Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΩ το ΜΠΑΧΑΛΟ και μου αρέσει



Ο Καρακώστας με τα συνθήματα το έχει. Ατάκες και συνθήματα το δυνατό του σημείο.
Ωραίο το σύνθημα Αλλάζω την πόλη μου και μου αρέσει που κυκλοφόρησε το περσινό καλοκαίρι.
Τι άλλαξε από το περσινό καλοκαίρι;
Σημειωτόν τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές από Κεφαλόβρυσο μέχρι Λιμάνι.
Διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, αυτοκίνητα επάνω στα πεζοδρόμια μπροστά σε πόρτες σπιτιών και όπου αλλού βρεθεί το παραμικρό κενό. Μηχανάκια σε θέση πασαρέλας στο λιμάνι.
Δημόσιοι χώροι τελούν υπό κατάληψη από τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, καφάσια και ότι άλλο βρεθεί.
 Κλειστοί δρόμοι στην Αποκαύκου και πέριξ αυτής με κοτρώνια που προορίζονται για πλακόστρωση σε δρόμους με ίχνος πεζοδρομίου. Πλακοστρώνουμε χωρίς να μεγαλώνουμε πεζοδρόμια μόνο και μόνο για να πούμε τι ωραία οι πλακοστρωμένοι με αγκωνάρια δρόμοι στο κέντρο της ιστορικής Ναυπάκτου!!
Σήμανση πουθενά ακόμα στην περιοχή που έγινε η ανάπλαση από Ξενία – Κεφαλόβρυσο – Πλατεία Φαρμάκη.
Και μέσα στο χάος που επικρατεί ο δήμος δίνει 25.000 ευρώ για να αγοράσει ζαρντινιέρες!!!  (Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή δυσκολεύονται να βρουν ακάλυπτο κοινόχρηστο χώρο να τις βάλουν σκέφτονται να αναθέσουν σε ειδικό σύμβουλο να κάνει μελέτη τοποθέτησής τους……..αντίστοιχη με αυτή της ενοποίησης των κυκλοφοριακών μελετών που εκπονείται εδώ και τρία χρόνια)
Μήπως για φέτος αδέλφια να αλλάξουμε το σύνθημα;
ΣΥΝΕΧΙΖΩ  το ΜΠΑΧΑΛΟ και μου αρέσει.

282 σχόλια:

  1. Η ανάρτηση δείχνει ότι ο μπλόγκερ έχει πρόβλημα να βρεί θέμα που σημαίνει ησυχία...Τα υπαρξιακά του καρακωκου είναι διαχρονικά δεν ήταν ανάγκη να βγουν με αυτή τη ζέστη. Πιο πικάντικα είναι αυτά με τα βοοειδή που κυκλοφορούν ελεύθερα σε κάποια χωριά και τα αδέλφια τους στην πόλη. Ακόμα πιο πικάντικο θα ήταν και εν όψει αφίξεων ετεροδημοτών να μας παρουσιάσει ο δήμαρχος τους στοχασμούς του και το όραμα του για το δήμο εν όψει της επανυποψηφιοτητας του. Υπάρχουν πάντως πιο γαργαλιστικα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την τριανδρια μπουλε-κοιμηση-τσωτα δε θα πειτε τιποτα?γιατι τοση τουμπεκα?ο τσωτας εγραψε ενα χαζο αρθρο και αντι ουσιαστικης κριτικης αμολησε μια κοτσανα για ανεπιτηρητα βοοειδη....του δοθηκαν απαντησεις και το θεμα ως προς τα βοοειδη εκλεισε.κριτικη στο οτι συνεδραμε στην αλωση της πολης απο τους βουνισιους θα του γινει?χωρις την βοηθεια του τσωτα μπουλες κοτρωνιας κουκουνας μεχρι τ γρανιτσα θα φτανανε.δεν υπηρχε περιπτωση να κατσικωθουνε σαν παραγοντες στο ωμο των ναυπακτιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα γηγενή βοειδή έχουν την ευθύνη για το χάος και την αναρχία που επικρατεί στη Ναύπακτο. Για αυτό ο γηγενής και καθαρός Σύψας λανσάρει την Νοστος εκθεση εναλλακτικού τουρισμού. extreme sport να διασχίσει κάπιος την Ναύπακτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί γίνεσαι κακός; Ο Σύψας έχει προσόντα και τα προβάλλει. Πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αθλητικές εκδηλώσεις για να φωτογραφίζεται ο Σύψας και η Κοτσανοπαρέα. Στο κάδρο μπαίνουν και οι μέλλοντες συνεργάτες χθες ο Παπαθανάσης, αύριο ο Μπουλές. Ποστάρουν αυτοί για να να ανεβάζει το κασέ της η Κοτσανοπαρέα

      Διαγραφή
    2. Η είσαι κακός ή δεν έχεις ιδέα τι θα πει ανάπτυξη. Τι αξία έχουν οι 20.000 ευρώ που έδωσε ο Δήμος για το beach volley μπροστά στους καφέδες, τα μπυρόνια, τα ούζα και τις ποικιλίες που πουλάνε δυο μέρες τα μαγαζιά στο Αντίρριο. Συψοκοτσανέικη ανάπτυξη απόλυτα δεμένη με τα χόρτα

      Διαγραφή
    3. O Ντίνος πότε θα φωτογραφηθεί με την Κοτσανοπαρέα; Τον αφήνει ο Κοτρωνιάς;

      Διαγραφή
  5. Είμαι ετεροδημοτης και ηρθα διακοπές. Τί νοσηρή κατάσταση είναι αυτή που υπάρχει. Ακούω καπετανάτα και εστίες με λαμόγια. Δημαρχε σε ψήφισα φαινοσουν άνθρωπος νοικοκύρης. Τί γίνεται και πήραν τη μπάλα τα λαμόγια. Όπου σταθώ ακούω τα ίδια και τα ίδια. Δεν ελέγχεις την κατάσταση. Εγω και η πλειοψηφία εσένα ψηφίσαμε. Αν βλέπεις ότι τα περίμενες διαφορετικά παραιτησου. Αυτό είναι πιό έντιμο από αυτό που βλέπω και διασύρεσαι. Βλέπω μια ποιοτική διαφοροποίηση της κοινής γνώμης σχετικά με το πρόσωπο σου.Λενε ότι καλύπτεις η συμμετέχεις στο πάρτυ. Βαριές εκφράσεις από φίλους που σε ψήφισαν. Κρύβεσαι πίσω από τον προβληματικό ανηψιο σου. Αν είσαι καθαρός παράτα τα τώρα αμέσως. Η παραμονή σου εκεί θα σε στιγματίσει αρχιλαμογιο. Δεν θέλω να το πιστέψω ότι στα εβδομήντα σου έγινες Συψας ή Κοτρωνιάς. Λυπάμαι, δεν σου χρειάζεται εσένα αυτή η ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ετεροδημοτη μην εκπλήσσεσαι. Ο Τσοχατζόπουλος παρατριχα δεν έγινε πρωθυπουργός. Μη φορτωνεσαι τίποτα. Ο συψας και ο κοτρωνιας είναι προβλεψιμοι μέχρι που μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Τάκη είσαι στο κόλπο ή δεν καταλαβαίνεις? Τα λαμόγια ροκανίζουν το τυρί και τοιμαζονται να πηδήσουν από το καράβι. Εσύ τι θα κάνεις. Θα πληρώσεις τα ασφάλιστρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kι εγώ ετεροδημότης είμαι και ήρθα για weekend.Σε σχέση με άλλες φορές,βρίσκω την πόλη πιο τακτοποιημένη,τις παραλίες πιο ζωντανές,το Ξενία πιο καθαρό,τους δρόμους πιο φωτισμένους.Η πόλη αρχίζει να διορθώνεται κι αυτό οφείλεται στην ενότητα που εμπνέει ο Τάκης.Όλοι οι πολλιτες πρέπει να βάλουν ένα χεράκι.Ο Τάκης θέλει χείρα βοήθειας και όχι βρίσιμο.Είναι ευπρεπής,παναυπακτιακά αποδεκτός και ήρθε για να μείνει.Αυτός είναι που συμβολίζει τον τόπο μας.Το τίτλο της ψυχής της πόλης αυτός τον δικαιούται και κανένας άλλος.Κανένας κοτσανάς, κοτρωνιάς,τσώτας,ζωγγανάς,μπουλές,κούκουνας κλπ..κλπ.δεν μπορεί να τον υποκαταστήσει.Σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που συζητιέται πλέον στα στέκια είναι ότι:
    Δεν υπάρχει δήμαρχος. Το λένε οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Άλλοι ευθέως και άλλοι καλυμμένα.
    Όλοι ψάχνονται πως θα σωθούν και θα συνεχίσουν τη μάσα. Το βρήκαν βολικό και όλοι τους τσιμπολογανε.
    Σύμβουλοι λένε ότι το λαμόγιο ο Κοτινης απαίτησε και παίρνει το μισό μισθό του Κονιδα μια τρακοσαρα το μηνα. Καλά ρε Πάνο τόσο φτηνός είσαι δεν ντρέπεσαι? Πως κυκλοφορείς και δεν κοκκινιζεις εσύ δεν είχες ταυτότητα λαμογιου.
    Στα ορεινά οι Κοτρωνιάς Κούκουνας μουστακιας οργιαζουν μετις ευλογίες τού λεριαρη που κινείται πονηρά και λίγοι τον αντιλαμβάνονται...... Αυτός είναι"αριστερός"που πουλάει και την ψυχή του στο διάολο για να πετύχει το σκοπό του.
    Μόνο η Σμπουκη είναι στην απέξω και δεν έχει ικανότητες να αντιληφθεί τι γίνεται. Απλά σηκώνει το χεράκι της και ψηφίζει.Α ρε Αγγελική θα φορτωθεις αμαρτίες που ούτε καν τις αντιληφθηκες κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαρα αυτή την τρακοσαρα που παίρνει το λαμόγιο από πού προκύπτει? Τί υπηρεσίες προσφέρει και τα μοιράζεται με τον Κονιδα. Καντα πιο με λεπτομέρειες να καταλαβαίνουμε γιατί κουνιέται το λαμόγιο και πουλάει μούρη στο λιμάνι.Καποιος από μέσα που τα μεταφέρει να ενημερώσει να γνωρίζουμε ποιούς πληρώνει ο Τάκης για να σηκώνουν το χεράκι αδιαμαρτύρητα. Και πρέπει να είναι και μαύρα από ότι αντιλαμβάνομαι και το λαμόγιο είναι και εφοριακός και έχει κάψει κόσμο και κοσμακη και πολλοί τον ψήφισαν από φόβο κυρίως επαγγελματίες που τους εκβίασε γιατί δουλεύει στο ΣΔΟΕ το λαμόγιο.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχουν μαύρα. Δεν γίνεται εκταμίευση ούτε ένα ευρώ χωρίς παραστατικά. Μη λέτε μ@λ@κιες.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν και βέβαια υπάρχουν μαύρα αλλά κάποιος που γνωρίζει το θέμα να το γράψει τι ακριβώς γίνεται και τσεπωνει το λαμόγιο. Για ποιο πράγμα τι προσφέρει πέρα από το χεράκι πάνω.

      Διαγραφή
    4. 9.03 Η Σμπουκη δεν ψηφίζει και αποφεύγει να ειναι στο ΔΣ μετα το 2-3 θεμα. Καταψηφίζει και είναι η μοναδική από τα αντράκια που υπάρχουν εκει μέσα που έβαλε στην θεση του τον Δημαρχο . Το ότι αρνήθηκε την αντιδημαρχια αυτό δεν σε υποψιασε; αλλα φαινετε κρίνεις από εσένα που θα την δεχόσουν την αντιδημαρχια χωρις να σκεφτείς το όφελος του τοπου σου αλλα το δικο σου . Καλο είναι να γνωρίζουμε και μετα να γράφουμε.

      Διαγραφή
  10. Δήμαρχε τα λύματα της Παλαιοπαναγιάς πέφτουν στη θάλασσα? Ρώτα το ορεινό λυκορνιο και ενημέρωσε τον κόσμο γιατί όπως πας τις μπατσες δεν θα τις αποφύγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ακόμα δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει δήμαρχος ξύπνα το πρωί και κάνε μία επίσκεψη σε οποιονδήποτε γιατρό βρεις μπροστά σου. Πήγαινε και στη Γεωργία ακόμα.

      Διαγραφή
  11. ΠΑΠ σαν μισθοφόρος του συστήματος ΚΑΝΩ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗΜΟΥ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ δεν δικαιούσαι να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος Σύψας βρε παιδιά, αυτός που παράνομα λειτουργούσε μπαρ δίπλα σε δημοτικό σχολείο; Πάτε καλά; Γιατί ο κ. Μπουλές και οι λοιποί αντιπολιτευόμενοι δεν ψάχνουν τη δαπάνη για την "Νόστος"; Τους κρατάει πουθενά ο Καρακώστας; Ψάξτε το, έχει λάκκο η φάβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Μπουλές μίλησε για τα παιχνίδια σε νόστος και παζάρια. Παπαθανάσαης Γούλας και Τσουκαλάς τουμπεκί ψιλοκομμένο.

      Διαγραφή
    2. Λέγοντας τη λέξη ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ καθάρισε δηλαδή ο Μπουλες; Στοιχεία να παρουσιάσει έχει; Τα υπόλοιπα όλα είναι δικαιολογίες. Όλοι κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο γιατί από πίσω μπλέκεται και η αναπτυξιακή και οποίος μιλήσει θα χρεωθεί το κλείσιμο και θα μείνουν τα δικά τους παιδιά άνεργα!

      Διαγραφή
  13. Πάμε καλά καλύτερα δεν γίνεται. Ήρθαν στον αφρό τα κατακάθια της κοινωνίας και μας κάνουν και ΕΔΕ. Μπράβο Τάκη τα πάντα σε πλειστηριασμό ακόμα και την αξιοπρέπεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ............ΤΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το λαμόγιο ο Συψας βρήκε ταμείο και μας διδάσκει επιχειρηματικότητα. Ρε αρχιλαμογιο μόνο το δίδυμο σου λαμόγιο κι αυτό πείθεις και τον ταχυδρόμο. Ο κόσμος σε ξέρει ότι ψάχνεις τη μάσα πουλώντας δήθεν τουριστικά προϊόντα και της νύχτας τα καμώματα. Με τη νόστος πόσα τσεπωσες ρε λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βγάζουν μάτια οι νόμιμες αναθέσεις, γεμίζουν μαύρα κάποιες τσέπες για να φεσώνονται οσοι κάνουν δουλειά με τον δήμο. Τάκη έφερες το χάος και νομιμοποιείς με το δήθεν ηθικό σου προσωπείο τη λαμογιά μαζί με τον ανιψιό σου. Η ηθική κρίνεται από τον τρόπο που προστατεύεις το δημόσιο χρήμα, εσύ βλέπεις να το ρημάζουν τα λυκόρνια και δεν κάνεις τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Δ.Δημαδαμα: Προτιμαμε τα κοράκια από τις καρακαξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γέμισε το διαύγεια αναθέσεις για εκδηλώσεις. Είναι πολλά τα λεφτά μάναμ!!!! Ερχεται η συψοκοτσανέικη ανάπτυξη αδελφέμ!!!! Μπροστά η ανάπτυξη και πίσω το βοθροφόρο να μαζεύει τα σκατά. Στρίψτε και από την παλιοπαναγια αδέλφια, γεμίσαμε στο σκατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα πρώτα 25.000 ευρόπουλα ανάθεση για αφίσες και προώθηση της νόστος στην Αθήνα δίνει ο Σύψας. Ανεβαίνει η θερμοκρασία σιγά σιγά πρέπι να αλλάξει γκαρνταρόμπα ο greek lover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην πολιτική αντιπαλευουν η ουσία με την επικοινωνία. Τί κερδίζει εξαρτάται από το πολιτικό επίπεδο του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως το είπε ο Φασουλής;
    "Ολοι πιστέψαμε κάποτε ότι Αριστερά σημαίνει πρόοδος. Τώρα λένε ότι ο Τσίπρας πρόδωσε την Αριστερά. ΟΧΙ. ΑΥΤΗ είναι η Αριστερά. Δεν την πρόδωσε"...................Κάντε εσείς τώρα τις αναγωγές που πρέπει στα καθ ημάς της ενωτικής πρωτοβουλίας και βγάλτε συμπεράσματα. Εγώ,επαγγελματίας της πόλης, μέχρι σήμερα, δεν έχω δει τοπικούς "δημογέροντες" στο κατάστημα μου για προσφορές. Ούτε τοπικούς θεσμούς (περιβάλλον, ΔΕΥΑΝ). Ποτέ. Ή, μάλλον κάποτε. Μετά ξεχάστηκαν. Έχουν αρκεστεί στα "μαγαζιά τους" και στη μελλοντική τρόπον τινά δημιουργία ομάδας "χρηματοδότητησης". Κνίτικα κόπλα.Δεν έχω μεγάλες δυνατότητες πρόσβασης, οπότε, το γράφω, εδώ, σε ένα μπλόγκ που ίσως δεν έπρεπε, αλλά λίγο ενδιαφέρει.Σημασία έχει η ουσία. Και η ουσία είναι η αναθεσιοκρατία. Η (κάποτε)πολιτική φιλική μου σχέση με τον Καρακώστα μου επιτάσσει να τον ειδοποιήσω να προσέξει όσο είναι νωρίς γιατί τον βλέπω να διδάσκει τον νόμο του ΩΜ στα λύκεια σύντομα (αυτό δεν είναι απειλή, αλλά ενδιαφέρον). Μην γίνει σαν την Αριστερά που αναφέρεται ο Φασουλής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρακώστας είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Κάτι αντίστοιχο με το να κερδίσει τα 100 μέτρα ένας κουτσός. Κατάφερε ο άνθρωπος να γίνει δήμαρχος χωρίς να γίνει. Ο άνθρωπος κάνει παραποίηση αρχής και δεν μπορείς να το καταγγειλεις. Ο άνθρωπος κάνει πράγματα ασύμβατα και ασύλληπτα. Κυκλοφορεί με ύφος αρσενικής ζαμπαρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ταιζει με τα χρήματα τα δικά μας καμια δεκαριά λαμογια μπας και καταφέρει να αποφύγει τον μιστερ Ωμ.
      Καρακωκο σε παω και τώρα θα σε ψηφίσω για να διορθώσω το λάθος μου. Γουστάρω ανωμαλία και ικανοποιώ την χαιρεκακια μου για αυτούς που ήταν μαζί σου και τώρα ορυονται.

      Διαγραφή
  22. Ξεσηκωμός στα κοινωνικά δίκτυα για τον θηρευτή των βοοειδών. Τον κατηγορούν διαφοροι σύλλογοι προστασίας ότι προσπαθεί να περιορίσει την κυκλοφορία τους στην πόλη και ποσως τον απασχολεί το γίνεται στην ύπαιθρο. Είμαστε σε αναμονή παρέμβασης του θηρευτή με την οποία θα ξεκαθαρίσει για την αντιμετώπιση του συνολικού προβλήματος. Αντικειμενικά εκτιμάται ότι το πρόβλημα υπάρχει στην πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως υποστηρίζει ο θηρευτής αλλά υπάρχει εξίσου και σε κάποιες αραιοκατοικημένες περιοχές όπως υποστηρίζουν οι σύλλογοι προστασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έγινε η αναγνώριση της τσούχτρας που εμφανίσθηκε στον Έπαχτο:1. Kotsanatus Xortarius, τσιμπάει χωρίς πρήξιμο, 2.raptimum Farmakorum, από μακρυά κιαγαπημένοι,3. Karakoki komunista, ξεχωρίζει απ το κόκκινο χρώμα, 4. Sipsalaptus nosti, τσούχτρα τουρισμού, 5. samantitis iatrorum, δεν τσιμπάει,6,zamparus kolosirta και bule simus, είδος προς εξαφάνιση. Απ τις ποιο επικίνδυνες Kotronius iptamenis kai kotronius plastikorum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα αδέσποτα ζώα υποχρεωτικά οδηγούνται στο φυσικό τους περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο θηρευτής βοοειδών ας δώσει εξηγήσεις. Όλα τα αδέσποτα είναι επικίνδυνα? Να μπεί ένα ωράριο κυκλοφορίας? Μήπως ενοχλείται τελικά μόνο αυτός οπότε να δηλώνει την παρουσία του στην πόλη και να απαγορεύεται η κυκλοφορια? Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

      Διαγραφή
    2. Ο θηρευτής είναι ο κατά κόσμον "ακάλυπτος"? Αυτός παρουσιάζεται σαν κομήτης και κάνει παρέα κάτι βαρεμενους. Αυτοί συμφωνούν μαζί του για περιορισμούς στην κυκλοφορία?

      Διαγραφή
  25. Έχουμε και λέμε:
    Α.ΝΌΣΤΟΣ (Συψας κ.σια Ο.ε)
    1.Εκτυπώσεις τυπογραφικα 24.626,40€.
    2.Υποστήριξη -προώθηση εντύπου ενημερωτικού υλικού 5.000€.
    3.Τεχνική υποστήριξη για σύνταξη μελετών -τεχνικών προδιαγραφών Για τον εξοπλισμό της έκθεσης Νόστος 5.000€.
    Έχουμε και συνέχεια?
    Β.Συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων (εκτυπωτές -φωτοτυπικά Fax κ.λ.Π. 10.000€.
    Β. (Κοτρωνιάς ο.Ε.)
    1.Εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης ηλεκτρονικού εξοπλισμού αίθουσες Δ.Σ. 3.874,47 (τα χάλασε φεύγοντας από πρόεδρος ο Σιαμαντας).
    2.Καταπολέμηση εντόμων (κατσαρίδες ) 3.000 €.
    3.Αποκλαδευσεις δένδρων Δ.Ε.Αποδοτιας 5.000€(δεν συμπεριλαμβάνονται τα χόρτα ).
    Πρόεδρος της Οικονομικής Ποιός εινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. " Εγκρίνουμε αποδέσμευση πίστωσης ύψους 11.656,00€ για πληρωμή. .. οικονομικού έτους 2017 για προμήθεια ζαρντινιερων".
    Ο Πρόεδρος οίκον.Επιτροπής Παναγιώτης Λουκοπουλος".
    Κάποτε ως αντιπολίτευση ος Πρόεδρε (Δήμαρχε ) κατηγορουσατε εσείς Προσωπικά ,ο ΚΑΡΑΚ.Και ο μέγας Κοτρωνιάς τον Μπουλε για τις ζαρντινιέρες. Κακώς τότε. Άγια Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όταν περνάω έξω από το δημαρχείο μουρχεται μια μποχα ανυπόφορη. Μερικές φορές βλέπω να βγαίνει ο δήμαρχος περιχαρής με το Συψα ή τον Κοτρωνια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρωμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όπου σκάβει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν.παραμένει λακκούβα,ενώ υποχρεούται σε πληρη αποκατασταση.Εκ των υστέρων έρχεται ο Δήμος για να αποκαταστήσει τις λακκούβες. Ρε Κοτρωνιά συμφωνία κάνατε με τον Καρακωστα για να φτιάχνετε
    ημέτερους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάτω τα χέρια από το βοοειδες-αέρα κοπανιστο. Τέτοιοι οραματιστές αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κος " τίποτα " που θαλεγε και ο Πάγκαλος.

      Διαγραφή
  30. Ασχοληθειτε με τα βοειδή βόδια ο Καρακωκος απολαμβάνει beach party με εκλεκτή παρέα. Σιγα μην σκανε με τα υπηρεσιακα. Αυτα είναι για τα βοειδη. Καρακώστα κλείστη την τεχνικη υπηρεσία αφου εκει μεσα γινονται σοδομα και γομαρα. Ο Παπαθανάσης που το έκλεισε το μαγαζί ηταν πιο ειλικρινής από εσενα. Τον τρόπο θα στον μαθει ο Δημητράκης έχει εμπειρία τι τον πληρώνεις αλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε ποιόν ανήκει το μηχάνημα έργου που εκτελεί εργασίες για λογαριασμό του ΔΗΜΟΥ;Γνωρίζει κάτι ο Μουστάκας;Πάλι το σόι μας;Αξιοκρατικά σίγουρα. Κοτρωνιά έδωσες το οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε Λουκοπουλε αρχιλαμογιο δεν ντρεπεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερα σκατα στο τοιχο δε κολλανε

      Διαγραφή
    2. Φίλε το άτομο που κάνει τη λαμογια κυρίαρχη ιδεολογία στο δήμο πως το αποκαλείς εσύ? Ότι πεις θα συμφωνήσω.

      Διαγραφή
  33. Το μηχάνημα της Πυλήνης γιατι είναι στο συνεργείο τόσο καιρό; μήπως για την κονόμα του ιδιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και ποιος είναι ο ιδιώτης; Κοροϊδεύετε τον Μουστάκια.Στο τραπέζι υπάρχει ποτηράκι; Κοροιδευαμε το Μπουλε με λόγια.Τώρα τι γίνεται τώρα που λέει και το τραγούδι; Κανενανας με αναστημα στη Δημοτική Ομαδα;Μόνο η Αγγελική μίλησε και την έθεσαν εκτός 16αδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. H Αγγελικη ότι και να λεει είναι εκτος και καλύτερα γιαυτη και μακρια από αυτους. Ήταν επιλογή της , τους ρεζίλεψε ολους και ξεφτίλισε τον Δημαρχο και τους κατέβασε τα παντελόνια και να θα το ξανακάνει είναι το μονο σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θυμάμαι το δήμαρχο να αρνείται δημόσια την άνευ αποδοχών ανάθεση της θέσης προέδρου της ΚΕΔΝ στην Αγγελική και να τη μοιράζει έμμισθα στα λαμόγια Κονιδα κσι κοφινη. Σα δεν ντρέπεται το λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μόνο ο Κονιδας πληρώνεται σαν πρόεδρος
    Ο Κοτινης από πού. Λένε ότι ο δήμαρχος για να βολεψει και τους δυο τους έβαλε να μοιράζονται το μισθό. Ακούω ακόμα ότι ο δήμαρχος τους είπε ότι θα τους βάζει σε επιτροπές μαϊμού να παίρνουν όσα μπορεί περισσότερα
    Ρε ξεφτυλισμενε Λουκοπουλε είναι αλήθεια αυτά? Αυτή τη δουλειά κάνεις
    Κοιτάς να ικανοποιείς τα λαμόγια για να σηκώνουν το χεράκι τους για τα χοντρά που τσεπωνεις με τον λιγδιαρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουσα, μου είπαν, έπεσε στην αντίληψη μου...τι λες ρε μεγαλε..αδιάσειστα στοιχεια. Με τόσο καυτά στοιχεία Καλά κάνεις και τον βρίζεις το δήμαρχο με ερώτησή δηθεν. παντου λαμογια και μιζες. Στον εισαγγελεα δεν ειδα τιποτα. Στο δημοτικο συμβούλιο δεν ειδα κανενα. Μονο θρασύδειλους bloggers της κακιας ωρας. Α ρε Βλαχια που έχει κατακλύσει την πόλη μας. Κριμα.

      Διαγραφή
    2. Προς 2.56 υπερασπιστή του Λουκοπουλου.
      Τα παραπάνω για μοιρασιά μεταξυ κοφινη και Κονιδα τα λέει ο Κοφινης που κάνει λαγαριασμο τί θα κονομησει και από μαϊμού επιτροπές.
      Τί σε ενοχλεί λοιπόν και υποτιμάς τον φίλο που τα γράφει. Πήγαινε και τράβα το αυτί στο λαμόγιο που τα λέει και πουλάει μούρη.

      Διαγραφή
    3. Τα ιδια έλεγε και το Μπουλεδομαριγιώ την προηγούμενη!

      Διαγραφή
    4. Ο 1.59 που λέει τον Λουκοπουλο ξεφτυλισμενο έχει δίκιο εφόσον συμβαίνουν όλα αυτά. Κοροϊδέψε τον κόσμο προεκλογικά λέγοντας ότι δεν θα σκορπίσει το ταμείο του δήμου και τώρα βλέπω ότι τα λαμόγια γλείφουν τον πάτο. Αργομισθοι ειδικοί σύμβουλοι, αναθέσεις, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σπαταλωνται από τον Κοτσανα στον αέρα. Και αυτός ο ξεφτυλισμενος απαλλάχθηκε από το κομπολόι για να είναι εντελώς ελεύθερα τα χέρια του. Τον περιτριγυρίζουν καμία δεκαριά λαμόγια που τον έχουν πείσει ότι ελέγχουν τα πράγματα και ότι ο κόσμος συνεχίζει να έχει την ίδια άποψη με όταν τον ψήφισε. Κάποιοι μάλιστα τον έχουν πείσει ότι έχει αυξήσει την επιρροή του
      Ας κάνει μια βόλτα να συζητήσει στη Ναύπακτο και κυρίως έξω και θα δει.

      Διαγραφή
  38. Διάβασα κάπου ότι διατέθηκαν 3.874,47 € για αντικατάσταση ηλεκτρονικού εξοπλισμού αίθουσες Δημοτικού Συμβουλίου. Γιατί ρε ΚΟΤΡΩΝΙΑ? Δεν σου έκανε ο υπάρχων? Ποιόν έφτιαξες πάλι? Έχει δίκιο ο Κλοκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προγραμματική σύμβαση Δήμου και Αιτωλικής για την Νόστος (ΣΥΨΑΣ και ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ο.Ε.). Καλά έχουν να γίνουν γλέντια! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι γλέντια να γίνουν;;;καλή όρεξη....μόνο αυτό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θα δροσίσει λιγάκι επιτέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Κλοκος ηθελημένα ή μή έδωσε ελλειπή ενημέρωση για τα βοοειδή. Ο νταβατζης τους για να τα μετακινήσει από το ένα λιβάδι στο άλλο απαιτεί οδοιπορικά και άλλα συναφή τα οποία και απολαμβάνει. Δεν γνωρίζω αν τα βοοειδή τρώνε καμία τυρόπιτα αλλά εκείνο που βλέπω είναι ότι ο νταβατζης έχει βρεί καλή δουλειά και του ταιριάζει.
    Έμπορος συνειδήσεων βοοειδών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είναι δυνατόν να εγκρίθηκε η εξέδρα στο Λιμάνι ή μας δουλεύει ο Φράγκος; Υπάρχει αρχαιολογία ρεεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πάρτε ομπρέλα θα βρέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ουτε βροχή δε σώζει τον Τακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τύπος έχει ενεργοποιήσει τα λαμόγια με το αζημιωτο να μοιραζουν καραμέλες εδώ κι εκεί. Πιστεύει ότι ο κόσμος ειναι σχολιαρόπαιδα και θα τον κοροϊδέψει πάλι.

      Διαγραφή
    2. Τον έχουν πείσει τα λαμόγια γύρω του ότι με πασαλιματα εδώ κι εκεί θα πείσει ότι παρήγαγε έργο. Ο κόσμος όμως λέει ότι δεν έχει επαφή με το θεσμικό του ρόλο και λειτουργεί ως φερέφωνο του λιγδιαρη. Και ο ίδιος επειδή δεν μπορεί να ανταποκριθεί όπου βρεθεί λέει ότι έμπλεξε και μετράει τις μέρες να απαλλαγεί. Αυτοαναιρείται μόνος του.

      Διαγραφή
    3. Θέλει να ξαναβάλει υποψηφιότητα είπε σε συνέντευξη, για το 2020, όταν θα είναι 80 χρονών! Αυτά του υπαγορεύει ο λιγδιάρης που φιλοδοξεί να τον αφήσει και επίσημα διάδοχό του!

      Διαγραφή
    4. Μέχρι χθες έλεγε παντού ότι τον έμπλεξαν και μετραγε τις μέρες μία μία. Ο λιγδιαρης όμως βλέπει ότι δεν τον ακολουθεί κανένας και πάει φουλ για τα σχολιαρόπαιδα και τον έβαλε να πει ότι στα εβδομήντα φεύγα θα είναι ξανά υποψήφιος. Ο λιγδιαρης θέλει να κληρονομήσει ένα 15% για να είναι στο προσκήνιο και να λύνει τις υπαρξιακές του ανασφάλειες. Αν καταφέρει και κοροϊδέψει τους άλλους θα τον παραδεχτώ.Τι θα κάνουν ο Σαλαμουρας, ο Κοτσανας, ο Σαμαντας, ο Ράπτης. Θα τσιμπήσουν στο δόλωμα του λιγδιαρη?

      Διαγραφή
    5. Εκτός από τον Ράφτη τους άλλους τους έχει γάτα. Σιγά μην μπορεί ο Σαμαντας και ο Σαλαμουρας να καταλάβουν τα κόλπα που κάνει ο λιγδιαρης. Τα ορεινά βοοειδή είναι παμπονηρα και δύσκολα θα τσιμπήσουν αλλά δεν έχουν εναλλακτικές.

      Διαγραφή
  46. Ετοιμαστειτε για γενικο γραμματεα στο Δημο .
    Ποιος ξερει ποιον αργομισθο θα βολεψει παλι ο λιγδιαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία φορά λιγδιαρης για πάντα λιγδιαρης......Θα τιναξει την μπάνκα στον αέρα για να συντηρήσει την ελπίδα που χάνεται από μπροστά του.

      Διαγραφή
    2. Ο λιγδιαρης θα διαγράψει το Ράφτη με την σύμφωνη γνώμη όλων. Μόνο η Αγγελική θα είναι αντίθετη γιατί δεν την υπολογίζει κανένας. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τα κολπακια του λιγδιαρη. Στο πάτο θα πάνε όλοι μαζί και ο Λουκόπουλος θα κλείσει το καπάκι.

      Διαγραφή
    3. Ο Ράφτης λέει ότι ο λιγδιαρης δεν έχει πλειοψηφία για να τον διαγράψει. Ράφτης είναι ξέρει άριστα να ξηλώνει και να ράβει. Καρακωκο δεν θα καθαρίσεις εύκολα με τον μπλιαφα. Θα σε στείλει στα σχολιαρόπαιδα πολύ πριν υπολογίζεις.

      Διαγραφή
    4. Θα πέσει γέλιο με την αργομισθία του Γ. Γραμματέα στον δήμο. Λένε για πεινάλα δικηγόρο, που γυροφέρνει τον λιγδιαρη από διετίας. Ε ρε τι φαγοπότια πρόκειται να γίνουν τα δυο τελευταία χρονάκια του βλάκα με τον λιγδιάρη!

      Διαγραφή
  47. Ο Μπουλες καταγγέλει Για Πολιτική αλητεία τον Ανίκανο Τάκη στο ΔΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα είπε ο Μπουλες.Διέλυσαν τις υπηρεσίες. Διέλυσαν την αξιοπρέπεια την ηθική. Αίσχος και ντροπή.

      Διαγραφή
    2. τι πλακα εχεις να λες οτι'' ταδε εφη μπουλες''σα να λες τενεκες

      Διαγραφή
  48. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. Ο ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Ο ΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ "ΕΠΙΔΟΞΩΝ" ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΣΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!
    ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΔ ΣΚΗΝΗΣ ΔΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ? ΤΣΙΠΡΑΣ (Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) & ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ( Κ.ΚΟΝΙΔΑΣ). ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΧΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η μάσα αναστέλλει τα ήθη τα πιστεύω και το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε λιγδιαρη πληρώνεις με τα λεφτά τα δικα μας αργοσχολους και πιστεύεις ότι έτσι θα σώσεις το σαρκιο σου? Κούνια που σε κουναγε. Δεν θα προλαβαίνεις να σκουπίζεις το φτύσιμο πανιβλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αμ το άλλο! 37.000 ευρώ για κατασκευή υπόστεγου για τον καρνάβαλο στην άνω χώρα! Ο Καρακώστας με τον Κοτρωνιά! Ρε αρπακτικά το υπόστεγο που έγινε στο 1ο δημοτικό σχολείο στοίχισε 8.000 ευρώ, σπίτι με κουζίνα και καμπινέ θα φτειάξτε για τον καρνάβαλο; Άσε που με 37χιλιαρικα αγοράζεις 10 καρναβάλια. Ο Καρακώστας για να το υποστηρίξει είπε ότι τα σημαντικότερα αξιοθέατα που έχει η Ναυπακτία είναι δύο. Το λιμάνι της Ναυπάκτου και ο Καρνάβαλος της Άνω Χώρας!!!!! Μπαλωμένε τ ακούς; 37.000 ευρώ για την Άνω Χώρα των 10 κατοίκων και στο Γάλατα των 2000 κατοίκων ούτε μια κούνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μία εικόνα χίλιες λέξεις.....
    Δέστε τις απαντήσεις που έδωσαν ο προβληματικός του Αντιρρίου και ο πανιβλακας δήμαρχος σε ερώτηση του Σπύρου Τραχυλη και θα καταλάβετε γιατί όλο και περισσότεροι αισθάνονται ενοχές για την επιλογή τους. Και έπεται συνέχεια. Δυστυχώς δυσάρεστη για όλους. Ο κατήφορος δεν έχει τέρμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι του εγκλήματος έπεται η τιμωρία. Κάτι που ο "μεθυσμένος" αδυνατεί να δει, ούτε καν να φανταστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποβόσκει μια εκτός ορίων οργή για αυτά που εξυφαίνονται με τη δημοτική αρχή. Κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πάνε και οι δύο αγκαλιά.

      Διαγραφή
  54. Είμαι ετεροδημοτης και κάνω διακοπές.Δεν ακούω πουθενά καλή κουβέντα. Τί γίνεται? Δήμαρχε άλλη εντύπωση είχα για σένα. Τέτοια αμάθεια, τέτοια ανικανότητα να βάλεις μία τάξη. Έχασα πάσα ιδέα. Όλοι οι φίλοι μου που με παρέσυραν να σε ψηφίσω μιλάνε με τα χειρότερα λόγια
    Ντρέπομαι για όσα ακούω. Είναι δυνατόν να έχεις τον συψα το αρχιλαμογιο υπεύθυνο στο ταμείο του δήμου? Τί αργομισθίες ακούω στον κοτινη και στον κονιδα. Τί έχεις διπλοθεσιτες τα διάφορα λαμόγια δεν υπάρχουν στην πόλη αξιοπρεπείς πολίτες να αναλάβουν κάποιες θέσεις χωρίς να επιβαρύνουν το δήμο και με γνώσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κοτρωνιάς, ο Φράγκος, ο Σαμαντας, ο συψας και δεν ξέρω ποιο άλλο λαμόγιο έχουν από δύο θέσεις. Δεν υπάρχει ένας μηχανικός άξιος να αναλάβει την δευαν, το λιμενικό ταμείο. Το κδαπ πρέπει να πληρώνει αργομισθία στον κοτινη και στον κονιδα. Οι ειδικοί σύμβουλοι που πληρώνεις τι έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Το Ράφτη γιατί τον εδιωξες δεν τον ψήφισε ο κόσμος. Δήμαρχε λυπάμαι, ντρέπομαι και μου δημιουργεις πολλά πολλά ερωτηματικά. Και συνάμα σε βλέπω να φωτογραφιζρσαι με ύφος χαζοχαρουμενο και προκλητικό. Δεν μας τα λες καλά. Έχεις συναίσθηση το τι λέγεται ή ακούς τα λαμόγια και επαναπαυεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 37.000€ για στέγαστρο ενός αυτοκινήτου στην Άνω Χώρα. Εδώ μυρίζει Εισαγγελέας.Για την κλοπή χειρός του
    Πολύκαρπος καμία κουβέντα. Ντροπή σου Κοτρωνιά.Εξάλλου φίλος του Τσοχατζόπουλος και του Παπαντωνίου εισαι.Για τον άλλο το παίζει άθεος. Δήμαρχε σε οδηγούν συνέχεια στη αμφισβήτηση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν τον ενδιαφέρει το Δήμαρχο Ό κόσμος. Πως θα φτιάξει τον ανιψιό κόβεται.Με Σιαμαντα Κοτρωνιά Καρακωστα Σαλαμουρα και στήριξη ΒΑΣΙΛΗ (μνημοσυνοφαγο)πορεύεται. Ξέχασα και τον οικονομολόγο Συψα.Τώρα και με Γεν.Γραμματέα θα δέσω το σιρόπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τα συνεργεία πότε θα πληρωθούν Δήμαρχε έχεις εικόνα πόσο είναι το άνοιγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σταζετε χολη ρε μαγκες. Βγαζετε μια πικρα που πηγαζει απο που? Σε 2 χρονια θα εχετε την ευκαιρια σας να παρετε και εσεις καμια θεσουλα. Ολοι με τη σειρα τους. Βγειτε ομως και λιγο εξω γιατι με 100 σταυρους δεν πατε πουθενα. Παλι θα κραζετε τους επομενους που θα βγουν. Μου θυμιζετε τον τυπο που αποκαλει τη γκομενα απεναντι πουτανα γιατι εχει παει με ολους εκτος απο αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το κείμενό σου συνάγεται ότι κάποιος εμπορακος βοοειδών πρέπει να είσαι που ψάχνεις την αρπαχτη εις βάρος του συνόλου. Άκου ρε λαμόγιο υπάρχουν δουλειές πολύ πιό αξιοπρεπείς από αυτή που κανεις εσύ που είναι πιο ξεφτυλισμενη από αυτή που κάνει η γκόμενα απέναντι.

      Διαγραφή
  59. Εισαι πολυ δυνατος στα συμπερασματα ρε μπαγασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αξιοπρεπή δουλειά. Ποιές κοινωνικές υπηρεσίες παρέχεις? Τότε τι κοπτεσαι για μας ασχολησου με την δουλειά σου και άσε μας ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Εσύ 2.07 νομίζεις ότι όλα είναι αρπαχτη. Γιατί τα ισοπεδωνεις όλους και όλα. Δεν είναι όλοι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 37.000 ευρώ για στέγαστρο του Καρνάβαλου στην Ανω Χώρα. Χρήματα για Γενικό Γραμματέα. Χιλιάδες ευρώ για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις. Λεφτά Υπάρχουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οι άνθρωποι κάνουν πολιτική με τα χρήματα τα δικά μας με το αζημιωτο. Α ρε λαμόγια του κερατά θα φάτε φτύσιμο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κονίδας ο επόμενος γενικός γραμματέας του δήμου. Έτσι προεξοφλούνται τα προεκλογικά γραμμάτεια από δήμαρχο και Καρακώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δεν τα σώνει τίποτα τα λαμόγια. Εδώ ισχύει το: Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Επειδή ο λιγδιαρης μοιράζει ξένα κόλλυβα από δω κι από κεί νομίζει ότι ο κόσμος τρώει κουτοχορτο και θα τρέξει να το ψηφίσει αυτόν και τον Συψα. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε σχολιαρόπαιδα που τους ξεγελούε μια εκδρομουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ !!!ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ . ΓΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κάποιοι λένε ότι διαφωνούν αλλά ψηφίζουν. Κάτι συμβαίνει για να το κάνουν. Τί κάνει νιάου νιάου. Είναι και ηλίθιοι γιατί δεν καταλαβαίνουν πόσο γελοίοι γίνονται.

      Διαγραφή
    2. Αυτοί κατά κόρον είναι ο Κονιδας κι ο Σαλαμουρας και η Σμπουκη. Και με το χωροφύλακας και με το αστυφυλαξ.

      Διαγραφή
    3. Ο Σαλαμουρας δεν τους έχει ανάγκη. Τότε γιατί το κάνει και γίνεται γελοίος. Ρε Χρήστο τα ψηφίζεις όλα και μετά διαμαρτυρεσαι. Είσαι σοβαρός τι φοβάσαι το λιγδιαρη. Θα σε τελειώσει ρε. Τι ανάγκη τον έχεις.

      Διαγραφή
    4. Ναι ποτέ δεν ξέρουν αλλά ψηφίζουν. Δεν απαλλάσσονται των ευθυνών τους.

      Διαγραφή
  67. Ο Σαλαμουρας περιφέρεται σουρνει τα εξ άμεσης για ΔΉΜΑΡΧΟ ΚΟΤΣΆΝΑ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ και μετά όλα μέλη γάλα .Αξιοπρέπεια το λέει αυτό. Ομάδα οργανωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ρε Μουστάκια που δουλεύουν σήμερα δύο φορτηγά του Δήμου καιο φορτοτης του συγχωριανου σου;Παράγεις έργο ρουσφετιού. Πληρώνει ο κοσμάκης τα ρουσφέτια τα δικά σου.Τσίπα δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ποιός είναι αυτός ο μουστακιας. Δεν τον ξέρω. Πώς κάνει κουμάντο αυτός. Είναι στο δήμο αυτός? Κι άλλο βοοειδες αρπαχτικο? Τί είναι αυτός είναι στο δημοτικό συμβούλιο? Ρε σεις θα μας τρελάνετε ρε Δημαρχε είσαι σοβαρός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι στο δημοτικό συμβούλιο αυτός ρε παιδιά. Απλά τον έχει ο λιγδιαρης στα ορεινά υπεύθυνο και κονομαει κάνα φράγκο.

      Διαγραφή
  70. Ο Δήμαρχος ειναι μαθηματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε σεις εδώ μέσα διαβάζουμε και κάποιοι που δεν γνωρίζουμε τα πράγματα. Γράφετε με γρίφους και διάφορα ψευδώνυμα. Διακοπές ήρθαμε. Γράψτε πιό καθαρά. Ποιός είναι ο μουστακιας, ο λιγδιαρης, ο αρχοντοβλαχος και όλοι αυτοί που γράφετε. Δεν έχουν ονόματα να τους μάθουμε και μεις? Πρέπει να ψάξουμε για λεξικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μουστακιας: Αντιδήμαρχος σε 200 μόνιμους κατοίκους.Αν ήθελε μην τον έκανε αντιδήμαρχο ο Λουκοπουλος και θα ήταν απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πρόκειται για απαίτηση (βέτο) του ΜΕΓΑΛΟΥ Κοτρωνιά. Άλλωστε είναι ο εκτελεστικός στην περιοχή. Πάει το ρουσφέτι σύννεφο ( παράγει έργο κατά Κοτρωνιά). Δήμαρχε τον πλήρωσες ήδη και θα τον ξαναπληρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο μουστακιας που λέτε πώς τον λένε. Μιλάτε ελληνικά ρε σεις. Είναι δημοτικός σύμβουλος? Τα άλλα τα παρατσούκλια ποιοί είναι. Μη μας τρελαινετε. Ένα ένα τα λαμόγια βοοειδή με όνομα και επωνυμο. Μιλάτε ελληνικά να καταλαβαίνουμε και μεις. Ο Καρακώστας είναι ο λιγδιαρης? Ο αρχοντοβλαχος ποιός είναι? Ο κοφινης τί είναι. Αντιδήμαρχος? Βοοειδες και αυτό?
    Κατακαημενε Επαχτε τι σουμελλε να πάθεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ρε σεις έχετε γυρίσει όπως παλιά που όλοι είχαν και από ένα παρατσούκλι. Άκου λιγδιαρης, κοφινης, μουστακιας, αρχοντοβλαχος. Σε λίγο θα πείτε και το δήμαρχο καψοκαλυβα. Λίγο σοβαρότητα ρε σεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το Ράφτη γιατί τον έφαγε ο λιγδιαρης. Δεν ήταν λαμόγιο βοοειδες για αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ακριβώς. Τίμιος ο Ράπτης. Συνεπώς δεν είχε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο κύριος Ράπτης κακώς ανακατευθηκε με αυτό το σκυλολοι. Τί έχει να πει με αυτά τα βοοειδή που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα τα αρπάξουν. Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Και το κερασάκι σε όλο αυτό το γιουρούσι από κάθε λογής αρπαχτικο μπαίνει από τον καψοκαλυβα που βροντοφωναζει μετά από κάθε φωτογραφία: ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο Δήμαρχος πληρώνει τους εμπιστούς του ΚΑΡΑΚ-ΚΟΤΡκαι έναν ακόμη. Θα τον στενοχωρησουν πολύ αλλά θα είναι πλέον αργά. Το διάλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μεγάλη πλάκα έχει ο Ιταλός. Νομίζει ότι θα εξευρωπαισει το μουστάκια, το κοφινη και τον αρχοντοχωριατη. Ρε ιταλιανο σπαγετι καπουτσίνο φρέντο τράβα τάισε καμια τσιπούρα γκραντε και άσε τα λαμόγια στην ευτυχία τους. Λες λες λες και τίποτα δε λες, στο τέλος θα καταντήσεις ένας χαζολελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιταλός είναι ξένο σώμα. Δείχνει ότι υποφέρει αλλά συμφωνεί τελικά. Αφού συμφωνεί δεν ενοχλεί κανένα. Τα λαμόγια δεν τους καίγεται καρφί τη δουλειά τους την κάνουνε.Τι τον νοιάζει τον Σαμαντα και τον Συψα που παραιτήθηκε από την αναπτυξιακή αυτοί κάνουνε τους υπολογισμούς τούς και βλεπουνε ότι τους κάθεται.Οτι και να λέει ότι και να κάνει ο Κοτσανας σπαταλάει όλο το προϋπολογισμό. Και στο τέλος πάλι αγκαλιά με αυτούς θα είναι και ας λέει τώρα ότι θέλει. Ιταλε όσα λιγότερα λες τόσο λιγότερο εκτιθεσαι. Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα σε πιστεύει στο τέλος ούτε ο ησκιος σου. Καπιτου φρατελο ιταλιανο Μπερλουσκόνι?

      Διαγραφή
  82. ΤΟ RAI 1 ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗ (ΩΡΙΛΑ) ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΗ ΜΕΡΣΙΝΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ (ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟ ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ!ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΚΑΠΕΤΑΝΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ
    ΧΡΗΣΤΟΥ(ΤΣΙΠΟΥΡΕΜΠΟΡΟΣ)ΙΤΑΛΟΤΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗΣ (ΩΡΙΛΑ) ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΡΧΗ ΤΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ .ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουσα ότι ο Ράφτης τα βρήκε με τον ωριλα και θα κάνουν τη Ναύπακτο πολιτιστική πρωτεύουσα με το προσωνύμιο λεπαντο. Αποφάσισαν να πάνε μαζί στην Ιταλία και ο Ράπτης δεσμεύθηκε να συνοδεύσει τον ωριλα και στις Βρυξέλλες για την διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας. Μετά από αυτό το ντηλ αλλάζουν οι ισορροπίες και ο λιγδιαρης έχει χάσει τον ύπνο του.

      Διαγραφή
  83. Ο Κονίδας Κώστας έχει ανταμειφθεί από την Νέα Δημοκρατία με το παραπάνω, βλέπε δήμαρχος, υποψήφιος δήμαρχος ,θέσεις προέδρου σε διάφορα νοσοκομεία. Αν γίνει Γενικός Γραμματέας στο δήμο, αν δηλαδή συνεργαστεί με τη συριζαία δημοτική αρχή, για μένα που είμαι νεοδημοκράτης αυτό είναι προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κονίδας είναι της Καραμανλικής ή της Σαμαρικής πτέρυγας? Αν είναι της Καραμανλικής, μια χαρά θα τα βρει με τους ντόπιους Συριζαίους. Αν είναι της Σαμαρικής πάλι μια χαρά θα τα βρει. Όπως τα βρήκε το 14 επί πρωθυπουργίας Σαμαρά που έτρεξε να στηρίξει Καρακώστα. Γιατί, για να μη ξεχνιόμαστε, χωρίς την βοήθεια του Κονίδα το 14 ο Καρακώστας δεν θα παιρνε το τοπικό γκοβέρνο ούτε στα πιο τρελά όνειρα του. Αν τελικά τοποθετήσει ΓΓ τον Κονίδα φαίνεται ότι σκοπός του Καρακώστα είναι να επαναλάβει το ίδιο. Ξεχνάει βέβαια ότι η ιστορία σπάνια επαναλαμβάνεται και όταν κάποιος προσπαθήσει να την επαναλάβει του επιστρέφει σαν φάρσα. Θα γελάν και τα πλατάνια στο Γρίμποβο. Ο Κονίδας είναι ένας καλών προθέσεων άνθρωπος με θετικό αποτύπωμα στη πόλη το οποίο ο Καρακώστας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί. Η τοποθέτηση του θα ικανοποιήσει και το διοικητικό προσωπικό του Δήμου και τους Ναυπάκτιους εν γένει. Του Καρακώστα θα του γίνει αρνητικό μπούμεραγκ με τη μορφή μιας ακόμα κωλοτούμπας. Τον έμαθαν όλοι πλέον....

      Διαγραφή
  84. Ο Ιούδας γιατί πρόδωσε το Χριστό; Συνεπώς. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο λιγδιαρης πιστεύει ότι κάνει ανοίγματα επειδή μοιράζει ξένα κόλλυβα σε αργοσχολους. Το παίζει πονηρός και πιστεύει ότι ανακάλυψε το χαλκό. Ρε λιγδιαρη υπήρξαν και άλλοι πριν από σενα και το μόνο που κατάφεραν είναι να πάνε τον πάτο παρακάτω. Ρώτα τον ασπονδο φίλο σου το Ράφτη και τον Νταουσανη να σου εξηγήσουν αλλά και τον Μπουλέ. Και αυτοί πίστευαν τότε ότι ανακαλυπταν το χαλκό
    Λιγδιαρη η αποκόλληση εσού και της κοτρωνοπαρεας από το κοινωνικό σώμα δεν συγκολειται με κόλα uhu. Θα πας στο φίλο σου τον Ωμ θες δε θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε λιγδιαρη κάνε την προσπάθεια σου και άσε το ταμείο του δημου. Είναι άλλο χάνω γιατί δεν επεισα και άλλο χάνω γιατι μισώ τους ανθρώπους που με τίμησαν. Το πρώτο ξεχνιέται το δεύτερο καταγράφεται ανεξίτηλα και εσαεί.

      Διαγραφή
  86. Ο τεμπέλης πάντα βρίσκει θέσεις με τις ψήφους των πολιτών...αλίμονο στους πολίτες του δήμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΈΡΓΟ "ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ ΑΓΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΜΕΝΟΣ" ΠΟΣΟΥ 50.000ΕΥΡΩ!!!
    "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η χειρότερη Δημοτική Ομάδα των τελευταίων 40 ετών στη Δυτική Ελλάδα είναι σημερινή ΔΗΜ.Αρχή της Ενωτικής Πρωτ.Το καταφερε ο κολωτουμπας ΚΑΡ.συμπορευομενος στις ιδέες και προτάσεις με το αεροπόρο της συμφοράς. Είναι οι δύο που θα κάνουν τον έρμο του ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ να κρύβεται από την Ναύπακτο. Ρε Ράπτη Γιατί τους ανέχεσαι; Είσαι τίμιος.Ρε Κοτσανα σεφαγε το πεζοδρόμιο από τα χάραμα τρέχεις να καθαρίσεις την πόλη. Ρε Σαλαμουρα τι συμπεριφορά είναι αυτή; Συμφωνεις;Ρε όλοι εσείς που μόνο τα χέρια σηκώνετε ανεχεστε τον Κοφινι να το παίζει μάγκας πλασαριζομενος με την δουλειά του.Σας τσαλακωσαν όλους τέσσερεις και το ανεχεστε; Λίγη τσίπα ΡΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά που λες θίγεις τον βοοειδεμπορο. Αυτός από κεκτημένη ταχύτητα αφενός και από την αποκλειστική ενασχόληση με τα βοοειδή αφετέρου έχει χάσει το κοινό μετρο. Έχει πιστέψει ο άνθρωπος ότι μπορεί να γίνει δήμαρχος. Ναι ρε πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει πλειοψηφία βοοειδών. Θου κύριε φυλακην τω στοματι μου. Φανταστείτε γελαδια στο λιμάνι.

      Διαγραφή
    2. Τον βοοειδεμπορο τον κοροϊδεύει ο λιγδιαρης. Του αφήνει πιθανότητες να κληρονομήσει τον αρχιβλακα. Αυτός βλέπει ότι είναι η μοναδική δυνατότητα που έχει και τσιμπάει. Εξ άλλου τα βοοειδή μέχρι εκεί μπορούν, μόνος του δεν μπορεί να πάει παραπέρα. Τα βοοειδή μόνο σε συναλλαγή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κονομα και βλέπει ότι μειωνονται. Αν γίνει και το νέο νομοσχέδιο θα σκορπίσουν σε πολλούς αγελαδοτροφους.

      Διαγραφή
  89. Τον κύριο αυτό τον συνοδεύει στις ορεινές επιθεωρήσεις ο Δήμαρχος, μετά από έγκριση του ΚΑΡΑΚ.Συγχρόνως γίνεται χρήση οδοιπορικών που είχαν προκαταβληθει πριν τις εκλογές κρυφά.Το παίζει δαμαλη ο κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος πάει για να ανέβει επίπεδο. Είναι άλμα από παλιατσα και Ολυμπιακό να μπαίνεις σε κύκλους εμπορίας βοοειδων.

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος εκεί που πάει έχει το ρόλο που είχε ο καρακατσουλης επί Μπουλέ? Ρε ηλίθιε άι κρυψου έχεις καταξεφτυλισει το θεσμό γελάνε όλοι με σένα ηλίθιε. Το τους λες ρε ηλίθιε ότι σε έμπλεξαν και μετράς μέρες ή ότι ο λιγδιαρης σε σπρώχνει για να σώσει το σαρκιο του.

      Διαγραφή
    3. Ο Κλοκος και κάποιοι που τον σιγονταρουν αντί να βάλουν κατά του βοοειδεμπορου και των ορεινών βοοειδών να λογοδοτήσουν για τον εξευτελισμό που υφίσταται η πόλη με αυτό το αρχιβοοειδες που την εκπροσωπεί και προσβάλλει όλους βοοειδή και μη.

      Διαγραφή
  90. Δεν είναι μόνο ο λιγδιαρης.Αυτός είναι ανιψιός. Χοντρή ζημία κάνει το παράγωγο των βοηθών βοοειδών.Ο Μπουλες κάτι περισσότερο ξέρει που του είπε ότι χρησιμοποιεί ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΕΣ συμπεριφορές. Δήμαρχε γνωρίζεις. Γιατί υποκυπτεις;Τα οδοιπορικά του ταδωσες.Σε εκμεταλλεύονται.Γιατί δεν κάνεις συνέλευση των φιλάθλων σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν. Παίζει σε τιμωρημένο γήπεδο.Συνερχεται καθημερινά η εκτελεστική γραμματείε με παλιατσα και λοιπές τσιπουροκατανυκτικες δυνάμεις και αποφασίζουν για τα κεράσματα και τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις. Πως καταντησαμε λοχία. Κατά τα άλλα φταίνε τα βοοειδή.

      Διαγραφή
  91. Ρε 12.45 πού τον θυμήθηκες τον καρκατσουλη. Τον θυμάμαι μια φορά σε ένα χώρο σταυλισμου βοοειδών με ύφος ανάλογο του σημερινού αρχιβοοειδους που πήγαιναν τα βοοειδή να τον πιάσουν γλυψιμο. Έτσι είναι η ζωή κύκλους κάνει. Οι κύκλοι κλείνουν και η ζωή πάει μπροστά. Μετά από τρία χρόνια ποιός θα θυμάται τον κοφινη, το μουστάκια, το Λουκοπουλο, τον βοοειδεμπορο. Αποτύπωμα στο πέρασμα του αφήνει αυτός που είπε ή έκανε κάτι για το συλλογικό συμφέρον και όχι συγκυριακοι τυχαρπαστοι τυχοδιώκτες της αρπαχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί τύποι πέρασαν ρε φιλαρα. Θυμάσαι τον άγιο, το Σιουτο, τον Τομαρά, τον περιβόητο Μιχάλη από το Ξηροπηγαδο, τι μου θυμίζεις τώρα.Τον άλλο τον γιδοβοσκο του Μπουλέ που είχε δειρει το δενδραμη. Ουκ έστι τελειωμος ρε σεις. Ποιός τους θυμάται ή αν τους δεις έξω ποιός τους μιλάει και όμως αυτοί κυβέρνησαν όλους εμάς τα βοοειδή.

      Διαγραφή
  92. ο καρακώστας, ο κονιδας, ο τάκης και οι ορεινοί δεν χάνουν στις επομενες εκλογές. ψάξτε για τον δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας φτάσουν μέχρι το τέλος τώρα και βλέπουμε. Επί τη ευκαιρία τι έγινε η υπόθεση με τους κουμπάρους με την ΕΔΕ που διέταξαν οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης το δήμαρχο. Καθάρισε ο βαρεμενος όνομα και πράγμα. Κατάφερε ο οριλας να κάνει ΕΔΕ στους επιθεωρητές? Ρε λαμόγια με το βαρεμενο μαζί θα πάτε νομίζετε ότι ο κόσμος τρώει αυτό που τρώτε εσείς. Σίγουρα εσείς και ο βαρεμενος να σχισετε στις επερχόμενες εκλογές ασυζητητί.Ειστε δέκα λαμογια κοιτάζεστε κάθε μέρα μεταξύ σας και λέτε εμείς είμαστε δεν υπάρχει τίποτα άλλο ηλίθιοι.

      Διαγραφή
  93. Στηρίχθηκε στον ανιψιό στο βοειδες στο ΣΙΑΜ στο ΣΥΨ.στο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ .Θέρισε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ο σιαμ ο συψ ο μουστακ ο κοτρ τι επιλογες εχουν? απο μονοι τους καμια.θα υποστηριξουν τακη-καρακω για να παραμεινουν στο προσκηνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από αυτούς που βλέπεις κοίταξε τους τώρα καλά γιατί οι περισσότεροι θα πάνε να κάνουν παρέα στον κατακατσουλη και τον άλλον τον νταη του Μπουλέ. Άκου που σου λέω παρεα με το βαρεμενο.

      Διαγραφή
  95. για να πανε να κανουν παρεα στον καρκατσουλη σημαινει δεν θα εκλεγουν.και ποιοι θα εκλεγουν στη θεση τους.νεοι? θα υπαρξει τετοια ανανεωση πολιτικου προσωπικου στη πολη? δεν πολυφαινονται τετοιες αλλαγες. κοτρ κοτσ μουστακ σιαμ συψ με αρχηγο τακη-καρακω θα μας κατσικωθουνε για χρονια.αυτο εκτιμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Οι ζαμπαρομπουλεδες όταν κυβερνούσαν είχαν το ίδιο ύφος που έχουν ο Συψας ο αρχοντοβλαχος και τα άλλα λαμόγια. Αν δεν γονάτιζε μέχρι κάτω στο ράσο ήταν αμφίβολο αν μπορούσε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο. Και πάλι έχασε αξιοπρεπώς. Αυτοί εδώ πολύ αμφιβάλλω. Εκτός και τους σώσει ο βαρεμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ο βαρεμενος δεν μπορει να σωσει κανεναν.ουτε τον εαυτο του.γνωστο οτι δεν τον υπολογιζουν και πολυ στην κουμουνδουρου.τον καρακωστα θα τον σωσει ο ειδικος νταραβερουαρ του συριζα.ο κουρουπλης.αυτο ειναι και η ειρωνεια της ιστοριας.ο καρακωστας που ακουγε πασοκ και σεληνιαζοταν.που εφυγε απο το κκε γιατι ηταν δεξιο για τα μετρα του.που μεχρι το 12 ηταν μελος της ανταρσυα.... 5 χρονια μετα να συνεργαζεται μετα του κουρουπλεως.της πιο βαθιας πελατειακης μιζαδορικης και τσοχατζοπολικης πασοκαρας.και να συνεργαζεται ειλικρινα και με αμοιβαια εκτιμηση.ειναι ανεξηγητο.και κατι ακομα.ο μπουλες παραμενει στο παιχνιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Εγώ έχω να πω τα εξής.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί.
    Ο Καρακώστας θα γίνει δήμαρχος.
    Όλοι της ενωτικής πρωτοβουλίας θα ακολουθήσουν τον καρακωστα.
    Ο ράπτης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος αλλά τη δεύτερη Κυριακή θα στηρίξει Καρακώστα.
    Ο Μπουλες θα χάσει πάλι και θα δώσει την αρχηγία στη Ζαμπαρα
    Ο Λουκόπουλος δεν θα ξανασχοληθει.
    Οι Σαμαντας και Σαλαμουρας θα πάνε με τον Καρακώστα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ιταλός δεν θα πάει θα κατέβει μόνος του. Έχει δρομολογήσει την πορεία του, λεφτά έχει, αγαπητός είναι ευρέως, πολλοί τον προτρέπουν να κατέβει και θα το τολμήσει και θα είναι η έκπληξη.
      Επίσης δεν θα πάνε όλοι με τον Καρακώστα και θα έχει πρόβλημα σίγουρα. Για δήμαρχος μου φαινεται αστείο.
      Ούτε ο Καρακωστας ούτε ο Μπουλες έχουν τύχη.

      Διαγραφή
    2. Η παράταξη που κυβερνά έχει μεγάλο πρόβλημα. Το συνοθυλευμα που στοιχιθηκε πίσω από το Λουκοπουλο έχει σκορπίσει. Έχουν μείνει μόνο αυτοί που τρώνε. Ο Λουκόπουλος έχει περάσει σαν πιόνι του ανηψιού και δύσκολα θα πείσει να τον ακολουθήσουν. Είναι και πάνω από εβδομήντα. Αν το τολμήσει όλοι θα πεισθούν ότι τον βάζει ο ανηψιός για να τον κληρονομήσει. Κάποιοι από αυτούς θα επιδιώξουν να κατέβουν μόνοι τους αλλά δύσκολα. Στο τέλος θα συμβιβαστούν με τον καρακωστα.

      Διαγραφή
    3. Ο Σαμαντας ξεκίνησε να δεσμεύει κόσμο με όχημα τους συλλογους των χωριών που τους μοιράζει αφειδώς ξένα κόλλυβα και ψέματα και διορισμούς και ότι άλλο επινοειται ο Μαυρογιαλουρος. Δύσκολα θα κάνει πίσω γιατί λόγω ελαφρότητας πολιτικής δεν μπορεί και να εκτιμήσει τα πράγματα.
      Ο Ιταλός κινείται σαν μοναχικός Καβαλάρης και δεν μπορεις να καταλάβεις πώς μαγειρεύει. Λέει πολλά αλλά λέει αυτά που θέλει. Έχει πάρει μαθήματα από τη μαφία. Δύσκολο σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις τι έχει στο βάθος του μυαλού του. Μου φαίνεται ότι θα τους τυλίξει όλους σε μια κόλα χαρτί. Πάντως ο Καρακωκος είναι λίγος για να τον παίξει. Κινείται και σκέπτεται πριν από αυτόν και του αφήνει την εντύπωση ότι μασάει.
      Ο Ράπτης έχει δρομολογήσει την πορεία του και κανένας δεν μπορει να τον επηρεάσει.
      Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί ή κάποιοι αυταρεσκονται να ονειρεύονται μεγαλεια. Νταξ φόρο δεν πληρώνουνε

      Διαγραφή
    4. Κύριε αναλυτή μου εσύ χωρίς φόρο, ξέχασες μια μεγάλη παράμετρο. Για να κατέβει κάποιος με αξιώσεις για δημαρχία, πρέπει να καταβάλει και ένα ποσό πάνω από 50 χιλιάρικα. Ποιοί νομίζεις ότι ταχουν τη σημερον ημέρα, για να μιλάμε σοβαρά και με τον αναλογούντα φόρο!

      Διαγραφή
  99. ΣΥΡΙΖΑ και ενωτική θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία. Όποιος έχει μάτια βλέπει. Μέσα στην κοινωνία δεν υπάρχουν στηρίγματα. Για το ΣΥΡΙΖΑ μόνο κάποιοι γραφικοί που τώρα χαρακτηρίζονται και ηλίθιοι προσπαθούν να στηρίξουν τη μιζέρια που εκπέμπει. Για την ενωτική μόνο αυτοί που γλείφουν κάνα κοκαλακι που τους πετάει ο λιγδιαρης. Η μεγάλη μάζα που στήριξε και αγωνίστηκε για την επικράτηση του Λουκοπουλου μάλλον νοιώθει ενοχές και προσποιείται αδιαφορία. Με την πρώτη ευκαιρία θα εκδηλωθεί ενάντια. Δεν ανέχεται επιλογές επιληψιμες και συμπεριφορές εξουσιαστικές ορισμένων. Αν εξαιρέσεις αυτούς τους παλιούς σφυριζεις, όσοι έχουν μείνει, δεν φαίνεται κάποιος που να στηρίζει πολιτικά. Δηλαδή ο Καρακωκος και κάποιοι που πίνουν μαζί τσίπουρο. Οι εκλογές θα τους επαναφέρουν στα μονοψήφια ποσοστά που πάντα εκπροσωπούσαν. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί που μιλάνε με βαριές κουβέντες είναι οι ίδιοι. Μιλάνε για αρπαχτες του Συψα, για ανικανότητα και αδιαφορία του δημάρχου, για λαμογιες του Σαμαντα και του Κοτρωνια. Ότι φαντάζεται κανείς το ξεστομίζουν οι ίδιοι εκ του πονηρού για να δείξουν ότι είναι στην απέξω. Το κλίμα όμως που διαχέεται από τους ίδιους είναι νοσηρό και δεν μαζεύεται πιά. Πολλοί λένε ότι με αυτά που λέγονται δεν θα φτάσουν στο τέλος. Η κατάσταση δεν είναι για γέλια δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Κύριε δήμαρχε
    Είμαι ετεροδημοτης για διακοπές στην πυληνη σε ένα χωριό. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να δηλώσω τα φρονήματα μου δυστυχώς. Το κάνω από ειλικρίνεια για αυτά που θα πω. Δεν σε ψήφισα. Την πρώτη Κυριακή ψήφισα Παπαθανάση και τη δεύτερη Μπουλέ. Σήμερα λέω ευτυχώς.
    Εδώ οι περισσότεροι είναι με το Μπουλέ εγώ είμαι λάιτ. Βλέπω όμως ενδιαφέρον μηδέν. Δεν έχει φανεί κανένας ποτέ. Τον πρόεδρο δεν του δίνει σημασία κανένας. Πλήρης εγκατάλειψη. Αυτός ο Σωτηρόπουλος τον είδα μια μέρα μίλαγε με δικούς του μόνο. Κάτι του ζήτησε ο πρόεδρος δεν τουδωσε σημασία. Έχει ύφος καρατίων και δεν υπολογίζει όπως τον είδα κανέναν. Εξυπηρετεί και μιλάει μόνο με τους φίλους του.
    Κύριε δήμαρχε αυτή η κατάσταση μου θυμίζει παλιές εποχές παρακράτους. Δεν πάμε πουθενά είμαστε τελειωμένοι.
    Κύριε δήμαρχε στενοχωρηθηκα ειλικρινά. Δεν κάνω πολιτική και δεν έχω γνώμη στα εδώ πράγματα. Χωρίς ελάχιστο σεβασμό όμως στους θεσμούς γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω. Κανένας μας δεν το θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Γιατί εμπλέκεται την Δημοτική Ομάδα με τον ΣΥΡΙΖΑ;1.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Από Ανταρσία στο ΣΥΡΙΖΑ. 2.ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ.3.ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ.4.ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ.5.ΚΟΤΡΩΝΙΆΣ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ (ΚΥΠ κατά ΜΠΟΥΛΕ)
    .Υπάρχει και ο Ν.Δ.ΣΥΨΑΣ. Αυτή είναι ομάδα. Οι λοιποί απλά σηκώνουν το χεράκι τους.Ο Δημαρχος;Συγγενής του ανήκει Στη Ν.Δ. Όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΜΠΟΥΛΕ στην Πυληνη κινδυνεύεις.Ο Μουστάκιας για λογαριασμό του προστάτη του ΚΟΤΡΩΝΙΑ σε κατατρόπωσε.Μέχρι και τραπεζοματα που πληρώνουν άλλοι οργανώνει για λογαριασμό του Γίγαντα αρχιψευταρου ΚΟΤΡΩΝΙΑ. Και εμφανίζεται ο ΚΟΤΡΩΝΙΆΣ συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο. Ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ρε ξεφτυλισμενε Λουκοπουλε μέχρι και τσατσά στα λαμόγια γίνεσαι? Ρε άθλιε την υστεροφημία που διακαώς έψαχνες την κατέκτησες. Δεν θα σε θυμάται κανένας ή θα σε μολογανε μόνο σε περιόδους έκπτωσης και καταρακωσης των θεσμών. Ντροπή σου γελοιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Γεγονός. Έβλεπα δημοτικό συμβούλιο με φίλο μου παραθεριστη από Νέα Υόρκη. Μετά από ώρα μου λέει ο αθεοφοβος.
    Αυτός δίπλα στον Κοτρωνια γιατί κάθεται εκεί, κλητήρας είναι?
    Έμεινα άγαλμα, τί να του πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να του πεις κάτσε σε λίγο θα μας πει κανα γεροντικο ρητό να γελάσουμε.

      Διαγραφή
  105. Quiz: Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα συμμετέχουν:
    Οι ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής, οι επόπτες, ο προπονητής, ο παρατηρητής. Ποιά θέση ταιριάζει στο Λουκοπουλο?
    Όποιος μαντέψει σωστά κερδίζει συλλογή από ρητά δια χειρός του ιδίου Λουκοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραυματιοφορέας

      Διαγραφή
    2. Το παιδί που μαζεύει τις μπάλες

      Διαγραφή
  106. λαλιστατοι οι σχολιαστες αλλα για τον νεο ΓΓ Κονιδα μοκο.γιατι κυριοι σχολιαστες,δεν ειναι αξια σχολιασμου η επιλογη για ΓΓ?αν τοποθετηθει ο κονιδας δεν αλλαζει το πολιτικο σκηνικο?δεν αλλαζουν οι συμμαχιες?δεν αλλαζουν οι ισορροπιες μεσα στη ΝΔ?δεν αδυνατιζει η υποψηφιοτητα της ΝΔ στις δημοτικες εκλογες και δυναμωνει η υποψηφιοτητα του συριζα?αδυνατιζει ο παπαθανασης(ο χ παπαθανασης) και δυναμωνει ο καρακωστας?ετσι δε λεει η λογικη?ετσι λεει, αλλα αυτη ειναι η ευκολη αναγνωση.γιατι υπαρχει και η αντιθετη, η πιο δυσκολη.αυτη που λεει πως η τοποθετηση κονιδα στη τελικη θα βλαψει την ενωτικη πρωτοβουλια.ειναι τοσο ξοφθαλμη η αλλαξοκωλια που μονο απαξιωση θα φερει.ο καρακωστας θα χρεωθει υπογειες πολιτικες συναλλαγες κι ο κονιδας απολιτικες συμφεροντολογικες συμπεριφορες.αλλα μια και μπηκα στο κοπο να σχολιασω,ας πω κι εγω την γνωμη μου.απο ολη τη "φασαρια" αυτος που θα χασει θα ειναι ο καρακωστας που δε φαινεται να καταλαβαινει τι παιζει στη πολη.ο καρακωστας καιρο τωρα εχει χρεωθει κατι που χτυπαει πολυ ασχημα.ειναι ανθρωπος του παρασκηνιου.ο ανθρωπος που κινει κρυφα τα νηματα.ο ανθρωπος που πισω απο τις κουρτινες κανονιζει τα παντα.αυτο στην αρχη σου δινει την αισθηση της παντοδυναμιας αλλα στο τελος σε φθειρει.οι ρολοι στο ημιφως δεν ειναι ποτε πολιτικα παρασημα.μια ματια στην ιστορια τοπικη και γενικη αρκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά εκτιμώ ότι δεν χρήζουν σχολιασμού τέτοιες ενέργειες που περιέχουν πονηρία και αργομισθία. Ο Καρακωκος επηρεασμένος από τον βοοειδεμπορο έχει πιστέψει ότι όλοι είναι βοοειδή. Ο Κονιδας θα του φεξει ένα δυχιλιαρο για δύο χρονακια. Μέχρι εκεί. Ο Κονιδας μετά θα βγεί στη σύνταξη και ο Καρακωκος έχει συνάντηση με τον κύριο ωμ. Απλά. Μακάρι να ήμουνα Κονιδας, τον ζηλεύω με την καλή έννοια.

      Διαγραφή
    2. Ο καρακωκος νομίζει ότι ανακαλύπτει την Αμερική. Δεκαπέντε χρόνια φοιτητής ούτε τα βασικά δεν έμαθε. Τώρα κάθεται πάλι στο θρανίο και κανει μεταπτυχιακο στον βοοειδεμπορο. Θα πάρει τον ίδιο τίτλο με τους συμμαθητές του.

      Διαγραφή
  107. αναλυετε λανθασμενα τη κατασταση κυριε 1,28.αν προκειται για μια απλη αργομισθια,τοτε ο επομενος ΓΓ ΔΕΝ θα ειναι ο κονιδας.να ειστε σιγουρος γιαυτο.ο καρακωστας πολιτικα ειναι αρκετα κυνικος για να επιδοδοθει σε ρουσφετια χωρις ανταποδοση.ο καρακωστας πονταρει στη διασπαση της ΝΔ που το 19 θα ειναι πανισχυρη.κανει δηλαδη οτι κανει κι ο τσιπρας με τον κοπριτη της ραφηνας.αλλωστε μονον ετσι μπορει να επανεκλεγει το σχημα της ενωτικης(να κανει νεο σχημα ειναι αδυνατο).ουτε ασφαλως παιζει η περιπτωση τηρησης καποιας προεκλογικης συμφωνιας το 14.αν ειχε προσυμφωνηθει οτιδηποτε δεν θα ηταν μονο για τα δυο τελευταια χρονια.θα ηταν για περισσοτερα.στοιχειωδες κυριε "γουωτσον".ο κονιδας θα παρει τη θεση και παρασκηνιακα θα επηρεασει υπερ της ενωτικης.αυτο ειναι και το πιθανοτερο να συμβει.αν δεν παιζει τετοιο σεναριο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ γγ θα εκλεγει καποιος αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πολιτική οι προθέσεις και το αναμενόμενο αποτέλεσμα απέχουν όσο ο Καρακωκος από την ωμή πραγματικότητα.
      Επαναλαμβανόμενος χορός της μαϊμού δεν συγκινεί κανένα.

      Διαγραφή
    2. Ο Καρακωκος πολιτικά βρίσκεται σε αδιέξοδο και ο κύριος Ωμ είναι μονόδρομος.
      Του βγήκε τη μία. Τώρα οποιαδήποτε επιλογή του οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα, το παραπάνω.

      Διαγραφή
  108. Γ.Γραμματέας θα προσληφθεί κτηνίατρος λόγω του σοβαρού προβλήματος των βοοειδών στα ορεινά και λογω της μετακίνησής των στα πεδινά μιας ομάδος βοειδων.Παράλληλα θα ενεργοποιηθεί ο Μπογιάς με νέα ανάθεση με επικεφαλής τον Κοφινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρακωκος παίζει τα ρέστα του στο μεταπτυχιακό με τον βοοειδεμπορο. Έχει και το βοηθό του που θαυμάζει τον βοοειδεμπορο και προσπαθεί να μυηθεί την τέχνη.

      Διαγραφή
  109. α)η πολιτικη δεν ειναι τοσο "ανεξελεγκτη" οσο φανταζεστε.β)η πολιτικη "δρομολογειται"γ)η "δρομολογηση" βοηθαει στη συγκλιση προθεσης και επιδιωκομενου αποτελεσματος.δ)η πολιτικη δεν ειναι αθωα. εμπεριεχει τακτικισμους και ποτε δεν σχεδιαζεται με συναισθηματικους ορους.

    Για να το κλεισουμε και δεν θα επανελθω: το 2010 επαιζε η θεση του συμπαραστατη του δημοτη.ο μπουλες εκανε την προταση του. η κινηση πολιτων τη δικη της.ο μπουλες προτεινε δικηγορο της αθηνας.ο καρακωστας τον προεδρο του εργατικου κεντρου και οχι την "κολωνα" της κινησης πολιτων που αυτοπροταθηκε.καταλαβατε τι εννοω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ρε λινατσες κάντε και καμιά βουτιά. Όλα τα βοοειδή τα βλέπω να ανασαίνουν με ανοιχτό στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τα ορεινα και πεδινά βοοειδή βόσκουν αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ο κ. Κλόκος με την ατάκα του περί βοοειδών , έγραψε ιστορία.Συνοδευτικέςλέξεις: μουγγάνισμα-τσιπρίσια-πάχυνσης-σταβλισμένα- φουσκί-ελευθέρας-κυλότο-μοσχαροκεφαλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Τα ελευθέρας βοσκής(ορεινα)συμπράττουν με τα σταβλισμενα (πεδινά ) και απολαμβάνουν τις τροφές Αβέρτα . (Έσοδα των Ναυπακτιων).Αρχηγός ορεινών ο Πρόεδρος (βοηθοί του Μουστακιας και Ταχυδρόμος ) .Αρχηγός πεδινων ο Χημικος (βοηθοί τσόντα ΣΙΑΜ.ΣΑΛΑΜ.ΣΥΨ.).Καλή παχυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Τα βοοειδή ψάχνουν λιβάδι να βοσκήσουν. Κύριε Κλοκο μήπως η πόλη που εσύ υπερασπίζεσαι αποτελεί τέλειο καταφύγιο για βοσκή και σταυλισμα? Μήπως και εσύ με τις κατά καιρούς ενέργειες σου συνεβαλες σε αυτό?
    Πρώτα αυτοκριτική και μετά κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κλόκος φίλε έγραψε ολόκληρο βιβλίο κάνοντας αυτοκριτική και εν πάσει περιπτώσει πλήρωσε το τότε λάθος του και αποχώρησε απ' τα δρώμενα. Άλλοι δεν έχουν κάνει αυτοκριτική και παραμένουν απτόητοι στο προσκήνιο. Εν τέλει πότε θα λιώσει αυτή η καραμέλα που ανωνύμως και μόνον ανωνύμως αναπαράγεται;
      Ιουλιανός

      Διαγραφή
    2. Τι ασχολείσθε τώρα με το τι έκανε ο Κλόκος κάποτε. Για την ιστορία τότε μεταξύ των βοοειδών των ανατολικών διαμερισμάτων του Νταουσάνη(Σκάλας, Νεοκάστρου κλπ) και των βοοειδών δυτικά του Κονίδα (Αφροξυλιά, Μαμουλάδα κλπ) έστω και με άκομψο τρόπο επέλεξε τα ανατολικά βοοειδή, με άλλα λόγια ήταν μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Αυτά λένε όσοι έζησαν τότε τα γεγονότα.

      Διαγραφή
  115. Είμαι ετεροδημοτης σε διακοπές. Τί ακούω, τί διαβάζω....
    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί....
    Ανοχύρωτη πόλη....
    Αυτά τα συναισθήματα με κυριεύουν.
    Βλέπω κάποιον καβάλα σε ένα μηχανάκι να κρύβεται σε ένα καφενείο και να τσιπουρωνεται σχεδόν κάθε μέρα με κάποιους άλλους. Μου λένε ότι αυτός είναι ο δήμαρχος.
    Εντάξει ελήφθη δεν χρειάζονται άλλες πληροφορίες over!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Πώς το χει δει ο τύπος. Δεν ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Σύσκεψη ορεινών και πεδινων βοοειδών. Το πεδινο αρχιβοοειδες ανακοινώνει τον νέο Γ.Γραμματέα του Δήμου. Εκατέρωθεν μουγκρισματα για λόγους δήθεν αντίδρασης. Τελικά σηκώνουν την ουρά και η σύσκεψη λήγει. Συμφωνούν δημοκρατικά άπαντα τα βοοειδή. Στη συνέχεια γίνεται ανακοίνωση στα μικρά βοοειδή που δέχονται την απόφαση με μογκριτα ευχαρίστησης. Το πεδινο δαμαλι επέβαλε την απόφασή του.14 χεράκια χτυπούν παλαμάκια. Επιβράβευση. Από μισό κιλό αραβοσιτο έκαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΣΥΨΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ.Αυτοί αποφασίζουν και οι λοιποί εκτελούν. ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ σκύβεις πολύ. Δεν σου πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Κάνει τα πάντα ο Ιταλός να παραμείνει στο τιμόνι των αποβλήτων γιαυτό έξω λέει αυτά που λέει και την ώρα των αποφάσεων σηκώνει το χεράκι για να μην τον διώξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Σαλαμουρα τη φοβασε σε εχουν στο χέρι μαζί τα φαγατεεε εε

    ΑπάντησηΔιαγραφή