Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Κοτσανάς – Φράγκος: σημειώσατε Χ



Οι ομαδούλες που παίζουν στον δήμο προσφέρουν θέαμα στην εξέδρα.
Στον αγωνιστικό χώρο αυτή τη φορά η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε που φαινομενικά ένωσε τις ομαδούλες κάτω από το μαρκάρισμα και των παικτών της αντιπολίτευσης και τις ιαχές της εξέδρας για χαμηλότερο εισιτήριο.
Στη διάρκεια του αγώνα ο Κοτσανάς είχε εμφανές προβάδισμα και δέχτηκε το χειροκρότημα της εξέδρας.
Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όλα ανετράπησαν.
Ο προπονητής της ομάδας Καρακώστας με αναπάντεχη αλλαγή έβαλε στο ματς την Κωστία η οποία με σέντρα στον Αντώνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1.
Ο τερματοφύλακας Λουκόπουλος δεν καταλαβαίνει πως τρώει τα ΓΚΟΛ!!!!
Η συνέχεια;;;
Ένας Καρακώστας ξέρει…

257 σχόλια:

  1. Ισχυρίζεσαι ότι ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ κάνει γενικό κουμάντο. Αυτό είναι ασύστολο ψέμα. Δήμαρχος άνευ χαρτοφυλακίου είναι ο μαθηματικός. Υπασπιστης του Κοτρωνιά ο μαθηματικός. Τελικά προσπαθεί να γίνεται καθημερινά φερέφωνο των Αντιδημάρχων.Το πετυχαίνει απόλυτα.Γεια σου ρε ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδειάζει τον Ράπτη ο δήμαρχος! Τι πρωτοσέλιδο Εμπρός είναι αυτό;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ Ο ΜΠΛΙΑΦΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΡΆΠΤΗΣ προσέφερε και άφησε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές αμισθος.Πρόκειται για τίμιο Ναυπακτιο και η ομάδα του μεγάλου Πολιτικού Λουκοπουλου τους τίμιους τους απομακρύνει ως φαίνεται. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ είσαι αφιλος εμπαθής και όψιμος νάνος στην Τ.Α.Η λέξη ντροπή σου είναι άγνωστη. Ένα πολιτικό υποχείριο του κωλοτούμπα ανιψιού σου Καρακωστα,Κοτρωνια,Σιαμαντα,Συψα,Σαλαμουρα εισαι.Ευτυχως που επιβάλλεσαι στους Κονιδα,Μουστάκια και λοιπούς που στο τέλος θα πληρώσουν με την απαξίωση της κοινωνίας. Αλλά την ξεφτίλα την "προσπερνάς και προχωράς ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ ξεχνάς ότι ο Ράπτης είναι γηγενής Ναύπακτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΙΟς ειναι γηγενής να το δηλώσει εδω, να ξέρουμε τι θα ψηφισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος δεν είναι λαμογιο δεν έχει θέση σε αυτή τη δημοτική αρχή. Κοιτάξτε έναν έναν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καραγκιοζοπαιχτες.....λαμογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βλεπω 5 ανεξαρτητους στο πανελ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στη μία εφημερίδα βλέπω την αποπομπή του Ραπτη, στην άλλη τη λαμογια του Συψα.
    Δήμαρχε θα μας τρελάνεις? Τελικά σου αρέσουν οι ανωμαλίες μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΡΥΣ ΑΧΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
    ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΧΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΚΩΣΤΙΑ!

    Ο ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!

    Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠ ΤΟ ΦΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ
    ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΟΙΡΙΝΟ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ!

    Ο ΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΡΑΠΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ
    ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΕΙ!

    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΜΟ Ο ΣΥΨΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
    ΣΑ ΓΑΤΟΣ ΓΕΝΑΡΙΑΤΙΚΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καρακωκος έγραψε ότι ο θείος του αρέσει το αραλικι στο μέγαρο Κοζωνη και όλη η Ναυπακτία υπέστη Πάρκινσον από το τρέμουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μια απορία: αυτός ο Λουκόπουλος είναι βλάκας ή προσποιείται το βλάκα. Ζητάω τη βοήθεια του κοινού.
      Διώχνει το Ραπτη που αμισθί προσέφερε έργο και αναβαθμίζει το Συψα σε διαχειριστή των οικονομικών του Δήμου. Ρε Καρακωκο πας καλά?

      Διαγραφή
  13. Δήμαρχο ψήφισε η Ναυπακτία τον ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ.Φέρει την κύρια ευθύνη για τα του Δήμου. Γνωρίζει πολύ καλά το τι γίνεται και γιατί.Τον χορεύουν οι Αντιδήμαρχοι γιατί σίγουρα ξέρουν τις προϋποθέσεις του, τις διαθέσεις του, τις προτιμήσεις του,στο τι αποβλέπει και πως.Στηρίζεται στους ΚΟΤΡ.ΚΑΡΑΚ.ΣΙΑΜ.αποκλειστικά με εντεταλμένο τον ΣΥΨ.Επί των δημοσίων σχέσεων ο ΣΑΛ. Διαιτητής με αυξημένες αρμοδιότητες ο ΛΟΥΚ. Και όλα υπο νομική Περιφερειακή
    Προστασία. Μορφωμένα σχέδια. Τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι γυρεύειη Μαριώ στο παζάρι........
    Πήγε και η Ζαμπαρα στο Μεγάλο Περιφεριακό Κίτρινο Κανάλι για να μας πει τι;
    Να νομιμοποιήσει τις αρλούμπες και τις παπαριές του Σχοινά και του φωστήρα της δημοσιογραφίας από τη Πάτρα και του δικού μας άνεργου μηχανικού Μπέκου (γιατί δημοσιογράφος δεν είναι).
    Ρε αλλάξτε ρότα, δε κάνουν έτσι αντιπολίτευση Μαριώ, να κολάμε κάθε φορά στο βρακί του κάθε ξεβράκωτου που βαράει το Λουκόπουλο.
    Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι λες αλλά αποτελεί εδραιωμένη πεποίθηση στον κόσμο ότι γίνονται αρπαχτες από Συψα, Σαμαντα κυρίως και κουκουνα, Κοτρωνια, μουστάκια δευτερευόντως. Υπάρχει Α και Β κατηγορία ανάλογα και με τις ικανότητες στο επάγγελμα. Για το Δήμαρχο το κεντρικό ερώτημα παραμένει: Συμμέτοχος ή βλαξ?

      Διαγραφή
  15. Βλαξ δεν είναι ο Δήμαρχος. Μαθηματικός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι διαζευκτικο. Συμμέτοχος και βλαξ.

      Διαγραφή
    2. ΒΛΑΞ δεν είνα.Συνεργάζεται απόλυτα με τα "λαμόγια " όπως αντιδημαρχος ειπε δημοσια, έχοντας πλήρη γνώση το τι πράττει και τι εξυπηρετούν οι ενέργειές του.Το τίμιο Ράπτη και Σμπουκη τους εστεισε στον τοίχο. Οι ηθικοί θεωρούνται ξεπερασμενοι στην ομάδα του.Και όταν λέμε ομάδα εννοούμε (ανιψιό, γιατρό,αεροπόρο,γυμναστή, μουστακια και ολίγον ΧΥΤΑ).
      Υ.Γ .Ο Δήμαρχος δεν παίζει τερματοφύλακας 1ος Διαιτητής παίζει.

      Διαγραφή
    3. και ποιος ειπε οτι ολοι οι μαθηματικοι ειναι εξυπνοι; υπαρχουν και εξαιρεσεις, βλεπε Τακης

      Διαγραφή
  16. Δήμαρχε όπου βρεθείς μετράς τις μέρες που απομένουν και λες επίσης ότι έμπλεξες χωρίς να το καταλάβεις. Τώρα βλέπω ότι ο καρακωκος σε βάζει πάλι υποψήφιο. Τί ισχύει. Αυτά που λες εσύ ή αυτά που γράφει ο καρακωκος. Λίγο σεβασμό εκτός και μας βλέπεις για σχολιαρόπαιδα που λες αστειακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ στο παρελθόν δεν εκπροσωπήθηκε ο δημαρχιακος θεσμός από έναν τόσο εκτός τόπου και χρονου αχυρανθρωπο. Μας προσβάλλει όλους ανεξαιρέτως.

      Διαγραφή
    2. Ερώτημα: Ο δήμαρχος διάβασε τη συνέντευξη που επ ονόματι του έγραψε ο καρακωκος? Πάντως κάποιους συμβούλους του που ρώτησα δεν τη γνωριζαν και πολύ περισσότερο το θέμα του Ράπτη. Δεν μιλάνε όμως γιατί ο Καρακωκος μεριμνά για αυτούς. Τους χαττζηλικωνει όλους με ξένα κόλλυβα βέβαια. Μάγκες αφήστε τα πονηρά ότι δήθεν εγώ δεν ξέρω, δεν με ενημερώνουν και άλλα κουτοπόνηρα. Όλοι μασουλατε και γι αυτό δεν αντιδρατε. Να είστε σίγουροι ότι σας πήρανε χαμπάρι και δεν θα γλιτώσει κανένας το φτύσιμο. Μερικοι πιστεύουν ότι λέγοντας ότι τα λαμόγια είναι ο Συψας με τη νόστος και ο Σαμαντας με την αναπτυξιακή θα περάσουν πέρα καθαροί. Το φτύσιμο θα είναι ομαδικό και δεν θα γλιτώσει κανένας.

      Διαγραφή
  17. ΤΟ 2006 ολοι ελεγαν κονιδας αλλα δημαρχος εκλεχτηκε ο παπαθανασης.... ΤΟ 2010 ολοι ελεγαν παπαθανασης αλλα κερδισε το αουτσαιντερ μπουλες....ΤΟ 2014 3-4 μηνες πριν τις εκλογες ο μπουλες ηταν το φαβορι αλλα στο τελος κερδισε ο τακης.... ΤΟ 2019 η ιστορια θα επαναληφθει....Ο τακης θα χασει απο καποιον που για την ωρα δεν ειναι αναμενομενος.... Οτι ακριβως συμβαινει μεταπολιτευτικα στη πολη.... Πλην του ρεππα κανενας δημαρχος δε καταφερε να επανεκλεγει και συνηθως κερδιζαν τα αουτσαιντερ....πανταζης..κοσανδιανος...νταουσανης...παπαθανασης....μπουλες... τακης. ΜΕ την ευκαιρια να κανουμε και μια προβλεψη! ΑΝ δε σκασει μυτη καποιος εντελως αναπαντεχος το μεγαλο φαβορι θα ειναι ο μπουλες!!!! ΕΧΕΙ μια ομαδα πιστη και ενημερωμενη και ο ιδιος εχει διορθωσει αρκετα την εικονα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΟΣΜΟ , ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ! ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

      Διαγραφή
  18. ΔΕΝ προκυπτει πως ο μπουλες θα κανει πισω....ΟΜΑΔΑ εχει....ΟΠΑΔΟΥΣ εχει....ΓΙΑΤΡΟΣ δεν υπαρχει...ΣΥΝΟΧΗ στο μπουλεικο υπαρχει....ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο ενωτικισταν υπαρχει (δεν δηλωνεις ΔΥΟ χρονια πριν τις εκλογες ΠΑΡΩΝ)...ΜΟΝΟ οταν προσπαθεις να κρατησεις την ομαδα που διαλυτικοφερνει...ΠΟΙΟΙ αλλοι μενουν? Ο γουλας δεν μπορει...Ο παπαθανασης δεν μπορει...Ο τσουκαλας μπορει καλυτερα απ οτι πιστευουν οτι μπορει....ΑΛΛΑ ως εκει...ΓΙΑ δημαρχος δεν μπορει...ΜΠΟΡΕΙ ο αναπαντεχος αγνωστος Χ...που λεγαμε στο αλλο σχολιο...ΑΝ βεβαια εμφανιστει...ΛΕΜΕ οτι ΜΠΟΡΕΙ κι ο μπουλες....ΚΑΝΕΝΑ στοιχημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επαγγελματίας της πόλης που δουλεύουν για λογαριασμό του μεθοδικά και αθόρυβα τουλάχιστον τρία στελέχη της τώρα Δημοτικής αρχής. Το μπαμ είναι πολύ κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό ο καρακωστας. Γιαυτό βγήκε και η συνέντευξη τώρα.

      Διαγραφή
  20. Η Δημοτική Αρχή έχει ως θετικά :
    1. Ενώ δεν έχει στη διάθεσή της τα χρηματικά ποσά του παρελθόντος έχει κάνει σημαντικό έργο που είναι μετρήσιμο.
    2. Διαθέτει κάποιους Αντιδημάρχους με δυνατότητες και ο καθένας ξεχωριστά από αυτούς έχει κάνει σημαντικό έργο.
    3 Είναι σαν ομάδα με κορυφαίο το Δήμαρχο προσεγγίσιμοι στους πολίτες.
    Τα μειονεκτήματα είναι:
    1. Ο Δήμαρχος δεν έχει δυνατότητες ως πολιτικός να επιβάλλει την τελική άποψη και να εξασφαλίσει την ομοιογενή εικόνα της παράταξης προς τα έξω.
    2. Ο Δήμαρχος επηρεάζεται κυρίως από άτομα που δεν έχουν ικανότητες και δεν είναι αποδεκτά από την κοινωνική πλειοψηφία.
    3. Οι Αντιδήμαρχοι μεταξύ τους έχουν προσωπικές αντιπάθειες που κυριαρχούν έναντι του συμφέροντος της παράταξης.
    4. Οι Αντιδήμαρχοι δεν έχουν τον πολιτικό πολιτισμό που απαιτείται.
    5. Οι Αντιδήμαρχοι έχουν βάλει στο περιθώριο άτομα που υποστήριξαν την παράταξη και έχουν κοινωνική δύναμη.
    6. Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι δεν οργάνωσαν σωστά το Δήμο και ως προς τους Ειδικούς Συνεργάτες και ως προς τους Υπαλλήλους.
    7. Κάποιοι Αντιδήμαρχοι έδωσαν τροφή σε κουτσομπολιά με την συμπεριφορά τους και η κοινωνία τους έχει απαξιώσει.
    «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ»


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία αρκετά σοβαρή προσέγγιση χωρίς πάθος. Μπράβο Αυτό που διάβασα για το Ράπτη τι είναι. Τί έκανε.

      Διαγραφή
    2. Ο Ράπτης ήθελε παντα να έχει ηγετικό προφιλ. Ως Αντιδήμαρχος δεν δούλεψε στον τομέα του, παρά μόνο επιλεκτικά σε κάποια θέματα , όμως στα οικονομικά ήταν καθαρός. Έκανε ενέργειες αψυχολόγητες , έβγαλε κάποια κακώς κείμενα στο συμβούλιο αλλά τα άφησε στη μέση και επειδή τον συμβούλεψαν κάποιοι που ήταν άσχετοι ή δεν ειχαν καλές προθέσεις, να διαχωρίσει τη θέση του από την Δημοτική Αρχή, αυτός έδωσε την ευκαιρία στον Καρακώστα να τον καρατομήσει. Ενώ είχε τη φήμη του πανούργου και αδίστακτου αποδείχτηκε ότι τον «τελείωσαν» οι πιο «φύρες» της Δημοτικής Αρχής. Οι συνεργάτες του στη Δημοτική αρχή δεν ήταν εντάξει απέναντί του και ο Δήμαρχος ταυτίστηκε με τους εχθρούς του.
      Ποτέ δεν ξέρεις στην πολιτική, αλλά έχει κάψει το χαρτί του.

      Διαγραφή
    3. Τί μέλλει γενέσθαι?

      Διαγραφή
    4. Δύο ειναι οι κύριοι παράγοντες που θα καθορίσουν τα πράγματα: Το αποτέλεσμα των διεργασιών στη Νέα Δημοκρατία (σε ότι αφορά την εξεύρεση προσώπου που θα ενώνει) και ο νέος εκλογικός νόμος για την Τ.Α. Η παράταξη του Δημάρχου θα διασπασθεί σίγουρα και οι παλιοί Δήμαρχοι δεν θα έχουν καμια τύχη.
      ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  21. http://www.nafpaktosvoice.com/2017/06/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένας άνθρωπος που δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας καθίσταται επικίνδυνος. Αυτό είναι ο Λουκόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος εκτίμηση.Έχει πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας ο Δήμαρχος. Απλά έχει διαφορετικό σκεπτικό και άλλους προσανατολισμούς. Δυστυχώς έπεσε, εν γνώση του, θύμα τεσσάρων αντιδημάρχων (ΚΟΤΡ.ΣΙΑΜ.ΚΑΡΑΚ.ΣΥΨ.)

      Διαγραφή
  23. Όπως ο βλάκας που πιστεύει ότι είναι έξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στα καλά καθούμενα ο Καρακωκος γράφει δύο τρείς σελίδες διθυράμβους για το θείο και διαγράφει και το Ράπτη. Ρε περιθωρειακε νομίζεις ότι ο κόσμος είναι σχολιαρόπαιδα να τους λες αστειακια για εξωγήινους. Το τερματισες ρε γελοιε. Εκτός από τα λαμόγια που αδειάζουν τα ταμεία του δήμου δεν υπάρχει κανένας να σε ακούει. Κάνεις το δήμαρχο ρε κομπλεξικε και δεν σέβεσαι τίποτα. Θα το καταλάβεις όταν δεν θα προλαβαίνεις να σκουπίζεις το φτύσιμο που θα φας.
    Τώρα αυτοί που διαφοροποιούνται δηθεν από τους δικούς σου αλλά συνεχίζουν να υιοθετούν όλα αυτά θα φάνε και αυτοί το φτύσιμο που τους αναλογεί γιατί σιωπούν στο πλιάτσικο μόνο και μόνο για να γλείφουν το κοκαλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αποκλειστικά υπεύθυνος της όλης κατάστασης είναι ο εντιμοτατος κος Δημαρχος και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αμφιβάλλω αν το γεροντακι διαβάζει τις αρλουμπες του ανηψιού. Εκείνο που τον ενδιαφέρει μόνο είναι το επιχειρείν με το Συψα για να ρεφαρει τα λεφτά που μοίρασε στα λαμόγια τους ερεινους για να φωτογραφίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έτρεξε αμέσως ο αργομισθος στο δήμο του nafpaktianews να φτειαξει την εικόνα του εργοδότη του Συψα με αποκλειστική συνέντευξη. Δεν ξέρω τι τον ρωτάει σιγά μη καθίσω να με δουλεύει το αρχιλαμογιο. Πιστεύω να τον ρώτησε πάντως για την αρπαχτη που έκανε και γράφει η εφημερίδα Ναυπακτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο σημερινός Δήμαρχος κατάφερε να είναι πίσω από το Παπαθαναση και πολύ πολύ πίσω από τον Μπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σίψας 16 είμασταν 16 είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε σεις μπορεί να μου πει κανένας γιατί διώξανε τον Ράφτη. Ή δεν τον διώξανε τελικά
    Τί έκανε. Στο καφενείο προηγουμένως έλεγαν ότι δεν είναι λαμόγιο και δεν έπαιρνε ούτε μισθό. Τότε γιατί δεν είναι ικανός. Μα εμείς που τον ψηφίσαμε πιστεύουμε ότι είναι ικανός. Να μας πουν λοιπόν γιατί. Όσο δε μιλανε είναι χειρότερα. Λένε ότι εκείνο το τομάρι ο ανηψιός τα κάνει όλα γιατί είναι κομπλεξικος και Ράφτης ξεχώριζε για τις ικανότητες που έχει
    Αν είναι έτσι Δήμαρχε δεν πας καλά.Κανε πέρα τον ανηψιο ή τράβα σπίτι σου.Δεν βλέπω καλά μελλούμενα και βλέπω αυτοί που σεστηριξαμ τώρα να μιλανεε λόγια ασκημα για σένα. Πράματα που δεν είχες δώσει δικαιώματα
    Εκτός και αποφάσισες στα εβδομήντα σου ναδιαλυσεις ότι εκτισες και να φκιαξεις ίδια ταυτότητα με τα λαμόγια. Τί να πω. Πέφτω από τα σύννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε σεις ο άνεργος μηχανικός και φερέφωνο της Μαρίας απαιτούσε χρήματα από τη νόστος πέρυσι Αλλά δεν του έκαναν το χατήρι.το ίδιο και ο όμιλος.Κατά τ Αλλά προβάλουν τη Ναυπακτία....δώστε σανοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το λες εσύ έτσι χωρίς στοιχεία. Σύμβουλοι της δημοτικής αρχής βγαίνουν έξω και λένε ότι συψας και Σαμαντας έκαναν αρπαχτη με τη νόστος και τις παράγκες. Και επειδή ο αρχηγός λένε ότι δεν είναι βλακας αλλά πουλάει δήθεν ότι είναι ανηξερος αφήνουν και γι αυτόν συμμετοχή στην αρπαχτη. Έδωσε τέτοια μάχη που ακόμα και τον Τσίπρα κάλεσε να συμβάλει και αυτος έμεινε άναυδος.

      Διαγραφή
  32. Ο Τάκης θα είναι πάλι υποψηφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουστάρω. Θα είμαι ενεργός. Έχει να πέσει γελιο. Θέλω να δω τον πάτο και αν υπάρχει τελικά ή είναι και αυτό ενα μυθευμα. Θέλω να ζήσω το δέος του κόσμου για το γεροντακι, για τον Συψα, για τον Κοτρωνια, για τον μουστακια. Ανυπομονώ την ώρα του καραγκιοζ μπερντέ.

      Διαγραφή
  33. Όσο και να βρίζετε ο καρακώ κερδάει. Όλες τις μάχες.Όλους του αντιπάλους.Πέρασε κι όλα τα νομοσχέδια που θέλησε.Πήρε κι όσες πιστώσεις ζήτησε.Είναι ο σαρβάηβορ.Κάνει παιχνίδι μόνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν πάει ετσ το πράμα βλέπω Καρακώστας δεύτερη θητεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Karakokos survivor. Όλο πάει σπίτι του κι όλο εδώ είναι. Δώδεκα χρόνια τώρα.Χωρίς φράγκα και πολιτικές πλάτες κάνει μεγάλο παιχνίδι. Άξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αφήστε τον ΚΑΡΑΚ.Δεν μασάει με τέτοια. Του αρέσουν αυτά.Το πρόβλημα είναι αλλού. Υπάρχει Δήμαρχος ναι ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπάρχει...υπήρχε θα υπαρχει.Αλλά δεν λέω ποιος ...kinder έκπληξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Τακης παρεα με ΚοτρωνιαΚουκουναΜουστακιαΚαρακωκο δε χανει με τιποτα. Οι ορεινοι εχουν 1200κοτ+600κουκ+500μουστακ=2300 ψηαφαλακια.Προσθεστε σε αυτα και μια χιλιαρα του Καρακωκου(βλεπε αναθεσεις) και εφτασαν τα 3300. 15% απο χερι. Πως να χασει η ομαδα αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την προηγούμενη την πρώτη Κυριακή πήραν 33% και ήσαν όλοι αυτοί και κάποιοι άλλοι που αποτελούσαν και τη βιτρίνα του συνδυασμού. Η βιτρίνα τώρα θα είναι απέναντι και αυτοί που λες θα δούμε πόσα απιδια πιάνει ο σάκος τους. Τα νούμερα που λες δεν υπάρχουν είναι στα πλαίσια της αγοραπωλησίας με τους εντός των τειχών. Με το νέο νομοσχέδιο που ψηφίζεται οι εν λόγω έμποροι συνειδήσεων με το....αζημιωτο, θα εξαφανιστούν. Δεν τα μελετάς καλά τα πράγματα φίλε. Και η ζαμπαρα πήρε 1000 ψήφους αλλά τη βλέπεις αμισθη είναι. Τα ορεινά λυκορνια τα τελειώνει ο Σκουρλέτης και ο Καρακωκος θα γυρίσει στο λαγούμι που βρισκόταν πριν.
      Καλό σου ξημέρωμα.

      Διαγραφή
  39. το προηγουμενο αρθρο του blog: ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ 1
    το παρων αρθρο: ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ Χ
    Μετα την συναντηση κωστιας με γεφυρα σημειωσατε 2 και ανατροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. φοβερή συνέντευξη Συψα, πέρασε τα 100.000 like.Όραμα, άποψη , καλό λόγο, νέος , τι άλλο θέλει ο λαός για να τον βγάλει μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΗΤΑΝ καλυτερη η συνέντευξη του Γιάννη απο του Τάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 16 ειμασταν 16 ειμαστε δηλωσε ο Συψας στο nafpaktianews.Ο Ραπτης τι λεει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. έκανε μπάμ ότι δεν την ετοίμασε ο καρακοκος τη συνέντευξη αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συψας για δήμαρχος. Ή σαλταρουμε ή βουλιάζουμε. Ο Γιάννης έχει καλλιέργεια. Τέρμα η τεχνική σχολή και το υφιστάμενο χαμηλό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!
      ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο "ΛΥΓΟΥΡΗΣ ΔΕΞΙΟΣ" ΣΥ@@Σ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ "ΧΟΡΤΑΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ! ΤΖΟΝ ΛΟΚ ΚΑΙ ΜΑΡΞ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

      Διαγραφή
  45. Τζον Λοκ???? Απ' τη ΝΔ καμια Ντόρα κανας Μάνος.Στη Ναύπακτο 2-3 οι φιλελευθεροι. Οι υπολοιποι Μάκης Γιακουμάτος & Μανώλης Αργολίδας.Μ' αυτά τα υπόλοιπα κι ο Σύψας. Λαική Δεξιά κι άγιος ο Θεός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Διάβασα στο nafpaktianews ότι ο δήμαρχος διώχνει τον Ράφτη. Μα πώς έτσι στα καλά καθούμενα? Τί έγινε ρε Δημαρχε? Πάς τόσο καλά που έχεις και πλεόνασμα? Την σήμερον ημέρα που η ελευθερία του λόγου αποτελεί κορυφαία κατάκτηση? Ο Ράφτης δεν είπε δημόσια κάτι που να δείχνει ότι διαφοροποιείται από τη δημοτική αρχή. Το μονο που περνάει από το μυαλό μου και όχι μόνο από το δικό μου είναι ότι δεν χωράει στη στρατηγική του Καρακώστα για τις επόμενες εκλογές. Δήμαρχε έξω λένε ότι είσαι αχυρανθρωπος του λωποδυτη και έχεις μπεί για τα καλά στην κουτάλα. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 1.ΛΟΥΚ. διάβασε λίγο το Καλλικράτη. Για να διαγράψεις ΔΗΜ.ΣΥΝΜ.χρειάζεται απόφαση της ομάδος και μάλιστα με πλειοψηφία των 2/3.Εσύ αυταρχικά ενηργησες από μόνο Σου.Μεγάλε εεεεεεεεεεεε.
    2.Εσύ που κάθε μέρα που περνάει σπαζεις και ένα δόντι από την τσατσαρα όπως κάνουν οι φαντάροι δηλώνεις Δημοκρατικά ότι θα είσαι πάλι υποψήφιος. Άκου τις συμβουλές Κοτρωνιά και θα πας καλά.
    3.Πρόσφατα είχες δηλώσει δημόσια ότι αυτό θα το αποφασίσουν τα μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Τώρα τι προέκυψε κα από μόνος σου αποφασίζεις. Άκου αυτούς που πήραν "οδοιπορικά " πριν τις εκλογές και θα σε στείλουν κανονικά.
    4.Κάποιος από τους ΚΑΡΑΚ.ΚΟΤΡ.ΣΙΑΜ.επιθυμούν να σε διαδεχθουν στο θρόνο με "απευθείας ανάθεση " μετά τις εκλογές. Εξ άλλου υπάρχει δεδικασμένο. Η απόφαση δική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε ξεφτυλισμενε αχυρανθρωπε μόνο ο Σαρλώ θα μπορούσε να σε κάνει πρωσομοιωση. Αποτελείς σπάνιο είδος τύπου καρέτα καρέτα. Άντε ξεκουμπησου από μπροστά μας που πουλάς και πολιτικό νταηλικι ηλίθιε. Επειδή συνεβαλα κι εγώ σε αυτή την κατάντια που ζούμε απευθύνομαι στους συναγωνιστές δημοτικούς συμβούλους να απαιτήσουν την απομάκρυνση του αχυρανθρωπου. Κάθε μέρα που περνάει και πιό πολύ προσβάλει την πολιτική αισθητική των δημοτών. Αν δεν το κάνουν η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά και μονο δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν κάνει ο άνθρωπος... Εφόσον έχει ρεφαρει αυτά που χάλασε για να φωτογραφίζεται ας πάει να σκάβει τον κήπο του. Κάποιος κοντά του οφείλει να του το πεί να το κάνει τώρα. Αύριο θα είναι πολύ αργά
    Έχει μπεί σε τροχιά κοινωνικού εξευτελισμού.
    Δεν ξέρει ούτε τα βασικά λειτουργίας του θεσμού που εκπροσωπεί και πέρασαν τρία χρόνια. Δε νογαει το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θυμίζει το μαθητή που έφτασε στην τρίτη δημοτικού και δεν ξέρει την αλφαβήτα.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μη φύγει να πάει να σκαβει και να αφήσει τη μαρμιτα. Δεν είναι δα και τόσο βλάκας.

      Διαγραφή
    3. Ρε σεις σας διαβάζω από Γερμανία
      Τί γίνεται ρε σεις βλέπω πρόοδο. Αφήσατε τον οριλα και παίζετε παιχνιδάκια. Διαγραφές και τα τοιαύτα. Έχω χάσει παραστάσεις. Έρχομαι κάτω θέλω ζωντάνια γουστάρω δράση.

      Διαγραφή
  50. Το πρόβλημα για την ομάδα του Τάκη είναι αλλού.Είναι στην απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ που σύντομα θα εξαερωθεί πολιτικά.Ο καρακώστας που έχει ταυτιστεί με το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τύχη.Ούτε οι πέριξ αυτού.Δήμαρχος θα εκλεγεί είτε ο υποψήφιος της ΝΔ είτε κάποιος ανεξάρτητος.Οπότε μην ανησυχείτε σχολιογράφοι του μπλόγκ.Κρατήστε μόνο ότι το φτύσιμο στη λουμπεναρία Καμμένου Παππά & σια θα είναι τρομερό. Η δημοτική αρχή την επαφή με τους Βαρεμένους & και τα λοιπά σούργελα της κυβερνώσας "αριστεράς" θα την πληρώσει στη κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οδηγούν το Δήμαρχο σε παράδοση και ανάθεση τΟΥ Δημαρχιακού αξιώματος.Τρεις περιμένουν ΚΑΡ.ΣΙΑΜ και ΚΟΤΡ. Άλλωστε ο ΚΟΤΡ μόνο έτσι μπορεί να γίνει Δήμαρχος.Δήμαρχε σε δουλεύει χοντρά. Σε ταπεινώνει μορφωμένα. "Κυπατζιδικα"που λεει και ο Μπουλες.Και τον ήξερες και ρώτησες. Γευσουτον Τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Λουκόπουλος να φύγει τώρα. Δεν έχει άλλο χρόνο. Αν δεν καταλαβαίνει ούτε αυτό είναι άξιος της τύχης του. Μόνο αυτό το φάουλ με το ράφτη που τον έσπρωξαν θα τον ξεφτυλισει. Γιατί απλά δεν θα μπορέσει να τον διαγράψει. Εδώ θα είμαστε.
    Λουκοπουλε αν διαβάζεις εδώ σου λέω ότι αυτοί που σε έσπρωξαν σε αντιπαράθεση με το ράφτη θέλουν να σε ξεφτυλισμενε. Δεν μπορείς να τον διαγραψεις και ο ράφτης τώρα του έδωσες γήπεδο να σε διασύρει καθημερινά
    Δεν θα μπορέσεις να σταθείς


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί να τον διαγράψει και θα φύγει αυτός το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.

      Διαγραφή
  53. Τί είναι αυτό που λες δεν καταλαβαίνω. Ο ράφτης τον διέγραψε ο δήμαρχος τελεία και παύλα. Τον καλεί να δώσει τη θέση του όπως έκανε παλιότερα ο Κοτρωνιάς. Δεν σε καταλαβαίνω το λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάσαι πότε παραιτήθηκε ο Κοτρωνιάς? Δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας. Άρα Ό ισχυρισμός παράδοσης έδρας (όπως εκανε ο Κοτρωνιάς )πέφτει στο κενό.Τον συμβουλεύεται ο ΛΟΥΚ. Και τον ξεφτιλίζει συνέχεια. Λέτε εκτός από τα "αναδρομικά " να τον πληρώνει για τις συμβουλές?

      Διαγραφή
  54. Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥ "ΒΑΡΙΑΜΠΛΗ" ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ! ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για να διαγραφεί κάποιος από τη δημοτική ομάδα απαιτείται:
    Αιτιολογημένη Απόφαση που θα έχει υπερψηφιστει από τα 2/3 της δημοτικής ομάδας.
    Αυτά που γράφει ο Καρακωκος εν ονόματι του άσχετου δημάρχου αφορούν τις μαμάδες όταν ο μπόμπιρας δεν πίνει το γαλατάκι του.
    "Πιες το γαλατάκι και γρήγορα νάνι γιατί θα σου κάνω διαγραφή..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η Ναυπακτια δεν πρεπει να χασει αλλη ευκαιρια...Πιστευω οτι ο κ.Ραπτης μπορει να αντεπεξελθει στις απαιτησεις της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Βάλτε το δήμαρχο να μοιράσει δυο γαιδουριων άχυρο και αν περάσει το τέστ συζητάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι βαλτος και γι αυτό βάζεις δύσκολα προβλήματα...

      Διαγραφή
    2. Βαλτο πρώτα στον Καρακωκο το πρόβλημα που για να πάρει πτυχίο έκανε 15 χρόνια.

      Διαγραφή
  58. που είναι του Βαραμπλή ρε παιδιά; ουτε γκουγκλ. ουτε Μπαπινιώτης τοχει2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΕΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ
      ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  59. Καρακωκο πες αλεύρι ο μπλιαφας σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καρακωκο δώσε στο θείο να δοκιμάσει βερυκοκο για να δεί τι γεύση έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σεις αφήστε το γεροντακι να μετράει τις μέρες του και τον Καρακωκο τη ζαμπαροευτυχια του και ασχοληθείτε με πιό σοβαρά πράγματα μας μπουχτισατε.

      Διαγραφή
  61. Ο ράφτης πρέπει μόνος του να βάλει το θέμα στην ομάδα. Αν χάσει να παραιτηθεί. Αν δεν χάσει να παραιτηθεί ο δήμαρχος. Φυσιολογικά δημοκρατικά πράγματα και μη σύρεται πίσω από τα φάλτσα του περιθωριακού. Το δεν ξέρω δεν κατάλαβα έλειπα γιατί είχα πυρετό που λέει κάθε πονηρός τελείωσαν. Ο καθείς με τις ευθύνες του. Μέχρι πού θα πάει αυτός ο τραγελαφος. Ο δήμος είναι καράβι ακυβέρνητο ή το κυβερνάει κάποιος καπετάνιος μαϊμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Απαντήσεις
    1. Ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα!

      Διαγραφή
    2. Ακαρδε μου λες πως δεν μ αγαπάς και για να σε τιμωρήσω θα πάω να αυτοκτονήσω!

      Διαγραφή
    3. Το δισάκι μου στον ώμο και αποχωρώ και όταν λέω αποχωρώ εννοώ παραμένω.

      Διαγραφή
  63. Ραφτ' εχς ξισκιστει να πουστάρς μηνυματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μπλιαφα εισι κι μι τα δυο πουδαργια οξου !Στα λεει ου καρακωκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ωραιο το στημενο αρθρακι του ανεργου μισθοφοροτ μηχανικου για το παρασκηνιο της συζητησης με τη γεφυρα.Αν και δεν ηταν εκει...εμαθε από τον καραφλα το τι εγινε μεσα κι εστησαν ωραιο αρθρακι κατα του κοτσανα.Για την ψυχή του αντιδημαρχου ομως που δεν υπεκυψε κουβεντα ο ανεργος.....χαλαλι ο μισθος σου ...κερδισες δυο περασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ-ΠΗΓΗ WIKIPEDIA
    μαριονέτα - γαλλική marionnette
    μαριονέτα θηλυκό
    ομοίωμα, συνήθως ανθρώπου, με κινητά μέλη, τα οποία κρέμονται από σπάγκο ή εύκαμπτο σύρμα, για να μπορεί κάποιος να τα κινεί, δίνοντας την εντύπωση ότι κινείται από μόνο του και χρησιμοποιείται στο κουκλοθέατρο.
    συνώνυμα: ανδρείκελο, νευρόσπαστο
    (μεταφορικά-μειωτικά) άτομο το οποίο ενεργεί υπακούοντας σε άλλα άτομα και δεν χρησιμοποιεί τη δική του βούληση
    συνώνυμα: αχυράνθρωπος, υποχείριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς το παρον Καρακω/Τακης κερδανε.Ο Ραπτης στο ΔΣ θα απομονωθει.Οι υπολοιποι δεν εχουν κοτσια για κοντρες.Ο κοτσανας που το παιζει και καλα μαγκας στην υποθεση γεφυρα δειχνει ερασιτεχνισμο θα φαει ηττα και θα κατσει στα αβγα του.Ετσι θα κυλισουν οι επομενοι μηνες.Τα δυσκολα για το διδυμο θα αρχισουν σε περιπτωση που δεν πεσει ουτε το παραδακι για το Ξενια ουτε επιστραφει το διοικητηριο.Ο Καρακω εχει κανει ενα χοντρο επικοινωνιακο λαθος αναλογο του λαθους που εχει κανει ο Τσιπρας με το χρεος.Εχει πονταρει τα ρεστα του πανω στο θεμα Ξενια.Αν δεν του βγει...εχασε.Τελος.Οι προχειρες αναπλασεις στην Αποκαυκου και το λιμανι δε θα του δωσουν ποντους.Ισα ισα θα γινουν μπουμεραγκ και μακροπροθεσμα θα τον ζημιωσουν.Ηδη υπαρχουν εντονες αντιδρασεις απο φορεις της πολης.Επισης θα εχει να αντιμετωπισει πολυ σκληρη αντιπολιτευση απο το Ραπτη.Οψομεθα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανάπλαση οδού Αποκαύκου για όσκαρ!!!!!
    Χωρίς υποδομές και με πεζοδρόμια τα στενά υφιστάμενα, με τις λευκές πλάκες πεζδρομίου, που εναρμονίζονται απόλυτα με την Γιαννιώτικη πέτρα!!!!
    Χάρμα οφθαλμών!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Το σπίτι του ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ που βρίσκεται? Μήπως εκεί κοντά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. quiz΄πόσα είδη πέτρας έχουμε στρώσει στν Ναύπακτο;αυτή πάντως θα μείνει ΄; του΄Καρακώκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ποιός αντιδήμαρχος λέει οτι μένει στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου της Ναυπάκτου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σίγουρα ΣΥΡΙΖΕΟΣ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ....ΞΕΡΟΛΙΘΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. απ τη γιαννώτικη πέτρα στα γιαννώτικα ΚΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Παρέμβαση τώρα Ράπτη. Βαριές πρωτακουστες κατηγορίες για δήμαρχο και αυτός έχει τσιροτο στο στόμα. Δεν θυμάμαι ποτέ δήμαρχο όχι μόνο της Ναυπάκτου να δέχεται σιωπηλός τόσο εξευτελιστικές κουβέντες και αυτός να σιωπά από προφανή αδυναμία.
    Τον λυπάμαι ειλικρινά και ντρέπομαι που πέσαμε τόσο χαμηλά. Ντρέπομαι και για τον ίδιο αφού δεν αντιλαμβάνεται το ρόλο του.
    Δεν υπάρχει παρακάτω τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Στις καρπαζιες ωχριά ακόμα και ο Βέγγος. Χαρά στο κουράγιο του με την προϋπόθεση οτι έχει επίγνωση. Μπορεί τις καρπαζιες να τις συγχέει με τα παλαμάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Ρε καρακωκο άσε το γεροντακι να πάει να σκάβει τον κήπο του θα τον πάρεις στο λαιμό σου. Γιατί κάνεις ότι δεν βλέπεις? Εντάξει φωτογραφήθηκε μας είπε και κάποια ρητά που δεν ξέραμε τι θες τώρα τι ψάχνεις. Απόψε τώρα πες του να αποσυρθεί θα πάρεις το κρίμα στο λαιμό σου. Πως αλλιώς να το πω να το καταλάβεις.

      Διαγραφή
    2. δυο χρονια διαφορα εχει ''το γεροντακι'' απο τον πρωην αι λοιπον να .....

      Διαγραφή
  77. Από άκρου εις άκρον του Δήμου επικρατεί η πεποίθηση ότι δεν υπάρχει Δήμαρχος.
    Απόψε απλά μπήκε η σφραγίδα-υπογραφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κοτσανάς, ο τοπικός Καμμένος.Αρλούμπες όλο στόμφο και αποτέλεσμα μηδέν.Για σκουπίδια καλός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι μπορεί να κάνει περισσότερα ο ΑΝΔΡΈΑΣ.Τον κρατάνε από τη μύτη.

      Διαγραφή
  79. KOYIZ: ΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ... ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτό το μπλογκ χρησιμοποιεί πολλές φορές υπερβατική γλώσσα και συμπεριφορά. Πέραν αυτών όμως βγαίνουν πολιτικά συμπεράσματα με την έννοια ότι εκφράζει σε κάποιο βαθμό το λαϊκό παλμό σε αυτά που συμβαίνουν.
    Είναι γεγονός π.χ. ότι απόψε αποδείχθηκε η σοβαρή έλλειψη δημάρχου. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να αρθρώσει ένα αντίλογο στις πρωτοφανείς κατηγορίες εναντίον του δημοτικού του συμβούλου. Αν είναι δυνατόν!
    Και δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Και ο τελευταίος πολίτης καταλαβαίνει αυτή την αδυναμία. Μέχρι πού θα πάει αυτή η ιστορία.
    Το ερώτημα είναι προφανές. Μπορείς να ανταπικριθεις στο θεσμικό σου ρόλο μένεις. Δεν μπορείς φεύγεις. Το ελάχιστο της προσωπικής εντιμοτητας. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κανένα. Τελεία και παύλα. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι ποτε δυνατον να φταση σε ''αυτο'' το επιπεδο ο δημαρχος Εσυ ομως σα βλακας το θεωρεις αδυναμια τι να σου πει κανεις...

      Διαγραφή
    2. δεν ειναι ποτε δυνατον να φταση σε ''αυτο'' το επιπεδο ο δημαρχος Εσυ ομως σα βλακας το θεωρεις αδυναμια τι να σου πει κανεις...

      Διαγραφή
  81. τι πα να πει υπερβατικη γλωσσα ορε μαγκες??????? ποσα θετε να μας τρελανετε ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο δήμαρχος δεν μπορεί να σταθεί στον θεσμικό του ρόλο. Αυτό δεν είναι αποψινο. Φαίνεται από μακρυά. Ο κόσμος ξεγελάστηκε ή να πούμε ότι είχε μπουχτησει από τα καμώματα της Μαριως και ψήφισε όποιον βρήκε μπροστά του. Ας προσέξουμε την επόμενη φορά μην πάθουμε τα ίδια και πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Απίστευτο! μόλις είδα το βίντεο από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο! Επιτέλους μπράβο στον Κύριο Ράφτη, ένας είπε τα πράγματα με το όνομά τους! Κοιτάξτε τις φάτσες των ΚοτσανοΚουκουναίων! Κύριε Ράφτη φαίνεται ότι είστε ο μόνος εκεί μέσα, που τιμάτε την ψήφο μας και τα παντελόνια που φοράτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Η επόμενη κίνηση Ράφτη να δώσει φάρμακα στον Τάκη για γεροντική άνια. Ολα θα τα δούμε σε αυτό το συμβούλιο γιατί τέτοιες ενώσεις είναι εκρηκτικές και αναμενόμενο το μπαμ. Το μπαμ το πληρώνει ο άμαχος πληθυσμός της Ναυπάκτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μπράβο στον κ.ΡΆΠΤΗ.Με λίγα λόγια έκανε γνωστή στους Ναυπακτιους την πραγματική επικρατούσα κατάσταση στο Δήμο Ναυπακτίας,όχι ότι δεν είναι γνωστή. Τον τιμάει ιδιαίτερα.Σίγουρα δεν άρεσε στο Δήμαρχο και στην ομάδα του.Δεν άρεσε επίσης και σε μια μερίδα πέριξ της πλειοψηφίας. Το ερώτημα όμως είναι ένα.Είπε αλήθειες ο κ.ΡΑΠΤΗΣ? Σίγουρα ναι.Ο Δήμαρχος μετά βεβαιότητος αθέτησε τις υποσχέσεις του προς την Κοινωνία. Έβαλε στο περιθώριο φωνές που αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια την τιμιότητα την ηθική την προσφορά. Τον παρέσυραν τέσσερις. (ΚΟΤΡ.ΚΑΡ.ΣΙΑΜ.ΣΥΨ.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ) Και λιγότερο οι ΣΑΛ.ΦΡΑΓ.ΚΟΤΣ.Οι λοιποί απλά σηκώνουν το χεράκι,γεγονός που αρέσει στον κ.καθηγητή. Η Δημοτική πλειοψηφία πρωτοπωρησε στην αδιαφάνεια την διαπλοκή στον εμπαιγμό της κοινωνίας. Αλλά είχες υποσχεθεί κ.Δήμαρχε με αποτέλεσμα να είσαι ο πρώτος στα ψέματα και στο βόλεμα των δικών σου και ο τελευταίος σε παραγωγικότητα.Απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραψε ονομα να δεις

      Διαγραφή
    2. Θα με κανεις Ντα Ντα ή θα μου κανεις ένεση. Σαν δεν ντρέπεσαι να απειλείς όποια έχει διαφορετική άποψη για τον Τάκη σου!

      Διαγραφή
    3. Γραψε εσύ το οοομά σου για να γελάσουμε βλάχα πυργιότισα!

      Διαγραφή
  86. Που βαστάει ο Ράπτης τον Τάκη και δεν τολμάει να τον διαγράψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τελικά αποδικνίεται ότι ο Τάκης είναι και βλαξ και συμέτοχος στα φαγοπότια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για βλαξ δεν είμαι σίγουρος.

      Διαγραφή
    2. ονομα και αποδειξεις αλλοιως εισαγγελεας

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΟΠΟΔΙΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΙΑΔΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΣΟΥ ΝΡΟΠΗΗΗ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗΗΗ

      Διαγραφή
  88. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙΝΗ ΩΡΑ Ο Κ. ΡΑΠΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΖΕΤ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΟΚΑΜΠΙ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ . ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΥΡΙΝΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Τελικά αυτός ο Ράπτης τι ζητάει? Μένει, φεύγει, μενειγευγει, ας το ξεκαθαρίσει αν ξέρει βέβαια. Αν δεν σε θέλουν στο χωριό τι ρωτάς για του παπά το σπίτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αποπομπή έγινε αγαρμπα. Προβλεπεται συγκεκριμένη διαδικασία. Δημοκρατία έχουμε. Ο Δήμαρχος οφείλει να τηρεί αυτά που προβλέπονται. Ύστερα θα κριθεί ο Ράπτης για τις αντιδράσεις του.

      Διαγραφή
    2. Σωστά. Οι θεσμοί λειτουργούν με συγκεκριμένους κανόνες. Στην περίπτωση του Ράπτη δεν τηρήθηκαν. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο Ράπτη να αντιδρά με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.Δημαρχε δείξε ότι σέβεσαι τη θέση σου.

      Διαγραφή
    3. Ή διαγραφή συμβούλου γίνεται με αιτιολογημένη απόφαση που υπερψηφιζεται από τα 2/3 των συμβούλων. Δηλαδή πρέπει 11 σύμβουλοι της δημοτικής αρχής να υπερψηφίσουν την πρόταση του δημάρχου. Δύσκολο το βλέπω.

      Διαγραφή
  90. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ ΘΑ ΚΑΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΡΩΜΕΝΗ Η ΦΩΛΙΑ. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Συμμαχία Καρακώστα -Μπουλέ στο θέμα Ράπτη!!
    Ο Καρακώστας έχοντας εντολή από τη γνωστή ομάδα Συριζα να αποκεφαλίσει τον Ράπτη κάνει οτιδήποτε, εδώ και δυόμισι χρόνια χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Παράλληλα φαίνεται από τις κινήσεις του Ράπτη, ότι οι φιλοδοξίες του βάζουν σε σκέψεις την κοινωνία για τις επόμενες εκλογές, δημιουργώντας προβλήματα στον ίδιο ή τον Τάκη, γιαυτό βιάστηκε ο Καρακώστας να τον δηλώσει παρών 2,5 χρόνια πρίν! Παντοδύναμη η ομάδα πήρε 33%, σιγά τα ωά! Χωρίς Ράπτη και 2-3 άλλους, συν την δυσαρέσκεια ένεκα Καρακώστα, θα κινδυνεύσει να σταθεί στα πόδια της.
    Ο Μπουλές προσπαθεί να σπρώξει τον Ράπτη σε σύγκρουση με τους Ενωτικούς να περάσει απέναντι, ή να εξαφανιστεί πολιτικά σαν οντότητα. Φάνηκε από την ανέξοδη ερώτηση που έκανε για τα εσωπαραταξιακά των Ενωτικών, πιάνοντας κώτσους τους Ράπτη-Τάκη. Αγωνίζεται να εισπράξει η παράταξή του την δυσαρέσκεια της κοινωνίας για να γίνει σοβαρός διεκδικητής στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Γνωρίζουν όλοι ότι ο Ράπτης σαν υποψήφιος θα εισπράξει, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της δυσαρέσκειας, δημιουργώντας ανάχωμα, οπότε ο Μπουλές κατεδαφίζεται.
    Κοινό συμφέρον λοιπόν των Καρακώστα –Μπουλέ είναι να τον εξαφανίσουν. Από σημερινές συζητήσεις οι Μπουλέδες γύρισαν την πλάτη στον Ράπτη, που τόσες μέρες τον είχαν αγκαλιάσει σαν 6ο σύμβουλό τους!
    Είναι δεδομένη λοιπόν η πίεση που θα δεχτεί το αμέσως επόμενο διάστημα ο Ράπτης (και η ομάδα του, γιατί έχει και τέτοια), προκειμένου να καταρρεύσει έως τα Χριστούγεννα. Προσωπικά πολύ δύσκολο το βλέπω να μπορέσει κρατηθεί ο Ράπτης μέσα στο παιχνίδι, γιατί και οι γύρω τον παρασύρουν σε λάθη.
    ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πάω φίλε είσαι ένα κλικ μπροστά. Ένας από Μπουλέ Καρακώστα έχει ελπίδα όταν και μόνον όταν και οι δύο παραμείνουν στο παιχνίδι δυνατοί. Η φυσιολογική εξέλιξη πάντως είναι ότι μετά από το τωρινό φιάσκο το πολιτικό εκκρεμές θα σταθεί απέναντι και με κάποιο φρέσκο πρόσωπο επικεφαλής.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ" ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

      Διαγραφή
  92. Αν ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ και ΜΠΟΥΛΕΣ
    συμπλευσουν τελείωσαν και οι δύο. Λιγάκι δύσκολο το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο Ράφτης σπρωχθηκε από κάποιους στο κενό. Μετά από λίγο θα έχει δημιουργηθεί θολούρα γύρω του. Θα τον αφήσουν έτσι να σέρνεται στο κενό, ούτε δω ούτε κει ούτε πουθενά.Αν θέλει να επιβιώσει πολιτικά πρέπει να πάρει καθαρές θέσεις. Το ολίγον από όλα δεν οδηγεί πουθενά. Δύο επιλογές έχει.
    Ανεξαρτητοποιείται ή παραιτείται. Κάθε επιλογή έχει θετικά και αρνητικά. Δεν μπορεί πάντως να σέρνεται εκεί που τον έχουν απορρίψει και όσο σέρνεται τόσο πιό πολύ θα εκτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μια απόφαση πρέπει να πάρει ο Ράφτης.Να βγάλει στη φόρα τα πεπραγμένα κάποιων αντιδημάρχων.Αναθεσούλες,προμηθειούλες κλπ.Μικρή η πόλη γνωστά λίγο πολύ.Εκτός από αντιδημάρχους, ας κοιτάξει και τα δημοτικά μαγαζιά.Κι αυτά λίγο πολύ γνωστά είναι.Μπορεί να κάνει ζημιά σε κάποιους συνοδοιπόρους ψάχνοντας τη ΔΕΥΑΝ πχ.Γνωστή περίπτωση κι αυτή.Γνωστά και τα....Αν κινηθεί κάπως έτσι η δημοτική ομάδα δεν θα αντέξει για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΡΑΠΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΔΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ! ΑΝΤΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ!
    ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Μονομερής ενημέρωση κάνει το nafpaktianews όσον αφορά την "καθαρή πόλη" στη Ναύπακτο. Μάλλον το άρθρο είναι πληρωμένο. Αν ήσουνα σωστός Κοργιαλά θα έγραφες ότι το απορριμματοφόρο που έβγαλε ο Κοτσανάς σήμερα το πρωί έφαγε πρόστιμο από την Τροχαία Ναυπάκτου. Επίσης δεν θα έπρεπε να αρκεστείς σε 5 επιλεκτικούς κάδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τι άλλο περίμενες από το nafpaktianews? Νομίζω όμως πως κάνεις λάθος.Δεν είναι θέμα μονομέρειας αλλά έλλειψης δυνατοτήτων.Τόσο καταλαβαίνουν,τέτοια γράφουν.Εδώ βρήκαν χιούμορ στις χτεσινοβραδυνές φαιδρότητες του στιχοπλόκου αντιδημάρχου και είπαν να τις αναρτήσουν στο σαιτ.

      Διαγραφή
  98. Έτσι πιστεύουν τη Δημοκρατική Διαδικασία στην Παράταξη του Καρακωστα, συγνωμην, κ.Λουκοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. κ. Αντιδήμαρχε αστους να λενε ... εσύ εισαι και θα παραμείνεις ο Αντιδήμαρχος της "ΓΡΑΝΑΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΟΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;;;;; Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 1. Ο ΚΑΡΑΚ.Είναι εξουσία τώρα.Ξέχασε το παρελθόν του.
    2. Η αντιπολίτευση παρακολουθεί τις εσωτερικές διαμαχες-εξελίξεις πιστεύοντας σε ρήξη. Μακριά νυχτομενη.
    3.Τους ενώνει η εξουσία και τα "λεπτα"-ενδιαφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πέστε ότι θετε. Οι μάγκες τσεπωνουν και δεν τους καίγεται καρφί. Σιγά μη νοιώσουν προσβολή ο συψας, ο κοφινης ή ο Κοτρονιας. Τώρα είναι αύριο ποιός θα τους γνωρίζει. Πέρασαν τέτοιοι και έχουν εξαφανιστεί και κανένας δεν τους βλέπει. Σαν τη μπόρα πέρασε. Το ίδιο θα πάθει και ο δήμαρχος. Μία ψιχαλα ήταν σαν περονόσπορος. Πέρασε πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΟΧΙ του Μητσοτάκη στην απλή αναλογική στους δήμους.ΝΑΙ στα τοπικά συμβούλια και στα τοπικά προδρεία.Αν παρεμπιπτόντως,ο νόμος της απλής αναλογικής ψηφιστεί από τη σημερινή κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης δηλώνει πως μόλις εκλεγεί θα τον καταργησει.Επειδή,λεπόν,το 19, πρωθυπουργός,ότι και να γίνει,πρωθυπουργός θα να ναι ο Μητσοτάκης η απλή αναλογική θα μας "αποχεραιτήσει".Αυτό,σε απλά ελληνικά πάει να πει πως, οι αξιότιμοι κύριοι Κοτσανάς,Κοτρωνιάς,Κούκουνας,Σωτηρόπουλος,Μπαλωμένος κλπ πάλε θα να ναι εκείνοι που θα "αποφασίζουν" ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος.Όποιος τους έχει μαζί του θα είναι κι ο νικητής.Αντίο Έπαχτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Η Ναύπακτος είναι μια από τις πιο καθαρές πόλης. Αυτό δεν οφείλεται στον Κοτσανά αλλά σε όλους εμάς που δουλεύουμε καθημερινά για να την καθαρίσουμε. Έτσι κάναμε πάντα και όταν δήμαρχος ήταν ο Κονίδας, ο Νταουανης, ο Παπαθανάσης, ο Μπουλές και τώρα ο Λουκόπουλος. Καλό λοιπόν θα ήταν την δουλειά μας να μην την εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά γιατί αυτός δεν κάνει τίποτα. Αντίθετα ας φροντίσει οι συνθήκες στο αμαξοστάσιο να είναι κατάλληλες, τα αυτοκίνητα να είναι οκ, να έχουμε τα είδη ατομικής προστασίας που δεν τα έχουμε, να κάνουμε τις ιατρικές εξετάσεις και ότι γενικά χρειάζεται . Ο κόσμος Ανδρέα εδώ και χρόνια γνωρίζει ποιοι έχουν τη πόλη καθαρή. Γράψε όσα άρθρα θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αντρέας είναι καλός για αυτή τη δουλειά.

      Διαγραφή
    2. Ο Αντρέας το αξίζει το μεροκάματο. Ο άλλος ο αρχοντοβλαχος είναι πολύ ύφος και πολλή κοπριά. Τον νοιάζει η αρπαχτη μόνο.

      Διαγραφή
    3. Σκίζεστε στη δουλειά από τις 5έως τις 7 το πρωί και προκαλείτε την κοινωνία παίρνοντας εκτός των τόσων προνομίων και υπερωρίες! Ότι δηλαδή δουλεύετε περισσότερες ώρες από τις προβλεπόμενες από τη σύμβασης σας, λες και η κοινωνία δε σας βλέπει. Από την άλλη προσπαθείτε χρόνια τώρα να επιβάλετε και τους όρους εργασίας απεργώντας και δημιουργώντας χάος σε κρίσιμες περιόδους όπως τώρα που είναι τουριστική περίοδος. Περίμενε ο μικρό- μαγαζάτορας να δουλέψει τώρα κι εσείς δημιουργείτε προβλήματα στην καθαριότητα, μόνο και μόνο για να επιβάλετε την πολιτική σας. Φιλάρα οι συνδικαλιστές βούλιαξαν την χώρα κατά κύριο λόγο. Το πολύ κράτος δεν δίνει λύσεις σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Η καλύτερη των περιπτώσεων είναι να δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτες για να σταματήσει η ασυδοσία των βολεμένων. Γράψε κι εσύ όσα άρθρα θες, κοπριά!

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΚΑΒΣ;

      Διαγραφή
    5. Να δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτη και να σε δω να πληρώνεις πενταπλάσια τέλη για την καθαριότητα να δει τι ώραία θα είναι

      Διαγραφή
  105. Καλή Εβδομάδα. Να δούμε τι μας ετοιμάζει η Δημοτική Αρχική αυτή την Βδομάδα. Σίγουρα θέατρο σκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Απεργοσπαστης ο Κοτσανας. Συγχαρητήρια Ανδρέα.Κουβαλάς
    νερό για τους πεθαμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Κοτσανας για δήμαρχος. Δεν είναι καλύτερος ούτε ο Καρακωκος και πολύ περισσότερο ούτε το λυκορνιο των Ορέων και της ρεμουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αλλος δικός μας για πρόσληψη στην κοινωφελή; Κονίδα είσαι πολύ μικρός και λίγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Κονιδα υπάρχει συγγένεια του προσληφθεντα στην ΚΕΔΝ με Την Δημοτική Αρχή; Με ποιά διαδικασία προσλήφθηκε; Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η προσληψη;Η υπόσχεση του ηθικού ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ "τέρμα στα δικά μας παιδιά"πάει περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε ενημέρωση με ονόματα. Όχι αόριστα. Ξεβρακωσε τους πονηρούς κρυφολαμογια.

      Διαγραφή
    2. Βαφτησιμιός του Τάκη, από το παράθυρο ο διορισμός και μόνιμος!

      Διαγραφή
    3. Δεν πιάνονται τα βαφτιστήρια ρε παιδια .

      Διαγραφή
  110. Από το παραθυροοοοοοεοεοεοεοεοε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο άνθρωπος μέχρι εκεί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ο Ντίνος νομίζει οτι με τους καφέδες θα γίνει δήμαρχος. Κάλεσε τη Ράγιου να μιλήσει σε γυναίκες για τα δικαιωματα τους πινοντας καφέ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. O Ντινος είναι πολύ μπροστά απο αρκετούς άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Κι ο τακης προεκλογικα ειχε καλεσει στο φλοισβο τις γυναίκες της πολης. θυμαμαι μαλιστα πολλες απ' αυτες να παιρνουν το ωφονο και γενικως να γινεται ωραιο τζερτζελο. Πολλοι τοτε παραδεχτηκαν πως η συγκεντρωση των γυναικων υπηρξε ενα απ' τα δυνατα χαρτια στην εκλογη του τακη.Τωρα γιατι σας παραξενευει η κινηση τσουκαλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλάρα μη χαλιέσαι νυχτιάτικα, δεν ασχολείται κανένας με σένα και τον Ντίνο σου, αντε κοιμήσου κι ονειρέψου τον Ντίνο Δήμαρχο. Όπως λέμε ο Καραγκιόζης Δήμαρχος!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι σωστό να εκφυλίζεται η φιλοδοξία συμπολίτη για προσφορά στα κοινά.

      Διαγραφή
    3. Της μάζεψε και μίλησαν και το ευχαριστήθηκαν και το πάλεψαν. Ο Τακης ειχε πει πως θα στηρίξει τις γυναικες και το εκανε. Μια που εκλέχθηκε δεν τις εδωσε καμία θεση στο Δήμο και έκανε τα παντα να την στηρίξει και φρόντισε να την εξαφανίσει. Μπράβο του!!! αυτό να κανεις και εσυ κ, Τσουκαλα.

      Διαγραφή
  115. Ο Τάκης είναι ένα άβουλο ον του κομπλεξικου ανηψιού του. Ο Ντίνος έχει δική του προσωπικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ο Ντίνος είναι ένα καλό Παιδί. Υστερεί στην τήρηση του λόγου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η Ναυπακτος ομολογουμένως έχει προοπτική. Αρκεί να αναλάβουν τις τύχες της άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις που γεννιούνται. Αν τώρα ο κόσμος ψηφίζει τον κάθε Κονιδα, κοτινη και συψα θα μένουμε με τα μαγνητακια στις πατούσες. Οι νέοι μας φεύγουν, οι κηδείες και τα μνημόσυνα πολλαπλασιάζονται και οι κάθε λογής πατσαουρες βρίσκουν έδαφος και διαιωνίζουν την επικράτηση τους.
    Δεν υπάρχει ελπίδα. Μετά το Λουκοπουλο θα πάμε ένα σκαλοπατακι ακόμα παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που συνέχεια διαμαρτύρονται είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν αυτούς που αναφέρεις παραπάνω φίλε. Νομίζουν ότι μας δουλεύουν.

      Διαγραφή
  118. Ο Μάης του 2018 έρχεται.........
    Δήμαρχε πάρε τσατσάρα,
    τριακόσιες και μιά έμειναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο Λουκόπουλος έχει παραχωρήσει την άσκηση των καθηκόντων του στον ανεκδιηγητο ανηψιο. Αυτό είναι ανέντιμο και αυτή η στάμπα θα τον ακολουθεί για πάντα. Ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Μπουλες είχε παραχωρήσει την εξουσία στη Ζαμπαρα. Ο ανηψιός μπορεί να είναι ανεκδιηγητος αλλά δεν είναι αρπακτικό όπως η άλλη. Ζαμπαρα και Μπουλες δίνουν αγώνα να γυρισουν και να τσεπωσουνε ότι δεν πρόλαβαν. Μιλάμε για τα αρπακτικά.

      Διαγραφή
    2. Ο ανηψιός και η ζαμπαρα έχουν ομοιότητες και διαφορές.
      Η μεγάλη ομοιότητα είναι ότι κατέκτησαν ένα ρόλο που δεν τους ανήκει. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο ανηψιός αφήνει τα αρπακτικά να τσεπωνουν ενώ η άλλη δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω τα θέλει όλα για πάρτι της και το Γιάννη της είναι αυτό που λέμε νοικοκυρά.

      Διαγραφή
    3. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ...ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΖΜΑΡΟΠΤΑ!!!

      Διαγραφή
  120. Και αφού ο Μπουλες και Ζιαμπαρα υπήρξαν αρπακτικά ΓΙΑΤΊ η ΕΝΤΟΙΜΗ "Ενωτική "Πρωτοβουλία ΔΕΝ τους έστειλε στον ΕΙσαγγελέα; Ο ΛΟΥΚΟΠ έχει ΜΠουλοφοβια.Όσο Για το ανιψιό καμία σχέση με την Ζιαμπ.Η δεύτερη είναι Κυρία.Ο ΑΝΙΨΙΌΣ σαλταπηδας,λεργιαρης,ανεντιμος και ψευτρακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαγγελέας? Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ο Σημίτης είσαι?

      Διαγραφή
  121. O Καρακωστας θα κανει τα παντα για να μην γυρισει ξανα στο σχολειο. Ειναι ωραια η ζωη να γυρνας με το τσιγαρο στο χερι και να λες οτι κατι κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος πληρώνει τον Καρακώστα; φαίνεται άμισθος αντιδήμαρχος, άρα αφου έχει θέση αντιδημάρχου δεν παίρνει μισθό από το σχολείο, πως ζει πενταμελη οικογένεια;

      Διαγραφή
    2. τι γινεται με τις μελέτες των γηπέδων Λυγιά και Γαβρολίμνη; ποιο χεράκι μπηκε εκει μεσα; τι άλλαξε και πως τελικά προεκυψε ο συγκεκριμένος εργολάβος; γιαυτό δεν τον πειράζει κανενας;

      Διαγραφή
  122. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ; ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΩΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΒΗΚΑΝ ΤΑ 200ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ. Ο ΖΑΜΠΑΚΟΛΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ. ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ισχύει οτι εγκρίθηκε η εξέδρα από το ΚΑΣ ή λένε μαλακίες; Είναι δυνατόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Αν εγκρίθηκε αυτή η Μελέτη τότε έχει γίνει κάποιο λάθος...

    Γιατί πέρα από την αισθητική και την μη προσαρμογή της στο περιβάλλον και το χώρο, ποιους θα εξυπηρετήσει...

    Για έργο ανάπτυξης δεν φαίνεται να παίζει.
    Η λογική λέει ότι αναπτύσσω την πόλη οργανωμένα χωροταξικα,χωρις να δημιουργώ κορεσμό σε μια περιοχή και μελετώ την λειτουργία αυτής, όχι αποσπασματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Αν εγκρίθηκε αυτή η Μελέτη τότε έχει γίνει κάποιο λάθος...

    Γιατί πέρα από την αισθητική και την μη προσαρμογή της στο περιβάλλον και το χώρο, ποιους θα εξυπηρετήσει...

    Για έργο ανάπτυξης δεν φαίνεται να παίζει.
    Η λογική λέει ότι αναπτύσσω την πόλη οργανωμένα χωροταξικα,χωρις να δημιουργώ κορεσμό σε μια περιοχή και μελετώ την λειτουργία αυτής, όχι αποσπασματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή