Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πολιτικός πολιτισμός



Διανύσαμε έντονη προεκλογική περίοδο με υπερβολικές δόσεις κινδυνολογίας, τρομολαγνείας και λασπολογίας.
Στο κλίμα αυτό απουσίασε σε πολλές περιπτώσεις ο ουσιαστικός πολιτικός λόγος, ο λόγος που βοηθάει τον πολίτη να κρίνει και να συγκρίνει.
Έτσι ο πρωθυπουργός δεν δέχτηκε να γίνει debate και δεν ακολούθησε το εθιμικό δικαίω υψίστου πολιτικού πολιτισμού τελετουργικό της παράδοσης παραλαβής.
Μια εντελώς επιφανειακή, πρόχειρη προσέγγιση βασισμένη σε συναισθηματικά και μόνο κριτήρια θα μπορούσε αν και με πολλή μεγάλη δυσκολία να δικαιολογήσει την αντίδραση του ηττημένου.
Η διαχείριση της ήττας είναι και αυτή δείγμα του αληθινού ηγέτη.
Πώς να χαρακτηρίσει όμως και να ερμηνεύσει κανείς τη συμπεριφορά αυτή, όταν εκδηλώνεται από τον νικητή μιας εκλογικής αναμέτρησης;
Και για όσους δεν θυμούνται, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ο Λουκόπουλος αρνήθηκε μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής να συμμετέχει σε debate με τον Μπουλέ.
Ο Μπουλές το ίδιο βράδυ που έχασε τις εκλογές πήγε στο εκλογικό κέντρο και συγχάρηκε  τον νικητή  Λουκόπουλο.
Ο Μπουλές κάλεσε τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο  Λουκόπουλο και τους συνεργάτες του σε ειδική τελετή παράδοσης και παραλαβής του Δήμου. 
Ο Λουκόπουλος με την πρόφαση ότι δεν προβλέπεται από τον νόμο αρνήθηκε με μακροσκελή επιστολή του, που την έστειλε και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Γίναμε θεατές στο ίδιο έργο πολιτικού πολιτισμού με διαφορετικούς όμως ρόλους νικητή - ηττημένου.

88 σχόλια:

  1. Το Μαξίμου αγόρασε καταστροφέα εγγράφων την προηγούμενη των εκλογών όπως και ο Μπούλες βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβως ζητησε η νεα δημοτικη αρχη και δεν της δοθηκε;;; Το εχει καταγγειλει ο κ. ''δημαρχος'';;;;

      Διαγραφή
  2. Το γιατι δεν ηρθε στο δευτερο ντιμπεϊτ ο Λουκοπουλος ειναι αποτελεσμα του πρωτου (στημενου για τον ιδιο... για να μην ξεχνιομαστε) ντιμπεϊτ στο οποιο η εμφανιση του ηταν επιεικως αξιοθρηνητη.. Αποδειξη οτι τα τοπικα μεσα εθαψαν το ντιμπειτ και δεν το ανηρτησαν στο διαδικτυο.. ακομα και σημερα παροτι κερδισε τις εκλογες το βιντεο δεν υπαρχει...
    Στην τελετη παραδοσης παραλαβης δεν ηρθε γιατι ταχα ηταν μια τυπικη διαδικασια και οχι ουσιαστικη.. στην πραγματικοτητα δεν θελησε να αποδεχθει οτι ο Μπουλες ειχε μια επιτυχημενη θητεια, κατι που το εδειξε σαν αντιπολιτευση και το δειχνει και τωρα ως δημαρχος.. φαινεται να διακατεχεται απο μια εμπαθεια απεναντι στον πρωην δημαρχο, μιας και ο ιδιος δεν εχει επιδειξει μεχρι στιγμης αναλογες αυτοδιοικητικες ικανοτητες...Εξ ου και ο τροπος με τον οποιο του απευθυνει το λογο στα δ.σ., για οποιον παρακολουθει. Δειγμα κι αυτο του ηθους του.. Αποφευγει ακομα και να απαντησει στις ερωτησεις της αντιπολιτευσης ακολουθωντας τακτικη Σαμαρα... Πολλες λοιπον οι ομοιοτητες με τον Σαμαρα..Ελπιζω μονο να μην ειναι τοσο καταστροφικη η θητεια του οσο η πρωθυπουργικη θητεια του Σαμαρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήπιος άνθρωπος με εκσυγχρονιστικές τάσεις δεν χώραγε στο τοπικό ταλιμπανιστάν που έχει τους δικούς του Κουρουμπλήδες και Καμένους και κάποιους ανεκδιήγητους ονόματα δε λέμε υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄΄ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να ντρεπεσαι... οσο και να τον μισεις τον αντιπαλο σου τετοιες κουβεντες δεν πρεπει να λεγονται..

      Διαγραφή
  5. Μισότρελο σαπάκι 8.00 μ.μ πως και κυκλοφοράς ελεύθερος? Χάθηκαν οι ψυχομπόγιες να σε μπαγλαρώσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η κουρελου τον αντρα της με τους πραματευταδες! συγκρινουμε τον Γιαννακη με τον Τσιπρα! ειμαστε για κλαμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγκρινουμε τακη και σαμαρα..δεν το καταλαβες;;;

      Διαγραφή
    2. εχεις σοβαρο προβλημα νου και ψυχισμου ! προσεξε!

      Διαγραφή
  7. Στο πρώτο debate ο μπαρμπα-Τάκης έτρεμε ολόκληρος και ήταν ολοφάνερο ότι δεν είχε την άνεση να απαντάει στις ερωτήσεις παρά τα ιδιαίτερα μαθήματα που του είχαν κάνει και τις έτοιμες ερωτήσεις που του είχε δώσει από πριν ο Καρανικόλας. Ξεφτυλίστηκε εντελώς και γι αυτό αρνήθηκε δεύτερο dedate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ιδια ηληκια κυρα μ εχει ο γιαννακης με τον τακη που τον λεσ ΄'μπαρμπα'

      Διαγραφή
    2. απο ποτε το 65 ειναι ιδιο με το 70;;

      Διαγραφή
    3. Την ηλικία πρόσεξες εσύ 12:51 π.μ, το ότι είναι ανίκανος και άσχετος ο Τάκης δεν το σχολιάζεις καθόλου...

      Διαγραφή
  8. Δεν υπάρχει σωτηρία! Ο Μπουλές στα έδρανα του Δ.Συμβουλίου και ο Μήτσος Κωνσταντόπουλος στο κοινοβούλιο!! Ε ρε τι θα δουν ακόμα τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακαρι καθε γυναικα να θαυμαζε τον αντρα της τον'' πραγματικο'' οπως εσυ το ΓΙΑΝΝΗ σου βγαζω το καπελλο κυρα μ

      Διαγραφή
    2. σε σενα κυρουλα μ ξεφτυλιστηκε ο τακης? αλλα πραγματα ξεφτυλιζουν τον ανθρωπο και οχι η περιφρονηση στους ξεφτυλισμενους!

      Διαγραφή
    3. εσενα (12.45 κ 12.55) θα σου απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος... (τι αλλες ασυναρτησιες θα διαβασουμε..ποιος ξερει τι εχει στο μυαλο του ο καθε ψυχοπαθης)

      Διαγραφή
  9. γιατι φετος δεν μπορουμε να δουμε τα δημοτικα συμβουλια στα τοπικα μπλογκ μαγνητοσκοπημενα? Γιατι δηλαδη εμεις που δουλευουμε δεν μπορουμε να δουμε το τι αποφασιζουν οι συμβουλοι για εμας? Θεωρω οτι πρεπει να γινει θεμα να ανεβαινουν τα συμβουλια ολοκληρα στην σελιδα του δημου για να μπορουμε να βλεπουμε τις συζητησεις. Μακαρι να υπαρχει καποιος που θα το διαβασει και θα το προτεινει στο σωμα.Θελουμε σαν υπευθυνοι πολιτες να ειμαστε ενεργοι Και να εχουμε προσωπικη αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τακης από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθει στο ρόλο του. Η αρρωστημένη φιλοδοξία όμως του Καρακώστα τον έκανε να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα της Γιωργίας, η οποία δυστυχώς δεν προστάτεψτε τον άντρα της που λόγω ηλικίας και άγνοιας των θεμάτων της αυτοδιοίκησης, ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορεσει να σνταποκριθεί. Δυστυχώς όμως ο δήμος χάνει και ο Τάκης ξεφτιλίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ (6.09ΜΜ) ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ!! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ, ΑΛΛΙΩς ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

      Διαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλαμε για την παραλαβη, οχι για την παραδοση

      Διαγραφή
    2. ο Κονίδας θα παραλάβει τη θέση στον Δήμο που του έχουν τάξει ο Τάκης ο Καρακώστας ο Κοτσανάς και ο Σιαμαντάς. Πώς νομίζετε ότι μαζεύτηκε το 60%;

      Διαγραφή
    3. μιλάμε για την παράδοση

      Διαγραφή
    4. για να δουμε τις συναλλαγες μεταξυ τακη και κονιδα

      Διαγραφή
    5. ΤΟΝ ΚΟΝΙΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    6. Σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. πικραμενα μπουλεδακια(πω πω μποχα εδω μεσα) καλημερα.απ το κοινωνικο φαρμακειο μοιραζονται εμπλαστρα σε οσους υποφερουν απ τη μεση τους λογω σκυψιματος.το τελειωμενο γραναζι του φαταουλικου πασοκικου συστηματος δε θα γινει βουλευτης τελικα;λιγοτερα ψωνια για την αντουανεττα.α ρε σκατοφατσες ξυλο που θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o δημαρχος δε χρειαζεται να παρισταται στα δημοτικα συμβουλια. θα σας απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος. ευχαριστω.

      Διαγραφή
  13. Εδώ ο Πάνος Σκουρλέτης ο πολιτικός ΓΙΓΑΝΤΑΣ ο μεγάλος ΓΝΩΣΤΗΣ των εργασιακών ζητημάτων με το.... πλουσιότατο βιογραφικό έγινε ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ. Ο άνθρωπος που κατάφερε να τελειώσει την βιομηχανική Πειραιά στα εφτά χρόνια να δραστηριοποιηθεί κάποια χρόνια στον ιδιωτικό τοµέα και με όλο αυτό το πακέτο προσόντων να τοποθετηθεί ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για το Εσωτερικών στη μεταναστευτική πολιτική τη δημόσια τάξη και τη προστασία του πολίτη ....τρομάρα μας.....Και σεις ΛΕΤΕ ότι ο Τάκης δεν θα ανταποκριθεί στο ρόλο του. Ε, σας πληροφορώ ότι ο Τάκης είναι εμπειρότερος και ικανότερος του Σκουρλέτη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ικανός ο Τάκης (!!!!!) και ικανότεροι (ξέρουμε όλοι που) οι περισσότεροι από τους αντιδημάρχους του.

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν το γράφεις καθαρά 11:12 ικανότατοι στις απευθείας αναθέσεις που τις υπογράφει ο Δήμαρχος Παναγιώτης Λουκόπουλος. Μπείτε ρε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ να δείτε τι πανηγύρι γίνεται. Κανείς δεν βγάζει άχνα. Και εσύ διαχειριστή του press, άσε τις φιλοσοφίες και δείξε τι γίνεται με τις απευθείας αναθέσεις.

      Διαγραφή
    3. Ενώ ο διάττων Μουλές που έμεινε στην ίδια τάξη στο γυμνάσιο, κατόρθωσε να παραμυθιάσει ακόμα και σένα !!!

      Διαγραφή
  14. 11.17 π.μ επειδη η διαυγεια μας πεφτει κομματι δυσκολη (ειμαστε ψηφιακα αναλφαβητοι) μπορείς να κάνεις τον κοπο να δημσιεύσεις στο μπλογκ για ποιες απευθειας αναθεσεις μιλας. τα υπολοιπα αστα πανω μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΧ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ΜΠΟΤΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡ ΤΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝ ΟΠΩΣ ΘΑΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ.Ο ΜΠΟΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΒΑΖΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.Ο ΜΠΟΤΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. απαντηση΄΄μαρια πρεςς''

      Διαγραφή
    3. τενεκες εισαι αλλα ''αδειος''

      Διαγραφή
    4. έχετε πάθει μεγάλη ζημιά με τη Μαρία. Σας έχει γίνει έμμονη ιδέα. Γιατί άραγε; Τι φοβάστε;

      Διαγραφή
    5. ενταξει ρε παιδια δεν κοπηκε στο δημοτικο ηταν απ τους καλους

      Διαγραφή
    6. νομιζε οτι το αριστα ηταν το 10 κ ηταν χαλαρος

      Διαγραφή
  17. ο Λουκόπουλος είναι απλός και έντιμος άνθρωπος, με εμπνέει, έτσι δηλώνει ο πρόεδρος του Γαλατά ο Μπαλωμένος. οι γεμάτες τσέπες πάντα εμπνέουν, Λευτέρη και στη Χάλκεια το ξέρουν καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ασχολειστε με τον μπαλωμενο.. τη δουλεια του κανει ο ανθρωπος....

      Διαγραφή
    2. Ο Μπαλωμένος ξέρει να παινεύει αυτούς που τον τροφοδοτούν.

      Διαγραφή
  18. μετα ομως αναθεσε απευθειας στον πατερα του το καθηκον να τον διαβαζει κ τα πηγε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τον εκοβε η γαλλικου γιατι σε καθε ερωτηση επαναλαμβανε το ακαταληπτο ''la moyo,lamoyo!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΑΔΕΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΟΤΡΩΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥΝΤΕΣ ΟΙ ΛΙΡΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε παιδιά μη σκάτε με το πρωτόκολλο. Ασχοληθείτε με την ουσία. Ουσίες, ουσίες κι οινοπνεύματα ν' ανάβουνε τα αίματα. Έχουμε βολευτή στη Ναυπακτία τον εθνικό μας Μήτσο. Μετά τους γίγαντες της Ναυπακτίας Φωτόπουλο και Δημητρακόπουλο θα βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι-σφινάκι στην ανάπτυξη του τόπου. Αν μάλιστα γίνει και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μη ρωτάτε. Άσε που έσκισε τους άλλους Μήτσους, τον πλούσιο γιατρό των φτωχών και τον πλούσιο ερωτιάρη απ' το Νιόκαστρο. Άσε που έφερε δεξιούς ψήφους στο ΠΑΣΟΚ (σιγά που θα ψήφιζε ο Θανασάκης τον Χρηστάκη....χρώσταγε στον Θοδωράκη τον αδελφό του Μητσάρα). Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και η κατάντια ολοένα βαθαίνει. Νέρωσε πολύ το κρασί και δεν πίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. θα σας απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος. ευχαριστω.

      Διαγραφή
  23. Οι διαχειριστές του lepantopress είναι αναγκασμένοι να περιορίσουν τα υβριστικά σχόλια κάποιων που θεωρούν πως οι κραυγές και οι βρισιές μπορούν να υποκαταστήσουν τα επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως δεν σε συμφερει?

      Διαγραφή
    2. τις βρισιες σβηνει.. οχι τα επιχειρηματα και τα ψεματα

      Διαγραφή
    3. ρε Μαρία μας έχεις φλομώσει στο ψέμα και φωνάζεις ότι είναι ψεύτες όλοι οι άλλοι Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αλλά εδώ δε τρώμε βελανίδια.

      Διαγραφή
  24. Θα σας απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχος.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλα ρε παιδια εκεινος ο λουκοπουλος μουγκος ειναι;; μα να μη μιλαει καθολου στα συμβουλια;;
    και στο χτεσινο παλι τη γλαστρα εκανε.. ντιπ λουτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάθεμα και αν καταλάβαινε χτες ο μπαρμπα-Τάκης περί τίνος ήταν η συζήτηση..

      Διαγραφή
    2. Τι να καταλάβει ο μπαρμπα-Τάκης ρε παιδιά;; αυτός φασόλια τρώει κουκιά μαρτυράει!!

      Διαγραφή
  26. χθες σε ερωτηση ο μπαρπατακης απαντησε το εξης εκπληκτικο: θα σας απαντησει ο αρμοδιος αντιδημαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαματ ξερ τι να πει; ντιπ φιλοτιμο.......

      Διαγραφή
    2. Τι πρωτότυπη απάντηση.. Εύγε μπαρμπα-Τάκη! Αυτό θα πει να είσαι καλά ενημερωμένος για τα θέματα του δήμου..

      Διαγραφή
    3. Είστε ψεύτες! Ο δήμαρχος - λέμε και καμια κοτσάνα να περνάει η ώρα - είπε και άλλα στη χθεσινή συνεδρίαση. Συγκεκριμένα ευχήθηκε στον Στάικο "Χρόνια πολλά" και πρόσθεσε το εξής βαρυσήμαντο: "Δεν σε βρήκα κιόλας απο κοντά". Τι ήθελε να πει; Ο καρανικόλας θα το αναλύσει στην εκπομπή του.

      Διαγραφή
  27. Απάντηση Λουκόπουλου (:ο δήμαρχος για όποιον δεν το θυμάται!): "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ηθελα να ξερω δεν ντρεπεται που ειναι δημαρχος και δεν ξερει τι του γινεται; λιγο σεβασμο εστω στον κοσμο που τον ψηφισε δεν εχει; ειναι δυνατον να βγαλει πενταετια στα μουγκα; καμια αξιοπρεπεια ο ανθρωπος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα είχε αξιοπρέπεια δεν θα έθετε καν υποψηφιότητα για δήμαρχος γιατί και ο ίδιος γνώριζε ότι είναι ακατάλληλος για τη θέση του δημάρχου. Αλλά βλέπεις ψωνίστηκε και αυτός και η Γιωργία και του άρεσε η ιδέα ότι θα τον αποκαλούσαν δήμαρχο. Και δεν είναι μόνο ότι ο Τάκης δεν σεβάστηκε τον κόσμο που τον ψήφισε, αλλά κυρίως δεν σεβάστηκε ούτε τον ίδιο του τον εαυτό αφού δέχτηκε να γίνει υποχείριο του Καρακώστα.

      Διαγραφή
    2. ο κοσμος κυραμ που καταψηφησε εσας δεν ηταν χαζος και ψηφησε Λουκοπουλο . σκεφτομαι εσενα μονο που θα σκασεις για 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο Λουκοπουλος εχει δωσει δηγματα αν ειναι ψωνισμενος ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
  29. Η ανακαίνιση της αίθουσας δημοτικού συμβουλίου που δημοσίευσε το nafpaktianews ποτέ δημοπρατήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν δημοπρατήθηκε.Δόθηκε με ανάθεση,όπως και η απομαγνητοφώνηση των πρακτικών όπως παραδέχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Που είσαι Καρακώστα να μας πεις για τις αναθεσουλες που σαν αντιπολίτευση εσκουζες και εβγαινες απο τα ρούχα σου.
    Τώρα Μούγγα !!! Η κωλοτουμπα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ? ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ?

      Διαγραφή
    2. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. χαζουλα να σου απαντησει οτι οι αναθεσεις του μπουλε ησαν πανω απο 20.000 ευρω και μονο σε 2-3 ατομα ,Η ΄΄αναθεση για την αιθουσα ηταν 4.800 ευρω και ποτε δεν θα ειναι στο ιδιο ατομο

      Διαγραφή
    4. "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Εμένα με τελείωσαν".

      Διαγραφή
  32. τωρα λυσσαξες ΕΣΥ και σκουζεις στα συμβουλια και γελαει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκειο το λουτο που παριστανει το δημαρχο του εχετε πει να μη μιλαει;;

      Διαγραφή
    2. αλήθεια γιατί δεν κατεβαίνει από εκείνη τη θέση να κάτσει και κανένας άλλος; αφού έτσι και αλλιώς δεν μιλάει ούτε καταλαβαίνει τις συζητήσεις που γίνονται.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ .Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΗΤΑΝ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΗΡΥΓΜΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ...

      Διαγραφή
    4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

      Διαγραφή
  33. Τι ασχολείστε με τον Καρανικόλα , ότι του λένε οι συντροφοι κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλωνει δημοσιογραφος.... πρεπει να μας αποκαλυπτει την αληθεια..

      Διαγραφή
    2. σοβαρός δημοσιογράφος.... αντί να είναι αντικειμενικός και να ενημερώνει τους πολίτες κάθεται και παίρνει το μέρος του Καρακώστα και της παρέας του.

      Διαγραφή
  34. Ο Δήμαρχος ελέγχει το Σιαμαντά να μην κάνει λάθος στη σειρά των θεμάτων λίγο είναι αυτό; αφού ο Σιαμαντάς χάνει τη σειρά κάποιος πρέπει να τον διορθώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα ρίχνετε στον μπάρμπα Τάκη και ξεχνάτε τους αντιδημαρχους όπου καθένας έχει το δικό του καπετανάτο και κάνει ό,τι γουστάρει. Μόνο Δήμος οργανωμένος δεν είναι αυτό. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Καρακώστας λέει οτι ο δήμαρχος είναι ο μαέστρος που διευθύνει την ορχήστρα και τους σολίστες αντιδήμαρχους!!!!!!!
    Αν η ορχήστρα βαραει στο γάμο του καραγκιόζη ποιός νοιάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή