Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Επικίνδυνες πολιτικές



Και ενώ όλοι νομίζαμε ότι τα μεγάλα θέματα ήταν η  ασφαλτόστρωση των παζαριών από την ΤΕΡΝΑ, η έκθεση NOSTOS, τα αναβαθμισμένα φετινά Παζάρια, καταλάβαμε ότι όλα αυτά ήταν η ΚΟΥΚΟΥΛΑ για να σκεπάσει την ωρολογιακή βόμβα που κρατούσε καλά κρυμμένη στα αζήτητα ο Δήμαρχος, ο Καρακώστας και η υπόλοιπη ομάδα.
Η Ναύπακτος σχεδιάζεται να κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος από τον Σκα ως τη Βαριά και από την περιμετρική μέχρι τη θάλασσα, που σημαίνει ότι από το καρφί στον τοίχο  μέχρι το σκάψιμο στο χωράφι θα πρέπει να δίνει άδεια η Αρχαιολογία.
Και αντί να τρέχει ο Καρακώστας και ο Δήμαρχος και όλοι  οι αντιδήμαρχοι γι’ αυτό,  τρέχουνε για τη  NOSTOS και τα Παζάρια και κάνουνε δηλώσεις και βγάζουν και φωτογραφίες και βάλανε και την πόλη να ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΗ και να τους λέει και ΜΠΡΑΒΟ.
Κανείς δεν πήρε είδηση ότι ακόμα και αν η NOSTOS φέρει κόσμο στη Ναύπακτο, θα έχουν αναγκαστεί σε φυγή οι Ναυπάκτιοι.

155 σχόλια:

  1. Κατακαημένε Έπαχτε τι σου μελε να παθεις. Απ τα ανεμομαζώματα οικτρό τέλος να βρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ,ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ,ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ -ΠΛΗΜΗΡΕΣ,ΠΕΖΟΡΔΟΜΟΣ ΛΤ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε καρακωκο δεν ντρεπεσαι καθόλου? Συνέχεια πιωμενος είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φοβάμαι τίποτα.
    Η Ναύπακτος εκτός από Δήμαρχο έχει και ΔΕΣΠΟΤΗ.
    Δίνει λύσεις σε όλα.

    Είναι Δικαστής, Γιατρός γιατί όχι και Μηχανικός.
    Που θα πάει θα πάρει και διδακτορικό Μηχανικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αυτός δεν το κράτησε το ΤΕΙ;
      Δεν μας το λέει....
      Ευτυχώς που τον άδειασε ο Σιαλμάς μέσα στο ΔΣ.
      Έτσι για να μήν ξεχνιόμαστε.....
      Η Ναύπακτος δεν έχει ανάγκη από σωτήρες αντίθετα έχει σώσει πολλούς που αλλού δεν θα ήταν ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  5. Μία χαρά είναι τα πράγματα. Λίγοι βλακες που διαμαρτύρονται μονο. Ας βρασουν στο ζουμί τους. Το 19 αργεί βλακες. μεχρι τότε τουμπεκί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Quiz Ποιος θα έχει την μεγαλύτερη κονόμα φέτος στα παζαρια;Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σχετικά με τη NOSTOS -> είναι πολύ ωραίο να γίνονται εκδηλώσεις κλπ., αλλά καλό είναι: α) να μάθουμε πόσο κόστισε στο Δήμο αυτό και ποιοι πληρώθηκαν γι' αυτό, ιδίως ποιος ήταν ο διοργανωτής και πώς προέκυψε η συγκεκριμένη ιδέα για την έκθεση αυτή στη Ναύπακτο

    σχετικά με το θέμα με την αρχαιολογία: είναι ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα κι όλα αυτά σχετίζονται προφανώς και με τον παραδοσιακό οικισμό -> είναι γνωστό ότι ακόμα και τώρα στη Ναύπακτο η αρχαιολογία έχει ιδιαίτερο λόγο σε θέματα οικιστικά κλπ., αλλά εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να δούμε τρελλά πράγματα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεμίσαμε δελτία τύπου και ανακοινώσεις μετά τις πλημύρρες και τις καταστροφές. Ο Ιερόθεος θημήθηκε το μοναστήρι για να συνεχίσει να ξύνει πληγές ενόψει των πανηγυρικών λόγων που θα εκφωνήσει τις προσεχείς μέρες. Και ο Παπαθανάσης ασκεί δριμύτατη κριτική στη δημοτική αρχή. Ποιός μιλάει για Παλαιοπαναγιά και Πολεοδομία! Η αγνή παρθένα Παπαθανάσης που με τον αντιδήμαρχο του Παπαναστασόπουλο, νυν σύμβουλο του Καρακώστα, έδωσε 1.000.000 ευρω για αέρα κοπανιστό στην Παλιοπαναγιά. Μιλάει η αγνή παρθένα Παπαθανάσης για καθυστερήσεις του Καρακώστα όταν αυτός έβαλε λουκέτο στην πολεοδομία με τον αντιδήμαρχο του Παπαναστασόπουλο και νυν σύμβουλο του Καρακώστα. Πήραν φόρα τις τελευταίες μέρες οι Αδωνες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Σας γευτήκαμε, σας χορτάσαμε και σας πληρώνουμε. Σιωπήστε καλύτερα αφού δεν έχετε τα αγγιά να πάτε στον εισαγγελέα αυτούς που εύκολα και ανέξοδα καταγγέλλετε σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου. Στη δικαιοσύνη κύριοι, αν γίνεται οτιδήποτε παρανόμως και εγκληματικώς και οχι βγάζοντας φιρμάνια για δήθεν ενημέρωση του λαού εξυπηρετώντας τις προσωπικές σας φιλοδοξίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΟΣ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λαμόγια τους είπε σήμερα ο Κοτσανάς! Γιατί όμως κάθεται και αυτός με τα Λαμόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι σωστοί άντρες καθαρίζουν με μονομαχία όταν προσβάλλονται. Όπλα θα σας προμηθεύσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μέρες που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε είσαι πολύ άσχετος. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας κυβερνάνε βαρβάτοι άντρες! Θα κάνει μήνυση η Σταρακά; Την έβρισαν και πήγαν να την χτυπήσουν με αυτοκίνητο του δήμου; Αν το έκανε κανείς άλλος θα ήταν αυτόφωρο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημαρχε ποια είναι τα λαμογια που βρέθηκαν στη σύσκεψη με τον υπουργό. Εννοούσε και σένα ο Κοτσανας? Αντιλαμβανεσαι που έχουν φτάσει τα πράγματα? Οι σαμαντας και κοτρονιας είναι και επίσημα πια λαμογια? Ο Κοτσανας αυτό είπε δημόσια. Εσύ τι λες? Φοβάσαι να τοποθετηθεις? Δεν ντρεπεσαι να κάθεσαι προσοχή στον Κοτσανα? Ξεφτυλιζεις το θεσμό που υποτίθεται ότι εκπροσωπεις.κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οπωσδηποτε διαγραφη. αλλιως παει για διαλυση το μαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τάκη οι προσωπικές στρατηγικές δρουν σαν τις μυλοπετρες.
    ΘΑ ΣΕ ΛΟΙΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η συζήτηση είναι για τον αρχαιολογικό και όχι για τον κοτσανά.
    εξάλλου τι έκανε ο άνθρωπος, ξέχασε να κατουρήσει πριν πάει στο δημαρχείο.
    το ίδιο έκαναν και οι περισσότεροι από τους 60% των ψηφοφόρων στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαραδεκτος ο κοτσανας, να παραιτηθεί και αν οχι να τον διώξει ο δήμαρχος.Θίγει όλους μας η εικόνα του σ όλα τα ΜΜΕ.
    Ας τον πάρουν σαν εργάτη να καθαρίζει ρέματα γιατί μόνο για αυτό είναι ικανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα να δουλεύεις και μετά μίλα για πολιτική. Τέτοιους έχει ανάγκη ο δήμος και όχι κοπρίτες στύλ Καρακώστα. Μπορεί να είσαι συγγενής της κοπριάς, αλλά ρώτα και την κοινωνία τι γνώμη έχει για τον Αντρέα.

      Διαγραφή
    2. δεν είμαι συγγενής κανενός ευτυχώς.
      αλλα απο περιέργεια ο δήμος έχει ανάγκη απο τέτοιες συμπεριφορές??????
      δεν έχει σημασία αν έχει κάποιος δίκιο ή άδικο υπάρχουν όμως τρόποι συμπεριφοράς δεν είναι ζωα ούτε κανεις φοβάται με τις φωνές ή με τις παραστάσεις.να επικοινωνήσει και να λύσει τα προβληματα του.
      η εικόνα ενός ανθρώπου να ουρλιαζει χωρις φυσικά να καταλαβαίνει κανεις τι λεει (εκτός απο 2-3 λέξεις) να καβαλάει πεζοδρόμια να ρίχνει μπουνια στο ξένο αυτοκίνητο και να πέφτει σχεδον επάνω σε μια γυναίκα ,για μένα είναι καταντια ξεφτιλίκι και ανανδρη συμπεριφορα εντυπωσεων γιατί μην ξεχνάμε εκπροσωπει το δήμο όχι τον εαυτό του.

      Διαγραφή
  19. Ο Κοτσανας ήθελε να επενδύσει στην προσωπική του στρατηγική και γι αυτό έγινε το επεισόδιο.
    Είναι όμως πολιτικά βλακας. Αυτοί που συμμετείχαν θα φορτωθούν σύντομα την υποσχεσιολογια του υπουργού που κωδικοποιειται με το γνωστό χουντικό ανέκδοτο"γραψτου σπίτι".
    Τα υπόλοιπα βαίνουν καλως ή όπως λέει ο λαός μας "είμαστ μία ωραία ατμόσφαιρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημαρχε τον αείμνηστο Κολοβο τον ηξερες? Μάλλον όχι τότε μόνον καταχωνιαζες πραμα με την γιωργια. Καλά δέν ηξερες δέν ρωταγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τον κολοβο τον είχε αρπάξει στο δημοτικό συμβούλιο από τον λαιμό. Αν και σε πολλά έχει δίκιο με τη συμπεριφορά του το χάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ κάθεται με τα λαμόγια; Γιατί δεν τους πάει στον εισαγγελέα; Γιατί δίνει μόνο σόου; ΑΝΕΡΓΟΣ είναι ο έρημος και αυτός και η γυναίκα του. Πως θα ζήσει η οικογένεια; Ασε που θα μείνει άνεργος και ο συγγενής του ειδικός σύμβουλος, ο τοπογράφος. Τάκη σκύψε το κεφάλι και απόλαυσε την ξεφτίλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Τάκη ειλικρινά δεν έχω αντιληφθεί ποιόν ρόλο υποδυεσαι.Βαλθηκες να αυτοξεφτυλισθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Κοτρωνιάς τσιμουδιά!!!!!! Απολαμβάνει τον τίτλο του ΛΑΜΟΓΙΟΥ!!!!! Είστε όλοι βαθιά βουτηγμένοι για αυτό και δεν μιλάει κανείς! Και μαζί τους ο ΤΑΚΗΣ. Γιατί τα δέχεται; Τι τον έχει γλυκάνει; Η εξουσία ή τίποτε άλλο; Γιατί με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Με τα ΛΑΜΟΓΙΑ λαμογιές θα μάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ EVER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Νταουσανης οφείλει άμεσα να κάνει κάλεσμα συσπείρωσης για πανστρατιά. Γιαννη δώσε διέξοδο στο αδιέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοτσανα έχεις δυο επιλογές.
    1. Πεσε ποια είναι τα λαμογια.
    2. Παραίτηση και απόσυρση.
    Διάλεξε ότι θες. Αλλιώς είσαι λαμογιο και ξεκουμπησου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλη η ξεφτίλα μαζεμένη σε έναν άνθρωπο. Θυμάμαι τον Κοτσανά όταν ο Φράγκος έφτιαχνε το χώρο των παζαριών, καθόταν στο δρόμο και καθένας που περνούσε του έλεγε: "φτιάχνω το χώρο εδώ.... θα γίνει υπέροχος", χωρίς να αναφέρει καθόλου τους άλλους συντελεστές, καθόταν όλη μέρα εκεί και φωτογραφιζόταν δίπλα στα μηχανήματα λες και ο κοσμάκης τρώει κουτόχορτο. Τώρα βγάζει φωτογραφίες δίπλα σε σωρούς με χώματα και λέει οτι κάνει δουλειά, ας είναι καλά το ΝΝ που τον προβάλει ακόμα και όταν πάει για κατούρημα (με το αζημίωτο υποθέτω). Αλλά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.... καλά αυτός είναι αυτός που είναι, καλά ο Τάκης είναι άβουλος..., καλά ο Καρακώστας που τον κρατάει ο Κοτσανας απ' τ'@@@@@@, οι άλλοι δεν έχουν εγωϊσμό, δεν έχουν τσίπα τι κάθονται....., δεν έχουν φτάσει στ' αυτιά τους οι χαρακτηρισμοί Κοτσανά που τους αποκαλεί όλους "λαμόγια"; γιατί δεν πάνε στον Τάκη και να του πουν "ή εμείς ή αυτός;" Ε Κοτρωνιά; Ε Σιαμαντά; Ε Σαλαμούρα; Ε Φράγκο, Ε Αγγελικούλα; που υποτίθεται οτι είστε σοβαροί; Διαβάστε λιγάκι ιστορία του ανθρώπου αυτού και θα καταλάβετε πολλά. Πτρέπει όμως στις επόμενες εκλογές, με όποιο κόστος, να μην τον περιλάβει κανε΄ςι συνδυασμός στο ψηφοδέλτιό του να καθαρίσουμε κάποια στιγμή από τους επαγγελματίες του είδους και από τους ανεπάγγελτους που έχουν κάνει την πολιτική τους καρέκλα, εργαλείο βιοπορισμού. Γειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μουγκα μουγκα ολοιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ποσο δικιο εχεις 7.58 αλλα άλλος ειναι αυτος που πρεπει να παρει αποφασεις και να απαλλάξει και τους αλλους από αυτό το βαρίδι. Και αυτος είναι ο Δήμαρχος και κανεις άλλος.Αν φυγουν ολοι αυτοι ο Κοτσανας θα αφεντεύει μονος του όχι ότι τωρα δεν το κανει αλλα ελπιζουμε ο Τακης να ξυπνησει ...

      Διαγραφή
    3. Το στυλάκι του Κοτσανά όταν αναπληρώνει τον δήμαρχο το έχετε δει;

      Διαγραφή
    4. Φράγγο με τις αναρτήσεις που κάνεις ξεβρακώνεσαι. Εσύ ρε Ψεύτη- βλήτο έφτειαξες τον χώρο των παζαριών;;; Εσύ είσαι σοβαρός με τον Κοτρωνιά τον Σαμαντά και την Αγγελικούλα;;;; Μάλλον εσείς τα λαμόγια είστε εναντίον το διάφανου Κοτσανά. Δεν του φτάνετε ούτε μέχρι τον αστράγαλο. Ίσως στην επόμενη ζωή σας και αφού ξεπεράσει το μυαλό σας τη ρεμούλα. Τον φοβάστε βέβαια γιατί δεν σας αφήνει να τα φάτε όλα. Ούστ ΛΑΜΟΓΙΑ!!

      Διαγραφή
  29. Στο επεισόδιο Κοτσανά ο μαινόμενος ταύρος εξ Αντιρρίου προσήλθε στο Δημαρχείο μετά του κουνιάδου του - ειδικού συμβούλου κ. Κερασιά. Το ερώτημα είναι γιατί αυτός δεν τον συγκρατούσε; Συμφωνούσε με τις ενέργειες του; Αχ ρε Καρακώστα με τις επιλογές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΕΒΡΙΖΕ, ΧΤΕΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙΣ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τάκη έχεις την χρυσή ευκαιρία μήν την πευαξεις ή επόμενη θα είναι πιο οδυνηρή. Παράτησε τα λαμογια προτού σε τελειώσουν. Έκανες δύο χρόνια δήμαρχος τράβα στο σπιτάκι σού να βρεις την υγεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάθεση εκ περιτροπής και ανά τρίμηνο Δήμαρχο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ- ΚΟΤΡΩΝΙΑ-ΣΑΜΑΝΤΑ και τα "Λαμόγια " τέλος.Το τρίδυμο της αξιοκρατίας -τιμιοτητας-της ηθικής.

      Διαγραφή
    2. ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!!

      Διαγραφή
  32. Κάντε λίγο κρατει να βγεί ή θητεία σας πέρα και τραβατε όλοι σας στον αγυριστο. ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο μπουλες σωστός στη συνέντευξη.ανεδειξε το πραγματικό πρόβλημα που όλοι το λένε πιά δυνατά και δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. yparxei akoma to pragmatiko lamogio o mpoyles? to aporrima? pire to allo..ka... papakosta parea sto pazari....

      Διαγραφή
  34. Ο μπουλες σωστός στη συνέντευξη.ανεδειξε το πραγματικό πρόβλημα που όλοι το λένε πιά δυνατά και δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπουλές;;;; Ποιός είναι αυτός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3.07 o Mπουλες ειναι αυτος που το 2014 παρεδωσε ενα δημο σε αριστη οικονομικη κατασταση συμφωνα με τον ορκωτο λογιστη που εφερε ο Τακης...

      Διαγραφή
  36. Ή συζήτηση σήμερα μετά τήν εκκλησία στο χωριό ήταν αν υπάρχει Δήμαρχος και ποιους εννοούσε λαμογια ο Κοτσανας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η νοστος κατα γενικη ομολογια τεραστια επιτυχια του συψα. Οι φετεινες εκδηλωσεις για τη ναυμαχια επιτυχια του ραπτη. Ο καρακωστας προσπαθει και μαλλον θα χρηματοδοτησει με δυομιση μυρια το ξενια. Ο κοτρωνιας εξασφαλισε κι αυτος καποια μυρια. Αυτη ειναι η αληθεια. Για πρωτη φορα εδω και πολλα χρονια οι αντιδημαρχοι αμιλλωνται παραγουν εργο και αποτελεσματα. Κι ερχεται ο μπουλες δινει συνεντευξεις και με κουκουρουκιες του τυπου "εχουμε εξι δημαρχους" προσπαθει να απαξιωσει τη κατασταση. Φαινεται θεωρει καλυτερο το καθεστως των εντελως απραγων "yesman" της δικης του θητειας. Θα τρελαθουμε τελειως παιδια.. (στους δυσκολους ξαιρους που ζουμε δε θελει και πολυ). Ο κοτσανας αντεδρασε με λαθος τροπο στοχοποιωντας λαθος ανθρωπο. Κι ο τελευταιος δημοτης γνωριζει οτι ο Τακης ουτε σνομπαρει ουτε υποπιπτει σε λαμογιες. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Τακης δεν έχει επαφή με την 0ραγματικοτητα και δεν έχει διάθεση να μάθει ούτε μάλλον μπορεί.Κατεβηκε για δήμαρχος απλά για να γράψει το όνομά του. Πιστεύει να το πετύχει μην κάνοντας τίποτα.Η πραγματικότητα όμως τον διαψεύδει.Η δόξα με το ραχατι είναι έννοιες αποκλίνουσες.Η δόξα προϋποθέτει κόπο και κύρια ικανότητα. Το ραχατι και ή ανικανότητα οδηγούν στον εξευτελισμό αυτό που γίνεται τώρα. Σκύλος χορτατος και πίτα ολάκερη δεν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Κοτσανάς είναι να τον λυπάσαι. Βλέπει να τον ξεδοντιάζουν και να τον ξεφτιλίζουν ο Καρακώστας και ο Τάκης. Βλέπει να γίνεται μεγάλο παιχνίδι και δεν μπορεί να φύγει γιατί ο Τάκης τον έκανε αντιδήμαρχο και του δίνει μισθό να ζήσει. Κρίμα για τον Κοτσανά. Κατάντια να αναγκάζεται να τους προσκυνάει και να μην μπορεί να τους ξεμπροστιάσει. Αλλιώς ήταν στη συνείδηση του κόσμου ο Κοτσανάς ότι τα χώνει σε όλους και δεν φοβάται. Τωρα εγινε γερασμένο σκυλί που αλυχτάει χωρίς να δαγκώνει. Τον ξεδόντιασε ο Καρακώστας. ΖΗΤΩ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ή δημοτική αρχή παίζει το παιχνίδι όλοι εναντίον όλων.λαμογια ανεπίσημα ενάντια σε λαμογια επίσημα.Καποιοι χαίρονται για την κατάντια. Ή πόλη και γενικότερα ο δήμος γυρνάει χρόνια πίσω. Ή ευθύνη είναι αποκλειστικα του δημάρχου και μόνον του δημάρχου. Τώρα δίνει εξετάσεις.Βαζει τό τρένο στις ράγες ή παραιτείται. Όλα καλά όλα ωραία δεν γίνεται.Η ωρα των αποφάσεων είναι εδώ και τώρα. Το κρυφτουλι δεν αρμόζει μετον θεσμικό ρόλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αλλά χρειάζεται νά έχει π@π@ρι@. Μία απλή εξίσωση.

      Διαγραφή
    2. Προσπερναμε και προχωράμε είπε ο δήμαρχος. Που? στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας? Θα γίνει καρμανιόλα δεν το βλέπει? Άλλαξε λωρίδα ρε φίλε ή κάνε στην άκρη να οδηγήσει άλλος.

      Διαγραφή
    3. Δώσε την μπάλα στον μπλιαφα να δούμε παιχνίδι.καρακωστας Κοτσανας και τα άλλα παιδιά παίζουν κλωτσοσκουφι.μπλιαφας σμπουκη κοτινης κονιδας να βγούν μπροστά.

      Διαγραφή
    4. Ναι λείπουν πολύ ο κοτινης και ο κονιδας.κοιμουνται όρθιοι και πληρώνουν και ξενοδοχείο από πάνω. Για την αγγελικουλα εντάξει είναι ικανή.

      Διαγραφή
  41. Γεια σου Γιάννο με τα παζαρια σου.ουτε συνέταιρος να ήσουνα.πρωί βράδυ εκεί.Αυτος είναι αντιδήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα έχει κονομα κανεις και υπερωρειες.

      Διαγραφή
    2. Τάκη βάλε τον συψα δήμαρχο.

      Διαγραφή
    3. Συψας για μπίζνες Κοτσανας για τα χόρτα και ράφτης για τριπλες με τον Σαλαμουρα εισαγόμενο διαιτητή για να είναι αμερόληπτος όταν πέφτει μπουνιδι στη μοιρασιά.

      Διαγραφή
    4. Ο κ.συψας χαχαχχα γελανε και φοβούνται οι παζαριανοι μαζι του μονο η παράγκα του λείπεις, Μονο που η δικη του παράγκα δεν φαινεται και είναι ολο εισπράξεις.

      Διαγραφή
  42. Ο ΟΚΤΩΜΒΡΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΨΑ. ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αφήστε το παιδί να ρεφαρει. Είναι μέσα μέχρι τον λαιμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εσύ ιταλε Σαλαμουρα τι μας λες για τον τσαμπουκα του Κοτσανα. Συνέβαιναν τέτοια εκεί? Ή είναι αστεία μπροστά στους μαφιόζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτός έβαλε σε τάξη τα δικά του οικονομικά και ο Τάκης τον εμπιστεύτηκε να διαχειρίζεται τον δήμο.Ρε θα ποντάρει και τη περιουσία του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Να αλλάξει το τοπίο βαρεθήκαμε τα καμώματα τις νύχτας και του νταβά. Τακη αλλαξετους σου κανουν κακο κα ντο οσο είναι νωρίς. Στο σχολειο οποιος μαθητης δεν ηταν σωστος στην ταξη τον εβγαζες εξω. Εδω γιατι κλίνεις τα ματια και τα αυτια σου επανειλημμένα ,σε κρατάνε κάπου ......η μαζι τα φάγατε και φοβασε μην ανοιξουν το στομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το μεγαλύτερο σύνολο των παζαριανων είναι πρωτοβαθμιας - δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης .Πως μπορεί και συναναστρέφεται με τέτοια άτομα;Εκεί το δέχεται το κάρβουνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΕΦΑ-ΔΕ (ΣΥΨΑΣ-ΚΟΤΣΑΝΑΣ) ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΦΑ EINAI ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΠΑΜΕΠΙΣΤΗΜΙΟ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Απορώ γιατί ασχολούμαστε με ανθρώπους που βασικό μέλημά τους είναι η κονόμα.....και τίποτα άλλο.....αυτοί βάλανε το Τάκη μπροστά που δεν καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ.....ο Τάκης το λέει εγώ δεν ήθελα να γίνω Δήμαρχος άλλοι με κάνανε.....ποιοι και για ποιο λόγο;;;;;;;;καλή κονόμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτή είναι η αλήθεια τελεία και παύλα.Τάκη ξυπνα όσο είναι νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα θα καταρρεύσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ ( ΕΝΩΤ.ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ) Ναυπάκτου.Και οι δυο για τον ίδιο λόγο: Είναι αδύνατο να διαχειριστούν τις αντιφάσεις τους.Το ερώτημα είναι τι θα ακολουθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επί ΣΥΡΙΖΑ περνάνε καλά οι δεξιοί Παυλόπουλος, Πολύδωρας, Σύψας κλπ.

      Διαγραφή
    2. Λαμογια αριστεροί με ολίγο Καμμένο ήρθε το τέλος σας...ο Τάκης κοιμάται μην τον ενοχλεί κανείς...τώρα τα ποσοστά του σύριζα θα ανέβουν κατακόρυφα λόγω Σαλαμούρα...

      Διαγραφή
  52. Ο Κοτσανας με τη λέξη λαμογια εννοούσε τον κοτρωνια. Κάτι έχει αντιληφθεί για τον αρχοντοχωριατη και οφείλει να το πει δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ωραίος ο Κοτρωνιάς, αφήνει να τον λένε όλοι λαμόγιο. Αρα είναι είναι λαμόγιο. Αλλιώς θα ζητούσε την υπεράσπιση της τιμής του. Αφού δεν μιλάει έχει πολύ λερωμένη τη φωλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όταν είσαι λαμογιο είναι επιλογή σου. Άρα γιατί να ντρέπεται ο κοτρονιας. Αυτό το ξέρουν όλοι και αυτός το γνωρίζει ότι όλοι το ξέρουν. Απλά κάνει την πάπια για να γίνεται όσο είναι δυνατόν λιγότερος ντόρος. Ο άνθρωπος δεν έχει αναστολή καμία από αυτό ζει. Καμία δουλειά δεν είναι κατηγόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ασχολείται με τον Κοτσανα.το παιδί δέν είναι καλά είναι σαλεμενο.

      Διαγραφή
    2. Ο Κοτσανας μία χαρά είναι τώρα. Το πρόβλημα είναι μόλις του αφαιρέσουν το φαγητό.ποιος είδε τον θεό....ο αείμνηστος κολοβος πέρασε τα πάνδεινα. Θωμα μην ασχολείσαι με αρρώστους.

      Διαγραφή
    3. Θωμα μην ρίχνεις το επίπεδο σου μην ασχολείσαι με ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι κάπου αλλού.

      Διαγραφή
    4. Θωμα μάθε την ιστορία αυτού του τύπου και τότε θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    5. Μάλλον ρε φίλε έχεις μπερδευτεί. Τι σχέση έχει το λαμόγιο ο Κοτρωνιάς με τον πεντακάθαρο Κοτσανά. Μπορεί να διαχειρίζεται το δίκιο του λάθος μερικές φορές, αλλά λέει κανένας λαμόγιο τον Αντρέα. Απ την άλλη ο Κοτρωνιάς δεν κάνει τίποτα και τρώει με τη Σταρακά τον άμπακα. Τα έργα που πληρώνει ο Δήμος στα ορεινά τα ξαναπληρώνει η περιφέρεια και τα λεφτά πάνε στις τσέπες των λαμόγιων που είπε ο Κοτσανάς. Έρχεσαι τώρα εσύ και εξισώνεις τα λαμόγια με τον πεντακάθαρο Κοτσανά. Έμπλεξες την βούρσα με την π@ύτσα.

      Διαγραφή
  55. Ο Κοτσανας τσακώνεται με όλους. Τσακώθηκε με τον Σαλαμουρα τσακώθηκε με τον φράγκο τσακώθηκε με τον κοτρωνια. Τώρα είναι ή ώρα του Τάκη. Μόνο με το αρχιλαμογιο τον συψα είναι κοληταρια. Τον θέλει για την δεύτερη φάση να δειρουνε. Στο τέλος δεν θα του μιλάει κανένας. Το παιδί δεν είναι καλά.Αυτος ο πόνος ο κονιδας που κάθεται και τον ακούει είναι βλακας? Ρε πανο τι ψαχνεις εσύ από τον Κοτσανα ξυπνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε λαμογια σας ψηφισα και βγήκαν ανοιχτά και τώρα με κάνετε να ντρέπομαι με.αυτα που κάνετε. Ντροπή ΛΑΜΟΓΙΑ. Ρε Τάκη πάρε τον βουρδουλα τί κάθεσαι δέν βλέπεις?

      Διαγραφή
    2. Το να κάνει ο Τακης. Ο άνθρωπος θέλει να γραφτεί μόνον τό όνομα του.

      Διαγραφή
    3. Ο δήμαρχος που έκανε την λαμογια επίσημη πρακτική στον δήμο.

      Διαγραφή
    4. Γιατί με την ζαμπαρα ήταν ανεπίσημη αλλά ή κονομα κονομα. Ρε ουστ ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  56. Σας διαβάζω και οι περισσότεροι μάλλον είστε κοντά στά πράγματα.
    Νά πω και εγώ την γνώμη μου. Λοιπόν το θεμα είναι πολιτικό και έχει σχέση με την συλλογική λειτουργία τής δημοτικής αρχης. Έχει ευθύνη ο δήμαρχος αλλά περισσότερο ή ευθύνη είναι στούς συμβούλους. Τί να κάνει ο Δήμαρχος όταν ο καθένας έχει τον θεό του και θέλει να εξοντώσει τον άλλον. Κάθε μέρα θα χειροτερεύει η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο δήμαρχος τι να κάνει να τους.κανει να αγαπηθουνε δεν γίνεται. Αποτέλεσμα προεξοφλημενο ή απόλυτη απαξίωση όλων και περισσότερο του δημάρχου. Δυστυχώς για την ναυπακτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αληθεύει οτι στο πρόγραμμα επισκέψεων του Ομπάμα στην Ελλάδα περιλαμβάνεται και η Ναύπακτος;αληθεύει οτι μετά απο παρέμβαση των εν ΗΠΑ Ναυπακτίων του προτάθηκε να αναλάβει από Γενάρη τον Δήμο Ναυπάκτου;΄σύμφωνα δε με πληροφορίες θα΄΄ελθει και ο Τράμπ αν χάσει να αναλάβει τη θέση Κοτσανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. O αεροπόρος πήρε επίσημη προαγωγή σε ΛΑΜΟΓΙΟ και τον είδα να περπατάει καμαρωτος. Α ρε Κοτσανα πρέπει να αναλαβεις το ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί με τον άλλον καθηγητή τον συψα.

      Διαγραφή
    2. Και τον τάκη γραμματέα.

      Διαγραφή
    3. Ο Κοτρωνιάς πάντα ήταν λαμόγιο.
      Ρωτήστε τους παλιούς αεροπόρους συναδέλφους του, που γνωρίζουν.
      Δυστυχώς ήταν η ΝΤΡΟΠΗ της Ναυπάκτου στην Αεροπορία.

      Διαγραφή
  59. Ο Καρακώστας βγαίνει μπροστά για να καλύψει τον ντορό! Κλείνει λακούβες, απαντά στον Παπαθανάση! τρέχει και δεν φτάνει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας ο ίδιος και να βγάλει από το πλάνο τα συντρίμμια της ομάδας του και την απουσία του θείου Τάκη! Ο Καρακώστας για όλες τις δουλειές, μαέστρος, , μπετατζής, κομματικός εκπρόσωπος μα πάνω από όλα ανιψιός του ανύπαρκτου θείου δημάρχου! Μπράβο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ! Για τον θείο ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες το κυριότερο λαϊκιστής!! Μόνο ο Φράγγος κάνει τέτοιες ανακοινώσεις! Ξέχασε να αναφέρει τα ονόματα των συναδέλφων του αρμοδίων. Όλα μόνος του!!! Ντροπή και μοστράρεται για αριστερός!

      Διαγραφή
  60. Ο Καρακώστας νομίζει οτι ακόμα είναι αντιπολίτευση και ρίχνει την μπάλα εκτός γηπέδου. Στο δικό του όμως γήπεδο πέφτουν ρουκέτες. Ο Κοτσανάς λέει τον Κοτρωνιά μπροστά στο δήμαρχο λαμόγιο. Ο Κοτσανάς σκοτώνεται με τον Σαλαμούρα για την επένδυνση στο Αντίρριο.Ο Σύψας έχει πέσει με την κουτάλα στη μάσα. Ο δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα. Ο Ράπτης ψάχνει ποιούς θα κουμαντάρει για την επόμενη μέρα. Και ο υπόλοιπος πάγκος κάθεται και κοιτάζει περιμένοντας κάποιοι και κάποιες αντιδημαρχίες. Και ο Καρακώστας ασχολείται με τον Παπαθανάση. Το τερμάτισε ο Καρακώστας. Πιο κάτω δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΑΜΑΝΤΑ παίρνεις πόντους. Καμία σχέση με τους άλλους. Έχεις λεπτους στόχους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο Κοτρωνιάς πάντα ήταν λαμόγιο.
    Ρωτήστε τους παλιούς αεροπόρους συναδέλφους του, που γνωρίζουν.
    Δυστυχώς ήταν η ΝΤΡΟΠΗ της Ναυπάκτου στην Αεροπορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο κοτρονιας είναι κλεφτοκοτας είναι της τεχνικής σχολής που λέμε. Του πανεπιστημίου είναι αλλοι αυτοί που τζογαρανε την περιουσία τους και τώρα βρήκαν τη νεφραμια. Τσιμπούρια αδίστακτα θα δώσουν τη μάχη μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός τους. Είναι γερή ή μπαζα θα τα παίξουν όλα για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Είναι ολοι βαθιά βουτηγμένοι για αυτό κάθονται. Θα καθόταν αλλιώς ο Κοτρωνιάς που επίσημα καταγράφηκε λαμόγιο; Από τον Παπαθανάση παραιτήθηκε γιατί ήταν αντιπολίτευση και δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι. Θα έμενε ο Κοτσανάς αν δεν ήταν άνεργος; Θα καθόταν ο Σύψας αν δεν είχε μπίζνες στο δήμο; Και είναισυνένοχοι και ολοι οι άλλοι οι μουγκοί που περιμένουν μηνκαι γίνουν αντιδήμαρχοι. Λερώνονται στο περίμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΨΑΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ.....ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ....ΠΟΙΟΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
      ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕς ΤΟΥ Η ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ...ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ

      Διαγραφή
  65. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΥΨΑΣ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί να κλείσει το σινεμα επειδή ο Σύψας είναι κολλητός με το Κωνσταντοπουλο ???
      Θα εξαρτηθεί απο το τι θα πάρει αν δεν έχει ήδη πάρει.
      θα πάρει οδηγίες απο τους αδελφούς και θα πράξει ανάλογα εκτός αν λόγο των γεγονότων φοβηθεί για τη θέση του και λειτουργήσει με βάση τα πρέποντα.ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  66. Τη στιγμή που κυριάρχησε σαν πρωτεύον ζήτημα ή λαμογια στο δήμο τα πράγματα δεν έχουν τελειωμό. Δεν μαζεύονται θα σέρνεται έτσι μεχριτελους κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτη ηθική κατάπτωση. Τάκη λυπάμαι ειλικρινά δεν το περίμενα από σένα. Μονο αυτό δέν τό περίμενα με τίποτα.

      Διαγραφή
  67. δεν με αφορά άμεσα το όποιο επεισόδιο έγινε -> άλλωστε αφού αυτοί που τους αφορά, δεν ασχολούνται περισσότερο, γιατί ν' ασχοληθώ εγώ;

    με αφορά όμως ότι άρχισε ν' ανοίγει η βεντάλια για τις επόμενες δημοτικές εκλογές (κι ας είναι το 2019!)-> φαίνεται ότι κάποιοι παίρνουν θέση στα χαρακώματα κι ετοιμάζουν-σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους και το στρατόπεδο, που θα επιλέξουν!
    όπως έλεγε κι ο Μάο: "αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενδιαφέρει να εμπλακείς ή ακαδημαϊκά. Έτσι σε κουβέντα να βρισκόμαστε!

      Διαγραφή
  68. Ακούω ότι κάποιοι εκεί μέσα ζητάνε τήν διαγραφή του Κοτσανα. Και τα χορτάρια στο χωράφι μου ποιος θα τα κόβει. Είστε καλά ρε θα με πνίξουν τα βατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο Κοτσανας έγινε ξαφνικά νουνος του κοτρωνια. Του άλλαξε το όνομα από θωμα σε λαμογιο. Δεν ξέρω αν το δήλωσε και στο ληξιαρχείο. Μάρτυρες του τελετουργικού σαμαντας και τακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εννοούσε και τους δύο, όχι μόνο τον Κοτρωνιά.

      Διαγραφή
    2. Θωμα το πρώτο πράγμα που διακατέχει τους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων είναι η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Έχεις τεράστιες ευθύνες απέναντι στο σώμα των ενδόξων αξιωματικών που υπερασπίζονται θάλασσα γη και αέρα του Έθνους. Γιατί επιτρεπεις σε ένα βλαχαδερο αγράμματο να σε ισοπεδώνει. Είναι ντροπή για όλους μας.Η αποκατάσταση σου αποτελεί απαραβατο όρο για να παραμείνεις εκεί. Τελεία και παύλα.

      Διαγραφή
  70. Τάκη ή ατμόσφαιρα ζεχνει. Εσένα είναι βουλωμενη ή μύτη σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μίλησε η φωνή των ενόπλων δυνάμεων. Ενός λεπτού σιγή και μετά κλ@νουμε ομαδικά. Εσύ Θωμά μπορείς και να ξύσει τ´@ρχίδι@ σου για την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν δεν ντρεπεσαι.

      Διαγραφή
    2. Εσύ γιωργία σοβαρή γιατρίνα (λες) δε ντρέπεσαι να είσαι ολοήμερα εδώ μέσα. Άλλη δουλειά δεν έχεις;

      Διαγραφή
  72. Κύριε Λουκοπουλε σας υπενθυμιζω ότι είστε Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εσύ τάκη δεν μιλάς. Γραψε χρόνο δημαρχίας να το λες στα εγγόνια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δήμαρχε τον Κοτσανά το έχεις αντικαταστάτη σου όταν εσύ λείπεις και αυτός εσενα και τους συνεργάτες σου Κοτρωνιά και Σιαμαντά σας αποκάλεσε λαμόγια. Πολυ σοβαρές καταγγελίες όταν αυτές προέρχονται από τον πρώτο αντιδήμαρχο του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δημαρχε ποιός ο λόγος πού δέχεσαι από ένα ρεταλοειδες να σε αποκαλεί δημοσίως λαμογιο. Αν προσωπικά δεν σε ενοχλεί δεν ισχύει το ίδιο για τον θεσμό που εκπροσωπεις. Δεν νομιμοποιεισαι ως εκφραστής του θεσμού να αφήσεις στη λήθη και αυτό. Έτσι επιδενωνεις τη θέση σού γιατί τον θεσμό τον ευτελιζεις με ότι χειρότερο άλλο. Δεν έχει συμβεί άλλη φορά τέτοιο γεγονός και για αυτό θα μείνει στο υποσυνείδητο του καθένα εσαεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Φράγγο κάνε και καμιά άλλη δουλειά από το να γράφεις εδώ μέσα. Άμα θές να μιλήσεις στον Τάκη δεν χρειάζεται να τα λες από δω, αλλά ξέρεις ότι σε έχει συνδέσει κανονικά με Κάιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ή έξοδος από τη φαγωμαρα που επιταθηκε με τη συμπεριφορά Κοτσανα είναι ή διαγραφή του. Στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω. Διαφορετικά θα διαλυθεί ή ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Ο Τακης έχει δύο επιλογές.
      1. Διαγραφή Κοτσανα
      2. Παραίτηση
      Παραμονή με Κοτσανα απλά επιδεινώνει την κατάσταση και βυθίζει τον δήμο σε απόλυτη ανυποληψία. Αποφάσεις τώρα αύριο είναι αργά.

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Η Ο ΚΑΡΑΚΑΩΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019.ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ

      Διαγραφή
  78. Ο Συψας μερα με τη μερα αποδεικνυεται μεγαλο το ατου δημοτικης αρχης. Αρεσει δεν αρεσει, ετσι ειναι. Ο ανθρωπος κανει δουλεια και πρεπει να του το αναγνωρισουμε. Αν συνεχισει ετσι το 2019 παιζει να ειναι Ο τοπικος παραγοντας με το μεγαλυτερο πολιτικο κεφαλαιο. Αυτο το αναφερω, επειδη το λεπαντοπρεςς αρεσκεται να "τζογαρει" στα ονοματα των πιθανων υποψηφιων του 2019. Να προσθεσω οτι επειδη ποτε δεν επαιξε αναμεσα στα μεγαλοσχημα τοπικα ονοματα ειναι και ο λιγοτερο φθαρμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ
      ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
      Η ΚΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΩΡΩ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟΣ
      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ?????????????????ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩΩΩΩΩΩΩ ΠΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ο Συψας έβαλε μυαλό και στόχους. Αρχισε τις μπίζνες στο δήμο πίσω από την εταιρεία του αδελφού και κάτω από την τέντα και μαζεύει χρήμα για τις εκλογές. Μεγάλωσε ωρίμασε και είναι έτοιμος για ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Είναι και ομορφάντρας όχι κακομούτρης.

      Διαγραφή
    3. Μπορεί χρήμα να μαζεψει ,ψηφοδέλτιο πως θα συμπληρώσει..ε ρε γλέντια ,,,,,,,που θα βρεί ονόματα?????????

      Διαγραφή
  79. ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΣΕ ΜΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΑΚΗ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΛΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟΔΙΧΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μικρα. ΠΑΡΤΟ Αλλιώς Δημαρχε δεν μπορει να μην ξερεις. Ξεκινα από τα ακρα πρώτα αυτοί σου κάνουν ζημια έναν θα αφαιρέσεις και οι υπόλοιποι θα κάθονται ζουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δημαρχε έρχονται δύσκολες μέρες για σένα πολύ δύσκολες. Σε λίγο θα πέφτουν κορμιά. Τα ΛΑΜΟΓΙΑ παίρνουν θέσεις για αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

      Διαγραφή
  81. Πρώτο ημίχρονο:Κοτσανας-κοτρωνιας 1-0.
    Να δούμε τώρα το δεύτερο ημίχρονο και τι ρόλο θα παίξει ο διαιτητής τακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Κοτρωνιάς με τη Σταρακά καθάρισαν με το ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, το έβαλε η Περιφέρεια στο ΕΣΠΑ, γι αυτό ο Τάκης δεν μιλάει στον Κοτρωνιά. Αυτός φέρνει λεφτά στο δήμο, ο Κοτσανάς μόνο για χόρτα τον έχουνε. Κοτρωνιάς -Κοτσανάς του πήρε και τα σόβρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Χρημα πραγματικο μονο ο Συψας εχει φερει στη πολη. Ολα τα αλλα ειναι "να χουμε να λεμε.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Με το χρήμα μόνο τα λαμόγια ασχολούνται. Οι μύγες στο μέλι μαζεύονται, με χόρτα θα ασχολούνται; Α ρε Αντρέα έγραψες με τα λαμόγια που είπες. Μόνο που θα έπρεπε να πλακώσεις και έναν στο ξύλο. Τότε θα σου ανάβανε και ένα κεράκι στην εκκλησία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τελικά έμαθα τι συμβαίνει τελευταία μέσα στη δημοτική αρχή. Τα λαμόγια του δήμου όλα μαζί συνασπίστηκαν να φάνε τον Αντρέα, γιατί τους ξεβράκωσε! Έχουν μαζευτεί από τη μια τα λαμόγια και οι καθαροί από την άλλη. Ο Τάκης με τον Καρακώστα περιμένουν στη γωνία να σφαχτούν μεταξύ τους και να συνεχίσουν με όποια ομάδα επικρατήσει. Ρε τι δημαρχάρα μας ξημέρωσε! Κατακαημένη Ναύπακτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα.Εννοεις καθαρούς τον Κοτσανα μαζί με τόν συψα και τον μπλιαφα που σιγονταρει τον Κοτσανα? Όλοι οι άλλοι είναι λαμογια? Και ο δήμαρχος? Δεν παίρνεις κάνα χαπακι από το φαρμακείο του μπλιαφα μπας και συνέλθεις? Πάντως καλά δέν είσαι χρειαζεσαι κούρα.

      Διαγραφή
    2. Είναι λάθος το καθαροί-λαμογια. Το μεγάλο θέμα που χρήζει απάντηση είναι η συμπεριφορά Κοτσανα και ποιον εννοεί λαμογιο. Ο κόσμος θέλει το όνομα και κυρίως αποδείξεις διαφορετικά ο δήμαρχος να τον διαγράψει. Δεν μπορεί να πλανάται αυτό το νοσηρό κλίμα καί όλοι να κυκλοφορούν με αυτό το στίγμα επειδή έτσι θέλει ο άρρωστος. Να εξηγήσει δημόσια λοιπόν αυτό που θέλει να πει με στοιχεία ή διαγράφεται άμεσα. Ή τιμή και ή υπόληψη του καθενός δεν μπορεί να γίνεται μπαλάκι πινγκ πονγκ του κάθε προβληματικου. Υπάρχουν άλλοι χώροι για τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν είναι κανένας διατιθεμενος να υφίσταται τέτοιες ύβρεις. Ο καθένας έχει οικογένεια καί ζεί σε ένα κοινωνικό περιβάλλον.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω με τον 10.27 απόλυτα. Λύση άμεσα.

      Διαγραφή
    4. Λύση χτες αλλιώς το μαγαζί διαλύεται.

      Διαγραφή
    5. Το διαλυμένο ποτέ δέν διαλύεται. Ντροπή για την Ναυπακτο κύριε Δημαρχε να δέχεσαι δημόσια τέτοιο χαρακτηρισμό. Τί να υποθέσει κανείς.

      Διαγραφή
  86. Ποίοι οι καθαροί και ποία τα λαμόγια???? εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η ΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ;;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ.Η ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Διαπράττει συνέχεια το ίδιο λάθος ο lepantopress που δείχνει πως δεν είναι ναυπάκτιος. Δήμαρχος και Κοτσανάς είναι τρελό να συγκρίνονται. Ο ένας έχει αποδοχή ίσαμε με τον Όλυμπο κι ο άλλος ίσαμε με το προφήτη Ηλία στο κάστρο. Αν σε περίπτωση εκλογών υπήρχαν μόνο δυο αντίπαλοι, Τάκης-Κοτσανάς, ο Τάκης θα έπαιρνε ποσοστό που θα ζήλευε και ο Κιμ πωςτον λένε στη βόρεια Κορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Από τον Σιουτο στον καρκατσουλη και τώρα στον Κοτσανα. Α ρε Επαχτε που θες να βγεις και στο ξέφωτο όπως έγραψε κάποιος δικός σας αιθεροβαμων. Ρε βαρεμενοι τι ξέφωτο για να γελανε και αλλού? Για τον μπουτο είστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα για ύπνο ρε βλακα που θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ το Κοτσανα.τι σχέση έχει ο αντρεας με τον κάθε καρκατσουλη ηλιθιε.

      Διαγραφή
    2. Ο Κοτσανας ξεφτιλίζεται μόνος του δε χρειάζεται τη βοήθεια κανενός είναι ο χαρακτήρας του εκρηκτικός και σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο μόρφωσης έρχεται και δένει το μείγμα το ζήτημα είναι μας αρέσει να μας εκπροσωπεί ένας τέτοιος άνθρωπος γιατί όταν λειτουργεί μόνο για τον εαυτό του είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα όταν όμως λειτουργεί σαν αντιδήμαρχος συγνώμη αλλά αφορά όλους μας γιατί έχουμε το δικαίωμα να τον κρίνουμε.
      πιστεύω πως κάπως έτσι νοιώθουν οι περισσότεροι και ο δήμαρχος έχει μεγάλο δίλημμα από τη μία πρέπει να τον διώξει γιατί αλλιώς ξεφτιλίζει τα πάντα και από την άλλη σκέφτεται πως θα ζήσει?

      Διαγραφή
  90. Να μπεί από το ΤΕΧΝΙΚΟ αντιδήμαρχος να δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τακη είχες πει οτι στο τέλος της θητείας σου θέλεις να είσαι πάλι ο Τάκης. Πως νοιώθεις, νομίζεις θα τα καταφέρεις, πολύ αμφιβάλλω με τα λαμόγια που έμπλεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Να μπεί από το ΤΕΧΝΙΚΟ αντιδήμαρχος να δούμε άσπρη μέρα.

    ΤΕΛ η μεγάλη του γένους σχολή!!!!!!!!!!

    Ο επόμενος δήμαρχος (Τσουκαλάς) θα είναι από ΤΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΤΕΛ άμα λάχει να 'ουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΑΝΤΡΕΑ να βγεις στην εφημερίδα να ζητήσεις ΣΥΓΝΩΜΗ. Ότι εκανε και ο Συψας για το ατόπημα που έκανε που αποκάλεσε και διαχώρισε τους ανθρώπους τις Ναύπακτου σε κατηγορίες. Αντε ένα γραπτω συγνώμη ειναι δεν είναι τιποτα. Και μετα από λιγο καιρο .....ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή