Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τελικά έχουμε ΜΑΕΣΤΡΟ και όχι δήμαρχο

                                 


                     

Στις πρώτες συνεντεύξεις που έδωσε η δημοτική ομάδα Λουκόπουλου ενημέρωσε την κοινωνία  για τον εναλλακτικό τρόπο διοίκησης που θα ασκήσει.
Συμφωνική Ορχήστρα η δημοτική ομάδα με Μαέστρο τον δήμαρχο.
Δεν έκανε πλάκα, το εννοούσε.
Όχι μόνο ο καθένας παίζει και από ένα όργανο και οι παραφωνίες ξεκουφαίνουν, βγάζει και δελτία τύπου σφυρίζοντας αδιάφορα ψελλίζοντας στίχους.
Έχει πετύχει βέβαια την εξωστρέφεια…
Οι παραφωνίες της συμφωνικής ορχήστρας ακούγονται εκτός των τειχών.
Παίζουν στο πανελλήνιο και μάλιστα χωρίς να δαπανήσει ο δήμος ούτε ένα ευρώ.
Πέρυσι το πανελλήνιο και όχι μόνο ακούει ότι ο δήμαρχος μιλάει με λαμόγια.   
Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος το προσπερνά και συνεχίζει.
Φέτος το πανελλήνιο και όχι μόνο διαβάζει στις ανακοινώσεις της Λαϊκής ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης και της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΣΤΑ 92 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΩΤΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ!
Και ο δήμαρχος βγάζει δελτίο τύπου και με σκόρπιους στίχους τραγουδώντας το προσπερνά και συνεχίζει…

95 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντροπη ειναι να μας περιγελαει το σουργελο η θεοδωρακη η αγνωστη η εκμεταλευτρια τη δοξα του πατερα της .Ας διαβασει προσεκτικα ο καθενας μας την ανακοινωση της και θα κρινει

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ μίλησε. Ανεπαρκής και ανεύθυνη η Δημοτική Αρχή. Η Κοινωνία εντός και εκτός Ναυπάκτου λέει το ίδιο. Οι αντιδήμαρχοι ΚΛΑΡΙΝΟ στον ανιψιό. Ολα Καλά. Και κάτι άλλο. Ποιος αντιδήμαρχος στραπατσαρησε υπηρεσιακό οχημα;Πεδινος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δύσκολα και πρεπει να βοηθήσουν όλοι να περάσουμε το Κάβο. Δεν είναι η στιγμή για να επιριφτουν ευθύνες προέχει η ενότητα η πόλη διασύρεται πανελληνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το διασυρμό ευθύνεται η Δημοτική Αρχή και μόνο. Αν ο Δήμαρχος παρέδωσε στον ανιψιό και όσο οι14 τον ανέχονται, αναποφευκτος ο διασυρμός. Για Δήμαρχο ψηφίσαμε ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ και όχι ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ (ανιψιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα λέει ο Καρακώστας, άλλα ο Σαλαμουρας, άλλα ο Σαμαντας, για το Ράπτη δεν συζητάμε είναι μαζί με το Κοτσανα και το Συψα. Ο δήμαρχος δεν ξέρουμε ακόμα τί πιστεύει και δεν ξέρω αν θα μάθουμε ποτέ. Οπότε καλούν την κοινωνία να είναι συσπειρωμένη αλλά δε λένε σε τι πράμα.

      Διαγραφή
    2. Όπου λαλούν πολλοί κοκοροι ποτέ δε ξημερώνει. Δήμαρχε βγες και καθάρισε το τοπίο γιατί έχουμε γίνει πανελλήνιο ρεζίλι και το παιχνίδι έχει ακόμα χρόνο και ίσως και καθυστερήσεις. Τότε με το βρισιμο για λαμόγια του κοτσανα δεν κατάλαβες τίποτα. Τώρα τα ίδια δεν παίρνεις τίποτα χαμπάρι. Αν δε μπορείς να τιμήσεις την ψήφο των ναυπακτιων τίμα τουλάχιστο τα παντελόνια που φοράς.

      Διαγραφή
  5. Παντελόνια ποια παντελονια;;; Φοράει κανεις παντελόνια σε αυτο τον συνδυασμό;; Ντροπη σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κοτσανάς είναι ανίκητος σαν την βλακεία. Ο Κοτσανάς έχει τεφτέρι και έχει φακελωμένους τους πάντες. Ρουσφέτι και ψήφος, έτσι γεμίζει το σακούλι. Γιατί τον κρατάει ο Καρακώστας; Γιατί δεν μιλαέι ο Παπαθανάσης; Δεν θέλουν να κοντράρουν τον Κοτσανά, τον γλυκοκοιτάζουν για υποψήφιο και αυτός καμαρώνει σαν παγόνι και περιφέρεται σαν νύφη, ποιός γαμπρός θα την φορτωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ
    ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ
    ΝΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
    ΤΖΑΜΠΑ ΚΡΑΤΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
    ΤΖΑΜΠΑ ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 13 EXOYN MEINEI. ΡΑΠΤΗΣ ΕΚΤΟΣ, ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΣΜΠΟΥΚΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ μίλησε και έθεσε το πρόβλημα που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή στη σωστή του βάση. Το είπε "Λάθος διαχείριση ".Είναι το μοναδικό κ.ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ;Μέγα λάθος δεν είναι η ηθελημένη αμέλεια του ΔΗΜΆΡΧΟΥ να ασκεί τα καθήκοντά του και να έχει εκχωρήσει όλες τις αρμοδιότητες στον ανιψιό ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ και δυστυχώς και εσείς κ.ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ υποτάσσεται σε αυτόν. Υποψήφιος ΔΉΜΑΡΧΟΣ ήταν Όχι ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαλαμουρα απ ότι φαίνεται μόνο εσύ έχεις καταλάβει τη κατρακύλα. Βλέπω εκείνο το πανιβλακα Σαμαντα να προσπαθεί να παραποιήσει την πραγματικότητα. Μας θεωρεί βοοειδή το βοοειδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΈΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΜΊΑ ΈΔΕ ΚΑΤΆ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ;Να θυμίσω εκείνον τον φοβερό διάλογο ΔΗΜΆΡΧΟΥ -ΣΙΑΜΑΝΤΑ σε Δημοτικό Συμβούλιο επί Προεδρίας ΣΙΑΜΑΝΤΑ.ΔΉΜΑΡΧΟΣ προς ΣΙΑΜΑΝΤΑ:ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΊΕΣ. Απάντηση ΣΙΑΜΑΝΤΑ:ΔΕΝ ΛΈΩ. Λετε αυτόν να εννοούσε ο Κλοκος ως Αρχιβοειδες της Ναυπάκτου; απλά ρωτάω.

      Διαγραφή
  11. Ξύπνα Δημαρχε ξύπνα την πέρασες την ωραία κοιμωμένη στον ύπνο και αυτή κάποια στιγμη ξύπνησε. Ξύπνα ..... και μην μου πεις περιμένεις τον πρίγκιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε είσαι με τη κοινωνία ή με το Κοτσανα.Ειναι απλό μια λέξη. Δε μπορείς να σέρνεις μια πόλη πίσω από ένα προβληματικό τραμπούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιά κοινωνία και κουραφεξαλα. Όταν μιλάει ο Αντρέας θείος και ανηψιός βαρανε προσοχή. Φοβούνται την κολοβοποιηση. Δεν ξέρεις τίποτα. Την έβαψε ο Λουκόπουλος αν τολμήσει και πάει κόντρα στον Αντρέα. Δεν μπορεί τώρα να σταθεί και τον ξεφτυλιζει η Σμπουκη ο Αντρέας θα τον κάνει επιδόρπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Δήμος Ναυπάκτου έχει φουλάρι στην ανάπτυξη.Βγήκε στις αγορές.Ήδη ο Πρόεδρος (αεροπορος) φρόντισε για τα αμορανιτικα βράχια. Αντιδήμαρχος τράκαρε το υπηρεσιακό οχημα.Ο Μουσκακιας διαθέτει φορτηγά του Δήμου και μισθωμένο φοιτητή για ρουσφετακια.Καποιοι σύλλογοι πηραν χρηματα γισ τα πανηγύρια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν βλέπω πουθενά που έχει χρηματοδοτήσει ο δήμος εκδηλώσεις κλαρίνου με κοκορέτσι και σπληναντερο. Αυτά είναι πολύ ωραία ανακοινωστε τα κάπου να τα ξέρουμε να πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι ρε φιλαρα. Καλά κάνει ο Σαμαντας. Όχι κάποιοι κολτουριαρηδες που ενοχλούνται επειδή δεν ήρθε ο Θοδωράκης. Σιγά τα λάχανα να κουμε τις σαχλαμάρες του. Ρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε κάπου και αυτό είναι ότι ο Σαμαντας βρήκε όντως το ακροατήριο που του ταιριάζει. Καλά εσύ εντάξει δικαίωμα σου. Αυτός ο τενεκές?

      Διαγραφή
    2. Εσύ είσαι ντενεκες και η ψευτοκολτουρα σου.

      Διαγραφή
  17. Κλαρίνο ρε γιατί. Και ο δήμος να προσφέρει. Μπράβο ρε Γιώργο είσαι ο άνθρωπος μας. Όποιον του αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θριαμβική ανάρτηση του βλάκα του Σαμαντα για πολιτιστική ανάταση εκ μέρους του προβάλλοντας τον Αριστοπουλο στη Βελβινα. Μας πληροφορεί ότι έξι χρόνια είμαστε απολίτιστοι και έπρεπε να ρθει αυτός να μας γνωρίσει τον Αριστοπουλο. Ρε αμόρφωτο λαμόγιο που νομίζεις ότι είσαι η χήρα του Μάο πες μας ότι σκορπάς το στερημα μας για να κοροϊδέψεις κάποια βοοειδή και να φτάσεις στην μεγάλη αρπαχτη. Να ξέρεις πάντως ότι είναι λίγοι αυτοί που μοιάζετε στη μουσούδα και δεν σου φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χα χα χα άκουσα τη συνέντευξη Σιαμαντά, λέει ότι ο δήμαρχος έχει αποποιηθεί το μισθό του δημάρχου, μα επειδή είναι συνταξιούχος δεν μπορεί να πάρει μισθό δημάρχου γιατί δεν το λες αυτό Σιαμαντά. Έτσι θυσιάζομαι και γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μίλησε και κ.Παπακωστοπουλος Δημήτρης για την αστοχία του Δήμου ως προς την συναυλία στο Αντίρριο.Μας διαφωτισε πλήρως. Δημητράκη οι πολιτικές Σου πεποιθήσεις και των συντρόφων σου αυτοδιοικητικών κατάντησαν το Δήμο περίγελο. Καλύτερα να απέχεις εσύ.Μην ξεχνάς ότι είσαι υπάλληλος του Δήμου και όχι δικηγόρος των ανίκανων (Σιαμαντα 'Κοτρωνια-Καρακωστα
    κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλύφτης της δημοτικής αρχής είναι ο Παπακωστόπουλος, του φέραν και τη γυναίκα του στο δήμο και μάλιστα στο τμήμα του.

      Διαγραφή
    2. Ρε λαμόγιο δεν ντρεπεσαι? Δεν έχεις τσίπα? Πώς κυκλοφορείς και κάνεις τον καμποσο? Όλοι φτύνουν όπου περνάς.

      Διαγραφή
  21. Είναι αλήθεια εκεί στη Πυλήνη ότι ο μουστακιας είναι συνεταιρος με εργολάβο πού έχει μηχανήματα που δουλεύει για το Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Μουστάκας με τις ευλογίες του ΔΗΜΑΡΧΟΥ και τη στήριξη του εντιμοτατου κ.ΚΟΤΡΩΝΙΑ το πάει καλά. "Παράγει έργο" με χρήματα του Δήμου και για λογαριασμό των παραπάνω. Μη γελιόμαστε.Ο Δήμος έχει χωριστεί σε τσιφλίκια,μεταξύ των συνεργαζόμενα.Επικεφαλής ο ΑΝΙΨΙΌΣ στον οποίον απολογουνται οι τσιφλικάδες ΟΡΕΙΝΟΙ (ΚΟΤΡΩΝΙΆΣ ΚΟΥΚΟΥΝΆΡΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ).ΠΕΔΙΝΟΙ οι λοιποί με παραλλαγές. Αυτόνομος ο ΑΝΤΙΡΡΙΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μία φορά λιγδιαρης για πάντα λιγδιαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι εδώ ετεροδημοτης για διακοπές. Έχω εδώ δέκα μέρες. Όπου και να πήγα εδώ μέσα και στα γύρω χωριά επάνω από την Ελατου όλοι μα όλοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει Δήμαρχος και το δήμαρχο κάνει ο ανηψιός ακριβώς έτσι. Ρε Δημαρχε εσύ τι εικόνα έχεις τί σου λένε πως το αντιλαμβάνεσαι πώς το βλέπεις τέλος πάντων το πράγμα δεν σου προξενεί ντροπή. Αρκετοί μου έλεγαν μάλιστα ότι αυτό το ακούνε από ανθρώπους που είναι αντιδήμαρχοι και έχουν και άλλες θέσεις που λένε ότι δεν υπάρχει δήμαρχος ότι δε νογαει και για να μείνει εκεί βαράει προσοχή κυρίως στο Κοτσανα. Υπάρχει παρακάτω και δεν το βλέπω δε ξέρω. Εσύ ρε Δημαρχε τί λες πως χασκογελας έτσι σαν χαζοχαρουμενος τόσο βλάκας είσαι ούτε για σφαλιάρες δε κάνεις.Εισαι δήμαρχος Ναυπάκτου εσύ να κάθεσαι προσοχή σε ένα προβληματικό. Στο φροντιστήριο που είχες έτσι έκανες; Μπάτε σκύλοι αλεστε; Αν βλέπεις ότι δε μπορείς είναι πιό έντιμο να πας σπίτι σου παρά να ξεφτιλιζεις και τον εαυτό σου και το αξίωμα. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπιεισαι αφού και οι άμεσοι δίπλα σου σε υποτιμούν και κοιτάνε μόνο την αρπαχτη. Γι αυτούς εσύ κύριε δήμαρχε είσαι σα να τράβηξαν το πρώτο λαχνό. Να σε φωτίσει ο Θεός και για το καλό σου και για το καλό όλων.γιατι όπως πάει τα λαμογια θα μας πάρουν τα παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βροντα.αυτο βολεύει όλους εκεί. Πότε θα ξαναβρεί ο λιγδιαρης ευκαιρία να παριστάνει το δήμαρχο. Ο μουστακιας να τσεπωνει στη πυληνη. Ο προβληματικός να κάνει ότι γουστάρει. Το ορινο αρχιβοοειδες οδιπορικακιας να τσεπωνει και να ικανοποιεί και τα κόμπλεξ που δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τιτλους ούτε στα βοοειδή και άλλοι που τους εφεξε κονομα από το πουθενά. Ο Συψας το λαμόγιο να ρεφαρει και να μας διαπαιδαγωγει και από πάνω σαν απόφοιτος κολεγίου διαστημικού. Ρε βλάκα Λουκοπουλε έφερες στον αφρό ότι πιό άθλιο είχε για ξερασμα αυτή η πόλη. Αυτό θα μείνει να θυμόμαστε από το διάβα σου.

      Διαγραφή
  25. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Κοτσανας πρότεινε να βρίσκεται έξω από τη συναυλία στο κάστρο Αντιρρίου ο δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο και να ασκούν κατά κάποιο τρόπο ψυχολογική πίεση στους προσερχόμενους θεατές. Ο Μπουλες ρώτησε τρείς φορές το δήμαρχο αν συμφωνεί και αυτός απάντησε"ότι αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο".
    Ο δήμαρχος εκείνη τη στιγμή που διασυροταν ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο γνώριζε για το επίσημο έγγραφο που είχε στείλει ο δήμος στον εισαγγελέα και πολλές άλλες υπηρεσίες με αίτημα την ακύρωση της εκδήλωσης?
    Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος είναι ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των υπηρεσιών, έχει αποκλειστικά την πολιτική ευθύνη.
    Αν το γνώριζε γιατί το απέκρυψε από το σώμα και από την κοινωνία?
    Αν δεν το γνώριζε τον τιμά ο τρόπος με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του?
    Σε κάθε περίπτωση μία εξήγηση οφείλει να δώσει ο δήμαρχος. Αυτό αποτελεί τον ελάχιστο σεβασμό σε αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν.
    Αν δεν το πράξει δίνει το δικαίωμα πια αυτό που ψιθυρίζεται να πάρει άλλη μορφή. Η υποτίμηση της κοινής νοημοσύνης έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι το ξεραμε αλλα ειπαμε να μην το πουμε για να δουμε ποιος απο την αντιπολιτευση θα το μαντεψει

      Διαγραφή
    2. Η ενέργεια αυτή του δήμου πέραν της δυσφημησης που υπέστη η κοινωνία της πόλης με την εμπλοκή του ονόματός του Μίκη Θεοδωράκη, της ακύρωσης της συναυλίας, της οριστικής ρήξης με τη γέφυρα, του διαμελισμού του κοινωνικού ιστού και του πανελληνου διασυρμού επιτεύχθηκε και η ανάδειξη του κάστρου του Αντιρρίου ως χώρος ακατάλληλος για πολιτιστικές δράσεις. Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου για τον αποκλεισμό και άλλων χωρών αρχαιολογικών και μη ως ακατάλληλων για πολιτιστικές δράσεις. Η γραφειοκρατία για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα είναι ανίκητη όπως η βλακεία. Δεν θέλω να κατονομάσω χώρους που εκτελούνται δράσεις ή έχουν προγραμματισθεί που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της γραφειοκρατίας και ο οποιοσδήποτε προβληματικός με μια απλή αίτηση μπορεί να αποκλείσει ανά πάσα στιγμή.
      Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με αποκλειστική ευθύνη του δήμου είναι τεράστιο και αφήνει και μεγάλη ουρά για το άμεσο και απώτερο μέλλον.
      Κρίμα πολύ κρίμα.

      Διαγραφή
  26. Γιατι βρίζετε το ΔΗΜΑΡΧΟ, ο οποίος και τιμιος και ηθικός ειναι.Απλά θυσιάζεται στο βωμό της ανάδειξης του ανιψιου,του ηθικού ποικιλοπροσωντουχου Πτεραρχου, του ιδεολογου αριστερού πλοιάρχου, του καταξιωμένου Γυμναστου οικονομολόγου,του εθελοντή Μουστάκια,του πρωην πωλητή τσιγαρων και νυν "επιχειρώ",του μεγάλου ρητορος Κωφινι,του Συγκυνονιολογου και λοιπών σσυκοχερακιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O Σιαμαντάς δήλωσε ότι ο Τάκης είναι καλός δήμαρχος γιατί έχει μοιράσει την πίτα σε όλους. Καλοφάγοτα λαμόγια με τις ευλογίες του Τάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Σιαμαντας είναι κύριος και Κουβαρτας.Προτιμάει τα γωνιακα κομμάτια της πίτας. Αρέσκεται στο περισσότερο.Γι'αυτό φαγώθηκαν να διώξουν το ΡΆΦΤΗ.Τους χάλαγε τη σούπα.Τους εκραζε και δεν το μπορούσαν.Ήθελαν την ώρα του φαγητού να έχουν ησυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Τουρισμού ΣΥΨΑΣ επισκέφτηκε το Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κο ΧΑΤΖΗΔΆΚΗ. Γιατί Γιάννη δεν είχες μαζί σου τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού να διατάξει καμία ΕΔΕ γι'αυτά που τόσα χρόνια δεν εκαναν;Ίσως σκέφτηκες το περιβόητο "ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ" που του είπε ο Δήμαρχος δημόσια και Φ οβηθηκες μη σε εκθέσει. Για την συναυλία ΘΕΟΔΩΡΆΚΗ τι απάντηση έδωσες; Και μην Ι σχυριστεις ότι δεν σε ρωτησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δήμαρχε έχεις βαρεσει ταβάνι και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί όλα όσα συμβαίνουν, το γνωρίζεις πολύ καλά. Εκείνο που σου λέω πάντως είναι ότι μόλις αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα όλα δεν θα έχεις πού να κρυφτείς. Έχεις δύο επιλογές που βρίσκονται διαζευκτικα η μία απέναντι από την αλλη και είναι εύκολες και απλές και οι δύο.
    Παίρνεις το παιχνίδι απάνω σου ή φεύγεις.
    Αν συνεχίσεις την πολιτική του ολίγον έγγυος σε περιμένει η ξεφτίλα τουλάχιστον και σταματώ να περιγράφω άλλο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι επίδοξοι μνηστήρες (Ανηψιος -Πολιτισμου και Ορεινός ) αναμένουν για την ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ της Δημαρχίας. Ο ορεινός έχει προϋπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μαέστρος είναι αυτός ή Μαίστρος στο Γρίμποβο. Λέγεται πως μίσθωσε στρεμματική έκταση ψηλά στο Σκα σε κάποιον Λέλο με ετήσιο μίσθωμα 500 ευρώ. Η έκταση όμως δεν ανήκει στο Δήμο αλλά στην κτηματική εταιρεία του Δημοσίου!!!! Παράβαση καθήκοντος μήπως? Η αντιπολίτευση κοιμάται????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολείσαι με ψιλοπράγματα. Αν βγουν τα άλλα πες μας πού θα κρυφτεί ο ανύπαρκτος.

      Διαγραφή
  33. Ποια αλλα;; γράψε κατι να μας υποψιασεις ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ....και το όνομα αυτού Κώστας Κονίδας- του γενικού γραμματέα εννοώ. Άλλος ένας χαραμοφάης στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συστρατεύεται με τον Καράκωστα για τις επόμενες εκλογές. Ένας ακόμα μισθοφόρος.

      Διαγραφή
  35. καλά και εσύ τι περίμενες να μην δεχτεί τη θεσούλα ο Κώστας, είναι γνωστό ότι κυνηγά τις πληρωμένες θεσούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κόμμα του τι λέει για όλα αυτά;;;αν δεν κάνω τις προηγούμενες θέσεις η νέα δημοκρατία του της είχε δώσει

      Διαγραφή
  36. Αυτός ήταν πάντα ο Κονιδας. Ένας οπορτουνιστής τεμπέλης. Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και τώρα. Ο δε βλάκας Τάκης θα καμαρώνει δίπλα στον κοπρίτη και οι δυο θα μας δουλεύουν, λέγοντας οτι δουλεύουν για το καλό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έδεσε το σιρόπι."Τάξης και ηθική " Ποποτας Δήμαρχος Κολοκοτρονιτσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για τον Κονιδα ισχυει η λαικη φραση "Από Δήμαρχος κλητήρας".Αλλοιως...παει η πεινα συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έφυγαν οι Δημοτικοί από την εκδήλωση προς τιμήν του Μεγάλου Ευεργέτη της Ναυπάκτου ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ και πήγαν να κρεμάσουν πανό
    έναντι της Γέφυρας. Άφησαν μόνο τον ΔΕΣΠΌΤΗ εκεί. Λίγη διακριτικότητα και σεβασμός δεν υπάρχει; Πάλι μούσκεμα τακαναν επικοινωνιακά
    τουλάχιστον.Αντιρριότι τους στοιχεισες κανονικά. Μπράβο Σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Κονιδας διοριζεται γγ. Ο Κοτσανας τους κανει οτι θελει. Ο Σαμαντας το παιζει ανθρωπος του πολιτισμου. Η δημοτικη ομαδα εγκαταλειπει την εκδηλωση του ευεργετη για να κρεμασει πανω. Ο Κοτρωνιας σιωπηλος τους αφηνει να εκτιθενται. Ο Καρακωστας μακρια νυχτωμενος νομιζει οτι γλειφωντας κ εξυπηρετωντας τα υπολοιπα μελη της δημοτικης αρχης θα επιβιωσει πολιτικα. Ο Τακης....καπου εκει τριγυρω. Προσωπικα την θεωρω τη χειροτερη μετα τον Ρεππα δημοτικη αρχη. Ναι χιλιες φορες ο συγκεντρωτισμος του Μπουλε το η βλαχοδημαρχια του Νταουσανη και χαλαροτητα του Κονιδα. Τουλαχιστον υπηρχε ιεραρχια και καποιοι κωδικες πολιτικοι. Ετουτοι εδω δεν πιστευουν σε τιποτα θα αφησουν εποχη και θα φυγουν νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η νεα δημοκρατια και η τοπικη οργανωση να παρουν θεση για τον κονιδα κωστα που θα γινει γενικος γραμματεας σε δημοτικηαρχη που στηριζεται απο το συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Συριζαίοι τι λένε για τον Κονιδα; Πουστ€δες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.

      Διαγραφή
    2. Να παρει θεση και ο συριζα

      Διαγραφή
  42. Το μισθολόγιο και η αργομισθία δεν έχει κόμμα και ιδεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γουστάρω Κονιδα. Κοιμάμαι μέχρι 10. Ξυπνάω και επικοινωνώ με κάποια βοοειδή για να δείχνω δύναμη και να τσιμπήσει ο λιγδιαρης να μου την πέσει με ένα δυχιλαρο καθαρό παντελονατο. Τί άλλο να κάνω? Να ξυπνήσω απογεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Νατασα τι λες για ολα αυτα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι Ναυπακτιοι εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν για ΔΗΜΑΡΧΟ με μοναδικό κριτήριο την τιμιότητα του ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ.Ατυχησαμε. Δεν τήρησε ούτε μια υπόσχεση. Δεν τήρησε το λόγο του.Άφησε τους Ανιψιό,Σιαμαντα, Κοτσάνα,Συψα να χορεύουν. Να ακούει τον ΜΕΓΑ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ο οποίος τον οδηγεί εσκεμμένα σε εξευτελιστικές ενέργειες.Κάθεται προσοχή στον ΜΟΥΣΤΆΚΙΑ και ΚΟΦΗΝΙ.Εχει ενα Πανο Κονιδα να του φέρνει τα μαντάτα. Μια κυρια να του ρουφιανευει τους πάντες. Το ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ να περιφέρεται και τα βρίζει τους παραπάνω.Έναν Ταχυδρόμο να μοίραζε συντάξεις και να παίρνει φιλοδωρήματα από τα γερόντια.Να εγκαταλείπει την εκδηλωση προς τιμην ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ για να πάνε να κρεμάσουν πανό, λες και δεν μπορουσαν να πανε αργοτερα.Αυτή εν ολίγοις είναι η Δημοτική Αρχή ΝΑΥΠΑΚΤΊΑΣ.Ψηφίσαμε ΤΊΜΙΟ μας βγήκε Πολιτικά ψευταρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήστε το ανθρωπάκι ήσυχο να πιεί κάνα τσιπουρακι με το παλιατσα.

      Διαγραφή
  46. Νατασα σου έφταιγε η Σμπουκη και την εξουδετερωσες κριμα γιατι ηταν ποιο έντιμη απο όλους και απο εσένα.Με την ευλογία σου δεν της δώσατε τίποτα . Τα λαμογια που στηρίζεις δεν τα βλέπεις ε; μήπως εισαι Kαι εσυ το ιδιο;.Τωρα παρε τον Κονιδα να σε διευθύνει λαμογια .......... Νατασα ακους,ξέρεις να διαβαζεις ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κονιδας με αργομισθία, Κούκουνας με τα αναγκαστικά φιλοδωρήματα από τις γριουλες, μουστακιας με διπλοπληρωμες σε εργολάβο και δήμο, Κοτρωνιάς με οδοιπορικά και φαγοποτια με βοοειδή, Κοτσανας με τσαμπουκαλικι στις πολυεθνικές χωρίς αντίκρισμα, Σαμαντας με σκόρπισμα για προαγωγή του κλαρίνου και του σπληναντερου σε πολιτιστικό προϊόν, συψας για οικονομική διαχείριση του στυλ κάνε όπως έκανα εγώ και ας γίνει ρημαδιο, το σαλαμουρα κριτή και σχολιαστή όλων των αγαθοεργιων και το λιγδιαρη να πιστεύει ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος να συνεχίσει να παριστάνει το δήμαρχο και ο μόνος δρόμος να του ξανακατσει. Αυτή είναι η ιδεολογική ταυτότητα αυτού του συνοθυλευματος. Πού χωράει σε αυτά ο δωρητής της πόλης. Άλλες οι ανάγκες των πεθαμένων και άλλες των "ζωντανών". Δεν ξέρω αν πατωνουμε ή υπάρχει και παρακάτω. Το μόνο φάλτσο σε αυτή την επανάσταση που συντελείται είναι ο μπλιαφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό που έκαναν στο μεγάλο δωρητή είναι θεσμική απρέπεια. Αν το αντιλήφθηκαν να ζητήσουν τουλάχιστον ένα ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θα ζητήσουν ετσι για τα ματια του κοσμου και μετα θα το ξανακάνουν . Τη λετε θα τους πιστέψετε; Αλεξοπουλε αυτους στήριξε και σου το ανταπέδωσαν .....τη αλλο θες και εσυ να καταλάβεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Και να διαβάζει η Νατασα τι έγινε; Τον Δουρο τον τελείωσε ο Καρακωστας, όπως και όλους της Κίνησης Πολιτών. Όλα γυρίζουν γύρω απ αυτόν. Τελείωσε ο Δουρος ο Φούντας η Νατασα η Σασα κλπ στις δημοτικές εκλογές πριμοδοτήθηκε μόνο ο Καρακωστας βγάζοντας στο πολιτικό περιθώριο όλους τους Συριζαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΣΎΡΙΖΑ είναι πολυεθνική. Το σακί να γεμίζει. Ο μπάρμπας καμαρώνει τον ανιψιό.Απολαμβάνει με τις "βλακείες" του ΣΙΑΜΑΝΤΑ.Ικανοποιείται για τα επιτεύγματα του ΣΥΧΝΆ. Επαίρεται που ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ με τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ των ΑΝΕΛ τον μοστράρει σε υπουργούς.Χαίρεται που ο Πάνος ΚΟΝΙΔΑΣ υποκλίνεται,που ο Κωφηνης άραξε πριμοδοτουμενος.Σαρκαζεται που ο ταχυδρόμος ολογοοδοιπορακειας και προστάτης των γερόντων,που ο Μουσκακιας εκτελεί στο ακέραιο τις συμβουλές του αεροπορου.Υποκλεινεται στον ΑΝΤΙΡΡΙΟΤΗ.Αποτέλεσμα η κόπωση. Και ο Θωμάς, κινούμενος από "αγνο σκοπο" παίρνει το ΔΗΜΑΡΧΟ και τον βγαζει μια βολτα για ξεκούραση. Καλά το πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το μονο σωστο που μπορει μα κανει αυτη η δημοτικη αρχη ειναι να προσλαβει τον κ.κονιδα στη θεση του γ.γ του δημου μπας και μπει καποια σειρα.ο ΚΟΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΣΝΩ ΑΠ ΟΛΑ (((ΑΦΘΑΡΤΟΣ))).!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άφθαρτος ο Κονιδας!!!! Πρέπει να είσαι κολλητός του!!! Καλά κρασιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι ειμσι γνωστος του.να δουμε τα βιογραφικα ολων των υποψηφιων για τη θεση του γ.γ του δημου κ να δουμε εαν θα υπαρχει καποιος με περισσοτερα προσοντα.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω,εικοσι χρονια κρατικοδίαιτος δικηγόρος στη Ναυπακτο δεν υπαρχει άλλος.Ο Κοκος είναι μοναδικος!!

      Διαγραφή
    3. Ειπαμε να δουμε το προφιλ των υποψηφιων για τη θεδη του γ.γ και τα λεμε μετα.

      Διαγραφή
  54. Δυσκολο να προβλεφθει αν ο κονιδας αποδειχτει καλη επιλογη για τους ενωτικαριους. Ειναι πολυ νωρις ακομα. Μπορει να βγει σε καλο, μπορει οχι, με πιθανοτερη βεβαια εκδοχη να αποδειχτει μια εντελως αδιαφορη επιλογη. Μη ξεχναμε πως ο κονιδας δεν εχει τις πολιτικες δυνατοτητες που ειχε πριν 15 χρονια. Να κανει πολιτικο παιχνιδι που θα επηρεασει φαινεται πολυ χλωμο. Απλα θα βρει μια ενδιαφερουσα εργασια για δυο χρονακια και μετα τελος. Στο μονο που ενδεχομενα βοηθησει ειναι στο επικοινωνιακο κομματι. Εκει που τελευταια η δημοτικη αρχη ειναι για γελια. Αλλα ας γινω πιο σαφης: Οι ενωτικαριοι κατω απο την πιεση του Κοτσανα εχουν ξεκινησει μια μετωπικη συγκρουση με τη γεφυρα η εκβαση της οποιας φαινεται να εχει απροβλεπτες ακομα συνεπειες. Παντως απ' οτι φαινεται θα τα φανε τα μουτρα τους. Το ζητημα ομως δεν ειναι αν θα φανε τα μουτρα τους οι ενωτικαροι, αλλα η τακτικη και το ολο επικοινωνιακο παιχνιδι που ακολουθουν. Η τακτικη τους ειναι τοσο αστεια που γελανε και οι γλαροι στο Ριο-Αντιρριο. Μια η συναυλια, την αλλη η αποχωρηση απο την εκδηλωση για τον παπαχαραλαμπους. Τη μια οι ανακοινωσεις και τα πανο που τρεχουν να κρεμασουν, την αλλη οι μικρομεγαλες απειλες που εκτοξευουν εχουν δημιουργησει ενα κλιμα στα ορια της φαιδροτητας.Οι παροικουντες στην Ιερουσαλην γνωριζουν πως στα ματια πολλων δημοτων οι κινηματιες επαναστατες φαινονται σαν ιπποτες της συμφορας. Σαν ενα ειδος τοπικοι γενναιοι του μπρανκαλεονε. Υπαρχει κατι το αστειο στην ολη υποθεση. Εδω λοιπον ενδεχομενως να βοηθησει η τοποθετηση κονιδα που αναγκαστικα θα στρεψει τα βλεμματα αλλου. Ειναι σιγουρο πως με τη τοποθετηση του θα ξεκινησει μια συζητηση γυρω απο το σκοπο της επιλογης, το προσωπο του πρωην δημαρχου, αλλα και τον πολιτικο κυνισμο που εχουν οι επιλογες του νυν αντιδημαρχου. Ολο αυτο το νταβαντουρι θα κρατησει λιγες μερες, αρκετες ομως για να ξεχαστουν τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να πεις ότι κάθε αδιέξοδο που δημιουργεί ο λιγδιαρης πληρώνουμε ογδόντα χιλιάδες ευρώ?

      Διαγραφή
    2. Δε γνωριζω ποιον εννοειτε ουτε απο που προκυπτει το ποσον. Εγω πουθενα δε μιλησα για αδιεξοδα. Μιλησα για κατι αλλο, ή μαλλον εγραψα για κατι αλλο. Οτι η τοποθετηση κονιδα θα δωσει επικοινωνιακες ανασες στη δημοτικη αρχη και εξηγησα και το γιατι. Κατα τη ταπεινη μου αποψη το τελευταιο καιρο η εικονα της τοπικης συμπολιτευσης ειναι τουλαχιστον κακη. Οι λογοι που μπορω να διακρινω ειναι ενεργειες γυρω απο το "θεμα γεφυρα" οπως α) η αποχωρηση απο την εκδηλωση για να αναρτηθει πανο που υπηρξε λιαν ανοητη πραξη β) οι λεονταρισμοι και οι απειλες ορισμενων αντιδημαρχων που δειχνουν ασχετοσυνη ελλειψη ρεαλισμου και στη τελικη μονον γεκωτα προκαλουν γ) ο τροπος ακυρωσης της συναυλιας και ολα τα ντεσου της υποθεσης που εδειξαν νηπιακη πολιτικη σκεψη. Ολα αυτα μαζι εφθειραν το ιματζ των τοπικων αρχοντων και με αυτη την εννοια χρειαζοντουσαν επειγοντως καποιον αντιπερισπασμο. Προσεχως θα ειναι πολλες οι φαπες που θα πεσουν οποτε η επιλογη κονιδα ειναι ταμαμ για αντιπερισπασμο αφου ο διορισμος του θα σηκωσει πολυ σκονη.

      Διαγραφή
  55. Διαβάζω ότι ο δήμαρχος έφυγε από την εκδήλωση μνήμης για τον Παπαχαραλάμπους και πήγε στο πρόσταγμα του προβληματικού για ενέργειες τύπου Ροβικωνα. Εύγε και πάλι εύγε δημαρχε. Πάλι καλά που δεν έφυγες να πας σε πρόσταγμα του παλιατσα για τσίπουρο και σαρδελα παστή. Α, αυτό το κάνεις τα πρωινά μετά από το εξαντλητικό διάβασμα της αθλητικής εφημερίδας. Σα δε ντρέπεσαι ντενεκε καταξεφτυλισει θεσμούς και αξιώματα. Μόνο φαπες σου αξίζουν ντενεκε ξεγανωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι για την έκπτωση του θώκου του δημάρχου. Ποτέ δεν θυμάμαι ανάλογη κατάντια. Αυτός ο τύπος τον βλέπω συνέχεια σε φωτογραφίες να γελάει με ύφος χαζοχαρουμενου. Ήθελα να ξέρω αν έχει συναίσθηση ότι όλος ο κόσμος γελάει με αυτόν.Ολοι λένε ότι είναι ανύπαρκτος και δεν νοιώθει πού βρίσκεται.Αυτος τι άποψη για τον εαυτό του να έχει άραγε. Τί να του λέει ο οδιπορικακιας για να του τα πάρει πάλι. Ρε συ δείξε έστω και την τελευταία στιγμή ότι δεν είσαι τόσο βλάκας και τράβα σπίτι σου. Τα λαμόγια θα σε τελειώσουν δεν έχουν καμία αναστολή.

      Διαγραφή
    2. Ο οδιπορικακιας φαίνεται να το πήρε το μήνυμα και τον βλέπω λίγο μαζεμένο και με κατεβασμένη μούρη. Ότι αρπάζει στα μουλωχτα και μετά σεμνά και ταπεινά. Βλέπει ότι μέχρι εδώ ήταν Λουκόπουλος δεν ξαναυπαρχει ότι αρπαξαμε από δω και πέρα να φτιάξουμε προφίλ να μπορούμε να κυκλοφορούμε τουλαχιστο. Αρχιβοοειδες μεν αλλά και παμπόνηρος δε.ξερει πολύ καλά αυτό που άλλοι έχουν άγνοια κινδύνου ότι η ζωή έχει γυρίσματα και δεν είναι κάθε μέρα του ευαγγελισμού.

      Διαγραφή
    3. Αυτός που περπατάει γ@μω και δέρνω είναι εκείνο το λαμόγιο ο συψας. Ο άνθρωπος λόγω χαμηλής πνευματικής στάθμης νομίζει ότι ο Κοτσανας θα τον προμοταρει μία ζωή και έτσι θα είναι για πάντα καβάλα στη κοινωνία. Έχει το ίδιο στυλ του κουρέα που κράταγε φανάρι στη Ζαμπαρα. Έχει πολύ πλάκα και βλέπει όλους αποφοίτους της τεχνικής σχολής. Αν τον ρωτήσεις πιστεύει ότι θα σκίσει όπου πάει στις επόμενες εκλογές. Λίγο σπρώξιμο και δούλεμα θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να βγει και δήμαρχος. Πάντως δεν του τρως το δίκιο μασάει μία χαρά ας είναι καλά ο λιγδιαρης που δίνει όλα τα γκάζια για να μην εξαφανιστεί και το γεροντακι που την έχει βρει με τις φωτογραφίες.

      Διαγραφή
  56. Εκεί στο Αντίρριο απασφαλισαν πολλοί και μυρίζει μπαρούτι.Εσυ Λουκοπουλε από πού ενημερωνεσαι από τον Πωλ? Δεν ντρεπεσαι ρε καθικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μην ασχολείστε με τον ΚΟΤΡΩΝΙΑ.Τους δουλεύει κανονικά όλους. Θυμάστε παλιότερα.Μια ημέρα έμεινε αναπληρωτής Δημάρχου και υπέγραψε την άδεια του ΤΣΙΡΩΝΑ.ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΉΡΙ του ΣΙΑΜΑΝΤΑ. Φυσικά η αποκεντρωμένη την ακύρωσε.Αυτός είναι ο κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος δεν έχει ηθικό πολιτικό κώδικα είναι τσεπακιας μόνο.

      Διαγραφή
  58. Σε αυτή την ιστοσελίδα γράφουν σχεδόν όλοι ανώνυμα. Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι σε κόσμια πλαίσια , άλλοι έχουν χιούμορ άλλοι είναι καλά ενημερωμένοι και δίνουν ειδήσεις, αλλά υπάρχουν και μερικοί «τυφλοπόντικες» που με κάλυψη ανωνυμίας βρίζουν με φράσεις όπως «βλάκας» «ηλίθιος» «λαμογιο» κλπ. Τα άτομα αυτά είναι κομπλεξικά , με νοητική υστέρηση και ψυχανόμαλα . Στην καθημερινότητά τους μπορεί να είναι ένα τίποτα , με οικογένειες μπάχαλο, απαίδευτοι και μπροστά σε αυτούς που βρίζουν να είναι απλά σκουλήκια . Αν γράφαν το όνομά τους δεν θα τολμούσαν ούτε καν να γράψουν. Αν σήμερα τους ξεσκεπάσει κάποιος θα κλαίνε για συγχώρεση!
    Νομίζουν ότι επειδή γράφουν ανώνυμα μπορούν να είναι σαν το βόθρο του σπιτιού τους. Κάνουν λάθος!
    Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του κ. Σανιδά(εισαγγελέας του Αρείου Πάγου), το απόρρητο αίρεται ” όσων μέσα από τα blogs αναρτούν υβριστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά δημοσιεύματα ή φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας ή διαπράττουν εν γένει εγκλήματα ”.Επίσης οι κάτοχοι των μεσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ευθύνη για τα γραφόμενα και υποχρεούνται κατ αρχάς να δίνουν σε κάθε θιγόμενο τα ηλεκτρονικά ίχνη του υβριστή.
    ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που εσύ γράφεις επώνυμα!!!!! και δεν βρίζεις (Τα άτομα αυτά είναι κομπλεξικά , με νοητική υστέρηση και ψυχανόμαλα . Στην καθημερινότητά τους μπορεί να είναι ένα τίποτα , με οικογένειες μπάχαλο, απαίδευτοι και μπροστά σε αυτούς που βρίζουν να είναι απλά σκουλήκια)!!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτοδιοικητικέ εσυ κι αν δεν είσαι βολεμένος. Έτρωγες τρως κι ελπίζω να σε ξεσκίσει κάποιος. Έκτου ασφαλούς εσυ η γυναίκα σου και τα παιδιά σου από το δημόσιο, δημιουργείτε συνθήκες ανασφάλειας σ όποιον προσπαθεί να επιβιώσει σήμερα. Άντε λοιπόν στον διάολο οιοκογενειακά και αν με βρεις κλασε μου μια μάντρα αρχίδι@.

      Διαγραφή
  59. Το βρισιμο είναι η αρητικη πλευρά της ανωνυμίας. Για να κολλήσει όμως κάτι πρέπει να υπάρχει υπόστρωμα. Εκείνο που ενδιαφέρει πάντως είναι η ουσία και μία λέξη πολλές φορές έστω και υβριστική προσδιορίζει επακριβώς ένα άτομο ή ένα γεγονός. Συμφωνώ όμως ότι οι ύβρεις είναι εκτός της πολιτισμένης πολιτικής αντιπαράθεσης και απορρίπτεται σαν τρόπος έκφρασης. Θα έλεγα σε ένα βαθμό ότι αποπροσανατολίζει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτά που διαβάζω εδώ πολλές φορές τα έχω ακούσει έξω στα καφενεία επομένως υβριστικά όπως π.χ. βοοειδες, βλάκας, οδιπορικακιας, λαμόγιο και άλλα λέγονται. Θα συμφωνήσω όμως ότι δεν πρέπει να γράφονται γιατί δεν προσφέρουν στο διάλογο και γι αυτό όποιοι γράφουν έτσι δεν πείθουν κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αει καλά τώρα αυτοδιοικητικέ. Η ανωνυμία που βρίζει είναι ελάχιστη μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού κανείς δεν της δίνει σημασία κανείς δεν την υπολήπτεται είναι εκατό τοις εκατό απαξιωμένη και την έχουν όλοι για φτύσιμο. Ασε που επιτυγχάνει και τα αντίθετα από αυτά που επιδιώκει. Η ανωνυμία όμως που δεν βρίζει είναι το τελευταίο προπύργιο ελευθερολογίας. Μην επικεντρώνεσαι λοιπόν στους υβριστές αλλά υποστήριξε τους ανωνυμογράφους που δεν βρίζουν. Ένας από τους κύριους λόγους που η χώρα βρέθηκε στα βράχια είναι η τοπική αυτοδιοίκηση το πλέον διεφθαρμένο σύστημα διοίκησης στο δυτικό κόσμο. Μυστικές συμφωνίες υπόγειες διαδρομές χρηματισμοί στο σκοτάδι "αγοραπωλησίες" υποψηφίων διασπάθιση δημοσίου χρήματος και πελατάκια με το αζημίωτο έχουν κάνει τη χώρα ρημαδιό. Γράψε καθημερινά για τα όλα αυτά τα κακώς κείμενα και ευχήσου κυρίως εκεί να σκάσουν μύτη οι εισαγγελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτοδιοικητικέ εσυ κι αν δεν είσαι βολεμένος. Έτρωγες τρως κι ελπίζω να σε ξεσκίσει κάποιος. Έκτου ασφαλούς εσυ η γυναίκα σου και τα παιδιά σου από το δημόσιο, δημιουργείτε συνθήκες ανασφάλειας σ όποιον προσπαθεί να επιβιώσει σήμερα. Άντε λοιπόν στον διάολο οιοκογενειακά και αν με βρεις κλασε μου μια μάντρα αρχίδι@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή