Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Τα πλοία που φεύγουν και οι επενδύσεις που διώχνουμε



Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, για τα πλοία που φεύγουν.
Για την επένδυση όμως που έφυγε από το Αντίρριο, αποφεύγει να μιλήσει  ο Δήμαρχος.
Ο αντιδήμαρχος κ. Καρακώστας χαρακτήρισε γυρολόγο τον ενδιαφερόμενο επενδυτή.
Ο αντιδήμαρχος κ. Κοτσανάς  χαρακτήρισε οχλούσα την επένδυση και τη σταμάτησε.
Κόντρα σε όλους αυτούς ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σαλαμούρας επιμένει  και συνεχίζει να τους κατηγορεί ότι έδιωξαν μια πολύ μεγάλη επένδυση με πολλές θέσεις εργασίας.
Η πραγματικότητα είναι ότι το Αντίρριο φτωχαίνει.
Η αλήθεια είναι ότι η ανεργία αυξάνεται.
Η πραγματικότητα είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν δουλειά.
Και αυτοί που διοικούν τα προσπερνάνε και δεν βλέπουν ότι οι νέοι και οι άνεργοι αλλάζουν πόλη και χώρα.

128 σχόλια:

  1. Όσο πιο ψηλά ο πήχυς τόσο πιο άνετα καρακωκος και θείος περνάνε από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσίπρας κάνει ανασχηματισμό και ο Τάκης ετοιμάζεται να σουτάρει τον Κοτσανά. Εχουν βάλει βέτο Κοτρωνιάς και Σιαμαντάς. Ο Κοτσανάς έχει χάσει πολλούς πόντους στην κοινωνία. Είναι ώρα να τον σουτάρουν. Θα τον μαζέψει ο νέος δήμαρχος Τσουκαλάς του ΤΕΛ. Ποιο κάτω και ποιο κάτω και παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος ξέρει τον Ιταλό καταλαβαίνει ότι δεν είναι από αυτούς που υποχωρούν εύκολα. Όταν μάλιστα νοιώθει αδικημένος γίνεται ταύρος. Στο τελευταίο συμβούλιο ανάγκασε τον Κοτσανά να φύγει από τη συνεδρίαση. Ο λόγος, θέματα διαχείρισης του Συνδέσμου στα οποία αναφέρθηκε με την ανάγνωση κειμένου και ανέτρεψε πλήρως τις κατηγορίες του Κοτσανά. Αγκάθι είναι και η επένδυση στο Αντίρριο που ακυρώθηκε από τον Κοτσανά τον Καρακώστα και το δήμαρχο με αστείες δικαιολογίες, ενώ ο Ιταλός φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες που οι τρεις προσπαθούν να αποκρύψουν. Το ερώτημα είναι αν θα τολμήσει ο Σαλαμούρας να δείξει στην κοινωνία ποιοι σαμποτάρουν το έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κοτσανας είναι όντως το μεγάλο πρόβλημα για την δημοτική αρχή. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας με την έννοια ότι δέν έχει δουλειά και ζεί από την πολιτική. Όλες οι κινήσεις του αποσκοπούν στην επίλυση τού προβλήματος της επιβίωσης του. Εάν τον διαγράψουν θα γίνει σκύλος νηστικός. Εάν παραμείνει θα είναι φίδι στον κόρφο τους. Οποιαδήποτε λύση έχει προβλήματα αλλά ή επιλογή πρέπει να υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εύκολο να διαγράψουν τον Κοτσανά. Πέρα από τον Σύψα δεν έχει άλλον μαζί του να πάρει. Και ο Σύψας δύσκολα φεύγει τώρα που γλυκάθηκε.Ακόμα και ο Σιαμντάς θέλει τη διαγραφή του Κοτσανά. Αυτό που φαβοάται ο δήμαρχος Καρακώστας είναι ότι αν διαγράψει τον Κοτσανά, αυτός θα γίνει σκυλί που αλυχτάει και θα τους βγάλει τα άπλυτα στη φόρα. Και είναι πολλά τα άπλυτα. Ζέχνει το μαγαζί και ο Καρακώστας το ξέρει. Για αυτό και προσπαθεί να βάλει τον Κοτσανά να ζητήσει συγγνώμη σαν τον Σύψα και να σκεπάσει το θέμα. Δεν είναι πρωτάρης ο Καρακώστας!!!!

      Διαγραφή
  6. Ο Σαλαμούρας έχει κόντρα με τον Κοτσανά και για το πράσινο σημείο. Ο Ιταλός επέλεξε οικόπεδο στο Μολύκριο με δικές του διαδικασίες. Με τη βοήθεια της Αγγελικής Σμπούκης μπήκε στην περιοχή του Κοτσανά Ο πασας του Αντιρρίου Κοτσανάς αντέδρασε και μαζί με τον Καρακώστα ακύρωσαν τον Σαλαμούρα. Για να μην χαλάσουν όμως τη δημόσια εικόνα του Χρηστάρα τον άφησαν να κάνει νέα προκήρυξη ενώ οι δυό τους αποφάσισαν να μεταφέρουν το πράσινο σημείο στον Πούντο. Ο Ιταλός αδειάστηκε αλλά είναι και εκτεθειμένος σε τρεις τουλάχιστον ιδιοκτήτες οικοπέδων που τους είχε υποσχεθεί ότι θα αγοράσει το χωράφι τους για πράσινο σημείο. Ο Σαλαμούρας όμως δεν κολώνει. Είναι μεγάλος ο φάκελος που κρατάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρασινο σημειο και Πρασινα αλογα αυτό πρεπει να γινει καπου. Η επένδυσης στο Αντιρριο πρεπει να χαθει επειδή δεν το θελει ο Κοτσανας. Ας απαντηση καποιος Τη είναι το πρασινο σημειο και τη είναι η επενδυση αυτή που λεει ο Σαλαμούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝΑΦΠΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατά Κοτσανα ο κοτρονιας είναι ΛΑΜΟΓΙΟ. Πάντα το έλεγε. Τί να πει τώρα συγγνώμη που το είπα δυνατά? Το θέμα είναι Αντρεα αν έχεις στοιχεία βγες και πεστα διαφορετικά ζήτα συγγνώμη και αποκαταστήσει τον μία για πάντα. Οχι συγγνώμη και μετά να λες όπου βρεθείς και όπου σταθεις τα ίδια και τα ίδια έτσι γίνεσαι ρεζίλι και όλοι θα γελανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποιόν γελάνε; Με τον Κοτρωνιά σίγουρα το αρχιλαμόγιο.

      Διαγραφή
  10. Ένας έντιμος που ανακαλύπτει κάποια στιγμή ότι οι συνεργάτες του είναι λαμογιο τούς καταγγέλει δημόσια και παραμεραει πιο πέρα. Ο Κοτσανας καταγγέλει αόριστα και δεν το κουνάει ρουπι. Κάτι άλλο συμβαίνει. Τα ίδια εκανε και έλεγε στον αείμνηστο κολοβο. Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να αποδείξει ότι δεν φταίνε κάποιοι που κυκλοφορεί έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝΑΦΠΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κοτσανας είναι ακίνδυνος γιατί είναι προβλέψιμος. Επικίνδυνοι άλλοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην αγχώνεστε θα πάνε όλοι κάτω από τον Τσουκαλά, γιατί θα μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια τους όπως τα κάνουνε με τον Τάκη. Τα αρπακτικά πάντα πηγαίνουν κάτω από άσχετους για να μην μπορει να τους ελέγχουν και για να τους κρατανε δεμένους χειροπόδαρα. Μπορεί να διώξει ο Τάκης τον Κοτρωνιά ή τον Κοτσανά; Οχι και όλοι ξέρουν γιατί δεν μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τακης κακώς έμπλεξε με αυτά. Δεν κάνει δεν μπορεί καί αυτό δεν είναι κάτι που τον μειώνει. Ίσα ίσα την σήμερον ημέρα όποιος ασχολείται με αυτά μόνο να χάσει έχει. Εκτός από τα λαμογια εξυπακούεται.

      Διαγραφή
  14. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝΑΦΠΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τάκη ο κόσμος σε ψήφισε από εκτίμηση στο πρόσωπο σου. Τα λαμογια πονταραν σε αυτό και έτσι ήρθαν μαζί σου.Τωρα το ξέχασαν και κοιτάνε την επόμενη μέρα πως θα συνεχίσουν να αρχουν. Δεν έχουν αναστολές και ούτε νοιάζονται για την υστεροφημία σου. Θα σε ΛΟΙΩΣΟΥΝ εσένα και το κοινωνικό σου κύρος. Δεν υπάρχει τσίπα πάνω τους. Δεν έχω να προτείνω κάτι. Πράξε ότι σε φωτίσει ο Θεός.Να ξέρεις πάντως ότι είσαι σε μεγάλη κατηφορα και στο τέλος της αναμένει ή απόλυτη απαξίωση σου. Δεν κινδυνευεις από πολιτικούς αντιπάλους από τα στολίδια σου θα ξεφτυλιστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σήμερα, ποιος θυμάται το Στρατούλη ;....ΚΑΝΕΝΑΣ. Τη Βαλαβάνη;...επίσης ΚΑΝΕΝΑΣ. Ποιος θυμάται τους αντιδημάρχους του Μπουλέ;....Κ Α Ν Ε Ν Α Σ. Αν ο Κοτσανάς (ή, οποιοσδήποτε άλλος αντιδήμαρχος) παυθεί από τον δήμαρχο στο προσεχές rotation τι θα μπορεί να πράξει;... Ότι, ακριβώς, και οι Στρατούλης/Βαλαβάνη/αντιδήμαρχοι Μπουλέ....δηλαδή απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και σίγουρα λίαν σύντομα θα ξεχαστεί. Το πολύ πολύ να αντιπολιτευθεί με κάποια ένταση στην αρχή, αλλά μετά, σιγά σιγά, θα πάρει την άγουσα για τα πολιτικά αποδυτηρια. Δυστυχώς έτσι είναι η πολιτική. Όσο βρίσκεσαι στο προσκήνιο...όλα καλά. Μόλις φύγεις απ' το κάδρο δε σε θυμούνται ουτε οι δικοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο 9:24. Ποιος θυμάται τον Καραλή και τον Χαλαζιά! Σίγουρα δεν θα σε θυμάται κανένας, αν σε λένε Κοτρωνιά!

      Διαγραφή
    2. Να θυμισω μερικά μεγάλα ονόματα ανιδημαρχων που δεν τα θυμάται ο κόσμος.
      Σιουτος, καρακα5σουλης, παναγοπουλς, τομαρας, μαρκος χωροφύλακας.
      Είναι ντροπή μας να έχουμε τόση κοντή μνήμη. Οι άνθρωποι αυτοί ναι άσκησαν εξουσία με την εξουσιοδότηση την δική μας. Αυτά τα ιερά τέρατα της πολιτικής έρχεται σήμερα να τους εκπροσωπεί ο κάθε Κοτσανας. Και παλι ΝΤΡΟΠΗ μας.

      Διαγραφή
    3. Ξεχασες τον άγιο, τον αεροπόρο από το ρηγανι, τονασπρομαλλη από το νιοκαστρο και τον γουλα τον ταξιτζής. Μην αδικησουμε ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους για την πρόοδο μας.

      Διαγραφή
    4. Όλους αυτούς θά τους στείλει σε μόνιμη λήθη ο ντινος.

      Διαγραφή
    5. Τον Ντίνο των φοβάστε πάρα πολύ και το δείχνετε....σε λίγο καιρό θα τρίβετε τα μάτια σας...ερωτώ ο σημερινός δήμαρχος τι προσφέρει;;;;τι κάνει;;;;αξίζει περισσότερο ένας άνθρωπος που λέει συνέχεια ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω Δήμαρχος άλλοι με κάνανε ....ποιοι είναι αυτοί;;;;απάντηση τα λαμογια που ονόμασε ο Κοτσανάς...

      Διαγραφή
    6. Μαέστρος εγώ δεν ήθελα να γίνω Δήμαρχος άλλοι με κάνανε.....ποιοι τα λαμόγια;;;;γιατί άραγε;;;; πιστεύω ότι ο κόσμος ξέρει τον λόγο;;;;

      Διαγραφή
  17. Όταν έχασε ο Παπαθανάσης για κάμποσο διάστημα μάζευε τους δικούς του, δρομολογούσε την αντιπολιτευτική του τακτική, είχε τον ενθουσιασμό την ελπίδα και την πίστη πως και την ομάδα θα κρατούσε και καίριο χτύπημα στο Μπουλέ θα κατάφερνε. Οι μήνες πέρασαν, οι προβολείς της δημοσιότητας έπαψαν να τον ακολουθούν όπως επι δημαρχίας του, γρήγορα κουράστηκε...ξεχάστηκε...πέταξε λευκή πετσέτα...σχεδόν αποχώρησε και χρειάστηκαν μεγάλες πιέσειςνα ξανακατέβει το 2014. Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα με τον Μπουλέ. Ξεκίνησε με οίστρο αντιπολιτευτικό, κορύφωσε κάποια στιγμή και σήμερα βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία. Αυτό είναι ακριβώς αυτό ήθελα να πω με το σχόλιο μου και το οποίο είναι το εξής ΑΠΛΟ: Αν παυθείς από τη κεντρική σκηνή και βρεθείς πίσω από τη κουίντα μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας σε περιμένει η έρημος της πολιτικής. Αυτό θα συμβεί και με όσους παυθούν από το δήμαρχο. Την μόνη δυνατότητα που θα έχουν θα είναι να τρουπώσουν σε κάποιο μέλλοντα συνδυασμό ( ορα Πατούχα,Σαλαμούρα) και τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ναουμ κοτζαμ δικηγοραρα δεσμεύεται από τώρα στο ντινο. Τον είδα πρωταγωνιστή στο φαγοπότι.

      Διαγραφή
    2. Άμα κατέβει ο παισιου ο ντινος δεν έχει τυχη αν και ο ντινος καλύτερος είναι. Ο παισιου όμως καίτοι είναι τενεκές καταφέρνει με το να φωτογραφίζεται πάντα μπροστά να δείχνει ότι είναι κάποιος μεγάλος. Το επικίνδυνο ει μη αι ότι το πιστεύει και ο ίδιος. Ναι σου λέω.

      Διαγραφή
  18. Ο Ντινος καλό παιδί, αλλά νομίζω οτι το χρησιμοποιούν κάποιοι σαν λαγό. Κρίμα γιατί δεν ειναι πεπειραμένος και θα την πατήσει στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝΑΦΠΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό που βγαίνει έξω είναι ότι ο καθένας εκεί μέσα κοιτάει την πάρτι του και πώς θα κονομησει. Κύριοι έχετε αποκοπεί εντελώς από την κοινωνία. Βλέπω άτομα που σας στήριξαν τώρα να έχουν γυρίσει την πλάτη και πολλοί να λένε ότι είστε λαμογια. Είστε μόνοι σας χωρίς κοινωνικό έρεισμα. Στην περιφέρεια ο κόσμος που σας στήριξε αισθάνεται προδομένος δεν υπαρχετε πουθενά. Όλοι λένε δεν υπάρχει δήμαρχος και κατηγορεί ο ένας τον άλλο. Το καλοκαίρι δεν έγινε καμία συνέλευση. Άτομα που ήσαν υποψήφιοι και έφεραν ψήφους λένε ότι από τότε δεν τους καλεσατε ποτέ να πουν τη γνώμη τους για τίποτα. Τους κοιτατε αφυψηλου και δεν τους δίνετε σημασία. Για να καταλάβεις ότι είστε εντελώς αποκομμένοι καλεστε μία μάζωξη και θα δείτε ότι θα έρθουν μόνο αυτοί οι πέντε έξι που τρώνε. Ακόμα και ο μπουλες οταν καλούσε μάζωξη μάζευε τουλάχιστον 100 άτομα αλλά στις εκλογές πάτωσε. Εσείς όλοι στο τέλος της θητείας θα ψαχνετε που να κρυφτειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9.56 όλοι αυτοί που λες πήραν παρα πολλους ψηφους, θα μπορούσαν με την προίκα της Ναυπάκτου να γίνουν και βουλευτες σαν τον Κωνσταντόπουλο. Αρα τους θέλει η κοινωνια και τους ψηφίζει είτε γιατί είναι καλά παιδιά είτε γιατί κάνουν ρουσφέτια είτε γιατί τους κανουν παρεα και περνανε καλά μαζι τους. Κανενας ομως από αυτούς δεν τολμησε να παει για δήμαρχος αν και αποκτησαν εμπειρια ουτε και ο Κοτσανας που το ξερει καλα΄το θεμα. Αρα καταλαβαινουν μεχρι που μπορουν να φτασουν. Αυτος που εχει ξεφυγει ειναι ο Ντινος που είναι στο ιδιο επιπεδο με οσους αναφερεις και που παντα ηταν στην αντιπολιτευση διαβαζοντας τις ερωτησεις που του δινουν αυτοί που πληρωνει.Ο Ντινος εβαλε πλωρη για δημαρχος και καλα κανει, σου λεει ο Τακης και ο Καρακωστας τι παραπανω εχουν απο μενα. Η κοινωνια τι κανει; Του λεει μπραβο και προχωρα. Ποιους θελει και γιατι η κοινωνια; Να χτυπαει στην πλατη τον δημαρχο που ξερει οτι τον κουμανταρει και δεν τον ξεβολευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι φανερλο πως η κίνηση Τσουκαλά ήταν κίνηση ματ και έστειλε τον Παπαθαναση "στη γωνία πάνω στα σχοινιά" καθώς οι περισσότεροι Παπαθανασικοί "την έκαναν" και παρέστησαν στο τραπέζι του Ντίνου. Η κίνηση απομόνωσης του Παπαθανάση, σε ένα πρώτο στάδιο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πιθανότατα θα αναγκάσει τον πρωην δήμαρχο να κατευθυνθεί στο βουλευτιλίκι αφήνοντας ελεύθερο πεδίο στους υπόλοιπους μνηστήρες ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Τσουκαλάς. Τώρα, τι μπορεί να επιτύχει ο Ντίνος... Κατά τη γνώμη μου λίγα πράγματα. Το 2019 η ΝΔ που λογικά θα είναι στα πολύ πάνω της και το χρίσμα της καλό "χαρτί" θα βρεθεί σε δίλλημα στο που θα το δώσει. Το να το δώσει στο Τσουκαλά νομίζω ότι δεν παίζει. Κάποιον άλλον θα χρίσει αλλά αυτό για την ώρα δεν ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει περισσότερο σε ποιανού συνδυασμό θα κατευθυνθεί ο πολυφερνότατος σε ψήφους Ντίνος Τσουκαλάς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Τάκη δεν τον εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον εξέλεξαν οι πολύφερνοι υποψήφιοι που του κουβάλησαν τη μεγάλη "προίκα" τους. Σε περίπτωση που ισχύσει ο ίδιος εκλογικός νόμος δήμαρχο δεν θα βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ αλλά με ποιανού υποψηφίου το μέρος θα βρεθούν οι "προικισμένοι" υποψήφιου όπως ο Τσουκαλάς. Κάτω από αυτό το πρίσμα, η κίνηση αυτή έχει μεγάλη βαρύτητα καθώς πρώτη ανοίγει το παιχνίδι στη πολιτική σκακιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις πολιτικό βάθος φίλε. Άρα δεν κάνεις.... δυστυχώς. Ο κόσμος ψηφίζει Σιουτο που του μοιάζει.

      Διαγραφή
  23. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝΑΦΠΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα σας απάντηση ο αρμόδιος αντιδημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μ'αυτά και με τ'άλλα περνάμε ευχάριστα τη φτώχεια μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοτσανά δώσε τόνο, χανόμαστε στην ανυπαρξία. Πεσε μας για λαμόγια, είμαστε μανιακοί στην ανθρωποφαγία.

      Διαγραφή
    2. Είναι λυπηρό να τρώνε μερικοί ξύπνοι τα λεφτά μας στο δήμο και συ να μιλάς για ανθρωποφαγία, μην τυχόν και θείξουν τον καλό σου! Εκτος κι αν τα τρώτε μαζί. Κάτι μου θυμίζεις ...κάτι μου θυμίζεις! Επώνυμος και τρολάρεις, για να μην ασχοληθούν με σένα. Ούστ λαμόγιο-πλαστογράφε που απέκτησες και φωνή!

      Διαγραφή
    3. Εσύ είσαι από τούς λεγόμενους καθαρούς? Άντε πλυσου μωρή παστρικια!

      Διαγραφή
    4. Χαχαχα!!! παστρικια, πού το βρηκες? Μεγαααλεεεε.

      Διαγραφή
  26. Με το κοτσανά τι έγινε κυριοι δημοτικοί αρχόντοι?? Ανακοινώνατε ότι θα τον παραιτήσετε .Τον παρετήσατε ή το ξεχάσατε? Κι αν το ξεχάσατε αυτός γιατί δε παραιτήται? θέλει μόνο να πουλάει τσαμπουκά? Τι λες Καρακώστα? Έχει χαθεί το φιλότιμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νιώθεις τσούξιμο όταν ακούς Κοτσανα. Λαμογιο ε λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κοτσανας πάντα σε όλες τις συζητήσεις λέει για λαμογια. Μόνο αυτός είναι καθαρός. Δεν έχει όμως στοιχεια και έτσι γίνεται αναξιόπιστος. Ρε Αντρεα έχεις γίνει αστείος με το τσαμπουκαλικι σου. Όταν λες κάτι δημόσια το τεκμηριωνεις διαφορετικά πήγαινε στο μιχαλη και φάε την μπριζολα σου και άραξε. ΔΕΝ κάνεις για τα κοινά.

      Διαγραφή
  28. Χρειάζονται στοιχεία για τον αποδειγμένο πλαστογράφο, για όφελος το εύκολο και γρήγορο κέρδος; Άι πάγαινε ρε πατσαβούρα που θες και τεκμηρίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε καθαρε μιλάμε για συμπεριφορά μέσα στο δήμο και όχι στην ιδιωτική ζωή. Αν έχεις στοιχεία γραψτα έστω και ανώνυμα νατα μάθουμε αλλιώς κάνε το κλίσμα σου να συνέλθεις.

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να είσαι βλάκας συ. είσαι Ο κλεφτομανής κλέβει όπου βρεθεί. Εκτός κι αν είσαι δικηγόρος και προσπαθείς να διαφοροποιήσεις την κλεψιά!

      Διαγραφή
  29. Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του,
    μήδε την γνώμη άλλαξε μήδε την κεφαλή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον Κοτσανα τόν παραδεχομαι. Με τόσα που έχει κάνει κατορθώνει να είναι ακόμα έξω. Υποκλινομαι αλλά μία του κλέφτη δύο του κλέφτη τρεις και την κακή του μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αείμνηστος κολοβος. Εάν τον είχε μηνύσει για την άσκηση σωματικής βίας εναντίον του θα είχαμε γλιτώσει εμείς. Κάποιος πρέπει να το ξεκινήσει πάντως γιατί το παιδί δεν πατάει καλά.χρηζει νοσηλείας.

      Διαγραφή
    2. Γιατί είπε αλήθειες για λαμόγια ή γιατί συμπεριλαμβάνουν οι αλήθειες και σένα;

      Διαγραφή
    3. Ποιές είναι οι αλήθειες βρε βλακα? Ότι Λουκοπουλος, Σιαμαντας και Κοτρωνιας είναι λαμογια και ο κολλητός του ο Συψας είναι αγγελουδι? Αν κυκλοφορεις έξω θα γνωρίζεις την άποψη του κόσμου για τον Συψα. Τώρα εξήγησε μου πως ο καθαρός Κοτσανας εχει σωματοφυλακα το αρχιλαμογιο της πόλης. Αν αυτό δεν αποτελεί ανωμαλία σηκώνω τα χέρια. Για τον Λουκοπουλο δεν υπάρχει πολίτης που να αμφισβητεί την ηθική ακεραιότητα του. Το ίδιο ισχυε και για τον αείμνηστο κολοβο που ο προβληματικός τον ονόμαζε λαμογιο.

      Διαγραφή
    4. Για Σαμαντα και Κοτρωνια καμία υπεράσπιση μουγκα στη στρουγκα.

      Διαγραφή
    5. Τί να υπερασπιστεί το λαμογιο οι τύποι έχουν δικτατορικό στη λαμογια.ουστ από δω σαμαντοκοτρωνιαδες αρχιλαμογια που θέλετε να διαγραψετε τόμ ανδρεα ΛΑΜΟΓΙΑ ε ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    6. Θέλουν να τον διαγράψουν για να ρημάξουν ανενοχλητοι τον δήμο.

      Διαγραφή
    7. Ο Τακης τι ρόλο παίζει?

      Διαγραφή
    8. Συψας -Κοτσανας είναι το μέλλον μας. Όπου δέν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.

      Διαγραφή
    9. 5.12 για λέγε εσύ που ξέρεις γιατί είναι λαμόγιο ο Σαμαντάς δεν έχω ακούσει κάτι αλλά εσυ που γνωρίζεις γιατί δε μιλάς με γεγονότα έτσι και αλλιώς ανώνυμα είναι.
      δώσε μας λίγη απο τη γνώση σου

      Διαγραφή
    10. νορα κοψε τις μαλακιες. δεν ξερεις ποιον εχεις διπλα σου τοσα χρονια και ζητας τη βοηθεια του κοινου?

      Διαγραφή
  31. Ο κύριος Ράφτης γιατί ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές που μας εκθέτουν και πέραν της Μαυπακτου. Δεν είδα να τις καταδικάζει ενώ σε άλλα είναι λαλιστατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπλιαφας τώρα είναι υπέρ του Κοτσανα.

      Διαγραφή
    2. Όχι δεν το πιστεύω. Τι να κάνει με τον Κοτσανα.

      Διαγραφή
    3. Ότι και να γράφεις εργολαβικά Φράγγο δεν αναβαπτίζεσαι από τις λαμογιές. Ευτυχώς η κοινωνία γνωρίζει και τους καθαρούς και τα λαμόγια.

      Διαγραφή
  32. Λένε ότι ο -Κοτσανας παραμένει. Δεν τον κουνάει κανένας μέχρι το επόμενο επεισόδιο που θα γίνει. Ο Σαμαντας που είχε βάλει θέμα διαγραφής του έβαλε την ουρά στα σκέλια με την πίεση συψα και πάνου κονιδα. Ο Κοτσανας συνεχίζει να σκοράρει μετά τον Κοτρωνια έβαλε γκολ και στον Σαμαντα. Μένει ο Καρακώστας εάν σκοράρει και με αυτόν είναι ακτυπητος και πάει για πανευρωπαϊκό. Τον Σαλαμουρα τον αποφεύγει γιατί μυρίζει μαφία.Ειδατε στο δημοτικό συμβούλιο που έβαλε την ουρά στα σκέλια και πήγε πάγκο. Ο Ιταλός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.
      ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΛΥΨΕ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
      ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΟΥΣΤΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΕΛΑΚΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ που ξερεις ότι ζητησε συγνωμη?............

      Διαγραφή
  33. O ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε δεν ντρεπεστε λιγάκι.αυτοαποκαλειστε ΛΑΜΟΓΙΑ μεταξύ σας και δεν τρέχει τίποτα. Ντροπή σας και δικαίουμαι να σας αποκαλω δημόσια ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε σεις αφήστε τις κατηγορίες μεταξύ σας και βουλωστε καμία λακκούβα τσακιωμαστε κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λακούβες βρε; Ο Τάκης τα προσπερνάει όλα, από τις λακούβες μέχρι τα λαμόγια.

      Διαγραφή
  36. Ο ΤΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟΡΟΝΙΚΟ Η ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμόγιο ο Σύψας; Απαπαπαπααααα...

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Φράγκος; Δεν νομίζω να πεις κακιά κουβέντα;

      Διαγραφή
  37. Ο Δήμαρχος έχει καλή διάθεση και δεν αμφισβητείται ή ακεραιότητα του.Για να κριθεί θετικά όμως θα πρέπει να παράξει έργο. Ή ενασχόληση του με αυτούς πού δημιουργούν προβλήματα δέν οδηγεί πουθενά. Εξ άλλου στο ξεκίνημα ήταν γνώστης ποιος ήταν ο Κοτσανας και ποιός ήταν ο ράπτης.Το προσπερναμε και προχωράμε αυτή την ερμηνεία.εχει. Εάν βραχυκυκλωθει στα ξεσπάσματα του Κοτσανα και στις ντρίπλες του Ραπτη το παιχνίδι είναι τελειωμένο. Συνεργασία με όλους που έχουν καλή διάθεση και το αποτέλεσμα θα φανεί συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έργο μόνο από τον Κοτσανα και τον Ράπτη υπάρχει, από ποιόν άλλο περιμένεις, μήπως από τον Καρακώστας ή τον Κοτρωνιά;

      Διαγραφή
    2. Βγαζεις εμπάθεια για τον Ραπτη. Είναι όμως ο μόνος που παράγει έργο χωρίς σπατάλες και αθόρυβα.

      Διαγραφή
    3. Ο Ράπτης ξεχωρίζει και γι αυτό δέχεται κτυπήματα κάτω από την ζώνη.

      Διαγραφή
  38. Quiz για το διαχειριστή: Ο κοτσανάς απο το επεισόδιο με τη σταρακά πιστεύεις πως βγήκε χαμένος ή κερδισμένος? Για μένα, αν θες τη γνώμη μου, βγήκε κερδισμένος επειδή αν και μέρος του συστήματος (αντιδήμαρχος) έχει κατορθώσει να περάσει προφίλ αντισυστημικού και ασυμβίβαστου ρομπέν της πολιτικής που μάχεται τη διαφθορά. Ότι δηλαδή "πιασάρικο" τη σήμερον ημέρα. Η σταρακά τυχαίνει να είναι κομμάτι μιας εξουσίας ( περιφέρεια) με βεβαρυμένο παρελθόν διαφθοράς και συναλλαγής άρα δεν είναι εύκολο να πείσει. Όπως επίσης δεν είναι εύκολο να πείσουν "ορθές" και υπέρμετρα "στρογγυλλές" πολιτικές θέσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καρακώστα πες αλεύρι! Ο Παπαθανάσης σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έχω εκφράσει και παλαιότερα την απορία μου την καταθετω πάλι. Αυτός ο Παισιος ποιόν θεσμό εκπροσωπεί και είναι παντού δίπλα στον Δήμαρχο. Κάποιος να ενημερώσει παρακαλώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είναι Υποψήφιος γενικώς. Επειδή στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, αυτός δηλώνει ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. Το που εξαρτάται από τις ανάγκες της πατρίδος. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο παλεύει ο Παΐσιος. Με λίγα έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της πατρίδος. Μη ξεχνάς ότι ο επιμένων νικά. Όρα Κωνσταντόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε λαέ ξυπνα. Προσπάθησε να ξεχωριζεις τα βλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ξεχωρίζει τα ξεχωρίζει και αυτά ψηφίζει.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα έχει τη γελοιοτητα που αφορά το βλήμα αλλά θα πρέπει να υπάρχει και κάποια τάξη.Δεν μπορεί ο κάθε γραφικός μέσω της εικόνας ναξεφτυλιζει τους θεσμούς.καποιος υπεύθυνος να ορισθεί για να μην επιτρέπει στα βλήματα να το παίζουν πρώτο τραπέζι πίστα.

      Διαγραφή
    3. Το θράσος σήμερα κερδίζει συνεχώς πόντους, σαν τον τράμπ. τι να κάνει ο υπεύθυνος; να βαλει την αστυνομία να τον μαζέψει; μπορεί;

      Διαγραφή
  43. Αυτός που δεν θέλει λαμογια γιατί δεν αναφέρεται και στον αρπαχτρα (παζαριανο);καλή η μπαζα τον Οκτώβριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αστον να νομιζει ότι με τις παρεες του καθαριζει. μικρη η πολη, ολοι πλεον γνωριζομαστε, ακομα και στο καζινο του ριον απέναντι μας εμαθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΝΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΖΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ. ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ; ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΥΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΗΛΙΑ! Η ΝΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ EVER. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστα ρε Σύψα σταμάτα να γράφεις και κάνε καμιά δουλειά.

      Διαγραφή
  48. ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΚΟΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΕΠΑΝΤΟΜΠΛΟΓΚ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΜΕΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ....ΑΙΝΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η πιο επιτυχημένη ever στην προσωπική κονόμα ever ήθελε να πει ο ποιητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρε Δημαρχε μπορείς να βάλεις μία τάξη στον δήμο? Μπορείς να τιθασευσεις τα λαμογια που έχεις δίπλα σου? Καθημερινά ξεφτυλιζεσαι δεν το καταλαβαίνεις? Το πρόβλημα είναι προσωπικό σου αλλά ο δήμος δεν είναι επιχείρηση σου. Αν δεν μπορείς ή δεν έχεις διάθεση πήγαινε στο σπιτάκι σού να ησυχάσεις και να γλιτώσουμε και εμείς. Σήμερα ο μπουλες σε ξεφτελισε. Τίποτα δεν σε αγγίζει? Αυτά που είπε τα λέει όλος ο κόσμος ακόμα και οι δικοί σου. Καλά δέν έχεις τσίπα καθόλου? Σου είπε οτι είσαι ανύπαρκτος δεν υπαρχεις, τα ίδια λέει όλος ο κόσμος και οι δικοί σου. Εσύ σφυριζεις αδιάφορα. Ή είσαι ΒΛΑΚΑΣ ή πολύ θρασύς ΔΕΝ βρίσκω άλλη εξήγηση.σε λίγο ή οργή απέναντι σου θα μετατραπεί σε λυπηση και συμπάθεια προς έναν άνθρωπο ειδικών αναγκών. Είσαι δήμαρχος μπορείς να παίξεις αυτόν τον ρόλο προχωρα και άσκησε τα καθήκοντα σου. ΔΕΝ μπορείς βάλε κάποιον άλλον που μπορεί.ειναι τόσο απλό όσο πιό απλό δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το βάλε κάποιον άλλον εννοείς τον εαυτό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κατακαημένε Έπαχτε τι σου 'μελλε να πάθεις, απ' τα ανεμομαζώματα την αίγλη σου να χάσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Η ΜΟΝΗ........ ΕΛΠΙΔΑ (το ο με ου και το η με ι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιατι να μη γινει δημαρχος ο τσουκαλας? επειδη ειναι αποφοιτος δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης? ο κοτσανας δηλαδη ποιου πανεπιστημιου ειναι αποφοιτος για να τρεφει γενικα φιλοδοξιες? ο πιο επιτυχημενος αντιδημαρχος (συψας) ουτε μηχανικος, ουτε δικηγορος ειναι. ειναι αποφοιτος ΤΕΦΑΑ...ε,και μια χαρα δε τα παει? τι σχεση εχει το πτυχιο με τις ικανοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Στο ΤΕΦΑΑ επικύψεις, ανατάσεις και διατάσεις ποδιών μαθαίνανε. Δεν μαθαίνανε μάνατζμέντ και διοίκηση. Στο φυσικό τμήμα τους νόμους του Νεύτωνα μαθαίνανε και όχι τεχνικά έργα. Ο Τσουκαλάς δεν έχει λιγότερα προσόντα. Κάτι δήθεν καβαλημένοι τον κατηγορούνε μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Στο Χωριό κουμάντο ΜΟΝΟ από το ΤΕΧΝΙΚΟ!!!!

    Στο ΧΩΡΙΟ διοίκηση ασκεί:
    α) Ο Παπάς
    β) Ο Δάσκαλος
    γ) Ο Χωροφύλακας
    δ) Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ - Έχει το τηλεφωνείο, το ταχυδρομείο και όλες της υπηρεσίες
    Ο Πρόεδρος πρέπει να είναι από το καφενείο του χωριού
    και επειδή τα καφενεία στα χωριά είναι δύο αριστερό-δεξιό
    και επειδή η ΔΕΞΙΑ παίρνει τα πάνω της
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ στη Ναύπακτο ο ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι ευχή;;;

      Διαγραφή
    2. Η καλύτερη ευχή αλλά και το σοβαρότερο σχόλιο εδώ μέσα, για πάνω από ένα χρόνο!

      Διαγραφή
  60. Ποτέ δεν είναι αργά να τον ξαναψηφισουμε. Ο σύρριζα από ότι φαίνεται τον προωθεί. Έχει εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και ο κόσμος συνεχίζει να τον θέλει. Δεν ξέρω μόνο αν αυτός θέλει να ασχοληθεί επειδή κάποιοι λίγοι λένε ότι τότε βγήκε δήμαρχος και δεν τήρησε κάποιες συμφωνίες με τους συνεργάτες του τον Λουκοπουλο σταθη και τον συνδυασμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σε ποιον αναφέρεται ο φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νιαου νιαου στην σκάλα ή γατουλα.

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωρίζω αν μιλάς σοβαρά πάντως είναι ο μόνος τρόπος να ξανακερδίσει ο σύρριζα. Αυτοί εκεί τσακώνονται μεταξύ τους κανένας δέν ακολουθεί κανέναν για αυτό να πάνε όλοι μαζί κάτω από τον γιαννη να ξαναπαρουμε τις εκλογές.καρακωστας σαμαντας ράπτης σαλαμουρας όλοι μαζί υπό τον Γιαννη και ο γουλας.

      Διαγραφή
    3. Είναι ή φαίνονται αστεία αυτά. ο μόνος που μπορεί να κερδίσει ο σύρριζα είναι με τον ράφτη. Να ακολουθήσουν όλοι αλλιώς δήμαρχος θα βγεί ο ντινος και μπορεί να είναι και καλύτερα γιατί ο ράφτης δεν είναι σταθερός πηδάει από δω και από κει αλλά είναι ικανός και ίσως να υπερψηφίστει από τον κόσμο γιατί έχει μπουχτησει με αυτά που ζει καθημερινά με τους ανίκανους καρακωστα Σαμαντα κοτρωνια και το λαμογιο τον φράγκο.

      Διαγραφή
    4. Δεν πρόκειται να βγει δήμαρχος από την νυν δημοτική αρχή, οποίος κι αν είναι. Όλοι είναι ικανοί εκεί μέσα, θα εξαρτηθεί βέβαια το ποιος μπορεί να είναι υποψήφιος από τα χρήματα που έχει. Οπότε λίγοι μπορούν και αν τους γνωρίζεις λίγο νομίζω είναι εύκολο να καταλάβεις.

      Διαγραφή
    5. Ο Ράπτης την μοναδική ικανότητα που διαθέτει είναι να δημιουργεί προβλήματα όπου ανακατεύεται.

      Διαγραφή
    6. Ο Ράπτης όπου έχει ανακατευτεί προβλήματα μόνο δημιουργεί και ανακατοσουρα. Όποιος δεν τον γνωρίζει λέει αυτά που λες εσύ. Ρώτα αυτούς που είναι μαζί τώρα και τότε ξαναμιλα για ράφτη. Ο άνθρωπος ΔΕΝ πατάει είναι αλλού. Μία με τον δήμαρχο την άλλη με τον Σαλαμουρα την άλλη με τον Φράγκο τώρα με τον Κοτσανα αύριο μόνος του και βουρ από την αρχή. Καλύτερα να ασχοληθεί εκεί στα δυτικε την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και της άγριας πανίδας. Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει κανένας εδώ στην πόλη απλά γιατί τον γνωρίζουν καλά.

      Διαγραφή
    7. Φαίνεται ότι όταν ακούς για ράφτη σε τσουζει.Μην στεναχωριεσαι θα σου περάσει λίγη βαζελίνη και όλα μία χαρά.

      Διαγραφή
    8. Ρε ΛΑΜΟΓΙΟ τον φοβάσαι τον Ραπτη γιατί θες να συνεχίσεις την αρπαχτη. Λαμογιο ε λαμογιο.

      Διαγραφή
    9. Ότι και να γράψεις Κοτρωνιά για τον Ράφτη, ούτε στο δακτυλάκι του δεν τον φτάνεις. Το σημαντικότερο δεν είσαι ντόπιος.

      Διαγραφή
    10. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΡΩΝΙΑ? ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΝΑ. ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΡΕ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΣ?

      Διαγραφή
  62. ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ. ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. για ποιο λόγο ο επόμενος δήμαρχος πρέπει να είναι ένας από τους σημερινούς αντιδημάρχους? τριάντα χιλιάδες πληθυσμό έχει η πόλη άρα δεκάδες θα μπορούσαν να είναι οι υποψήφιοι κ το 2019 ενδεχομένως εκλεγεί κάποιος που σήμερα κανένας μας δεν μοιρεί να "διακρίνει"....άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι αυτό μας διδάσκει και η τοπική αυτοδιοικητική ιστορία των τελευταίων χρόνων. το 2007 κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το 10 θα εκλεγόταν ο μπουλές και το 11 κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί δήμαρχο τον λουκόπουλο. ειναι νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις και ούτε είναι καν γνωστό το επίδικο των εκλογών. εαν χάριν του διαλόγου περιορισθούμε σε όσους αναφέρθηκαν παραπάνω οι μόνοι που ίσως θα μπορούσαν να παίξουν σοβαρό ρόλο είναι οι εξής δυο: ράπτης & κοτρωνιάς. ο ράπτης ως εκπρόσωπος της ιστορικής ναυπάκτου που χρόνο με το χρόνο πληθυσμιακά αλλοιώνεται και ο κοτρωνιάς ως εκπρόσωπος των ελέω καποδίστρια επήλυδων ψηφοφόρων που αποκτάνε όλο και μεγαλύτερο ρόλο στα τοπικά. καρακώστας κοτσανάς σιαμαντάς σύψας δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες και λογικά θα ακολουθήσουν έναν από τους δυο που αναφέραμε παραπάνω. ο παπαθανάσης έχει δυο ήττες και δύσκολο να σηκώσει κεφάλι...ο τσουκαλάς κάτι περισσότερο μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ξεκατινιάζονται οι πρωην και οι νυν παπαθανασικικοί. Ο Σούτος εβγαλε ανακοίνωση για τον Τσουκαλά και με το δίκιο του, γιατί όλοι ξέρουν οτι ο Τσουκαλάς έφυγε από τον Παπαθανάση για ένα και μόνο λόγο, για να γίνει αντιδήμαρχος και πήρε μαζί του και τον κουμπάρο του Τραχηλη. Ο ΝΤίνος άρχισε τις κακίες του υπονοώντας πως ο Σούτος πρώην αντιδήμαρχος δεν ξέρει να γράφει ανακοινώσει. Και νομίζει ο Ντίνος ότι μας έπεισε ότι αυτός που πάει για Δήμαρχος αυτά που διαβάζει στο συμβούλιο και οι ανακοινώνεις που δημοσιεύει οτι είναι δικες του. Ολίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Δεν είμαστε κοθόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ. ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΓΙΑ ΜΕΣΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕ Η ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΛΑΓΑΡΟ. Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΤΡΩΝΗ.

      Διαγραφή
  65. Ποιο κάτω και ποιο κάτω και ποιο παρακάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. παντως γινονται υπογειες κινησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή