Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Α.Ε.



Η οικογενειακή επιχείρηση Λουκόπουλου – Καρακώστα προεκλογικά αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία εμπορικό μάρκετινγκ με εξειδίκευση στις άριστες πρακτικές προώθησης προϊόντων.
Λανσάρισε στην αγορά φθηνό και ποιοτικό εμπόρευμα για άμεση κατανάλωση.
Οι μεγαλομέτοχοι από Αποδοτία και Αντίρριο διείσδυσαν σε όλη την αγορά  της Ναυπακτίας και έπιασαν τους στόχους της εταιρείας.
Δόθηκε και η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και  χέρι βοηθείας από ΑΝΕΛ.
Μετά την επιτυχία αρχίζει η γκρίνια γιατί κάτω από το περιτύλιγμα το προϊόν αποδεικνύεται φθηνιάρικο και αρχίζει να μυρίζει και μούχλα.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Καρακώστας καλύπτει το κενό που αφήνει ο άβουλος και άπειρος πρόεδρος Λουκόπουλος.
Οι μέτοχοι στηρίζουν μέχρι σήμερα αλλά με πολύ γκρίνια και απειλές ότι θα αποσύρουν τις μετοχές.
Τελευταία απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου για να σώσει την εταιρεία είναι η πρόσληψη Γενικού Γραμματέα.
Ξέχασε ο διευθύνων σύμβουλος Καρακώστας τι έλεγε τόσα χρόνια και με χρήματα του δήμου θα εξαγοράσει τη διεύρυνση σε άλλο πολιτικό χώρο.
Ακούγεται ότι κάποιοι είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν  τα πάντα για το μηνιαίο διχίλιαρο ακόμα και αν χρεοκοπήσουν πολιτικά.
Οι προθεσμίες τελείωσαν αναμονή για τον Γενικό Γραμματέα που θα δώσει χέρι βοηθείας στην επιχείρηση ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Α.Ε.

290 σχόλια:

  1. Πέσε ότι θες εγώ παντελονιαζω κάθε μήνα μισθό και τυχερά ένα διομισαρι. Τώρα θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη να τα καταφέρουμε πάλι και θα τα καταφέρουμε για άλλα πέντε χρονακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέσε ότι θες εγώ παντελονιαζω κάθε μήνα μισθό και τυχερά ένα διομισαρι. Τώρα θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη να τα καταφέρουμε πάλι και θα τα καταφέρουμε για άλλα πέντε χρονακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό το... "ξέσκισμα" αλλά δε φτάνει...Χρειάζονται και προτάσεις...Πρόταση έχει ο μπλόγκερ?...Τι λέει για τις αναπλάσεις, το Ξενία,το γιοφύρι της Άρτας που λέγεται οικιστικό,την γέφυρα στο Ριο Αντιρριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα από τα προβλήματα της Δημοτικής Αρχής είναι η έλλειψη συντονισμού. Στο χρόνο που μένει θα πρέπει να σταματήσει κάθε Αντιδήμαρχος να διαχειρίζεται μεγάλα χρηματικά ποσά χωρίς να ιεραρχούνται οι αναγκες της Πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων.Τα συμφέροντα των ημετέρων αν συνεχίσουν να ικανοποιούνται με δαπάνες αλόγιστες η δημοτική αρχή θα έχει την τύχη των δύο προηγουμένων .Ο χρόνος για διορθώσεις υπάρχει.
    ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητράκη σε έβαλε ο οδιπορικακιας να παίζεις το ρόλο του διαμορφωτή μου το είπε. Άκου αγόρι μου είναι άλλο πράγμα η δημοσιοϋπαλληλια και άλλο η κοινωνία και άλλο πράγμα τα δοκίμια κοινωνιολογίας και άλλο η πολιτική. Πες του καλύτερα την αλήθεια ότι δεν τοχεις δεν είναι κακό. Μην εκτιθεσαι. Επειδή ξέρω ότι θες πάντα να σαι με το νικητή για να παίζεις παιχνίδι για πάρτι σου κάτσε στην άκρη. Δεν είναι για σένα αυτά. Αυτά τα λαμόγια με όποιο μόρφωμα και να κατέβουν δεν έχουν τύχη ότι κι αν κάνουν. Δεν θέλω να μου λες μετά ότι την πάτησες.

      Διαγραφή
  5. Μήτσο βολεμένε σταμάτα τις μαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο ΣΟΥΖΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΕΤΟ ΚΟΤΣΑΝΑ. ΣΟΥΖΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν αληθεύει συγχαρητήρια στον ΚΟΤΣΆΝΑ.Ο Οδειπορακιας παντού χώνεται και συμβουλεύει δήθεν το Δήμαρχο Και πάντα αποβλέπει στην πάρτη του.Τράμπα και πανωτιμη.Δήμαρχε γνωρίζεις ότι δεν ξέρει να γράφει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μητσο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕ μυξοσυριζαίε λαλίστατος όπως πάντα, υπέρ η κατά της δημοτικής αρχής ανάλογα με τα συμφέροντά σου, τι έγινε τώρα κόπηκε η μιλιά σου, ή δεν έχεις κάτι άλλο να ζητήσεις από τον Λουκόπουλο; Αλήθεια δε μας είπες τι γνώσεις έχει η γυναίκα σου, που την έχεις υφισταμένη, ελέω Καρακώστα; Ουστ από δω λιγδιάρη που απέκτησες ξαφνικά και πολιτική άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ρωτήσω κάτι. Για το δήμαρχο η Χαλκεια ανήκει στο Δήμο? Οι κάτοικοι ρωτούν, απάντηση δεν παίρνουν και λένε όμως ότι απάντηση θα δώσουν. Την ώρα που πρέπει και όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσιφάρας Δεσπότης Μπουλες στο Αλμπανι τιμούν μια ξεχωριστή εκδήλωση. Το ζουλαπι το δικό μας κάπου κρυμμένο στη πλαζ να κρατάει φανάρι στο Σαμαντα και κάποια στιγμή να εξαφανίζεται μέσα από τα σκοτεινά σοκάκια όπως κάνει πάντα.Ρε λεβεντ δε μας αδιαεις τ' γωνιά δεν του καταλάβαινε?

      Διαγραφή
  10. Ποιο είναι το ζουλαπι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του ξεφτερ στου πουδοσφαιρου εννοείς? Αυτό που βάνει ου κουτσανας να βαστάει πανό? Αυτό που του φωναζ ου κουτσανας λαμόγιο κι απαντάει κταμε μονο μπροστά? Αυτό που ουλος ου κόσμους βλάκα τον ανεβαζ βλάκα τον κατεβάζ κι αυτός χασκογελαει τα φουτογραφιες? Αυτός πρεπ ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιλήστε ρε συγκεκριμένα είναι αυτός που στο δημοτικό συμβούλιο κάθεται δίπλα στον αεροπόρο και όταν πλητουμε πετάει κάνα ρητό να ξελαμπικαρουμε. Άντε για που λένε και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι ψηφοφόρος σου δήμαρχε και είμαι εδώ για διακοπές. Προχθές ήμουν στη γιορτή σαρδέλας στην Βασιλική. Κανένας από την δημοτική αρχή. Φίλοι με πείραζαν ότι δεν ξέρω τί ψηφίζω και άλλα άσχημα για σένα και άλλους του δήμου. Χθές μια ωραιότατη εκδήλωση στο Αλμπανι Περιφερειάρχης, Δεσπότης, πρώην δήμαρχοι και κανένας από την δημοτική αρχή.Η καζουρα από φίλους και γνωστούς ξεπέρασε τα όρια. Βαριές εκφράσεις πολύ προσβλητικές για Δήμαρχο. Δεν τις ξανά έχω ακούσει για Δήμαρχο. Απόψε πήγα στο Τρίκορφο με την οικογένεια για φαγητό και μου την πέσανε πάλι με το ίδιο ρεφρέν και πιό προωθημένα. Στην άμυνα μου αναγκάστηκα να συμφωνήσω σχεδόν σε όλα αλλά οι διακοπές μου μου βγαίνουν ξινές.Βεβαια τί φταίω εγώ αλλά την καζουρα εγώ την τρώω. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καλά τα πράγματα λέω εγώ για να μην πω τι μου λένε οι άλλοι και πάθεις εγκεφαλικό. Άντε καληνύχτα σε σένα και στην παρέα σου και ούτε να σας ξέρω ούτε να με ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε μην το κοσκινιζεις πολύ. Στη Χαλκεια ο Λουκόπουλος ήρθε τρίτος τώρα θα ρθει μία θέση κάτω από τον τελευταίο. Γραψτο μην το ξεχάσεις. Και αν θα βρεί κανένα να βάλει στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαρα είναι άλλο δεν θα τον ξαναψηφίσουν και άλλο αυτά που λέγονται.Εδω μίλησα με άτομα σοβαρά που ήταν μαζί του και παρασυρθηκα κι εγώ και μου λένε ότι δεν έχουν και δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση. Εκεί μέσα γίνεται το σώσε. Αυτά που λέγονται μου τα είπαν τα ίδια και άνθρωποι σοβαροί που έκαναν αγώνα και κάτι παραπάνω. Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε πιό δύσκολη θέση και ντρεπονται που έμπλεξαν. Μιλάμε για συμμορία.

      Διαγραφή
    2. Η μεγάλη των λαμογιων σχολή !!

      Διαγραφή
  15. Δυστυχώς ζούμε στην εποχή όπου η πολιτική δράση γίνεται εργαλείο πλουτισμού ή βιοπορισμού. Τρανταχτό παράδειγμα ο Αντιδήμαρχος Κοτσανάς. Εδώ και τρία χρόνια έχει φύγει –τον έδιωξαν; Δεν το γνωρίζω- από την εργασία του και ζει την οικογένειά του με την ψήφο του κοσμάκη. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν θα συνθηκολογήσει πολιτικά ακόμα κα με το διάολο προκειμένου να διασφαλίσει το «μεροκάματο» το οποίο δεν είναι κα καθόλου ευκαταφρόνητο. Αυτά βέβαια να τα βλέπουν πρώτα απ’ όλους οι επικεφαλής των παρατάξεων, οι οποίοι στο βωμό της ψηφοθηρίας θυσιάζουν την ποιότητα και δευτερευόντως όσοι βάζουν στις επιλογές τους τέτοια άτομα. Ο άνθρωπος που την εποχή που κατασκευαζόταν η γέφυρα ήταν πολιτικός άρχων στο Αντίρριο, αφού ταχτοποίησε ότι ταχτοποίησε τότε, έρχεται 14 χρόνια μετά να μας πει ότι είναι ακριβά τα διόδια, γιατί δεν το έλεγε από τότε; Γιατί δεν «σήκωσε» το θέμα επί Κολοβού; Γιατί απλούστατα ο άνθρωπος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει τη θέση και ως εκ τούτου το μισθουλάκο για να ζήσει την οικογένεια. Δέχομαι λοιπόν ότι καλώς πράττει σχετικά με τη γέφυρα, σαφώς και πρέπει να μειωθούν τα διόδια, για να μπορέσει σε κάποια στιγμή η γέφυρα να ενώσει. Κι αν όπως ακούγεται ο Αντρίκος είναι «λαγός» της γέφυρας και του Σπρίντζη; Ακούγεται ότι η γέφυρα θέλει επιμήκυνση της παραχώρησης. Μήπως, λέω εγώ με το νοσηρό μυαλό, μήπως όλα αυτά γίνονται για να μειωθεί το κόστος διέλευσης με την αύξηση του χρόνου εκμετάλλευσης;
    Η γέφυρα λοιπόν έχει αποικιοκρατική σύμβαση και χωρίζει –πράγματι χωρίζει- τις δύο κοινωνίες, μήπως το ίδιο δεν συμβαίνει με την ΙΟΝΙΑ οδό ; Μήπως κ. Κοτσανά η ΙΟΝΙΑ οδός χωρίζει στα δύο τον Δήμο Ναυπακτίας; Για να πας για ψήφο, γιατί μόνο για ψήφο πας, από το Αντίρριο στη Γαβρολίμνη πρέπει να καταβάλεις διόδιο, αλλά γιαυτό δεν μιλάς, δεν πέρασαν βλέπεις 15 χρόνια ώστε να ξεχαστούν τα ονόματα που πίεσες να βολέψεις στα διόδια, να ξεχαστούν οι πίσσες που έριξες, από την ΙΟΝΙΑ, στα χωράφια, να ξεχαστούν όλα όσα σε δέσμευσαν απέναντι στην εταιρία κατασκευής του δρόμου. Προσπαθείς ανεγκέφαλε πολιτικάντη να μιμηθείς τον δήμαρχο της Στυλίδας, να σου θυμίσω ότι εκείνος είχε 5 κιλά μέσα στο παντελόνι του, είναι πολιτικός με αρ@@@@@ και όχι αρ@@@@@ πολιτικός. Αυτά σου τα γράφω για να στείλω ένα μήνυμα προς όλους όσους πιστεύουν ότι με τα μηχανήματα του δήμου και τον καθαρισμό των αυλών γίνεται η πολιτική, τα λέω σε όλους όσους στο πρόσωπό σου βλέπουν το σωτήρα, το λέω στον συμπαθέστατο τσιγγάνο που τον έχεις μουλάρι και άλογο προκειμένου να τον έχεις δεμένο, το λέω στο φουκαρά προεδράκο της Χ κοινότητας που πρέπει να «ανάψει κερί» στην πολιτική σου καριέρα. Ξέρω ξέρω μετά από αυτά θα πάρουν το λόγο τα παπαγαλάκια σου, αλλά ότι και να πουν εσύ θα είσαι πολιτικάντης και αρκετοί άλλοι θύματα της πολιτικάντικης πολιτικής σου.
    Καλημέρα Αντρέα
    Καληνύχτα Τάκη, Καρακώστα, Κοτρωνιά, Σιαμαντά, Φράγκο κλπ. Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να επιβιώσει.Η κρίση που υπάρχει και καθημερινά επιδεινώνει τη διαβίωση εκτραχυνει την κοινωνικη μας συμπεριφορά.Η ψαλίδα ανοίγει επικίνδυνα και τα φαινόμενα εξάρτησης πληθαίνουν. Είναι η εποχή για την επικράτηση κάθε λογής κοινωνικών κατακαθιων, από εργολάβους ελπίδας μέχρι εμπόρους συνειδησεων. Η πρώτη φορά αριστερά επιτείνει αυτά τα ακραία κοινωνικά φαινόμενα. Όλο και πιό πολλοί θα γινόμαστε πόρνες συνείδησης και οι επιτήδειοι νταβατζηδες ψυχών.

      Διαγραφή
    2. Πόρνες συνείδησης στην αγκαλιά των εμπόρων ψυχών.
      Πάμε να φύγουμε....να γλιτώσουμε από τη μέγγενη.... ήγγικεν ο κοινωνικός εκμαυλισμος...

      Διαγραφή
    3. Επί τον τύπον των ηλων!!

      Διαγραφή
    4. Ακριβής προσέγγιση του παρακμιακου φαινομένου που βιώνουμε. Η φύση προνοεί και απεχθάνεται τα κενά. Στην κατάλληλη συγκυρία βρίσκονται τα κατάλληλα πρόσωπα να επιτελέσουν την πρέπουσα βρωμοδουλεια.

      Διαγραφή
    5. Ο πανήβλακας ο Τάκης τι λέει; σκεφτεται καθόλου ή έχει αφήσει και τη σκέψη στον Καρακώστα;

      Διαγραφή
    6. Ο τύπος που αναφέρεις είναι ένα από τα σημεία των καιρών. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση στα πλαίσια του κοινωνικού εκμαυλισμου.

      Διαγραφή
    7. Φίλε (9-8-2017 10:09) πόσο δίκιο έχεις, αλλά και πόσα γνωρίζεις ρε φίλε. Κάποιοι σαν εσένα δεν πρέπει να σωπαίνεται, να τα λέτε ρε παιδιά να μαθαίνουν και όσοι δεν γνωρίζουν. Άκου ο Κοτσανάς επαναστάτης και το μόνο που δεν ξεπούλησε για ψήφο είναι .... η μάνα του.

      Διαγραφή
  16. Για την ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Α.Ε αναζητηστε την ανοιχτη επιστολή-καταγγελια του συμπολιτη μας Ηλια Σπυροπουλου οπου μεταξυ αλλων εξαιρετικών λεει για αυτους "..δεν φανταζόμαστε πολιτικο χωρο που θα μπορουσε να τους στεγασει μηδε εξαιρουμενησ της Χρυσης Αυγης( οι πολιτικες τους ιδεες και πρακτικες υπερβαινουν και αυτόν τον χωρο)." Τα ακουτε κε Δουρο κα Σαφιολεα κα Μανδελου κε Βεργο και λοιποι επωνυμοι και ανωνυμοι της αριστερας και της προοδου? Και προσθετω αν, λεω αν,κανουν γεν.γραμματεα τον Κονιδα δεν θα πρεπει να πουμε στον ΝΑΡ ΜΑΡ ΖΥΡΙΖΑΡ κο Καρακωστα "χερι-χερι με τον Καραντζαφερη"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος αυτός ψάχνει την εξιλέωση με μια κόσμια διαφοροποίηση σε κάποιο θέμα. Λοιπόν φίλε μου όλοι εσείς είστε ίδιοι. Βάλατε τον λιγδιαρη εκπρόσωπό σας ως εκείνο που είναι σαρξ εκ της σαρκός σας. Μη νομίζετε ότι θα μας δουλέψετε ξανά. Είστε μόνο για μπατσες όλοι εσείς που αναφέρεις μαζι με το λιγδιαρη. Το φτύσιμο θα είναι για όλους σας. Επανερχεστε στο περιθώριο που σας ανήκει.

      Διαγραφή
  17. Λούης Σπυρόπουλος καταπέλτης κατά λιγδιαρη και όλο το κακό συναπάντημα. Για τον Ραπτη που ταυτίστηκε με όλο αυτό το κακό συναπάντημα μουγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλα καλά με τον Κοτσανα είναι αυτός που είναι επίπεδο 0 τον ξέρουμε από παλιά, αλλά εγώ απορώ με όλη την αντιπολιτευση με τους Ναυπακτιωτες. Που είναι ? που βρίσκονται ? που είναι το επίπεδό τους ? .....αφήνουν ένα Κοτσανα να τους σέρνει σαν πρόβατα που είναι όλοι να τον βάλουν στην θέση του....μήπως κρύβονται όλοι γιατί έρχονται εκλογές........? Αν είναι έτσι τότε να σας χαιρόμαστε............ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μίλησα με πολλούς δημοτικούς συμβούλους της συμπολιτευσης και εκείνο που είδα είναι ότι δεν είναι όλοι για τα σίδερα.
    Ο Φράγκος διαφωνεί απόλυτα και κάθετα με αυτά που γίνονται όπως και ο Σαλαμουρας και η Σμπουκη.Μαλιστα είδα ότι ο Σαλαμουρας έβγαλε μια ανακοίνωση ήπια αλλά διαφοροποιείται ξεκάθαρα.
    Ο Κουτσανας ο Σαμαντας και ο Συψας σκληροί μέχρι τελευταίας ρανιδος. Επίσης ο Ράπτης στην ίδια σκληρή γραμμή μέχρι τελικής πτώσεως.
    Μίλησα και με Κονιδα, Κοτρωνια, Κοτινη εντάξει τα παιδιά δεν μου είπαν τίποτα δεν κατάλαβα αν έχουν καταλάβει.
    Δήμαρχο και Καρακώστα δεν τους συνάντησα πουθενά.
    Πάντως μου φαίνεται καζάνι που βράζει και το καπάκι έτοιμο να πεταχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λάθος εκτίμηση κάνεις.Το βράδυ Σ κοτωμενοι το πρωΐ αγαπημένοι. "Προχωράμε ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτός ο Ράφτης ταυτίστηκε με το Κοτσανα και τους άλλους τραμπούκους χάνω πάσα ιδέα. Τον είχα σε άλλο επίπεδο γιατί στον πολιτισμό έχει δείξει και έχει ποιοτική άποψη. Τί σχέση έχει με το Συψα ή μερα με την νύχτα.

      Διαγραφή
  21. Ο Ράφτης τον έδιωξε ο Τάκης και θα πάει με το κουτσανα που θέλει να κατέβει εναντίον του Καρακώστα. Αυτό το παιδί μία ζωή εναντίον κάποιου. Πρώτα ο Θοδωρής μετά ο Κολοβός τώρα ο Καρακώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Λούης "έγραψε". Συριζακια τα κεφάλια μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε 1.08 εσύ έχεις μεγάλο πρόβλημα με τον Κοτσανα. Σου λέω όμως ότι δεν είναι ο χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στο Καστέλι τρώγονται σαν τα κοκόρια. Δεν κοιτάνε να δούνε όλοι μαζί τι θα κανουνε με τα προβλήματα του χωριού.

      Διαγραφή
  24. Είμαι μέλος του Σύριζα και θα διαγραφώ αν ο Καρακώστας προσλάβει τον πρώην δήμαρχο Κονίδα -δεξιό- για γενικό γραμματέα του δήμου. Να γίνει άμεσα ολομέλεια των μελών της τοπικής του Σύριζα και να συζητηθεί το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε. Η επιθυμία σου είναι εντολή. Βλάκα που συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    2. αμα διαγραφης εσυ θα γινει μεγαλη ζημια

      Διαγραφή
  25. Ρε κουφάλες του lepantopress γιατί σβήνετε τα επώνυμα σχόλια και βάζετε μόνο ανώνυμα; Το ίδιο σκατά είτε ανώνυμοι κι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γράψε μόνο ανώνυμα και ξέσκισε όποιον μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κονιδας δίπλα στον Λουκοπουλο, όπως λέμε Καμμένος δίπλα στον Τσίπρα. Θα πέσουμε, αλλά θα πέσουμε ηρωικά. Έτσι κι αλλιώς πού θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία. Μία φορά άμα σου κάτσει την πιάνεις από τα μαλλιά και δεν της αφήνεις τρίχα για τρίχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το τερμάτισαν οι σύντροφοι. Η επόμενη κίνηση θα ειναι κίνηση διορισμού αλά "Παππάς στον ΟΑΣΘ". Όλο και κάποιο σόι θα βολέψουν. Τακτικές πρώτης φοράς αριστερά και στον Έπαχτο. Πάντως ο διορισμός του Κονίδα δεν είναι σίγουρο πως θα τους βγει σε καλό. Οι περισσότεροι γελάνε με την επιλογή της δημοτικής αρχής. Ήταν τόσο κραυγαλέα και προβλέψιμη που γελάνε και τα παπάκια στο μπλε ποταμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ τώρα πάω Καρακωκο. Βόλεψε ένα αργοσχολο. Τουλάχιστο να μη τον βλέπω όλη την ώρα μπροστά μου πρωί μεσημέρι βράδυ με το κινητό στο αυτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επόμενος διορισμός του καρακωκου θα είναι για την αξιοποίηση του Ξενία. Ακούγεται εντόνως το όνομα του πατρός Συψα Παναγιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στον Συψα που τιμάει τον πατέρα του είναι παιδί μάλαμα.

      Διαγραφή
  31. Έχει προηγηθεί το βαφτιστήρι του Θείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νηστικό αρκούδι δεν χορταίνει ποτέ με της ευλογίες του λιγδιάρη;;;;;ποιος αντιδήμαρχος είναι αυτός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευτυχώς αρχίζει να δροσίζει λιγάκι και πιστεύω να σταματήσετε και τις μ@λ@κιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ενοχλείσαι που γράφει για το βαφτιστήρι, γιατί ψέμματα ειναι; ή μήπως θέλεις και τό όνομά του; πιες κανα τσιπουράκι και άσε τις μ@λ@κιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απαιχτος ο οδιπορικακιας. Τον είδα χτες το βράδυ με ύφος καρατίων ανάμεσα σε μεταφερόμενα στις εκλογές βοοειδή να κάνει αναλύσεις διαστημικού επιπέδου και να τους εξηγεί ότι είναι ανοικτό το θέμα του ορεινού δήμου. Το βλέπει ο πονηρός ότι σαν εισαγόμενο αδέσποτο δεν έχει τύχη κάτω και προσπαθεί μπας και γίνει κάνα θαύμα. Αν δεν γίνει τίποτα εδώ τον έχουνε πάρει χαμπάρι και το μόνο που του μένει είναι να κάνει σεμπρια με τον Καρακωκο. Πολύ ανήσυχος πάντως γιατί πολλοί τον έχουν πάρει χαμπάρι και τον απέφευγαν. Το ψέμα και η κουτοπονηρια έχουν κοντά ποδαρια φιλαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κύριε Λουκοπουλε, κύριε δήμαρχε η κατάσταση έχει ξωκυλει εντελώς και δεν μπορεί να συμμαζευτει πια. Άκουσα απόψε σε ένα σταθμό τον Συψα να μιλάει και να παρουσιάζει αυτό που πραγματικά εκπροσωπεί. Άκου κύριε δήμαρχε τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου και άκου και αυτόν τον άνθρωπο. Είναι αυτό που λέμε ο μπράβος της νύχτας. Αν είναι δυνατόν αυτός ο μπράβος να απειλεί θεσμούς και να πουλάει τσαμπουκαλικι προς πάσα κατεύθυνση. Κύριε Λουκοπουλε οι πολίτες αυτής της πόλης δεν περίμεναν ποτέ ότι ήταν δυνατόν να το φτάσετε εκεί. Οχι. Κυριε Δήμαρχε δεν είναι δυνατόν. Λυπάμαι για σας και περισσότερο για την ιστορία αυτής της πόλης. Δημόσιες απειλές δεν νοουνται από θεσμικούς παράγοντες. Ζούμε σε συντεταγμένη πολιτεία και τα όποια προβλήματα αναφύονται επιλύονται στα πλαίσια των θεσμοθετημένων κανόνων. Είμαι σίγουρος ότι σας βρίσκω σύμφωνο αλλά προβληματιζομαι γιατί τα αφήνετε να συμβαίνουν. Εσείς είστε ο Δήμαρχος και έχετε χρέος να επιβαλετε τους όρους που αρμόζουν. Ευχαριστώ και πάλι σας μεταφέρω την προσβολή που νοιώθουν οι συμπολίτες μου από τέτοιες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Kai kati poniro.
    An o karakokos aisthanotan ligo dynatos tha diorize ton konida?
    Karakoko oti kai na kaneis eite konida vazeis eite founta akous tha epistrepseis sto lagoumi tou perithoriou ekei pou pragmatika axizei na eisai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να πεις ότι ο λιγδιαρης ποντάρει ότι μοιράζοντας το υστέρημα των πολιτών σε αργοσχολους θα συνεχίσει να το παίζει αρσενική ζαμπαρα. Κούνια που τον κουναγε τον αληταρα.

      Διαγραφή
  38. ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεγάλη και δυνατή και στη Ναύπακτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμενω να ακουσω την θεση της τοπικης οργανωσης της νεας δημοκρατιας για τον διορισμο του κονιδα σαν γενικο γραμματεα

      Διαγραφή
    2. Το θέμα ακουμπά τη δημοτική αρχή που ένα χρόνο πρίν τη λήξη της θητείας της ανακαλύπτει ότι ξέχασε στα συρτάρια της ανεκμετάλλευτη μια ακόμα θέση αργομισθιας. Πρόκειται για ενέργεια πολιτικής αλητειας και έτσι εκλαμβάνεται καθολικά. Ασυστολη διασπάθιση δημοτικού χρήματος σε μια συγκυρία που ο καθένας λέει το ψωμί ψωμάκι. Πέραν του ότι είχαν προεκλογική σημαία την κατάργηση θέσεων για αργπσχολους προκαλούν καθημερινά. Πολιτική αλητεία και μάλιστα προκλητικά.

      Διαγραφή
  39. Για την καρέκλα της εξουσίας, Που σημαίνει ενισχυμένο ξεκούραστο μεροκάματο,πουλήθηκαν αρχές, αξίες και υποσχέσεις.Θα μου πείτε έχει αρχές ο ανιψιός; Κύριοι που ανήκετε στην πλειοψηφία είστε όλοι σας πολιτικοί αλήτες. Το ίδιο ισχύει και για τους Δημοτικούς Συμβούλους (αντιπολιτευσης)που σας στηρίζουν. Ντροπή σε σας και σε μας που σας στηρίξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καρακωκος υποψήφιος δήμαρχος. Δεξιά του ο κονιδας και αριστερά του ο τζαθας. Πίσω ο σπηκερ. Το κυρίαρχο σύνθημα της πλατείας είναι:
    Δώσε μου και μένα μπάρμπα.
    Τρανή νίκη από την πρώτη Κυριακη. Το πολιτικό αισθητήριο των πάσης φύσης και μεγέθους βοοειδών λειτούργησε άψογα και τούτη τη φορά. Δεν χρειάστηκαν καν οδοιπορικά και άλλα κόλπα. Όλα ήταν αποτέλεσμα του πολιτικού συνθηματος της πλατείας.
    Δώσε μου και μένα μπάρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο τεμπέλης τώρα θα κουράζεται για να πηγαίνει στο Δημαρχείο...γιατί μέχρι τώρα το δρομολόγιο του ήταν σπίτι Κακουσης για καφεδάκι....τι πληρώνουν οι Ναυπάκτιοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά ο λιγδιαρης στην προσπάθεια του να σώσει το σαρκιον του ειναι αποφασισμένος να στήσει και κ@@@. Από τους άλλους 15 δεν υπάρχει κανένας με στοιχειώδη αξιοπρέπεια να πει μια κουβέντα ρε αδερφέ. Τί νόημα έχει για κάποιους να υιοθετούν καταστάσεις που βρίσκονται σε απόλυτη αντίθεση με το κοινό αίσθημα. Δεν ντρέπονται κάποιοι που έχουν ταυτότητα που δεν την οφείλουν στο λιγδιαρη να υπακούουν στις λιγδιες του. Αύριο οι περισσότεροι από σας δεν θα σας μιλάει κανένας.κοιταχτε λίγο πίσω και θα το δείτε.Τι θα λέτε για τα πολιτικά ανομήματα που συμπραξατε εσείς που θέλετε να συνεχίσετε να ασχολείστε με τα κοινά. Ξυπνάτε ρε ο λιγδιαρης σας τραβάει μαζί του στον πάτο. Θα επιπλεύσει μόνο αυτός για να κάνει φασαρία και να έχει κάποια ασχολία. Οι άλλοι θα χαθείτε και κάποιοι θα μπορούσαν να προσφέρουν ίσως. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει μάγκες και θα εκπλαγειτε. Ρωτήστε τους προηγουμενους να σας πουν τι νόμιζαν και το είδαν τη στιγμή της αλήθειας. Για σας θα είναι χειρότερα γιατί κάνετε χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είδα απόψε το Αντιρριο στις επάλξεις. Νέες εκδηλώσεις λαμπρές εκεί που καταργούνται αυτές που είναι οπισθοδρομικές. Μετά το κάστρο να κλείσουμε και εκείνες τις παλιοπετρες που είναι ψηλά στη Μακυνεια και πάνε κάποιοι και παίζουν δήθεν θέατρο. Να κάνουμε και μια εκδήλωση για τον Άγιο Παντελεήμονα. Να κοιτάξουμε μπροστά με θυμιατά και όχι πίσω στην πολιτιστικη υποβάθμιση με κάστρα και παλιοπετρες. Ήγγικεν η ανάσταση για όσους δεν θα τη βγάλουν καθαρή και η ανάταση για όσους θυμιατιζονται και ξορκίζουν τα δαιμόνια που κυκλοφορούν σε κάστρα και παλιοθεατρα. Αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κοτσανα εκκολαπτεις το αυγό του φιδιού που θα σε φάει. Πού να φτάσει το μυαλό σου εσύ κόψε χόρτα και κάνε κολεγγιες με το Συψα και θα δοξαστεις. Το επόμενο κατόρθωμα σου είναι να κλείσεις το θέατρο της Μακυνειας δεν τηρεί και αυτό τις προϋποθέσεις ασφαλείας για εκδηλώσεις. Μία λιτανεία ακόμα πριν πιάσουν οι αέρηδες και καθάρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απίστευτο και όμως αληθινό. Ξέρετε ποιος εκπροσωπούσε τον δήμο στη λιτανεία στο Αντίρριο?
    Κρατηθειτε καλά.
    Ο Καρακωκος ο οποίος ήταν πίσω για να μη τον φωτογραφίσουν και τον πάρουν στη καζουρα. Μπράβο Κώστα επιτέλους μπήκες στο δρόμο του Θεού. Τώρα μάλιστα είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αδυνατο , πλακα κανεις.........φωτογραφία για να το πιστέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΚΑΡΑΚΟ το πέτυχε αυτό Που ήθελα. Όλοι ασχολούνται πλέον με τα "κατορθώματά του". Αδιαφορεί πλήρως για τα οποιαδήποτε σε βάρος του σχόλια, ευμενή Ή δυσμενή.Καμαρώνει και δίκαια βέβαια, αφού όλοι υποκλίνονται μπροστά του.Όλοι ενεργούν μετά από την "ευλογία του" , με πρώτο υποτακτικό τον Ιταλό.Ο ΚΟΤΡΩΝ πάντα τον γλύφει.Αδυναμία μεγάλη έχει αυτό το παιδί στο γλύψιμο και στο θάψιμο.Οι ΣΙΑΜ,ΤΑΧΥΔΡ,ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ και ΣΥΨ πρίν πιούν νερό αναφωνούν "ευλογησον", πιστοί καλόγεροι. Ο ΚΟΤΣΑΝ ειναι λιγο ανυπακουος και του επιβάλλει κανόνα " 59 μετανοιες" κάθε πρωί.Τους λοιπούς τους έχει για τα θελήματα.Μέχρι και ΡΑΠΤ.λέγεται ότι δις της εβδομάδας υποβάλλει τα σέβη του.Καλά να πάθουμε αφού ψηφίσαμε ΛΟΥΚ και αυτός με απευθείας προώθηση σε ΑΝΗΨΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιταλός δε μου φαίνεται ότι μασάει θα τον αδειάσει όπως το Μπουλέ και θα σκάσει σα καρπούζι. Τι ανάγκη τον έχει του δίνει συμβουλές για τη κολλεκτιβοποιηση της ιχθυοκαλλιέργειας ή το τον μαθαίνει το νόμο της βαρύτητας.

      Διαγραφή
  48. Ego tora paei karakoko. Glepei oloi prosoxh. Ama ginei dhmarxo kanoniko to napakto ginei parisi kai go dioristei grafeio se dhmarxeio. Dinei lefta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Nοιωσατε ποτε πεινα παιδια? Φαινεται πως δεν νοιωσαται.Για αυτό κατηγορείτε αδικα τον κοκονιδα.Μιλαμε για πολύ πεινα!!! ο πανιβλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μπράβο ρε Καρακωκο. Αυτό είναι αριστερή ευαισθησία στη πράξη. Η στήριξη των αδυνάτων. Να δώσουμε τη μάχη για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής ενάντια στα κελεύσματα του απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού. Και πάλι μπράβο ή μάλλον εύγε καμάρι της πατρωας και γενέτειρας γης. Γι αυτό σε ευγνωμονούμε όλοι πλην Λακεδαιμονίων και απατριδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ο ανεργος μηχανικος ονομασε το υπο καταρρευση κτιριο που βρισκεται εντος του οικοπεδου Παπαχαραλαμπους ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ....Μαυρε και καψερε.....Γιαυτο το κλεισες και κανεις τον δημοσιογραφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η Παναγία βοήθεια μας. Έρχονται δύσκολες μέρες. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιορτάζει ο δήμαρχος. Χρόνια του πολλά. Απλά δήμαρχε στο τραπέζι σου κοίτα να δεις αν υπάρχει έστω και ένας που δεν είναι βολεμενος. Αυτοί σου έμειναν. Επειδή η βασιλεία σου τελειώνει άδοξα αυτοί γύρω σου ψάχνουν από τώρα τον επόμενο για να συνεχίσουν τη κουτάλα και έτσι του χρόνου θα είσαι εσύ και ο ανηψιός. Επειδή είσαι πρωτάρης στο άθλημα να ξέρεις ότι τα λαμόγια οσφραινονται το ψοφιο πριν αρχίσει να μυρίσει. Για να σε βοηθήσω περισσότερο μέτρα πόσοι είναι τώρα και πόσοι ήταν πριν τρία χρόνια. Κάνε μία αφαίρεση να δεις αν όσοι λείπουν μπορεί ο Καρακωκος να τους αναπληρώσει με αυτόν που σου έφερε απόψε.
    Δήμαρχε η άσκηση εξουσίας χωρίς αρχές παρά μόνο μοιράζοντας το υστέρημα των πολιτών σε λαμόγια και αργοσχολους οδηγεί στην κοινωνική απαξίωση. Να περάσεις καλά αλλά επαναλαμβάνω ρίξε μια ματιά στο τραπέζι ποιοί είναι και κάτι δυσκολότερο άκου τί σου λένε. Από αυτά που σου λένε να τα θυμάσαι την ώρα της κρίσης και της σφαλιαρας που σε περιμένει.
    Χρόνια σου πολλά με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ο τύπος είναι κουτοπόνηρος. Δεν θα μπεί καν στη διαδικασία της κρίσης που ενοεις.Θα εξαφανιστεί όπως έκανε πάντα και θα αφήσει τον κακόμοιρο τον ανηψιο να φάει τη ροχαλα.

      Διαγραφή
  54. Έχω πάνω από δύο μήνες εδώ και ακούω και βλέπω και διαβάζω πολλά. Μου φαίνεται ότι αυτή η πόλη έχει πέσει σε ένα ασυνταχτο ασκέρι και ξεπροβάλλουν μπροστά κάποιοι τύποι με πολύ χαμηλή εκτίμηση κοινωνική. Καλά πώς βρέθηκαν σε τέτοια πόστα τέτοιοι τύποι. Μετά πολλά παρονυμα για πολλούς ξέρω ποιούς λένε και πώς αλλά δεν ξέρω το βάθος. Ξέρω ποιός είναι ο λιγδιαρης, ο οδιπορικακιας, ο κουμπάρος αλλά δεν ξερω το γιατί τους λένε έτσι ή μάλλον ξέρω λίγο. Μέχρι να φύγω ενημέρωσε εσύ του σάιτ που τα γράφεις με πιό πολλές λεπτομέρειες. Ο Ράπτης είναι στον δήμο ή έφυγε. Ο δήμαρχος να εξηγήσει κάποια πράγματα γιατί κρύβεται. Γιατί έδιωξε το Θεοδωράκη Χούντα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γράφονται πράγματα που ανήκουν στη σφαίρα της αρρωστημένης φαντασίας. Από πού προκύπτει ότι δεν υπάρχει δήμαρχος και ότι κάνει κουμάντο ο Καρακώστας. Αυτά είναι αστεία πράματα για να μην πω υποβολιμαια. Από πού προκύπτει ότι ο Καρακώστας θα ηγηθεί της παράταξης. Η παράταξη θα συνέλθει στην ώρα της και θα εκλέξει τον αρχηγό αν ο Τάκης δεν θελήσει να συνεχίσει. Διαφάνεια και δημοκρατική διαδικασία όπως έκανε πάντα. Τα υπόλοιπα που λέγονται μπορούν να δικαιολογηθούν μόνο λόγω υπερβολικής ζεστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και υπερβολικής μ@λ@κι@ς κάποιων.....

      Διαγραφή
    2. Τι σημαίνει ρε παπαγάλε "προκύπτει"; Εσυ που ζεις; Γνωρίζεις τον δήμαρχο τις υποχρεώσεις και τον ρόλο του; Και μιας που αναφέρω ρόλο, για πες μου εσυ ρε καλόπαιδο ποιά είναι η θέση του "δημάρχου" Λουκόπουλου, για την παρέμβαση Σιαμαντά- Κοτσανα στο ΚΑΣ για την ακύρωση της συναυλίας Θεοδωράκη; Με τίνος την ευθύνη, τις πλάτες τη σφραγίδα και το πρωτόκολλο, έγιναν οι καταγγελίες στις υπηρεσίες για την συναυλία; Να φοράς καπέλο στον ήλιο Καρακώστα!

      Διαγραφή
    3. O Bετοψιανος ποσα θα θελει για οδοιπορικα για τη νεα περιοδο? ένα τριανταρι είναι καλο?Τι ο Παπ ο αφαντος θα περνει περισσοτερα και θα παραθεριζει?

      Διαγραφή
    4. Ο Κοτσανας ενήργησε για την ασφάλεια των θεατών και μπράβο του. Θα τον παραδεχτώ να κάνει το ίδιο και για το φετιχε τζαμί. Εκτός και το αφηνει για την άλλη τετραετία που θα έχει και απεριόριστο χρόνο στην διάθεση του.

      Διαγραφή
  56. 2.38 να στο πω εγώ για τον Ράπτη. Είναι στο δήμο.Κανει δήθεν εσωκομματική αντιπολίτευση για να ελέγχουν αυτός και ο Καρακώστας τα πράγματα. Και οι δύο είναι μεγαλοστελεχη του ΣΥΡΙΖΑ και ότι κάνει ο καθένας γίνεται σε συνεννόηση μεταξύ τους. Ο ένας θα πάει για δήμαρχος και ο άλλος για βουλευτής. Δηλαδή στα αζητητα και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο Γιάννης Σπυρόπουλος έσβησε επώνυμο σχόλιο του γιατί μπερδεύτηκε και δεν κράτησε την ανωνυμία του. Το περίεργο είναι ότι είναι εγγεγραμμένος blogger. Πέφτουν οι μάσκες Γιαννάκη...owner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διάβασα ήταν σχόλιο μεγάλο και ήταν κάμποση ώρα δεν γνωρίζω γιατί και πώς κατέβηκε. Κάποια παρέμβαση?

      Διαγραφή
    2. Έχει εξαφανιστεί τελευταία ο τύπος.

      Διαγραφή
    3. Ήταν μέχρι το πρωί στον Αριστοπουλο στο Ριγανι με Σαλαμουρα και Γουλα.

      Διαγραφή
    4. Διασκεδάζουν μέχρι το πρωί τα λαμόγια.

      Διαγραφή
  58. 8:03, ο Σπυρόπουλος δεν θα ήτανε ποτέ από όσα γνωρίζω παρέα μαζί με Γούλα, εκτός και αν αλλάξανε πολλά πράγματα και έχω χάσει επεισόδια. Και τον Γούλα τον είδα και πρωί πρωί στο σούπερ μάρκετ. Τώρα με Σαλαμούρα πάλι και τους υπόλοιπους της δημοτικής αρχής δεν νομίζω ότι θέλει πλέον σχέσεις, έχει αποχωρήσει καιρό τώρα. Επίσης 8:49 μάλλον αναφέρεσε σε γαλονάτους της δημοτικής αρχής για λαμόγια αφού ο Σπυρόπουλος δεν είναι στην δημοτική εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο όμως θαθελε ναναι ο ψυχακιας. Χρονια παιδευεται ο μαυρος

      Διαγραφή
    2. Το Γιάννη τον γνωρίζω πολύ καλά κάποιες δεκαετίες.Ειμαστε φίλοι και είναι ανήσυχος άνθρωπος. Τον βλέπω τώρα ασχολείται με την επαγγελματική στήριξη στα γραφεία των παιδιών του. Ποτέ δεν θέλει να μιλάει για όσα συμβαίνουν στα δημοτικά. Μόνο μια φορά τον πιέσαμε με φίλους να μας πεί γιατί δεν ανέλαβε κάποια θέση εστω και αμισθί σε σχέση με το επάγγελμα που έχει και την εμπειρία του σε θέματα χωροταξικά και περιβαλλοντικά. Μειναμε άναυδοι.
      Το μεταφέρω γιατί το είπε ενώπιον πολλών.
      "Ο Λουκόπουλος εμένα με χρησιμοποίησε σα στιμμενη λεμονοκουπα απλά για να κάνει τη δουλειά του και από την άλλη μέρα ούτε καλημέρα αυτός και το σκυλολοι γύρω του". Συνέχισε:"νοιωθω την ανάγκη να τον συγχαρώ δημοσίως, γιατί σπάνια μου έχει συμβεί".

      Διαγραφή
    3. Φίλε δεν είναι ο μόνος. Ο Λουκόπουλος μπήκε επικεφαλής σε μία δρακα από λαμογια για να καταλάβουν τα θερινά ανάκτορα. Τους βλέπεις αυτή η δρακα έχει ο καθένας από τρεις θέσεις. Ούτε απόφοιτοι του Μπέρκλεϊ να ήσαν. Θα μείνουν στην ιστορία σαν το πέρασμα της ακρίδας.

      Διαγραφή
    4. Γιατί ο Βέργος και ο Μακκος δεν έπρεπε να πάρουν μία θέση που χρειάζεται μηχανικός και να προσφέρουν? Τους προτάθηκε ποτέ? Αυτοί δεν συνέβαλαν στην επικράτηση του Τάκη? Μπορεί να δέχονταν και δίχως μισθό ή πρέπει να πληρώνουμε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τα τεχνικά θέματα.

      Διαγραφή
    5. Για σταθείτε λίγο ρε σεις. Όταν ο Καρακωκος γράφει εκείνες τις αηδιες σε δελτία τύπου ποιους εκπροσωπεί. Εδώ θα τρελαθουμε εντελώς. Είχα την εντύπωση ότι εκπροσωπεί τη παράταξη που κατέβηκε στις εκλογές με 150-200 άτομα. Από αυτά πού διαβάζω μάλλον εκφράζει τον εαυτό του, το κοφινη, το κουκουνα, το μουστάκια άντε και το Φούντα με τη Νατάσα. Ρε Καρακωκο δε πας από τώρα στα παιδάκια να τα μάθεις κάνα νόμο της φυσικής και να τους λες και στο διάλειμμα κάνα αστειακι έχεις γίνει υπερβολικά αστείος και επικίνδυνος.

      Διαγραφή
  59. Ο χοντρος το στησε για ανατροπη.
    Πηγαμε καλο ταμειο. Οσο εσεις θα γραφετε κατινιες εγω θα ανοιξω μπελβεντερε στο λιμανι. Στην υγεια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπιακαραααααααααα και Λουκόπουλος for ever.

      Διαγραφή
    2. Θρύλε και Λουκοπουλε θεέ Ολυμπιακέ.

      Διαγραφή
    3. Έχουμε δημαρχαρα και θέλουμε ολυμπιακάρα.

      Διαγραφή
  60. Ο Γιαννης μιλαει επειδη δε πηρε εμμισθη θεση, αν τον ειχαν βαλε καπου οπως τον κηφηνα κονιδα δε θα ελεγε τσιμουδια.. Δημοτικη αρχη για γελια και για κλαμα, η επιλογη κονιδα η πλεον τραγικη, ο χειροτερος δημαρχος που υπηρξε ποτε, δημιουργησε τη δευαν και διορισε ολα τα λαμογια εκει μεσα για να τους πληρωνουν ακομα οι επαχτιτες... κονιδας-καρακωκος διδυμο φωτια, ολοκληρωτικη καταστροφη βρηκε τη πολη, τακη εχεις μυαλο σωσε τα προσχηματα και στειλτους και τους δυο αλλου για αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κρυφτο,κρυφτο...τι φοβαστε και δε γραφετε το ονομα στα σχολια;φουστιτσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αντωνακη πες αλευρι. Ο Ζυγορονικος σε γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ερώτηση : Ποιά ετοιμάζει για γραμματέα του Κονίδα ο Καρακώκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα του δώσει και το Τζαθα για το το επικοινωνιακό επιτελείο του. Να διαχειριστεί την τεράστια προσέλευση από την αποδοχή του ρόλου του. Κονιδας Τζαθας τα φονικά όπλα του λιγδιαρη για να εκτοξεύσει τη πόλη.

      Διαγραφή
  64. πάντα επίκαιρο το Ναυπακτιακό θέατρο σκιών παρουσιάζει το έργο: Ο Καραγκιόζης ... Δήμαρχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το έργο είναι: ο δήμαρχος Καραγκιόζης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είναι αυτός? Δεν εννοώ τον πραγματικό καραγκιόζη. Τον αλλονε που χαζογελαει και αρέσκεται να φωτογραφίζεται.Αυτον που τη ροχαλα τη βαπτίζει ψιχαλα.

      Διαγραφή
    2. Αυτόν που τον βγάζει βόλτα ο οδοιπορικάκιας σε κάποια ορεινά για να αυξήσει το κασέ του? Ρε ορεινοί ξυπνήστε πώς επιτρέπετε να σας εμπορεύονται ανά κεφάλι τα ορεινά λυκορνια και επιπλέον να σας βάζουν να λέτε ότι προσβαλεστε γιατί κάποιος αρθρογράφος τόλμησε να σας αποκαλέσει με τον τίτλο που αρμόζει. Ξυπνήστε συμπολίτες και σεις να απαλλαγούμε από αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα.

      Διαγραφή
    3. Ένα από αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα έχει ταρίφα πέντε ευρώ ανά γριούλα ανά μήνα. Όπως επι τουρκοκρατιας ήταν το κατά κεφαλήν χαράτσι. Δε χάνει την ευκαιρία να κρατάει φανάρι στον αλλονε με τη δυσλεξία του λόγου και περισσότερο με το κενό αέρα που έχει στον εγκέφαλο.

      Διαγραφή
  66. Ρε Δημαρχε θα κάνω μεγάλη προσπάθεια να σου μιλήσω ευγενικά αν και είμαι πεπεισμένος ότι δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο.
    Λοιπόν έρχομαι κάθε καλοκαίρι στην πόλη που γεννήθηκα και έχω στην καρδιά μου. Στο ανατολικό κομμάτι του λιμανιού πριν τρία χρόνια έκοψες τα δέντρα και καλά έκανες. Πριν τα κόψεις δεν ήξερες ότι πίσω το τείχος ήταν καραφλο? Πόσα χρόνια χρειάζονται να αποκτήσει και αυτό το κομμάτι τις πολεμίστρες που έχουν γκρεμιστεί. Μην μου απαντήσεις σα δημόσιος υπαλληλακος και καραφλιασω και γω. Στο σπίτι σου αυτό θα έκανες, θα ενεργουσες με τον ίδιο τρόπο? Ζεις εδώ ή σερνεσαι εδώ και είσαι αλλού. Λυπάμαι και σταματώ εδώ γιατί δεσμευτηκα στο ξεκίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος αλλά πού απευθύνεται. Την πόλη κυβερνά σμήνος από ακρίδες δυστυχώς.

      Διαγραφή
    2. "τα παράπονα στο δήμαρχο" είναι το σύνηθες και αυτό που επικρατεί. Γιατί όμως δεν αναφέρει και τους συνυπεύθυνους. Αυτούς που κυκλοφορούν, μιλούν και αποδέχονται ότι αντιλαμβάνονται. Δεν ομιλώ για αυτούς που κοιτάνε να ζήσουν από αυτό ή αυτούς που ψάχνουν σώνει και καλά την αρπαχτη. Όλοι έχουμε γνώμη για τον καθένα ζούμε μια γειτονιά γνωριζόμαστε καλά. Ο Ράπτης πχ. τί έκανε τρία χρόνια για αυτό. Ήταν υπεύθυνος πολιτισμού και όλη μέρα στο λιμάνι είναι. Ο Σαλαμουρας που πλασάρει δήθεν ευρωπαϊκή παιδεία και συνέχεια μιλάει για υποδομές και τουριστική ανάπτυξη, για αξιοποίηση της ναυμαχιας και άλλα ονειροπόλα δεν τον άκουσα μια φορά να πει κάτι για το καραφλο. Ο Φράγκος που είναι και ο καθ ύλην αρμόδιος και μας έχει πρήξει με τα μπαστούνια και τις συνενώσεις δεν το βλέπει το καραφλο? Σταματάω εκεί για να μη ρίξω το επίπεδο. Νομίζω λοιπόν εντάξει ο δήμαρχος έχει ευθύνη αλλά και οι παραπάνω τί έκαναν, μας πουλάνε αέρα κοπανιστο.
      Μην μας πουν ότι αντιδρά ο Κοφινης ή Κονιδας ή ο Μουστακιας.

      Διαγραφή
    3. Όλοι μαζί παίζουν μπάλα...και όταν ζητάς κάτι σου λένε εγώ δεν έχω σχέση με αυτών και καλά....στην μοιρασιά όμως είναι πρώτη....στις δύσκολες αποφάσεις ΔΣ όλοι σηκώνουν το χεράκι...

      Διαγραφή
  67. Για να φτιαχτούν οι πολεμίστρες στον φάρο πρέπει η Αρχαιολογία να εκπονήσει μελέτη και να τις κατασκευάσει η Αρχαιολογία. Μόνο η αρχαιολογία έχει αρμοδιότητα. Καλό θα ήταν όταν τοποθετείστε να γνωρίζετε τουλάχιστον τα βασικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια βασικά ρε παπαγάλε. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ο Δήμαρχος έκαναν καμία ενέργεια γι αυτό; στο ΚΑΣ όμως τους έκραξαν για την παράστασή τους εναντίον της Γέφυρας. Με τι μούτρα και σοβαρότητα θα διεκδικήσουν την αναστήλωση του λιμανιού; Τα περί αρμοδιοτήτων πες τα αλλού Φράγγο.

      Διαγραφή
    2. Καταλαβαίνω ότι το ανατολικό κομμάτι θα παραμείνει καραφλο για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα αφού οι υπεύθυνοι του δήμου δεν δείχνουν καμία διάθεση να δράσουν. Συγχαρητήρια.

      Διαγραφή
    3. Εγώ καταλαβαίνω ότι αν πρόκειται για κακό ο δήμος είναι παρόν εκεί που δεν έχει αρμοδιότητα (συναυλία Μίκη Θεοδωράκη). Αν είναι για καλό όπως το προκείμενο θέμα ο δήμος δεν έχει καμία διάθεση. Συμφωνώ με ένα φίλο παραπάνω που λέει για σμήνος από ακρίδες και προσθέτω εγώ ότι πρόκειται για μια σπείρα από λαμόγια που βρήκαν τον κατάλληλο ηλίθιο να κάνουν την αρπαχτη και μόνο αυτό τους νοιάζει. Και κάτι άλλο τί συμβαίνει στην αναπτυξιακή? Γιατί παραιτήθηκε ο Μεσολογγίτης. Πριν έξι μήνες γιατί παραιτήθηκε ο Σαλαμουρας. Πόσα είναι μέσα η εταιρία? Ο κουμπάρος με τον μπράβο της νύχτας γλείφουν ακόμα και τον πάτο του βαρελιού? Δήμαρχε επικοινωνείς με τον εγκέφαλό σου ή κτυπηθηκες από γεροντκη ανπιαοπως πολύ σωστά σου είπε δημόσια ο μπλιαφας. Εσύ Σαλαμουρα γιατί παραιτηθηκες. Βγες δημόσια και πες τους λόγους και σταμάτα το κρυφτουλι. Το φτύσιμο του κόσμου θα έρθει για όλους σας την στιγμή που πρέπει και δεν είναι μακριά.

      Διαγραφή
    4. Ο κουμπάρος είναι γνωστό ποιός είναι. Ο άλλος ο μπράβος της νύχτας ποιός ειναι? Ρε πού μπλέξαμε......

      Διαγραφή
    5. Ρε τι γίνεται εκεί κάτω. Έχω χάσει παραστάσεις.αρχιζω να μη κατανοώ. Το καραφλο τείχος στο λιμάνι γιατί δεν ενδιαφέρει κανένα. Ποιος κάνει κουμάντο. Ο Τάκης δεν καταλαβαίνει γρι τότε γιατί δεν πάει σπίτι του και κάθεται και ξεφτυλιζεται.βουιζει από άκρο σε άκρο ο δήμος ότι δεν υπάρχει δήμαρχος, το γράφουν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα, του το λένε φάτσα στο δημοτικό συμβούλιο και αυτός γελάει. Είναι καλά ο άνθρωπος τον έχουν περικυκλώσει οι τσούχτρες και τα βλέπει όλα ρόδινα. Θέλω να δω πού θά κρυφτεί αν τη βγάλει καθαρή μέχρι τέλος με το πλιάτσικο που γίνεται.

      Διαγραφή
  68. Ο Κοτρωνιας τι ηθελε στην Αφροξυλια με τον Μπουλε και τον Ασημακοπουλο τον γιατρο? Λετε ναρχεισαν τα οργανα του ασματος "δυο συν δυο"? Σημερα 19-8-2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Οποια μεταγραφή κι αν κάνουν ο Μπουλες με τον Κοτρωνιά πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό. Μάλλον δεν γνωρίζουν τα της πόλης. Άλλωστε κοντός ψαλμός, έχουν Α κλάψουν μανούλες! Όσο για τον Ασημακόπουλο ούτε για μαϊντανός του δεσπότη δε κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο δημος απο τον κουμπαρά του πηρε πρωτοβουλία και έφτιαξε το Ξενια. Αυτη την πρωτοβουλία γιατι δν την περνει να δωσει τα χρήματα και να φτιάξει της πολεμίστρες στο λιμανι; Και να αφησει τα ψεματα ο ιδ. συμβουλος του δημαρχου (Για αυτο σε πληρώνουν αλλα δεν ειναι ηλίθιος ο Ναυπάκτιος). Βασίλη αν θελει ο δημος μπορει και να αφήσει τις υπεκφυγές οτι είναι εργο της αρχαιολογίας . Τα χρήματα ο δημος, συναίνεση και επίβλεψη η αρχαιλογια. Ευχαριστώ μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας κάποιοι...Καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τωρα που θα αναλαβει Γ.Γ ο Κοκος θα τα συντονησει όλα αυτά τα θεματα και μετα αφου ο Τακης θα μας χαιρετησει και ο ανηψιος Καρακοκος δεν θα "τραβάει" τοτε ο Κοκος δεν θα αρνηθεί να κατεβει για πεμπτη φορα και να ΣΩΣΕΙ την πολη.20-08-2017.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλή βδομάδα φίλοι μου. Σα να δροσίζει λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Είδα ο οδοιπορικάκιας έβγαλε βόλτα για κατούρημα τον μεγάλο οραματιστή μήπως και αυξήσει το κατά κεφαλή χαράτσι. Σε ρόλο Καρακατσουλη αυτή τη φορά ο Πάνος Κονιδας. Εύγε Πάνο με την τρακοσαρα σου τουλάχιστο χαλάλι σου εσένα αλλά και ο συνέταιρος Κοφινης κάτι να προσφέρει δώστου και αυτουνου λίγο το φανάρι μη μας το παίζει υπερανω την σήμερον ημέρα μια τρακοσαρα δεν είναι λίγο και μάλιστα αν η αργομισθία την πληρώνει ο κοσμακης που λέει το ψωμί ψωμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οδοιπορικάκιας υπερηφανεύεται σε κλειστό κύκλο ότι ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του αρχιβλακα και ότι θα ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει Μπορεί λέει να πείσει ότι υπάρχει δήμαρχος και αυτά που λέγονται είναι προπαγάνδα της Ζαμπαρα. Ας το πιστέψει πρώτα αυτός και μετά βλέπουμε γιατί βλάκα και ανίκανο τον λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

      Διαγραφή
    2. Ο Θωμάς είναι καλό παιδί και στη δουλειά του τίμησε τη θέση του και τον Πάνο τον εκτιμάει για τις πρωτοπόρες πολιτικές θέσεις του. Μόνο δεν τον εμπιστεύεται πολύ γιατί ο Πάνος χρωστάει στο Κοτσανα και τη κρίσιμη στιγμή θα πάει μαυτον.

      Διαγραφή
    3. Κοτσανας δύναμης όχι παίζουμε.

      Διαγραφή
  74. Στο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά γίνονται συζητήσεις ο Καρακώστας να μπεί στο ψηφοδέλτιο για βουλευτής και ο Ράπτης να διαδεχτεί τον Λουκοπουλο στην Ενωτική Πρωτοβουλία. Δεν ξέρω αν είναι απλά φήμες ή είναι έτσι πράγματι. Πάντως ο Δουρος φαίνεται ότι δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ρε Λουκοπουλε αυτά μας έλεγες για να γίνεις δήμαρχος ότι θα δώσεις αργομισθία στο Τζαθα και στον Κονιδα.
    Τσίπα δεν έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν είχε. Τώρα βρήκε την ευκαιρία να το δείξει.παντα με τα σχολιαρόπαιδα έλεγε αστειακια και παντελονιαζε εκμεταλλευόμενος που δεν υπάρχει παιδεία. Κατά τ άλλα είναι ένα τίποτα αθλητική εφημερίδα διαβάζει όπως ο Ναούμ.

      Διαγραφή
  76. Ρε Λουκοπουλε βουιζει ο κόσμος όλος ότι δεν υπάρχει δήμαρχος. Το λένε οι δικοί σου, οι πρώην δικοί σου και κάποιοι μάλιστα λένε ότι ντρέπονται που ήρθαν μαζί σου. Πρωτάκουστα πράγματα και συ τί κάνεις παίρνεις κοπρόσκυλα αργομισθος και τους πληρώνεις από το στερημα των δημοτών. Έχεις σκεφτεί ότι σε λίγο θα αρχίσουν να σε διασύρουν δημόσια στις εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αφήστε το ανθρωπάκι ρε σεις.Γραψτε άλλα δεν τον λυπάστε ελάτε στην θέση του. Τί θέλετε να κάνει τι θα κάνατε εσείς.παιρνεις ένα δρόμο που είναι μονόδρομος δεν έχεις διέξοδο. Θα τον τερματίσεις θες δε θες και ότι γίνει. Αφήστε τον θα ρωστησει ο ανθρωπακος και θαχετε το κρίμα εσείς. Τέρμα λοιπόν σας παρακαλώ αφήστε να περάσει ο καιρός να ο Χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα. Αφήστε τον θα πάθει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Απαντήσεις
    1. Κουμπάροι μπράβοι δικολαβοι μπλεξαν τα μπούτια τους και Θεός φυλάξει...

      Διαγραφή
  79. Ασχολείστε συνεχώς με τους αντί- αφήνοντας στο απυρόβλητο τον επικεφαλής βλάκα θείο. Λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα περνάει απαρατήρητος. Έτσι θα μας τον ξαναφορτώσει ο ανηψιός, φροντίζοντας να απαξιωθούν όλοι οι υπόλοιποι, τόσο μεταξύ τους όσο και στην κοινωνία. Όλοι λοιπόν οι αντί είναι ελεγχόμενοι από τον ανηψιό, εκτός του Μπλιάφα που πήδηξε νωρίς από έξω. Γιαυτό ενοχλήθηκε ο Τάκης και βιάστηκε να δηλώσει παρών. Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τί θα κάνει ο λιγδιαρης ενδιαφέρει μόνο αυτούς που τους έχει δώσει γήπεδο για μάσα. Αν είναι ο Λουκόπουλος ή ο Καρακώστας δεν ασχολείται κανένας. Μακριά από αυτούς και θα βρεθεί λύση. Όποιος και να ναι θα πάθουν μεγαλύτερο χουνερι από αυτό που έπαθε ο Νταουσανης όταν ήταν. Έφτιαξε μαντρουλες ο Νταουσανης δεν άφησε πετρουλα πουθενά. Εξαφανίστηκαν σαν να τους κατάπιε η γη. Ποιός τους θυμάται. Αυτοί εδώ κάνουν χειρότερα. Ο Νταουσανης είχε διορίσει το Ράπτη και το Βούλγαρη αργομισθους. Έριχνε τσιμεντακια στις αυλές και έστρωνε πέτρα και μάντρες. Ο λιγδιαρης εξαγοράζει και αυτός και πιστεύει ότι αυτοί θα τον σώσουν. Όλοι εκεί μέσα συζητάνε μόνο με αυτούς που τρώνε σε βάρος των πολλών. Τί θα πει ο Τζαθας, ο Πολιτόπουλος, ο άλλος με το μπουζούκι, ο Κονιδας. Σκίζουμε, πάμε καλά, ο κόσμος είναι με την δημοτική αρχή, κάποιοι λίγοι παράξενοι λένε ότι δεν πάμε καλά. Ο οδοιπορικάκιας στήνει ένα σκηνικό σε ένα ακατοίκητο με πεντεξι γεροντακια κουβαλάει και τον δήμαρχο και τον κοιτάνε με θαυμασμό. Τρώνε και μια συκωταρια και όλα ωραία. Άσε τους βαρεμενους στο λιμάνι να κάνουν αντιπολίτευση αποφαίνεται ο οδοιπορικάκιας. Το θέμα είναι εδώ αν έχουμε τα ακατοίκητα μη φοβάσαι τίποτα δήμαρχε. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μόνο κάνε κουμάντο για τα οδοιπορικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί τους γύρω από τον Νταουσάνη να μην τους θυμάται κανείς, αλλά για τον Νταουσάνη ακόμα και τώρα μιλάνε γιατί ήταν ο καλύτερος δήμαρχος. Μακάρι και οι επόμενοι δήμαρχοι να κάνανε έργο σαν του Νταουσάνη. Τώρα η Ναύπακτος θα ήταν διαφορετική.

      Διαγραφή
  81. Μην ανησυχείς, κάνει το κουμάντο του ο Τάκης. 37000 ευρώ για ένα υποστεγακι στην Λομποτινά, που δεν κάνει ούτε για 3000. Που νομίζεις ότι θα πάνε τα υπόλοιπα; Στο ταμείο του λιγδιαρη για οδοιπορικά και όχι μόνο για τον Κοτρωνιά και τον Κονίδα. Μέχρι τις εκλογές θα εμφανιστούν κι άλλοι τώρα που έμαθαν ότι μοιράζεται δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μέχρι στιγμής δηλαδή τρία χρόνια τώρα τί έχει φτιάξει αυτός ο δήμαρχος και δεν το βλέπουμε. Ο Καρακωκος μπιχνει πέτρες στους δρόμους γύρω από το σπίτι του δίχως κάποια μελέτη και δίχως άδεια. Ρε Κοτσανα δεν βλέπεις γιατί δεν τον καταγγελεις. Φοβάσαι το μεροκάματο λαμόγιο δεν σε παίρνει. Άμα ήσουνα στην απέξω το ξέρεις το άθλημα. Συμπολίτες αυτοί οι άνθρωποι είναι για καρπαζιες. Αυτοί ρε μαζεύτηκαν με μόνο σκοπό να κάνουν αρπαχτη δεν έχουν κανένα όραμα κανένα σχεδιασμό. Ο καθένας κάνει του κεφαλιού του είτε να κονομησει είτε να δεσμεύσει ψήφους για πάρτι του. Και ο Τάκης τον έχουν για τροχονόμο. Επιβλέπει μη τρακαρουν μεταξύ τους στη φόρα που έχουν πάρει. Όλοι γελάνε μαυτον ακόμα και αυτοί οι ίδιοι. Βλάκα τον ανεβάζουν βλάκα τον κατεβάζουν αλλά είναι ο ιδανικός. Ο καθένας τσεπωνει από δύο και τρεις μεριές. Τέτοια ρεμουλα δεν ξαναγνωρισε η πόλη. Α ρε Λουκοπουλε γράφεις ιστορία και δεν το έχεις αντιληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κι αν είναι κι αυτός στο κόλπο τί θα πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ο επικεφαλής του δήμου δεν γνωρίζει;;;;;;; η συμμετοχή του είναι δεδομένη. Η προσπάθεια όλων εκεί μέσα είναι μεγάλη προκειμένου να τον κρατήσουν στο απυρόβλητο, για τις ερχόμενες εκλογές. Ξέρουν ότι χωρίς αυτόν θα γίνουν δέκα κομμάτια. Το δεδομένο όμως είναι ότι είναι πλέον δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Glykathike kai aytos me th marmita. To poly kollhto me to Sypsa prota kai tora me kotronia mphke sta kolpa.Ton kosmo omos mia fora ton koroideyeis. Th deyterh se stelnei ston agyristo.

      Διαγραφή
  85. Τον ανύπαρκτο δήμαρχο Τάκη Λουκόπουλο αναλαμβάνει να καλύψει με ανακοινώσεις το φάντασμα του παρελθόντος ο ΚΛΟΚΟΣ. Βούλιαξε αυτή η πόλη από τους υπερασπιστές με πάθος γηγενείς της! Εξαργυρώνονται παλι επιταγές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Aν φοράς παντελόνια μας χαρίζεις το ονοματάκι σου αρουραίε/φίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες ότι θες εσύ τώρα πάμε Ζαμπαρα. Θα είναι πέντε χρόνια στην απέξω δεν αντέχεται. Εκεί θα ξέρουμε ότι υπάρχει νοικοκυριό στην αρπαχτη όχι όπως εδώ που τρώγονται και εκβιάζει ακόμα και ο Κοφινης με το Κονιδα για να αρπάξουν ακόμα και τα ψιλά.εκει Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει και το Μαράκι εισπράττει και οι άλλοι σε ρόλο Καρακατσουλη και μπάρμπα Κώστα που στα εβδομήντα φεύγα νομίζει ότι έγινε πολιτικός παράγων. Αυτον ζήλεψε και ο μπάρμπα Τάκης και άντε να τον κάνεις να καταλάβει ότι αλλού είναι η Λωζάνη και αλλού η Κοζάνη.

      Διαγραφή
  87. Ρε τι κακοί είστε... Χάσαμε και τον Δημητράκη τον ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, που γελάγαμε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δημητράκης σιγά μη συνεχίσει να παραδίδει μαθήματα κοινωνιολογίας και να στηρίζει τα λαμόγια. Ότι ήταν να πάρει το πήρε δεν περιμένει τίποτα άλλο. Δεν είναι βλάκας βλέπει τί γίνεται. Τώρα το κάρο το οδηγάει ο Σπηκερ πουλώντας κουτοπονηριες αλλά κονομαει γερά και σκέπτεται ότι αξίζει τον κόπο. Χρησιμοποιεί την θέση του για να παίρνει δουλειές πράγμα αντισυναδελφικο και ανήθικο και νομίζει ότι μας δουλεύει και από πάνω. Δεν ντρεπεσαι ρε Βασίλη έχεις γίνει νούμερο. Ξεπουλας την αξιοπρέπειά Σουάν είχες ποτέ. Ιδιαίτερα εκφραζεσαι με τον πιό χυδαίο τρόπο και δημόσια διασύρεσαι με αυτά που σε βάζουν να υποστηρίζεις. Ντροπή σου.

      Διαγραφή
    2. Δεν μας λες ρε Πολιτοπουλε που σε βλέπω να παρεμβαινεις ιντερνετικά επί παντός επιστητού και να υποστηρίζεις τα λαμόγια τρία χρόνια τώρα που σε πληρώνει ο Ναυπακτιος πολίτης τί προσέφερες. Θα μου πεις ότι κονομας παίρνοντας δουλειές πουλώντας εξουσία αυτό που κάνει και ο γιος της Κωτθιας. Πες μας όμως μια συμβουλή που έδωσες στον αρχιβλακα τρία χρόνια τώρα εκτός από τους δημοσιους ύμνους και τα ιδιαίτερα θαψιματα. Συγκρατησου λίγο κοίτα να κονομησεις αλλά λίγο τακτ είναι προς το συμφέρον σου. Μη νομίζεις ότι πουλώντας συμπάθεια ο κόσμος μασάει.

      Διαγραφή
    3. Όλοι αυτοί οι ειδικοί σύμβουλοι που ο αρχιβλακας έλεγε ότι δεν θα προσλάβει τι δουλειά κάνουν. Γιατί τους πληρώνουμε. Ο ένας παίζει μπουζούκι ο άλλος βγάζει βόλτα το σκύλο ο άλλος παίρνει μπροσταρια τα κοινωνικά δίκτυα και υμνολογει το αφεντικό του το λιγδιαρη. Ρε αρχιλαμογιιο Λουκοπουλε αν σε φτύσει κάποιος δημόσια μπορείς να μου πεις έχει δίκιο ή άδικο.

      Διαγραφή
  88. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι λαστοιχα και να φορεσεις good year η michelen καρο θα μεινεις

      Διαγραφή
  89. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα ούρλιαζε ο λιγδιαρης. Τώρα μπιχνει πέτρες στους δρόμους γύρω από το σπίτι του χωρίς άδεια παράνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα ένα έγγραφο της Αποκεντρωμένης που γράφει ότι είναι παράνομα όλες οι παρεμβάσεις που κάνει ο λιγδιαρης. Ρε λαμόγιο μπροστά στη κονομα δεν υπολογίζεις ούτε νόμους ούτε τίποτα?

      Διαγραφή
    2. Τί υπόληψη έχει αυτός ο άνθρωπος όταν το πάθος του για εξουσία τον οδήγησε να εκμεταλλευτεί ακόμα και το μπάρμπα του και συνεχίζει να τον εκμεταλλεύεται προκειμένου να παριστάνει τον δήμαρχο. Τελειώνει όμως ο χρόνος ότι και να κάνει όσα ξεπουλήματα και να κάνει όσους αργοσχολους να δωροδοκήσει στο λαγούμι του θα πάει άπαξ δια παντός.

      Διαγραφή
  90. Έχω μία απορία. Συζητάω ή προσπαθώ να συζητήσω με πολλούς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας. Έχω πολλούς από αυτούς φίλους. Κανένας δεν μπορεί ή δεν ξέρει να μου δώσει εξηγήσεις σε πολλά που γράφονται και ακούγονται. Δείχνουν μία εικόνα διάλυσης δεν ξέρει η δεξιά τί ποιεί η αριστερά και όλοι προσπαθούν να βγάζουν την ουρά τους απέξω. Για να είμαι δίκαιος δεν βρήκα τον δήμαρχο αλλά αυτό που έχω συμπεράνει μάλλον είναι καλύτερα. Το σίγουρο είναι από όσα δείχνει στις παρουσίες του δημόσια ότι δεν έχει επαφή με το γίγνεσθαι έχει δώσει απόλυτη εξουσιοδότηση στον ανηψιο του. Κρίμα Τάκη δεν το περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορία; Μάλλον ανακάλυψες την Αμερική, Κολόμβε!

      Διαγραφή
  91. Βλέπω τον δήμαρχο σε κάποιες φωτογραφίες που έχει πάει σε υπουργεία. Εκεί έχει μιλήσει ποτέ και τί έχει πει. Αυτοί που πάνε μαζί λένε ότι εφαρμόζει τη τακτική δεν μιλάω για να πιστέψουν ότι ξέρω πολλά και να κολωσουν να απευθυνθούν σε μένα. Στο τέλος βγάζει και μια φωτογραφία αναμνηστικό για τα εγγονάκια του.κατι είναι κι αυτό που θα το ξαναβρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά ζητάς είναι καλύτερα που δεν μιλάει για όλους μας. Εδώ τον ταπωσε η Σμπουκη στο δημοτικό συμβούλιο όταν του ζήτησε να συμφωνήσει να πάει αμισθί στη ΚΕΔΝ και αυτός επέμενε σε αυτό που του είχε πει ο λιγδιαρης να δώσουμε μισθό στο κοφινη και Πάνο Κονιδα για να μη μας φυγουνε. Κοίτα τί τρέμουλο τον πιάνει όταν η αντιπολίτευση του κάνει κάποια ερώτηση και δεν μπορεί να την πλασάρει στο λιγδιαρη.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή δήμαρχος πραγματικός είναι ο λιγδιαρης κάτι σαν αναβαθμισμένη Ζαμπαρα και ο τύπος κρατάει τα μποσικα και απλά βγάζει καμία φωτογραφία και αβανταρει τον οδοιπορικακια να αυξήσει την επιρροή του στα βοοειδή.

      Διαγραφή
  92. Τα βοοειδή όπως τα λες να ξέρεις φίλε ότι τέλειωσε το δούλεμα και ο οδοιπορικάκιας θα αρχίσει να αρπάζει φαπες απανωτές. Δεν τους ξέρεις καλά τους κραβαριτες αργούν να πάρουν μπροστά αλλά όταν πάρουν φυλαξου γιατί πέφτουν οι φαπες σαν τη βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ναι έτσι γιατί ο τύπος πιστεύει ότι θα βρεί κι εδώ κάτω βοοειδή να τα εμπορευτεί και να κονομησει. Τον βλέπω να πουλάει εκδούλευση σε κάποιους αλλά δύσκολο να τσιμπήσουν τον έχουν πάρει χαμπάρι ότι είναι λαμόγιο. Πάντως τον αρχιβλακα τον έχει πείσει ότι είναι τεράστιος και θα τα πάρει τα οδοιπορικά πάλι είτε είναι ο αρχιβλακας είτε είναι ο λιγδιαρης.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει ο αρχιβλακας θα πάει σπίτι του. Δεν το βάζει τώρα γιατί έτσι τον συμβουλεύει ο λιγδιαρης ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα με το μπλιαφα. Θα μείνει μέχρι τέλος ο αρχιβλακας και τότε ο λιγδιαρης θα τα έχει φκιαξει έτσι να ηγηθεί αυτός και οι άλλοι θα πάνε μαζί του γιατί δεν θα έχουν κανένα περιθώριο να ξεφύγουν και να πάνε αλλού. Όλοι πλην Ράπτη θα πάνε με το λιγδιαρη για το πάτο. Τί λέει τώρα ο βλάκας ο Σαμαντας, ο τεράστιος Συψας και ο ονειροπαρμένος Ιταλός θα τα ξεχάσουν μπροστά στο αδιέξοδο που θα δουν μπροστά τους. Ο οδοιπορικάκιας πιό πονηρός θα έχει και μία άλλη πόρτα ανοιχτή για να βάλει σε πλειστηριασμό την πραματεια του. Πάντως θα εξαφανιστούν ομαδικά και θα μείνει μόνο ο λιγδιαρης να μας διασκεδάζει με τα αστειακια του στην αντιπολίτευση. Δήμαρχος θα εκλεγεί κάποιος που δεν ήταν ξανά σε αυτή την θέση με πολλές πιθανότητες ο Ράπτης.

      Διαγραφή
    3. Κάπως έτσι φίλε απλά ο Σαμαντας δεν μασάει τις κουτοπονηριες του λιγδιαρη και αν δεν ηγηθεί αυτός θα φύγει και θα ηγηθεί αλλού σχήματος. Πάρε υπόψη σου ότι ο λιγδιαρης μπορεί να εξαγοράζει συνειδήσεις αλλά αυτό τον σπρώχνει πιό βαθιά στην ανυποληψία και ο κόσμος τον συχαινεται.

      Διαγραφή
    4. 11:05 Ο Ράπτης δεν θέλει τις ψήφους όσων προέρχονται εκτός των τειχών, άλλωστε πρόσφατα σε ανάρτησή του στο FB τους αποκάλεσε "επήλυδες" ( έπηλυς, -υς, -υ (αρχαιοπρεπές) αλλοδαπός, ξένος, ξενοφερμένος, ξενόφερτος) δηλαδή ξένους, προσωπικά θα τον πολεμήσω, είναι ίδιος με τον Κλώκο που αποκάλεσε τους εκτός των τειχών "βοοειδή". Κρατήστε το Ράπτη σας, ίσως σας χρειάζεται για να βρει την Ατλαντίδα στα Τριζόνια. Ο άνθρωπος δε στέκει καλά με τέτοιους θα πορευτούμε; Άφησέ τον εκεί στην άκρη με τον Κλώκο και τον πατάκα να συζητάνε πόσο ποιός είναι περισσότερο λιμανιώτης από τον άλλο, εμείς "οι εκτός" .... κάτι θα κάνουμε

      Διαγραφή
    5. Ράπτης Κλοκος Πατακας η φοβερή τριπλέτα αυτοκτονίας by limani.

      Διαγραφή
    6. Ανωνυμακηδες ο κλοκος σας εχει γραμμενους κανονικα εδώ και καμποσα χρονια και κανει χαζι με τη μιζερια σας και την κακομοιρια σας.

      Διαγραφή
    7. Εσυ 6:08 στην τριπλέτα ξέχασες και τον Χάρη τον Καρύδα. Μάλλον επίτηδες τόκαμες γιατί σε πονάει ο κώλος σου!

      Διαγραφή
    8. Ο Χάρης είναι αναπληρωματικός και χρησιμοποιείται σε δύσκολες περιστάσεις.

      Διαγραφή
    9. Εσύ 8.45 σίγουρα κάτι έχεις νοιώσει για να αποφαινεσαι έτσι. Πες μας και σε μας να μάθουμε.

      Διαγραφή
    10. Ρε κλόκε (ή αλλιώς 6:08) όσο έπαιρνες ψήφους από τα "βοοειδή" ήταν καλά τώρα που σε παραμέρισαν άρχισες να τους βρίζεις, αυτό αν μη τι άλλο λέγεται Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Α. Εσύ αποκάλεσες τους εκτός πλατείας "βοοειδή" ο Ράπτης τους αποκάλεσε "επήλυδες" ρε δε πάτε στο @@@@@ ένας ένας, όλη η παράνοια μαζεμένη σε δυο τρία άτομα. Καληνύχτα κλόκο

      Διαγραφή
    11. πρέπει να κάνεις ψυχανάλυση για το κόπμλεξ που έχεις Μαρία απέναντι στους Ναυπάκτιους!

      Διαγραφή
    12. Στον 9.34..σε παραπέμπω στον 7.12

      Διαγραφή
  93. Ο οδοιπορακιας συνεφαγε με τον Δεσπότη στον Πλάτανο και μαλιστα καθόταν δίπλα του.Ο Δεσπότης επέπληξε τον Βουλευτή Καραγκούνη γιατί πάει στο Μοναστήρι. Κάτι ξέρει ο κ.ΤΟΜ που δεν πάει στο Μοναστήρι.Λες να ... προκύψει κάνα φλερτ (πολιτικο) ΤΟΜ (Οδοιπορακια) με τον κ.Βλαχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Και κάτι εγκυκλοπαιδικο να μαθαίνουμε κιόλας.
    Άκουσα την Θεανώ Φωτίου να λέει ότι ηγέτες σαν τον Τσίπρα γεννιούνται κάθε εκατό χρόνια.
    Να ρωτήσω κι εγώ ποιόν άλλον ένας είναι που μπορεί να μου λύσει την απορία ο Καρακωκος.
    Ηγέτες σαν τον αρχιβλακα κάθε πόσα χρόνια γεννιούνται? Και μη μου κάνει καμία τριπλά και μου απαντήσει με έτη φωτός αρκεί σε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό όλο και κατεβάζει τον πήχυ. Δέστε πρώτα την κεντρική πολιτική σκηνή που είναι γεμάτη από ανθρώπους που προκαλούν αηδία πολλές φορές. Σε μια δημοκρατία πραγματική οι περισσότεροι από αυτούς θα ήταν της καρπαζιας. Λογικό είναι όσο κατεβαίνουμε προς τα κάτω να πέφτει και άλλο το επίπεδο.Δεν ενδιαφέρονται πιά για τα κοινά άνθρωποι με ιδέες και οράματα. Υπάρχει κρίση παντού και το μέλλον δεν είναι αισιόδοξο. Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και ο καθένας κοιτάζει μόνο τα του οίκου του. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ο δήμαρχος θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο άχρηστος όσο πολλοί εδώ μέσα γράφουν.Δεν πάμε καλά και όλα μας φταίνε.

      Διαγραφή
  95. Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ" επαγγελματίας(χωρίς αποδειξεις)και ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλάκα είναι ότι ο άνθρωπος δείχνει ότι κάνει αγγαρεία και δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα αλλά τα λαμόγια τον σπρώχνουν πάλι μπας και τους ξανακατσει η αρπαχτη. Αν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να βγει και να δηλωσει πάλι υποψήφιος όταν κάθε μέρα σπάει ένα χτένι από την τσατσάρα του όπως στο στρατό. Όλα όμως μπορεί να τα δούμε τόσα έχουμε δεί θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.

      Διαγραφή
  96. Ο Αυτοδιοικητικός φωτογραφήθηκε στη Μαμουλαδα με τον σύντροφό του αντιδήμαρχο Πολιτισμού. Θυμάσαι κ.Αντιδημαρχε όταν ο Δημητράκης απαιτούσε από τον Δήμαρχο να μεταφέρει το γραφείο του στο λιμάνι στο κτήριο Ναυπακτία; Το ξέχασες; Κατακαημενη Ναύπακτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Δημητράκης τους πουλάει ότι έχει δυνατότητα να παίζει το ρόλο διαμορφωτή της κοινής γνώμης και κάθονται και τον ακούνε. Αυτός που μασάει περισστερο είναι ο οδοιπορικάκιας που τον προτρέπει να αναλάβει ρόλο. Νομίζει ο καημένος ότι απευθύνεται στο επίπεδο του. Δημητράκη υπάρχει έδαφος μην πτοεισαι βοηθησε τους

      Διαγραφή
    2. Ο Δημητράκης είναι αγωνιστής. Δίνει αγώνα μέχρις εσχάτων όταν θέλει να κερδίσει κάτι και το καταφέρνει πάντα. Όταν υπάρχει και κατάλληλο έδαφος και επίπεδο οδοιπορικακια πουλάει και πολιτική μούρη. Τον παραδέχομαι και εις ανώτερα του εύχομαι ο άνθρωπος έχει δυνατότητες.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ και επαυξάνω έχει τεράστια εμπειρία στην διοίκηση και στον συνδικαλισμό. Είναι μια καλή υποψηφιότητα για δήμαρχος εφόσον βέβαια το επιθυμεί. Από το σημερινό είναι καλύτερος παρασάγγας.

      Διαγραφή
    4. Δημητράκη μην συμβιβαζεσαι με τις μετριότητες βγες μπροστά.

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

      Διαγραφή
  97. Μέσα στη συμφωνία με τον Κονίδα δεν είναι μόνο η θέση του γενικού γραμματέα αλλά και το οικοπεδό του στη Βαρναράχη. Πάνε πακέτο. Λιγες μέρες πριν αναλάβει καθήκοντα ο βολεψάκιας ερχεται και η Βαρναράχη στο συμβούλιο. Είδες για να έχεις επάγγελμα το βόλεμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίπλα στον Κονίδα έχει οικοπεδάκι και ο Κλόκος. Για αυτό λοιπόν έβγαλε ανακοινωση επίθεση στον Μπουλέ. Να τον έβαλαν να προετοιμάσει το έδαφος. Πάνε πακέτο Τάκης - λιγδιάρης- βολεψάκιας- Κλόκος

      Διαγραφή
    2. Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις μπαγασακο!

      Διαγραφή
  98. ΔΉΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ:ΤΙΜΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαγορά συνειδήσεων και ας πάει και το παλιάμπελο.

      Διαγραφή
  99. Ο λιγδιαρης τη φόρα που έχει πάρει από τα τόσα χρόνια που βρίσκεται στην άκρη δεν αποκλείεται να διεκδικήσει το χρίσμα της νέας δημοκρατίας και να ηγηθεί σε ένα νέο σχήμα. Η επωνυμία λέγεται ότι θα είναι ΟΦΑ, όπου φυσάει άνεμος και ιδεολογικό περιτύλιγμα το "έλα και συ, κόπρος είσαι ή λαμόγιο, θα βολευτεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ποιος είναι ο Λιγδιαρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν ξέρεις αυτό πήγαινε να κάνεις άλλη δουλειά μην ασχολείσαι.

      Διαγραφή