Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν



Μέσα στην μπόχα του Βιολογικού οι τρεις απάντησαν με συνέντευξη.
Για να βγάλει από πάνω του όλο το βάρος ο Σιαμαντάς τράβηξε στη συνέντευξη τον δήμαρχο και τον Καρακώστα.
Πέτυχε να πάρει δημόσια την κάλυψη του δημάρχου και ταυτόχρονα μοίρασε την ευθύνη και στους άλλους δύο.
Πολλά είπαν οι τρεις. 
Δεν απάντησαν όμως στα πορίσματα των επιθεωρητών της διαφθοράς ούτε ξεκαθάρισαν ποιος θα έχει την ευθύνη αν χαθεί το έργο. 

Έδωσαν  μόνο στα μέσα ενημέρωσης έγγραφα του 2009 και 2013 αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτοί τα έκαναν όλα καλά και οι προηγούμενοι από αυτούς θα έχουν την ευθύνη.

Οι άλλοι  δυο, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, που μετά τον δήμαρχο έχουν την τυπική και ουσιαστική αρμοδιότητα για το έργο, δεν ήταν στην συνέντευξη, επέλεξαν να μην μιλήσουν.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ δεν μίλησε, έστειλε όμως το μήνυμα του παίζοντας  σε μέσα ενημέρωσης ως δεινός χορευτής.
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος δεν μιλάει περιμένοντας τον ανασχηματισμό.

250 σχόλια:

  1. Δεν χορεύει ο κουτοπόνηρος Αποδοτός αλλά έχει βάλει τους άλλους να χορεύουν ενώ αυτός έχει ήδη πάρει το δαχτυλίδι της διαδοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικρές οι αλλαγές. 1) Ένας αντιδήμαρχος θα υποβαθμιστεί και στη θέση του θα βρεθεί ένας μη αντιδήμαρχος. 2) Ένας άλλος θα μετακινηθεί στη θέση κάποιου αντιδημάρχου κι ο κάποιος αντιδήμαρχος θα αποχωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α, και μια τρίτη σημαντική αλλαγή. Στη θέση του ενός άλλου που θα μετακινηθεί σε αντιδημαρχία θα τοποθετηθεί νυν αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ. ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί με το δακτυλίδι μήπως παίρνει και οδηπορικά; Ο Παπαθανάσης τον πλήρωσε 30.000 ευρώ και Λουκόπουλος 15.000 να δούμε ο επόμενος τι θα δώσει!

      Διαγραφή
  5. αι χασου μπλιαφα σε καταλαβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί ψωφοκρυο είναι αυτό ρε σεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε αυτή τη στιγμή στο ριγανι έχει-1. Πριν μία ώρα είχε+2. Το πρωί θα πάει-4. Δεν έχει μείνει κολυμπιθροξυλο.

      Διαγραφή
    2. Πλάτανος -3 και πάμε κάτω.

      Διαγραφή
  7. Ωραία μέρα άντε να ζεσταθεί το κοκαλακι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καρακώστας, Κοτρωνιάς και Σιαμαντάς θα ορίσουν τον πρόεδρο και τους αντιδημάρχους. Όλοι οι άλλοι στα τέσσερα προσκυνάνε, ο καθένας για τους δικους του λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος τί ρόλο βαράει.

      Διαγραφή
    2. Έχω μία φαγούρα άνευ προηγουμένου..

      Διαγραφή
    3. Ο Τάκης έχει αποδείξει τόσα χρόνια οτι ξέρει να διοικεί, έχει το μεγαλύτερο φροντιστήριο τα περισσότερα χρόνια στην πόλη. Είναι μανατζερ αρα μπορεί αν θελει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να απαλλαχτεί ο ίδιος και η πόλη που τον εκτιμά και ακόμα τον σέβεται από τα βαρίδια λαμόγια που κουβαλά, Κοτρωνιάς, Κοτσανάς, Σαλαμούρας, Σύψας και Σιαμαντάς. Τάκη κάντο για εσένα, την τιμή της οικογένειας σου και για χάρη των ναυπάκτιων που σε στήριξαν και σε αγαπούν και εσένα και τη Γιωργία. Μην υποταχτείς στα αρπακτικά που έχεις γύρω σου, θα σε τελειώσουν. Τελείωσέ τους εσύ και η πόλη θα είναι μαζί σου, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Αν αυτοί που θα διώξεις θα κουνηθούν θα τους αποτελειώσει η πόλη.

      Διαγραφή
    4. Άσε την πλάκα ρε φίλε μόνο για καρπαζοεισπρακτορας κάνει αυτός όχι για δήμαρχος πάντως.

      Διαγραφή
  9. Ράπτης, εκτός. Σμπούκη εντός. Κονίδας εκτός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ Νο 1. αφήνει τα "βορειοδυτικά προάστια" και αναλαμβάνει παλιά του γνώριμη αντιδημαρχία "εξοστρακίζοντας" τον νυν αντιδήμαρχο δυτικά. ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ Νο 2. αφήνει την διακοσμητική προεδροκαρέκλα και αναλαμβάνει αντιδήμαρχος κουλτούρας "εξοστρακίζοντας" το μόνο ικανό και καλλιεργημένο στέλεχος που έχει η δημοτική αρχή. ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ Νο 3. αφήνει το πιο ρουσφετολογικό αντιδημαρχηλίκι και έρχεται να καθίσει πρόεδρας σε διακοσμητική και χωρίς τη παραμικρή φθορά θέση δείχνοντας ότι μελλοντικά θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ Νο 2 & 3 είναι σιγουράκια. Η Νο 1 μπορεί να αποδειχτεί απλή διάδοση. ΠΑΙΖΟΥΝ ακόμα, χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο, δυο θέσεις/προαγωγές. Η θηλυκού γένους αναβάθμιση που κάποιοι διαδίδουν, δεν παίζει σε καμία περίπτωση. Το σχήμα που θα προκύψει θα είναι πιο καρακωστικό από ότι είναι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνα κοκαλακι περισσεύει? Πού καταντησαμε να ασχολούμαστε ποιά λαμόγια θα μας ρουφήξουν το αίμα. Κανας εισαγγελέας ρεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τον τραμπούκο κουμπάρο πρόεδρο πάμε για πρόεδρο τον κατηγορούμενο για κατάχρηση δημόσιου χρήματος; Δεν πάει παρακάτω Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τα κορόμηλα. Όλοι τέτοιοι είναι. Αυτός μόνο το παρατραβηξε από την πολλή φόρα που του έχουν δώσει οι δικοί του. Τί ψάχνεις τώρα δεν ξέρω.

      Διαγραφή
    2. Όλο το νοσηρό κλίμα δημιουργείται γιατί δεν υπάρχει δήμαρχος. Ο άνθρωπος όλο ρητά για τα πιτσιρίκια ξέρει να λέει. Και νομίζει ότι παράγει και έργο. Ρε ερμε γελάνε όλοι με την ασχετοσυνη σου δεν είναι να παρουσιαστεί κανένας κάπου και να μην λένε πως βγάλατε ένα βλάκα δήμαρχο ακόμα και στο τελευταίο χωριό κάνουνε πλάκα με το βλάκα.

      Διαγραφή
    3. Τον λένε και οι δικοί του αυτοί που τρώνε ότι ο άνθρωπος δεν....

      Διαγραφή
    4. Έχει συμπάθειες όμως

      Διαγραφή
    5. το λενε ολοι αυτοι που εχουν λιγωτερο μυαλο . τι αστειο...

      Διαγραφή
  13. κυρ Τάκη άμα ξαναγένω νύφη, θα ξέρω να χαιρετάω!!! Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και τη Λομποτινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεστηκε ο κυρ τακης για τη δικη σου ψηφο εισαι για γελειος

      Διαγραφή
  14. ............και η αντιδημαρχια οικονομικου στο ΣΥΨΑ..........εχει βάλει σειρά στα του οίκου του και θα βάλει και στο δήμο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πρόβλημα ένα είναι ο μπλιαφας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι ο ανύπαρκτος δήμαρχος που δεν ελέγχει τα βιλαέτια των συντρόφων λαμόγιων. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι και ο δήμος βουλιάζει

      Διαγραφή
    2. ρε ''σωτηρα '' παρε τη δημαρχια στα βρωμερα σου χερια και τη μαυρη σου καρδια να ''σωσης το δημο

      Διαγραφή
  17. Φημολογείται για μεγάλη επιτυχία στις επερχόμενες τοποθετήσεις η επιλογή του δημάρχου, για πρόεδρο στο ΔΣ, του υπόδικου για πλαστογραφία δημοσίων εγγράφων και απάτες κατα συρροή, Φράγκου. Τάκη "αν δεν ταιριάζεις δεν συμπεθεριάζεις". Φιλικά: Βοήθα την Κλεπά πριν να'ναι αργά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις αλλαγές των προσώπων παίζουν ρόλο οι Καρακώστας, Κοτσανάς, Σιαμαντάς και Κοτρωνιάς. Κυρίαρχο σενάριο έχει κυκλοφορήσει .Ο Καρακώστας και ο Σιαμαντάς αφήνουν να φανεί μια βεβαιότητα την οποία διαμορφώνει και ο Κοτσανάς. Ο Κοτσανάς θέλει να διατηρήσει μια μικροομάδα σε θέσεις βασικές όπως Σύψας στο Οικονομικό και Κονίδας σε επιχείρηση . Ο Κοτρωνιάς θέλει να διατηρήσει τις δυνάμεις του στα Ορεινά και να γίνει Πρόεδρος. Ο Σιαμαντάς θα πάρει Αντιδημαρχία με δυνατότητα ψηφολεκτική για να στήσει συνδυασμό και κάθοδο στις εκλογές . Ο τελικός μαέστρος ο Καρακώστας θέλει να διατηρήσει το Σιαμαντά και τον Κοτρωνιά κοντά στο Δήμαρχο, να αποδυναμώσει τον Κοτσανά οδηγώντας τον στην Προεδρία, να βάλει τον εχθρό του Κοτσανά Σαλαμούρα στο Περιβάλλον, να στείλει στο ΧΥΤΑ πρόσωπο ελέγξιμο και να τελειώσει το Ράπτη. Πρόσωπα όπως Κοτίνης , Πολονύφης , Σμπούκη θα περιφρονηθούν ή στην καλύτερη θα χρησιμοποιηθούν! Ο Δήμαρχος χτυπιέται ότι οι συνεργάτες του τον έχουν τρελάνει και ζητάνε ο καθένας τα δικά του. αλλά θα ακολουθήσει το σχέδιο Καρακώστα. Ξαφνικός θάνατος! Ο Ράπτης σαστισμένος και μόνος , ο Κοτσανάς με ψυχολογία μελοθανάτου και τρείς σύμβουλοι έχουν φάει φόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, Με 5 συμβούλους στα κάγκελα ο Καρακώστας θα κοιμάται καλά;

      Διαγραφή
    2. ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ!

      Διαγραφή
  19. Και οι μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Αντιδήμαρχος περιορισμένης ευθυνης.ΣΥΨΑΣ
    Οικονομικών.ΚΟΝΙΔΑΣ στην ΚΕΔΝ.ΚΟΤΣΑΝΑΣ Αντιρριου.ΣΑΜΑΝΤΑΣ Κοινωνικων.ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ Προεδρος και ΔΕΥΑΝ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ.Τελικα για ποιοι είναιτα "Λαμόγια "ρε Κοτσανά.Φιλαράκια γίνατε πάλι. Θα μου πεις πότε δεν ήσασταν. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΆΣ τι λέει?


    ώρα έδεσε το σχήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπλιαφα εκτος απο τον μπουλε εημερωνεις και το δικοσου λεπαντο χεσσ...

      Διαγραφή
  20. Ήρθε η ώρα των απογόνων των δοσιλόγων για να πάρουν τη ρεβάνς. Βάστα Καρακώστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στεφανόπουλος, Τρίτσης, Αρσενης, Τσοβόλας, Σαμαράς, Αβραμόπουλος δικαίωσαν απόλυτα την Αβερώφεια ρήση πως όποιος "φύγει απ το μαντρί τον τρώνε οι λύκοι"....κι είναι γνωστό πως η ιστορία σχεδόν πάντοτε επαναλαμβάνεται. Όσοι στη παρούσα στιγμή εγκαταλείψουν τη δημοτική κυβέρνηση ή εγκαταλειφθουν από αυτή με μαθηματική ακρίβεια θα πέσουν σε πολιτική αφάνεια και σύντομα θα περιθωριποιηθούν. Κοτρωνιάς, Σιαμαντάς, Καρακώστας έχουν εξελιχθεί σε πανίσχυρη τρόικα που ελέγχει απόλυτα το τοπικό πολιτικό παιχνίδι. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, χωρίς τις πλάτες Κοτρωνιά, Σιαμαντά ο Καρακώστας θα ήταν λίγο πολύ τελειωμένος πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξεχνάτε τον Εισαγγελέα Διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδή οι Κοτρωνιάς, Σιαμαντάς, Καρακώστας είναι το ίδιο φιλόδοξοι σύντομα θα πέσει το γέλιο της αρκούδας. ....άκου πανίσχυρη τρόικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Κοτσανας καθάριζε σήμερα τον χώρο κάτω από το Ρολόι. Ανδρέα έρχεται ο Σαλαμουρας να σε αντικαταστήσει. Τραβάς δυτικά.Άνεργο σε ανεβάζουν άνεργο σε κατεβάζουν. Χάρη σου κάνουν λένε. Κοτσανας - Σαλαμουρας 0-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι και παραείναι πανίσχυρη τρόικα. Ο Καρακώστας όποταν θελήσει τραβάει για τη πάρτη του το μισό προυπολογισμό και στην ουσία δημαρχεύει. Ο Κοτρωνιάς πέρα ότι ελέγχει τα ορεινά από δω και πέρα θα είναι και το πιο προβλημενο πρόσωπο της τοπικής κυβέρνησης. Ο Σιαμαντάς που κατάλαβε ότι σαν πρόεδρος σύντομα θα καιγόταν απαιτεί να πάει στο πολιτισμό και η απαιτησή του γίνεται στο τσακ μπαμ σποδεκτή. Όλα αυτά μόνο μεγάλη ισχύ δείχνουν, τι όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν όλοι αυτοι δεν πρότειναν τον Λουκόπουλο για Δήμαρχο του χεριού τους, θα περπατούσαν στο απέναντι του Δημαρχείου πεζοδρόμιο, γιατί πολιτικά, δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικιας τους.
    Δεν πειράζει, έχει γίνει πλέον κατεστημένο, την Ναύπακτο να την εκροσωπούν οχι οι ικανοί και γνώστες, αλλά οι επαγγελματίες πολιτικοί και καρεκλοκένταυροι με τα παχιά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κύριος Ράπτης στο πολιτισμού είναι ο πιό επιτυχημένος από όλους. Κύριε Δήμαρχε είναι αλήθεια ότι θα τον αντικαταστήσετε και θα βάλετε τον άσχετο τον Σιαμαντα. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΡΑΠΤΗ .ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  28. Η ΕΝΩΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ αποτελείται από χιλιάδες μέλη τους ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΑΜΑΝΤΑ ΚΟΤΣΆΝΑ ΣΥΨΑ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ ΚΟΤΡΩΝΙΑ με τους εκλεκτούς του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑ.Χιλιάδες δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες και πεντεξι ακόμα που τρώνε καλά και τον αρχηγό τους.οσους χρειάζεται να φκιαξεις μία κλίκα.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες και πεντεξι ακόμα που τρώνε καλά και τον αρχηγό τους.οσους χρειάζεται να φκιαξεις μία κλίκα.

      Διαγραφή
  29. αν δεν φύγουν τα βαρίδια δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
    πρώτο σουτ στον κοτσανά ,ανεπάγγελτος ,ψυχάκιας, αγενής, αξεστος
    ράπτης άρρωστος χωρίς τα φάρμακά του επικίνδυνος
    σύψας βρώμικα χέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και του σπουδαιότερο. Το παίζουν δήθεν ότι μεταξύ τους δεν μιλάνε. Με συμβολαιογραφική πράξη έχουν οριοθετήσει τις μεταξύ των "επιχειρώ ".καλές πραματιες παλικαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πηγαν να καταθέσουν για την ΕΔΕ που διέταξε ο ΣΑΜΑΝΤΑΣ σε βάρος των ελεγκτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. QUIZ. για να βγει τα χει πει ολα. κι οταν βγηκε τα ξεχασε ολα. και αναθεσεις κανει, και μαιμου διαγωνισμους κανει, και πελατακια κυνηγαει, και αριστεροδεξιο εξτρεμ το παιζει...αρκει να γινεται η δουλεια. η ιδεολογια ειναι για τους μαλακες. ετσι δειχνει να πιστευει. ο καρακωστας ειναι ο τραμπ(ακος) της ναυπακτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μπλιαφα δεν χωνευεις το καρακωστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρόλαβα τον Καρακωστα Δήμαρχο. Θα σέβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καθηστε γιατί θα σαλταρω. Ρωτάω αν το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση με εισήγηση του Σαμαντα να διαταχθεί ΕΔΕ για τους επιθεωρητές διαφθοράς. Παρακαλώ κάποιος να ενημερώσει γιατί κάποιοι δεν ξέρουν τί λένε. Εντάξει να κατηγορείς αλλά όχι κι έτσι. Εκτός και μου κάνανε πλάκα. Κάποιος να ενημερώσει σωστά τό χουνε τραβήξει κάποιοι. Επίσης ότι ο δήμαρχος συμφωνούσε. Ρε σεις κοφτε την πλάκα κάποιος να ενημερώσει σωστά τον κόσμο. Παρακαλώ γιατί είναι λάσπη και τους είπα αν είναι έτσι εγώ θα φτύσω δημόσια τον δήμαρχο γιατί μας ξεφτυλιζει που τον ψηφίσαμε. Εντάξει πλάκα είναι είμαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το εισηγήθηκε ο Σιαμαντάς, αλλά δεν το αποφάσισε το ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Την Κυριακή ντύνομαι επιθεωρητής διαφθοράς.Σιγα μη με γνωρίσει ο Σαμαντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαμαντας πήγε στον εισαγγελέα και κατέθεσε για τους επιθεωρητές ότι δεν τον αφήνουν να κάνει την δουλειά του.

      Διαγραφή
  39. Πληροφορίες της τελευταίας ώρας από την πρωτεύουσα λένε ότι το ντηλ των κουμπάρων ναυαγεί. Είναι έξω φρενών με τις απειλές του τραμπουκου.Ενταξει ο αγώνας δεν σταματάει συνεχίζουμε κάτι καλό θα μας κάτσει γιατί μέχρι τώρα εκεί στην αναπτυξιακή ψιλοπράγματα για καφέ μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε Σαμαντα όλος ο κόσμος λέει ότι για το βιολογικό έπαιξες παιχνίδι να μοιραστείς με τον κουμπάρο σου την έκπτωση που δεν δόθηκε. Βγες και πέσε στα ίσα ότι δεν είχες καμία συμμετοχή. Όσο λες αυτές τις αηδιες βάζεις σφραγίδα και υπογραφή σε αυτά που λέγονται. Ο κόσμος δεν τρώει κουτοχορτο. Η στάμπα του λαμογιου είναι βαριά και θα σε συνοδεύει εσαεί. Βγενεις και μιλάς λες πραγματα που δεν στέκουν και επισφραγιζεις αυτά που πιστεύει ο κόσμος. Ποιός είναι ο υπεύθυνος που έγιναν όλα αυτά. Όλος ο κόσμος λέει ότι είσαι εσύ και το λέει σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Μπουλες φαίνεται να κερδίζει από όλα αυτά που γίνονται. Αν όμως δεν καταλάβει και δεν διορθώσει αυτά για τα οποία έχασε θα μείνει πάλι μεταξεταστεος και θα ρθει άλλος. Ο κόσμος πάντως ο αντικειμενικός λέει ότι ήταν καλύτερος από τους σημερινούς. Θα εξαρτηθεί βέβαια και τι άλλο θα σχηματιστεί και τι αποδοχή θα έχει στο κόσμο. Το διλημα θα είναι ο Μπουλες ή ο καινούριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Σαμαντας επανήλθε με μακροσκελές δημοσίευμα σε μπλοκ.Το παρελθόν και το παρόν όλων είναι γνωστό. Αν ο Δήμαρχος στηριχθεί σε ΣΑΜΑΝΤΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΚΟΤΣΆΝΑ και μόνο θα τον κλάψουν οι ρεγγες.ΔΕΝ είναι τόσο εύκολο. Ξεχνάτε τον Εισαγγελέα Διαφθοράς.Καλά ξεμπερδέματα. Και το χειρότερο είναι ότι το έργο που δημοπρατήθηκε επί Μπουλέ το χάνει η Ναύπακτος. Και εσείς προσπαθείτε να αποδείξετε Ποιός είναι ποιό κοντά στο Δήμαρχο. Τέλος για σας αιωνία σας η μνήμη. Το καινούργιο έρχεται ή μαλον το φέρνετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Τις εργασίες επόπτευε διαρκώς και τις τρεις ημέρες ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αν.Κοτσανάς,παραδίδοντας σε ντόπιους και επισκέπτες,εν όψει και του τριημέρου της Αποκριάς ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα".

    Φήμες λένε ότι έβγαλε κάποια στιγμή το χέρι από την τσέπη για να ξύσει τα αρχιδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ντροπή σας εκεί στην συμπολίτευση να διαδίδεται ότι ο Κοτσανας είναι άνεργος και πρέπει να παραμείνει. Σας βασανίζει ότι είναι ο μόνος που παράγει έργο και φαίνεται και ενοχλεί. Έργο για τις επομενενες γενιές θα
    αφήσει και ο Ραπτης.Αυτός είναι και ο λόγος που μεταφέρεστε εναντίον τους. Βλέπει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σου ειπε οτι το κανει η αντιπολιτευση. Ολη η συμπολιτευση το γνωριζει οτι το θεμα Κοτσανα ειναι θεμα προνοιας για την δημαρχο. Το λεει και ο ιδιος αυτο.

      Διαγραφή
  45. Δηλαδή τώρα που θα αναλάβει ο Σαμαντας το πρόνοιας λες να του βγάλει και επιδομα;Λες να τον βοηθήσει και το κοινωνικό παντοπωλείου .Σε δε ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έρχεται καταιγίδα φόρων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, έρχεται φτώχεια μεγάλη φτώχεια. Παρακαλώ τον δήμαρχο να συμπεριφερθεί και αυτός σύμφωνα με την πραγματικότητα που ζούμε. Διάφορες αργομισθίες να τις καταργήσει γιατί προκαλεί. Γνωρίζει πολύ καλά ποιές είναι δεν σώζεται βολευοντας τους κολλητούς του. Ο κόσμος βλέπει και είναι και αυτός ένας τομέας που σας κρίνει αρνητικά. Να απευθυνθεί στην κοινωνία και να ζητήσει άτομα ικανά να στελεχώσουν διάφορες δομές αμισθί. Βολευοντας μόνο κάποιους προκαλεί. Ο δήμος δεν είναι άσυλο για ανίκανους και λαμόγια. Δήμαρχε καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ και είσαι υπόλογος. Ο κόσμος αυτό θα εκτιμήσει γιατί μέχρι τώρα τα αντίθετα κάνεις και σε αυτό τον τομέα. Άσε τουλάχιστον στον τομέα αυτόν της διαχείρισης μία θετική παρακαταθήκη και θα φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αληθεύουν τελικά οι πληροφορίες που διοχετεύονται σε τοπικά sites? Αληθεύει οτι για πρόεδρος παει ο κοτρωνιάς, οτι αναβάθμιζεται ο Σιαμαντάς και οτι σουτάρονται κάποιοι άλλοι? Θα γίνουν και μαλλιά και κουβάρια και τόπια και όλα αυτά μαζί. Οσο πλησιάζει το 2019 τόσο της πο@@@@ας θα γινεται. Να κάνω μια πρόβλεψη: Η σημερινή δημοτική αρχή πρόκειται να αποδειχτεί η πιο για γέλια δημοτική αρχή από την ίδρυση του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα προβλήματα δημιουργούνται από τον μπλιαφα. Αν φύγει αυτός θα δουν όλοι τη διαφορά.

      Διαγραφή
  48. Ο μπλιαφας αφήνει έργο. Οι άλλοι αφήνουν απειλές, ύβρις, κουμπάρους,τσακωμούς, τραμπουκισμούς, εισαγγελέα Διαφθοράς,ορεινούς, πεδινους,κωλοτούμπες κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εργο εννοεις τη συκοφαντια στους μπουλεδες

      Διαγραφή
    2. Ρε βλαχαδερο τι καταλαβαίνεις από πολιτισμό. Φάε κάνα κοψιδι και είσαι μία χαρά. Μέχρι εκεί.

      Διαγραφή
    3. αν ειναι πολιτισμος η κακοτητα η ψυχωση η διαστροφη τοτε εχουμε ξεφυγει

      Διαγραφή
  49. Ο Σαμαντάς, δεν έχει μεγάλη σχέση με την κουλτούρα, οπότε μάλλον αποτυχημένος αντιδήμαρχος επι του πολιτισμού θα αποδειχτεί.Ο Κοτρωνιάς,ικανότατος στη δημιουργία "προσωπικών" πολιτικών δικτύων,θα χαθεί αν αναλάβει τον άχαρο και απολίτικο ρόλο του προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Α ρε Καρακώστα αλητακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. O ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΚΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΚΟΥΡΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΟΥΝΗΔΕΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ "ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γκουρού τί του λένε ότι πρέπει να ταισει και τα άλλα λαμογια και έτσι θα σταματήσει την ξεφτίλα. μπράβο και πάλι μπράβο.

      Διαγραφή
  52. Κωστακη, το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κυρ Δήμαρχε μ φαίνεται ότι έκαψες την κάπα σ για να μην σε τρών οι ψείρες. over από Κλεπά. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για τον βιολογικό ο αντίποδας των κουμπάρων Σιαμαντά - Λιάρου - Σακελλάρη είναι ο Κοτρωνιάς - Κότσαλος- Γκολιόπουλος. Σκύλα ή Χάρυβδη λοιπόν; Είναι πολλά τα λεφτά Τάκη τα 3,5 εκατομμύρια, και για να τα δώσεις με απευθείας ανάθεση, λογικό είναι να έχεις κάποιο διάφορο. Το φυσιολογικό ήταν να το πας στο ΔΣ και εκεί να αποφασιστεί καθαρά, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη του. Το διάφορο του Τάκη θα φανεί στην πορεία. Στην πολιτική και στη διχείριση δημόσιου χρήματος, δεν υπάρχει πρότερος έντιμος βίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πολιτική και στη διαχείριση δημοσίου χρήματος όλοι κρίνονται επί του πρακτεου.

      Διαγραφή
  55. Οι κερασιές άνθισαν στην Ιαπωνία και η άνοιξη έρχεται στο δήμο Ναυπακτίας, οι ελπίδες χάθηκαν πρόωρα, η απελπισία και η απογοήτευση έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Και μετά τα παραπάνω προωθείται για Πρόεδρος Δ.Σ.Ο Κοτρωνιάς. Τελικά τι γίνεται.Το παιχνίδι Χ.Λέτε να έχει πεχτει στο στοίχημα? Λέτε να υπάρχει συμφωνία Κύριων. Λέτε να στήθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να γίνει φίλε μου το σίγουρο είναι ότι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους τα λαμόγια του δήμου και ο Τάκης σφυράει αδιάφορα! Το κακό είναι ότι το μάρμαρο το πληρώνουμε εμείς με το 2% ενώ θα μπορούσαμε με μια έκπτωση της τάξης 27% όπως στο Αγρίνιο να φτιάχναμε και ένα σχολείο ακόμα (το 3ο δημοτικό), ενώ τώρα τα χρήματα θα τα μοιραστούν τα λαμόγια της Σκύλας ή της Χάρυβδης και μεις θα τους χειροκροτάμε την επόμενη 5ετία! Και βέβαια το στήσανε γιατί την επόμενη εργολαβία θα την πάρει χωρίς έκπτωση η ομάδα της Χάρυβδης (Κοτρωνιάς, Κότσαλος, Γκολιόπουλος). Έτσι συμφωνήθηκε και η προεδρία στο ΔΣ

      Διαγραφή
    2. Ορε τραβάτε για την Λομποτινά να κάντε παιχνίδι γιατί οι τοίχοι έχουνε αυτιά κι οι κάμποι έχουν μάτια... χθες στον χορό του Καταφυγίου Σιαμαντάς - Κοτρωνιάς κολλητάρια. Μας κοροϊδευουν αυτά τα λαμόγια!

      Διαγραφή
  57. Τι μασκαραλίκια είναι αυτά; Ο Σύψας ντύθηκε Λένιν, ο Καρακώστας Μητσοτάκης, ο Κοτσανάς ντύθηκε Ανεμογιάννης, ο Κοτρωνιάς ντύθηκε Ποπολάρος , Ο Σαλαμούρας ντύθηκε Αλ Καπόνε, ο Σιαμαντάς ντύθηκε Τελετάρχης, ο Ράπτης ντύθηκε Καλιγούλας και ο Δήμαρχος Ναπολέων μετά το Βατερλό!
    Ο Παπαθανάσης δεν φάνηκε αλλα΄ μάλλον ντύθηκε Παπάκι και ο Μπουλές ντύθηκε Ναυαγός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ρε Ράφτη από την μια λες ότι δεν αφιερώνεις ένα λεπτό για τον βλάκα και όλο και ξερογλειφεις γονατιστός. Δεν ντρέπεσαι να γονατιζεις στον Καρακώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αντιδημαρχε πολιτισμού ποιος θα πάρει το όσκαρ στο δήμο Ναυπακτίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οι σαλίγκαροι είναι πάντα σαλίγκαροι. Οι κωλοτούμπες το ίδιο. Οι τραμπούκοι επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γλύψε Ράπτη να σε λυπηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τους καταφέρει τα λέμε μετά.

      Διαγραφή
    2. Τους κρατάει σίγουρα κάπου ο μπλιαφας και έτσι θα τα καταπιεί ο δήμαρχος όσα του λέει.

      Διαγραφή
  62. Ο Γιάννης παρήγαγε έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ,, Δήμαρχε κατ αρχή είμαι ειλικρινής δεν σε ψηφισα γιατί δεν μου αρεγε όλο αυτό που φαίνεται τώρα. Αλλά θέλω το καλό για την πόλη μου και να γίνονται πράματα ωραία. Οι συνεργάτες σου στη πλειοψηφία είναι κατώτεροι των περιστάσεων όχι όλοι. Αυτό που λένε οι πολλοί είναι ότι προβλήματα πολλά σου δημιουργεί ο Ράπτης. Καλά δέν τον ήξερες γιατί τον πήρες στον συνδυασμό. Τι περίμενες δεν καταλαβαίνω από τον μπλιαφα. Όλο πονηριές και τρικλοποδιές θα σε τελειώσει. Αν θέλεις να ηρεμήσει η ομάδα σου αστον εκεί απλό σύμβουλο και θα δεις πως θα σιαξουν τα πράματα. Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις διαφορετικά δεν σε βλέπω θα τελειώσει η θητεία σου και θα χεις αφήσει περισσότερα προβλήματα από όσα ελυσες. Ο μπλιαφας όπου ανακατωνεται τα σκοτώνει. Ρώτα και κανέναν που τον ξέρει αν δεν τον κατάλαβες ακόμα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση πρέπει να τον κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σκοπός του Τακη είναι να φύγει από κει χωρίς προσωπικές απώλειες, αν και το βλέπω χλωμό. Πολλοί θα μέμφονται για πολλά χρόνια μετά, αυτόν και την οικογένειά του. Ο Τάκης είχε δυό επιλογές η μια να κάνει ένα σχήμα για την υστεροφημία του και να αφήσει έργο αναβαθμίζοντας αυτούς που παρήγαγαν και δεν ακούστηκαν για λαμογιες, και από την άλλη να ανακυκλώσει τη λαμογιά που βοά η κοινωνία και αλληλοκουκουλώνεται. Καπου εκεί μέσα μπαίνει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί ξένο σώμα τον μπλιάφα και πιέζει την καρατόμισή του. Αυτός βλέποντας από καιρό ότι είναι κομμένος για να προλάβει, ανακοινώνει πρώτος την αποχωρισή του. Το ενδιαφέρον τώρα δεν εστιάζεται στο σχήμα που θα προκύψει αλλά στην αντίδραση του μπλιάφα, που τον περιμένουν να τον διαγράψουν και να κόψουν τη φορά του για υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Όλοι λοιπόν εναντίον ενός! Μάλλον εδώ υπάρχει και ο Κοτσανας που στηρίζει Μπλιάφα, για να τη σπάσει στον Καρακώστα που εισηγήθηκε τη διαγραφή του μετά το γνωστό επεισόδιο με τη Σταρακά. Ο Μπλιάφας παραμένει ένας δυνατός παίκτης στο παιχνίδι της επόμενης μέρας και όλοι τον φοβούνται για δυο πράγματα. Πρωτο γιατί δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα και είναι πεντακάθαρος, οπότε μπορεί να ανοίξει το στόμα του ή να γράψει για τον κάθε ένα ανά πάσα στιγμή, και δεύτερο έχει μια σκληρή ομάδα γύρω του μέσα από την Ναύπακτο που αποφάσισαν να τον αποσύρουν τώρα από αυτή τη διοίκηση για να μην φθαρεί μέχρι την επόμενη σεζόν και αν μπορέσει να παίξει ρόλο. Γι αυτό και τόσο πάθος εναντίον του, παρά όλου ότι έχει ήδη φύγει από την ομάδα Λουκόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δήμαρχε χρειάζονται μικρές σωστές κινήσεις που αν θέλεις υπάρχει η δυνατότητα. Μπορείς να μαζέψεις τα πράγματα. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μη σε παρασύρουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις συμβούλων σου.Στηριξου κατά αρχή σε αυτούς που θεωρείς εσύ ότι στέκονται στην κοινωνία και δούλεψαν και μη σε παρασύρουν οι κόλακες που για προσωπικές διαφορές,ύποπτες θα έλεγα, επιδιώκουν την καρατόμηση κάποιων. Γνωρίζεις το παρελθόν και το παρών των.Αποφάσισε με κριτήριο μόνο την απόδοση και ηθικοτητα . Τόλμησε και θα δικαιωθεις .Δάσκαλος είσαι και όχι πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τι νταλκάδες έχετε πρωί πρωί της Καθαρής Δευτέρας. Πηγαινετε καμία βολτίτσα να ξελαμπικάρετε με χαλβά, λαγάνα και κανα τσίπουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το πρόβλημα της δημοτικής αρχής είναι να βρει μία θέση για να παίρνει μισθό ο Κοτινης και τα πράματα θα πάνε μια χαρά. Σανίδα βρεγμένη που χρειάζεται αρχίζοντας από τον δήμαρχο ο κόσμος τα φέρνει γύρω δύσκολα και συ Δήμαρχε ασχολείσαι πώς θα δώσεις και άλλη αργομισθία στο κάθε λαμόγιο δέν υπάρχει τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κοτινη ή χωρίς κοτινη στην λαμογια ο Μπουλες κάνει περίπατο.

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε φίλε ο κοτινης βλάκας είναι? Εσύ όταν έβλεπες τους διπλανούς σου να τρώνε και ο μάγειρας δεν σε βλέπει τι θα κάνεις?

      Διαγραφή
  68. Ειμαι ενας απο κεινους που δεν βλεπουν αρνητικα τις εξελιξεις στα δημοτικα πραγματα.

    Ας γινω πιο σαφης:

    ...Ενταξει, ο Σιαμαντας δεν ειναι καμια σοβαρη περιπτωση ντοποιου πολιτικου. ..Προωθειται μονο και μονο σαν αντιβαρο στο ραπτη που καποιοι θελουν να εξαφανισουν. Οποτε δε τον παιρνουμε και πολυ σοβαρα.
    ....Ο Κοτρωνιας ενδιαφερει επειδη στη συγκυρια ειναι αυτος που μπορει να λειτουργησει σαν αναχωμα στην αλαζονεια του καρακωστα.
    ...Ενας ισχυροποιημενος Κοτρωνιας μπορει να απομονωσει το τελευταιων χρονων αλλαξωκολικι στο οποιο επιδιδεται ο καρακωστας με καταστροφικα για το τοπο αποτελεσματα.
    ..Με λιγα λογια:
    ....χρειαζομαστε καποιο που πρπει να βγει μπροστα και στη παρουσα φαση μονο ο κοτρωνιας μπορει.
    ...Μπορει να φενεται περιεργο και υπερβολικο αυτο που λεω αλλα ειναι σημαντικο. Οι ισορροπιες στη πολη εχουν διαταραχθει απο την εμφανιση μιας βαθια παρασιτικης πολιτικης.
    ...Η πολη δεν εχει αναγκη απο τοπικους καλογριτσες ουτε απο δημιουργια υποστηρικτων/χρηματοδοτων (με το αζημιωτο) που προσπαθουν καποιοι.
    Εχει ΑΝΑΓΚΗ αλλαγης πολιτικων συσχετισμων.
    ..Ας ξεκινησουμε με τον αν και παλιο του συστηματος κοτρωνια και μετα βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ειμαι ενας απο κεινους που δεν βλεπουν αρνητικα τις εξελιξεις στα δημοτικα πραγματα.

    Ας γινω πιο σαφης:

    ...Ενταξει, ο Σιαμαντας δεν ειναι καμια σοβαρη περιπτωση ντοποιου πολιτικου. ..Προωθειται μονο και μονο σαν αντιβαρο στο ραπτη που καποιοι θελουν να εξαφανισουν. Οποτε δε τον παιρνουμε και πολυ σοβαρα.
    ....Ο Κοτρωνιας ενδιαφερει επειδη στη συγκυρια ειναι αυτος που μπορει να λειτουργησει σαν αναχωμα στην αλαζονεια του καρακωστα.
    ...Ενας ισχυροποιημενος Κοτρωνιας μπορει να απομονωσει το τελευταιων χρονων αλλαξωκολικι στο οποιο επιδιδεται ο καρακωστας με καταστροφικα για το τοπο αποτελεσματα.
    ..Με λιγα λογια:
    ....χρειαζομαστε καποιο που πρπει να βγει μπροστα και στη παρουσα φαση μονο ο κοτρωνιας μπορει.
    ...Μπορει να φενεται περιεργο και υπερβολικο αυτο που λεω αλλα ειναι σημαντικο. Οι ισορροπιες στη πολη εχουν διαταραχθει απο την εμφανιση μιας βαθια παρασιτικης πολιτικης.
    ...Η πολη δεν εχει αναγκη απο τοπικους καλογριτσες ουτε απο δημιουργια υποστηρικτων/χρηματοδοτων (με το αζημιωτο) που προσπαθουν καποιοι.
    Εχει ΑΝΑΓΚΗ αλλαγης πολιτικων συσχετισμων.
    ..Ας ξεκινησουμε με τον αν και παλιο του συστηματος κοτρωνια και μετα βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΑΜΑΝΤΑ Κοτρωνιά Ράπτη δουλεύετε για αυτόν που αποκαλουσατε τσιμεντακια μανδρακια κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗΣ

    ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗΣ,
    ΤΟ ΘΕΙΟ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΕΙΣ,
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ!

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ,
    ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΣ
    ΚΑΙ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΑΣ!

    ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΟΜΙΛΕΙΣ
    ΜΑ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΣ,
    ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ!

    ΚΩΣΤΑΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ,
    ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ ,
    ΕΣΥ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ!

    ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ,
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ,
    ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΘΟΛΟ
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά παράταξη και κουραφεξαλα. Δεν έχει μείνει κανείς. Πεντεξι λαμόγια που τους πετάει κοκαλακια ο Καρακωστας. Όποιος έχει αξιοπρέπεια έχει λακισει και ούτε θέλει να ακούει. Σιγά μην αναλάβουν και συνευθυνη για την αρπαχτη που διαδραματίζεται. Η μενεση δεν θα αργήσει το φτύσιμο δεν θα το γλιτώσουν.

      Διαγραφή
    2. τι ποιηση τυφλα ναχει ο ριτσος.. σα δε ντρεπεσαι ηλιθιο

      Διαγραφή
  72. Δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ παράταξη. Μαζεύτηκαν τέσσερα πέντε αρχιλαμογια και βρήκαν έναν ανθρωπάκο που δεν είχε εκφράσει ποτέ δημόσια άποψη και γι αυτό ήταν αγαπητός στο κόσμο. Στόχος τους να φτάσουν εκεί που δεν μπορούσαν μόνοι τους. Τα κατάφεραν και τώρα δρεπουν τους καρπούς της επιτυχίας. Έχουν γνώση ποιοί είναι και ότι θα επανέλθουν στο λαγούμι τους. Αλλά θα γυρίσουν χορτατοι και ματσατοι. Πέστε εσείς ότι θέλετε σκασιλα τους. Όσο για το ανθρωπάκι αν δεν μπήκε κι αυτός στο κόλπο είναι να το λυπάσαι. Θα γλιτώσει μάλλον το φτύσιμο ένεκα του ότι η κοινωνία αισθάνεται ενοχές και δεν θα ασχοληθεί με την επιλογή που έκανε καποτε. Το πολύ πολύ αν φανεί πουθενά να κρυφογελανε και να τον φωνάζουν να τους πεί κανένα ρητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φίλε στηρίζω την δημοτική αρχή και το Τάκη. Από πού εσύ βγάζεις συμπεράσματα ότι δεν υπάρχει ενωτική πρωτοβουλία. Εγώ δεν συμμετέχω γιατί δεν μου άρεσαν ποτέ τέτοια αλλά επειδή το ξαναδιάβασα αυτό ρώτησα και μου είπαν ότι μαζεύονται σχεδόν κάθε μέρα. Εσύ ποιός σε κοροϊδεύει. Δεν είναι όπως σου τα λένε μαζεύονται τουλάχιστο τριάντα και συζητάνε. Μία χαρά και συ πες ότι θες. Εγώ ξέρω από πρώτο χέρι από στελέχη που είναι εκεί και μου τα λένε. Υπάρχει καλή σειρά μην ανησυχείς αν δεν είσαι βαλτος. Ο Τάκης μία χαρά τα πάει θα ξαναβγεί αλλιώς θα βάλουμε το γιατρό πληροφορησου καλύτερα.

      Διαγραφή
  73. Έχει σημασία φίλε ποιόν ρώτησες. Εγώ σε διαβεβαιώ ότι ποτέ δεν μαζεύτηκε η ενωτική πρωτοβουλία και τριάντα για να συζητήσουν ποτέ. Εσένα κορόιδεψαν γιατί μοιάζεις αφελής, αφού λες ότι δεν σου άρεσαν ποτέ τέτοια, αλλά ενημερώνεσαι απ´ εδώ και συμμετέχεις σ αυτές τις αναρτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα κορόιδεψαν εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μαζεύονται κάθε μέρα μου το είπε εμένα και μπροστά σε πολλά στελεχη ο γιατρος. Κανένας δεν τον αμφισβήτησε γιατί όλοι είναι στελέχη που πάνε στις συνάξεις. Πες ότι θες εσύ εγώ το γιατρό δεν τον αμφιβαλω εμένα δεν με κοροιδευει δεν έχει λόγο.

      Διαγραφή
    2. Όχι φίλε δεν σε κοροιδευει αποκλείεται. Να τον πιστεύεις ότι λέει αυτός είναι έτσι έχει πρόσωπο.

      Διαγραφή
    3. Όχι φίλε δεν σε κοροιδευει αποκλείεται. Να τον πιστεύεις ότι λέει αυτός είναι έτσι έχει πρόσωπο.

      Διαγραφή
  74. Βάλτε το γιατρό. Αυτός και να είναι ο μοναδικός συνδυασμός θα χάσει. Δεν μαζεύτηκε ποτέ η Ενωτική Πρωτοβουλία. Αν εννοείς τους 5-6 ναι αυτοί μαζεύονται τσακώνονται (δηθεν) και μετά αποφασίζει ο Καρακωστας. Συψα χάθηκες τελευταία. Κρίμα οι μετάνοιες. Καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η οικονομική κρίση έχει εξελιχθεί σε ηθική κρίση. Ή μουρκα όλη βγήκε στον αφρό και είναι Θετικό σημάδι ότι κάπου εδώ φτάνουμε στο τέρμα ο γιατρός δεν προλαβαίνει θα κρυφτεί στο λαγούμι του παρέα με τα άλλα ζλαπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μία κοινωνία βρίσκεται σε λήθαργο και απλά παρακολουθεί τα λαμόγια να την εκπροσωπούν δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Ποιός θα έπαιρνε στην επιχείρησή του τον Σιψα ή τον Σαμαντα να κρατάει το ταμείο μάλλον για μαντροσκυλα ίσως να τους προσλάμβαναν.

      Διαγραφή
    2. Δήμαρχε μην ακούς κανέναν. Άσε το Κατσανα να μαζεύει τα σκουπίδια μη βρωμισουμε και τα άλλα άστα όπως είναι. Τουλάχιστον ο Αντρέας δεν ξέρω τι άλλο κάνει αν δέρνει εγώ εκείνο που βλέπω τα σκουπίδια τα μαζεύει. Δεν είναι ώρα για πειράματα και τέτοια.

      Διαγραφή
    3. Άσε μας ρε φιλαρα γιατί πότε τα σκουπίδια δεν τα μάζευαν. Εντάξει ο Κοτσανας δεν έχω να πω ενδιαφέρεται.

      Διαγραφή
  76. Καλά ρε Δημαρχε γιατί κλείστηκες σε ένα στενό κύκλο από λαμόγια και δεν κοιτάς να αξιοποιήσεις και άτομα ικανά και ακέραια. Κοιτάς να δεις πως θα διορισεις και θα μοιράσεις μισθούς στα λαμογία. Απευθυνθηκες σε κανέναν να αναλάβει ας πούμε την αναπτυξιακή, την δευαν,το λιμενικό ταμείο και άλλες δομές της πολης και να έχει τα προσόντα. Σε τρία τέσσερα λαμόγια τα διοριζεις σε δύο θέσεις τι συμβαίνει σε κρατάνε από τα αχαμνα? Ή δεν έχεις και από αυτά και τα παντελόνια τα φοράς γιατί κάνει κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος καθαρος θα μπλεξει με τους αρχιλαμογιους; ο Τακης δεν θα είναι ξανα υποψηφιος και αυτοι στα επομενα δυο χρονια θα φανε τον αγλεορα γιατι δεν ξαναβρισκουν θεση στην εξουσια. ποιον άλλον δημοφιλη αλλα τοσο ασχετο θα βρουν για να τον βαλουν μπροστα;κανεναν πλην του Ντινου, αν του το επιτρεψουν εξ ανωθεν. Αλλα οι ναυπακτιοι πηραν το μαθημα τους με τον τακη. Δεν θα την ξαναπατησουν να ψηφισουν ανυπαρκτο δημαρχο

      Διαγραφή
    2. αι χασου λαμογιο μακαρι να του εμοιαζες στο νυχι....

      Διαγραφή
    3. ασε μας ρε γεωργια.. μαζεψε τον, που ηθελες και δημαρχια....
      εχει καταστρεψει το δημο ο ΑΣΧΕΤΟΣ..

      Διαγραφή
  77. Εχει βρει την λύση ο Τάκης. Θα βάλει αντιδήμαρχο οικονομικών τη Σμπούκη που έχει τεράστιες γνώσεις και εμπειρία και θα κοπούν τα παιχνίδια και οι λαμογιές στα οικονομικά του δήμου.
    Σμπούκη θεά
    Σώσε τον Τάκη
    από τη λαμογιά
    Πάμε όλοι μαζί παιδιά να φωνάξουμε:
    Σμπούκη θεά
    Σώσε τον Τάκη
    από τη λαμογιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Στο στενό κύκλο που μαζεύονται στο γραφείο του για να πουν για την μπάλα λέει ότι το δημαρχιλικι γι αυτόν είναι κοντό αυτός είναι μάνατζερ περιοπης. Θα πείτε τι βλέπει ο Γιαπωνέζος και λάλησε εγώ όμως θα συμφωνήσω. Χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις να διαχειριστείς τις γνωσεις αυτών των ιερών τεράτων που προσφέρθηκαν να θυσιαστούν για το κοινό συμφέρον. Μιλάμε τώρα για μεγέθη όπως Συψας, Κοτρωνιάς, Κοτινης δεν μπορώ καν να αναφέρω το όνομα του τιτανοτεραστιου Σαμαντα. Πως να τους αξιοποιήσω μήπως τους υποτιμήσω. Γι αυτό είμαι εδώ και όταν δεν ασχολούμαι με την μπάλα προσπαθώ να λύσω αυτό το γρίφο. Ο Κοτρωνιάς πρόεδρος θα τον καταλαβαίνει ο κόσμος τι λέει ή θα τον βγάλουν ότι έχει δυσλεξία. Να κρατήσει και την δευαν να μην τον υποτιμήσω γιατί κάποιοι άσχετοι μου είπαν να βάλω ένα μηχανικό αστεία πράματα. Ο Κοτινης τον κατηγορούν για ζλαπ σιακφο αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός που δεν μιλάει σκέπτεται σε βάθος είναι αυτό που λένε γνωστικός. Ο Σαμαντας να του πω να μείνει ακόμα στην αναπτυξιακή πώς θα το πάρει μήπως τον υποτιμώ. Είναι όμως αυτό που λέμε ο ιδανικός άνθρωπος στην ιδανική θέση. Και άλλα πολλά τώρα που να σας λέω για Σμπουκη,ααα ξέχασα τον Κονιδα. Όλα αυτά είναι πολύ πιο δύσκολα από το να δεις ένα οφσάιντ έστω και σε ριπλει χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Αλλά εγώ γι αυτό είμαι εδώ έστε σίγουροι θα τα καταφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ότι πιο βρωμιο έχει η πόλη συγκεντρώθηκε γύρω από ένα βλάκα, για να διαχειριστούν τα χρήματά μας! Ο δεύτερος γύρος θα δείξει την κατεύθυνση που δίνει ο βλάκας. Δουλειά ή φαγοπότι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις η το ερώτημά σου είναι ρητορικό. Είπαμε βλάκας όχι και μ@λ@κ@ς τώρα που κατάλαβε ότι η μπάζα έχει ιδρώτα με το να εξηγείς μία ζωή ότι συν επί πλήν κάνει συν συγγνώμη πλην.

      Διαγραφή
    2. Να ρωτήσω κάτι.
      Ποιό από τα μεγαλύτερα λαμόγια που ανέδειξε η πολιτική ζωή δεν επικαλέστηκε τον πρότερον έντιμον βίον του? Εγώ δεν θυμάμαι κανένα.

      Διαγραφή
    3. Ο Λουκόπουλος θα κάνει τη διαφ(θ)ορα!

      Διαγραφή
  80. Ο Δήμαρχος και γνωρίζει και μπορεί. Οι γύπες που τον τριγυρίζουν θα πληρώσουν.Η κοινωνία τιμωρεί και θα το πράξει. Αφήστε τον Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Έχεις δίκιο, να αφήσουμε τον δήμαρχο γιατί έχει ζητήματα με το σπίτι του. Τα παιδιά του από τα χασισια ο ένας στα ψυχοφάρμακα ο άλλος, ο ίδιος με τα ζητηματά του κι η γιωργια μαζεύει για τις δύσκολες μέρες. Αφήστε τον, πληρώνει τοις μετρητοίς τους γύπες δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΑΚΑ ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?
      ΜΆΛΛΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
      ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  82. Τάκη η συνενοχή σου ειναι δεδομενη. για ολους ηξερες, μονο για τον πολιτικαντη ανιψιο σου δεν ηξερες και απο αυτον θα την βρεις. ειναι μονοδρομος βεβαια γιατι χωρις αυτον μπορει να ηταν χειροτερα. παρε πρωτοβουλιες να φυγεις τουλαχιστον αξιοπρεπως αν και δεν βλεπω το πως μπορεις να το πετυχεις. βεβαια θα μεινεις στην ιστορια (δεν εχει σημασια ο λογος), δυσκολα θα ξεχαστεις!!!! Υ.Γ: τα σκουληκια που βριζουν οικογενειες δεν εχουν χωρο στην κοινωνια μας. ντροπη και στο blog που δεν τα κοβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που εμπλέκει συγγενικά πρόσωπα με αυτό τον τρόπο είναι μαύρη ψυχή και ντροπή του το λιγότερο. Τέτοιο μίσος με φοβίζει όλοι οι πόλεμοι έχουν όρια μόνο ο εμφύλιος δεν έχει. Εάν ισχύει το ίδιο και εδώ τότε τι να περιμένουμε μόνο αρνητικά πράγματα. Δεν το διανοουμαι αυτό το μίσος μόνο αισχος.

      Διαγραφή
  83. Ο μεγάλος νικητής του ανασχηματισμού θα είναι ο Σύψας. Γιατί έβαλαν συμβούλιο δυό μέρες πριν την αλλαγή του πρόεδρου; Για να παρουσιάσει ο Σύψας τη Νόστος ως το μεγαλύτερο κατόρθωμα της διετίας του Λουκόπουλου και έτσι να πάρει δικαιωματικά τον πολιτισμό και τουρισμό που σφόδρα επιθυμεί για να φτιάξει το πολιτικό του προφιλ για τις επόμενες εκλογές. Εχει προσβάσεις στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ που σε λίγο αθα είναι κυβέρνηση και στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα παίζει από θέση ισχύος παίρνοντας πολλούς δήμους. Η Ναύπακτος παραδοσιακά δεξιά πόλη θα βγάλει οπωσδήποτε δεξιό δήμαρχο στις επόμενες. Εχει γνώση ο Σύψας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το Ρίο στους ρυθμούς της σάμπα και ο επαχτος στους ρυθμούς του αρχιλαμογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μπραβο Γιανακη!!! καλα τα γράφεις αλλα πως θα τα πεις αύριο στο Μπουλε και στη Ζιαμπαρα. Άργησες πολύ για την ΝΟΣΤΟΣ τα μαγείρεψες σωστά πρόσεχε μην κάνεις λάθος και χάσεις και την κουτάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος ταχει 'καλα'' με ολους...με το δημαρχο που βριζει ,με το δεσποτη που τον ακουει με τη ζαμπαρα και το μοβορο μπουλε που του μοιαζει...

      Διαγραφή
  86. ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΊΣ ΕΛΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ Α.Ε'ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ -ΚΥΡΙΤΣΗ-ΚΟΤΣΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΙΡΆΖΟΝΤΑΙ 18000€ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΌΤΙ ΟΥΣΤ ΛΗΣΤΕΕΕΕΣΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΑ,ΘΑ ΠΆΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ,ΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120000!!!ΤΟΝ ΓΔΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!(ΔΙΑ ΜΈΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΏΝΗ ΒΈΒΑΙΑ.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!
    ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ.
    ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Γραφουν ολοι το κοντο και το μακρύ τους.
    Κανεις ομως δεν μιλαει για το αρπακτικο δημοτικο υπαλληλο της πολαιοδομιας που εχει ριμαξει τους παντες ολα τα χρονια.
    Κανενα εργο δεν προχωραει αν δεν παρει το μεριδιο του. Ολες οι δημοτικες αρχες γνωριζουν το παρανομο εργο του με αποκορύφωμα την σημερινη δημοτικη αρχη και συγκεκριμενα τον καρακωστα που τον θεωρει τον καλυτερο υπαλληλο και του δινει την αδεια να εργαζεται και απο το σπιτι και να μην πηγαινει καν στο γραφειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Αυτός που δεν έχει ποτε δουλέψει στο γραφείο θα δουλέψει στο σπίτι; Ενώ στο γραφείο εμφανίζεται μόνο για εισπράξεις;

      Διαγραφή
    3. ανεκδοτο΄΄ή μαρια ειπε οτι πρεπει να σεβομαστε το δημοσιο χρημα εισαι για πνηξιμο κυρα

      Διαγραφή
  90. ΣΥΨΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΧΤΟΥ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μοντελάκι ο Σύψας μετά τη νόστος. Άλλο αέρα και τα αγγλικά του ροδάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξοδα διαφήμισης και επικοινωνίας 26.000 ευρώ για την έκθεση Νόστος!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  92. Έκκληση στο νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που θα εκλεγεί αύριο, όποιος και αν είναι. Πέραν της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλει για να καλύπτει τον ανύπαρκτο δίπλα του θα πρέπει να μάθει να σέβεται τη διαδικασία και τους δημοτικούς συμβούλους. Ο απελθων άφησε χειριστες εντυπώσεις και μία παρακαταθήκη που δεν μας τιμά. Δυστυχώς η ειρωνία, ο τσαμπουκας και η γηπεδικη συμπεριφορά του απαξιωσαν κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας του οργάνου. Το μόνο θετικό που αφήνει είναι ότι δικαίωσε το ρηθεν του Σοφοκλή το "Αρχή άνδρα δεικνυσι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΑΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΦΤΕΙ. ΤΟΝ ΣΙΑΜΑΝΤΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανύπαρκτος σου έριξε εξήντα ποντακια έτσι για πλάκα. Στο επόμενο θα σου ρίξει πάνω από εβδομήντα και θα αποσυρθεις από το πρωτάθλημα. Άντε γειά.

      Διαγραφή
    2. Που μου τα έριξε από μπρος ή από πίσω?

      Διαγραφή
    3. Γιωργακη μεχρι κ ο βλακας καταλαβε οτι κανεις ζημια και σε εβγαλε απο προεδρο.. Γραψε κανενα σχολιο ακομα, μας κανεις και γελαμε!

      Διαγραφή
    4. Είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ αν νομίζεις ότι ο Σιαμαντάς τελείωσε. Τώρα αρχίζει....

      Διαγραφή
    5. Χεσε μας ρε Γιωργακη, που θα αρχισεις κιολας...

      Διαγραφή
    6. Κι αμα σου βγουν ποτε οι συνειρμοι να ερθεις να μας το πεις και μας!

      Διαγραφή
  94. Δήμαρχε κάθε μέρα υπάρχει στη πόλη μας μία παραβατικότητα από κλεψιες μικροζημιες και λοιπά που δημιουργούν τα γυφτακια που επιδίδονται σε γιουρούσια. Μπορείς να βάλεις κάποιο υπεύθυνο για αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Ο πιό ικανός λένε ότι είναι ο Σαμαντας που θα τα καταφέρει και θα αφήσει έργο σε αυτό το οξύ πρόβλημα. Η ικανότητα ενός μάνατζερ κρίνεται από το πώς αξιοποιεί τις ικανότητες των συνεργατών του αποδειξε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ "ΕΝΩΜΕΝΟΙ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς ο Καρακώστας έχει λάβει όλα τα μέτρα, ακόμη και γι αυτή την περίπτωση!

      Διαγραφή
  96. Για διαβάστε στο Νprees ένα δημοσίευμα για τον νέο πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αυτό που λέει δεν είναι είδηση. Το ξέρουν οι πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Εκείνο που κρατάει τα λαμόγια να βαρανε προσοχή είναι η κουτάλα. Αλίμονο στο κοσμακη που πιστεύει ότι ενδιαφέρονται για το δήμο. Όποιος σκέφτεται έτσι τον τρώει η μαρμαγκα. Το μέτρο είναι πόσο λαμόγιο είσαι. Δες κοτρωνια και σαμαντα έχουν όχι μία αλλά δύο θέσεις. Ρε αρχιβλακα Δήμαρχε δεν ντρέπεσαι να κυκλοφορείς και να γελάς σαν ηλίθιος. Θα περάσεις στην ιστορία σαν ο άνθρωπος που πέρασε και δεν τον κατάλαβε κανένας εκτός από μία χούφτα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. α.οτι και να κανουν το τελικο αποτελεσμα θα ειναι μηδεν και συντομα η ενωτικη πρωτοβουλια θα γινει κομματια β. οι κοτσανας κοτρωνιας θα ειναι οι μονοι διασωθεντες που θα κουλαντριζουν και καποιο πελατολογιο 3.οι υπολοιποι σπιτια τους 4. ο καρακωστας ετσι που το παει θα παρακαλαει τον κοτρωνια να τον εκλεξει 5. πολεμος αναμεσα σε ολους θα ειναι λυσασμενος τους προσεχεις μηνες. 6. παιδια αν δεν το καταλαβατε...μετα τα σημερινα καραγκιοζιλικια σας τελειωσατε πολιτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΣΜΠΟΥΚΗ αντιδήμαρχος μεγάλη επιτυχία για την Ναυπακτία...μεγάλο επίπεδο...η κατάντια του δήμου...αναλφάβητη χωρίς πτυχίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΞΩ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τον ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ με το μουστάκι που το πάτε. Αντιδήμαρχος και αυτός. Και εχουμε:Πρόεδρος Κοτρωνιάς.Οικονομικων-Πολιτισμού -Τουρισμού Συψας.Κοινωνικών Σαμαντας .Περιβαόντος Κοτσανας.Διοικητικού Σμπουκη.Τεχνικών ΟΑνηψιος.Ορεινών ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.Ας αναφωνησουμε.Ζητώ η Ενωτική Πρωτοβουλία του ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο Κοτίνης είναι εκτός;;; και αντιδήμαρχος οικονομικών αναλαμβάνει ο Σύψας; τι ξέρει από οικονομικά ο Σύψας;;; Στη ζωή του μπάχαλο τα έχει κάνει. Ε ρε γέλοιο............που θα κάνουμε.

      Διαγραφή
    2. Ο Κοτινης απαιτεί αργομισθία δηλαδή να πληρώνεται και να μην κάνει τίποτα. Λογικό δημόσιος υπάλληλος ων. Και παμπόνηρος να μην φθείρεται και διακινδυνεύσει το πολιτικό του μέλλον. Μπράβο Καρπο η πόλη σε χρειάζεται μελλοντικά εσύ είσαι για τα δύσκολα. Να πας εκεί που ήταν ο Νουλας.τσεπωνεις και δεν φθειρεσαι. Είπαμε να μην το επαναλαμβάνουμε συνέχεια η πόλη σε χρειάζεται στα δύσκολα είσαι κεφάλαιο για την πόλη και άσε όλους αυτούς που γελάνε δεν μπορούν να σε φτάσουν γι αυτό.

      Διαγραφή
    3. Εκεί πάει ο Κονίδας και όχι ο Κοτίνης

      Διαγραφή
  103. Ράπτη πες αλεύρι, ο Καρακώστας σε γυρεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Καρακώστα μπράβο σου. Αλλά πρόσεχε μιά του κλέφτη δυό του κλέφτη τρις και την κακή του μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ευτυχώς που είμαστε μικρή πόλη και γνωριζόμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ο 4.41 παραπάνω έκανε μία πρόταση αξιόλογη. Κύριε Δήμαρχε επειδή υπερηφανευεστε ότι είστε μάνατζερ σύγχρονης κοπής αξιοποιήστε την. Θα λύσετε σίγουρα το πρόβλημα που ταλαιπωρουμαστε καθημερινά. Άριστη επιλογή μαζί με τις άλλες άριστες που μας έμαθες ότι κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Σύψας κερνάει Σύψας πίνει. Πολιτισμός Τουρισμός και Οικονομικά στου Σύψα την αγκαλιά. ΡΙΟ ντετζανέιρο θα γίνει το κάστρο του ΕΠΑΧΤΟΥ. Ανοίξτε μπαρ, φτιάξτε καζίνο Σύψας χορεύει και πηδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να πάμε μπροστά ρε βλαχαδερα. Γιατί όχι καζίνο ρε σεις να τρέχετε στο Ρίο θέλετε όλη νύχτα? Λας Βέγκας ρε σεις όλο μιζέρια και τεχνική σχολή δεν πάει.

      Διαγραφή
  108. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΤΕ ΒΛΕΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Λεπτομέρειες βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος. Όλα αυτά τα λαμόγια για να βρεθούν εκεί πούλησαν την ψυχή τους πήγαν συνειδητά κοντά σε ένα ανθρωπάκι όταν ανακάλυψαν ότι έτσι θα φτάσουν στο στόχο τους. Τώρα ο καθένας προσπαθεί να πάρει την αμοιβή του. Η ένταση καθίσταται πιο ισχυρη όταν διαπιστώνουν ότι ο χρόνος εξαντλείται και δεν θα προλάβουν. Μόνο βλάκες δεν είναι. Άνθρωποι που δεν έχουν καμίας μορφής αναστολή τους ζητάς να επιδείξουν το συναίσθημα της ντροπής. Ζητάς από το δολοφόνο να δείξει οίκτο στο θύμα του. Ας καταλάβουμε όλοι ότι πρόκειται για μία κλίκα που ο καθένας έχει τον προσωπικό του στόχο και όλοι μαζί την κουτάλα. Θα πορευτούν αγκαλιά με αλλαξοκολιες μέχρι τη στιγμή που ο κόσμος θα τους φουνταρει. Η αγανάκτηση γίνεται οργή και ανεξάρτητα από το τσεπωμα που θα πετύχει ο καθένας τους το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν δακτυλοδεικτουμενοι εσαεί. Ποτέ ή πόλη δεν γνώρισε τέτοιο λαμογικο λιμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Παρεμβαίνω από Γερμανία και δεν είμαι στο κλίμα. Αυτά που διαβάζω εδώ όμως είναι τραγικά. Τον Αύγουστο που ήμουνα κάτω άκουγα γενικά άσχημα πράγματα για λαμόγια και για τον δήμαρχο οτι είναι άσχετος. Από τότε όμως διαβάζω τόσα που μάλλον έχω μείνει μεταξεταστεος. Πριν λίγο καιρό είδα έναν σαν ταύρος μαινόμενος να φωνάζει τον ίδιο τον δήμαρχο λαμόγιο. Μετά διαβάζω για κουμπάρους, για κάποιον κύριο οριλα,για εισαγγελείς διαφθοράς και δεν ξέρω τι άλλο. Τί συμβαίνει τέλος πάντων όλα αυτά είναι έτσι ή γράφονται κακόβουλα. Η μπιλντ γράφει τέτοια για την Ελλάδα και οι Γερμανοί μας την πέφτουν ότι είμαστε λαμόγια όλοι. Να ξεκαθαρίσει ο δήμαρχος το τοπίο αλλιώς να πάει σπίτι του. Ο ρόλος του δεν είναι πως θα ικανοποιήσει τα λαμόγια. Το λαμόγιο είναι σαν την καταβόθρα δεν χορταινει τουναντίον όσο τρώει τόσο περισσότερο πεινάει. Δήμαρχε το καλοκαίρι κοίταξε να τα έχεις ρυθμίσει και μην ακούω τα ίδια. Η ντροπή που δεν νιώθεις εσύ τη νοιωθουμε εμείς χιλιάδες μίλια μακριά από την πατρίδα. Καληνύχτα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τελικά Κοτρωνιά ψάξε να βρεις την απώλεια από την πλειοψηφία. Και μην πείτε ο Ράπτης. Άρχισε το φτύσιμο Ή το ψιλόβροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Κοτρωνιάς. Ένα βλαχαδερο στον ´Επαχτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΣ . Ο ΘΩΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ;

      Διαγραφή
    2. Επιτυχημένοι επαγγελματικά είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οικογενειάρχες. Επαγγελματιας στα αυτοδιοικητικά και ιδιοτελής ναι. Ξέχασες ότι είναι αρπακτικό. Ρωτά τον Παπαθαναση πόσα πήρε για να κατέβει μαζί του, όπως και από τον Λουκόπουλο.

      Διαγραφή
  113. Ο ΔΥΣΛΕΞΙΚΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΧΑΖΟΣ. ΤΙ ΛΕΣ;

      Διαγραφή
  114. Ο Κοτρωνιάς σήμερα άφησε αιχμές εναντίον του Σιαμαντά λέγοντας ότι στόχος του είναι η αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου εννοώντας ότι μέχρι τώρα το δημοτικό συμβούλιο ήταν υποδεέστερο των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή