Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Πολύ μπόχα



Μετά το βροντερό ξέσπασμα του αντιδημάρχου  Κοτσανά για τα λαμόγια με τα οποία συνομιλεί ο δήμαρχος, έσκασε το θέμα της αντικατάστασης του προέδρου του ΧΥΤΑ Σαλαμούρα.
Τον άδειασαν με τις παραιτήσεις του ο Κοτσανάς και  ο Τσουκαλάς.
Ξεσηκώθηκαν και οι Βλαχομανδρίτες αλλά ο Σαλαμούρας δεν καταλαβαίνει τίποτε, λέει τα φτυσίματα βροχή και συνεχίζει.
Το ίδιο κάνει και ο δήμαρχος προσπερνά και συνεχίζει.
Πώς να προσπεράσει όμως ένα πόρισμα κόλαφο από τους ελεγκτές καταπολέμησης διαφθοράς που εμπλέκει τον ίδιο και τους αντιδημάρχους του που ψήφισαν στην οικονομική επιτροπή;
Για «οσμή σκανδάλου» και «οσμή εισαγγελέα» στο Βιολογικό έγραψαν οι εφημερίδες.
Επειδή οι οσμές γίνονται μπόχα που πνίγει τη δημοτική αρχή, θα αναγκάσει τον δήμαρχο αντί για προσπέραση αυτή τη φορά να πατήσει φρένο και να καθαρίσει αν μπορεί τον τόπο από οσμές λυμάτων και σκουπιδιών.

337 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ ΜΠΟΧΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λαμογια που είπε ο Κοτσανάς δεν καταλαβαίνουν...ο δήμαρχος βρίσκεται σε χειμερία νάρκη...και παίζει το κομπολόι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γούλας προσκυνά στα θελήματα του κουμπάρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πατσαούρας του Παπαθανάση ψήφισε για το βιολογικό και ο Τσέλιος έκανε πλάτες ψηφίζοντας παρόν. Ο Κοτρωνιάς μόνο ψήφισε όχι κύριοι, άρα ποιούς παίρνει η βρώμα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το δήλωσε ο νομικός Συψας με εμπεριστατομενη γνωμάτευση. Τι ξέρει ο Εισαγγελέας διαφθοράς. Λετε να ειναι ανθρωπος του Μπουλε; Έκπτωση 2% ό κουμπάρος. Ο Κουμπάρος αγωνίζεται για το καλό του τόπου και εμείς στρεφόμαστε εναντίον. Ας σεβαστούμε την αγωνία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο εντιμοτατος κυριος Ανδρεας τι εχει να μας πει τωρα; Δεν ξερει τιποτα για ολο αυτο; Μα και φυσικα και ξερει. Αυτος δεν ηταν σε ανοιχτη τηλφωνικη γραμμη στην επιτροπη; Ειναι πολλααααα τα λεφτα Αρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ 40%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιπου 700.000€ . Ψιχουλα!!!

      Διαγραφή
    2. Κανεις λάθος, στα 3,5 εκατομμύρια το 40% είναι 1,4 εκατομμύρια!!! Γίνεται ένα νοσοκομειο!

      Διαγραφή
  8. Ξέρει κανείς αν η έκπτωση ήταν 10% πόσα Ήταν τα λεφτά; Ο κουμπάρος ξέρει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κουμπάρος δεν ψήφισε παρακολουθούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν είχαμε το ζευγος, τώρα έχουμε τους κουμπάρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to nafpaktianews exei na mas pei kati gia to biologiko?? mougka ta paidia reeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα κομπλεξακι το'χεις....Αλλα δευτεροτριτάκι θα σαι παντα

      Διαγραφή
  12. Mα το ντέρμπι είναι στημένο, κι από πριν ξεπουλημένο.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το προβλημα με τον βιολογικο δεν ειναι της Δευαν οπως θελουν καποιοι να πιστεουν. Ειναι του τμηματος περιβαλλοντος του Δημου. Ο Αντρεας που με το παραμικρο θελει να κανει ΕΔΕ τι εχει να πει τωρα. Γιατι δεν θελει και τωρα να κανει ΕΔΕ ; Μηπως εχει σχεση με ολο αυτο ; Ας ελπισουμε οτι ολα θα ερθουν στην επιφανεια και επιτελους να δουμε πιος τελικα ειναι το λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τί αρπαχταρα είναι αυτή με το βιολογικό ρε σεις? Τί αρχιλαμογια είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!
    Ρε αρχιλαμογιο Κοτρωνια δεν έχεις πετσα? Εισουνα και στρατιωτικός να φυλάς την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διάβασα τον παραπάνω που πάει να βγάλει λάδι τον αρχοντοβλαχο και τα ρίχνει στο εύκολο θύμα τον Κοτσανα. Ο βιολογικός που ανήκει δεν ανήκει στην δευαν? Ο Κοτσανας είναι στην δευαν? Ρε κοτρωνια λυκορνιο γιατί πετάς λάσπη συνέχεια για τον Αντρέα επειδή δεν είναι το ίδιο με σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
  16. Ο12.17 προσπαθεί να βγάλει τον Αντρέα υπεύθυνο για την λαμογια με τον βιολογικό. Φίλε μου δεν κολλάει πουθενά αυτό. Τί σχέση έχει με την δευαν ο Αντρέας.Το λυκορνιο των ορηνων είναι στην δευαν. Το έβαλε εκεί ο Τάκης για να παίρνει μισθό γιατί σαν αντιδήμαρχος δεν περισσεύει εμισθη θέση. Το λυκορνιο δεν του φτάνει μόνο ο μισθός του κοιτάει να κάνει την μεγάλη αρπαχτη. Πως θα τραπεζωνει και να κάνει τον κομματαρχη στους ορινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.Η ΔΕΥΑΝ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στην Οικονομική Επιτροπή.
    2.Ο Κοτρωνιάς που μετέχει στην οικονομική στήριξε την πρόταση της ΔΕΥΑΝ.
    3.Η Οικονομική απέκλεισε τους λοιπούς και άφησε τον κουμπάρο.Στην ουσία του έγινε ΑΝΆΘΕΣΗ.Εδώ ο Κοτρωνιάς ψήφισε κατά της πρότασης της Οικονομικής.
    4.Την Διαδικασία αποκλεισμού των λοιπών ποιος την πρότεινε στον Πρόεδρο της Οικονομικής;Ένας ή δύο;
    5.Έργο 3.000.000 £ με έκπτωση 2% έχει "οσμή "ή όχι.
    6.Τώρα ο κουμπάρος(εκλεγμένος) με τον επίσης εκλεγμένο, που το παίζουν και τσακωμενοι θα τελειώσουν το Δήμαρχο,τουλάχιστον ΗΘΙΚΆ.
    6.Το έχει καταλάβει ο Δημαρχος ότι πίσω δήθεν απο τις αγνές προθέσεις των κρύβονται τα "αργύρια ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κα Νταουσανη ως πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο γνωρίζεις εάν αληθεύει ότι ο (εκπρόσωπος) της Ν.Δ. στην πλειοψηφία Συψας κατά την επίσκεψη βουλευτή Ν.Δ.στην Ναύπακτο, είπε -από το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου το5% θα μπορούσε να εργαστεί στον Ιδιωτικό Τομέα-.Η πληροφορία μου είναι απόλυτη. Το λέει αυτό εξ απορρήτων του Δημάρχου. Αυτός που πέτυχε στον ιδιωτικό Τομέα. Δήμαρχε αυτούς ακούς και με αυτούς πορεύεσαι. Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΥΨΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  19. Κα Νταουσάνη ως πρόεδρος των εργαζομένων δεν σας ενοχλεί που ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος λέει οτι οι υπάλληλοι δουλεύουν δυο ώρες την ημέρα και είναι αχάριστοι γιατί αυτός όμως τους δίνει όλες τις υπερωρίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να την ενοχλεί; Πληρώνονται παρά πάνω από αυτό που δουλεύουν και να τους ενοχλεί; Καντε μια βόλτα στο δήμο το μεσημεράκι να δείτε πόσοι ειναι στη θέση τους και ρωτήστε τι μισθοθσ Παίρνουν σε καιρό κρίσης. Ο Μπουλες μόνο τους έβαλε για δουλειά. Ο Τάκης και ο Καρακώστας τους χαϊδεύουν. Κ

      Διαγραφή
  20. Είμαι στο δημαρχείο σχεδόν κάθε μέρα για προσωπικές εργασίες...οι υπάλληλοι που είναι δήμαρχε;;;αυτό που με ενοχλεί είναι ότι παίρνουν και υπερωρίες.....ερωτώ που γίνονται οι υπερωρίες;;;ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mεγαλη μπόχα με άρωμα βιολογικού και ΧΥΤΑ...Ο Δήμαρχος καλύπτει τα πάντα...μην ξεχνάει όμως ότι τα λαμογια στην Θεσσαλονίκη βάλανε το Παπαγεωργόπουλο στην φυλακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο δήμαρχος σήμερα είπε ότι αυτό με το βιολογικό δεν είναι μποχα αλλά άρωμα. Δεν είναι βλακας στο κόλπο μέσα είναι. Για να μη τρελαθουμε εντελώς να ζητήσω τη βοήθεια κοινού.
    Όταν σε ένα έργο εκατομυρίων με διάφορα κόλπα παραμένει ένας και αυτός δίνει έκπτωση 2% και παίρνει τη δουλειά πως λέγεται αυτό μποχα ή άρωμα. Ας δώσει και ο δήμαρχος την απάντηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο διλημα βλάκας ή στο κόλπο δαγκωτο στο κόλπο. Χρόνια τώρα που τον ξέρω καλά το χρήμα το λατρεύει κυριολεκτικά.

      Διαγραφή
  23. Αν και ανώνυμοι ειστε μεγαλες κοτες. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εισαι σα τη γατα που κανει νιαου - νιαου....Να το κοιταξεις...εχεις θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι στην δευαν. Το έργο είναι της δευαν.

      Διαγραφή
  25. Κοράκια μαύρα με νύχια κοφτερά περικύκλωσαν την πόλη. Ο εισαγγελέας πού είναι? Τελικά είναι όλα ένα ξεφραγο αμπέλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αρπαχτικο μεγαλο ο δημαρχος, οργανωτης μαζι με τον ανιψιο για το μεγαλο φαγοποτι με το βιολογικο, αλλα εμπλεξε, μπερδεψε το φροντιστηριο με το δημο, ολα τα λαμογια φυλακη γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις σιγαλοπαπαδιες να τις φοβάσαι. Η λαϊκή σοφία είναι διαχρονικα αλάνθαστη.

      Διαγραφή
  27. Σαράντα χρόνια εφημερίδα ΦΩΣ και κονομα με εξισωσουλες και αστειακια στα παιδάκια. Τώρα είναι το timing for the kolpo kroso. It's the corect time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι μάσκες έπεσαν λένε οι εργαζόμενοι για τη δημοτική αρχή. Εμένα πάντως με παραπέμπει σε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. Έτσι έχει καταντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο δήμαρχος πρέπει να καθαρίσει την κοπριά που ζεχνει γιατί αν δεν το κάνει σημαίνει ότι είναι και αυτός το ίδιο. Το παίζω βλάκας και καλός εξαντλήθηκε δεν πουλάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σήμερα προκλήθηκε κάποιο τροχαίο μεταξύ ΜΠΟΥΛΕ-ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ τελικά ο Γιάννης προσπαθεί να εξοντώσει με κάθε τροπο τον Χρηστο πάλκα εχει αλλα δεν θα τα καταφέρει εχει γνωση ο Ιταλος. Ο Γιαννης τη ήθελε τελικά στο Μολυκρειο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ.ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΟ 1ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ 1ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΙΑΡΧΟΥ ΤΟ 2007.Η ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ.ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΟΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ 1ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟ 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΡΑΚΑΡΑΝ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΥΚΡΕΙΟ! ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Καρακώστας είναι ψεύτης και αυτό είναι κακό για τον τόπο.Κρίμα για τον τόπο να διοικείται από τέτοιους ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. OI "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. ΑΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ-ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ- ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

      Διαγραφή
  35. Τελικά έγινε και αυτό : Μπουλες - Σαλαμουρας ενώθηκαν στις λακκούβες που τους έστησε ο Κοτσανάς !!! στα στενά του Μολυκρειου..ζούμε και αυτό : ένας καυτός πολιτικός έρωτας ξαναγεννιέται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΟΤΣΑΝΑ ΒΑΛΕ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΛΥΚΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ... ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΛΥΚΡΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που τους δούλεψαν οι αντιδήμαρχοι και ψήφισαν κατα των καθαριστριών θα έχουν την ίδια τύχη με αυτές απο τους ίδιους ανθρώπους σε ένα μήνα(και για σένα το λεω Αγγελική). και σε αυτούς θα πουν ότι δεν μπορούν να διώξουν καποιους αντιδημάρχους γιατί έχουν κάνει έργο που πρεπει να ολοκληρώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η δημοπράτηση του βιολογικού ζεχνει από την αρχή. Είχαν γίνει και τότε καταγγελίες και όποιος θέλει να καταλάβει τι έγινε καταλαβαίνει. Τώρα ο δήμαρχος δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει αυτό να το επιλέξει μόνος του.Συμμετοχος στην διαπλοκή ή βλαξ. Ήπιε και αυτός από την σαμπάνια του κουμπάρου ή απλά κρατάει τα μποσικα κατά το κοινώς λεγόμενο. Αυτό μόνον αυτός το γνωρίζει αλλά η συνέχεια ίσως να είναι αποκαλυπτική και το μάθουμε και μεις. Πάντως τώρα που το θέμα πήρε διαστάσεις θα βγεί συμπέρασμα και αρχίζουν μερικοί που νιπτουν τας χείρας των να ξερνάνε και να δείχνουν κουμπάρο και άλλον που πλασάρεται ότι δεν βάζει μύγα στο σπαθί του. Πολλά τα λεφτά αδέρφια και όταν είσαι λαμογιο δεν είσαι και κορόιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ , ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΨΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε Δημαρχε τι είναι αυτά που ακούω και λένε αυτό με τη δημοπρασια για το βιολογικό.ειναι αλήθεια ότι ήταν ένας ο εργολάβος και πήρε το έργο με δύο τα εκατό έκπτωση.καλα και συ τί κάνεις πως το επετρσψες αυτό.αυτο δεν θέλει καν γιαλια για να το δεις.και μετά βγήκες εσύ και είπες ότι όλα καλά και ωραία ενώ οι αρμόδιοι επάνω λένε ότι κάτι βρωμάει. Δημαρχε δε σε βλέπω καλά συνέλθε. Στα καφενεία γίνεται κουτσομπολιό που δεν σε τιμάει καθόλου.δημαρχε τα στέρνα τιμούν τα πρώτα λέμε εμείς οι παλιοί και συ νομίζω το ίδιο. Για κοίτα να δεις τι γίνεται δε σε βλέπω θα γίνεις χυροτερος από τους άλλους. Καλά δεν ακούς έξω τι γίνεται όλοι τα ίδια λένε ότι έγινε αρπαχτη μεγάλη και μπλέκουν και σένα γιατί είσαι ο πρόεδρος εκεί που αποφασίσατε. Ποιός είναι ο κουμπάρος τί είναι αυτά βγες και πέσε στο κόσμο τι είναι αυτά.δεν σε ψηφίσαμε να γίνονται λοποδιτιες και μασες ο κόσμος έχει στριμωγμακαι λέει το ψωμί ψωμάκι.σε παρακαλώ πολύ είναι σοβαρό.να μη σου πω τι λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε φίλε εσυ δεν ξέρεις ότι ΟΛΟΙ έχουν την τιμή τους; Όταν στα 3,5 εκατομμύρια που είναι η απευθείας ανάθεση η μικρότερη έκπτωση έπρεπε να είναι 30%, δηλαδή 1 εκατομμύριο και ο εργολάβος κουμπάρος του Σιαμαντά έδωσε 60 χιλιάδες ! Τα υπόλοιπα που πήγανε???? Κουμάντο στο δήμο κάνουν ο Τάκης με τον Καρακώστα, κάποιος λοιπόν από τους δυο την έκανε, κατά κύριο λόγο, ΟΛΟΙ έχουν την τιμή τους. Μπορεί στο τέλος να αποφασιστεί ότι ήταν νόμιμο, αλλά πόσο ΗΘΙΚΟ είναι, όταν με τα λεφτά της έκπτωσης κάνεις ένα νέο σχολείο? ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε αληταραδες δεν ντρέπεστε. Ρε Λουκοπουλε είσαι το αρχιλαμογιο της παρέας. καλά δέν υπάρχει ένας εκεί μέσα με ηθικες αντιστάσεις ή είναι ηλίθιοι. Εσύ ρε ράφτη τι ανάγκη τους έχεις τα λαμόγια. Ρε σε λίγο θα σας φτύνουν όλοι.οκοσμακης δεν έχει να βάλει πετρέλαιο και σεις γλύφετε το μελι ξεπεράσατε και τους ζαμπαρομπουλεδες. Δήμαρχε πεσμας τι έγινε με το κουμπάρο εκτός και είσαι και συ στο κόλπο. Τί να πω αυτό δείχνουν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε βλάκα εσύ παραπάνω που περιμένεις από τον καρακωστα να σου εξηγήσει για την αρπαχτη δεν υπάρχει περίπτωση. Ότι φάμε κι ότι πιούμε φίλε. Έτσι κι αλλιώς δεν ξαναβλέπουν καρέκλα. Και συ μάθε ότι μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου δεν αναγνωρίζεται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Τάκη τον ξέρω είναι καθαρό στοιχείο. Εκείνος ο παλιοανηψιος τον έχει πάρει στο λαιμό του.

      Διαγραφή
    2. Το ζήτημα δεν είναι αν ξαναδούν καρέκλα. Να απαιτήσουν την έκπτωση διαφορετικά να καταγγείλουν τη σύμβαση, μήπως και την τελευταία στιγμή σωθεί κάτι.

      Διαγραφή
  44. Η λοβιτουρα έγινε στην δευαν το βιολογικό ανήκει στην δευαν. Εκείνο το αρχιλαμογιο των ορεινών τα τσεπωσε και κερναγε σαμπάνιες. Τάκη γιατί το καλύπτεις είσαι και εσύ συμέτοχος. Και μετά στέλνει στην εφορία τον κοσμακη που αργεί να πληρώσει το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επειδή εμείς οι απλοί πολίτες δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες, μπορεί κάποιος να μας πει με ΟΝΟΜΑΤΑ ποιοί ψήφισαν και τι ακριβώς ψήφισε ο καθένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν πήγε στο Δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα, παρά η οικονομική επιτροπή το έδωσε απευθείας ανάθεση, παρουσία του κουμπάρου που άνοιξε σαμπάνια!!!!!!!!!! Το χειρότερο είναι ότι ο Τάκης δεν θέλει να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, ΓΙΑΤΙ?????????????? Στην οικονομική επιτροπή συμμετέχουν. Ο δήμαρχος, ο Καρακώστας, ο Σύψας, ο Κοτσανας, ο Κοτρωνιάς, ο Τσέλιος και ο Πατσαούρας. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι γνωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Παρών στη συζήτηση ηταν και ο κουμπάρος;Τυχαία; Ρωτάω απλά. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο πρόεδρος του ΔΣ δεν μπορεί εκ του νόμου να συμμετέχει σε τίποτα άλλο πέραν των καθηκόντων του. Τώρα γιατί ανακατεύεται σε ζητήματα που έχουν δημιουργήσει προβλήματα μέσα στη δημοτική ομάδα, είναι γιατί του το επιτρέπει ο Καρακώστας και ο Τάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν νομίζω.Η αξιοπρέπεια δεν διδάσκεται. Πιστεύω ότι παρακολουθούσε την διαδικασία και καθοδηγούσε τα μέλη για αποκλεισμό των λοιπών 2% έκπτωση και ανάθεση στον κουμπάρο. Για το καλό της πόλης. Αντικειμενικά. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ό δήμαρχος δεν είναι βλακας όπως νομίζουν κάποιοι και αυτό συμφέρει και αυτόν. Είναι στη μοιρασιά και αυτός γιαυτό μιλάει για αρώματα. Θυμάστε που μίλαγε για στολίδια ήξερε τι έλεγε. Αγαπάει το χρήμα και μόνο το χρήμα και πέστε ότι θέλετε εσείς αρκεί να φουσκώνει η τσέπη. Το 2%δειχνειτο καταλαβαίνει και ο τελευταίος αυτό λένε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τωρα στις αλλαγές ποιους θα διώξει και πους θα βάλει; Τον Κοτινη θα τον κάνουν προεδρο και τον κονιδα αντιδημαρχο συγουρο είναι ότι την γυναικα που εχουν θα την πουλήσουν και θα κρατήσουν τα λαμογια να διοικήσουν όπως θέλουν. Τον Κοτσανα και Συψα θα τους αναβαθμίσουν τους χρειάζονται γιατι ξερουν πολλαααα και παει ο εκβιασμος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Το 2% Δημαρχε που συνηγορισες να δοθεί το έργο στον κουμπάρο είναι το ποσοστό αποδοχής σου σήμερα, δηλαδή κάποιοι γύρω σου που λαδωνουν το άντερο τους και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή μόνο οι λυγδες...

      Διαγραφή
    2. Μην τους λες τέτοια αστους να έχουν τον ύπνο του δικαίου.

      Διαγραφή
  53. Ο δήμαρχος κουτσα κουτσα θα το τσουλησει μέχρι τέλους και θέλει δε θέλει θα πάει σπίτι του. Η πλάκα είναι τι θα γίνουν τα λαμόγια που γλυκαθηκαν στο μέλι. Προβληματίζεται πολύ έλεγε ένας και ψάχνεται για διαφορετικό σχήμα αν δεν του κάτσει για αρχηγός. Το καλύτερο για όλους είναι να μείνουν όλοι με ένα αρχηγό. Μόνο έτσι ίσως κάνουν κάτι πάλι πολύ δύσκολα. Αν δεν προκύψει κάτι αξιόπιστο δήμαρχος θα ξαναβγεί ο μπουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Μπουλες ήταν Διοικητής. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ήταν ότι ήταν. Το σημαντικό είναι ότι ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δήμαρχε σε έχουν εγκλωβίσει οι κόλακες. Θα σε κουρασουν ψυχολογικά και ηθικά. Ίσως σε τελειώσουν κοινωνικά. Μπορείς να διαφοροποιηθεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ολοκληρώσει πρώτα την εργολαβία του 2% έκπτωση για το βιολογικό και μετά. Δεν αφήνουμε ποτέ μία δουλειά μισή.

      Διαγραφή
  57. ο δημαρχος κανει τον χαζο δεν ειναι καθόλου χαζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΙΔΗΣΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ . ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Είδηση 2η.Στο κεντρικό ψηφοδέλτιο η παράταξη Λουκοπουλου είχε 60 υποψηφίους.Μέχρι σήμερα δεν τους μάζεψε ποτέ να τους ενημερώσει για τα του Δήμου. Είχε πάνω από 150 στα τοπικά. Τους ξέχασε και αυτούς. Τους χρειάστηκε μόνο για την εκλογή. Τώρα προσπαθεί να στηριχθεί και να σωθεί στους κόλακες και λασπολόγους (3-4) που τον περιτριγυρίζουν μόνιμα. Αυτό λέγεται ανικανότητα Διοίκησης,ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και μεταφράζεται σε προσωπικό ενδιαφέρον παράγωγα του 2%. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αρπαχτες φίλε δεν γίνονται με ολομέλειες και τέτοια. Τώρα του δόθηκε η ευκαιρία. Το παιχνίδι ήταν στημένο με τρόπο επιστημονικό. Η κονομα ήταν αυτοσκοπός. Ο δήμαρχος δεν είναι ΒΛΑΚΑΣ όπως αφήνει να φαίνεται. Ξέρει πως να τα τσεπωσει αλλά μέχρι το τέλος μπορεί και να βρεθεί στα δίκτυα του εισαγγελέα. Πάντως οι πρώτες ενδείξεις αρχίζουν να φαίνονται και δεν έχουν βγει όλα στη φόρα. Σε λίγο δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί θα τον φτύνουν όλοι όσοι τον ακολούθησαν δεν χρειάζεται να λένε τίποτα οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

      Διαγραφή
    2. Δήμαρχε όλος ο κόσμος περιμένει μία πειστική εξήγηση για την υπογραφή που έβαλες να δοθεί ανάθεση ο βιολογικός με έκπτωση 2% στον κουμπάρο. Ακόμα περισσότερο οφείλεις να τοποθετηθεις δημόσια από τη στιγμή που ισχυριζεσαι ότι η ενέργειά σου αυτή αποπνέει άρωμα ενώ όλοι πιστεύουν ότι ζεχνει και υποκρύπτει λαμογια. Έχεις χρέος να το κάνεις γιατί διαφορετικά σημαίνει ότι αποδέχεσαι την κατηγορία που είναι συντριπτική και αφορά αποκλειστικά εσένα και κανέναν άλλο. Το ερώτημα είναι απλό:
      Γιατί δέχθηκες να γίνει ανάθεση ενός έργου εκατομμυρίων με μηδενική έκπτωση σε αντίθεση με την εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών που δεν απέκλειε κανέναν από τη διαδικασία.
      Δεν είναι δύσκολο το θέμα. Είναι ευκολότερο ακόμα και από μία πρωτοβάθμια εξισωση.

      Διαγραφή
    3. Φίλε 10.14 έχω ακούσει από τον Σαμαντα ότι μαζεύεται η παράταξη τακτικά και συναποφασιζονται πολλά πράγματα. Επομένως δεν έχεις καλή ενημέρωση.

      Διαγραφή
    4. Άμα το άκουσες από τον Σιαμαντά είναι σαν να το άκουσες από την Φωνή της Αλήθειας της Μόσχας.

      Διαγραφή
    5. Είσαι σοβαρός? Σε κοροϊδεύει ο κύριος. Εδώ δεν μιλάνε μεταξύ τους και ο ένας λέει τον άλλον λαμογιο και σύ μιλάς για παράταξη. Έχουν λακισει άπαξ άπαντες. Βρες μου έναν από όσους έκαναν αγώνα να στεριώσουν το Λουκοπουλο υποψήφιο ή μη που να υιοθετεί αυτά που συμβαίνουν. Όλοι έχουν διαφοροποιηθεί και προσπαθούν να μην έχουν καμία σχέση γιατί ντρέπονται.

      Διαγραφή
    6. Καλά να πάθουν
      Δεν ήξεραν δεν ρωταγαν?

      Διαγραφή
    7. Δήμαρχε μου φαίνεται ότι έχεις μείνει μόνος. Σε υποστηρίζουν μόνο τα λαμόγια.

      Διαγραφή
    8. AYTO TO ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ?ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ !ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  60. Η παράταξη που αποτελειται απο Σαμαντα Καρακωστα Συψα Ραπτη και Κοτρωνια μαζεύεται τακτικά.Αυτή ειναι η παραταξη.Οι λοιποί εκλεγμένοι ενημερώνονται ποτε;Το λέει ο Σαμαντας.Τον θυμάστε στις αρχές που κατεβηκε από το έδρανο και κυνηγούσε να κτυπήσει συμπολίτη;Δημοκρατικά θα πειται.Τον ΣΑΜΑΝΤΑ,κρύβεται πίσω από όλες τις "οσμες νομιμοτητος" θα τον πληρώσει ο Λουκοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε που τον είπε ηλίθιο ο Αγγελόπουλος και τον κυνηγούσε να τον δειρει μέσα στο Ξενία και τον κράταγε ο Κοτσανας ο οποίος μάλιστα έλεγε στον εικονολήπτη να σταματήσει να παίρνει πλάνα. Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση.

      Διαγραφή
    2. Αγγελόπουλος ....μορφή .... ανεπτυγμένη νοημοσύνη, μόρφωση , επίπεδο, δημοκρατικός άνθρωπος ..με κύρος και αποδοχή.

      Διαγραφή
    3. πιο αστοιχειωτος και απαιδευτος ανθρωπος απο τον Σιαμαντα δεν υπαρχει... κουτοπονηρος, κουτσαβακι και προπαντων περιορισμενης νοησης... Αχρηστος παντελως για την πολιτικη.. μονο για ψαρεμα κανει...

      Διαγραφή
  61. Στο γήπεδο όταν ήταν γιατρός αγώνα κτύπησε ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας. Το είχε καταγγείλει στην τηλεόραση ο πρόεδρος της άλλης ομάδας. Μιλάμε για λαμογιο τραμπούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα, εγω πάντως τον θυμάμαι μικρό στη παλαιοπαναγια να πετάει μανταρίνια !!!!!τραμπούκος παιδάκι μου γεννημένος !!!!!

      Διαγραφή
  62. Δεν ξέρω για τα αστειακια εγώ παραθέτω στοιχεία που είδα στην οθόνη με εικόνα και ήχο. Δεν αναφέρομαι ούτε στο σινεμα και πολύ περισσότερο στο 2% έκπτωση του βιολογικού στον κουμπάρο.Αναφερομαι σε δημόσιους τραμπουκισμους και όχι σε λαμογιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ 10,34 ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

      Διαγραφή
  63. Ο Αντρέας δεν είναι λαμογιο ως περί ου ο λόγος, είναι δουλευταρας και τιμάει τον μισθό που παίρνει. Ο χαρακτήρας του είναι άλλο πράγμα. Αποτελεί αγκάθι για τα λαμόγια και γι αυτό θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν. Δεν θα τους γίνει το χατήρι δυστυχώς για δαυτους. Έχουν μπλέξει άσχημα οι Σαμαντο κοτρονιαδες. Ο κόσμος δεν είναι χαζός μπορεί και διακρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τον Αντρέα τον γνωρίζω. Είναι ιδιόρρυθμος και τραμπούκος. Δεν είναι όμως λαμόγιο. Καμία σχέση με κοτρωνια και σαμαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ενοχλει η εντιμότητα. Γιατί; Χαλάει τις "αγνές " διαθέσεις κάποιων που επιδιώκουν το "Καλό " της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνασπίστηκαν Κοτρωνιάς Φράγκος σαμαντας και με το Σαλαμουρα βάζουν βέτο στον Τάκη να διώξει τον Κοτσανα. Κούνια που τους κουναγε ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
  66. Σοβαρή συζήτηση κάνετε. Στους διαχειριστές της ζωής μας και του δημοσίου χρήματος ο χαρακτήρας και τα προσωπικά του καθενός δεν ενδιαφέρουν. Τα λαμόγια όμως πρέπει να απομονώνονται και η κοινωνία να τους εξοστρακίζει, τουλάχιστον μακριά από το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μπράβο ρε φίλε. Δημαρχε ακούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Και ακούει και καταλαβαίνει. Εναπόκειται ο της δικαιοσύνης στέφανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τελικά θα πει κάποιος ποιά μέλη της οικονομικής επιτροπής ψήφισαν υπέρ της άποψης της πλειοψηφίας της επιτροπής διαγωνισμού και ποια μέλη ψήφισαν υπέρ της μειοψηφίας.Ο Κοτρωνιάς ψήφισε υπέρ της αποψης της πλειοψηφίας. Ο Αντρέας ΤΙ ψήφισε; Εεεε; Για πείτε μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δε θα φύγει ο παρά τω δημάρχω πανίσχυρος Καρακόςτ. θα παραμείνει και θα κάνει παιχνίδι. Ο Κοτσανάς έχει πρόβλημα. Ένεκα λάθος πορεία που ακολουθεί σύντομα θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Μόνη του τύχη να ξαναπλευρίσει τον Καρακόςτ. Αλέως θα ψάχνει τη τελευταία στιγμή σανίδα σωτηρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καρακωστας - Συψας - Τακης. Σε τι ανθρωπους στελνει τα παιδια του ο κοσμακης να τα μαθουν γραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΨΑΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤ.ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΟΝΤ.
      Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ..

      Διαγραφή
    2. Στον Τάκη πληρώνουν κιόλας...με το μήνα....οι άλλοι δύο είναι να μην πέσουν τα παιδιά μας σε αυτούς...

      Διαγραφή
  73. Ρε Καρακώστα δεν καταλαβαίνεις ότι χειροτερεύεις τα πράγματα όταν προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αυτονόητα. Έχουν πεισθεί όλοι όσοι ελάχιστα καταλαβαίνουν ότι η έκπτωση 2% στον κουμπάρο και με τον τρόπο που έγινε είναι αρπαχτη. Εκτός αν είσαι και συ στο κόλπο. Πολιτική ευαισθησία και εντιμότητα σημαίνει αποδοχή και προσπάθεια ανατροπής αυτής της εξέλιξης για να σώσεις κάτι αν σώζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Θα ανοίξουν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων στο θέμα του βιολογικού. Ελπίζω να μην ξεχάσουν τους λογαριασμούς του κουμπάρου, διαφορετικά είμαστε για καρπαζιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο. Κοτρωνιάς προσπαθεί σε κάθε συζήτηση να πείσει ότι δεν έχει σχέση μετον κουμπάρο και την αρπαχτη του2%. Πως να πείσεις ρε Θωμά αφού όπου υπάρχει λαμογια δηλώνεις πάντα παρών. Πεισε πρώτα τον Κοτσανα και μετά βλέπουμε. Το έργο δεν είναι της δευαν? Τότε γιατί κάνεις τον ανηξερο. Μόνο για τον μισθό και να στέλνεις τον κοσμακη για κατάσχεση της σύνταξης του ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Οι υποστηρικτές του Αντρικου καλα θα κανουν να σιωπησουν. Οταν ερθει ο καιρος θα εκπλαγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τελικά αδέρφια το ζήτημα του βιολογικού είναι ένα φιάσκο! Θα δείτε στο τέλος ότι θα ευθυγραμμιστούν τα πάντα με την σημερινή λύση. Όλη η ιστορία με τους ελεγκτές και τους εισαγγελείς είναι μεθοδευμένη από καταγγελίες που γίνονται απ´ αυτούς που έμειναν από έξω και "έχασαν" τις μίζες. Σταρακά, Κοτρωνιάς, Κότσαλος, Κυρίτσης. Έβαλαν μπροστά τους εργολάβους που έχασαν το έργο, τάζοντας ότι θα τους βοηθήσουν να αλλάξουν την κατάσταση και δίνουν τα δημοσιεύματα για εισαγγελείς και άνοιγμα λογαριασμών, για να φοβηθούν οι κουμπάροι που έχουν προφανώς κάτι να κρύψουν στις τράπεζες. Είναι πολλά τα λεφτά και πολλοί στο δήμο θα παίξουν τα ρέστα τους! Θα πέσει πολύ γέλιο! Υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε έχεις δίκιο. Ο δήμαρχος δεν έχει κανένα συμφέρον να συμφωνήσει με τον έναν ή τον άλλον εργολάβο. Ο Κοτρωνιάς είναι πίσω από όλα. Όταν τον στριμώχνουν, όπως με τα ραβασάκια αλλά και τώρα με τον βιολογικό, τα ρίχνει ΟΛΑ στον δήμαρχο! Αυτός αποφασίζει λέει και αυτός υπογράφει, εγώ κάνω ότι μου πει! Τα ραβασάκια για να κάνει παιχνιδάκια με τον κόσμο και Οι μίζες με την Σταρακά και τα λαμόγια της δευαν θα γίνουν η κηδεία του.

      Διαγραφή
  78. Αντρέα πιστεύω να είσαι έτοιμος για δικαστική μάχη. Πες αλεύρι! Ο Εισαγγελέας σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αυτή η δημοτική αρχή βγάζει με διαφορά τις πιο γελοίες ανακοινώσεις. Κοντά ποδάρια - άρωμα νομιμότητας - μακρυά χέρια - κοντές ψωλές κλπ. Α ρε Καρακώστα με τις παπάρες σου. Απορώ πως σε αφήνουν οι υπόλοιποι και βγάζεις τέτοιες παπαριές στον αέρα. Αλλά μήπως ρωτάς κανένα. Εσύ κάνεις κουμάντο τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γελοίες ανακοινώσεις ή ανακοινώσεις πανικόβλητου Καρακώστα; Αρχισαν τα όργανα και είναι όλα ξεκούρδιστα από τα πεντοχίλιαρα που γίναν πετσετάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε βλακα οι ανακοινωσεις σε μαραναν και οχι οι σκατομουτσουνες που εβαλες στο lepanto press?

      Διαγραφή
  81. τα έργα πάνω απο 2 εκ. χτυπιούνται με έκπτωση 55% πράγμα που δημιουργει προβλήματα στην ολοκλήρωση των εργων. τωρα για την έκπτωση 2 % γελάνε και οι πέτρες. σα δε ντρεπεστε που το υπερασπίζεστε. διαβάστε το παρακάνω link και τις αλλαγές που θέλει να κάνει το υπουργείο ως προς τις υπερβολικές εκπτώσεις. http://www.ypodomes.com/index.php/alles-ypodomes/endiaferouses-eidiseis/item/34006-dimosia-erga-afstiro-plaisio-gia-tis-ypervolikes-ekptoseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η αξιοποίηση του Κουβαρτά,που το θεωρεί υποτιμητικό να πληρώνει τα ποτά του -βλέπεις έχει πόστο Ο άνθρωπος, θα σώσει την παρτίδα. Θα το δούμε και αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ποιος είναι ο κουβαρτας; Αν εννοείς αυτόν που τα πίνει και δεν ξέρει τι λέει (υπάλληλος δημοσίου)θα τα πιάσει τα λεφτά της η Δημοτική Αρχή και θα τα πληρώσουν οι Ναυπακτιοι.Δήμαρχε γνωρίζεις τα πάντα για τους συμβούλου σου.Γνωρίζεις το ποιον τους.Διάλεξε την ηθικοτητα και όχι τι θέλει ο καθένας. Ο κόσμος περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαζεύτηκαν όλοι στο Σκουρλετη και καμαρωναν .ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ θυμάσαι τι έλεγες όταν ο Μπουλες συναντήθηκε με το Μωραΐτη για θέματα του Δήμου; Μήπως πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη; Λέξη άγνωστη για εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "αριστερο" μνημονιο ειναι επιθυμητο για τον καρακωστα.. με τα δυο προηγουμενα ειχε προβλημα..
      Σα δε ντρεπεσαι κολοφασισταριο!!!

      Διαγραφή
  85. καλά ο Καρακώστας πως της έχει δει έτσι; Κάθε μέρα με την συμπεριφορά του και τα λεγομενά του επιβεβαιώνει τις φήμες που λένε ότι τελικά αυτός είναι ο δήμαρχος; Συγκρατήσου Κώστα, να σου θυμίσω ότι δήμαρχος έστω και τυπικά είναι ο θείος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πολλοί είναι οι δήμαρχοι και περισσότεροι οι παράγοντες που δημαρχεύουν και στο τέλος δεν θα ασχολείται κανένας μαζί τους. Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ αν ισχύσει για τις επόμενες δημοτικές εκλογές θα πετάξει στα αζήτητα πολλούς παραγοντίσκους που παίζουν τα παιχνιδάκια τους και ανεβάζουν το κασέ τους. Θα το τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τιποτα δεν προκειται να αλλαξει με την απλη αναλογικη ειδικα οταν την επεξεργαζεται κομματοσκυλικη καμαριλα τυπου Πουλακη. Η σωτηρια μπορει να προελθει μονο απο την αλλαγη της καλλικρατικης γεωγραφιας που θα βοηθησει να γλυτωσουμε απο τους περιφερειακους (πεδινους και ορεινους) πολιτικους μπραβους που τα τελευραια χρονια λιμαινονται τις ψηφους των δημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αληθεύει ότι ο δήμαρχος ετοιμάζεται να βάλει γενικό γραμματέα στο δήμο; Αν ναι πόσο θα κοστίζει κύριε δήμαρχε; Γιατί παντού λέτε ότι λεφτά δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο Δήμαρχος τ΄αλλάζει όλα.
    Αντιδημάρχους, ειδικούς συνεργάτες, επιτροπές!!!!!!
    Καιρός ήταν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Λέτε να το παίξει Δήμαρχος παρά ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Για Γενικό Γραμματέα λεφτά έχουμε. Για τις καθαρίστριες των σχολείων ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. υπαρχει πολιτικος μπουρδολογος κατηγοριας καρανικα στο δημοτικο συμβουλιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Από όλα έχει. Και "Λαμόγια "το είπαν οι ίδιοι και μπουρδολογο και ωραίους και γλυφτες και λουστρους και μεθυσους και κουβαρντάδες (ξεχνάνε να πληρωσουν) και ηθικούς από όλα έχει ο μπαξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Δεύτερη βόμβα-σκάνδαλο είναι έτοιμη να σκάσει στα χέρια της δημοτικής αρχής. Αχ Τάκη σίγουρα δεν σου τα είχαν πει έτσι. Σκούρα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πάλι "οσμή νομιμότητας " θα προκύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Προσοχή τα πολλά αρώματα δημιουργούν πονοκέφαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΤΑΚΗ ΜΕ ΣΚΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ; ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ; ΤΙ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Δημοτικός Σύμβουλος γίνεται τύφλα στο μεθύσι και δεν ξέρει τι λέει. Να πλήρωνε τουλάχιστον το λογαριασμο.Αναβάθμισε τον Δήμαρχε να μαθαίνουμε και τα νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι ο κακας με ονοματεπώνυμο. Να ξέρουμε και μεις τα λουλούδια που έχουν άρωμα μπεκρι. Δεν ξέρω τι λέει αλλά ο μεθυσμένος λέει αλήθειες.

      Διαγραφή
  99. "Διαφάνεια και νομιμότητα παντου" λέει ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ στη συνέντευξη για τον βιολογικό. Δήμαρχε αυτό θέλει ο κόσμος. Το πρόβλημα όμως είναι ότι από "τα 16 χεράκια " ενημερώνονται μόνο οι Καρακωστας,Σαμαντας,Κοτρωνιάς, Κοτσανας,Συψας,Ράπτης,Σαλαμουρας. Οι αλλοι 9 απλά καλούνται να σηκώσουν χέρια. "Διαφάνεια παντού ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Είδα τη συνέντευξη του δημάρχου. Μία αξιολυπητη μαριονέτα που προσβάλλει όλους μας. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να είναι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 2% έκπτωση συνυπολογιστηκε και η μίζα-μιζαρα. Πλην του κουμπάρου ποιος άλλος είναι στο κόλπο. Τα υπόλοιπα που είπες Δημαρχε είναι για παιδάκια.

      Διαγραφή
    2. Ένσταση στον δημοσιογράφο που δεν έκανε την απλή ερώτηση:
      Έχετε συναίσθηση της θέσης σας και των ευθυνών σας?
      Για τα υπόλοιπα ο άνθρωπος δεν καταλάβαινε την ουσία. Κρίμα για όλους μας.

      Διαγραφή
    3. το προβλημα σου ειναι οτι θα ξαναβγη δημαρχος?

      Διαγραφή
  101. Δήμαρχε μετά την συνέντευξη που είδα στον Κοργιαλά μου γεννηθηκε η απορία:
    ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ Ή ΒΛΑΞ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ενημερώσω φίλε ότι δεν είναι τόσο βλάκας όσο νομίζεις. Όταν βγουν όλα στη φόρα θα τριβεις τα μάτια σου. Πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως.

      Διαγραφή
  102. πιο βλακας απο εσενα δεν υπαρχει σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΤΑ Α@@@@@@@ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΟΣΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω εσυ που έχεις 5 κιλα, μιλάς επώνυμα ΑΡΧ@ΔΙ!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ 12,32 ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΘΙΓΩ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ
      ΟΥΣΤ ΒΛΑΞ.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
  104. Γεωργια μαζεψε τον τον βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Υπάρχουν σύμβουλοι της πλειοψηφίας που παραδέχονται δημόσια για τον δήμαρχο αυτό που όλος ο κόσμος μιλάει ότι δηλαδή ξεφτυλιζει τον ρόλο του. Γιατί όμως στριμώχνονται ποιος θα πάρει κάποια θέση είναι απλό και έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στην μάσα. Λαμόγια δεν σας σώζει ότι τον ξεφτυλιζετε δημόσια και τον λέτε και σεις βλάκα. Το ότι παραμένετε και μαχεστε για τις καρέκλες δείχνει ότι σας απασχολεί η μάσα μόνο ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ φίλε τον Τάκη τον έβαλαν μπροστά ακριβώς για αυτό.Ηξεραν ότι είναι βλάκας και κουμάντο θα κάνουν αυτοί αυτό λένε και τώρα και αφού τα τσεπωσουν καλά θα τον κανουν να σέρνεται περίγελος.

      Διαγραφή
    2. ρε βλακα τοσα χρονια ο Τακης σου φαινεται χαζος? Εσυ του δινεις συμβουλες?γινεσαι γελοιος,

      Διαγραφή
  106. Δήμαρχε από ότι είδα στην συνέντευξη δεν χαμπαριαζεις γρι ούτε αυτά που σου γράφει ο Καρακωστας δεν μπορείς να πεις καλά δέν ντρεπεσαι δεν καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι. Ακου να στο πω απλά όπως τα λες εσύ στα παιδάκια του γυμνασίου.
    Λοιπόν στον κόσμο είναι δεδομένο ότι με το 2% έκπτωση υπήρξε εκ των προτέρων συμφωνία για αρπαχτη και μην αναλωνεσαι να μιλάς για διαφάνεια γιατί γίνεσαι γελοίος. Το ερώτημα που πλανάται και η απάντηση του θα δοθεί πολύ σύντομα και συντομότερα πάντως από ότι νομίζεις είναι αν είσαι και συ στην συμφωνία. Σε αυτό το θέμα διίστανται όντως οι απόψεις. Αυτή είναι η εκτίμηση των πραγμάτων.Τωρα αυτά που σου λένε τα λαμόγια γύρω σου εναπόκειται σε σένα και μόνο να κρίνεις. Πάντως Δημαρχε αν καταφέρεις και καταστρέψεις και το μοναδικό πλεονέκτημα που είχες μέχρι τώρα και το οποίο αμφισβητείται καλύτερα να πάρεις το καπελάκι σου και να πας σπίτι σου. Δήμαρχε μην ξεχνάς ότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τάκη άκου με καλά. Δεν υπάρχει μεροκάματο πουθενά καί εκεί μέσα τό καλαματιανό πάει συνεφο.στο καφενείο χθές έλεγαν ασκημα πράματα.εναςπου τα πάει και τα φέρνει όλη μέρα και είναι παντού μέσα έλεγε ότι όλοι λένε ότι γίνονται λαμογιες με πολλά λεπτά. Αυτός ο παλιοοριλα μαζί με τον άλλον τον ορινο εστησαν παιχνίδι με τον εργολάβο για να πάρει τη δουλειά και αυτοί να πάρουν την μίζα τους.καλα εσύ πού βοσκας δέν τους ξέρεις πώς δέν φυλαγεσαι και εμπιστεύεσαι να βάζεις τέτοια φίδια στο κόρφο σου. Δεν ξέρω ξεκαθάρισε τη κατάσταση γιατί τα σκάγια παίρνουν και εσένα. Ο αντιριωτης είχε δίκιο ξέρει τι λέει από χαζό και από μουρλο μαθαίνεις την αλήθεια. Ένα σου λέω ξεκαθάρισε τη κατάσταση γιατί μου φαίνεται ότι κοιμάσαι σε βαρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Δεν κοιμάται ο Δήμαρχος. Προσπαθεί μήπως και σώσει κάτι.Δυστυχώς ο ηθικός αυτουργός παραμένει στο απυρόβλητο. Δήμαρχε σεχουν εγκλωβισμένο οι κόλακες Σαμαντας Συψας Κοτρωνιάς Καρακωστας και οι πέριξ αυτών και σε τρωνε καθημερινά. Γι'αυτό πριν λίγο καιρό δημοσίευμα έλεγε ότι είσαι ασθενής. Πάρε αμέσως αντιβίωση και στάσου όρθιος. Αρκετά σε εκμεταλλεύθηκαν. Το 2% δεν μαζεύεται Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δήμαρχε σε άκουσα σε κατ ιδίαν συζητήσεις να ισχυριζεσαι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σκάνδαλο του 2% με τον κουμπάρο.
    Σου κάνω λοιπόν την εξής πρόταση: Στο δημοτικό συμβούλιο που θα συζητηθεί το θέμα να βάλεις ένα δημοτικό σύμβουλο να το υποστηρίξει. Εκτός βέβαια από Σαμαντα, Κοτρωνια, Καρακώστα. Πιστεύω να καταλαβαινεις γιατί. Βάλε ας πούμε τον Φράγκο, τον Ραπτη, τον Σαλαμουρα ή και τον Κοτσανα ακόμα για να δεις αν θα δεχθούν. Κάνε την προσπάθεια και αν βρεις ανταποκριση τότε μπορεί και να πείσεις για τα λεγόμενά σου. Αν δεν βρεις όμως τότε μάζεψε τα και πήγαινε να φυτέψεις ντομάτες βλέπεις ο καιρός αρχίζει να γλυκαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε για μ@λ@κ@ ψάχνεις για να ξελασπωσει τον κουμπάρο?

      Διαγραφή
    2. Ας βάλει εκείνο το ζωντανό που μεθάει και δεν πληρώνει και θέλει και αργομισθία. Στο χέρι τον εχει, ο Μάρτης φτάνει. Αν έχει αναστολές και αυτό το λαμόγιο τότε πρέπει να καταλάβει ότι το τερμάτισε το κοντέρ.

      Διαγραφή
    3. Όλα καλά ρε φίλε τον Φράγκο την ίρα, γιατί τον μπλέκεις με το σιτάρι;

      Διαγραφή
  110. Ας καταλάβουμε ένα πράγμα. Εαν στην υπόθεση βιολογικός υπάρχει δόλος κάποιου, αυτός ο κάποιος δεν είναι ο Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος δεν έχει καμία σχέση με διαδικασίες νύχτας και αρπακτικών.Ο Δήμαρχος έπεσε στη λούμπα κάποιων επιτηδείων και που δυστυχώς αυτοί είναι εκτός διαδικασίας και οι οποίοι τον έχουν απομονώσει από τα υγιεί μέλη της παράταξής του και οι οποίοι όταν βρίσκονται μεταξύ τους του σούρουν τα εξ αμάξης.Γιατί οι κ. που συχνάζουν μόνιμα στο γραφείο του δεν του λένε την αλήθειά; Γιατί μόνιμα τον επαινούν; Γιατί μόνιμα μπροστά του βρίζουν την αντιπολίτευση; Γιατί μόνιμα καταφέρονται κατά μελών της ομάδος που παράγουν έργο; Δήμαρχε μήπως νομίζουν ότι σε κρατάνε σε κάτι και σε έχουν σε ομηρία, να υπογράφεις εσύ και να απολαμβάνουν αυτοί; Δήμαρχε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ήσουν τίμιος και ηθικός και παραμένεις τέτοιος. Δεν έχεις καμία μα καμία σχέση με Σύψα,Κοτρωνιά,Καρακώστα,Σαμαντά κ.λ.π..Περπατάς με το κεφάλι ψηλά και το μέτωπο καθαρό.Μην επιτρέπεις σε κανένα να σε χρησιμοποιεί.( Ένας συμπολίτης σου που σε πονάει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αρχίσανε τα οργανα απειλες κατά ζωης απειλες για τα συμφέροντα και την καρεκλα ντροπη σας, Δημαρχε δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ; η δεν τα πιστεύεις αύριο τα λαμογια που έχεις διπλα σου θα απειλήσουν και εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Γαννης συψας:Είδα χθες το πενήντα αποχρώσεις του τίποτα.... στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ήταν τρεις μαζεμένοι‼️‼️‼️βάστα μπάρμπα γιωργηηηηη‼️..... τελικά όλα εδώ πληρώνονται ..... μάλλον το κισμέτ μου αποφάσισε να με εκδικηθεί μαυτο τον .....τρόπο !!!!! Θα επιστρατευσω όλα τα τσάκρας κ τα ρεικυ που μπορώ θα ταμπουρωθω κ θαντιμετωπισω τα υπόλοιπα .... κ μου τολεγε ο ψαγμένος στο Λώρα πριν πολλα έτη : μακακας είδος μη αντιμετωπισιμο......άντε καληνύχτα!!!!!!!

    Μαλλον τον εχουν για φαγωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΨΑΣ: "ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΕΤΑΩΩΩΩ"

      Διαγραφή
  113. Καιρος να φεύγουν τα σκουπίδια δημαρχε διαβάζεις ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ποσα παιρνουν ''μερικοι'' δημοσιογραφοι και κατηγορουν το δημαρχο χωρις ντροπη? γιατι ειναι στην ουσια ''μερικοι''......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί εννοείς φίλε κάντο λιανα. Πάλι φταίνε οι δημοσιογράφοι. Εδώ βοα το σύμπαν για ΛΑΜΟΓΙΑ, κουμπάρους και αρπαχτες και ο δήμαρχος λέει χαζομάρες για μικρά παιδιά. Ποιός υπέγραψε ότι 2% έκπτωση σε έργο τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ είναι όλα καλά όλα ωραία και ο δήμαρχος προκλητικά να μιλάει για διαφάνεια. Πλάκα με κάνεις όπως θα έλεγα και στον παπαγεωργοπουλο τον θεσσαλονικιο.

      Διαγραφή
    2. ειπαμε φταινε ΟΧΙ ολοι αλλα οι ''μερικοι'' στο μυαλο και στην ηθικη οπως ΕΣΥ ΡΕ...

      Διαγραφή
  115. Σας γράφω από το Περιθώρι. Εμάς εδώ δεν μας δίνει κανένας σημασία βράζουμε με το ζουμί μας. Διαβάζουμε ότι εκεί στην πρωτεύουσα γίνονται καλλιστεία λαμογιας και σκίζει κάποιος οριλας λένε. Τώρα τι όνομα είναι αυτό ένας θεός ξέρει και ας με συγχωρέσει. Να μην σας απασχολω τον χρόνο σας συνεχίστε εμείς όλοι εδώ είμαστε μαζί σας και περισσότερο με το νικητή του διαγωνισμού με τον κύριο οριλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μεις εδώ πάνω στα Χάνια δεν υπάρχουμε πουθενά. Ούτε πρόεδρο δεν έχουμε. Με το Μπουλέ καλύτερα ήταν τουλάχιστον κάθε τόσο ερχόταν και συζηταγε. Διαβάζουμε και μεις στο ιντερνέτ ότι μέσα μαχαιρωνονται για τη μαρμιτα. Δεν ντρέπονται τα λαμόγια. Καλά για δήμαρχο δεν συζητάμε αυτός αμφιβάλλω αν τη βγάλει καθαρή μέχρι το τέλος. Φυλακή τον βλέπω και το χειρότερο δεν χαμπαριαζει καθόλου. Είναι πως λέμε ότι το παιδί δεν τα παίρνει.

      Διαγραφή
    2. Μην ανησυχείτε δεν είστε μόνοι σας. Εδώ στο Λυγιά που είναι ένα χιλιόμετρο μακριά από το κέντρο δεν φαίνεται κανένας. Δεν λέω για τον δήμαρχο αυτός είναι να τον λυπάσαι ο άνθρωπος είναι για καρπαζιες. Ποτέ δεν θυμάμαι τέτοια εγκατάλειψη μία χαρά είμασταν πριν τον Καλλικράτη και τον Καποδίστρια. Και με τον Μπουλέ βέβαια δεν ήταν καλύτερα αυτός κοιταγε περισσότερο τα χωριά στην Πυληνη.Αλλα τουλάχιστον έκανε κάποιες παρουσίες και συζητήσεις αυτοί εδώ κοιτάνε μόνο να τσεπωσουνε. Μιλάμε για ΛΑΜΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Εμείς στο Αντιρριο για να είμαι δίκαιος αν και δεν τον πάω ο Ασημακόπουλος τρέχει κάνει ότι μπορεί και τους ξελασπωνει. Δεν μιλάμε για δήμαρχο και δημοτική αρχή δέν υπάρχουν.

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω για Περιθώρι και Χαλκεια γενικά αλλά στο Λυγιά δεν πάει κανένας γιατί δεν βγάζεις άκρη. Αυτοί μπλέκουν μερικοί Λυγιά με Νεόκαστρο και δεν ξέρουν τι θέλουν. Θέλουν πράγματα για το νιοκαστρο ένα χωριό με μηδέν κατοίκους. Άντε να συνεννοηθείς και να καταλάβουν ότι οι ανάγκες είναι άλλες και είναι μεγάλες.Τα προβλήματα βρίσκουν λύση μόνο με συνεργασία και κατανόηση που δυστυχώς είναι πράγματα δύσκολα.

      Διαγραφή
  116. Ρε σεις να γίνει το έργο έχει σημασία όλα τα άλλα είναι για τους χαζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μην βρίζετε τον Τακη. Ο άνθρωπος ποτέ δεν το είχε. Ένας και μοναδικός φταίει για όλα. Και αυτός είναι ο Καρακώστας που έπαιξε το χαρτί του Τάκη, γιατί δημαρχία δεν θα έβλεπε με τίποτα. Έγινε δήμαρχος στην θέση του δημάρχου. Τα έχει κάνει σκατά σε όλα τα επίπεδα. Και στην αντιδημαρχία του αλλά και στη διαχείριση της συμφωνικής ορχήστρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμφωνική ορχήστρα του Τιτανικού.

      Διαγραφή
    2. Τα συναισθήματα της λύπης και της συμπάθειας εκφράζονται μόνον στις κηδείες και τα μνημόσυνα. Όταν εκφράζονται στην πολιτική ψάξε πού να κρυφτείς.

      Διαγραφή
  118. Η δημοτική αρχή θυμίζει διακυβέρνηση Σημίτη με Άκη και τα άλλα παιδιά. Ποιός είναι ο Άκης εδώ? Ο Μαντέλης, ο Παπαντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Άκης ο οριλας, Μαντέλης ο γυμναστής και Παπαντωνίου ο αλεξιπτωτιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Τι ξεθάβετε! Αν ο Καρακώστας δεν είχε κολλητό τον υπουργό, ο Τάκης με την συνέντευξη που έδωσε θα τον ειχε μαζέψει ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εισαγγελέας γιατί. Μάλλον ο παιδονόμος.

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχος είναι βλακας και γι αυτό είναι επικίνδυνος.

      Διαγραφή
    3. Δήμαρχε έχεις καταντήσει περίγελος των σκυλιών.

      Διαγραφή
    4. Εκεί που είπε ότι θα πιέσει την δικαιοσύνη να βγάλει γρήγορα το πόρισμα για τον κουμπάρο και να ολοκληρώσει την δουλειά καλύτερα κάποιος θα πρέπει να πιέσει τον εισαγγελέα να παρέμβει.

      Διαγραφή
    5. Μην ποινικοποιουμε την πολιτική ζωή αλλά αυτό θα καταστεί αναπόφευκτο αν από την έρευνα που διατάχθηκε προκύψουν στοιχεία που άπτονται της αρμοδιότητας του εισαγγελέα. Είναι μακρύς ο χορός θέλει χρόνο και όποιος αντέξει.

      Διαγραφή
    6. κι αν μας αντεξει το σχοινι θα φανει στο χειροκροτημα

      Διαγραφή
  121. Θέλω κάποιος αν μπορεί να γράψει ή να περιγράψει αυτόν που πίνει και μεθάει και δεν πληρώνει. Περιγραφή έστω περίπου για να τον μάθουμε και μεις αφού προορίζεται και για θέση. Τουλάχιστον να παρέμβουμε στο δήμαρχο να τον τακτοποιήσει για να παίρνουν και οι άνθρωποι τα λεφτά για τα ποτά που μεθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αρμόδιος Και γνώστης είναι ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος Της Επιτροπής Ποιοτητας ζωης κ. Συψας.Αυτός ξέρει τι γίνεται στα καταστήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Τελικά όλοι οι κομπάρσοι των συνδυασμών θέλουν να γίνουν πρωταγωνιστές. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΑΥΡΙΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΓΑΡΙΘΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΧΩΡΑ! Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΤΣΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΚΕΦΑΛΕΣ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!ΕΡΩΤΗΣΗ 1:ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ; ΕΡΩΤΗΣΗ 2:ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΟ; ΕΡΩΤΗΣΗ 3:ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ;ΕΡΩΤΗΣΗ4 Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ο ορειναρχης κ.Κοτρωνιάς υποκλίνεται στον κ. Καρακωστα και πάντα ζητά την ευλογία του.Μόνο στην υπόθεση Βιολογικό έκανε ανυπακοή. Αν τολμάς ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ βαλετου κανόνα. Αλληλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Διαβάζω αυτά που γράφουν εδώ μέσα και λέω ότι έστω και τα μισά να είναι έτσι τί γίνεται. Αυτοί που δεν εμπλέκονται πως τα ανέχονται.Πως δέχονται να κάθονται μαζί με τα λαμόγια. Ο κύριος Κονιδας ο κύριος Νίκος ο κύριος Χρήστος που τους βλέπω να κυκλοφορούν στην πόλη πως ανέχονται κουμπάρους μεθυσμένους και αρπακτικα λυκορνια. Ρε σεις σε λίγο τελειώνει η θητεία σας και θα σας φτυνει ο καθενας ενώ οι διάφοροι κουμπάροι θα έχουν ξαφρισει το ταμείο. Θα μπείτε στην λίστα των αρπακτικών χωρίς να το καταλάβετε. Τώρα μπροστά σας δεν σας λέει κανένας τιποτακαι μάλιστα σας λένε ότι πάτε μία χαρά. Αύριο που τα λαμόγια θα κάνουν στροφή και θα μιλάνε για επιμερισμό να δω τι θα κάνετε. Ο κουμπάρος σε συζητήσεις λέει ότι δεν ξέρει τίποτα για την λαμογια του 2% το έργο είναι της δευαν και αυτός δεν ήταν στις αποφάσεις. Πάντως η μπάλα σας παίρνει όλους. Ο δήμαρχος θα πάει σπίτι του εκεί που ήταν μέχρι τώρα. Εσας θα βλέπει ο κόσμος και θα φτυνει. Οι άλλοι που θα τα έχουν τσεπωσει ε καί τί έγινε αν τους φτύνουν παράπλευρες απώλειες είναι. Στην κοινωνία χρειάζονται χρόνια και κόποι να γίνεις αποδεκτός και μία κακιά στιγμή για να σε ρίξει στον σκουπιδοτενεκέ. Κοιτάξτε γύρω σας την εικόνα που έχουν κάποιοι που ήταν στην θέση σας και τώρα τους αποφεύγουν να τους πουν ακόμα και καλημέρα. Αυτά που γίνονται με τους κουμπάρους και τα ορεινά λυκορνια εκεί σας οδηγούν και σας ότι και να λέτε γιατί είστε συμμέτοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Το κοκαλακι προσπαθούν και αυτοί να γλείψουν φίλε. Μην ξεγελειεσαι από την ελαφρότητα που πουλάνε κάποιοι τύπου κονιδα. Απλά οι δυνατότητες τους μέχρι εκεί φτάνουν. Όταν ήταν να κάνει την αρπαχτη το αρχιλαμογιο νόστος ο κονιδας πρώτος έτρεξε στην επιτροπή που ήταν αναπληρωματικός να αντικαταστήσει τον φράγκο που την είχε κάνει γιατί έβλεπε την λαμογια και σιγά που δεν θα την έβλεπε ο καθηγητής του είδους που είναι. Εσύ πιστεύεις ότι ο κύριος Κονιδας ελαφρά τη καρδία έτρεξε. Κοίταξε πολιτευεσαι ανάλογα με τις δυνατότητες που έχεις και ο κονιδας σε αυτό του βγάζω το καπέλο αλλά δεν είναι βλακας. Στο δούναι και λαβείν είναι καθηγητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαλαμουρας είναι γατί να αποφεύγει τις κακοτοπιες μονο με τον Μπουλέ δεν τα κατάφερε και τράκαρε.

      Διαγραφή
  128. Ο Σαλαμουρας ενεργεί περιφερειακά. Ξέσπασε στον Μπουλέ .Του την έδωσε φιλικά. Γι'αυτό άλλωστε έκαναν φιλική δήλωση.Χρίστο προχώρα δυνατά και άσε τους άλλους να τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Χρήστο με αυτούς που έμπλεξες δεν θα τη γλιτωσεις θα σε λερώσουν και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ο Σαλαμουρας μοιάζει ξένο σώμα μέσα σε αυτό το συνοθυλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή