Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Και τώρα που ήρθαν τα λεφτά;





Αρχές  Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 13/10,  η δημοτική αρχή έφερε πρώτο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο την οικειοθελή απόσυρση τριών έργων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Leader.
Τα δύο αφορούσαν πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Ναυπακτίας και μονοπάτια στη Βαράσοβα και το τρίτο τη δημιουργία Εκθετηρίου Αγροτικής Κληρονομιάς στη Γαβρολίμνη.
Σε εκείνο το συμβούλιο η αντιπολίτευση είχε ζητήσει να μην ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση αλλά να περιμένουν έναν μήνα μήπως και έρθει  πρόσθετη χρηματοδότηση από το Υπουργείο που θα κάλυπτε την κατασκευή των γηπέδων Χάλκειας και Λυγιά χωρίς να χαθεί κανένα έργο.
Μάλιστα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μπουλές που είχε δεκαπέντε χρόνια θητείας στην Αιτωλική διαβεβαίωνε ότι θα έρθει σίγουρα η πρόσθετη χρηματοδότηση.
Πράγματι στις 10 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε ΦΕΚ με αριθμό 3028 με το οποίο η Αιτωλική Αναπτυξιακή χρηματοδοτείται επιπλέον με 1.360.000 ευρώ.
Στο τελευταίο όμως δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της Αιτωλικής κ. Σιαμαντάς δεν έκανε λόγο για επανένταξη των έργων παρόλο που στο συμβούλιο του Οκτωβρίου είχε πει πως αν έρθουν τα χρήματα θα ξαναβάλουμε τα έργα.
Τι θα κάνουν λοιπόν ο Δήμαρχος, ο κ. Σιαμαντάς και οι υπόλοιποι σύμβουλοι, θα αφήσουν να χαθεί η δουλειά που έχει γίνει με στόχο την τουριστική ανάπτυξη της Χάλκειας; 


31 σχόλια:

  1. υπαρχουν καταληκτικες ημερομηνιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε θέλουνε να δουλέψουν είναι ξεκάθαρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες και κουραφέξαλα.
    Δεσμεύτηκε ο Σιαμαντάς τι μας είπες τώρα ΧΑΧΑΧ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχα...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....................ΧΑΧΑ!!!!!

      Διαγραφή
  3. τωρα ηρθαν ολες οι συμπονειες για τη χαλκεια? γιατι δεν τα εφτιαχνε ο 'παντογνωστης συντροφος'' οταν ηταν στα πραματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Σιαμαντάς κρυφό καμάρι. Τον Σιαμαντά τον έβαλαν στην Αιτωλική για να βγει λάδι ο Φράγκος, να πάρει την επιδότηση και να τελειώνει το παιδί και η οικογένεια του. Τι προγράμματα και έργα λέτε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι κριτικές και οι απόψεις θα ήταν πιο ασφαλής αν στηρίζονταν σε γεγονότα,στη προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν , γι αυτό λίγο ήθος δεν θα έκανε κακό.
      σας θυμίζω πρώτον πως το Φράγκο τον εξέλεξαν οι Ναυπάκτιοι όχι ο Λουκόπουλος ούτε ο Σιαμαντάς
      και δεύτερον ο Σιαμαντάς έχει δείξει ποιος είναι και κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει λοβιτούρες ή να τον χαρακτηρίσει πειθήνιο όργανο κανενός.

      Διαγραφή
  5. για ποιά ανάπτυξη μιλάτε; δείτε την πρόταση του Καρακώστα για το ΞΕΝΙΑ, θα στεγάσει το σκάκι και το πινγκ πονγκ και υπηρεσίες του δήμου. Έτσι βλέπουν αυτή την ανάπτυξη με εξυπηρετήσεις που φέρνουν ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα που ήρθαν τα λεφτά;(μα τι ερώτηση είναι αυτή;) Πολύ απλά οι αρμόδιοι δεν ξέρουν πώς να τα διαχειριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαλαμούρας σαράντα χρόνια επιχειρηματίας και δεν ξέρει να διαχειριστεί? Μα τι λέτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βεβαιως δεν ξερει να τρωει λεφτα .5 χρονια σε τρομαζουν λαμογιο. θα αντεξεις?

      Διαγραφή
    2. Κοιμάσαι ακόμα εσύ...Δεν πειράζει. 5 χρόνια είναι αρκετά για να καταλάβουν οι Ναυπάκτιοι το λάθος που έκαναν τον Μάιο και να συνειδητοποιήσουν στα χέρια ποιων ανθρώπων εμπιστεύτηκαν τις τύχες του δήμου.

      Διαγραφή
  8. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπαρμπα-Τάκης ξεφτυλίζεται λέω εγώ και αφήστε τα υπόλοιπα...

      Διαγραφή
  9. Ποσο αλήθεια είναι οτι ο Σιαμαντας που έχει δεσμούς με ιδιωτικό εκπαιδευτήριο οδηγει τους μαθητές στο φροντιστήριο Λουκοπούλου;
    Ας ψάξουν οι γονεις γιατί κάτι μυρίζει στην υπόθεση αύτη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάθε μεσημέρι ο Σιαμαντάς παίρνει με λεωφορείο τους μαθητές του εκπαιδευτηρίου και τους πάει στο φροντιστήριο όπου τους κάνει μάθημα αυτοπροσώπως ο Τάκης.
      ποιο είναι το πρόβλημα?
      μήπως θες να συμμετέχεις στα μαθήματα ?κλείσε θέση ,αιτήσεις δεκτές !!!!!!!!!!!!
      στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο δεσμούς έχει ο Μπουλές μαζί με το Δεσπότη που φωτογραφίζονταν και κόβανε τις κορδέλες και η Μαρία που παρακαλάει να πάει για δουλειά εκεί ακολουθώντας το Χαλαζία (αντιδήμαρχος Μπουλέ) που έχει ήδη προσληφθεί.
      για οποιαδήποτε άλλη απορία ,είμαι στη διάθεσή σου.

      Διαγραφή
    2. έπρεπε να σε ρωτήσει ο Σιαμαντάς που θα πάει το παιδί του ....παράληψη...μάλλον δε το ήξερε πως χρειάζεται την άδεια σου.
      δεν πάτε καθόλου καλά,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Διαγραφή
    3. όντως μυρίζει,μυρίζει η βλακεία και η κακία σου 7,03

      Διαγραφή
  10. Αυτοι δεν έχουν όρεξη όχι να τρέξουν, ουτε και να περπατήσουν. Κανουν τα απαραίτητα και πέρα παν κι άλλοι . Σιγά μη νοιστει ο Σιαμαντας για τα μονοπάτια στη Χαλκεία , όταν έτρεχε για το ψήφο ήτανε καλά και τους είχε στο τάξιμο και στα οπα-οπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι βλέπω; Μίλησε και ο μπαρμπα-Τάκης στο συμβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησε και όπως πάντα πέταξε τη βλακεία του.

      Διαγραφή
    2. Αργεί να μιλήσει αλλά έτσι και μιλήσει τη φωτοβολίδα την πετάει. Τι δουλειά έχει τώρα το ΕΣΠΑ με τα προγράμματα της Αιτωλικής;
      Άλλο πράγμα ο ναύτης και άλλο ο καντηλαναφτης μπάρμπα Τάκη. Το κακό είναι πως δεν υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση.
      Ποιός όμως να του τα μάθει, ο Κοτρωνιάς που μπερδεύει και αυτός το Μπαλτατζής με το ΕΣΠΑ;
      Δεν είναι μόνο οτι δε νογαει το άλογο είναι και κουτσό μαζί.
      Η Ναυπακτος βλέπεις δε το κοίταξε ουτε στα ποδιά μα ουτε και στα δόντια, κοίταξε την ουρά. !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Είναι και σε μια ηλικία που δεν τα παίρνει εύκολα τα γράμματα ο μπαρμπα-Τάκης...

      Διαγραφή
    4. αμα το χεις να τα πάρεις τα γράμματα τα παίρνεις σε οποια ηλικια και να σαι. Δεν τα παιρνει καθολου το παιδι.. ειναι η κατασκευη τετοια..

      Διαγραφή
    5. Βλέπω ρε Μπουλομπλόκερ, όταν βρίζουν τον Δήμαρχο το κάνεις γαργάρα, ενώ αν γράψει κάποιος κάτι για το Μπουλεδομαριώ το βγάζεις!!! Αντε πλύσου λιγδιάρη βλάχο.

      Διαγραφή
    6. Η πλακα ειναι οτι ο Μπουλες εχει 2 χρονια διαφορα με το <>

      Διαγραφή
    7. με το '' μπαρμπα-Τακη''

      Διαγραφή
  12. Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο bloger ή είναι βλάκας ή είναι άσχετος από προγράμματα.καλύτερα να ενημερωθεί απο την αιτωλική πριν γράφει τα άρθρα του γιατί εκτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ξανακοιτα το βιντεο τι ειπε ο μπαρμπα τακης και μετα να μιλας για ενημερωση.

      Διαγραφή
  14. Αν έχω καταλάβει καλά αφήσαν και χάθηκαν τρία προγράμματα σημαντικά για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής (αξίας 1.000.000 € περίπου) μόνο και μόνο επειδή 'επρεπε να γίνει κάποιου είδους επιπλέον γραφειοκρατικό τρέξιμο.Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις , λίγες μέρες μετά ήρθαν επιπλέον χρήματα στην Αναπτυξιακή όπως τους έλεγε ο Μπουλές , εκτός του 1.000.000 (το οποίο ήδη χάθηκε με απόφαση του τωρινού δημοτικού συμβουλίου).Απο αυτά τα χρήματα (συνολικά 1.350.000 € περίπου) θα χρησιμοποιήσουν τις 600.000 € για τη δημιουργία πρασίνου σε δύο γήπεδα της περιοχής μας που τα είχε ήδη εντάξει στο πρόγραμμα η προηγούμενη δημοτική αρχή και θα ήταν σε πρώτη προτεραιότητα αμέσως μόλις θα έρχονταν τα αναμενόμενα νέα χρήματα στην αναπτυξιακή. Ευκαιρίες χάνονται και όμως δεν ακούω καμμία συγγνώμη.Τόση αναλγησία.Φαίνεται πως οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πως όταν ασχολείσαι με δημόσιο χρήμα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.Στο κάτω-κάτω εάν στις ιδιωτικές δουλειές τους δικαιούντουσαν λεφτά από κάποιο πρόγραμμα τόσο εύκολα θα το απέρριπταν.Ξυπνήστε και δουλέψτε γιατί αλλοιώς θα σας πάρει ο κόσμος στο κυνήγι.













    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο πρόεδρος του Γαλατά Μπαλωμένος,δεν διαμαρτύρεται? Αλλά μάλλον αυτός το παίζει Δήμαρχος της περιοχής,κάνοντας συναντήσεις με βουλευτές και λοιπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή