Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Γιατί απουσία κ. Κοτσανά;


Ο παλιός ο χρόνος έκλεισε με τα μάτια στραμμένα στον ΧΥΤΑ.
Όλα συζητήθηκαν στην γενική συνέλευση στην Βλαχομάνδρα, τα στραγγίσματα και οι διαρροές, τα σκουπίδια από τον Πύργο και την Ολυμπία.
 Οι κάτοικοι είπαν τα παράπονά τους, οι αντιδήμαρχοι Ράπτης και Καρακώστας έκαναν τις τοποθετήσεις τους από θέση εξουσίας τώρα και όχι αντιπολίτευσης, εξ ου και η αλλαγή στάσης τους.
Ο πάλαι ποτέ και νυν πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σαλαμούρας ήταν στο προεδρείο έχοντας δίπλα του τη δημοτική σύμβουλο και μέλος του συμβουλίου του Συνδέσμου κ. Σμπούκη και τον γραμματέα που ξέρει σε βάθος όλα τα θέματα του ΧΥΤΑ.
Ποιός ήταν απών;
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, ο Αντρέας Κοτσανάς, ο πλέον αρμόδιος, ο οποίος είναι και μέλος του συμβουλίου του Συνδέσμου δεν παραβρέθηκε στη γενική συνέλευση.
Και καθόσον γνωρίζουμε απουσιάζει και από τις περισσότερες συνεδριάσεις του Συνδέσμου.
Γιατί αυτές οι απουσίες του αντιδημάρχου Κοτσανά;
Συνειδητή αποχή από τόσο σημαντικά θέματα, όπως η λειτουργία και η διαχείριση του ΧΥΤΑ, μπορεί να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους.
Από το Νίπτω τας χείρας μου μέχρι και συνενοχή.
Καλά τα κλαδέματα και η κοπή χόρτων κ. Αντιδήμαρχε, αλλά η κοινωνία στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται τα εύκολα αλλά τα δύσκολα, την διαφάνεια στη λήψη και στην εφαρμογή αποφάσεων. 
Και τα σκουπίδια από τη φύση τους βρωμάνε και θέλουν προσοχή.
               


                                  Όλη η αλήθεια για το Σαμποτάζ!

                  

32 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΥΠΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΟΥ;;; ΤΙ ΤΟ ΕΒΑΝΕΣ ΑΠΑΝ;; ΜΑΣ' ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤ' ΑΝΕΜ' ...

    Ανώνυμος στις 3:59 μμ

    Από τον ΑΡΗ κατέβηκε ο μπαρμπα Τάκης που νομίζει ότι η δημαρχία είναι παιχνίδι.

    Ανώνυμος στις 3:30 μμ

    απο τον ΑΡΗ κατεβηκατε ; και τα βρισκετε ολα λαθος; ποιος κυβερνουσε τοσα χρονια ;η δεν υπηρχε προβλημα τοσο καιρο ;

    Ανώνυμος στις 2:17 μμ

    Περασαν οι εκλογες εφυγε ο κακος Μπουλες και ο κασμος της Ναυπακτου αρχισε να βγαινει στα μπαρ που μεχρι τοτε ο μπουλες δεν τους αφηνε και τα εκλεινε στις 3.30. Ποτε θα γινει αυτο που φωναζε η ομαδα των σουπερ ηρωων οτι τα μαγαζια ανοιχτα? Γιατι μεχρι τωρα δεν εχει αλλαξει κατι. Εχουν μαζευτει πολλα ψεματα για τοσο λιγο καιρο.

    Ανώνυμος στις 1:32 μμ

    Κοιτάξτε πού κάθεται τρυπωμένος ο μπαρμπα-Τάκης... αλλά έτσι είναι, δεν μπορεί να κάθεται όποιος και όποιος μπροστά. Οι ΑΡΧΗΓΟΙ σαν τον Μπουλέ κάθονται μπροστά.

    Ανώνυμος στις 1:26 μμ

    Ο Κοτσανάς με το έργο του ξεφτύλισε τον προκάτοχό του Τσέλιο και φυσικά το Μπουλέ και προσπαθείτε να τον χτυπήσετε.

    Ανώνυμος στις 12:58 μμ

    ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ξέρει τι κάνει προσπαθεί να μην λερωθεί γιατί στοχεύει στην επόμενη πενταετία. ετοίμαζε τον Σιαμαντά αλλά δεν του κάθεται και τώρα ερωτοτροπεί με ΓΟΥΛΑ. ο Γιώργος έχει δείξει ότι είναι διαθέσιμος στον οποιοδήποτε αρκεί να γίνει δήμαρχος.

    Ανώνυμος στις 12:15 μμ

    Ο μπάρμπα Τάκης γιατί κρυβόταν εκεί στη γωνιτσα; Δεν είχε άποψη περί του Σαμποτάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Κοτσανάς παίζει καλά το παιχνίδι που ξέρει από το Αντίρριο εξυπηρετήσεις και ρουσφετάκια στην καθημερινότητα. και περιμένετε να δούμε τι λογαριασμό θα στείλει στον δήμο. τα χόρτα και τα κλαριά ο κοσμάκης τα πληρώνει. Ετσι παίρνει ψήφους ο Κοτσανάς. Δεν ανακατεύεται με τα δύσκολα. Γιατί δεν πηγαίνει στις συνεδριάσεις του Συνδέσμου; Γιατί αφήνει τον Σαλαμούρα να κάνει ότι θέλει με τον εργολάβο; Αν έχει κότσια και μαγκιά ο Κοτσανάς να πάει να βάλει σειρά στον ΧΥΤΑ. Αλλά τα δύσκολα τα αποφεύγει, γιατί τα δύσκολα δημιουργούν συγκρούσεις και έτσι χάνονται οι ψήφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΩΝΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΩ...ΓΩΝΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΨΑΧΝΩ...ΣΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ.....ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥΝΤΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΙΑΑΑΑΑ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χλεμπονιαρηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΑΣ
      ΦΥΤΡΩΣΕ ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑΑΑΑΑ
      ΚΙ ΑΝ ΑΝΘΙΣΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΡΠΙΣΕΙ
      ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΙΙΙΙΙΙ
      ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΓΑΡ ΠΟΛΛΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
      ΟΙ ΛΕΜΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΙΓΑΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει βίντεο να δούμε τι είπαν ο Δήμαρχος και Ο Σαλαμούρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο Μπουλές και ο Σαλαμουρας. Γιατί αν εννοείς ως Δήμαρχο εκείνο τον τύπο που κρύβεται πίσω απο τους άλλους και θυμίζει φτωχό επαρχιώτη συγγενή, άστα να πάνε φίλε...

      Διαγραφή
    2. σμαστε το... κοιμαται ζαβα οπως λεει κ ο καρακωστας

      Διαγραφή
    3. όταν μιλάς για δήμαρχο ποιον ακριβώς εννοείς;; το παιδί που τρυπώνει αναμεσα στους άλλους κ δεν μπορεί να αρθρώσει κουβέντα;;

      Διαγραφή
  5. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΜΑ!!
    Ο ΕΡΜΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπάρμπα Τάκη γίνε πιο λακωνικός. Μας τσάκισες με τη φλυαρία σου. Αμαν βρε αδερφέ! Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΥΠΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΟΥ;;; ΤΙ ΤΟ ΕΒΑΝΕΣ ΑΠΑΝ;; ΜΑΣ' ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤ' ΑΝΕΜ' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να τον βρασω τετοιο δημαρχο... κοιτατε το που καθεται... αναθεμα κι αν καταλαβαινει τι γινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζέψτε εκεινο το ζλαπ ορεεεεεεεεεεεεεεε... που το βάλατε απάν να παριστανει το δήμαρχο

      Διαγραφή
  9. αμ ετσι ειναι... οι ναυπακτιοι ηθελαν εναν τετοιο για να μπορουν εξυπηρετουν τα μικροσυμφεροντα τους.. κναβιαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τον ποτιζετε που και που μη και σας μαραθει , εσείς της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Σαν τους παππούδες ενα πράμα , που τους κρατάνε με το ζόρι οι άνεργοι για να παίρνουν τη σύνταξη. Το μπάρμπα Τάκη και τα ματια σας! Άντε μετά να ξεγελασεις και παλι τους ναυπακτιους' ο χειρότερος επόμενος θα είναι μακράν καλύτερος απο εαυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βρε ηλιθιο εσενα που σε βρηκαν και σε κατεβασαν απο το γιδοχωρι?? τολμας και μιλας για τον Κυριο Τακη που το δικο σου Iq ειναι υπο το μηδεν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μιας και ο "δήμαρχος" δεν ξέρει τι του γίνεται. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  12. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΧΤΟ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΝΤΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν θελει ο Τακης να τον αποκαλουν κυριο, καλό ειναι να παει σπιτι του γιατι δεν προσφερει απολυτως τιποτα. Μην εχεις την απαιτηση να εκτιμαμε εναν δημαρχο που δεν μιλαει στα συμβουλια, που τρυπωνει και δεν μιλαει στις συνελευσεις, που δεν εχει ιδεα τι γινεται στο δημο και παραπεμπει συνεχως στον αρμοδιο αντιδημαρχο, και που (μας) ''δουλευει'' με ωραριο υπαλληλου (7-3) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να βάλεις τον μπαρμπα-Τάκη στη θέση του δημάρχου τι να βαλεις μια γλάστρα.. το ιδιο κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΛΤΟ
    ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΣΕΝΑ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ
    μερα που ειναι
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Σ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ...
    ΤΟ ΠΑΛΗΟ ΣΟΥ ΠΑΛΤΟ
    ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΦΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από παλτουδια έσκισε ο μπάρμπα Τάκης! Ελπίζω να γνωρίζει στη ποδοσφαιρική γλώσσα την έκφραση ' αυτός είναι παλτό' για παίχτες που είναι για τα μπάζα. Για τους μη έχοντες εντρυφήσει περί τα ποδοσφαιρικά, ενα πράμα σαν τον μπάρμπα Τάκη τον έρμο, στα αυτοδιοικητικά.
    Με γειά τη παλτουδια !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα.... Δεν επαιρνες μια και μπηκες στο κόπο για παλτουδια μπάρμπα Τάκη και μια του Σιαμαντα, που φόραγε αυτό που είχε απο το Γυμνάσιο ,όταν ηταν χωρίς μπακα. Δεν ήταν εμφανισή προαλιφομενου δημάρχου αυτή, με το στενεκι και εξω το προκοιλι.

      Διαγραφή
  18. Στις δηλώσεις του τη μερα των Θεοφανείων ο μπαρμπα-Τακης ευχηθηκε να πάρει η ναυπακτια αναπτυξιακη τροχιά. μα πώς θα γινει αυτο οταν η νεα δημ. αρχη με το που ανελαβε την εξουσια απένταξε δυο εργα στη χαλκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος που είναι πραγματικός Δήμαρχος και όχι κουτσουνι, δεν θα χρησιμοποιούσε ποτε τέτοια έκφραση " ......να πάρει η Ναυπακτία αναπτυξιακή τροχιά". Πως από μόνη της;
      Θα έλεγε " .......θα δώσουμε αναπτυξιακή τροχιά, θα προσπαθήσουμε σαν δημοτική αρχή". Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τον μπάρμπα Τάκη, που δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της θέσης που τον βαλανε.
      Μία δήλωση κάνει και με το ζόρι,. Δειχνει καθέ φορά πόσο φοβάται να μην εκτεθεί απ' αυτά που λέει.
      Ελάχιστος και φοβικος κάνει το δήμαρχο της Ναυπακτίας. Έτσι θα βγάλει τη πενταετία; Με τα πρωτοπαληκαρα να αλωνιζουν;
      Όσα θετικά εμφανίζονται μέχρι σήμερα, είναι κινήσεις εντυπώσεων και χωρίς να υπάρχουν πιέσεις για λύσεις δύσκολες.
      Στα δύσκολα αποδείχτηκαν λίγοι ..... Απενταξη έργων στη Χαλκεία, διαρροή με σαμποτάζ στο ΧΥΤΑ, αποφάσεις δημοτικού Συμβουλιου που γύρισαν πίσω ως μη συννομες, αλισβερίσι με τα σκουπίδια του Πυργού, υπόθεση Λαϊκής Αγοράς με πρόστιμα, κ.α.
      Θέματα όπως το Οικιστικό, της σχολικής στέγης, επέκταση σχεδίου πόλεως, κτιριακών εγκαταστάσεων του δήμου, κυκλοφοριακό, διόδια γέφυρας, γεωτρήσεις Βαρναραχης, μελέτες για το νεο ΕΣΠΑ, πάνε μάλλον για την επόμενη πενταετία.
      Ο μπάρμπα Τάκης και τα παλληκάρια του θα περιοριστούν σε τίποτα χορτάρια σε κανέναν καθαρισμό μέσω ΤΕΡΝΑ και σε εργακια που φέρνουν ψηφαλακια . Η Ναυπακτος θα αξιωθει να δει μια πενταετία να χάνεται, ερήμην των πολιτικαντηδων που κατάφεραν να την κοροϊδέψουν και παλι αισχρά.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ Ας ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.. ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥς ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕΙΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟς ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥς ΑΞΙΖΕΙ.. ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩς ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΓΤ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Για να δείξει ότι παράγει έργο η νέα δημ. αρχη σέρνει συνεχώς από πίσω της το πεινασμένο nafpaktianews για να προβάλλει τα υποτιθέμενα εργα..

      Διαγραφή
  19. Από ευχές είναι πρώτος ο "Δήμαρχος". Απο δουλειά τι γίνεται; Εκείνο το έρμο το γραφείο του δεν ξεπλακώνεται απο τους φακέλους! Νυχτώνει στο Δημαρχείο μελετώντας προγράμματα! Η δόλια η γραμματεία δεν τον προλαβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καρανικόλα γιατί δεν κάνεις μια εκπομπη με καλεσμένο το δημαρχο προκειμένου να μας ενημερωσει για την πορεία του δημου; αλλά θα μου πεις ποιος να μας ενημερώσει, ο ασχετος που τρεμει οταν κάνει δηλωσεις μπροστα στην κάμερα; ή μηπως κοπτεσαι εσυ ως ΄΄δημοσιογραφος" για την αντικειμενικη πληροφορηση των πολιτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή