Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Περδικλώστρες και ξαπλώστρες



Ο αντιδήμαρχος κ. Καρακώστας αποκάλυψε τον λόγο που οι δημοτικοί άρχοντες τρία χρόνια δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα έργα.
Περδικλώνονται. 
Από τις γνωστές περδικλώστρες, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος.
Δεν είπε ξεκάθαρα ποιες είναι οι  γνωστές περδικλώστρες. 
Τις φωτογράφισε όμως.
Και όλοι κατάλαβαν ότι οι γνωστές περδικλώστρες είναι επιστήμονες και εκπρόσωποι επιστημονικών συλλόγων που επισημαίνουν στον δήμο πως πρέπει να γίνονται τα έργα ακολουθώντας τη νομιμότητα, τους κανόνες και τις προϋποθέσεις ώστε να προστατευτεί η Καστροπολιτεία της Ναυπάκτου.
Αυτοί που ζητούν τη νομιμότητα για την προστασία της πόλης περδικλώνουν τους δημοτικούς άρχοντες, οι οποίοι όμως δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο να τηρηθεί η νομιμότητα για τη συναυλία στο Κάστρο του Αντιρρίου.
Για να μην αδικούμε πάντως τον αντιδήμαρχο κ. Καρακώστα, η αλήθεια είναι ότι περδικλώνονται οι δημοτικοί άρχοντες.
Όχι βέβαια από τους πολίτες, αλλά μεταξύ τους.
Περδικλώνει ο ένας τον άλλον και μέσα στο γενικό μπουρδούκλωμα ξεφύτρωσαν ο Κονίδας Γενικός Γραμματέας και η Σμπούκη πρόεδρος στη ΔΕΥΑΝ. 
Όλοι χωράνε στου Ξαπλόπουλου, που έχει ξαπλώστρες αναπαυτικές για να λιάζονται, να διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και να τις σχολιάζουν.

122 σχόλια:

  1. Λοιπον! Στη δημοτικη ομαδα-κακεκτυπο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εχουμε απ ολα τα καλουδια. Και Σπιρτζη και Κουρουμπλη και Σταθακη και Καμμενο και Τζακρη. Μια απορια εχω μονο. Συμβουλαρα κατηγορια Καρανικα εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έχουμε θα προσλάβει ο μεγάλος τιμονιέρης οσονουπω.

      Διαγραφή
  2. ...Οι "σύντροφοι" στον αγώνα και στην διεκδίκηση του δικαίου,έγιναν θύτες!
    Επικίνδυνοι μέσα στην ματαιοδοξία τους,στην παρρησία της σίγουρης αυταρχικής διαφορετικότητας τους, η δημιουργική ασάφεια,έκανε την δουλειά της και έφερε ενα μεγάλο ποσοστό πολιτών...στην αφασία!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΆΚΗ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΤΟ ΘΈΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΆΚΗ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΤΟ ΘΈΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παλιοί πάντα έλεγαν..."οι ακαμάτηδες οι τεμπέληδες, οι άχρηστοι έχουν όλοι τους μεγάλο τυχερό από τους ικανούς ανθρώπους... αν δεν το είχαν δεν θα μπορούσαν να ζήσουν"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι και τεμπέλης. Ροδάνι η γλώσσα του αν τον ρωτήσεις τι γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες. Τωρα για τα ζητήματα του δήμου το έχει πει ότι είναι μάνατζερ και η μόνη του απασχόληση είναι να μοιράζει το χρήμα στα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε περισσεύει κανα κοκαλάκι και για μας?
    Εκεί που διαβάζεις την αθλητική σκέψου κάτι θα βρεις. Ακούω ότι ψάχνεις κάποιον τύπο στυλ Καρανικα. Να ξέρεις ότι μου πάει γάντι μονο στα ποδοσφαιρικά χάνω λίγο αλλά στα άλλα που σε ενδιαφέρουν είμαι μανούλα. Κουτσομπολιό, θάψιμο Ράπτη, κατηγορίες για Μπουλέ, όλο το ρεπερτόριο που ασχολείσαι καθημερινά. Μη μου ζητήσεις όμως για νοικοκυριό και πως θα αποφύγεις το φτύσιμο, μη μου βάλεις δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις 11 πάμε για τσίπουρο, τόχεις?

      Διαγραφή
    2. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού εισηγείται τη τακτική ενός κόμματος. Έτσι γίνεται σε όλα τα κλομματα. Δουλειά του Καρανίκα δηλαδή είναι να συμβουλεύει για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει ο Σύριζα!! Στο Ναυπάκτο να σχεδιάσει τι ο Χ σύμβουλοςΚαρανίκας? Να συμβουλεύσει για στρατηγικές και για το πως θα παρθούν οι εκλογές? Δε χρειάζεται καθόλου. Εδω τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και πολύ πιο... δημοκρατικά. Πιάνεις καμιά πεντάδα ορεινοπεδινούς γκρούεζες. Αυτοί με τη σειρά τους πιάνουν και ταίζουν καμιά τριανταριά προέδρους. Οι πρόεδροι αρχίζουν να πουλάνε επιρροή και ρουσφέτια και τσακ μέσα από αυτό το υπόδειγμα δημοκρατίας και αριστείας εκλέγονται οι άριστοι. Κατακαημένε Έπαχτε...

      Διαγραφή
    3. Ο Γκρουεζας δύσκολα ευδοκιμεί στον αστικό ιστό και πέριξ αυτού. Στα απομακρυσμένα και ακατοίκητα ναι αν και εκεί αρχίζει να δυσκολεύει το έργο του. Ο Γκρουεζας δεν μπορεί να γείρει την πλάστιγγα απλά μπορεί να προσθέσει. Η ιστορία έχει αποδείξει μέχρι σήμερα στο δήμο μας ότι ο Γκρουεζας πάντα έχασε.Τον Γκρουεζα δεν τον ανακάλυψε ο οδοιπορικάκιας είναι διαχρονικός. Άτομα επιπέδου οδοιπορικακια που πείθει και τον αρχιβλακα πιστεύουν ακόμα ότι οι εκλογές είναι υπόθεση του Γκρουεζα και αυτό γιατί δεν έχουν κανένα πολιτικό περιεχόμενο και μόνο αυτό μπορούν να κάνουν.

      Διαγραφή
    4. Οι ορεινοπεδινοί γκρούεζες άνετα γέρνουν την πλάστιγγα. Μια απλή αριθμητική ισως σας πεισει. Το 2014 οι ψήφοι του νοτιοδυτικου γκρούεζα + οι ψήφοι του βορειοανατολικού γκρούεζα + οι ψηφοι του βορειοδυτικού γκρούεζα + οι ψήφοι του κεντροβορειου γκρουεζα μας εδωσαν αποτελεσμα ισον με δυο χιλιάδες οχτακόσιες ψήφους (2800). Απ οσο θυμάμαι οι ψήφοι είχαν ως εξής: 1100 ο νοτιοδυτικος + 800 ο βορειοανατολικός + 500 ο βορειοδυτικός + 400 ο κεντροβόρειος = 2800. Δυο χιλιάδες οχτακόσιες ψήφοι στις εξι χιλιάδες της ενωτικής σημαίνει πως οι γκρούεζες οχι μόνο γέρνουν την πλάστιγγα αλλά την παίρνουν και μαζί τους.Κατακαημένε έπαχτε.....

      Διαγραφή
  8. Αγγέλω μου κρένει η μάνα σου, που πας μωρή Αγγέλω, στη ΔΕΥΑΝ στα δυο στενά θα χάσεις καλάθια και αβγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγέλω στην έφερε ο αερόπορος και εσύ καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπάνι η λυπητερή στο τέλος. Σε έφαγε το κόπμλεξ της εξουσίας. Άκλαυτη σε φάγανε τα κοράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας άνθρωπος που δεν έχει βγάλει το Λύκειο τοποθετείται επικεφαλής μιας τεχνικής επιχείρησης με περίπου 10.000.000 ευρώ παθητικό. Ρε Συψα όταν μας έλεγες όχι άλλο τεχνική σχολή τί εννοούσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα.Μπαίνουμε στην εποχή επενδύσεων στη Ναύπακτο.Νέα μέθοδος για τις πέτρες στα νεφρά. Εφευρέτης ο Αντιδήμαρχος Έργων.Τέρμα το χρέος της ΔΕΥΑΝ.Συψα ακούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ,Ο οδοιπορικάκιας είναι ο πλέον ιδανικός στο ρόλο του Γκρουεζα εξ άλλου για αυτό πληρώνεται αυτή τη δουλειά ξέρει να κάνει και την κάνει υποκατάστατα δύσκολα να βρεθούν για αυτό και ο λιγδιαρης τον έχει συνομιλητή. Το μεγάλο προβλημα είναι ότι τα βοοειδή λιγοστεύουν γιατί τα ερεθίσματα είναι πολλά και θέλουν δεν θέλουν είναι αναγκασμένα να βλέπουν. Πάντως αν ξανακατέβει ο αρχιβλακας ο οδοιπορικάκιας Γκρουεζας έχει ρόλο και θα κονομησει πάλι αν δεν κατέβει ο αρχιβλακας ο οδοιπορικάκιας χάνει τα αυγά και τα καλάθια. Δεν υπάρχει επιδότηση αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στρατηγικός αναπτυξιακός σχεδιασμός λιγδιάρη, μοσχοπληρώνουμε τα οικοπεδάκια των κολλητών για πάρκιν και τα ακίνητα τους δίπλα στα πάρκιν για να παρκάρουμε υπηρεσίες. Λεφτά υπάρχουν για τους κολλητούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το Βασίλη είναι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βασίλης θα κατέβει με τον Τάκη στις επόμενες.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και Βασίλης εκτός από τον Στέφανο που κάνει γερό κομπόδεμα με ενοίκια από τον δήμο;

      Διαγραφή
  15. ΠΟΙΟς Στέφανος ρε παιδια; Ο Βασίλης ποιός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στέφανος του ΙΚΑ ντε. Ο Βασίλης πιο κάτω ντε

      Διαγραφή
  16. Οδοιπορικάκιας και λιγδιαρης έχουν ενωθεί εις σάρκα μία. Τους ενώνει το ίδιο υπαρξιακό πρόβλημα δεν μπορούν να σταθούν δίχως εξουσία. Γι αυτό θα στήσουν ακόμα και κ@@@ να το πετύχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οδοιπορικάκιας δεν υποκρίθηκε ποτέ δεν έκρυψε ποτέ πώς ενεργεί. Αυτός ο λιγδιαρης σε τί θεό πιστεύει ούτε αυτός το ξέρει τι άθλιο υποκείμενο είναι αυτό.

      Διαγραφή
  17. Πάλιωσαν τα μοντελάκια του Σύψα, ξέφτισαν και οι παντόφλες του και χρειάζονται αναννέωση. Καλά ψώνια Γιάννη. Να μην ξεχάσεις να πάρεις τσάντα με περισσότερες θήκες, μεγαλώνουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε ξεφτυλισμενε αρχιβλακα υπάρχει δημοπρασία με έναν μόνο ενδιαφερόμενο για την τέντα? Λαμόγιο του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Μπριζίτ και ο Σύψας με τα Λουι Βουιτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΕΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΠΟΝΑΣ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ Η ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Δήμαρχε σχετικά με την τέντα των παζαριών είναι καθολική η αίσθηση ότι"ζεχνει".Δεν νοείται δημοπρασία την τελευταία στιγμή ραμμένη στα μέτρα συγκεκριμένου προμηθευτή και όταν μάλιστα τη μεθόδευση αυτή την κάνει άτομο που δεν έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία στην οικονομική διαχείριση. Όλα τα άλλα που σου γράφει ο ανηψιός δεν αφορούν κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΣΥ; Η ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τάκη υπάρχει πρόβλημα με τη διαχείριση μεγάλο. Έξω λένε ότι το μόνο που κάνεις είναι να σιγονταρεις τα λαμόγια. Η δεν ξέρεις τί σου γίνεται ή είσαι στο κόλπο κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Οι εραστες της παραγκας του τσιγκου και της ταβλας ξαναχτυπησαν"!!!!!!!Ααχααχουχααααα(κλαινε απ' τα γελια οι τσιγκοι οι παραγκες και οι ταβλες της Ναυπακτιας ουλης)....Αχαχαχουχα...ορε τι πολακιαδα ηταν αυτη που μας ξημερωσε στον επαχτο.Τι ανακοινωση ξεφτιλα ηταν αυτη ορε ενωτικοι????? Μαγκες του λεπαντοπρες μη ψαχνεται για Καρανικα στη δημοτικη ομαδα. Υπαρχει πολακης. Γνησιος, ολα τα λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε Καρακωκο για κάτσε λίγο. Συμμετέχεις εσύ σε μια δημοπρασία. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι στημένη με διάφορα κόλπα για σένα.
    Δύο ερωτήματα:
    1. Τί οικονομική προσφορά θα δώσεις.
    2. Αυτός που την έστησε γιατί το έκανε.
    Αυτά είναι τα ερωτήματα του κόσμου και μόνο αυτά.Τα υπόλοιπα που γράφεις προκαλούν περισσότερο εμετό παρά πείθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σεις οι τύποι αυτοί δεν υπολογίζουν τίποτα το μόνο που τους νοιάζει είναι το τσεπωμα.
      Ακούστε ακούστε. Υπάρχει ένα πρόγραμμα για τους Ρωμα που μεταξύ των άλλων η σύμβαση προβλέπει την πρόσληψη κάποιου που να γνωρίζει τη γλώσσα τους. Αυτοί προσέλαβαν κάποιον ορεισιβιο κολλητό τους που τη μονη γλώσσα που μιλάει είναι τα κραβαριτικα.

      Διαγραφή
    2. Πάντως τους παραδέχομαι δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω ακόμα και τη μπουκιά από το στόμα των γύφτων αρπάζουν.

      Διαγραφή
    3. Αν προηγηθούν οι εθνικές εκλογές ο λιγδιαρης θα δει ιδίοις ομμασι που θα πάνε ο Πολακης και ο Καρανικας και θα συνέλθει από τον οίστρο που του προξένησε αυτό που ούτε στα πιό τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν και τότε με το θείο θα αναπολούν τις στιγμές δόξας που εζησαν εις βάρος βέβαια των συμπολιτών τους που τους εμπιστεύθηκαν.

      Διαγραφή
  26. Ρε Λουκοπουλε δεν έχεις καθόλου τσίπα πάνω σου. Τί ανακοίνωση είναι αυτή για την τέντα για σχολιαρόπαιδα μας περνάς ρε ξεφτυλισμενε. Τα μοιράζεσαι με το λαμόγιο που βρήκε ταμείο και μας διδάσκει επιχειρείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι εγινε με το Κυριτση και εφυγε απο τη ΔΕΥΑΝ ??(http://www.npress.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B1/vomva-stin-devan-tin-paretisi-tou-grigori-kyritsi/)?

    Μηπως τον εφαγαν οι τωρινοι δημοτικοι αρχοντες (οδοιπορακιας κ σια) και αυτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καταγγελίες από τους Ρομά, καταγγελίες για τις τέντες, καταγγελίες από τους εργαζόμενους, καταγγελίες για την Αποκαύκου....καταγγελίες....καταγγελίες...αλλά σύμφωνα με το δήμαρχο όλα τα προσπερνάμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ειναι ολλα τα λεφτα .... παζαρια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε ξεφτυλισμενε Λουκοπουλε δε ντρεπεσαι? Βαλθηκες στα εβδομήντα σου να μας δείξεις ποιός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η Δημοτική Αρχική κινείται στα πλαίσια του "ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΟΣ" των Δημοτών και μόνο.Ο Δήμαρχος είναι ακέραιος.Κάποιοι Αντιδήμαρχοι κάνουν λίγα νερά.Συνεχίζει η Δημοτική Αρχή Λουκοπουλου το έργο χωρίς τελειωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτόν που προσέλαβαν για τους ρομά τους τον επέβαλε ο Ιταλός μόνο που δεν μπορεί να μιλήσει ούτε τα Ελληνικά γραμμάτια είναι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο γκ.Γενικός Γραμματέας τι λέει επ΄αυτου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δήμαρχε είναι όλα νόμιμα και ηθικά για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση η Ναύπακτος χωρίς αυτοκίνητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας απαντησει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  35. Παράνομα κλείνουν σάββατο και κυριακή οι δρόμοι και γίνονται παντού εκδηλώσεις στη Ναύπακτο να βγει ο κόσμος από τα σπίτια. Ο Κοτσανάς γιατί δεν έστειλε χαρτιά νομιμότητας σε όλες τις υπηρεσίες και στο διοικητή τροχαίας να εφαρμόσει τη νομιμότητα; Χαχαχου κορόιδα Αντιρριώτες μόνο για σας φροντίζει ο Κοτσανάς, νομιμότητα εσείς με κλειστά τα μαγαζιά σας, στη νομιμότητα και στα σκοτάδια, μακριά από κόσμο και πολιτισμό. Χαχαχουχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ ούτε στο Αντίρριο υπάρχει νομιμότητα, ρίξε μια ματιά στον κόμβο του Αντιρρίου εκεί που οι γύφτοι έφτιαξαν νέο οικισμό με τις ευλογίες του Κοτσανά και του προέδρου. Ας ψάξει κάποιος τις δαπάνες για την ανακατασκευή του γηπέδου.... αυτά προς το παρόν. Δήμαρχε τ' ακούς;

      Διαγραφή
    2. Και βλάκας και κουφός.

      Διαγραφή
  36. που μπορώ να δω την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου; υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.npress.gr/home-post/tous-ipan-syllogous-sfragides-ke-ekini-tous-estilan-tis-sfragides-tous-antirrio-ora-miden/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ο Κοτσάνα που κάνει τα πάντα για το πολιτικό του μέλλον άλλο τόσο είναι και η υπόλοιπη αντιπολίτευση που τον αφήνει γιατί πού ξέρεις μπορεί να τον χρειαστεί..... Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπεύθυνος για οτι συμβαίνει είναι αυτός που διοικεί και εκπροσωπεί τον δήμο τουτεστιν ο δήμαρχος. Ο Τάκης είχε την έξωθεν καλή μαρτυρία και είχε καταγραφεί ως ηθικό στοιχείο. Δεν είχε βέβαια ποτέ ανακατευτεί με σωματεία η άλλη διοικηση για να έχουμε και τη βεβαιότητα ότι είναι πράγματι ηθικό στοιχείο και αποτελεσματικός. Το άφθαρτο και νέο δεν σημαίνει ότι είναι και καλό. Και ο Τάκης το αποδεικνύει. Δεν παίρνει μυρωδιά τι συμβαίνει στο δήμο όχι γιατί δεν θέλει αλλά δεν μπορεί γιατί ποτέ του δεν είχε ασχοληθεί. Είναι σαν να πάρεις έναν πρωτοετή της ιατρικής να χειρουργήσει ανοιχτή καρδιά. Θα τα καταφέρει; Θα τον εμπιστευτείς;
      Άσχετος αλλά ηθικός όμως λένε έξω στην κοινωνία. Τι θα πει ηθικός; Δεν παίρνει ο ίδιος μίζες; Συμφωνούμε ο Τάκης ο ίδιος μίζες δεν παίρνει. Είναι ηθικός όμως όταν δεν απομακρύνει τους συνεργάτες του που έχουν βάλει το χέρι στο μέλι και τρώνε και έχουν γλυκαθεί και δεν σταματάνε; Κουβεντιάζεις με λαμόγια του είπε ο Κοτσανάς δημόσια και αυτός έκανε πως δεν άκουσε. Ψηφίζει ο ίδιος φωτογραφικούς όρους για τον εργολάβο των παζαριών και μετά σφυρίζει αδιάφορα και ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα. Ηθικός στην πολιτική δεν είναι μόνο αυτός που δεν κλέβει αλλά και αυτός που δεν καλύπτει λαμογιές και ελέγχει το ποιον των συνεργατών του που διοικούν μαζί του. Ο Τάκης ξέρει, καταλαβαίνει αλλά σωπαίνει. Αυτη η στάση δεν έχει να κάνει με ηθική.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και τρίτη εκδοχή. Είναι βλάκας. Το ξέρουν όλα τα λαμόγια γύρω του και δεν το λένε φωναχτά γιατί βολεύονται. Όλοι αυτοί μόνο με έναν βλάκα χωρις άποψη, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν. Γιωργια εσυ τι λες;

      Διαγραφή
  39. Αγγελική είχες δηλώσει ότι ήθελες να αναλάβεις την ΚΕΔΝ χωρίς να πληρώνεσαι. Τώρα που ανέλαβες τη ΔΕΥΑΝ ελπίζω να το κάνεις πράξη, να μην πληρώνεσαι δηλαδή σαν πρόεδρος. Εδώ θα φανεί αν το εννοούσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περσινά ξινά σταφύλια.

      Διαγραφή
    2. Η Αγγέλω χρειάζεται τα λεφτά του προέδρου να πληρώνει δικηγόρους για να μην μπει φυλακή εκεί που πήγε και έμπλεξε ξυπόλυτη στ΄αγκάθια.
      Και δεν θα μπορεί να την βοηθήσει ούτε ο φίλος της ο Ιταλός γιατί έχει να πληρώσει ταχύρρυθμα μαθήματα ρομά για τον μπολιάρη τον Τσαρουχά που του έδωσαν θεσούλα με μισθό χωρίς να ξέρει γρι τσιγγάνικα.

      Διαγραφή
  40. Όλοι έχουμε την τιμή μας ...απλά της Αγγέλως, λόγω που είναι γυναίκα, -αυτό έλεγε παντου "είμαι η μοναδική γυναίκα και δε μου έδωσαν θέση"- είναι λίγο ανεβασμένη... η τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανεβασμένος είναι ο Ιταλός. Πέρασε μπροστά στο κουμάντο. Κάποιοι έμειναν πολύ πίσω. Οι κουμανταδοροι κάνουν βόλτες με ποδήλατα. Γιαννάκη αναλώσιμος είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιατί να μην πληρώνεται η Αγγελική για κορόιδα ψάχνουν? Όταν βλέπεις ότι όλοι βουτάνε θα είναι χαζός κάποιος να μην πληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χθες 18-9-2017 και ωρα 10.00 καλοπληρωμένους Τεχνικός Σύμβουλος του ΚΑΡΑΚΩΣ... πήγαινε το Σκυλάκι του
    βόλτα. Η Αγγελική σας μάρανε τώρα; Όλοι πληρώνονται εκεί στην ομάδα της Πρωτοβουλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συγνώμη αυτός πότε δουλεύει αφού καθημερινά πίνει το καφεδάκι του στον φούρνο του Κυρίτση και μετά βγάζει βόλτα το σκυλάκι του.....ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ....ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ....ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΦΩΤΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο "δημαρχος" που εχουμε τι ρόλο παίζει; του μουγκού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτοί που μοστράρουν για επόμενοι δήμαρχοι έχουν καταλάβει οτι θα κάνουν ότι έκανε και ο Μπουλές; Θα προσπαθούν να βάλουν σε τάξη το μπάχαλο των υπαλλήλων και να ξεχρεώνουν τα χρέη του Τάκη του Καρακώστα, του Κοτρωνιά του Σύψα του Κοτσανά και του Σιαμαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Έτσι γίνεται.Κάποιοι νοικοκυρευουν και έρχονται οι επόμενοι να απολαύσουν διαλύοντας τα πάντα. Το σημερινό μπάχαλο λειτουργίας του Δήμου θέλει πολύ δουλειά και κουράγιο για να μαζευτεί.Εκτός και αν ο επόμενος πάρει συμβούλους με δυο σκυλιά ο καθένας ράτσας μπουλτοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΕΧΟΥΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απευθύνονται μόνο στους ψηφοφόρους τους. Η λέξη "έκθεση"και μάλιστα διεθνής απροσανατολίζει την ουσιαστική συζήτηση για τα οικονομικά μεγέθη και το σημαντικότερο το ισοζύγιο μεταξύ κόστους και οφέλους. Με λίγα λόγια με το που τελειώνει αυτή η δραστηριότητα δεν αφήνει τίποτα πίσω, πέραν από τις φωτογραφίες και τις δηλώσεις. Ο Σύψας καλά κάνει αφού δρα ανεξέλεγκτα, όπως όλοι άλλωστε. Ο διακοσμητικός ρόλος του Τάκη και η σκοπιμότητα του Καρακώστα προκειμένου να μην φύγει κανένας από το μαντρί, δικαιολογούν τα πάντα. Όπως και η απάντηση της Γέφυρας στα ερωτήματα του Δήμου, δείχνει το γιατί έγιναν οι κινητοποιήσεις. Μόνο για λόγους δημαγωγικούς του Κοτσανα, χωρίς να τολμάει κανείς να πει όχι, ακόμα και η αντιπολίτευση! Α ρε τσουνάμι που χρειάζεται στον Δήμο!
      ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Όπως λέγεται για το στήσιμο του περιπτερου στο Μεσολόγγι επιστρατεύτηκαν δύο διοικητικοί υπάλληλοι από τον Σιαμαντα κ ένας εξ αυτών ΑΜΕΑ! Αν ισχύει αυτό τότε εκτός από την ξεφτίλα της δημοτικής αρχής το πράγμα είναι πολύ σοβαρό!

      Διαγραφή
  49. Αλαξ...λιες γίνονται.Χρήματα τρώγονται. Ουσία ΜΗΔΈΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΤΣΑΝΑ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ!!!!!ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!!!ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εκεί στο χωριό του μουστακια γεμίσαν τα βουνά και τα χωράφια δρόμους η συνεργασία Δήμου και ιδιώτη πάει καλά με το αζημίωτο βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κοινωνία που ψηφίζει Κοτρωνια και Πατσαουρα δεν έχει μέλλον. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ο ΣΥΨΑΣ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ο Ο ΡΑΠΤΗΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΓΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟ, ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!

      Διαγραφή
  53. Ας μαντρωσει καποιος αυτο το γιδι που παριστανει τον δημαρχο.. ελεος πια..
    Μα τοσο πολυ δε καταλαβαινει τι του γινεται;;;;;
    (Αρκει να δει κανεις το σημερινο δσ και θα καταλαβει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό δεν είναι δημοτικό συμβούλιο είναι τσίρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κοτσανά γιατί επιτίθεσαι συνέχεια στην πρόεδρο των εργαζομένων; Μήπως σε έχει ενοχλήσει που σε ξεγύμνωσε και απέδειξε ότι στον τομέα σου είσαι ένα τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΛΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ,ΛΟΓΙΑ ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ -ΝΑ ΦΑΝΕ , ΟΜΩΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΔΗΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ! ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ! Α!ΡΕ ΣΟΦΕ ΛΑΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ενημερώθηκε η Αγγέλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ψωνίστηκε η Αγγέλω, τι να ενημερωθεί μήπως καταλαβαίνει; Τζιμάνι ο Κοτρωνιάς, απεταξάμην την δευαν και η Αγγέλω την έφαγε την μπανανόφλουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΧΟΥΝΕ κλεισει τις πορτες στη ΔΕΥΑΝ, ενημερώνετε ακόμη η Αγγέλω, πως όμως έγινε και παρέλαβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ;;ΠΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ;ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η Κα ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΗ ΕΙΝΑΙ!!!

      Διαγραφή
  60. Η Αγγέλω εμπιστεύεται τυφλά τον Θωμά. Της έχει φερθεί με μπέσα το 2010 και το 2014 κράτησε τον λόγο του της έδωσε όλους τους σταυρούς που της έταξε. Πως νομίζετε οτι βγήκε συμβούλος η Αγγέλω με τους ψήφους του Κοτρενέικου, όπως ο Σύψας και ο Σιαμαντάς με τους ψήφους του Κοτσανέικου. Κοτρωνιάς και Κοτσανάς παίζουν το παιχνίδι για αυτό όλοι εξαπαντες τους χαιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΦΕΤΟΣ; ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΛΟΜΒΑΡΔΕΑ ΚΩΣΤΙΑ. ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ- ΚΩΣΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Σιαμαντας κυνηγησε και τελειωσε τον Φραγκο απο την πρωτη στιγμη. Καταφερε και τον απενταξε απο προγραμματα. Σημερα ειναι ολοι μαζι αγκαλια και χασκογελανε. Καθολου τσιπα τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΦΕΤΟΣ; ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΛΟΜΒΑΡΔΕΑ ΚΩΣΤΙΑ. ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Με διακόσια χιλιαρικάκια καθαρίζει ο δήμος για εκδηλώσεις και έκθεση τον Οκτώβριο. Λεφτάαααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ! ΟΠΩΣ ΜΑΘΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ! ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ... ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Είδα στην ΕΡΤ ρεπορτάζ για την εκδήλωση της ναυμαχιας και τον δήμαρχο να λέει ότι ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ενωμένη η Ελλάδα. Ρε γιδερο βαλθηκες να μας ξεφτυλιζεις σε πανελλήνια εμβέλεια? Ρε σύ τράβα και μιλά για τον Ολυμπιακό στα σχολιαρόπαιδα και άσε την πόλη να αναπνεύσει. Δεν ντρέπεσαι ρε επικίνδυνε ανυπαρκτε, προσβάλλεις την ιστορία αυτής της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δεν άκουσες και την δήλωση που έκανε για τον τοκετό της ναυμαχίας; Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια. Ξεφτιλίζει την πόλη και τον εαυτό του και δεν παίρνει μυρωδιά. Τι του δίνεις ωρέ Γιωργία και δεν χαμπαριάζει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γράφω από την Αθήνα και είδαμε την δήλωση του κυρίου Δημάρχου για την ναυμαχία στην ΕΡΤ. Κύριε Δήμαρχε δεν σας έδωσε κανείς το δικαίωμα να προσβάλλετε δημοσίως την τιμή και την υπόληψη των πολιτών αυτής της πόλης. Αν δεν έχεις την ικανότητα να εκπροσωπείς αυτόν τον κορυφαίο θεσμό είναι πιό έντιμο να αποσυρθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η μόνη δήλωση που προσδιοριζε επακριβώς το μήνυμα της αναπαράστασης της ναυμαχίας ήταν του αντιδημάρχου πολιτισμού Σιαμαντα. Ευτυχώς που έσωσε την παρτίδα γιατί οι άλλοι ήσαν όλοι τους οφσάιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δήμαρχε μετά τον τοκετό της ναυμαχιας που ανακάλυψες πιστεύω να είδες ότι το στεφάνι που πέταξες στο λιμάνι δεν έφτασε στο νερό παρά την προσπάθεια που κατεβαλες. Σε λίγο θα μιλάμε για πλαζ και θα εννοούμε εντός του λιμανιού. Ρε πανιβλακα δεν ντρεπεσαι καθόλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ναυμαχια κουκλοθεατρο............ α ρε παπαθαναση με τις Ναυμαχιες σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μεγαλη μαρκα ο κακουρας τελικα .Αποσυρθηκε την καταλληλη στιγμη απο τη Ναυμαχια και μπηκε ο καλιτεχνικος διευθυντης λομβαρδεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΕΙΧΕ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ; 5.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΜΟΚΕΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΨΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. https://diafimiseto.wordpress.com/2017/10/13/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%85%CE%B1%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Nafpaktianews οΥΣΤ παλιολαμογια, σας ταιζει ο τακης και του γλειφετε τα αρχ..α, σκατογλυφυτες και λαμογια του nafpaktianews, η ντροπη της δημοσιογραφιας ειστε, γλυφετε τακη για λιγα ψιχουλα παλιοξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το σάιτ αυτό θα απαξιωθεί όπως απαξιώθηκε το εμπρός για αντίστοιχους λόγους. Δεν μπορείς να κάνεις πληρωμένη δημοσιογραφία κάποια στιγμή σε καταλαβαίνουν όλοι και αρχίζει η κάτω βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μήπως δεν είναι ψυχουλα και είναι παντεσπάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ρε Κοργιαλά τοχεις ξεφτυλισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αφού δεν πουλάει καρέκλες.....το έριξε στα μαύρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γιαννάκη , είναι αλήθεια τα παραπάνω; πάρε θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τάκη τι θα κάνεις τώρα που αποκαλύπτονται οι οικονομικές ικανότητες του Σύψα; Θα τα προσπεράσεις και αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Η παρουσία αυτού του ανθρώπου περιστοιχισμένος από κάθε κοπής αρπακτικά από Φράγκο και Κοτρωνια μέχρι Συψα και Σαμαντα θα μείνει σαν η χειρότερη ανάμνηση στην ιστορία αυτού του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τάκη καλύπτεις λαμόγια και γίνεσαι συμμέτοχος γιατί δεν αντιδράς και καλύπτεις αρπακτικά. Σε κρατάνε κάπου όλοι αυτοί που σε ξεφτελίζουνε; Μην προσπαθήσεις να πείσεις την κοινωνία ότι είσαι ηθικό στοιχείο όσο κρατάς δίπλα σου αρπακτικά που λυμαίνονται τα χρήματα του δήμου. Ικανός Δήμαρχος δεν πρόκειται να περάσεις ποτέ στη συνείδηση του Ναυπάκτιου τουλάχιστον παρέμεινε ηθικός και καθαρός. Το χάνεις και αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο Τάκης τα έλυσε όλα τα πολεοδομικά λέει. Δεν μας λέει όμως τα λαμόγια γιατί τα αφήνει αμολυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο Σύψας έφαγε τα λεφτά από τα διαρκείας του Αστέρα, είπε ο Τσουκαλάς. Πόσο πιό κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ψάξε τα παρακάτω και θα δεις πόσο πιο κάτω. Παζάρια: Σεκιούριτι απ την Πάτρα, καθαριότητα απ τη Χαλκίδα, τεντάς απ τα Γιάννενα, ηλεκτρολόγος δεν θυμάμαι από που -πάντως εκτός Ναυπάκτου- σου λένε τίποτε όλα αυτά; πάντως σε μένα μυρίζουν. Τι λες και συ Σύψα;

      Διαγραφή
  91. Αυτό γίνεται πάντα σε αυτό τον τόπο της αρπακτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΧΑΟΣ...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή