Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ο Γούλας το «δέκα το καλό» του Λουκόπουλου



Τριήμερη αναβολή ζήτησαν οι κάτοικοι της Βλαχομάνδρας από το δήμαρχο, ώστε την Κυριακή να κάνουν Γενική Συνέλευση και να πουν τη γνώμη τους για το πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Δήμος  για το ΧΥΤΑ.
Ο Καρακώστας , που όσο ήταν αντιπολίτευση ήταν το πνεύμα και η ψυχή  της έκφρασης του λαού, τώρα που είναι εξουσία ζήτησε να μην περιμένουν τη γενική συνέλευση της Βλαχομάνδρας γιατί  η απόφαση θα είναι νόθο παιδί και νόθα έκφραση των κατοίκων της Βλαχομάνδρας.
Ο Κοτσανάς επέμενε ότι επί 4 χρόνια όταν ήταν στην αντιπολίτευση μαζί με τον Καρακώστα άκουγαν τις προτάσεις των προέδρων .
Και ο πρόεδρος της Βλαχομάνδρας είπε να περιμένουν την Κυριακή για να γίνει η συνέλευση.
Στην επιμονή του δημάρχου, του Σιαμαντά και του Καρακώστα ο Κοτσανάς επέμενε  γιατί πρέπει να  ξεχάσουν ότι έλεγαν 4 χρόνια στην αντιπολίτευση ;
Μάλιστα είπε ότι αν πάμε χωρίς συναίνεση των κατοίκων  κάποιοι μπορούν να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να ακυρώσουν το έργο.
Και ζήτησε και αυτός αναβολή.
Την αναβολή ψήφισαν  4 αντιδήμαρχοι και όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πλην  του Γούλα.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 10 κατά της αναβολής και 9 υπέρ. 
Με έναν ψήφο διαφορά το θέμα συζητήθηκε χωρίς την απόφαση της Βλαχομάνδρας.
Η δέκατη ψήφος του Γούλα έγινε «το δέκα το καλό»  του Λουκόπουλου.

238 σχόλια:

  1. Προσεχώς θα εξελιχτεί σε useful item του καρακώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπρος στον δρόμο που χάραξε ο Νταου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαναπροσδιορισμός του λαϊκισμού. Τα καθορισμένα όρια του δεν αρκούν και δεν εκφράζουν πια.τις σημερινές συνθήκες. Όσο πιό χαμηλά τόσο πιό καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλός είναι ο Γιώργος, αλλά πρέπει να πετάξει από πάνω του τον Νταουσάνη, ο οποίος είναι η χειρότερη μορφή πολιτικού. Ας κοιτάξει το μέλλον του -γιατί έχει- χωρίς τον μέντορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός Γουλας ρε σεις. Χωρίς τον Νταου δεν υπάρχει. Αν έχει κοτσια να κόψει πέρα νατον δούμε. Αμ δε.

      Διαγραφή
    2. Το παιδί έχει ξεπεράσει τα όρια του. Τώρα πιστεύει ότι θα τον φωνάξουν να ηγηθεί των ενωτικων. Μιλάμε για καβαλικεμενο.

      Διαγραφή
    3. Ο γουλας έχει κουράσει και πρέπει να μείνει παραπισω. Ήρθε ή ώρα του Γιωργου Ασημακοπουλου.

      Διαγραφή
    4. Ναι είναι ο πιο κατάλληλος και είναι γνώστης.

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΑ Ο ΓΟΥΛΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Αμφιλεγόμενο πρόσωπο ο Γούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι και πολύ αμφιλεγόμενη προσωπικότητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Γουλα αφού δεν πήγες στην ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑ.....ποιον ακούς τον προεδρο που έκανε πέντε απανοτες κολοτουμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Σαμαντας Καρακωστας δούλεψαν τον Κοτσάνα τον Γουλα θα τον τσαλακωσουν άγρια ταζοντας του αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο γεωργο δημοκρατης και εσυ.....σιαμαντας απαραδεκτος προεδρος.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι πολύ κάτω από το μέσο επίπεδο του πολίτη που ζει σε αυτή την πόλη. Αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους που θέλουν ειλικρινά να δουν την πόλη να προοδεύει. Ποιός Γουλας και Συψας και να μην πω για άλλους άφωνους και άσχετους αντιλαμβάνονται περισσότερα από τον μικρόκοσμο τους και την ανάγκη τους για υπαρξιακή αναγνώριση.

      Διαγραφή
    2. Ο Τακης τα μάζεψε ο Καρακώστας τα εκκολαψε. Ας τα γευτούν.

      Διαγραφή
  10. Κάπου διάβασα ότι οι τέσσερις της Σαγκαης πλακωθηκαν στο λιμάνι μεαλλον παράγοντα της δημοτικής αρχής.ποιος σήκωσε αυτό το φορτίο που ανήκει αποκλειστικά στον δημαρχο. Ο δήμαρχος περί αλλά τυρβαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oi tesseris plakothikan me ton italo sto limani. O italos den masaei kai den kolonei stis magiea toy provlhmatikou. Italiano mafioso cosanostra capucino pomodoro aqua sporka.

      Διαγραφή
    2. Oi tesseris plakothikan me ton italo sto limani. O italos den masaei kai den kolonei stis magiea toy provlhmatikou. Italiano mafioso cosanostra capucino pomodoro aqua sporka.

      Διαγραφή
    3. Oi tesseris plakothikan me ton italo sto limani. O italos den masaei kai den kolonei stis magiea toy provlhmatikou. Italiano mafioso cosanostra capucino pomodoro aqua sporka.

      Διαγραφή
    4. Oi tesseris plakothikan me ton italo sto limani. O italos den masaei kai den kolonei stis magiea toy provlhmatikou. Italiano mafioso cosanostra capucino pomodoro aqua sporka.

      Διαγραφή
    5. Για ποιος Ιταλό μιλάς ρε διαταραγμένε, για τον Σαλαμουρα; Μάθε λοιπόν ότι οι τέσσερις της Σαγκάης πλακώθηκαν με τον Σιαμαντά.

      Διαγραφή
  11. Ο Τακης έδωσε βήμα και εξουσία σε ανθρώπους προβληματικους και λαμογια. Ο Κοτσανας έψαχνε να βρεί κάπου να χωθεί για να κάνει την μπάζα του. Δεν ήταν εύκολο δεν τον ήθελε κανένας άλλος. Το παιδί δεν είναι καλά. Βρήκε τον τάκη και αφού κονομισε δύο χρόνια και βολεψε και τους συγγενείς του τώρα αγκαλιάζει τον μπλιαφα για τον επόμενο γύρο και να εκβιάσει ταυτόχρονα να μείνει αντιδήμαρχος. Ο Τακης θα κατεβάσει τα παντελόνια γιατί δεν έχει κοτσια και φοβάται μην γίνει κολοβος. Έτσι έχουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Γούλας 5:44 είναι ο πλέον ακατάλληλος για μπροστά. Τον έχεις για βλάκα τον Νταού που τον επέλεξε να τον βάλει επικεφαλής;;;;;;; Ήταν σίγουρα τελευταίος, για να έχει ρόλο σήμερα πάλι ο Νταού. Ο Γιώργος είναι αφελής και με τον Νταού μέντορα, δεν έχει καμιά ελπίδα. Έτσι που βαδίζουν τα πράγματα βλέπω να συντάσσονται πίσω από τον μπλιάφα. Κερδίζει συνεχώς, αθόρυβα και σταθερά πόντους και μεγαλώνει την ομάδα του. Βέβαια όχι ότι το κατορθώνει μόνος του αλλά όντας απέναντι από τον Καρακώστας συσπειρώνει πόλους τους δυσαρεστημένους αυτής της δημοτικής αρχής. Μην τον υποτιμάται ΠΟΤΕ τον μπλιάφα γιατί είναι μεθοδικός, αποτεσματικός και επίμων. Όσοι διαφωνείτε μάλλον δεν τον γνωρίζετε! Κόψτε του τα πόδια ΤΩΡΑ πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να του κόψουν τα πόδια. Είναι ο πλέον ικανός και ο μόνος που βλέπει μακρυά. Τί θέλουμε επιτέλους τους ηλιθιους?

      Διαγραφή
    2. Το μεγάλο μειονέκτημα του Ραπτη είναι ότι είναι έξυπνος και δεν μπορεί να το κρύψει.Ο κόσμος επιβραβεύσει αυτούς που του μοιάζουν.

      Διαγραφή
    3. Από όλους αυτούς εκεί μέσα ο κύριος Ράπτης σίγουρα είναι ο ικανότερος με διαφορά. Με ποιον όμως να συνεννοηθεί και με ποιον να παράξει έργο. Κύριε Ραπτη κάνε τις σωστές επιλογές στα πρόσωπα και πήγαινε μπροστά. Έχεις να προσφερεις παρά πολλά.Το αξιζεις πράγματι.

      Διαγραφή
  13. Ο μπλόφας δεν μπορεί να ξεπεράσει την κίτρινη φυλή της Ναυπάκτου. Αν έρθει στα πράγματα θα αναβιώσει την επικυριαρχία της κακής αστικής τάξης στην πόλη. Αυτά που πολεμούσαμε έως σήμερα και κάναμε αγώνα να τα ξεπεράσουμε, θα μας τα φορέσει πάλι. Δούλοι θα γίνουμε της κίτρινης φυλής. Ρωτήστε τους πατεράδες σας τι τράβιξαν από τέτοιες σκατόφατσες. Η κοινωνία τραβάει μπροστά. Δεν έχει ανάγκες αυτούς που προέρχονται από το παρελθόν. Ο μπλιάφα είναι ο εκφραστής αυτής της τάξης. Μην σας ξεγελάει που πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Λειτουργεί ΠΑΝΤΑ με προγραμματισμό. Για αυτό είναι άκρως επικίνδυνος. Ότι χειρότερο για μας και τα παιδιά μας. Αυτός έστειλε την κόρη του στο εξωτερικό. Δεν τον ενδιαφέρει το πως θα διαμορφωθεί η πόλη με καταστάσεις από τη ναφθαλίνη. Θα χρειαστούμε άλλα 20 χρόνια να συνέλθουμε μετά την επέλαση της κίτρινης φυλής. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!! Συμφωνώ με τον 4.04 είναι ο χειρότερος ΟΛΩΝ. Δεν βλέπετε ότι ότι κάνει έχει σχέση ΜΟΝΟμε την παλιά Ναύπακτο! Έχει γράψει την πολύπαθη Ναυπακτία στα @ρχίδι@ του. Ρωτήστε τον Κοτρωνιά και τους άλλους ορεινούς τι τραβάνε μαζί του. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. Όταν με θυμηθείτε θα είναι αργά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέβομαι το δικαίωμα να έχεις άποψη αλλά όχι να λες μ@λ@κιες. Σε δικαιολογω όμως γιατί μέχρι εκεί φτάνεις. Από κεί και πέρα γίνεσαι επικίνδυνος γιατί ενώ είσαι βλαχαδερο στο νου και τη γνώση βλέπεις τον ησκιο σου το ηλιοβασίλεμα και πιστεύεις ότι είσαι κάποιος. Το ίδιο που κάνει ο μέντορας σου που τον αναφερεις.

      Διαγραφή
  14. Οι ουσουνούπου διαγραμμένοι στου ιξής δε θα 'κουωντι καθόλ'. Κατ' σαν ντ' Βαλαβάνη κι τουν Ήσυχο δηλαδή. Τοσ' μιγάλη δημοσιότητα. Γι' αυτό σιγα σιγά πιδιά. Οπ' νανι έρχουντι διαγραφάρες...μυρίζ ου αγέρας μπαρούτ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Τάκη ακορντεόν σε κάνανε.

      Διαγραφή
    2. Τάκη μάζεψε τους και πες τους θέλετε να συνεχίσουμε όπως ξεκινησαμε? Αν ναι καλώς αν όχι στειλτους στον αγυριστο και αστους να τους φτύνει ο κόσμος. Μην μπεις στη διαδικασία διαγραφών και τέτοια γιατί ανοιγεις την κερκοπορτα και μετά δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής. Μην μπεις στη διαδικασία ξεκαθαρισματος λογαριασμών. Αυτοί οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες λαμογια και ζουν από αυτό. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει να κινδυνευεις να χάσεις τη δουλειά σου. Άκουσε και δεν θα χάσεις.

      Διαγραφή
    3. Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που πήρε μαζί του τον μπλιάφα. Αυτός τα κάνει όλα. Τάκη πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να τον διαγράψεις. Εκκολάπτεις το αυγό του φιδιού. Διέγραψέ τον να πάτε όλοι καλά και ήσυχα. Διαφορετικά θα σε κλαίνε οι ρέγγες!

      Διαγραφή
    4. Ας τολμήσουν να τον διαγράψουν!! Το έχουμε δει το έργο με τους προηγούμενους! Τι μέσα τι έξω ο Ράπτης την αξία του την έχει. Περίμενε νομίζετε τον Τάκη για να αναδειχτεί? Σταθερή διαχρονική αξία και δύναμη. Τέτοιους δημάρχους χρειαζόμαστε τώρα. Όχι αχυρανθρώπους, γιαλαντζί και άσχετους

      Διαγραφή
    5. Οι ανίκανοι θα διαγράψουν τους ικανούς. Να το δούμε και αυτό.

      Διαγραφή
    6. Αντικειμενικά ο πιό αποδοτικός είναι ο ράπτης. Ότι ανέλαβε το έφερε εις πέρας με το μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Αν ο τακης θέλει να παραχθεί έργο να τον τοποθετήσει σε ρόλο συντονιστή. Όλα τα υπόλοιπα δεν οδηγούν πουθενά.

      Διαγραφή
    7. Και ο Καρακώστας; αυτός που περίμενε δέκα χρόνια να γίνει δήμαρχος έστω κι από σπόντα, θα αφήσει τον Ράπτη συντονιστή; τρελός είσαι; προς το παρόν ψάχνουν τρόπο να τον αδρανοποιήσουν, ίσως και να τον διαγράψουν! Κοντά είναι ο Φλεβάρης. Θα γελάσουμε πολύ!

      Διαγραφή
    8. Δεν αντιλαμβάνομαι. Παραμερίζεις κάποιον από μία θέση όταν δεν παράγει το ζητούμενο. Στην προκειμένη περίπτωση ο Ράπτης πιστεύω ότι ανταποκρίθηκε πλήρως και κάποιοι άλλοι είναι μόνο για κουβέντες του αέρα. Θα διώξει τον Ραπτη και θα δώσει ρόλο ας πούμε στον κοτινη ή στον κονιδα. Αυτοί είναι για καρπαζιες. Βρίσκονται εκεί λόγω της εξουσίας που πουλάνε σαν δημόσιοι υπάλληλοι και άμα φύγουν θα τους φτύνει ο κόσμος. Πέρασαν πολλοί τέτοιοι που τώρα δεν τους ξέρει κανένας.

      Διαγραφή
    9. Ρε φίλε εσύ που κόπτεσαι για τον μπλιάφα θέλεις να μάθεις τι δουλειά έκανε ο μπλιάφας επί Νταουσάνη στην ΔΕΤΑΠ; Να σου πω εγώ λοιπόν τι δουλειά έκανε. Πληρώθηκε 1350 ευρώ το μήνα επί 24 μήνες χωρίς να κάνει τίποτε. Αυτός είναι ο καλός σου μπλιάφας.

      Διαγραφή
  15. Οι ενουτικάριοι είνι προυιόν τεχνικής συγκόλλησης ίσα για να παρθούν οι ικλογές κι τίπουτα περσότερο. Μίνανε πουλύ καιρό μαζί αλλά τιλευταία έχει άρχισι να ξιφτάει του μαγαζί κι ουσουνούπου θα σκορπίσνε. Κι διαγραφές θα γίνουν κι απουχουρήσεις. Αυτό είναι ηλίου λαμπιρότερο. Του ζήτημα είναι ποιος θα βγει ο ουφελημένος. Εγω λέω θα ουφιλιθούν αυτοί π' θα μινε πίσου. Αυτνούς που θα φύγνε σ λίγου δε θα τσ θμάτε κανένας. Θμάτε κανένας τον αλεξιάδη τουν υπουργό που όλη μέρα στα κανάλια έταζι φόρους? Θμάτε κανένας τον φίλη κι τσ μεταρρυθμίσεις στ παιδεία? ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΥΛΥΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίταξε εσύ μην σου φύγει κανένα γίδι από το μαντρί σου και άσε τους ενωτικούς. Νομίζεις ότι σε τρία χρόνια θα θυμάται κανένας τον Τάκη;; Εδώ τώρα είναι ανύπαρκτος, φαντάσου σε τρία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όποιος δεν γνωρίζει τον μπλιαφα λέει αρλουμπες.Να ρωτήσει κάποιον εκεί μέσα να μάθει. Δεν τον πάει ούτε ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιοι αντιδημαρχοι θα παψουν απο τις θεσεις τους, και ποιοι θα ειναι οι νεοι αντιδημαρχοι, υπαρχουν πληροφοριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οι παλιοί π' θα παυτούν κι οι κινούργιοι π' θα διουριστούν του γνωρίνζνε. Νο σορπράισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βλαχομαντρα: Σαγκαη-δημαρχος: 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αποτέλεσμα δείχνει εναλλακτικα
      1. Ή κοινωνία προσπέρασε τους εκπροσώπους της
      2. Κάποιοι εκπρόσωποι είναι δικωλοι.
      Κουιζ: ποιο είναι το πιο πιθανό?

      Διαγραφή
    2. Νιαου νιαου στα κεραμίδια....

      Διαγραφή
  21. Μόνος σου τα γράφεις, μόνος σου απαντάς! Ποίος είσαι, ο Καρακώστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τί έγινε στη βλαχομαντρα. Περί ού ο λόγος? Έγινε κατολίσθηση κι έπεσε κανας βράχος? Μαγειρεψε τίποτα ο μπλιαφας με τον περιβαλλοντικό? Δώστε περισσότερα να μπούμε στο πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ανακατοσουρα και να μην έχει βάλει το δάχτυλό του ο μπλιαφας. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος για ανακάτεμα.

      Διαγραφή
  23. Θμάται κανείς να ειπεί αν τελικά κέρδισαν οι συμμορίτες τσ' σαγκάης ή η νόμιμη εξουσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μα με ποιον θέλτε ναμαι? με τ' συμμουρία των τεσσάρων? όχι βέβαια! με τον ντενγκ χσιάο πίνγκ είμαι.εννοείται.να σας κάνου κι εγω μια ερώτηση: στη δικιά μας περίπτωση ποιος είναι ο ντενγκ χσιάο πίνγκ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Καρακώστας έφαγε καλά στην ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν το συγχωράει ο κόσμος...ο μαέστρος απών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΠΙΝΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΖ.ΟΡΑ ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ.Ο ΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.ΟΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ο ΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑ.ΟΡΑ ΓΑΖΩΤΗΣ.ΞΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΟΥΤ ΣΤΑ ΒΛΑΧΟΜΑΝΤΡΙΤΙΚΑ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΑΠΟΨΕ.Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΡΑΚΩΚΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΤΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ.ΚΑΘΕ ΚΩΛΤΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ.ΔΕΣΕ ΣΦΙΧΤΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΧΙ !!!ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ 4 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΥΨΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΥΦΗΣ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. άμα ου καρακώστας είναι ο ντενγκ χσιάο πίνγκ, τότι είναι αυτός π' θα εκσυγχρονίσ' κι τ' πόλη. όλες τσ' μεταρρυθμίσεις ο πίνγκ τσ' έκανε εφόσον, οι άλλοι, οι τέσσερις τσ' συμμουρίας δε μπόργαν να κάνε τίποτα απ' τη μπουζού. αυτό να ειδώ κι τίποτας άλλο: ένα παλιό κουμμουνισταρά να παίρνει απάνου τ' τον εκσυγχρονισμό τσ' πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΟΤΣΑΝΑΣ-ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά ρε Σιαμαντά, εκείνος ο Σύψας σε έχει τελειώσει!!! Παντού μπροστά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Sypsas telika einai dynamh. o kosmos exei ependysei polla pano toy. ante giani kai dhmarxos to axizeis. xekina tora giati tha se faei o mpliafas.

      Διαγραφή
  32. Η συμμορια των τεσσαρων θυμιζει τον Σημίτη και τον τρόπο που έγινε πρωθπουργός. Εδώ ποιός είναι ο Σημίτης? Ο Σύψας ή ο Ράπτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλα για την μασα γίνονται. Τελος του χρόνου θα γίνουν αλλαγές στις έμμισθες θέσεις. Θέλουν και άλλοι να φάνε όχι όλο οι ι΄διοι. Σ΄υψας και Κοτσανάς όμως δεν αποχωρίζονται το τσέπωμα και άρχισαν τους εκβιασμούς. Δεν θα ηθελα ποτέ να είμαι στην θέση του Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η συμμορία που υπουστήριξε Σημίτη όπους και η κινέζικη συμμορία είχαν ως μέλος γυναίκα. Στουν Έπαχτο η συμμορία είναι ανδροκρατούμενη. Βάλτε Σμπούκη λοιπόν παιδιά για να μπουρέσουμε να παραλληλίσουμε. Πάντως για ναφησουμε τ' πλάκα κι ναμαστε σουβαροί Σημίτης μπορεί να είναι μόνο ο Ράπτης. Ο Σύψας μέχρι Καραγκούνης μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Τεράστια η απόσταση.

      Διαγραφή
    2. Κηροζίνη ο ένας μαζούτ ο άλλος.

      Διαγραφή
    3. Μεγαλύτερη αποδοχή στο ν κόσμο όμως έχει ο Γιάννης.

      Διαγραφή
  35. Αν τα βρούνε και πάνε μαζί όποιος και να είναι ο αρχηγός δεν αλλάζει ίποτα. Να πάρουν και την Αγγελική μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι να κάνει η Σμπούκη; Ούτε μιλάει ούτε λαλάει!!!
    Γυναίκα είναι η Ζιαμπάρα που δεν βάζει γλώσσα μέσα και δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω!!!

    Βέβαια εκτίθεται με τα γλωσσικά λάθη που αναγκάζει τον Καρακώστα να τη διορθώνει. (εξ απαλών ονύχων κλπ)

    Επόμενος δήμαρχος η ΜΑΡΙΑ απ' τον κωλόσυρτ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κωλοσυρτης του γραμματέα ΧΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑ αποφάσισε με μεγάλο ποσοστό.....σύντομα θα γίνει η ανατροπή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αντιπολίτευση του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε λαμογια ο κόσμος περνάει χειμώνα και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και σεις τσακωνεστε για την κουτάλα ΛΑΜΟΓΙΑ του κέρατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άκουσα για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την παρασκευή για την βλαχομαντρα. Τί θα γίνει με την επένδυση είμαστε σοβαροί? Ρε σεις καθαριστε κάνα φρεάτιο μην πνιγουμε μέχρι εκεί φτανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τέτοια υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου. Είναι να ντρέπεται κανείς για την κατάντια.

      Διαγραφή
    2. Ο σαμαντας έχει καταλάβει τον ρόλο του ή νοιώθει ότι βρίσκεται σε καφενείο ή στο γήπεδο?

      Διαγραφή
  42. Ας ελπισουμε ότι δεν θα πλακωθει όπως έκανε παλιότερα στο γήπεδο. Μπουλε το νου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ;;;;
    ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φράγγος πλακώθηκε με τον Σύψας, γιατί τον είπε πλαστογράφο και λαμόγιο. Ο Φράγγος εξεμάνει!

      Διαγραφή
  44. Πιθανολογω ότι πλακωνοντουσαν Σαμαντας-Ραπτης. Αν δεν έγινε σημειώστε το θα γίνει οσονουπω. Σημειώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα ο μπλιάφας είναι στην Αθήνα, έρχεται σήμερα

      Διαγραφή
  45. Ο μπλιαφας είναι κατηγορία φτερού μπροστά στον Σαμαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως μεταξύ μας το βρωμοξυλο το θέλει ο μπλιαφας.

      Διαγραφή
  46. Μάλλον ο Φράγγος είχε δίκιο, γιατί ρώτησε κάποια στιγμή. Το ξέρατε ποιός είμαι τότε με πήρατε στη παράταξη. Τα γεγονότα αυτά γίνονται παρουσία δημάρχου και καρακώστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε Φράγκο εκείνο το πεύκο στο λιμάνι πως το έκανες έτσι; Σαν πούτς@ τρίκαυλη... Έτσι φαίνεται η ασχετοσύνη σου! Ντροπή να κατέβει αμέσως ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Συψας είπε δια ζώσης τον φράγκο αυτό που λένε όλοι έξω.
    Νταξ τώρα βρείτε τα δεν είναι αγεφυρωτες οι διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε με τα λαμογια ασχολειστε. Παιξτε και καμία πρέφα.

      Διαγραφή
    2. Ο Σύψας κατηγορεί άλλον? ανέκδοτο? να του κάνουμε δώρο ένα καθρέφτη για μάλλον δεν κοιτάει,ίσως φοβάται μην τρομάξει.

      Διαγραφή
  49. Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΟΤΣΑΝΑ, Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ 3η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΟΙ ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Από όλους αυτούς ο κύριος ράπτης μόνον είναι κατάλληλος όλοι οι υπόλοιποι είναι για τον μπουτο.

      Διαγραφή
    3. Ρε Ράπτη σταμάτα το γράψιμο για λίγο ή άλλαξε στυλ γιατί καρφώνεσαι.
      1.είσαι επιλεκτικός ρουφιάνος και
      2. γλύφεις πολύ τον εαυτό σου.
      μαξεψου σε ξερουμε πια

      Διαγραφή
  50. Ο ράφτης είναι κατάλληλος μόνο για τρικλοποδιές και για τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τα πραγματα ειναι δραματικα. Η ´´ ομαδα ´´ ειναι υπο διαλυση. Κανενας δεν μιλαει με κανενα. Το αλληλομαχαιρωμα παει συνεφο. Η συμφωνικη αρχηστρα του Καρακωστα κανει φαλτσα . Ο μαεστρος ειναι σε χειμερεια ναρκη. Ο Μπουλες δεν αγχωνεται καθολου. Σε λιγοτερο απο ενα μηνα το σκηνικο θα εχει καταρευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κύριε Δημαρχε δεν γνωρίζω τα εσωτερικά σας απλά ότι λένε στο καφενείο. Πάντως δεν είναι καλά για να μην πω ότι είναι σκ@τ@. Λένε ότι δεν μπορείς ή δεν θέλεις μάλλον να βάλεις μία τάξη. Βάλε τότε κάποιον άλλο μα βάλει σειρά και αποσυρσου. Κανένα δεν ενδιαφέρει αυτό που λες όπου βρεθείς ότι δεν θα ξανασχοληθεις και ότι εμπλεξες. Οι ευθύνες σου δεν λιγοστεύουν με αυτη την συμπεριφορά. Αυτό δεν ενδιαφέρει κανεναν μόνο εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την χαρη στον ανηψιο θα την πληρωσει ακριβα.

      Διαγραφή
    2. Τάκη καταλαβες ότι τα λαμογια δεν είναι τα στολίδια που διαλαλπυσες αλλά αρπακτικά που θα κατασπαράξουν και σένα μέχρι το τέλος. Σε χρησιμοποίησαν να κάνουν την δουλειά τους και θα σε κάνουν φύλλο φτερό.

      Διαγραφή
  53. Το αρχιορνιο της αποδοτιας Τάκη θα σου πάρει και τα σωβρακα. Σε σπρώχνει κατευθείαν στον γκρεμό και συ κάθεσαι και τον ακούς. Ή αξιοπρέπειά του φτάνει μέχρι εκεί που αρχίζει ή αρπαχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΜΟΓΙΟ φτιαγμένο από ατσάλι.

      Διαγραφή
    2. Ατσαλολαμογιο του κέρατά.

      Διαγραφή
    3. η ρεμούλα δεν έχει τέλος. Στα πεδινά το πάρτυ συνεχιζεται Με τον Κοτρωνιά- Κουφογιάννη και Καράκωστα- Παπαναστασόπουλο. Το νέο αχτύπητο δίδυμο Φράγγος- Κακουρας κάνει θραύση. Ο Σιαμαντάς παίζει υψιλές μπαλιές με τον Καραπάνο και στα ορεινά ο Σωτηρόπουλος με τον Μαχαίρα και τον Κουκουνα- Δρόσο. Φτάνει ρεεεεεεε, πεινάει ο κόζμος!

      Διαγραφή
  54. Τρία στελέχη του Δήμου (Κώστας Γιώργος Γιάννης ) θε εκπροσωπήσουν την πλειοψηφία στο συνέδριο της ΚΕΔΝ.Μάλιστα ο κ.Γιάννης ανηρτησε και φωτο στα χιόνια.Με όχημα του Δήμου. Ντροπής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙΑΝΝΗΣ Ράπτης ο πιό αξιοπρεπής. Να διαγραφεί πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μεγάλο ατόπημα από μικρό πολιτικό άνδρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γουλα ήρθε το τέλος της ανανέωσης.....που σε πιστέψαμε στο παρελθόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πολιτική του τίποτα...από καθοδηγούμε φίλο...η πολιτική δεν πρέπει να καθοδηγούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο Γουλας μα παραιτηθεί και να έρθει ο ΓΙΑΝΝΗΣ Νταουσανης. Το παιδί δεν... αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά.το παιδί έχει ψωνιστει ότι θα γίνει αρχηγός των ενωτικων. Μιλάμε για ψωνιο.

      Διαγραφή
    2. Τον δουλεύει το λαμογιο των ορεινών.και αυτός τα χαφτει.

      Διαγραφή
    3. Να γίνει ολομέλεια του συνδυασμού και να συζητηθούν όλα. Δεν μπορεί ο Γουλας να κάνει του κεφαλιού του. Να αναλάβει υπεύθυνος για την λειτουργία της παράταξης ο Ασημακοπουλο και ο γουλας να παραιτηθεί και να εκφράζει τις θέσεις στο δ.σ. ο Νταουσανης. Αν μείνουμε έτσι καληνύχτα κι εφεξε.

      Διαγραφή
    4. Καληνύχτα κι εφεξε ούτως ή άλλως.

      Διαγραφή
  60. ΤΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΑΜΑΝΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιατί ξέρει τι είναι αυτό και που έγινε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Τάκη θυμίζεις με την συμπεριφορά σου αυτό που λέμε
      ΤΙ ΘΕΛΕΙ ή ΑΛΕΠΟΎ στό ΠΑΖΆΡΙ.
      Νταξ το κέφι σου το έκανες εγραψες το όνομά σου. Το θέμα τώρα είναι να αποτυπωθεί ή θητεία σου ως μή γενόμενη και απευκταια να επαναληφθεί. Να σου το πω με ένα ρητό που ξέρω ότι σου αρέσει και είναι παιδαγωγικό.
      Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

      Διαγραφή
    2. Ρε αρρωστημένε που τα βλέπεις αυτά και εμείς δεν βλέπουμε. Ο δήμαρχος σε τι σφαλει. Μόνο εσένα ενοχλεί που ψαχνειςω να πάρεις τη θέση του. Βάλε το όνομά σου στην κρίση του κόσμου και θα καταλάβεις. Άντε παρατά μας προβληματικε.

      Διαγραφή
    3. Ποιος είσαι εσυ που δεν το βλέπεις αυτά; βάλε το ονοματάκι σου για να γελάσουμε προβληματικέ... Ο Καρακώστας ναι που προσποιείται τον δήμαρχο, μιας κι ο Τάκης είναι ανίκανος. Για ποια θέση μιλάς, γι αυτή που ο Τάκης την έχει χεσμένη; Νομίζεις ότι ο κόσμος δεν ξέρει; Γιαυτό σου λέω βάλε το ονοματάκι σου να γελάσουμε!

      Διαγραφή
    4. Ο Τακης δεν ειναι μονο ανικανος αλλα δε φημιζεται και για την ευστροφια του 2.21... Εχει προβλημα ο ανθρωπος... Δυσκολευεται να κατανοησει ακομα και απλα πραγματα σχετικα με την πολιτικη και την αυτοδιοικηση.. "Δεν τ' κοβ' τ' παιδιου, μην το πράζτε", όπως θα έλεγε και ο κουτοπονηρος ανηψιος του....

      Διαγραφή
    5. Τί είναι αυτά που λες. Ο Δήμαρχος είναι αξιοπρεπής και κάνει ότι μπορεί.Η συγκυρία δεν τον ευνοεί και επιπλέον έχει στα πόδια του κάποια λαμογια που σκέπτονται άλλα. Πήγαινε εσύ να τιθασευσεις αυτά τα λαμογια. Εγώ αλλά και πολλοί άλλοι τον βλέπουν πολύ θετικά. Δεν είναι καβαλικεμενος όπως κάποιοι προηγούμενοι. Να βοηθήσουν και οι σύμβουλοι και να μην τρώγονται σαν τα σκυλιά. Για το καλό ολων μας.

      Διαγραφή
    6. ναι ναι, νοιαστηκες εσυ για για το καλο όλων μας... και δεν ηξερες συ οτι ειναι λαμογια οι αλλοι;; δεν ηξερες τον καρακωστα, τον κοτσανα, τον συψα, το κοτρωνια κι ολο το υπολοιπο σκυλολόι ποιοι ειναι;;;; τωρα τους εμαθες;;;;
      εκανες τη μαλακια που τους ψηφισες γιατι εισαι ο κλασικος ελληνας συμφεροντολογος... Και εχω βαρεθει να ακουω για το ηθος του Τακη.. Φαινεται το ηθος του στο δ.σ., ειρωνικος, κομπλεξικος, μοχθηρος και ζηλοφθων και κουτοπονηρος.. Επιτελους να λεμε τα πραγματα οπως ειναι! υποκριτές, που κοβεστε για το καλο της ναυπακτιας...

      Διαγραφή
    7. Αυτός είναι ο Τάκης. Βλάκα ήταν πάντα. Η Γιωργια τον ξύπνησε, μόνο και μόνο να βγάζουν λεφτά. Ποδόσφαιρο και κρασί είναι. Τα υπόλοιπα είναι για τον Καράκωστα που βρήκε τον βλάκα για να παριστάνει τον δήμαρχο. Οι άλλοι που κάνουν τους έξυπνους εκεί μέσα γιατί δεν τους ξεμπροστιάζουν; Είναι γλυκές οι αργομισθίες......

      Διαγραφή
  62. Άλλο πράγμα το κάνει ότι μπορεί και άλλο ότι μπορεί. Η ανικανότητα δεν μετριέται με αξιοπρέπεια. Αυτό για το σπίτι του και τους φίλους του. Ο Δήμος χρειάζεται δήμαρχο και όχι αδιαφορία. Ας ασχοληθεί λιγότερο με τον Ολυμπιακό και περισσότερο με τις ανάγκες της πόλης. Μόνο ο μπουλές ήταν δουλευταράς δήμαρχος, αλλά χωρίς συνεργάτες. Τώρα είναι το αντίθετο. Δυνατοί σύμβουλοι με ανίκανο δήμαρχο. Όλη η κοινωνία το ξέρει. Σε λίγο δεν θα έχει που θα κρυφτεί. Άλλωστε το Φεβρουάριο θα του δωθεί η ευκαιρία να αλλάξει τα λαμόγια που είναι γνωστά τοις πάσι. Αλλά από ανικανότητα από τη μια και από τις επιλογές του Καρακώστα από την άλλη που δίνει προτεραιότητα στα ορεινά, θα πέσει σφαλιάρα μες τη μέση του δρόμου. Γιατί τρώγονται οι σύμβουλοι; έργο παράγουν αυτοί που τρώγονται, ο Καρακώστας τι κάνει; βαστάει την ανικανότητα στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο Δήμαρχος είναι ικανός αλλά πρέπει να αποφασίσει τι θέλει. Ή παίρνει πάνω του το παιχνίδι ή αποσύρεται. Ο κόσμος τον θέλει αλλά τον θέλει να ειναι Δήμαρχος και όχι ανύπαρκτος και να κάνει το δήμαρχο ο κάθε κοτρονιας. Πρέπει λοιπόν να το δει σοβαρά και να αποφασίσει ανάλογα. Πάντως όπως χειρίζεται μέχρι τώρα τα πράγματα απλά ξεφτυλιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Δήμαρχος είναι ικανός αλλά πρέπει να αποφασίσει τι θέλει. Ή παίρνει πάνω του το παιχνίδι ή αποσύρεται. Ο κόσμος τον θέλει αλλά τον θέλει να ειναι Δήμαρχος και όχι ανύπαρκτος και να κάνει το δήμαρχο ο κάθε κοτρονιας. Πρέπει λοιπόν να το δει σοβαρά και να αποφασίσει ανάλογα. Πάντως όπως χειρίζεται μέχρι τώρα τα πράγματα απλά ξεφτυλιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημαρχε οι σύμβουλοι δεν είναι όλοι λαμογια. Το θέμα είναι ότι εσύ ξέρεις ποια είναι τα λαμογια αλλά σφυριζεις αδιάφορα. Έτσι όμως τους παίρνει όλους ή μπάλα και είναι άδικο. Οφείλεις τώρα που θα κάνεις αλλαγές να τα διώξεις τα λαμογια και να βάλεις ανθρώπους σωστούς και ανιδιοτελεις. Διαφορετικά θα ξεφτυλιζεσαι καθε μερα μεχρι το τέλος. Διώξε φράγκο Κοτρωνια και θα δεις πόσο το κλίμα θα γυρίσει. Αν δεν κάνεις τίποτε λυπάμαι αλλά θα οργιασει ή φαντασία όλου του κόσμου. Ο κόσμος πειναει και δεν ανέχεται την ρεμουλα. Δεν μπορεί να βλέπει το αρχιλαμογιο να έχει δθο θέσεις προκειμένου να παίρνει μισθό και να κάνει λαμογιες. Ούτε το άλλο αρχιλαμογιο να κάνει όλο μελέτες για μαρίνες και μπαστούνια όταν ξέρει καλύτερα από σένα ότι δεν γίνεται τιποτε όλα είναι για την κονομα. Πως τα δέχεσαι όλα αυτά αφού τα βλέπεις μπροστά στα μάτια σου είναι ή απορία στα καφενεία.

      Διαγραφή
    2. Δημαρχε κάνε μία αναδόμηση βάλε και ανθρώπους ικανούς και ανιδιοτελεις διώξε τα λαμογια και θα πετύχεις.ην τα αμελεις γιατί θα αποτυχεις οικτρά.

      Διαγραφή
    3. Το αν ειναι ικανος ή οχι το δείχνει στο Δ.Σ., που ποτε δεν απανταει σε ερωτησεις της αντιπολιτευσης - το παιζει ταχα αποκεντρωτικος - ή οταν απαντάει, λεει "διαβαστε τις ανακοινωσεις μας". Αυτο σιγουρα δε λεγεται ικανότητα..
      Και για να λεμε τα πραγματα οπως είναι, εσεις που τον ψηφίσατε ξέρατε την κατασταση που θα επικρατησει στο δημο.. τον ψηφισατε ομως για να σας κανει τα ρουσφετακια σας γιατι δυστυχως δεν βλεπετε περα απο τα αυλακια και τις μαντρες.. Αυτοι είστε, τετοιοι σας αξιζουν, και οχι μια αλλα δεκα τροικες να σας αλλαξουν τον αδοξαστο χρειαζεστε, κουτοπονηροι ελληναραδες........

      Διαγραφή
    4. Ρε μήπως ο δήμαρχος δανείζεται κανέναν μπαφο και δεν χαμπαριάζει τπτ?

      Διαγραφή
  65. Είπε το Λεπαντο tv ότι ο Τάκης δεν ειναι άρρωστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι είναι υγιείς. Καλές Γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. στη τελική ο πιο σοβαρός παίχτης είναι ο σύψας. παίζει καλή μπάλα και μη τον δειται να ξεχωρίζει. ο παπαθανάσης πολλα χρόνια στο αυτοδιοικητικό κουρμπέτι έχει κουράσει και δύσκολο να παίξει σοβαρά. η νεα δημοκρατία θαθελε κάτι πιο φρέσκο σαν εικόνα. ο πετυχημένος αντιδήμαρχος σύψας θαταν ταμάμ. ο καρακώστας που στην αρχή ποντάριζε στο σύψα δεν έχει ακόμα κατάλαβει ακριβώς τι συμβαίνει στην ομάδα. κοιτάζει να φυλαχτεί από τους "επίσημους" δελφίνους και του εχουνε ξεφύγει τα αουντσαντερ. το ποιος θαναι ο πιο ζόρικος αντίπαλος από δω και πέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΡΡΩΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ, Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΤΚΑ (βοήθησε το νέο αμόρε), Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΙΚΑ, Ο ΦΡΑΓΓΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΓΑΡΡΩΣΤΙΑ, Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, Ο ΣΥΨΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΟΣΦΥΙΚΗ ΑΚΑΜΨΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΖΑΡΙΩΝ, Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ, Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΙΛΙΓΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΜΕ 100ΕΥΡΑ, Ο ΡΑΠΤΗΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΙΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προβλεπεται νεος δημαρχος απο Φλεβαρη και επειτα για τους γνωστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Η ανικανότητα και η ανεπάρκεια του Τακη είναι πλέον πασιφανής. Είναι πολυ λογικό να αναλάβει κάποιος άλλος την θέση και τυπικά. Ο ρόλος Καρακώστα έχει απομυθοποιηθεί και δημιουργούνται συνεχή ρήγματα στην δημοτική ομάδα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του. Στην κλειστή ομάδα του Τάκη εκτός του Καρακώστα είναι Σύψας και Κοτρωνιάς. Απ' ότι φαίνεται μάλλον ο Κοτρωνιάς έχει προβάδισμα να υποκαταστήσει τον δήμαρχο, αντικείμενο που το ξέρει καλά, αλλά στην Άνω Χώρα..... Θα μπορέσει να φέρει βόλτα όλους τους υπόλοιπους που δεν τον αποδέχονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλουν το αρχιλαμογιο να φυλάξει τα χρήματά μας;;;;;;;;;;; Αίσχος ...... Ντροπή για τη Ναύπακτο και τους Ναυπάκτιους...

      Διαγραφή
  71. Τον Καρακώστα δεν τον αφήνει ο έρωτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αισθήματα αισθήματα αισθήματα. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Υπάρχει έντονη φημολογία για μία "καλή" λαμογια με κάτι υπολογιστές στο δημο. Ξέρει κανείς κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τίποτα. Μία μικρή χρηματοδότηση των 8000€ στη συντακτική ομάδα ναυπακτιου site για τις υπηρεσίες του.

      Διαγραφή
  74. Μια μόνο λαμογιά;;εδώ καταστράφηκε όλος ο δήμος...και ο δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Και ο Καρακώστας να καυλαντίζεται με την υπάλληλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρακώστας και Σύψας είναι και οι δύο ερωτευμένοι.

      Διαγραφή
    2. Ο Σύψας δικαιολογημένα γιατί είναι μόνος, αλλά ο Καρακώστας; Αλλά να μπαίνεις στο δήμο προκειμένου να λύσεις τις σεξουαλικές σου στερήσεις, πάραπαει. Κωστάκη είδες η αριστερή ηθική που οδηγεί; Σε αποκλίνουσες συμπεριφορές και άντε μετά να τις δικαιολογήσεις στη γυναίκα σου στα παιδιά σου, αλλά και στη κοινωνία. Φιλάκια πολλά στη νέα και ομολογουμένως όμορφη κατάκτηση!

      Διαγραφή
  76. ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;; ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουτσομπόλα μου εσύ....

      Διαγραφή
    2. 12:30 Γουσταρεις πολυ ε; Θες και ονοματα...Να πας μετα σαν τη παπαδια στο χωριο του Ποποτα να πεις τα καθεκαστα...Ρε ουρτ απο εδω....Δεν θα παμε ποτε μπροστα σαν τοπος....Φουρθιωτηδες ολοι γιναμε.

      Διαγραφή
  77. Μα καλα ποσο βρωμια υπαρχει εδω μεσα...αρχισατε και γινατε μεσημεριαναδικο. ολοι εσεις που κοπτεστε για το Δημο και το καλο της πολης ασχολειστε με τα κρεβατια των αλλων. ΝΤΡΟΠΗ. Το τι κανει ο καθενας στο σπιτι του ειναι δικαιωμα του. Οσο για τη λεξη λαμογια την πολυφορατε ολοι εδω μεσα αλλα απο αποδειξεις τιποτα. Κιτρινισμος και λασπολογια. Μονο αυτο ειστε Ναυπακτιοι. Μια ζωη βλαχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Σύμφωνοι δεν ενδιαφέρει το κρεββάτι των άλλων, όταν όμως πρόκειται για δημόσια πρόσωπα, που χρησιμοποιούν τη θέση τους για ίδιο όφελος, πιέζοντας υπαλλήλους; Τη. βλαχιά ψάξτην στους χαρακτηρισμούς σου προκειμένου να αποφύγεις τη συζήτηση, Κωστακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Βρε άχρηστοι αφήστε τον κόσμο να κάνει σεξ (;) . Μην είστε μιζεροι. Το σεξ κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τάκη εμπλεξες άσχημα. Ας σε φωτίσει ο Θεός. Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το κουτσομπολιό της κλειδαρότρυπας δεν ενδιαφέρει κανεναν. Εγώ τα βλέπω μία χαρά και όλα είναι χυδαιότητα. Αυτοι που τα γράφουν είναι κομπλεξικοι και θα πρέπει να ντρεπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι λες αλλά για τον μπουλε ελεγες τα ίδια? ΛΑΜΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
  82. Ρε ο κόσμος είναι σε απόγνωση και σεις ασχολειστε με της π@@τσ@ς τα καμώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μια ζωή τα ίδια. Από τον κονιδα και τον νταουσανη μέχρι τον μπουλε και τους αντιδημαρχους του Τάκη (πάλι καλά που δε βγαλατε ότι κερατωνει τη Γεωργια), σεξ, μίζες και ίντριγκες. Πολύ μπρουσκο βλέπετε παλικάρια. Βγείτε να πιείτε και κανένα καφέ στο λιμάνι να ξελαμπικαρει το μυαλό από την πολύ τηλεόραση. Α, την Τετάρτη έχει δημοτικό συμβούλιο. Να δω πόσοι από εδώ μέσα τους θρασυδειλους του πληκτρολόγιο θα εμφανιστούν να υπερασπιστουν τις καταγγελίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά φίλε έχει η εξουσία ακόμα και στη Ναύπακτο. Σεξ, μίζες και ίντριγκες. Γνωστές οι εξωσυζυγικές σχέσεις των κονιδα, νταουσανη, μπουλε και παπαθαναση. Εκτός και εσυ δεν ήσουν εδώ. Προσπαθείς να διακωμωδίσεις τα γεγονότα για να ελαφρύνεις τη θέση σου.....

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑ@@@ΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ;

      Διαγραφή
    3. εσυ 4.52 προσπαθεις να τους βαλεις ολους σε ένα τσουβαλι για να δικαιολογησεις τις μαλακιες του καρακωστα και της παρεας σου...

      Διαγραφή
  84. O Καρακώστας στο σύμβουλο της Τετάρτης θα εμφανιστεί με την νέα ή με την παλιά βέρσιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Διερρευσαν οι δυο νεοι αντιδημαρχοι, αγγελικη και καρπος αναλαμβανουν με τις αλλαγες, ανδρεας και γιαννης ειναι πιο πιθανο να φυγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ψάξε αλλού για νέους αντιδημάρχους. Κοτσανας - Σύψας αποτελούν σίγουρο χαρτί και για τις νέες αντιδημαρχίες, άλλωστε σύμφωνα με δίκες μου διαρροές ο Σύψας μετά το μπαμ του Φθινοπώρου (Νόστος παζάρια) παίζει για αναπληρωτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ρε σεις το καψατε αυτο το άρθρο. Με Γουλα ξεκινήσατε κι έχετε αλλάξει 10 θέματα. βάλτε κανα καινούργιο να ξεδώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις άγιες μέρες. Τώρα αγαπάτε αλλήλους γατάκια.

      Διαγραφή
  88. Ποιο site της ναυπακτου φημολογειται οτι χρηματοδοτηθηκε με 8000 ευρω για τις υπηρεσιες του προς τη δημοτικη αρχη;;;;;;;;;;
    Ποιοι ειναι αυτοι που στην προηγουμενη δημοτικη περιοδο εγραφαν εναντιον του Μπουλε και τωρα δε μιλανε;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΤΟ Τριτο κ μακρυτερο πηρε ο σαλαμουρας σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καρακοκοσ, δημαρχος, σαλαμουρας και αγγελικη οι μεγαλοι χαμενοι σημερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Οντως, τους λυπηθηκα σημερα, ειδικα τον σαλαμουρα τον εξεφτελισαν ακομα και οι δικοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Κοτσανας και Ζαμπαρα οι μεγάλοι κερδισμενοι. Όταν τα βρουν σε όλα τότε ή πόλη θα πάει μπροστά. Να πάρουν και τον Ραπτη μαζί τους για συγκολλητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαλαμουρα πες αλεύρι ο Αντρεας με το Γιαννη σε γυρευει.

      Διαγραφή
  93. Ρε μπλιαφα τι θες τέλος πάντων. Βγες και πες το στα ίσια. Μία ζωή βρισκεις θυματα για ανακατοσουρα. Ότι και να μεθοδευεις βήματα προς τον στόχο θα κάνεις αλλά τον στόχο δεν θα τον φτάσεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύει κανένας ότι ο μπλιαφας ξέρει τι θέλει?

      Διαγραφή
    2. Να πάει για βουλευτής αλλά δεν έχει αποφασίσει με ποιό κομα.

      Διαγραφή
    3. Με το κόμμα που θα φκιαξει ο βουλγαρακης.

      Διαγραφή
    4. Ο μπλιαφας θέλει δήμαρχος δεν κρατιέται.

      Διαγραφή
    5. Θα μείνει με τον καημό.

      Διαγραφή
    6. Ρε φίλε μεγάλο ζόρι τραβάς με τον μπλιάφα. 1:30 τη νύχτα στον ύπνο σου τον βλέπεις;

      Διαγραφή
  94. Οι 4 της Σαγκαης σε τροχιά οριστικής ρήξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Το χάσμα είναι πια αγεφυρωτο. Αναμένονται εξελίξεις με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μπλιαφα αρχιλαμογιο ένα βρωμοξυλο σου λείπει. Βρίσκεις και τα κάνεις βρωμιαρη.

      Διαγραφή
    2. Και ξύπνιος φιλάρα το οποίο ζόρι τραβάς με τον μπλιαφα. Βρες όμως άλλο ρεπερτόριο. Απ όλα ειναι ο μπλιαφας, για λαμόγιο ακόμα δεν ακούστηκε.

      Διαγραφή
  96. Το ''παιχνιδακι'' που λέγεται Ενωτική Πρωτοβουλία, έχει πλέον τελειώσει. Αυτό μπορεί πλέον να το καταλάβει ο καθένας. Το χθεσινό συμβούλιο ήταν και η ταφόπλακα.
    Ένας πρόεδρος συμβουλίου για κλάματα και αλληλο-μαχαιρώματα ανοιχτά πλέον μεταξύ της συμπολίτευσης.
    Αφού κατάφεραν να συμφωνήσει η Ζιαμπάρα με τον Κοτσανά τότε το παιχνίδι θεωρείται τελειωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Όπου βλέπει μέλι ο Σύψας παίρνει την κουτάλα του και τρέχει. Γλυκάθηκε πολύ με εκθέσεις και παζάρια. Παίζει σε διπλό ταμπλό ανάλογα με το μέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Τακη δε θελατε;; Παρτε Τακη μ@λ@κες ναυπακτιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Τάκη έχεις μια τελευταία ευκαιρία να σώσεις την παρτίδα, αλλαξε τους όλους τον Μάρτιο. Δείξε οτι εσύ κάνεις κουμάντο και όχι τα λαμόγια. Η πόλη ακόμα σε εμπιστεύεται. Αν συνεχίσεις με την ίδια ομάδα θα καείς για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ρε μας δουλεύει ο μπλιάφας εδώ μέσα. Τον κάνετε μάγκα με το να ασχολείστε μ αυτόν, έστω κι αρνητικά. Μην ξαναγράψει κανένας τιποτα για να ξεβρακωθεί γράφοντας ο ιδιος για τον εαυτό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον βρωμιάρη να του γ@μίσω ότι έχει και δεν έχει.....

      Διαγραφή
  101. Ο κύριος Ράπτης είναι ο πιό ικανός και παράγει αποτέλεσμα. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΡΑΠΤΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΟΝΙΔΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ, ΚΟΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΜΠΟΥΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή