Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Come back με Απολογισμούς



Βαρύς μήνας ο Οκτώβριος. Η αυλαία του έπεσε και οι απολογισμοί  ξεκίνησαν.
Επικοινωνιακά δεν τα πήγε καλά στην προβολή της η  Νόστος. Το κάνει όμως καλά για τον εαυτό του ο αρμόδιος.
Πρώτος απολογισμός με τη μορφή συνέντευξης από τον αντιδήμαρχο του μήνα Γιάννη Σύψα για τη Νόστος.
Όχι επίσημος απολογισμός κάτι σαν τρέιλερ για τα προσεχώς στο δημοτικό συμβούλιο. 
Για όλα κάτι είπε εκτός από το πόσο μας κόστισε και σε τι ωφελεί, ποιος την έστησε εκτός από αυτόν και γιατί όλες οι αναθέσεις έγιναν σε επαγγελματίες εκτός Ναυπάκτου, τι εισέπραξε και τι πλήρωσε μέσω Αιτωλικής.

Δεύτερος απολογισμός για τα Πολεοδομικά, σε συνέντευξη πάλι από τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Καρακώστα. Όλα καλώς καμωμένα στην κάμερα, καμία κουβέντα όμως στο δημοτικό συμβούλιο.
Η κάμερα είναι ανώδυνη,  δεν κάνει ερωτήσεις, δεν λύνει απορίες, μόνο καταγράφει.

Τρίτος απολογισμός για τη ΔΕΥΑΝ από τον πρόεδρο Κοτρωνιά. Στο δημοτικό συμβούλιο αυτός ο απολογισμός με προτζέκτορα και διαφάνειες γεμάτες μπερδεμένα νούμερα. Ανάθεμα και αν κατάλαβε τίποτα ο πολίτης που πληρώνει το λογαριασμό.

Απολογισμός δεν έγινε για τα Παζάρια. Ο αρμόδιος είναι ζορισμένος συγκεντρώνει στοιχεία να απαντήσει στις καταγγελίες του σωματείου μικροπωλητών στον εισαγγελέα. Για αυτό λέει έφυγε από το συμβούλιο και δεν ψήφισε για τους Ρομά. Ο σωστός καπετάνιος ελέγχει ανά πάσα στιγμή το  καπετανάτο του. Ο Σύψας στα Παζάρια και ο Κοτσανάς στην περιφρούρηση του πανό. Ας βγάλουν οι άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά.

Απολογισμός δεν έγινε ούτε για τη Ναυμαχία. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι ακόμα σε φάση χώνεψης. Προσπαθεί να χωνέψει το λουκούλλειο επίσημο δείπνο που ο δήμος πλήρωσε 30 ευρώ το άτομο.
Ο τελευταίος αυτός απολογισμός θα αργήσει πολύ, γιατί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σιαμαντάς σαν γιατρός που είναι ανέλαβε να εξετάσει τους συναδέλφους του Κοτρωνιά και Ράπτη, που στο τελευταίο συμβούλιο διέγνωσε ότι πάσχουν από την σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια των πιλότων και των δυτών.
Αλληλεγγύη, συναδελφικότητα και ισχυροί δεσμοί συνδέουν την ομάδα Λουκόπουλου. Αυτό είναι γνωστό στην κοινωνία και κανείς δεν το αμφισβητεί.

39 σχόλια:

  1. Ο Σιαμαντάς έχει δίκιο για τον Ράπτη. Καταψήφισε τον εαυτό του μόνο και μόνο γιατί θέλει να διαφοροποιείται από τον Τάκη. Δεν είναι όμως έτσι η πολιτική. Ηξερε από τότε οτι ήθελαν να βολέψουν τον δικό τους. Τότε όμως δεν αντέδρασε γιατί ήταν αντιδήμαρχος. Ξίνισε από την ώρα που τον έβγαλαν από αντιδήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας είπε τιποτα για τις αρρώστιες του Σύψα και του Κοτσανά που δεν κάθισαν να ψηφίσουν. Εκεί προσέχει γιατί χρειάζεται τη δυάδα για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, χωρίς την ανταλλαγή ψήφων μεταξύ τους θα ήταν έξω

      Διαγραφή
    2. Τον Ράπτη δεν τον έβγαλε κανείς. Είχε αξιοπρέπεια και πολύ πριν γίνουν οι αλλαγές το είχε δηλώσει ευθαρσώς.

      Διαγραφή
    3. Ο Ράπτης και ο Σαλαμούρας πάσχουν από την ίδια ασθένεια νομίζουν οτι μπορούν να γίνουν δήμαρχοι για αυτό την κάνουν και το παίζουν ανεξάρτητοι όταν χάνουν την καρέκλα του αντιδημάρχου. Γιατί δεν είχε παραιτηθεί ο Ράπτης πριν ο Τάκης αλλάξει αντιδημάρχους;

      Διαγραφή
    4. Μαρία θα μείνεις με το ερώτημα για τον Ραπτη! Αυτός όμως σας τελείωσε εσένα και τον Μπουλέ, τώρα ήρθε η ώρα του Τάκη με τον Καρακώστα! Παρακολούθηση τον να μαθαίνεις!

      Διαγραφή
    5. Ο Σαλαμούρας θα είναι ο επόμενος δήμαρχος....ο άνθρωπος ξέρει πολιτική...αρκεί να έχει δίπλα του τον νοητικά καθυστερημενο φίλο του...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ρώτα τον Ράπτη,αυτός λέει ότι είναι ο εγκέφαλος όλων. Ανεβάζει και κατεβάζει δημάρχους. Τη Σμπούκη τηνπήγαινε από κοντά ο Κοτρωνιάς όμως του την έφερε στο τέλος και ο Ράπτηςέχασε και τη Σμπούκη και τα αβγά και τα καλάθια. Μπλιάφας είναι αυτός γνωστός στους εντος τειχών

      Διαγραφή
  3. Ο καθένας έχει το βιλαέτι του και κάνει ότι θέλει. Πλήρης διάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΟΝΙΔΕΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ..................Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συνήλθε ακόμα ο Ράπτης για αυτό δεν ηταν στο συμβούλιο. Είναι βαριά είπε ο Σαμαντάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ράπτης ζει και βασιλεύει ετοιμάζεται να ξαποστείλει τον Τάκη και να πάρει σειρα για δήμαρχος. καλύτερος θα είναι από τον Τάκη και από τον Ντίνο και ξέρει καλά την πόλη και που πονάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεμάτα σκουπίδια τα ορεινά γιατί τα απορριμματοφόρα είναι χωρίς λάστιχα. Έχει μπλοκάρει ο διαγωνισμός είπε ο Κοτσανάς. Κοτσανά 3 χρόνια είσαι ανιιδήμαρχος στην καθαριότητα δεν γνώριζες ότι τα αυτοκίνητα του δήμου σε κάποια στιγμή δεν θα είχαν λάστιχα; Γιατί δεν έδωσες εντολή ο διαγωνισμός να γίνει από την αρχή του χρόνου ώστε να προλάβεις τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν; ή όλα αυτά έγιναν εσκεμμένα για να πας στην απευθείας ανάθεση; Μιλάμε για το ποσό των 40000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκανναν διαγωνισμό για λαστιχα και αυτοκίνητα αλλα δεν τους άρεσαν αυτοί που πηραν τον διαγωνισμό και τους πέταξαν έξω και τωρα τα δίνουν απευθείας ανάθεση μοιράζουν πάνω από 100.000 χιλιάδες σε δικους τους και έχουν φεσώσει καί άλλα τοσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λεφτά υπάρχουν και μοιράζουν στους κολλητούς. Αλλα 15.000 για κυκλοφοριακές μελέτες και το μπάχαλο μπαχαλο στους δρόμους το καλοκαίρι Τι φαγοπότι είναι αυτό; τι μελετα αυτός που έχει πάρει πάνω από 50.000 και συνεχίζει να παίρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελετάει τα αμελέτητα ο Καρακώστας το αρχιλαμόγιο. Ούστ παλιολεχρίτη από δώ....

      Διαγραφή
  10. Είναι αλήθεια ότι ο κατασκευαστης τής τέντας των παζαριων είναι απλήρωτος από περυσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΚΑΡΑΚΩΚΟ....ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νιώθω περήφανος που ο συνάδελφος μου Αντιδημαρχος Ναυπακτιας Ανδρεας Κοτσανας κάνει τόσο καλή προετοιμασία για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων !!!!!! Καλημέρα .....
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ 300 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε λαμόγιο γιατί δε λες ένα μόνο ευχαριστώ στον ευεργέτη σου που λιγδωσε το άντερο σού. Ένα ευχαριστώ επίσης στον αρχιβλακα που σε αφήνει και διαχειρίζεσαι τα χρήματα των πολιτών για να φουσκώνεις τις τσέπες σου. Μπράβο σε σένα, στον Κοτσανα και περισσότερο στον αρχιβλακα.

      Διαγραφή
  13. Σιαμαντά αντί να βγαίνεις στη Τατιάνα και να μιλάς για τις καταστροφές στη Ναυπακτία, θα έπρεπε να είσαι στα υπουργεία για να διεκδικείς για το θέμα αυτό και να το έχεις λύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το nafpaktianews τι εχει να πει για τα ελλειμματα της ΔΕΥΑΝ;;;
    ΣΟΥΖΑ καθεστε ψευτομαγκες...
    Απο το ολοτελα ας ειναι και ξεροκομματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αρπακτικά της δημοσιογραφίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ φθηνή μόνο 700 euroulakia......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοτσανάς ο αρχιτραμπούκος της δημοτικής αρχής, ακολουθεί ο Καρακώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά ρε δημαρχε ακόμα και τους γύφτους κοροϊδεύεις? Καθόλου τσίπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λεγαμενος απλά σέρνεται. Το λαμόγιο ο γιατρός τους δουλεύει.

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο "καρανικας" που δε μιλάει γρι Ρομά και το παίζει διαμεσολαβητής συνεχίζει να πληρώνεται?

      Διαγραφή
    3. Τον τύπο τον επέβαλε ο Ιταλός. Δεν έχει ευθύνη ο γιατρός.

      Διαγραφή
  19. η ανακοινωση και διαμαρτυρια των ρομα σημερα ηταν σε γλωσσα ΡΟΜΑΝΙ η μπουλερομαρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ;ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΡΟΜΑΝΙ;ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΜΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ.ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΡΟΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ;ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΧΙ.ΑΡΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΝΑ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΣ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΜΗΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει Ρομά φίλε Πούντα που έχει γραμματικές γνώσεις πολύ καλές και είναι ο γραμματέας των Ρομά δυτικής Ελλάδας που μένει στη Δάφνη. Αλλά όπως είπε και άνθρωπος της δημοτικής αρχής, αυτό έλλειπε να βάλουμε γύφτους στο Δήμο!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΥΦΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι που το αναγνωρίζεις, αλλά αυτούς επιλέξαμε να μας διοικήσουν! Ελπίζω να το κατανοήσουμε όλοι...

      Διαγραφή
  21. Η αντιπολίτευση νομίζει ότι έπιασε λαβράκι με τους γύφτους και ανεβάζει το θέμα. Τους γύφτους τους κουμαντάρουν Σιαμαντάς, Κοτσανάς και Γιωργία. Εχουν τον τρόπο τους να τους στέλνουν ντουγρού στην κάλπη να ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα ορεινά λυκορνια βάζουν ταφόπλακα στην "ηθική" υπόσταση του Λουκοπουλου. Η ορεινή τριπλέτα κάνει αυτό που ξέρει καλά. Τσεπωνει και λέει βιβα στα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πεδινοί να δεις τι φαγοπότι κάνουν φορώντας παριζιανά μοντελάκια

      Διαγραφή
  23. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΡΑΧΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΡΕΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή