη βιάζεστε. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΝΤΕ χρονια τι θα κανεις με το ψυχοπλακωμα που εχεις και ''ευχαριστεις''?

      Διαγραφή
    2. εγώ δεν ξέρω. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  13. o karakwstas mou thimizei ton Adwni.....tosa xronia fwnaze alla otan mpike stin dioikisi ta ekane mpaxalo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΡΙΑ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΟΥΧΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ bLOG ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί μήπως είναι ψέμματα, αυτά που αναφέρονται στο blog?Είναι όλα λογικά και αλήθεια.Αν υπάρχουν αντίθετες τεκμηριωμένες απόψεις, να τις αναρτήσετε, εσείς που διαμαρτύρεσθε.Α ξέχασα, η Μαρία ,κατά τα γραφόμενα κάποιων είναι η super woman.Άρα Συγχαρητήρια ΜΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θερμη παρακληση στον Αντιτσουμα να ξαναεπαναλειτουργησει ξανα παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουσα κάποιον να ζητάει βοήθεια η είναι αντίλαλος ;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Άσε που δεν προλαβαίνει γιατί του έπεσε βαρύ το αντιδημαρχιλίκι παιδιά !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. γιατι ειναι πεσμενη η ιστοδελιδα του δημου;;;; μηπως επειδη ψηφιζουν τεχνικο προγραμμα και προϋπολογισμο τη δευτερα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια το nafpaktianews τι θα κάνει; θα μεταδώσει το συμβούλιο της Δευτέρας ή πηραν γραμμη να κοψουν κ αυτοι τις απευθειας μεταδοσεις;;;;;;

      Διαγραφή
  18. Αληθεύει ότι ο μπάρμπα Τάκης δεν θα παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο; Τι να πει αφού δεν ξέρει πού παν τα τέσσερα. Αν τον ρωτήσει ο Μπουλές κάνα τεχνικής φύσεως ζήτημα, θα πάθει κολούμπρα. Άσε που δεν θα ξέρει να διαβάσει τους κωδικούς του προυπολογισμού. Α ρε δημαρχάρα που βγάλαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τους ξέρει τους κωδικούς θα τους μάθει.
      Ο Μπουλές τους έμαθε από τη μάνα του. Όλοι μαθαίνουν αρκεί να θέλουν και να έχουν καθαρά χέρια και ο Τάκης έχει για τον Μπουλέ θα συζητηθεί στο δικαστήριο που εκκρεμεί.

      Διαγραφή
    2. Γιατί να πάει στο συμβούλιο ο μπαρμπα-Τάκης;; θα είναι εκεί οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι για να απαντἠσουν (μιας και ο "δήμαρχός" μας είναι εκτός τόπου και χρόνου). Άλλωστε ο δήμαρχος, κατά τον μπαρμπα-Τάκη, δεν χρειάζεται να παρίσταται στα δημοτικά συμβούλια!!

      Διαγραφή
  19. Είστε άδικοι με τον μπάρμπα Τάκη οτάν λέτε πως δεν ξέρει να διαβάζει κωδικούς.
    Απλά σαν μαθηματικός που είναι θα τους προσθέσει, θα τους πολλαπλασιάσει και θα πάμε έτσι την υπόλοιπη πενταετία..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι το ήθελε τώρα στα γεράματα; Δυστυχώς ο Τάκης διασύρεται. Κυκλοφορεί έντονα και μάλιστα το επιβεβαιώνει και ο Σαλαμούρας ότι ο Ράπτης έβρισε τον Τάκη γιατί διαφώνησε μαζί του. Ακόμα κι αν δεν έγινε έτσι ακριβώς είναι ξεπεσμός για τον Τάκη να ακούγονται αυτά και μάλιστα να επιβεβαιώνονται από τον Σαλαμούρα. Κρίμα Τάκη. Φύγε όσο είναι νωρίς, θα είναι μεγάλος ο διασυρμός σου

      Διαγραφή
    2. Αν είχε τη στοιχειώδη πολιτική αντίληψη ο Τάκης δεν θα ξεφτυλιζόταν με αυτό τον τρόπο. Θα καθόταν στα αυγά του και δεν επιζητούσε δημαρχιλίκια.

      Διαγραφή
    3. Μπαρμπα-Τάκη σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Όχι μόνο επειδή γίνεσαι ρεζίλι καθημερινά μπροστά στα μάτια των συνδημοτών μας αλλά κυρίως επειδή κανείς από τους συνεργάτες σου δεν σε υπολογίζει ως δήμαρχο.

      Διαγραφή
    4. Γιατί βρε Τάκη έπεσες στην παγίδα του Καρακώστα;; Τι σε βρήκε και έβαλες τέτοιους μπελάδες στο κεφάλι σου τώρα στα γεράματα;;

      Διαγραφή
  20. τακη πιες κανα κρασακι με τους συνομιληκους σου κι ασε τον τοπο ησυχο... διασυρεσαι απο την ανεπαρκεια σου καθημερινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Lepantopress, εδώ μέσα έχεις μαζέψει όλους τους γιδογάμηδες, όλα τα σούργελα που λόγω κουκούλας βγάζουν κάθε είδους απωθημένο. Ας "ξεράσουν" όσο θέλουν αλλά, ας βάλουν και κανένα ονοματάκι για να δούμε πόσα κιλά αρχ@@ια έχουν. Θα μου πεις σιγά μην το κάνουν τα θρασίμια. Το χτεσινό σχόλιο το διέγραψες και πολύ σωστά έκανες, το άλλο όμως που αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες και αφορούσε μια άλλη γυναίκα το άφησες. Δεν πρέπει να ξαναεπιτρέψεις τέτοια σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να μάθουμε επιτέλους να μιλάμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, έστω και ανώνυμα και να μη διαγράφονται σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρακολουθώ από περιέργεια τα σχόλια και τις αναρτήσεις του site σας.Θα ήθελα να μου εξηγήσετε δύο πράγματα.
    1.έχουν εκλεγεί κάποιοι αρέσουν δεν αρέσουν αυτούς ψήφισε ο κόσμος και μάλιστα με συντριπτική διαφορά,δεν είναι λογικό μέσα σε δύο μήνες που λειτουργούν σαν δημοτική αρχή να λύσουν ή να γνωρίζουν επίσημα όλα τα προβλήματα του Δήμου ,οι προηγούμενοι έκαναν τρομερά ανεπανόρθωτα λάθη στη διάρκεια των χρόνων που είχαν τη δύναμη και τη γνώση να τα λύσουν!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν είναι λογικό αντιθέτως δείχνει εμπάθεια να μην σας αρέσει κανείς μα κανείς??????????????κανείς δεν είναι τίμιος? κανείς δεν είναι άξιος?κανείς δεν είναι αποτελεσματικός?κανείς δεν πράττει χωρίς υστεροβουλία?Έλεος δεν έχετε δικά σας προβλήματα ? και το παίζετε κριτές των πάντων.
    2. Η γυναίκα του Δήμαρχου ή των Αντιδημάρχων τι σας φταίνε και τις βάζετε στο στόχαστρο?για ποιο λόγο ?αυτό δεν είναι ποταπό,άνανδρο και ανεγκέφαλο?
    Απλά λυπάμαι και ντρέπομαι που υπάρχουν τόσο κενοί άνθρωποι στη Ναύπακτο.Στη Ναύπακτο της ανάπτυξης και του τουρισμού.χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστό!!!
      Τώρα μπορούν να βρίζουν τη γυναίκα του Δήμαρχου άλλα είναι εμπάθεια όταν βρίζουν τη γκόμενα αντιδήμαρχο του προηγούμενου. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Έγραψε κανείς αισχρολογήματα για την Γεωργία όπως έγραφαν τα σχόλια του αντιτσούμα για την Ζιαμπάρα; Απλώς ειπώθηκε ότι η Γεωργία φαγώθηκε να βγει ο άντρας της δήμαρχος.

      Διαγραφή
    3. Γράψατε πολλά. Και για τη Γεωργία και για άλλους. Τα περισσότερα χαμηλού επιπέδου..... "κίτρινα". Το μπλόγκ δεν έχει πολλά ψωμιά.

      Διαγραφή
    4. Και εσύ όμως δεν πας πίσω. Όχι μόνο διαβάζεις τα σχόλια του lepantopress αλλά σχολιάζεις και από πάνω...

      Διαγραφή
  24. STIS ANARTISEIS TO BLOG DEN EVRISE KANENAN . AYTOI POU KANOUN SXOLIA BRIZOUN . AS TA KSEXORISOUN KAPOIOI EPITELOUS. LIGOS POLITISMOS EINAI ANAGEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, τα σχόλια τα κάνει ο διαχειριστής! Αν όχι όλα, οπωσδήποτε τα εννια στα δέκα!! Άρα, ποιος ασχημονει? Ποιος απαξιώνει με τον πλέον σκαιο τροπο τον Τ.Λουκοπουλο? Ο Ναυπακτιος που τον εξέλεξε με πρωτοφανές ποσοστό?......κομματάκι δύσκολο!

      Διαγραφή
  25. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή τα σχόλια ανεβαίνουν αμέσως και χωρίς λογοκρισία ο κάθε ένας μπορεί να γράψει ότι θέλει . Εκεί φαίνεται και το επίπεδο του.
    Η κριτική μέσα και απο τα ανώνυμα μπλοκ είναι δημοκρατία - το έλεγε και ο Καρακώστας - οτάν βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Ίσως τώρα να το ξέχασε που έχει εξουσία.
    Κριτική σκληρή αλλά με επιχειρήματα και όχι βρισιές. Αν οι απόψεις που δεν μας αρέσουν δεν πρεπει να γράφονται υπάρχει προβλημα.
    Μπορεί τα μπλοκς να είναι κάλιστα ενα εργαλείο χρησιμο για τους πολιτικούς μας, υπό προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κανένας δεν απαξιώνει τον Λουκόπουλο φίλε 8:53 μ.μ. Δυστυχώς πριν κλείσει τρίμηνο ο δήμαρχός μας απαξιώνεται καθημερινά μόνος του. Αδυνατεί να εκφράσει μιά άποψη, να παρουσιάσει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πετάει ένα-δύο ρητά και αυτό είναι όλο. Φαντάζομαι τι είδους εισηγήσεις θα κάνει στην Εκτελεστική Επιτροπή... (εκεί μάλλον απλώς θα... προεδρεύει και θα κάνει τον πυροσβέστη στις κλωτσοπατινάδα των αντιδημάρχων). Σκέψου να χρειαστεί να πάει στην Αθήνα και να διεκδικήσει. Με το ύφος που παίρνει μάλλον για... επίτροπος εκκλησίας μοιάζει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περάσουν χρόνια για να καταλάβεις την ανεπάρκειά του. Η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς τον 9.13 π.μ

    Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπήρξε υπουργός εξωτερικών. Το ίδιο και ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου,
    Ο πρώτος υπήρξε πιο trendy πιο in. Ο δεύτερος πιο old-fashioned πιο out - 'άσε που έμοιαζε και με δεξιό ψάλτη.
    Απ ότι καταλαβαίνω, εσύ, ανάμεσα στους δυο, θα διάλεγες τον πρώτο. Εγώ πάλι, θα διάλεγα τον δεύτερο - πολύ πιο ουσιαστικός. Τον δεύτερο, εσύ, δεν θα τον διάλεγες ποτέ - ύφος επιτρόπου εκκλησίας. Εγώ, πάλι, θα τον διάλεγα γιατί δεν πιστεύω στο ύφος - το ελάχιστο απαιτούμενο στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα πάει ο μπάρμπα Τάκης σε κανένα υπουργείο και με το που θα τον δούνε θα τον ρωτήσουν γιατί δεν έφερε τε νερά !!!!!!!!!!
    Τι συζητάτε δεν τοχει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάει ο μπαρμπα-Τάκης σε κανένα υπουργείο για να διεκδικήσει (λέμε τώρα) λεφτά για τον δήμο. Και όταν του πουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα πει στον υπουργό: "Σας ευχαριστώ", θα κάνει και καμιά υπόκλιση, ως συνήθως, και θα σηκωθεί να φύγει.

      Διαγραφή
    2. Τι συζητάτε ρε παιδιά τώρα; Εδώ ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει κατά πού πέφτει η Χόμορη και κατά πού το Περιθώρι, και θα διεκδικήσει και λεφτά για το δήμο;;

      Διαγραφή
  30. οσο για τη γιωργια το μονο που ειπανε ειναι οτιπληρωσε μαζι με τον μπαρμπα τακη ολους τους γυφτοος ολαυς τους οριενους προεδρους και δημαρχους παο την επαρση τους να βγουν κι αυτο το ξερουν ολοι οι παροικουντες στην ιερουσαλημ ναυπακτιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτο το ξερουν ολοι και ειναι η αληθεια αρα που ειναι το προβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κατα που πεφτει η Ιερουσαλημ Ναυπακτιας ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι δήμαρχος.... Ο Παπαθανάσης δοκιμάστηκε. Ο Μπουλές δοκιμάστηκε. Μετά τη δοκιμή η απογοήτευση και.... η αποδοκιμασία. Ο Γούλας, ικανός, αλλά, πλην Ασημακόπουλου με ελλιποβαρή ομάδα. Ο Παπαναστασόπουλος ικανότερος αλλά χωρίς ομάδα. Για τη συγκεκριμένη περίοδο, άλλος πλην Τάκη, δεν υπήρχε περίπτωση να "στεριώσει". Αν θέλετε να γίνει κάτι στον Έπαχτο κοιτάξτε να βοηθήστε. Όλα τα άλλα είναι πολυτέλειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. opos ta les einai ex anagis dimarxos kai ayto den einai kalo. mi yparxontos allou afou oloi sas bromane na loustoume to barba taki. oraia logiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. να θυμισω σε ολους οτι μιλαμε για 5 χρονια. Βολευτειτε και απολαυστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτονόητο αγαπητέ 7:51μ.μ. γιατί είναι πεσμένη η ιστοσελίδα του δήμου. Διότι αύριο στο δημ. συμβούλιο ψηφίζεται το τεχνικό πρόγραμμα και φυσικά οι αρμόδιοι δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος για τις αδικίες που έχουν γίνει.

      Διαγραφή
  37. Γουστάρω να τρώτε πέντε χρονια στη μαπα το μπάρμπα Τάκη και την καρακωσταρία. Έ ρε γλέντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. φαε ναυπακτιε 5 χρονια καρακωστα κοτρωνια ραπτη φραγκο να το φχαριστηθεις! και μετα ελα πες μας τη καταντι σου! α ξεχασα εχει και δημαρχο ενα παππου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "παππούς" δεν πειράζει, το "άσχετος" πειράζει!

      Διαγραφή
  39. Εσεις εκεί δεν πήρατε χαμπάρι την αγωγή του αδελφού του Μπουλέ που κατηγορεί τον δημαρχάρα σας για υπεξαίρεση 638.000 ευρώ;; Τι έγινε μούγκα στη στρούγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλιου Σϋμφωνα με ενημέρωση απο το δήμο δεν θα μεταδοθεί ζωντανά!!!
    Είναι καταφανείς οι Λογοι... Για να μη δουν τα χαλιά τους τα υπολοιπα ...ζωντανά!!!
    Μπράβο λεβέντες έτσι να προχωρησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να μην ακουσουν τα ζωντανα της χαλκειας που ψηφισαν λουκοπουλο οτι ο κοτσανας δινει στο μολυκρειο 70.000 ευρω απο τον προϋπολογισμο ενω για τα καλαβρουζα, τρικορφο, γαβρολιμνη, ανω βασιλικη και κατω βασιλικη μολις 45.000 ευρω!!! θα φατε καλα ζλαπιααα!

      Διαγραφή
  41. Ούτε από την ιστοσελίδα του δήμου ούτε από κανένα άλλο τοπικό ιστολόγιο θα μεταδοθεί το συμβούλιο. Γιατί άραγε;; Τι παιχνίδι παίζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το πρωί ο "αριστερός και δημοκράτης" Καρακώστας κατέθετε στεφάνια υπέρ αυτών που αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία. Απεδειξε σημερα ποσο φασιστας ειναι εμποδιζοντας τη μεταδοση του δημ. συμβουλιου δηθεν λογω τεχνικων προβληματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μην περιμένετε παιδιά απευθείας μεταδόσεις των δημ. συμβουλίων. Κομμένα αυτά που ξέρατε. Αυτοί που μας κυβερνάνε δεν θέλουν να ξέρει ο λαός τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χούντα Καρακώστα, πάρτε το χαμπάρι! Άτυχος ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (και άτυπα δήμαρχος ελέω μπάρμπα) σύντροφος Καρακώστας: αν ζούσε 41 χρόνια πριν θα αναλάμβανε σήμερα διοικητής της ΥΕΝΕΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είσαι κι αγράμματος. Σαν σήμερα το 1973 πρωθυπουργός ήταν ο Σ. Μαρκεζίνης. Η χούντα προσπαθούσε να σώσει το τομάρι της και είχε διορίσει πολιτική κυβέρνηση. Ήταν ήδη "φεύγα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν τα ξέρεις καλά φιλαράκο. Ο Μαρκεζίνης ήταν δοτός πρωθυπουργός του Παπαδόπουλου. Απλώς μια βδομάδα μετά έγινε αλλαγή φρουράς. Έφυγε η χούντα Παπαδόπουλου και ήρθε η χούντα Ιωαννίδη. Τον διοικητή της ΥΕΝΕΔ όμως δεν τον αλλάξανε. Και ΥΕΝΕΔ (όπως και ΕΙΡΤ άλλωστε) σήμαινε λογοκρισία και προπαγάνδα υπέρ της χούντας. Το ότι δεν επέτρεψε η σημερινή δημοτική αρχή (δηλαδή ο καρακώστας) την μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι μια κατάπτυστη πράξη. Τι φοβούνται και δεν θέλουν να δει ο κόσμος τη συνεδρίαση του Δ.Σ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είστε υπερβολικοί. Καμιά λογοκρισία απο τον Καρακώστα. Απλώς φοβήθηκε μην βαρεθούν οι συνδημότες μας απο την λογοδιάρροια του θείου του (που όταν παίρνει μικρόφωνο είναι ασυγκράτητος στην πάρλα) και γι' αυτό απαγόρευσε τη μετάδοση της συνεδρίασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τόσα χρόνια μας το παίζει αριστερός ο Καρακώστας αλλά σήμερα τελικά καταλάβαμε τι φασιστομουτρο ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πηγε και το nafpaktianews, εμαθα, για μεταδωσει το δημοτικο συμβουλιο αλλα τους εδιωξαν και τους ειπαν οτι θα μεταδοθει μεσω της ιστοσελιδας του δημου. Ε εμειναν ησυχα τα παιδια και σηκωθηκαν και εφυγαν.....
    Και περιμενετε να το πιστεψουμε αυτο;;;;
    Το ''επεισοδιο'' ηταν στημενο. 1) Παντα το nafpaktianews μια μερα πριν το δημοτικο συμβουλιο μας ειδοποιουσε οτι την επομενη θα μας μεταδωσει το συμβουλιο δινοντας και καταλογο των προς συζητηση θεματων... Για το συγκεκριμενο καμια τετοια αναρτηση δεν ειδαμε...
    2) Πριν καν ξεκινησει το δημοτικο συμβουλιο ανακοινωσαν οτι το δ.σ. δε θα μεταδοθει λογω τεχνικου προβληματος.(Χωρίς ζωντανή μετάδοση οι δύο κορυφαίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας. 16:49)
    Φαινεται οτι υπηρξε μια προσυνεννοηση αλλα καπου στην πορεια μπερδευτηκε η δουλεια ...
    Καλο ειναι οταν σκηνοθετειτε ενα ανυπαρκτο προβλημα να προσεχετε και τις λεπτομερειες γιατι πεφτετε σε αντιφασεις και καρφωνεστε!

    Υ.Γ α) αναμενουμε δημοσιευμα του αντικειμενικου nafpaktianews που να καταγγελει τη συγκεκριμενη πρακτικη της δημοτικης αρχης.
    β) περιμενουμε ειδικη εκπομπη απο τη ''διαγωγη κοσμια'' για το θεμα της μη μεταδοσης της κορυφαιας συνεδριασης του δ.σ. Ειναι γνωστη η ευαισθησια της εκπομπης για θεματα διαφανειας. Αλλωστε επι Μπουλε ειχε αφιερωσει ολοκληρη εκπομπη για τα ''σκοτεινα σημεια" των απευθειας αναθεσεων (ασχετως αν δεν καταφερε να αποδειξει τιποτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όσο περνάει ο καιρός θα δουμε πράματα και θαύματα απο αυτους τους λεβέντες. Δεν είμαι βέβαιος όμως αν οι ναυπακτιοι καταλάβουν ποιους ψήφισαν και εβαλαν να διοικήσουν αύτη τη πόλη. Λαϊκιστές, γυρολόγους , φασιστες , παλαιοκοματικους και ρεβανσιστες , ενα συνονθύλευμα με μοναδικό στοχο τη νομή της εξουσίας. Ξέχασα ,και να ξεμπηξουν τον Μπουλέ. Το πέτυχαν και τη προκοπή τους θα την απολαύσουν οι ναυπακτιοι τα πεντε επομενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανώνυμε 7.37 γιατί δε λες ονοματάκια?
      ποιος είναι φασίστας?γυρολόγος ?κ.λ.π.
      αν έχεις τεκμηριωμένη άποψη γιατί δε τη μοιράζεσαι λέγοντας τα αντίστοιχα ονόματα?
      ή μήπως είναι απλά επίθετα που θυμάσαι από το παρελθόν ή άκουσες στις ειδήσεις.....

      Διαγραφή
  52. Καρανικόλα πες αλεύρι, ο Καρακώστας σε γυρεύει. Κάποτε καιγόσουνα για θέματα διαφάνειας (θυμήσου τι έσουρες στον Παντελή Πατούχα επειδή δεν επέτρεψε να παραβρεθούν οι κάμερες σε συνεδρίαση του Συνδέσμου Καθαριότητας), Τώρα να σε δω. Οι κορυφαίες συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου πέρασαν στα μουλωχτά. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρανικόλας ως γνωστός φρουρός της... διαφάνειας και της νομιμότητας να πάρει θέση για τη χθεσινή φασιστική ενέργεια της δημ. αρχής να απαγορεύσει τη μετάδοσης του δημ. συμβουλίου.

      Διαγραφή
  53. Ανήμερα στις 17 Νοεμβρίου συμβαίνουν αυτά....
    Πώς τα φέρνει η μοίρα, άνθρωποι που παίρνουν ανάστημα στην πλάτη της αριστερας να λειτουργούν έτσι...
    κρίμα και καλή δύναμη σε όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. λαμογια οσα θες γυρολογοι σχεδον ολοι λυκορνια οιι γνωστοι ορεινοι! θες και ονοματα διαβασε τα ονοματα των δημ συμβουλων του μπαρμπα τακη.. δε χρεαζεται κατι αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράγιο Ναυπάκτιοι... Το ξέρω δεν είναι και λίγα τα 5 χρόνια, αλλά και εσείς ξέρατε ποιους ψηφίζατε. Φάτε τους τώρα στη μάπα.

      Διαγραφή
  55. Γεια σου ρε "σύντροφε" Καρακώστα!!!!! Την επόμενη φορά να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. Εκτός από το να απαγορεύσεις τη μετάδοση του δημ. συμβουλίου, φέρε και τα ματ έξω από την αίθουσα, για να σιγουρευτείς ότι κανένας απολύτως Ναυπάκτιος δεν θα γελάσει(ή καλύτερα δεν θα κλάψει) με τα χάλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτοι που θα ξαναβγαλουν δημαρχο τους καρακωστα&σια ειναι οι σχολιαστες του λεπαντο με τα ηλιθια νηπιακα σχολια που κανουν τους καρακωστα&σια γιγαντες της πολιτικης σκεψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. τα ματ ο φασιστας ο κωλοτουμπας το λαμογιο κι αλλα πολλα λεγονται για τον καρακωστα αλλα για τις πολιτικες του αποψεις κουβεντα γαργαρα και τουμπεκι ψιλικομμενο απο τους λαλιστατους σχολιαστες που το μονο που κανουν ειναι να γραφουν παιδαριωδη ρατσιστικα σχολια του κωλου προκειμενου να δαιμονοποιησουν καποιον.....bravo giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το είχαν καλά δουλεμένο το θέμα, μέρες τώρα η ιστοσελίδα του Δήμου έχει πρόβλημα και έτσι δεν μπορεί κανείς να δει τι δαπάνες περνάνε στο Διαύγεια. όλα στο φως και στη διαφάνεια χτυπιέται ο Καρακώστας. και αυτό που κάνει είναι όλα στο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά και το "αντικειμενικό" nafpaktianews που μας το παίζει πρώτο στην τοπική ενημέρωση, τσιμουδιά χτες. Πήρε γραμμή από τη δημ. αρχή να το βουλώσει.

      Διαγραφή
  59. τι έχει να απαντήσει ο εντεταλμένος σύμβουλος για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Δήμου ο αξιότιμος κ. Φράγκος; Γιατί δεν επιλήφθηκε του ζητήματος; Τα αξιώματα θέλουν δουλειά και όχι μεταξωτά βρακιά, λεβέντες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γι' αυτό δεν έβγαλε τσιμουδιά ο Κοτσανάς χθες, δεν είχε ακροατήριο. Δεν χαλάει τσάμπα σάλιο ο Αντιρριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μίλησε γιατί είχε καταφέρει και πήρε για το Αντίρριο και για το χωριό του τη Μούι τα περισσότερα λεφτά για να φτιάξει σοκάκια και μαντρούλες. αυτά φέρνουν ψήφους δυστυχώς και όχι η αλλαγή του αμίαντου που έκανε ο Μπουλές

      Διαγραφή
  61. Και μόνο με τη χθεσινή της πράξη η δημοτική αρχή του μπαρμπα-Ανύπαρκτου έδειξε τις προθέσεις της: να φιμώσει την δημοκρατία με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. μιας και υπηρχε τεχνικο προβλημα θα μπορουσαν να βιντεοσκοπησουν το δ.σ. και ο δημος και το ''αντικειμενικο'' nafpaktianews και να μας το μεταδωσουν σημερα... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να το κανουν... το τι εγινε ομως χθες θα αναδειχθει ειτε το θελουν ειτε οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Νταήδες. Προσοχή στα καλτσόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Χθεσινή ατάκα του δημάρχου, σε ερώτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, άν θα συνεχίσει να μιλήσει, μετά την αντίδραση των προέδρων των κοινοτήτων, ότι δεν ειδοποιήθηκαν για την κατάθεση προτάσεων για το τεχνικό πρόγραμμα" δεν έχει άλλο, μας τελείωσε" και συνέχισε να χαζογελάει.Δεν έχει αυτογνωσία ο άνθρωπος.Δυστυχώς για εμάς τους ναυπάκτιους που για πέντε χρόνια θα τους υποστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EINAI ΚΡΙΜΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ. ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΧΙ Ο ΤΑΚΗΣ. ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ

      Διαγραφή
  65. GIA TON 2.02: antikeimeniko einai to lepanto mag......aa kai sovaro........na xeraso tora h meta?
    ORNIA SYRIZEIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. το λεπαντο (tv και ΜAG) τσιμουδια....γαργαρα.....που ειναι οι επαγγελματιες δημοοσιογραφοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή