Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Διανοίξεις δρόμων



Ο αντιδήμαρχος κ. Κοτσανάς σήμερα μας παρουσίασε το έργο της υπηρεσίας της οποίας είναι πολιτικός προϊστάμενος με αρμοδιότητα στα θέματα Περιβάλλοντος. Είδαμε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και παρακολουθήσαμε σε βίντεο τα μηχανήματα του δήμου να μπαίνουν σε δασωμένο χώρο και εκριζώνοντας βλάστηση να διανοίγουν – διαπλατύνουν δρόμο στην Μαμουλάδα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος σύμφωνα με το δημοσίευμα στο διαδίκτυο, γίνεται πλατύτερος και ασφαλέστερος, αφού στο επίμαχο σημείο διαπλατύνεται κατά 4 μέτρα που ήταν πριν και σε μήκος 100 μέτρων.

Από το μέγεθος της παρέμβασης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και  στο σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο,  είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έργο που απαιτεί αδειοδότηση.

Η υπηρεσία Περιβάλλοντος ως η πλέον αρμόδια και με ευαισθησία λόγω της αρμοδιότητας της για το περιβάλλον έχει πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις για αυτό το έργο;

Το Δασαρχείο έχει λάβει γνώση για αυτή την παρέμβαση;

Κι αν όχι, τι κάνει μετά και τη δημοσιοποίηση αυτής της παρέμβασης;
Ή βάζουμε τις μπουλντόζες και λογαριασμό δεν δίνουμε σε κανέναν;

91 σχόλια:

  1. Ο Φράγκος θα τις βγάζει τις μαιμουδενιες άδειες. Κολλάνε ρε τα παλληκάρια;
    Αναρωτιέμαι τι θα λένε , δε ξέραμε αμα τους κάνουνε μηνύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατω τα Χερια απο τον Μπαρπα Φωτη !!! Ειναι απο τους πιο Αξιους Προεδρους του δημου Ναυπακτιας. Πιστευω οτι η διανοιξη επρεπε να ειχε γινει απο εποχης Μαριας αλλα ο Μπαρμπα Φωτης δεν ηταν δικος τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος ειναι που εβαλε το 2006 με τον παπαθαναση το 2010 με τον μπουλε και το 2014 με τον λουκοπουλο;;

      Διαγραφή
  3. το λουκοπουλο που τον εχουν;; γιατι τον εχουν κλεισμενο στο δημαρχειο; πρεπει να τον περνουν μαζι να ξεσκαει κ αυτος γιατι ολο το πρωινο το περναει καθισμενος σε μια καρεκλα στο δημαρχειο.. δε δουλευει κιολας και δεν εχει πως να περασει την ωρα του ο ερμος.. τουλαχιστον να τον βγαζουν καμια φωτο να εχει να θυμαται κατι απο τη θητεια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λουκόπουλος το παίζει μαέστρος. Έτσι τον χαρακτήρισε ο ανιψιός του ο Καρακώστας

      Διαγραφή
    2. Μόνο δήμαρχος δεν είναι ο Λουκόπουλος.

      Διαγραφή
    3. Τι δήμαρχος να είναι ο μπαρμπα-Τάκης ρε παιδιά; Αυτός φοσόλια τρώει κουκιά μαρτυράει.

      Διαγραφή
  4. βρε,βρε,βρε,,,,,, πάλι τα ίδια !!!! αυτό το παιδί ,ο Αντρίκος εμμονή με τις μπουλντόζες .....ακόμα δε μεγάλωσε !!!! ...πάντως αποτελεσματικοί ψηφοσυλλέκτες.οι μπουλντόζες....
    ...τι νόμοι!!!! τι θεσμοί !!!!!!.....
    "η εξουσία είμαι εγώ "
    "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αταξία και ανομία παντού. Ο Κοτσανάς κάνει οτι γουστάρει γιατί εκμεταλλεύεται οτι κανείς δεν τον ελέγχει, γιατί αν τον ελέγξει όλοι αυτοί που έχουν κερδίσει το ρουσφετι θα αντιδράσουν. Ο Καρακώστας τοποθετεί παράνομο κοντέινερ και λειτουργεί χωρίς άδεια κυλικείο στο 2ο λύκειο και δεν μιλάει κανείς, ούτε καθηγητής ούτε γονιός. Μας τελείωσσν οι σγανακτισμένοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Καρακώστα τον πείραζε η παράγκα στσ πσζάρια, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις παράγκες στα σχολεία. Σαπιοντούλαπα έφερε από τους εργοταξιακούς χώρουε του Αντιρρίου στο ΕΠΑΛ και ποιος ξέρει από που έφερε το κοντεινερ για το κυλικείο του 2ου λυκείου και γυμνασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΤΣΙΓΚΟΣ ΤΑΒΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ" έλεγε ο Καρακώστας για τις παράγκες στα παζάρια κατηγορώντας την δημ. αρχή του Μπουλέ ότι δεν έκανε τίποτα το διαφορετικό στη διοργάνωση των παζαριών. Όμως οι παράγκες όπου θα κάνουν μάθημα τα παιδιά δεν τον ενοχλούν καθόλου.Κατά τα άλλα θέλει να λέγεται και εκπαιδευτικός.

      Διαγραφή
  7. Μπράβο στους Ναυπάκτιους που πέτυχσν να έχουν για ΔΗΜΑΡΧΟ το δίδυμο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που ενοχλεί Αντρέα είοναι το γιατί απουσιάζουν οι εργολάβοι. Τα υπόλοιπα είναι φούμαρα. Μη μασας προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘA ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  10. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ & ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ".

      Διαγραφή
    2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ. ΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ. ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  11. η τηρουν το νομο η οχι.. δε μπορει ο κοτσανας να κανει ενσταση για τη χαλικοστρωση στους αγροτικους δρομους της χαλκειας δηθεν λογω παρανομιας και εδω να καταπατει δασικη εκταση..
    αλλα πως θα παρει ψηφους ο ανθρωπος.. μια ζωη ρουσφετολογος ηταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν μπορώ να καταλάβω με αυτές τις αναρτήσεις τον Κοτσανά θέλετε να "χτυπήσετε" ή τον πρώην Αντιδήμαρχο Τσέλιο να ξεφτυλίσετε που από'τι φαίνεται είχε όλα τα μέσα αλλά ήταν ανίκανος;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ. ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΡΓΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
  13. αν ο Κοτσανάς συνεχίσει να αυθαιρετεί με αυτό τον τρόπο για να κερδίζει ο ίδιος ψήφους και δημοσιότητα, το σίγουρο είναι ότι θα φάνε το κεφάλι τους οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στις παρανομίες του Κοτσανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πλέον ο Μπουλές είναι ανεπιθύμητος στην Μαμουλάδα μετά την ενέργειά του να καλέσει την αστυνομία ώστε να σταματήσει διαπλάτυνση δημοτικής οδού που ενεργούσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλοντος Κοτσανάς Ανδρέας με μηχανήματα του δήμου. Και το χειρότερο είναι ότι παρέμεινε κρυμμένος την ώρα της καταγγελίας σε παρακείμενο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πληροφοριοδότης σου είναι ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ή μήπως είσαι ο ίδιος ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ που τα γράφεις αυτά; Τα ίδια έκανε ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ κι όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Ο λύκος δεν αλλάζει

      Διαγραφή
    2. Συνεχίστε να καταγγέλετε οτιδήποτε δε αντέχετε. Μετά 12 χρόνια καλοπέρασης, πέντε χρόνια νηστείας είναι πολλά και τσούζει ωρέ Γιάννο, ή μήπως έγινες ο λαγός της Μαριώς και παίρνεις πάνω σου τις βρώμικες δουλειές; Πάντως μαζί θα κάντε ταμείο στο τέλος. Ή και οι δυό στον αφρό ή στον (απο)πατο.

      Διαγραφή
    3. Η πολιτική αντιπαράθεση και η υπεράσπιση του δημοσιου χρήματος γίνεται επώνυμα και με στοιχεία. Ο Μπουλές ευθέως υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον καταγγέλοντας επώνυμα και με στοιχεία την ανομία κσι την αταξία. Πολλσ λέτε τόσα χρόνια για ατασθαλείες Μπουλέ αλλά ποτέ δεν το αποδείξατε με στοιχεία. Σας ενοχλεί η εντιμότητα γιατί εσείς ζείτε με το ψέμα και τη λάσπη

      Διαγραφή
    4. Aν έχετε τα κότσια δημοσιεύστε ΕΠΩΝΥΜΩΣ στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο Μπουλές καταχράστηκε δημόσιο χρήμα.

      Διαγραφή
    5. Δημοσιεύτηκε ολόκληρη η αγωγή του ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ στο astronafpaktos για την υπεξαίρεση των 673.000 ευρώ συν τους τόκους. Τι άλλο θέλεις να μάθεις. Όταν σε κατηγορεί ο ΑΔΕΛΦΟΣ σου για κλοπή, χρειάζεσαι εσύ ρε λαγωνικό ΕΠΩΝΥΜΩΣ και άλλα στοιχεία; Βέβαια τα χρήματα του αδελφού του δεν είναι δημόσιο χρήμα. ΑΠΑΞ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΗΣ..

      Διαγραφή
    6. εσύ ο ίδιος όμως αποφεύγεις να τον κατηγορήσεις δημόσια. μήπως επειδή δεν έχεις στοιχεία;;

      Διαγραφή
    7. Για πες μας την δική σου άποψη δημόσια λοιπόν, για την κλοπή των χρημάτων από τον αδελφό του;

      Διαγραφή
    8. Έχει βγει καμιά απόφαση δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία ο Μπουλές αποδεικνύεται ένοχος για κλοπή χρημάτων; Άλλωστε εγώ δεν τον κατηρώ για κάτι τέτοιο. Εσύ όμως είσαι ένας θρασύδειλος, γιατί μόνο να τον κατηγορείς ξέρεις. Το θάρρος όμως να τον κατηγορήσεις ΕΠΩΝΥΜΑ και με ΣΤΟΙΧΕΙΑ δεν το έχεις.

      Διαγραφή
    9. Όπως ο Τσοχατζόπουλος και η οικογένεια Πελέκη, δεν έχουν καταδικαστεί ακόμα τελεσιδίκως αλλά μιλάει ολόκληρη η Ελλάδα. Το ίδιο και ο Μπουλές, σε 5-10 χρόνια που θα τελεσιδικήσει η υπόθεση ποιός θα ασχολείται με τον κλέφτη; Παράλληλα μην ξεχνάς ότι η κοινωνία αποφασίζει με δικά της στοιχεία. Όταν σε κατηγορεί ο αδελφός σου για κλέφτη και με στοιχεία, θα περιμένεις την υπηρεσία για να κρίνεις; Ζητάς λοιπόν στοιχεία κύριε εισαγγελέα; Διάβασε λίγο την αγωγή στο σημείο που αναφέρεται στα ποσά που του έστελνε, τις ημερομηνίες και τον αριθμό του εντάλματος της κάθε τράπεζας. Εσύ βέβαια που γνωρίζεις καλύτερα από την αγωγή και επιμένεις γράψε μας ΕΠΩΝΥΜΑ τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ της αθωότητας. Διαφορετικά να υποθέσω ότι εσύ είσαι ο ίδιος ο κατηγορούμενος ή ο αντ΄αυτού;

      Διαγραφή
    10. Κατηγορεί όλη η Ελλάδα τον Μπουλέ για κλέφτη όπως τον Τσοχανζόπουλο; ή μήπως καταχράστηκε ο Μπουλές δημόσιο χρήμα όπως ο Τσοχατζόπουλος; Η κοινωνία αποφασίζει με δικά της στοιχεία ποιος είναι ο ένοχος ή η δικαιοσύνη; Ένοχος είναι κάποιος μόνο και μόνο επειδή κατηγορείται; Και μόνο που αποφεύγεις να μιλήσεις επώνυμα δείχνει πως δεν έχεις στοιχεία για την ενοχή του.

      Διαγραφή
    11. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΒΕΛΑΖΕΙ! ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    12. Το πάθος σου και η εμμονή σου να πετάς γενικώς και αορίστως λάσπη δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα σου.

      Διαγραφή
    13. ρε τουβλο εχεις αποδειξεις οτι ειναι κλεφτης;;;; εχεις;;;

      Διαγραφή
    14. ΝΑΙ ρε ζωντόβολο και τις έχει καταθέσει ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ στον Εισαγγελέα, ο οποίος εγκαλεί τον Μπουλέ. Αν δεν υπήρχε τίποτα θα σε απάλλασσε με βούλευμα Γιαννάκη, δεν τρώει κουτόχορτο η κοινωνία! Δοκίμασέ την πάλι και με οποιαδήποτε πρόκληση. Οι σφαλιάρες πλέον θα πέφτουν σαν χαλάζι και το γεγονός της Μαμουλάδας είναι μια αρχή.

      Διαγραφή
    15. αλλο η καταγγελια και αλλο η αποδειξη ρε βλημα! αλλα και να ειναι ετσι οπως τα λες τι σε αφορουν εσενα τα οικογενειακα του αλλου;; τα λεφτα του δημοσιου, που ειναι και δικα σου, τα διαχειριστηκε με εντιμοτητα... αλλα προσπαθεις να χτυπησεις εκει γιατι πολιτικα δεν μπορεσες να τον χτυπησεις ποτε.. για το ποιος εφαγε σφαλιαρα στη Μαμουλαδα ρωτα τον φιλο σου τον κοτσανα που μολις ειδε την αστυνομια εξαφανιστηκε...

      Διαγραφή
    16. ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ 2:58μ.μ. ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΦΑΣ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ..

      Διαγραφή
  15. Οι πληροφορίες μας λένε ότι σήμερα ο Μπουλές πήγε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης για έργο που είδε μέσα από το διαδίκτυο και το οποιο δεν έχει ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο. Ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Κοτσανά για το έργο και την τήρηση των διαδικασιών, αλλά ο Κοτσανάς το παιζε Κινέζος. Ο Μπουλές ενημέρωσε την αστυνομία για το έργο που γίνεται χωρίς διαδικασίες και έχει και κίνδυνο καταπτωσης γιατί γίνεται μεγαλη τομή χωρίς μελέτη. Ο Κοτσανάς έγινε μπουχος πριν έρθει η αστυνομία. Αν δεν είχε πρόβλημα θα έμενε εκεί και δεν θα έδινε εντολή στους υπαλλήλους να σταματήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλάζεις σκόπιμα τους ρόλους για να δημιουργήσεις είδηση, Μαρία. Ο Μπουλές κρυβόταν στα πουρνάρια μην τον δεί κανείς και ο Κοτσανάς έμεινε εκεί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, όπως θα είναι και τη Δευτέρα πρω'ι πρωί. Για του λόγου, πέρασε από κεί τη Δευτέρα πρωί να δείς ποιος είναι και τι κάνει. Θέλετε ή όχι τα έργα θα συνεχιστούν για 5 χρόνια σε κάθε δρόμο παρά τις καταγγελίες σας στην αστυνομία. Η κοινωνία σας σιχάθηκε.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνεί κανένας να γίνονται έργα, αλλά να είναι νόμιμα. Γνωρίζουν αντιδήμαρχος και εργαζόμενοι τι ευθύνες έχουν αν δεν υπαρχουν οι απαραίτητες άδειες για το έργο;

      Διαγραφή
    3. εσενα αυτο σε μαρανε! η νομιμοτητα! οι μιζες των δικων σου ησαν νομιμες?

      Διαγραφή
  16. Στην εποχή της μπετονιέρας και των ρουσφετιών γυρίσαμε, με τον αντιδήμαρχο Ανδρεα Κοτσανά - μικρό Μαυρογιαλούρο- να παρανομεί και να λαικίζει, γράφοντας στα παλιάτου τα παπούτσια νόμους και κανόνες. Με ποιά άδεια προχώρησε στη διαπλάτυνση, με ποιά μελέτη; Γιατί αν ήταν νόμιμος σε όλες του τις ενέργειες δεν έμεινε να μικήσει με την αστυνομία ; ;;;;
    Κάποιοι άλλοι πριν απο χρόνια, με εντολή σημερινού αντιδημάρχου, πήγαν στο αυτόφωρο και καταδικάστηκαν μάλιστα.
    Έτσι αυθαίρετα και παράνομα, μια και αυτοί έχουν την εξουσία, έχουν μάθει να λειτουργούν χρόνια το σινάφι του έρμου του δημάρχου: Κότσανάς, Κοτρονιάς, Κούκουνας, Φράγκος ...
    Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΥΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΜΟΥΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ; ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.
      ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Αν σχολιάζει και επικροτεί με αυτο τον τρόπο την παρανομία επώνυμα, ο κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, διευθυντής στο δήμο και πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο, καταλαβαίνουμε τι γίνεται.

      Διαγραφή
    3. Στη θεωρία και στο κήρυγμα κ. Παπακωστόπουλε καλός είσαι, για πες μας όμως αν θα έβαζες την υπογραφή σου ως διευθυντής να πανε οι μπουλντόζες να κάνουν τέτοια παρέμβαση χωρίς μελέτη και άδεια

      Διαγραφή
    4. οταν θα αρχισουν να πεφτουν κοματα στο δρομο, τοτε θα δεις ποσα ευρω θα χρειαζονται Παπακωστοπουλε.. αντι ως υπαλληλος να καταγγειλεις την παρανομια και να προστατεψεις τους συναδελφους κανεις πλατες στον Κοτσανα

      Διαγραφή
    5. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ...

      Διαγραφή
    6. Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ μιλησε ΕΠΩΝΥΜΑ, όποιος έχει διαφορετική άποψη ας βάλει το ονοματάκι του από κάτω...

      Διαγραφή
    7. τι χρειαζεται το ονομα οταν ο ιδιος ο παπακωστοπουλος λεει καλα εκανε ο κοτσανας και παρανομησε;

      Διαγραφή
  18. Αν δεν κάνω λάθος ο Κοτσανάς δεν ήταν αυτός που κατήγγειλε στην αστυνομία τις χαλικοστρώσεις αγροτικών δρόμων στη Χάλκεια γιατί δεν ήταν νόμιμες; Τώρα πώς γίνεται και ο ίδιος πρωτοστατεί στην παρανομία; Και αν έπεφτε ένα κόμμα και πλάκωνε το μηχάνημα εκεί που άνοιγε το δρόμο ποιος θα ήταν υπεύθυνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Να δεις πως θα πονέσουν οι υπεύθυνοι όταν γίνει κατάπτωση στο σημείο της διάνοιξης! Ο Κοτσανάς ως Αντιδήμαρχος κάλεσε την αστυνομία γιατί η ΔΕΥΑΝ δεν είχε πάρει μέτρα ασφαλείας και στη Μαμουλάδα πήγε χωρίς καμιά άδεια και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

      Διαγραφή
  20. Σαν τι μιλάει ο Δ.Παπακωστόπουλος? α) σαν εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής β) σαν Διευθυντής του Δήμου γ) σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων.... ή, δ) σαν Παπακωστόπουλος σκέτα? Αν μιλάει για κάποιον από τους τρεις πρώτους λόγους( 'α,β,γ) κάνει μεγάλο φάουλ. Αν μιλάει για τον εαυτό του καλό θα ήταν να το διευκρινίσει για μα μην εκτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία σαν πολίτης μιλάει, εσύ τι ζόρι τραβάς με τις επώνυμες αναρτήσεις;

      Διαγραφή
    2. Μπράβο σου Μαρία, κοιμούνται κσι ξυπνάνε με το όνομά σου. Πώς το έχεις καταφέρει;

      Διαγραφή
  21. Έχω να προτείνω στη Δημοτική αρχή αρκετές διανοίξεις δρόμων. Δεν θα στοιχίσει πάνω από καμιά εκατοσταριά Ευρώ πετρέλαιο η καθεμία. Υπάρχουν και πολλοί ανταποδοτικοί ψήφοι .....σαν αυτοί της Μαμουλάδας. Χρειάζεται μόνο ένα Κατερπίλαρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " υπάρχει κανείς στη Μαμουλάδα πιυ θίγεται" ?? Επειδή είναι φανερό πως ο κύριος Παπακωστόπουλος δεν πολυκαταλαβαίνει το βάρος της διατύπωσης ας αναλάβει η δημοτική αρχή να τον επαναφέρει στη τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο δημαρχος τι θεση πηρε;;; ή μηπως δεν πηρε πρεφα τι εγινε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ υποφερεις μπροστα στο μεγαλειο του τακη! περαστικα σου!

      Διαγραφή
    2. ναι ναι μεγαλος ηγετης ο τακης.. δε μιλαει στα συμβουλια, δεν ξερει να απαντησει σε ερωτησεις, καθεται παραπισω τρυπωμενος στις συνελευσεις και δε μιλαει.. ο πιο ανικανος δημαρχος που περασε ποτε....

      Διαγραφή
    3. θες και τα λες 12:15π.μ. ή σου ξεφεύγουν;;;

      Διαγραφή
    4. οσο και να προσπαθητε να τον καλυψετε, κανει μπαμ οτι δεν καταλαβαινει καθολου τι του γινεται... δε νογαει το παιδι, δεν κανει... μονο ψηφους εφερε για να κανει τη δουλεια του ο καρακωκος...

      Διαγραφή
  24. Το nafpaktianews ως.... αντικειμενικό blog τι έχει να πει για την παρανομία της δημοτικής αρχής; δεν θα την καταγγείλει; ή μήπως έχει πάρει γραμμή να κάνει την πάπια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ..Ε ΒΑΓΓΕΛΗ;;

      Διαγραφή
    3. Αν παρανομούσε ο Μπουλές όπως παρανόμησε η σημερινή δημοτική αρχή ο Καρανικόλας θα έστηνε ολόκληρη εκπομπή και θα καλούσε και τον Κοτσανά ο οποίος είναι ευαίσθητος σε θέματα νομιμότητας. Τώρα όμως που την παρανομία την έκανε ο Κοτσανάς ο Καρανικόλας (που μας το παίζει και δημοσιογράφος) δεν ανασαίνει καθόλου.

      Διαγραφή
  25. Πω πω τι τσουξιμο ειναι αυτοοοοοο....Κλαψε Μπουλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ".

      Διαγραφή
    2. εσενα να δεις ποσο θα σε τσουζει στο τελος της πενταετιας με αυτους που πηγες και ψηφισες....

      Διαγραφή
  26. Τα οικογενειακά Γιαννάκη, όταν φτάνουν στο ακροατήριο γίνονται ΔΗΜΟΣΙΑ θέματα. Ο κλέφτης παραμένει εσαεί κλέφτης και όταν φτάνεις στο σημείο να κλέψεις τον αδελφό σου, το δημόσιο θα σεβαστείς; Η εντιμότητα και η διαφάνεια που επικαλείσαι συνεχώς, ξεκινά πρώτα από το σπίτι. Όσον αφορά την αστυνομία (Μαμουλάδα) την χρησιμοποιούν αυτοί που είναι μαθημένοι, όπως και επί χούντας πρόεδρος συγγενής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. απ' οτι φαινεται εχεις νοητικο προβλημα.. απο ποτε η αντιδικια μεταξυ δυο ανθρωπων γινεται δημοσιο θεμα;; αλλο να γνωριζεις οτι βρισκονται σε αντιδικια και αλλο δημοσιο θεμα.. δεν αφορα την κοινωνια τι εχουν να χωρισουν δυο ανθρωποι μεταξυ τους;; η κοινωνια εχει λογο για θεματα που καθοριζουν τις τυχες της.. εχεις κανενα στοιχειο που δειχνει οτι δε σεβαστηκε το δημοσιο;; εχεις αποδειξεις οτι εφαγε λεφτα του δημου;; μπορεις να το καταγγειλεις επωνυμα;; οσο για την αστυνομια ξεχνας φαινεται τους χαφιεδισμους του κοτσανα για τις χαλικοστρωσεις στη χαλκεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απ' οτι φαινεται εχεις νοητικο προβλημα.. απο ποτε η αντιδικια μεταξυ δυο ανθρωπων γινεται δημοσιο θεμα;; αλλο να γνωριζεις οτι βρισκονται σε αντιδικια και αλλο δημοσιο θεμα.. δεν αφορα την κοινωνια τι εχουν να χωρισουν δυο ανθρωποι μεταξυ τους... η κοινωνια εχει λογο για θεματα που καθοριζουν τις τυχες της.. εχεις κανενα στοιχειο που δειχνει οτι δε σεβαστηκε το δημοσιο;; εχεις αποδειξεις οτι εφαγε λεφτα του δημου;; μπορεις να το καταγγειλεις επωνυμα;; οσο για την αστυνομια ξεχνας φαινεται τους χαφιεδισμους του κοτσανα για τις χαλικοστρωσεις στη χαλκεια..

      Διαγραφή
  28. 7:50μ.μ. απάντησέ μας ξεκάθαρα (αν μπορείς) με ένα ναι ή ένα όχι στην εξής ερώτηση: έφαγε ο Μπουλές λεφτά από τον δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως έφαγε ο Παπαθανάσης;, Μήπως ο Νταουσάνης, Μήπως ο Κονίδας, Μήπως ο Ρέππας; Τελικά πως διάολο φτάσαμε ως εδώ ρε καλόπαιδα; Τελικά μήπως τρώνε με χρυσές μασέλες και δεν αποδεικνύεται τίποτα, γιατί φροντίζουν να είναι όλα νομότυπα και ο καθένας σου πετάει στα μούτρα την ανιδιοτέλειά του και την χρηστή και ΔΙΑΦΑΝΗ διοίκησή του; Απάντησέ μου τώρα και σύ: έφαγε ή δεν έφαγε ο Μπουλές, η Ζαμπάρα ο Παναγόπουλος, ο Σαλαμούρας ή ο Σταυρόπουλος που ξερογλύφεται ακόμα από τη μέθη της εξουσίας; Για ρώτησε για τιμολόγια μαϊμούδες σε όλους τους επαγγελματίες που νταραβερίζονται με τον δήμο; Θα μάθεις σίγουρα πολλά σαν γατόνι που είσαι, αλλά ξέρεις ότι όταν τρώνε δύο έχουν φροντίσει να είναι νομότυποι. Έχει βάλει κανένας τους χρήματα στο δήμο ή είναι αγελάδα που αρμέγουν και πλακώνονται ποιός θα πιάσει το μαστάρι;

      Διαγραφή
    2. Όσο και να προσπαθείς να βγάλεις κλέφτες τους Μπουλέ, Ζιαμπάρα, Παναγόπουλο, Σταυρόπουλο δεν θα καταφέρεις τίποτα. Ολόκληρος ορκωτός ελεγκτής από το κράτος δεν βρήκε τίποτα παράνομο όσο ήταν ο Μπουλές δήμαρχος. Αλλά έχεις τέτοιο κόμπλεξ μπροστα στον Μπουλέ, τέτοια εμπάθεια και τέτοιο μίσος που προκειμένου να τον κατηγορήσεις, λες ό,τι ανοησία σου κατέβει.

      Διαγραφή
    3. ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΛΕΦΤΗ!!!!

      Διαγραφή
    4. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  29. Ασχολείστε με προσωπικά και δεν βγάζετε τσιμουδιά για τις πλαστογραφίες του Φράγκου και τα 600.000 ευρώ που πήρε από το δημόσιο πλαστογραφώντας την υπογραφή του υποθηκοφυλακείου. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, που λέει και ο φουκαριάρης ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπουλε ρουφα..Και δρομο απο την ναυπακτο τεμπελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Μου αρέσει που δίνεις εμπεριστατωμενες απαντήσεις......

      Διαγραφή
    3. δεν τις δινω εγω.. ο μπαρμπα Τακης τις δινει.... ετσι λεει οταν τον ρωτανε και δεν ξερει τι να απαντησει.

      Διαγραφή
    4. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Άλλωστε ο δήμαρχος δεν χρειάζεται να παρίσταται στα δημοτικά δυμβούλια!

      Διαγραφή
  31. Κυρά τέως η ενέργεια σας αυτή την ωφελεί την τοπικη κοινωνά η την βλάπτει? Τι ζορι τραβάς και πολεμάς την κοινωνία. Χώνεψε το η Ναύπακτος σε 'βαλε εσένα και τις χαβιδιστικες συμπεριφορές σας στην ακρη .Μεχρι Το 2019 εάν συνεχιστε έτσι δεν θα θέλει να σας ξεύρει κανεις , θα ντρέπονται και αυτοί που μέχρι χθες σας ψήφιζαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ

      Διαγραφή