Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιά ή Πρωταπριλιά;



Ο αντιδήμαρχος κ. Κοτσανάς στο δημοτικό συμβούλιο  καταδίκασε την ενέργεια να δεσμευτούν οι λογαριασμοί των δημοτών λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Στο συμβούλιο δήλωσε:  
 «Η επίκληση από πλευράς υπηρεσιακών παραγόντων ότι εφαρμόζουν το νόμο είναι αίολη, δεν είναι βάσιμη, είναι ένα πρόσχημα να κάνουν μεμονωμένες κινήσεις όπως κάνουν αυτοί που πλέον διοικούν την Ελλάδα με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να τελεί υπό αίρεση, όταν ένας ταμίας του δήμου, ένας μεσαίου βεληνεκούς υπάλληλος έχει αυτή την δικαιοδοσία να λέει πως εκτελεί καθήκοντα διευθυντή ΔΟΥ….» «Και τώρα αυτοί οι δύο υπάλληλοι που έπρεπε να είχαν πάει για παράβαση καθήκοντος, εξαντλούν την αυστηρότητά τους στην διοίκηση Λουκόπουλου και απέστειλαν τα ειδοποιητήρια χωρίς να μας ενημερώσουν». «Ήταν λάθος που πήγαμε οριζόντια για 20 χρόνια πίσω και στείλαμε ειδοποιητήρια».

Οι υπάλληλοι του δήμου μέσω του διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας διέψευσαν τις δηλώσεις του αντιδημάρχου.

Και ο χρόνος άλλαξε.
Και οι δηλώσεις και οι διαψεύσεις συνεχίστηκαν με άλλον αντιδήμαρχο.

Ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες δηλώνει ότι δεν  είναι διατεθειμένος να διαθέσει ούτε ένα λεπτό πλέον από τον χρόνο του στον δήμαρχο.
Όταν όμως οι δηλώσεις του δημοσιεύονται ο αντιδήμαρχος στην ανάρτηση που κάνει επιβεβαιώνει και διαψεύδει ταυτοχρόνως. «Ο «κομιστής» της είδησης με ταπεινά κίνητρα, συστηματικά μετατρέπει «χαλαρές» συζητήσεις που γίνονται στο γραφείο του Δημάρχου, σαν πολιτικές ή προσωπικές αντιπαραθέσεις

Το χιόνι που έπεσε κάλυψε τις αλήθειες και τα ψέματα.
Άσπρες μέρες είδαμε, οι μαύρες να δούμε αν έφυγαν.

107 σχόλια:

  1. Τι λέει για όλα αυτά ο ανύπαρκτος...(δήμαρχος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πέριξ του Δημάρχου θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι Δήμαρχοι. Να μάθουν τι σημαίνει σεβασμός. Να μάθουν ότι η προσπάθεια της ατομικής προβολής με ανομίες τους οδηγεί σε πλήρη απαξίωση από την κοινωνία. Που να καταλάβουν κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον δήμαρχο εννοείς, τον ανύπαρκτο ή τον υπαρκτό;

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα όχι τονΤακη, αλλά τον ουσιαστικό τον Καρακώστα!

      Διαγραφή
  3. Ανδρεα και Γιωργο πειτε αλευρι!!!! Καποιος σας γυρευει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΨΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , Ο ΡΑΠΤΗΣ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ . ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΥΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κάθε δήμαρχος στον τομέα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι έχει ο καθένας πασάρει. Δεν σωνονται αυτοί ούτε με τους αγίους πάντες. Αντιδήμαρχος ΑΞΊΩΜΑ.... Σανίδα βρεγμένη που σας χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαααα θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα! Κακιούλες?

      Διαγραφή
    2. Τα αξιώματα ειναι για αυτούς που μπορούν να τα υποστηρίξουν. Γνωρίζεις πολλούς τέτοιους;

      Διαγραφή
  7. Το 2019 στο γκουβερνο θα ναι η ΝουΔου. Οι συριζατοι θα χουν πατωσει και ζητημα να ελεγχουν το 5%. Δημαρχος Ναυπακτου θα εκλεγει ο ΝουΔουεκλεκτος. Δηλαδη ο Τσουκαλας ή ο Παπαθανασης. Οι υπολοιποι θα πανε για μανουσακια. Μη το βασανιζετε αλλο παιδια....η πραγματικοτητα θα σας προσγηωσει ατσαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΣΥΨΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

      Διαγραφή
    2. Εκτός απ´ τα κορίτσια, τον θαυμάζουν και οι παζαριανοί! Γιάννη πολύ λαρτζ οικονομικά φαίνεσαι!

      Διαγραφή
    3. Θα μας "προσγηωσει" ο καφετζής λόγω ΝΔ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Πόσο εξευτελισμός πλέον στον Έπαχτο!

      Διαγραφή
  8. Δίκαια τον Αντιδήμαρχο τον θαυμάζουν όλα τα κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός έχει μόνο μάτια για μια, μια μόνο μια.

      Διαγραφή
  9. γι οποιους δεν καταλαβαν τα μανουσακια στον επαχτο τα λεμε ίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμαρχε σε αμφισβητούν ευθέως και με τον πιό υποτιμητικό τρόπο οι άμεσοι συνεργάτες σου και σύ σφυριζεις αδιάφορα. Το τερματισες το κοντέρ και συ νομίζεις ότι είσαι ακόμα στο ρελαντί. Αιδώς δεν σου αξίζει και αρχίζω να σε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιον λυπάσαι τον τίποτα...ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα...του κατέβασαν το παντελόνι και αυτός παίζει το κομπολόι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι θέμα του Μπαμπινιώτη πια να επαναπροσδιορίσει τη σημασία των λέξεων αχυρανθρωπος και ηλίθιος. Υπάρχουν καινούργια δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημαρχε φαίνεται ότι δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο. Βγαίνουν οι δικοί σου και λένε ανείπωτα πράματα. Κοτσανας και μπλιαφας σε διασύρουν ασυστολα κάθε μέρα. Κάτι πρέπει να κάνεις. Εσύ είσαι ο δήμαρχος όλες οι ευθύνες είναι δικές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε χρειάζεται να έχεις κοτσια.

      Διαγραφή
    2. Τον ρουφιάνο τον Φραγγο που δίνει τις πληροφορίες και θέλει να ξεπλύνει τις πλαστογραφίες του με ασύστολες κατηγορίες προς όλους τι τον βαστάς; πράγματι πρέπει ναχεις κότσια να διοικείς τέτοιους ρουφιάνους και κλέφτες.

      Διαγραφή
    3. Φίλε χρειάζεται να έχεις κοτσια.

      Διαγραφή
    4. "Κομιστής" με άγνωστα ψυχοκίνητρα λοιπόν ο Φράγγος! Μπουμπούκι με όλα του! Παράδειγμα προς μίμηση! Τάκη το στολίδι σου! Α ρε σανίδα βρεγμένη που χρειάζεται!

      Διαγραφή
    5. Μαριαααα αποθημένα εεεεεεε; Με τον Κοτρώνη τι θα κανεις τώρα, τα υπόλοιπα αστα για τους ενωτικούς!

      Διαγραφή
    6. Το πρόβλημα εν προκειμένω είναι ότι ο ράπτης διαλαλεί όπου βρεθεί ότι ο δήμαρχος είναι βλακας, του έχει πει να τον βγάλει από τη θέση του και δεν έχει διάθεση να σπαταλήσει ούτε ένα λεπτό να συζητήσει μαζί του. Αυτό γράφτηκε κιόλας και ο ράπτης δεν το διέψευσε γιατί δεν θα γινόταν πιστευτό. Όλοι λίγο πολύ το έχουν ακούσει από τον ίδιο. Τα υπόλοιπα είναι πονηριές και πετάμε την μπάλα στην εξέδρα. Ο δήμαρχος τί θα κάνει. Προσπερναμε και προχωράμε? Αυτός αποφασίζει το εύρος της ξεφτιλας είναι καθαρά προσωπικό του πρόβλημα και σε περίπτωση που ανέχεται όλα αυτά ξεφτιλιζει και τη θέση που εκπροσωπεί με ευρεία πλειοψηφία.

      Διαγραφή
  14. Το πρόβλημα εκτός αυτών που λες φίλε, είναι οι ρουφιάνοι που υπάρχουν σε κάθε ομάδα που κάνουν την κλωστή τριχιά και στην προκειμένη όλα δείχνουν Φράγγο, που όπου βρεθεί λέει εναντίον του Ράπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΓΙΑ ΔΥΟ "ΤΕΩΣ", ΕΝΑΝ ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΕΔΙΝΟ. Ο ΠΕΔΙΝΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ , ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τουλάχιστον ο μπουλές πέτυχε να αναπλάσει ένα τμήμα της πόλης να συνενώσει με επιτυχία τους πρώην δήμους και να νοικοκυρέψει τα οικονομικά. Οι σημερινοί τι έχουν καταφέρει ρε παιδιά? Εκτός από το Σύψα που τον περασμένο Οκτώβριο έδωσε τα ρέστα του με τη καταπληκτική οργάνωση των παζαριών και της έκθεσης ποιος άλλος έκανε κάτι που να μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχία. Άντε να βάλουμε και τις εκδηλώσεις του Ράπτη. Από κει και πέρα,τι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΗΚΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ! ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΕΑ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

      Διαγραφή
    2. 10.26 εισαι μ@λ@κ@ς.. ο δημος αχαρνων γιατι πτωχευσε;;; υποχρεωτικα ξεχρεωσαν οσοι δημοι χρωστουσαν παραπανω απο ενα συγκεκριμενο ποσο.. ο δημος ναυπακτιας δεν ανηκει σ' αυτη την κατηγορια και το ξερεις πολυ καλα.. ασε λοιπον τις παπαριες και κοιτα μην τον ξαναχρεωσουν αυτοι οι κοπριτες που ψηφισες...

      Διαγραφή
  17. Γιαννάκη το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός. Οι βαθιές μετάνοιες προκαλούν παρενέργειες. Προσγειωσου.Με τον Μπουλέ είσαι. Με τον ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ερωτευμένος τελευταία. Τον ΚΟΤΣΆΝΑ τον έχεις από κοντά. Το Ράπτη τον χαιδευεις .Πίτες κόβεις. Τελικά μαλον τα πας και τα φέρνεις. Κατάντια της παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαννάκη μην ξεχάσεις και την πίττα του ΜΟΝΑΣΤΗΡΊΟΥ σήμερα 11.30.Και με το Δεσπότη και το Μοναστήρι.Προχώρα μετάνοιες σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει..όποιος δεν βλέπει ότι ο μπουλές είναι ένας ικανός μάνατζερ κι ότι πράγματι έκανε σοβαρή οργανωτική δουλειά είναι προκατειλημμένος. Διοικητικά ο Δήμος επί ημερών του λειτούργησε καλύτερα από ποτέ Τον Σύψα τον ανάφερα για ένα λόγο. Δεν έκοψα χορτάρια, δεν γιόμωσε με ψεφτοάσφαλτο τρούπες, δεν έκανε μικροεργάκια κατηγορίας κοινοταρχών, ούτε επιδόθηκε σε ρουσφετολογικές διευθετήσεις. Έκανε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Έβγαλε τη Ναύπακτο απ' τη τοπικιστική της μιζέρια και την προέβαλε σόλη την Ελλάδα. Και γι αυτό και μόνο του πρέπει έπαινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιαννάκη Συψα σε πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες τι ρόλο βαράς και πως το παίζεις με όλους ΜΟΝΟ ό Τάκης πέρα βρεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο φελλός παντα επιπλέει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1.34 Δεν έκοψα χορτάρια.... κοροϊδεύεις και τον Κοτσανα ΞΕΧΝΑΣΣΣΣ τελευταίος θα είσαι ότι και να κάνεις κ.Συψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε λαμόγιο Συψα, νομίζεις ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τις μίζες που παίρνεις απ´ τα παζάρια, γράψε εσυ ότι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σύψας το ναυάγιο της ζωής, νομίζει ότι θα κουμαντάρει τη δική μας ζωή!!!! Φάε τώρα όσο χρόνο σου έχει απομείνει και άσε μας στην φτώχεια μας βλάκα, που περνιέσαι για σπουδαίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιαννάκη Συψα έριξες τα χειρότερα για τους ορεινούς. Τώρα βρίζεις και τον Κοτσανά που σε έβγαλε Δ.Σύμβουλο και ξενυχτας με τον Καρακωστα. Θα σε κρατήσει Αντιδήμαρχο του είσαι Διαχειρισημος και επιχειρηματικός. Καλά το πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε αφήστε τον Συψα νομίζει ότι δουλεύει τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΛΟΥΦΑΞΑΝ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους αντικαταστήσει με ποιον? Με σένα! Εδώ ένας ζητάει μόνος του να τον αντικαταστήσει. Παρακολουθείς τα καθημερινά ή έχεις βάσανο με κάποιους?

      Διαγραφή
  28. ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ . ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με ποιον? Λοιπόν: Φράγκος, πρόεδρος ΔΣ..τι παραπάνω έχει δηλαδή ο σημερινός? Σμπούκη πολιτισμού....τι παραπάνω είχε παλιότερα η Ζιαμπάρα. Κωστογιάννης στη θέση του Κοτρωνιά....έμπειρος στα αυτοδιοικητικά είναι, τους ορεσίβιους του ξέρει απέξω κι ανακατωτά. Περιβάλλοντος ο οποιοσδήποτε....αποδεδειγμένα η ευκολότερη αντιδημαρχία. Στη θέση του Σύψα ο Σιαμαντάς... δεν νομίζω να δυσκολευτεί. Ο Καρακώστας παραμένει για τους γνωστούς λόγους... ο δήμαρχος ποτέ δεν θα τον άλλαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΣΥΨΑ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΦΡΑΓΓΟΥ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μόνο σοβαρές απαντήσεις. Ερώτηση: Αληθεύει οτι σε ερώτηση προς τον Δήμαρχο "Τι τον κρατάς Δήμαρχε;" (εννοούσε τον Κοτσανά), απάντησε "Τι να κάνω σπουδάζει παιδί" Ο κομιστής είναι απ' τους πλέον αξιόπιστους. Και αναρωτιέμαι οι υπόλοιποι Σαλαμούρας, φράγκος, Κανέλλος και άλλοι έμπειροι πολιτικά τι κάνουν; Η ντροπή πλέον είναι σ' αυτούς. Η καρέκλα του αντιδημάρχου δεν είναι για βιοπορισμό Δήμαρχε. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σοβαρή ερώτηση προϋποθέτει σοβαρή πληροφόρηση. Σοβαρός αξιόπιστος ¨κομιστής¨ και παράλληλα ¨έμπειροι¨ πολιτικοί του βεληνεκούς Σαλαμούρα, Φράγκου και Κανέλλου, μάλλον εσύ είσαι μλκας.

      Διαγραφή
    2. Ρωτάω. Τα παραπάνω τα είπε ο Δήμαρχος ;Ρε όλοι μαζί εσείς που συνασπισθηκατε κατά Κοτσάνα Επειδή τολμησε δημόσια να σας κραξει δεν ξεπερνατε ούτε τον λαλίστατο Κοτινη. Ντροπή σας.Εκμεταλλευεστε την καλοσύνη του Δημάρχου που με την δική του προσωπικότητα εκλεχτηκατε Δ.Σύμβουλοι. Σύντομα θα χάσετε την λαλιά σας.Ντροπή σας.

      Διαγραφή
    3. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
      Ο δήμαρχος δεν επικοινωνεί. Ο άνθρωπος βρέθηκε εκεί γιατί πιστεύει ότι σε αυτή τη θέση καταξιώνεται. Δεν έχει συναίσθηση του ρόλου του και γι αυτό είναι επικίνδυνος.
      Τί μέλλει γενέσθαι.
      Ο δήμος θα μείνει για δύο χρόνια ακόμα χωρίς τιμονιέρη και θα τελματωσουν όλα.
      Η γκρίνια θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Όσοι από τους συμβούλους καταλαβαίνουν θα προσπαθήσουν να ωφεληθούν και να κάνουν την μπάζα τους. Αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει αύριο γι αυτούς και αυτό τους καθιστά επικίνδυνους.
      Όσοι δεν καταφέρουν να μπουν στο μέλι θα αποστασιοποιηθούν λίγο για να μην επιστρέψουν λερωμενοι στο τέλος της θητείας. Ελλείψει οποιουδήποτε ουσιαστικού ενδιαφέροντος ο κόσμος θα συνεχίσει να ασχολείται με τα συνηθισμένα κουτσομπολιά. Εξάλλου όλοι τους είναι εθισμένοι και ανταγωνίζονται ποιος θα δώσει είδηση που αφορά τον ίδιο. Έτσι ικανοποιούν τη ματαιοδοξία τους.
      Τέλος το σίγουρο είναι ένα. Μετά το τέλος της θητείας τους το λιγότερο που θα πάθουν είναι να ξεχαστούν ή να μείνουν όλοι τους στο λαϊκό υποσυνείδητο σαν ένα εφιαλτικό όνειρο.
      Ποτέ ή πόλη δεν έχει ζήσει τέτοια αρπακτικά.

      Διαγραφή
    4. Να προσθέσω κάτι. Πέρα από την φαγωμαρα για την μάσα παρατηρώ ότι όσοι στήριξαν αυτό τον συνδυασμό είτε στο ψηφοδέλτιο είτε με την έντονη παρουσία τους και αγώνα να πείσουν τους συμπολίτες μας τώρα έχουν αποστασιοποιηθει. Σε διάφορες συζητήσεις κάνουν την πάπια και δείχνουν να ντρέπονται για την κατάντια. Όλοι λένε ότι δεν ξέρουν, ασχολούνται με την δουλειά τους, δεν έχουν χρόνο και τα τοιαύτα. Καταλαβαίνεις τώρα τι γίνεται παραπέρα όταν βλέπεις αυτούς που έκαναν αγώνα για τον Λουκοπουλο να στρίβουν δια του αραβωνος με αρκετή δόση ενοχής. Πάντως και αυτοί είναι συνυπεύθυνοι για την κατάντια και να αφήσουν τις πονηριες, δεν ήξερα, δεν γνώριζα, παρασυρθηκα και άλλες κουτοπονηριες. Ή ευθύνη που ένα ανδρικελο παριστάνει τον δήμαρχο ανήκει σε όλους αυτούς και να αφήσουν στην άκρη τις πονηριές,Λαμόγια.

      Διαγραφή
  32. Οσμη σκανδαλου οι 2 εφημεριδες της ναυπακτιας, μουγκα το nafpaktianews το σαιτ, ουστ σας καταλαβαν και οι τελευταιοι, σκανδαλο με ποινικες ευθυνες για τη δημοτικη αρχη, ορισμενοι μαλιστα κινδυνευουν πολυ ασχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε εισαγγελέα θα σκίσεις κανένα καλσόν

      Διαγραφή
  33. Ουστ παλιογελαδι, αντι να πεις για το πορισμα του εισαγγελεα και τη σωρεια παρανομιων, γραφεις αυτη τη παπαρια, αν υπαρχει δικαιοσυνη πρεπει να αποδωσει πολυ σοβαρες ποινες για αναθεση εργου σε εταιρια που δε δικαιουται, αλλα που να καταλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ανάθεση του Συψα σε εταιρία που συμμετέχει ο αδερφός του τι έχεις να πεις; ψηφιακή περιήγηση στη Ναύπακτο 12000 ευρώ, πληρώθηκε χέρι με χέρι πριν από το τέλος του χρόνου και το αποτέλεσμα, τζίφος! Δεν λειτουργεί τίποτα! Αυτά είναι σκάνδαλα ρεεεεεε. Ο Σύψας ρε το ρεμολιμεντο που έφαγε περιουσίες στο καζίνο και τον πληρώνουν ακόμα μερικοί, να κάνει κουμάντο στη ζωή μας!

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο, αλλα στη περιπτωση που δημοσιευουν και οι 2 εφημεριδες αυριο εχουμε επεμβαση εισαγγελεα, μιλαμε για μεγαλη μιζα, δε μιλαμε για 12000 ευρω αλλα για 7.000.000 ευρω, με το δημαρχο και 3 αντιδημαρχους αν επιβληθει ο νομος (δε γλιτωνεις παντα οσους μηχανισμους και να εχεις) να κινδυνεοουν με τη προσωπικη τους περιουσια ή και με φυλακιση, ΒΡΩΜΙΑ

      Διαγραφή
  34. Ο ενας κλεβει τον αδερφο του, ο αλλος κλεβει τους υπαλληλους του στο φροντιστηριο του, ο τριτος εχει διορισει παρανομα τη γυναικα και εσεις σοβαρα περιμενετε προκοπη για τον ερμο τον επαχτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αρπακτικά...αρπακτικά καλή όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συμφωνα με το εισαγγελικο πορισμα προκειται για κακουργημηματικη πραξη για ορισμενους της δημοτικης αρχης (μαζι και ο δημαρχος), αν και δικαιοσυνη δεν υπαρχει στην Ελλαδα, θα τη σκαπουλαρουν κλασικα, αλλα η ξεφτιλα μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρασα το πρωί έξω από το δημαρχείο και κάτι βρωμαγε μέσα εζεχνε τι ναναι.

      Διαγραφή
  37. Ο εργολάβος του έργου συγγενεύει με Εκλεγμένο της πλειοψηφίας; Ξέρει κάποιος να μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κουμπάρος εκλεγμένου, ο οποίος ήταν πάντα παρών σε κάθε συζήτηση ή συνεδρίαση για το θέμα και όταν πήρε ο κουμπαρος του την εργολαβία άνοιξε σαμπάνια! Ντροπή.....

      Διαγραφή
  38. ΛΑΜΟΓΙΑ του κερατά ο κόσμος υποφέρει και σεις κάνετε αρπαχτες χοντρές. Να σας σταθεί στο λαιμό σας ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημαρχε συγχαρητήριά ευτυχές και με γεμάτες τσέπες το νέο έτος.
      Σαν δεν ντρεπεσαι.

      Διαγραφή
  39. Η Δημοτική Αρχική έβγαλε κάποια επίσημη Ανακοίνωση για την υπόθεση Βιολογικό; Κάποια "νομικά" σχόλια έκανε ο κ.Συψας,πληρος εμπεριστατωμένα .Η κοινωνία περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού μίλησε ο Σύψας ως ειδικός και ο Καρακώστας ως δήμαρχος, τι άλλο θέλεις εσύ, κοινωνία; Ακόμη και ο Σιαμαντάς αισθάνεται ασφαλής γιατί δεν θα χρειαστεί να ανοίξει άλλη σαμπάνια! Εσυ τι άλλο θέλεις τώρα, Μήπως είσαι βλάκας και δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
  40. Συγγνώμη ρε φίλε. Δεν καταλαβαίνω γι'αυτό ρωτάω . Τώρα έμαθα ότι ο Σαμαντας ήταν παρών στην συζήτηση. Κάποιος πάλι λέει ότι ήταν παρών στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όταν συζητούσε για το σινεμα το μαγαζί. Ξέρεις αν είναι αλήθεια;Ρωτάω αν είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα ξαναείναι αν χρειαστεί ο Σιαμαντάς, έχει ποσοστά σ' αυτό το μαγαζί.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος σε όλα μέσα είναι. Δεν το πιστεύω. Θα τον είχε βγάλει ο Δήμαρχος αφού δεν τα σηκώνει αυτά.

      Διαγραφή
  41. Απορώ γιατί μιλάτε και γράφεται σχόλια για τέτοιους ανθρώπους...αυτοί δεν πιστεύουν σε τίποτα...ο δήμαρχος να είναι καλά να υπογράφει...το δείχνουν αυτό που κάνουν...ετοιμάζουν και το επόμενο αρπακτικό ....καφετζής στο επάγγελμα....και αυτός άσχετος όπως ο νυν.....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν νομιζετε πως ο επομενος δημαρχος θα ναι καποιος απο τους σημερινους αντιδημαρχους, ζειτε σε αλλο πλανητη. Καντε μα βολτα στη πολη, ρωτηστε και ευκολα θα διαπιστωσετε πως εχουν φθαρει οσο δε παει αλλο. Απο τους υπολοιπους ο μπουλες δειχνει κουρασμενος, ο παπαθανασης κουρασε, ο γουλας ειναι αορατος, τον τσουκαλα μην το υποτιματε, το κονιδα μην τον ξεχνατε. Γιατι σας εντυπωσιαζει η υποψηφιοτητα τσουκαλα και.... καφετζη τον ανεβαζετε καφετζη τον κατεβαζετε. Μην ειστε καθολου σιγουροι οτι δεν μπορει να εκλεγει. Εδω υφυπουργος οικονομικων εγινε καποια που ηταν λογιστρια στον αγροτικο συναιτερισμο Ζαγορας και υφυπουργος κοινωνικων ασγαλισεων ο παυλος χαικαλης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η γιαγιά μου ήταν μονοβύζα!

      Διαγραφή
    2. Ασε τη γιαγια. Δημαρχος θα γινεις? Χλωμοτατο. Θα σε κανουν μια χαψια οι συντροφοι. Το νου σου..............

      Διαγραφή
  43. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για το κατάντημα της χώρας μας...όπως κατάντησε τον δήμο ο ανιψιός με το θείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καφετζή τον αποκαλούν οι επιστήμονες της Δημοτικής Αρχής. "Λαμόγια " τους αποκαλέσει κάποιος από μέσα Και για να το λέει κάτι ξέρει. Ο "καφετζής"Δεν είναι "λαμόγιο " και τους πονάει. Μήπως τον φοβούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποιον να φοβηθούν τον άσχετο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "παιδι της διπλανης πορτας" ειναι ο τσουκαλας, οικειος και χαμηλων τονων. Αν πεισει 4-5 καλα ονοματα να τον πλαισιωσουν ειναι πιθανο να εκτοξευτει. Γνωμη μου πως στη τοπικη κοινωνια εχει καλυτερο "περασμα" απο οτι εχουν οι κοινοταρχηδες οι οποιοι εχουν κουρασει και κατα πασα πιθανοτητα θα μαυριστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καλά ονόματα ποιον τον κουμπιο τον παπαναστασοπουλο τον σαλαμούρα τον Κατσαντώνη ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτοι, για ξεκινημα. Το πεδιο της πολιτικης ομως δεν ειναι στατικο. Στη πορεια παιζει να προκυψουν νεες συμμαχιες. Να συμπληρωσω εδω οτι 1250 ψηφοδελτια εγραψε το κοντερ στις τελευταιες εκλογες. Οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά το ίδιο νούμερο έγραψε κι ο Κοτσανας. Για Νούμερα θα μιλάμε τώρα;

      Διαγραφή
  49. : Αυτό το Σαμαντα τον είχα για σωστό.Αυτα που άκουσα σήμερα τα μισά να είναι αλήθεια μιλάμε για το ΛΑΜΟΓΙΟ. Μέχρι και ποδοσφαιριστές μικρά παιδιά στο γήπεδο έχει δειρει τότε που ήτανε γιατρός στο γήπεδο και βγήκε ο πρόεδρος της ομάδας δημόσια στη τηλεόραση και μίλησε με τα πιο άσχημα λόγια για αυτόν. Και δέρνει και τσεπωνει ο μάγκας και πουλάει και κυριλικι. Μπράβο Δήμαρχε με τα στολίδια σου. Σε λίγο θα σε κάνουνε και εσένα στολίδι περιοπης αν δεν έχεις γίνει ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ποιος ταπεινώνει τον Δήμαρχο. Ήδη το έχει κάνει. Ποιος Βρίζει τον Κοτσανά που του έδωσε ένα κάρο ψήφους. Ποιος Πιστεύει ότι μπορεί να ζητήσει την εμπιστοσύνη των Ναυπακτίων για να γίνει Δήμαρχος. Ποιος ανακατεύεται σε όλα τα γλυκά θέματα του Δήμου.Με ποιόν συνεργάζεται απόλυτα και δείχνουν ότι έχουν μαλώσει. Ποίος είναι που δουλεύει Δήμαρχο ,Κοτσανά,Σαλαμούρα,Μπουλέ, Ράπτη,Κοτρωνιά,Παπαθανάση, Τσουκαλά. Και πάντα όλα για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τη κάνει νιάου νιάου στο δήμο ;;....συψας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνένοχος ή βλαξ.
      Δημαρχε διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

      Διαγραφή
    2. Για βλαξ δεν μου φαίνεται.....
      Μία ζωή για την τσέπη του αγωνίστηκε. Δεν αφιέρωσε ένα λεπτό για τα λαϊκά συμφέροντα. Φροντιστήριο Ολυμπιακός και εφημερίδα ΦΩΣ.

      Διαγραφή
  53. Ποιοί ψήφισαν στην οικονομική επιτροπή υπέρ της πρότασης της μειοψηφίας των υπαλλήλων, αν ξέρει κανείς ας το πει; έτσι για να ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. και έβγαλε και ανακοίνωση ο Παπαθανάσης. Το ψήφισε ο δικός του και μιλάει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ο παπαθανασης να βάλει όσες ανακοινωσεις θέλει. κι ο τσουκαλας επίσης. στο κατω κάτω της γραφής εκφρράζουν ένα πολιτικό χώρο. οι άλλοι, οι ενωτικοί, αυτός ο κουκουρούκου πολιτικός αχταρμάς τι εκπροσωπεί? ΤΙΠΟΤΑ. μια αλλαντάλα ομαδούλα που διεκδίκησε, κέρδισε την εξουσία και τώρα για να τη διατηρήσει κάνει όλους τους συμβιβασμούς του ντουνιά. πως γίνεται ο σύψας ο καρακώστας κι ο πατσαούρας που πολιτικά είναι η ανατολη με τη δύση και το βορρά μαζί να τα βρίσκουν σε τέτοιες περιπτώσεις....αγνωστο. να το προσέξουν λίγο οι ενωτικοί γιατι το ναυπάκτο είναι μικρό και το κόζμο βοά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΕΨΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πολιτική στο δήμο κάνει η Γέφυρα και ο Φρέρης, ο δήμαρχος και ο Κοτσανάς μούγκα. Ο Καρακώστας μούγκα στο τετράγωνο. Μάλλον αντιδήμαρχος πολιτιστικών αναλαμβάνει ο Φρέρης που ξέρει να εισπράττει τα μπράβο από τους ομοίους του και τη σιωπή των επαναστατών που έγιναν αρνάκια και έβαλαν την ουρά στα σκέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κοτσανά, πες αλεύρι; ο Φρέρης σε γυρεύει! Τους μάζωξε τους κολλητούς σου στο Αντίρριο. Σε λίγο θα είσαι ανεπιθυμητος και εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή