Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Φάκελος Ξενία



Ο Παπαθανάσης πριν σκάσει η βόμβα μέσα στο σπίτι του με την ανεξαρτητοποίηση Τσουκαλά και Τραχύλη έριξε μια άλλη βόμβα στο συμβούλιο.
Υπάρχει κίνδυνος και να μην προχωρήσει το ΞΕΝΙΑ  είπε ο Παπαθανάσης.
Μίλησε για οριζόντιες και κάθετες ιδιοκτησίες και για νομιμοποιήσεις μέσα από γνωμοδοτήσεις νομικών που θέλουν πολύ ψάξιμο.
Ζήτησε να παρέμβουν οι μηχανικοί της πόλης για να ελέγξουν την υπόθεση.
Οι μηχανικοί της Ναυπάκτου  θα το κάνουν τσάμπα και εθελοντικά.
Γιατί η δημοτική αρχή έκανε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 24.600 ευρώ σε μηχανικούς της Αθήνας για να μελετήσουν  το βαρύ όπως φαίνεται φάκελο του ΞΕΝΙΑ. 

100 σχόλια:

  1. Παπαθανάσης μεγάλο κεφάλαιο του δημοτικού συμβουλίου...
    ξέρει αρκετά και μιλάει με άνεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπαθανάσης κάνει αντιπολίτευση και αυτο δεν αρέσει στον Ντίνο. Ο Ντίνος χαζοχαρούμενο παιδί χαρά γεμάτο δεν θέλει να στριμώξει κανέναν γιατί θέλει να γίνει δήμαρχος και θέλει να πάρει όσους μπορει από τον Τάκη. Τώρα που βλέπει τον Παπαθανάση να ανεβαίνει τον χτυπάει για να πάρει κεφάλι αυτός. Το αρνί που φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος τις περισσότερες φορές, αυτό αν δεν το ξέρει ο Ντίνος θα το καταλάβει τα επόμενα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα έχει τύχη όμως γιατί τον ζηλεύουν...μετά τις αποτυχίες έρχονται επιτυχίες Θανάση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύγκρουση ΝΤΙΝΟΥ με ΣΟΥΤΟ.
    Σύγκρουση ΟΓΚΟΛΙΘΩΝ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΑΝΑΜΕΤΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε δεν πάτε να .......... όλοι σας κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο. Παπαθανασης ζει τη ζωαρα του , και θυμαται τη Ναυπακτο καθε 4 χρονια. Ασε μας ρε Σακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ, ΕΛΑ ΤΣΕΛΙΟ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΕΛΙΟΣ vs ΖΑΜΠΑΡΑ θα είχε ενδιαφέρον!!!

      Ο χειμώνας είναι πίσω ακόμα....

      Διαγραφή
    2. Πέστε κάτι για λαμογια, για αρπαχτες, για ανωμαλία, κάτι να φτιαχτουμε, πέστε οτιδήποτε πικάντικο για ραπτη, για Κοτσανα, για συψα που έχουν κανει το τρίο μπελκαντο ή το τρίτο το μακρύτερο. Τη βρίσκουμε και μεις τελικά με την ανωμαλία. Άντε ρε ραπτη γραψε κάτι τί σκαρφίζεται, ρε Κοτσανα στον επόμενο τόνο τι ώρα είναι, συψα το επόμενο πτυχίο σου θα είναι στη ρουλέτα? Πέστε κάτι επιτέλους θα σαλταρουμε.

      Διαγραφή
    3. Ρε ΛΑΜΟΓΙΟ που σου αρέσει να χυδαιολογεις δεν βλέπεις ποιοι σε εκπροσωπούν τότε να σου πω να μάθεις. Ο Φραγκος κατηγορείται για πλαστογραφία που έχει σχέση με χρήματα του δημοσίου δηλαδή δικά σου. Ο Κοτρονιας και ο Κουκουνας που κάνει τη σιγαλοπαπαδια έχουν κάνει γερή μπάζα και συνεχίζουν να ξαφριζουν ότι βρίσκουν μπροστά τους. Εσύ ασχολείσαι με τον Κοτσανα που παραβίασε το πρωτόκολλο του καθως πρέπει. Είσαι βλακας ή κάποιος που σε βολευει το κουκουλωμα.Αυτο μόνο εσύ το γνωρίζεις αλλά μη θεωρεις όλους τους άλλους χανους.

      Διαγραφή
  8. Τα Λαμογια Κο-Κου-Σω πρεπει να τα τελεψεις Λουκοπουλε . . . μην ακους τον ανηψιο και τον αφηνεις να κανει παιχνιδι. Εισαι κοντα 80 κριμα ειναι να στιγματιστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. quiz;ποιός απο την δημοτική αρχή έχει προσκληθει στο δείπνο του Τσίπρα απόψεβράδυ στην Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βοηθεια κοινου, Λαμογιο η οχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή μεγαλύτερη επιτυχία του Λουκοπουλου που θα μείνει για να θυμόμαστε είναι ή επισημοποίηση και εν τοις πραγμασι εφαρμογή της φράσης ΛΑΜΟΓΙΑ στη δημόσια ζωή του δήμου. Δεν ήταν εύκολο χρειαζόταν δουλειά και πολύ προσπάθεια. Εύγε του λοιπόν και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

      Διαγραφή
    2. Ντάξει αρκεί καθένας να προσθέτει κάτι στο πέρασμα του ανάλογα με τις δυνατότητες του.

      Διαγραφή
    3. Άσε μας ρε φίλε. Από παρθενογένεση ήρθαν τα λαμογια?

      Διαγραφή
    4. Όχι δα απλά τώρα έγινε ή επίσημη αναγνώριση και αποδοχή.

      Διαγραφή
    5. Πάντως ή λαμογια έλαβε σάρκα και οστά με επιστημονική εφαρμογή και τεράστια αποτελέσματα επί θητείας ζαμπαρομπουλεδων και τώρα έγινε ή κατοχύρωση δικαιωμάτων. Από δω και πέρα το μήνυμα είναι: γίνε και συ ένα ΛΑΜΟΓΙΟ μπορείς. Στους χαλεπους καιρούς που βιώνουμε αποτελεί τη μοναδική διέξοδο.

      Διαγραφή
    6. Βαθιά νυχτωμενο σε βλέπω. Θεωρεις τόσο εύκολο να γίνεις Φραγκος ή Κοτρονιας ή έστω Σωτηροπουλος του ταληρου.

      Διαγραφή
    7. πολύ εύκολα ρε φίλε βγάζεις συμπεράσματα.πές μας και μας που είμαστε ανενημέρωτοι να μάθουμε τι συμβαίνει; Εγώ πάντως χωρίς να γνωρίζω αυτοί που αναφέρεις δεν μου μοιάζουν, μια χαρά φαίνονται. ο χαρακτηρισμός πρέπει αν συνοδεύεται και με στοιχεία, νομίζω. Διαφορετικά αν ξέρεις και δεν μιλάς, τότε συμπεραίνω ότι είσαι εσύ το λαμόγιο και προσπαθείς να ρίξεις αλλού το ενδιαφέρον της κοινωνίας.

      Διαγραφή
  11. Μπορει καποιος να βοηθήσει ωστε να βρουμε ποιους ειπε ο Κοτσανας Λαμογια?

    Α δεν ξερω εαν ζητησε συγνωμη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σίγουρα τον Κοτρωνια και μάλλον και τον Σαμαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Συψα μουγκα.

      Διαγραφή
    2. Κοτσανας και Κοτρωνιας είναι ίδια ακριβώς λαμογια γι αυτό τρώγονται.

      Διαγραφή
    3. Τί σχέση έχει ρε ΛΑΜΟΓΙΟ ο Αντρεας με τον κομπλεξικο αρχοντοχωριατη με επάγγελμα αρχιλαμογιο?

      Διαγραφή
    4. Αντρεα εισαι μεγαλη δυναμη. Τους λες ΛΑΜΟΓΙΑ on camera και δεν απανταει κανενας.
      Αρα 1)ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ και μαλιστα αδυναμα να αντιδρασουν, 2) εισαι καθαρος ουρανος.

      Διαγραφή
  13. Εσύ Λουκοπουλε μας λες προσπερναμε και προχωραμε μήπως σε έχουνε στο τσεπακι τους τα λαμογια? Δεν βρίσκω άλλη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λουκοπουλος ακούει Κοτσανας και βλέπει στον ύπνο τού τον αείμνηστο κολοβο.

      Διαγραφή
  14. Λουκοπουλε μπορείς ή θέλεις να ελεγξεις τα λαμογια διαφορετικά τράβα σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τακης μπορεί να ελέγξει το φράγκο το κοτρωνια και το Συψα.Μαλλον αστεία θες να μας πεις πρωί πρωί.

      Διαγραφή
  15. Για το δημοσίευμα του αστροναυπακτος περιμένουμε απάντηση.ισχύει το δημοσίευμα;Αν ναι ποιος τα τσέπωσε;ποιος πήρε τα διπλά κατασκευαστικά;Ο κυρίως καρακωστας παλιά έλεγε για τους νταβαντζιδες του παζαριού μήπως ξαναήρθανε;γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό μας λέει και με συμμετοχή ναυπακτιου στη μοιρασιά.Περιμένουμε απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κάτι γράφεται ή ακούγεται δημόσια δεν κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Δημαρχε υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις που αφορούν την ηθική υπόσταση συνεργατών σου. Πώς τα ξεπερνας και λες ότι προχωρας.Δεν είναι λειτουργία δημάρχου αυτή. Εκτός και κρύβεται κάτι άλλο που προς στιγμή δεν γίνεται αντιληπτό.

      Διαγραφή
    2. Τί λες τώρα. Ο άνθρωπος δεν νοιώθει τίποτα χρόνο μετράει μέχρι να την κάνει μπας και γλιτώσει από τα χειρότερα. Δεν υπάρχει γυρισμος ου μπλεξεις.

      Διαγραφή
  16. Καλά Μαρία νομίζεις ότι ο Τάκης διαβάζει λεπαντοπρες; αν θες να ρωτησεις το στο ΔΣ! Αν έχεις τα κότσια για να πάρεις την απάντηση. Επώνυμα Μαρία!,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι αυτό το σάιτ. Ο Κοτσανας είπε δημόσια για ΛΑΜΟΓΙΑ μία εφημερίδα έγραψε για μάσα στα παζάρια έξω οι δημοτικοί σύμβουλοι του τάκη μιλάνε για λαμογια και ανυπαρξία δημάρχου. Άσε τη ζαμπαρα ήσυχη.

      Διαγραφή
    2. Γιατί η άεργη Ζαμπάρα είναι από άλλη κοψιά; Πως ζει τώρα που έφυγε από τον δήμο η επί 12/ετία επαγγελματίας πολιτικός; Γιατί παραμένει στη Ναύπακτο, κάνοντας ότι (μας) δουλεύει; Πριν είχε δικαιολογία το παιδί της, τώρα τι;;;

      Διαγραφή
  17. Το πολύ να σου απαντήσει ο Αντώνης αυτού Καρακώστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Κοτσανας δημόσια απείλησε τον "δήμαρχο" ότι θα τα πούνε γιατί δεν του τηλεφώνησε και γιατί κάλεσε στη σύσκεψη με τον υπουργό τα λαμογια Κοτρωνια και σιαμαντα. Ο "δήμαρχος" το προσπέρασε και προχωράει δεν κατάλαβα. Αποδέχεται τον εκβιασμό ότι έπρεπε να πάρει την άδεια του Κοτσανα για την συνάντηση με τον υπουργό και κακώς είχε μαζί του τα συγκεκριμένα λαμογια? Το είδε όλη ή Ελλαδα. Ή αντί περιφερειάρχης κινδύνευσε να τραυματιστεί από τη συμπεριφορά του προβληματικου. Πως μπορεί να μένει στη θέση του αντ'αυτου ένας άνθρωπος που δηλώνει επίσημα τραμπουκος και επικίνδυνος να προκαλέσει σωματική βλάβη. Αυτά μόνο με αυτόν τον "δήμαρχο" προσπερνουνται. Λυπάμαι και διερωτωμαι πως είναι δυνατόν να συνεχίζει να παίζει έναν ρόλο που μόνον οίκτο προκαλεί πια. Λουκοπουλε το δημαρχιλικι δεν είναι αστειακι για πιτσιρικαδες κατάλαβε το μία και καλή. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ξεφτυλιζεις την πόλη σε όλη την επικράτεια και σε τελευταία ανάλυση δενψηφιστηκες για αυτό. Άλλα μας έλεγε προεκλογικά και τώρα το μόνο που φέρνεις είναι τον εξευτελισμό και τη λαμογια. Παίξε το ρόλο που σε έταξε ο λαός ή διαφορετικά παραιτησου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΟΥΖΑ . ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ !!!

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ρε φίλε. Μερικοί ξέχασαν την αλαζονεία των ζαμπαρομπουλεδων αλλά τους χρειάζεται να ξανάρθουν για να δουν τι σημαίνει βερυκοκο.

      Διαγραφή
    3. Αλαζονεία είναι η δική σου που πας και κόβεις κορδέλα στα έργα των ζαμπαρομπουλέδων. Τη Δευτέρα θα πας στα εγκαίνια του σχολείου που έφτιαξαν οι ζαμπαρομπουλέδες και εσύ τους πολέμησες με μίσος.Μετά θα εγκαινιάσεις την ανάπλαση, το νερό στα δυτικά και άλλα. Αλλά συριζοανελ είσαι και κολλητός της δεξιάς του σύψα γιαυτό το έργο το λες αλαζονεία και το προσπερνάμε το χειροκροτάς.

      Διαγραφή
    4. Ο Τακης κάνει προσπεραση σε διπλή γραμμη σε δρόμο όλο νταλίκες.

      Διαγραφή
    5. Με νταλικερηδες τύπους Κοτσανα συψα Ραπτη και σία.

      Διαγραφή
  19. Ξέχασες ότι και αυτήν την Παρασκευή έχει εγκαίνεια στο Καπη Γαλατά ο Ράπτης. Φόρα το ημίψηλο καπελάκι και τράβα να σε δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ράπτης είναι ο μόνος ικανός και αθορυβος. Ασχολείται με την ουσία και όχι με το θεαθειναι και τις εσωτερικές κόντρες. Το έργο του μιλάει και κάποιοι πατανε πάνω του για να σταθούν.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να τού μοιαζες.

      Διαγραφή
  20. Σε τι μπορείς να συγκριθείς μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μοναδική όαση σε αυτό το συμφερτο που διοικεί τον δήμο.Σε κάποιους δεν αρέσει τί να κάνουμε.

      Διαγραφή
  21. Στη νυν Δημοτική Αρχή παράγουν έργο ουσιαστικό στο αντικείμενο τους οιΡαπτης και ΚΟΤΣΑΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο συψας παιδιά αγωνίζεται.

      Διαγραφή
    2. Και ο Σαμαντας για να πάρει άδεια ο Τσιρωνης

      Διαγραφή
    3. Άσε τον Σαμαντα έχει πολιτικό λουμπαγκο.

      Διαγραφή
  22. Επιτέλους σταματήστε!
    Σόλους εσάς που έχετε ξεφύγει αφιερώνουμε ένα ποίημα του διαθέτη....

    "φούσκωσε κακιά φουρτούνα
    και φοβάμαι μη συμπάρη
    του παλιού καιρού τη σκούνα
    πόχουμε άστοχα μπαρκάρει

    πάρτε μέντα καπετάνιοι!
    θα χαροπαλέψουμε όλοι
    για να φτάσουμε λιμάνι
    για να βρούμε αραξοβόλι

    μας χτυπάει το κύμα φάτσα
    κι όλο πίσω μας αμπώνει
    μειναμε χωρίς πριμάτσα
    δε δουλεύει το τιμόνι

    μας σαρώνουν πρίμα-πλώρα
    τα στοιχειά ξεφρενιασμένα
    θα μας σπάσουν ήρθε η ώρα
    το κατάρτι την αντένα

    όρτσα-πότζα μήνες, χρόνια
    νοσταλγοί κλωθογυρνούμε
    στα καστέλια στα τροιζόνια
    δίχως έπαχτο να ιδούμε

    πολεμάμε κι είναι τρέλα
    με το χτεσινό μας φλόκο
    δίχως σημερινή προπέλα
    τον αυριανό σορόκο

    μα πότε, πότε αναιώνια
    δεν τημ ξαναβλέπουμε, όχι,
    στα παλιά όπως ήταν χρόνια
    τη μικρή ζεστή μας κώχη... - ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ποιηση!!......σα δεν ντρεπεσαι.......

      Διαγραφή
    2. Στη πόλη του ποιητή ακαδημαικού και διαθέτη Γεωργίου Αθανασιάδη Νόβα απαντάμε με ποιήματα. "όλα σε αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρωμε τι λέγεται ντροπή δυστυχία σου, Ελλάς (Έπαχτε) με τα τέκνα που γεννάς,ω! Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαιδάρους βγάζεις τώρα?

      Διαγραφή
    3. Ποιητής εκ του προχείρου, έχων την μορφή του χοίρου

      Διαγραφή
  23. Χώρος Παζαριών: Σκουπίδια παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημαρχε τί περιμένεις δεν βλέπεις ότι ο Κοτσανας έκοψε πέρα. Στείλε να μασουν τα σκουπίδια τί περιμένεις και τί φταίνε οι κάτοικοι έχουν περάσει είκοσι μέρες έλεος.

      Διαγραφή
  24. "Τα προσπερνάμε και προχωράμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Που είναι τα λαμογια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήμαρχε κράτα δυνατά το δοχείο με το μέλι �� γιατί οι συνεργάτες σου πήραν μεγάλο κουτάλι....και τσακώνονται μεταξύ τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φραγκος και Κοτσανας έδιναν ρέστα όταν ή τερνα εστρωνε άσφαλτο ο Συψας κοιμόταν εκεί όσο είχε μάσα. Τώρα μας άφησαν τόνους σκουπιδιών και όλοι εξαφανίστηκαν. Τώρα δεν υπάρχει άλλη μάσα. Ντροπή σας ΛΑΜΟΓΙΑ και συ δημαρχε που υιοθετεις όλα αυτά δεν πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά γιατί για αυτή που σε βαλαμε δεν κάνεις.

      Διαγραφή
    2. Ρε ΛΑΜΟΓΙΟ κοτσανα παίζεις με την υγεία των παιδιών μας? ΛΑΜΟΓΙΟ του κέρατά στείλε μία σκουπιδιαρα να καθαρίσει.

      Διαγραφή
  27. Μεγαλύτερο ΛΑΜΟΓΙΟ από το ΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΛΕΜΕ - ΠΑΕΙ ΑΚΟΠΑ - ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΟΦΙΛ
    Ὁ Ναυπάκτου Ἱερόθεος σέ διεθνές συνέδριο
    Ὁ Γέροντας Σωφρόνιος καί ὁ Ὅσιος Παΐσιος Βελιτσκόφσκι στό Ἰάσιο Ρουμανίας.

    ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ: ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΙΚΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ESSEX

    ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΦΡΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΦΟΥΡ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ)

    Σέργιος-Σωφρόνιος Σαχάρωφ: Ο πράκτορας των Εγγλέζων
    http://www.markoseugenikos.gr/index.php?name=o.praktoras.ton.egglezon

    Πατήρ Δημήτριος. Ο Άγγλος κατάσκοπος που λειτουργούσε στο Κολωνάκι...

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/patir-dimitrios-o-anglos-kataskopos-pou-litourgouse-sto-kolonaki-exomologouse-ti-vasiliki-ikogenia-ekane-agiasmous-se-aristokratika-spitia-epexe-rolo-sta-dekemvriana-ke-to-rolo-tou-apokalipse-o-ri/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ενας διεθνους βεληνεκους ιεραρχης που οταν τον ρωτουν για την καταγωγη του απαντα οτι ειναι απ τη Ναυπακτο!!!! αυτα εισπραττει απ τους ναυπακτιους που δυστυχως ποτε δεν μπορεσαν να δουν περα απ τη μυτη τους και γιαυτο ο τοπος ειναια σ αυτα τα χαλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό παιδί στη γειτονιά
      κακός μπελάς στο σπίτι!!!

      Διαγραφή
  29. τι είναι αυτά που λέτε. θα σας τραβήξει το αυτί ο αντ' αυτού εξοχότατος ΚΟΤΡΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καταημένε Έπαχτε τι σου 'μελλε να πάθεις απ' τα ανεμομαζώματα την αίγλη σου να χάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιητής εκ του προχείρου, έχων την μορφή του χοίρου

      Διαγραφή
    2. Αφήστε τους παπάδες στη δουλειά τους δεν θα ασχοληθούμε και με αυτούς έχουμε άλλα θέματα. Κόβει λορδας και σεις μ@λ@κιζ@στ@.

      Διαγραφή
    3. Ένα μέρος της λόρδας οφείλεται και σε αυτούς που πληρώνουμε σαν δημόσιους υπάλληλους χωρίς να προσφέρουν τίποτα αδερφέ. Τους παπάδες που έχουν μόνον δικαιώματα και μ@λ@κιζ@νται!

      Διαγραφή
    4. Ή σωτηρία της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα!!!

      Διαγραφή
  31. Τα προσπεράσανε όλα τα συντρόφια και προχωράνε. Ενωμένοι στη μάσα μαζί στην εξουσία. Ζήτω Καρακώστα! Εσύ, εσύ, εσύ μας οδηγείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν το φλεβαρη καταφέρει ο Τακης να βρεί μία θεσουλα έμμισθη για όλους θα πάνε όλα καλά. Μη γελιεστε όλα για την τσέπη γίνονται όλα τα άλλα είναι για τους βλακες.

      Διαγραφή
    2. Ακούω την σμπουκη που βάζει όρο ότι άν δέν πάρει μισθό θα τα τιναξει στον αέρα. Ακόμα και ο κοφινης απειλεί ότι θέλει θέση με μισθό. Είναι αυτό που λένε ότι μάθανε πως γ@μι@μ@στε πλακωσαν κι οι γύφτοι. Ρε ΛΑΜΟΓΙΑ του κέρατά θέλετε ένα βρωμοξυλο όλοι σας με πρώτο τον δήμαρχο που κάθεται σουζα στα λαμογια. Αλλά και αυτός την τσέπη μας κάνει κουμάντο όχι τη φουσκωμενη δική του. Σαν δεν ντρέπεται που γίνεται ρόμπα για μία φωτογραφία αλλά τόσο καταλαβαίνει.

      Διαγραφή
  32. Φιλε μην ασχολείσαι με την Σμπουκη γιατι η Σμπουκη εχει μισθο και δεν εχει ανάγκην κανέναν. Είναι αξιοπρεπείς και δεν την στοιχειώνουν τα λαμογια. Και οφείλω να πω πως δεν εχει αναφερθεί ποτε για έμμισθη θεση την θεση της ΚΕΔΝ αναρωτηθηκες γιατι δεν τη θελει;;;Άλλη την φλερτάρουν περίμενε και θα δεις ....ποιος θελει τα λεφτα. Π Ε Ρ Ι Μ Ν Ε Ν Ε ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα γραμματική και μετά μπορείς να διαπραγματεύεσαι θέσεις και αξιώματα Αγγελική. Μπορείς να διοικήσεις αγράμματη ούσα;

      Διαγραφή
    2. Ο κοτινης διαδίδει στο λιμάνι ότι έχει κλειδώσει αντιδημαρχια. Άλλος χωροφύλακας μας έκατσε. Ειμαστε για κλάματα. Έχει κάψει κόσμο και κοσμακη θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι. Πρώην συνάδελφοι του μιλάνε για μεγάλο λαμογιο και άτομο άξεστο σκέτο βλαχαδερο. Έχει μάθει στο τσεπωμα και δεν καταλαβαίνει γρι.

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε Τάκη τα μισά να είναι σωστά από αυτά δεν ντρεπεσαι? Υπάρχει παρακάτω να σε εκβιάζουν τα βλαχαδερα? Μία ο Κοτσανας την άλλη ο κοτινης τι σχέση έχεις με αυτό το σκυλολοιμε αυτά τα αρπακτικά. Ήθελα να ξέρω πως νιώθεις και αν κοιμάσαι ήσυχος. Έχεις γίνει το ίδιο φαίνεται. Ισχύει ότι με γκαβο θα κοιμηθεις γκαβος θα γίνεις.

      Διαγραφή
    4. Αφού ενσωματώθηκε ο Καρακώστας με τα λαμογια τι θα κάνει ο Τακης. Θείος και ανηψιός κόλλησαν από αρχομανια και άντε να τους κάνεις καλά δέν χαμπαριαζουν με τίποτα πεσε φίλε ότι θες οι φωτογραφίες να βγαίνουν και μικρόφωνο να ξεκ@βλ@ν@@ν.

      Διαγραφή
    5. Πέρα από τις υπερβολές που λέγονται για μερικούς δεν βλέπω τίποτα και τι λένε όλοι οι άλλοι της παράταξης. Δεν μπορεί να μην βλέπουν και να μην ακούνε έξω τι γίνεται. Τόσοι άνθρωποι συντάχθηκαν σε αυτό το συνδυασμό δεν βγαίνει κανένας να πει κάτι ή δεν λέει σε συναντήσεις που κάνουν εσωτερικά.

      Διαγραφή
  33. 5.10 Φοβάσαι μην σου πάρει την αντιδημαρχια η Σμπουκη η ο Κοτινης ; Οσα δεν φθάνει η αλεπού τα λεει κρεμαστάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή σμπουκη είναι ικανή και τουλάχιστο πιό ικανή από κάτι λαμογια που είναι τώρα. Τουλάχιστον την ξέρω είναι αγνή δεν έχει ιδιοτέλεια.

      Διαγραφή
    2. Αφού λες ότι τη ξέρεις να σε ρωτησω τι πιστεύεις είναι γκαγκα ή οχι και άσε τα υπόλοιπα για τους χαζους που τη ψηφίζουν.

      Διαγραφή
    3. Δεν μου λες ρε φίλε εκτός από λαμογια τι περισσότερο έχουν ο Συψας ή ο κοτρονιας.καλυτεροι είναι και ή σμπουκη και ο κοτινης ακόμα και ο κονιδας.

      Διαγραφή
  34. ΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΤΙΝΟΣ. ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξυπναδα μεγαλη......για τη nasa...γελοιε...

      Διαγραφή
    2. Η ειρωνεία να λείπει... πονηρέεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  36. Γράψτε τίποτα καλό. Κάνει και κρύο. Μέσα είμαστε. NOVA δεν έχουμε
    Προχτές με το ΔΣ καλά περάσαμε. Λες και έχουμε άλλες επιλογές.
    Για να βγείς στη Ναύπακτο χρειάζεσαι καραμπίνα, φοβάμαι θα έρθουν λύκοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ηηηηηηηηηη...........θέλεις να πεις! Γιωργίααααα γρήγορα στη δουλειά σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έρχεται χειμώνας πραγματικά και μεταφορικά. ΔΕΝ τα βλέπω καλά θα πέσει στυλιαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όποιος είναι εξουσία ...στυλιαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή