Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Στο κυνήγι της ψήφου



Με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές και μέσα στο τρέξιμό τους  εθιμοτυπικά επισκέπτονται τις υπηρεσίες και τα γραφεία των δημάρχων. 
Καλά και θεμιτά όλα αυτά.
Τι γίνεται όμως όταν διευθυντής υπηρεσίας του δήμου που τυχαίνει να είναι και πρόεδρος εργαζομένων συνοδεύει υποψήφιο βουλευτή μέσα στο ωράριο και εν ώρα λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου; 
Προβλέπεται από τον υπαλληλικό κώδικα;
Το επιτρέπει ο δήμαρχος ως προϊστάμενος όλων των υπαλλήλων και υπεύθυνος για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών;
Το γεγονός συζητιέται έντονα στην πόλη και το σχολιάζουν αρνητικά όσοι το είδαν και το έμαθαν.
Ιδιαίτερα εκείνοι που πίστευαν ότι ο δήμαρχος θα έβαζε στη θέση του (!!!) τον απροκάλυπτο Διευθυντή, ο οποίος μάλιστα άρχισε την ξενάγηση του υποψηφίου από το γραφείο του ίδιου του δημάρχου.
Λέτε να έπαιξε ρόλο που ο υποψήφιος πολιτεύεται με το ΣΥΡΙΖΑ ;
Οι Ναυπάκτιοι μπορούν πλέον να ελπίζουν ότι η διοίκηση του Δήμου είναι σε στιβαρά χέρια και έχει λαμπρό μέλλον.

51 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΚΑΖΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ. ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗ ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. κλεφτης δεν ειναι.. αλλα και για δημαρχος δεν κανει.. ουτε καταλαβαινει τι του γινεται ουτε ειναι σε θεση αν καταλαβει.. συνδικαλιστες και αντιδημαρχοι τον κανουν οπως θελουν...

      Διαγραφή
    3. Είναι ολοφάνερο ότι ο μπαρμπα-Τάκης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που συνεπάγεται το αξίωμα του δημάρχου όση υπερπροσπάθεια και να κάνουν τα τοπικά blog (βλ. nafpaktianews) να μας τον παρουσιάσουν ως ικανό. Επομένως για 5 χρόνια η Ναυπακτία δεν θα έχει δήμαρχο. ή μάλλον θα έχει ως δήμαρχο το δίδυμο Καρακώστα-Κοτσανά, σε καμιά περίπτωση όμως τον μπαρμπα-Τάκη.

      Διαγραφή
    4. εχεις σοβαρο προβλημα ψυχολογικο!!! παρτο αποφαση οτι πλεον δεν ειναι ποτε πλεον δημαρχος κ Γιανννακης και Μαρια!!για 5 χρονια χωνεψε αυτους που υπαρχουν τωρα!!

      Διαγραφή
  2. μπράβο και στον δήμαρχο και στον διευθυντή που δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα στους εργαζόμενους του δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπουλες βλεπεις, πηγε και πονταρησε στο ΚουβελοΝτορισταν και φυσικο ηταν να χασει! Οι Συριζαιοι της ενωτικης κερδισαν θα κερδισουν και μεθαυριο επομενη κυβερνηση θα ειναι ο Συριζα γι αυτο και η "κινητικοτητα" που αναφερεις. Ειναι ολοφανερο οτι η Ελλαδα ζει μερες του 1981. Το οτι εχουμε "κυβερνητικη" δημοτικη αρχη ας ελπισουμε πως θα ειναι για το καλο της πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατόν να βάλει ο δήμαρχος στη θέση του τον απροκάλυπτο Διευθυντή; Μάλλον ο διευθυντής (και όχι μόνο αυτός) κάνει τον μπαρμπα-Τάκη ό,τι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EINAI ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΄΄ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ. ΣΥΝΕΛΘΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο φιλος σου ο λατρης του Μπουλε και της Μαριας!

      Διαγραφή
  6. ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ!

    Σημ.: ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ Ή ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού ο Δήμαρχος σε έχει αφήσει ανεξέλεγκτο καλά κάνεις. Σε ώρα μάλιστα υπηρεσίας, αντί να κάνεις τη δουλειά σου ως υπάλληλος, μπαίνεις σε ανώνυμα φασιστοειδή όπως τα χαρακτηρίζεις blog και επώνυμα γράφεις και με υψηλή δόσης κακεντρέχειας και αλαζονείας. Πρόσεχε γιατί υπάρχει και η οργή ΛΑΟΥ, βολεμένε διευθυντή του ελληνικού δημοσίου

      Διαγραφή
    2. Μια ζωή στη λούφα και στην καλοφαγία είχε συνηθίσει ο Παπακωστόπουλος πόσο μάλλον τώρα που είναι δήμαρχος ο μπαρμπα-Τάκης.

      Διαγραφή
    3. Μπουλεδακια ξυδακι.
      Αντιτσουμα μας λείπεις.

      Διαγραφή
    4. παπακωστοπουλε σωθηκαν τα ''επιχειρηματα'' και γραφεις και ανωνυμα;;;;;; σε ξερουμε πολυ καλα ποιος εισαι.. κ εσυ και κατι αλλοι βολεμενοι συνδικαλιστες του δημου..

      Διαγραφή
    5. ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....

      Διαγραφή
    6. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΄΄ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΄΄. ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΗΜΔΤΡΑΚΗ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΓΡΙΠΗ.ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΟ ΥΠΑΛΗΛΟΣ, ΑΛΛΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΛΙΓΟ ΤΑΚ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

      Διαγραφή
    7. Αυτο με τη Μερκελ ηταν πολυ εξυπνο. Ευφυολογημα ανεπαναληπτο. Στην Ελλαδα μονο δυο θα μπορουσαν να το σκεφτουν. Εσυ και ο Αλεφαντος! Και το γραφεις και επωνυμα....

      Διαγραφή
  7. Μαρακι που δουλευειες αυτην την περιοδο ?
    Ειναι δυσκολο να μην μπαινουν οι μισθοι πια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρια μεχρι και στον υπνο τους σε βλεπουν!!! μπραβο!!!

      Διαγραφή
    2. έμεινε στην ιστορία και η Μαρία σαν πρώτη γυναίκα επαγγελματίας πολιτικός στη Ναύπακτο! αλήθεια Μαρία που δουλεύεις αυτή την περίοδο; έτσι για να μην σε λένε άεργη και κοπρίτισσα μαζί με τον άλλο κοπρίτη αρχικλέφταρο του αδελφού του.

      Διαγραφή
    3. θα σας απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος...

      Διαγραφή
    4. Μπράβο στη Μαρία που τους ξεβρακώνει. Αυτό τους ενοχλεί, γιατί με το ξεβράκωμα φανερώνεται η ξετσιπωσιά τους.

      Διαγραφή
    5. Η Μαρία είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που έβαλε το πόθεν έσχες στην ιστοσελίδα του δήμου. Δεν έχει να κρύψει ούτε να φοβηθεί τίποτε. Ολα τα άλλα είναι κακοήθεια και δείχνουν φόβο από την πλευρά αυτών που την πολεμάνε. Ο νοών νοείτω

      Διαγραφή
    6. και ο νοών νοήτω ποια τα γράφει όλα αυτά!!! Δικό της το μαγαζί γράφει και ξεγράφει ότι θέλει και αυτολιβανίζεται. Το ζήτημα είναι ποιος την ταΐζει αυτή την περίοδο. Με το χάσιμο του συνδυασμού Μπουλέ, γεμίσαμε με άεργους σωτήρες.

      Διαγραφή
    7. και κλέφτες, ξέχασες να πείς.

      Διαγραφή
    8. "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ".

      Διαγραφή
  8. Από κάτι συνδικαλιστές σαν τον Παπακωστόπουλο έφτασε στο σημερινό χάλι η Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από το βαθύ ΠΑΣΟΚ συνοδός υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό δεν έχει χρόνο ο Παπακωστόπουλος να ασχοληθεί με τη δουλειά του. Μόνο με το βόλεμα του ασχολείται. Εσάς πληρώνουμε τόσα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πέσιμο των προσωπείων πάντα προκαλεί αντίδραση, γιατί ακούγονται αλήθειες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να ενοχλούν τα όσα γράφονται στο press, γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι έγκυρα και χωρίς χυδαιότητα. Δεν ειναι εύκολο να δεχτείς οτι είσαι ανίκανος και όταν μαλιστα στο δείχνουν με στοιχεία. Ούτε είναι Εύκολο να δεχτείς ότι είσαι ενας βολεμένος συνδικαλιστής. Ούτε βέβαια να δεχτείς οτι είσαι κωλοτούμπας τυχοδιώκτης. Κλοτσάει λοιπόν αυτός που του ρίχνουν το προσωπείο και αρχίζει τον πόλεμο. Βρώμικο πόλεμο με πολύ ψέμα και λάσπη. Στόχος αυτού του πολέμου ο Μπουλές και η ομάδα του, γιατί αποκάλυψαν συμφέροντα και στο στόχαστρο η Μαρία γιατί δεν της συγχωρούν να που μια γυναίκα με ικανότητες και άποψη ασχολείται με τα κοινά. Η Ναύπακτος αν συνεχίσει ετσι θα βγει πολύ χαμένη γιατί ρίχνει συνεχώς τον πήχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι χαζος? για ποιες ικανοτητες μιλας? και μια θειτσα να βαλεις τοσα χρονια να τρωει στο δημο θα τα μαθει καλυτερα!

      Διαγραφή
  11. δεν με ενδιαφέρει ποιος και τι έκανε - δημοκρατία έκανε και δικαίωμά του είναι
    το σχόλιο-άρθρο όμως είναι απαράδεκτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Παπακωστόπουλος ξέρει να κάνει τις δουλειές του, επί Δήμου Αντιρρίου δεν είχε αφήσει υπερωρία για υπερωρία και τα πρωινά ήταν σε άδεια η υπηρεσία εκτός,οι συνάδελφοι του ξέρουν ήρθε από την Αθήνα με προϋπηρεσία στο πράσινο και έγινε προϊστάμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μιλαει και ο παπακωστοπουλος που εβαζε σε ολους τους εργαζομενους 10 στην αξιολογηση... τετοια διοικηση θελει ο παπακωστοπουλος και το παιζει και αγωνιστης του ΣΥΡΙΖΑ;; παει εκει επειδη θελει να διατηρησει τα προνομια του και το καθεστως λουφας και τεμπελιας το οποιο τον εθρεψε.. αυτο που υπερασπιζεται και η σημερινη δημοτικη αρχη με την οποια ο ιδιος τα εχει κανει πλακακια.. ο Μπουλες ηταν κακος επειδη τους εστρωνε για δουλεια, για να κανουν αυτο για το οποιο πληρωνονται.. γι' αυτο τον πολεμησαν με καθε μεσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω Μαρακι για τον Μπουλε εχεις δικιο.

      Διαγραφή
    2. δικιο εχει αλλα δεν ψηφισες μπουλε και ετσι γυρισαμε στην προ του 2010 εποχη... καταλαβες πατριωτη που κατα τ' αλλα βγαινεις στα καφενεια και παριστανεις τον ανιδιοτελη ελληνα;;;

      Διαγραφή
    3. σε πειραζει που δεν ψηφισε μπουλε αλλα δεν σου λεει τιποτα το''μαρακι''?

      Διαγραφή
  14. Mην ενοχλείτε τον Δίκαιο κολοτούμπα συνδικαλιστή πρώην ΠΑΣΟΚΟ και νυν ΣΥΡΙΖΕΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ.Θα φροντίσει για το καλό του ΔΗΜΟΥ και σύντροφότου ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ και λοιπούς εκεί στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τέτοιους διοικητικούς ο Μπουλές δεν είχε καμιά τύχη. Που να τα βγάλει πέρα. Παρόλα αυτά ο Μπουλές υπήρξε ο μόνος Δήμαρχος που αντιλαμβανόταν ότι μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμός έπρεπε να είναι η πρώτη προτεραιότητα στη πόλη. Δυστυχώς όμως όταν προσπάθησε να το "περάσει" πέσαν όλοι να τον φάνε. Διοικητικά βρισκόμαστε τριάντα χρόνια πίσω. Ποια αξιολόγηση και πράσινα άλογα. Τώρα δε που έρχεται ο Χάρυ Πότερ- Αλέξης θα πάμε αλλά τριάντα πιο πίσω. Ας κάνει λοιπόν άλλη μια τελευταία προσπάθεια ο πρώην δήμαρχος ....ποτέ δεν είναι αργά. Είναι πλέον πιο έμπειρος έχει μάθει την ανθρωπογεωγραφία της πόλης ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Άλλωστε είναι φανερό πως χωρίς τον ενοποιητικό ρόλο του Τ.Λουκόπουλο η δημοτική αρχή δεν έχει καμία τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει καμιά τύχη ο μπουλές. κουμάντο θα κάνουν οι κοτζαμπάσηδες. ο κοτσανάς καλή ώρα. που κονόμησε ένα μπουλντοζάκι και νομίζει πως κάνει πολιτική.καλά κρασά .....

      Διαγραφή
  16. Μετά τον Τάκη δήμαρχος ο κ. Ατσαλάκωτος ΓΟΥΛΑΣ ή ο διμοφιλής ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ. Στο γκρεμό πλέον η Ναύπακτος. Αυτό μας αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο "ατσαλάκωτος;" γούλας με το 3% το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι να μας μάθει να χορεύουμε ζούμπα

      Διαγραφή
    2. Ε όχι και ατσαλάκωτος ο Γούλας. Με τον Μπουλέ κατέβηκε,αντιδήμαρχος έγινε επί Μπουλέ για να παίρνει τα φράγκα και στο τέλος τον πούλησε δήθεν διαφωνώντας.

      Διαγραφή
    3. ο''ξενος ''Μπουλες είναι ατσαλάκωτος ?

      Διαγραφή
    4. ειναι καταντια να κανουν κουμαντο στη ναυπακτο δυο ξενοι μπουλες-μαρια . οι αυθεντικοι ναυπακτιοι που ειναι και δεν ανθιστανται ?

      Διαγραφή
  17. Μετά τον μπάρμπα Τάκη δήμαρχος ο Σιαμαντας που είναι και ......ερωτιαρης το πουλάκι μου. Τόσο χαμηλά που έπεσε ο πήχυς όλα θα τα δούμε, ολά θα τα λουστουμε πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να κάνει τις δουλειές του ο Παπακωστόπουλος χρησιμοποιεί το σύλλογο των εργαζομένων α Είναι ο πιο τεμπέλης υπάλληλος που έχει περάσει απο το Δήμο. Τον ενδιαφέρει να μη δουλεύει και να φαίνεται ως παράγοντας. Πετάει τη μπάλα σε άλλους για να μην αναλάβει ποτέ ευθύνες. Βρήκε τον Τάκη που είναι άσχετος και κάνει οτι θέλει. Όπως τα ποντίκια τελευταία πήδηξε απο το καράβι του ΠΑΣΟΚ και μπήκε στο ΣΥΡΙΖΑ. Καρακοτρωνιάδες που του μοιάζουν σε όλα τον βοηθάνε για να κάνουν τις δουλειές τους. Όμως οι υπάλληλοι τέτοια ξεφτίλα δεν την αντέχουν και θα τους ανταμείψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παπακωστόπουλος είναι αντιπροσωπευτικός τύπος της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας. Γλύφοντας τον Δήμαρχο Αντιρρίου Θοδωρή Αγγελόπουλο ήλθε στο Δήμο Αντιρρίου και έγινε διευθυντής απο απλός υπάλληλος στην υπηρεςία πραςίνου του δήμου Αθηναίων. Ως βαθύ ΠΑΣΟΚ φρόντιζε να παίρνουν όλοι οι υπάλληλοι 600 ώρες υπερωρίες το χρόνο. Δηλαδή 2 ώρες καθε μέρα. Για τον εαυτό του είχε εξασφαλίσει άλλες 6.000 ευρω το χρόνο ως γραμματέας του πνευματικού κέντρου του δήμου Αντιρρίου. Με δύο πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου που έφτιαχνε τσέπωνε 6.000ευρω. Αυτά τα προνόμια τα έχασε απο το Μπουλε και όταν ακούει το ονομά του βγάνει σπυριά. Αυτα τα ξέρουν αυτοί που κάθονται και τον ακούνε;

      Διαγραφή
    2. Όταν λέμε κοπρίτες εννοούμε υπαλλήλους σαν τον Παπακωστόπουλο. Βολεύει τους δικούς του που είναι σαν κι αυτόν για να τον στηρίζουν στο σύλλογο. Σε όλους τους τεμπέληδες της υπηρεσίας του βάζει 10 και όσοι φιλότιμοι υπάλληλοι απόμειναν στο Δήμο το ξανασκέφτονται. Λενε οι άνθρωποι, αφού παίρνουμε τα ίδια λεφτά και τον ίδιο βαθμό με τους τεμπέληδες γιατί να δουλεύουμε; Αυτή τη λογική περνάνε στους δημόσιους υπαλλήλους άνθρωποι σαν τον Παπακωςτόπουλο. Ετσι οδηγηθήκαμε μέχρι εδώ και βουλιάξαμε το δημόσιο. Και κοντά στους κοπρίτες την πληρώνουν και οι καλοί υπάλληλοι. Αν καταφέρει ο Τσίπρας και μας γλυτώσει από τους κοπρίτες, τότε θα αρχίσουμε να ελπίζουμε

      Διαγραφή
  19. παπακωστοπουλος ο γυρολογος εχει παει με ολα τα κομματα κοι ολους τους δημαρχους αντιρριου και νσυπακτου εκει που τον βλεπεις εδω ειναι εκει! τωρα ο παλαιοπασοκος το παιζει συριζα καλα παρακαλουσε τη νδ να τον διορισει στο υπηρεσιακο... αλλα οι καιροι σλλαζουν γρηγορα κι ο δημητρακης θα τα βρει μπροστα του ολα αυτα που κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή