Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Καθεστώς η αλαζονική και αντιδημοκρατική τακτική της δημοτικής αρχής



Την απροκάλυπτα αλαζονική και αντιδημοκρατική τακτική της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου καταγγέλλουν οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης:  «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» ( Γ. Μπουλές), «Αλλάζουμε Μαζί  τη Ναυπακτία» (Θ. Παπαθανάσης), «Ανανέωση και Δημιουργία» (Γ. Γούλας), με κοινή τους ανακοίνωση.
Εξηγούν τους λόγους που ανάγκασαν σύσσωμη την αντιπολίτευση και το σύλλογο εργαζομένων του Δήμου να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στη συζήτηση του Ο.Ε.Υ. 

«Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου με την τακτική του αιφνιδιασμού επέλεξε να τροποποιήσει τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Ναυπακτίας. Χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση και διαβούλευση με τις δημοτικές παρατάξεις έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (4-7-2016)  δίνοντας το σχέδιο του Οργανισμού μόλις 3 μέρες νωρίτερα!!!
Ο  Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου αφορά την οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου κατά συνέπεια  αφορά τους εργαζόμενους στο Δήμο αλλά και όλους τους πολίτες που είναι αποδέκτες των υπηρεσιών του. Στα δύο χρόνια που πέρασαν η δημοτική αρχή δεν είχε καμιά απολύτως συζήτηση με την αντιπολίτευση για το θέμα αυτό.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση  και ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας  ζήτησαν την αναβολή του θέματος και τη συγκρότηση επιτροπής με συμμετοχή όλων των δημοτικών παρατάξεων, τον σύλλογο των εργαζομένων και των διευθυντών του Δήμου προκειμένου να επεξεργαστούν από κοινού τις αλλαγές εκείνες που θα κάνουν το Δήμο μας πιο αποτελεσματικό στο έργο του.
Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου δείχνοντας μοναδική αλαζονεία  απέρριψε το κοινό αίτημα  όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και του συλλόγου εργαζομένων και επέλεξε να αποφασίσει μόνη της για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αναγκάζοντας σύσσωμη την αντιπολίτευση και το σύλλογο των  εργαζομένων να  αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση.
Χωρίς καμία διαβούλευση, αγνοώντας τις προτάσεις των εργαζομένων και χωρίς καμία διάθεση για συναίνεση η δημοτική αρχή μόνη της, σε μια άδεια αίθουσα συνεδριάσεων  συζήτησε με τον εαυτό της και αποφάσισε  να φτιάξει τον οργανισμό του Δήμου στα μέτρα της,  με κριτήριο την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών της σκοπών. Δείγμα των καιρών και της προσαρμογής της δημοτικής αρχής στον άκρατο λαϊκισμό. Στην άδεια αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  οι σύμβουλοι της Ενωτικής Πρωτοβουλίας συζητούσαν μεταξύ τους και απολάμβαναν τη δημοκρατία τους!!!!
Να πως κατάλαβε όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Λουκόπουλος και πως τα συνόψισε στο τέλος της συζήτησης που είχε με τους συμβούλους του. «Σήμερα δείξαμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει δημοκρατία, τι σημαίνει σωστό Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστεύω ότι και οι υπάλληλοι θα έχουν άλλη άποψη μετά τη γνώση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του σημερινού»
Ας μελετήσει ο κ. Δήμαρχος την Ανακοίνωση του ΔΣ του συλλόγου των εργαζομένων που έβγαλαν μετά το Δημοτικό Συμβούλιο και αφού κατάλαβαν σε βάθος την πολιτική της δημοτικής αρχής.
Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτα αλαζονική και αντιδημοκρατική τακτική της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου που πλέον επαναλαμβάνεται και γίνεται καθεστώς στο δήμο Ναυπακτίας».


Σκληρή ανακοίνωση από τους εργαζόμενους

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας σχετικά με την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπακτίας  κάνει λόγο για απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής σημειώνοντας πως: «προχώρησε στη λήψη απόφασης για την τροποποίηση του ΟΕΥ του Δήμου Ναυπακτίας, χωρίς ωστόσο να δώσει σημασία στις εκκλήσεις για αναβολή της εν λόγω συζήτησης».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας καταδικάζει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Ναυπακτίας, η οποία στο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Ιουλίου με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ  προχώρησε στη λήψη απόφασης για την τροποποίηση του ΟΕΥ του Δήμου Ναυπακτίας, χωρίς ωστόσο να δώσει σημασία στις εκκλήσεις για αναβολή της εν λόγω συζήτησης – αφού δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος για να μελετηθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα –   τόσο του Συλλόγου Εργαζομένων, όσο και της αντιπολίτευσης, μιας και ενημέρωσε την τελευταία στιγμή ( την Παρασκευή 1η Ιουλίου ) για τις ‘’ αγνές της προθέσεις’’!
Γι’ αυτό δεν άφησε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσουμε εμείς και σύσσωμη η αντιπολίτευση από το δημοτικό συμβούλιο.
Δυστυχώς όμως, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, για να μην πούμε ότι η καλή χρονιά από τον πρώτο μήνα φαίνεται…
 Ήδη, από τον περασμένο Ιανουάριο ο Σύλλογος μας είχε  διαβιβάσει εγγράφως στη Δημοτική Αρχή τις προτάσεις του για τον ΟΕΥ, οι οποίες ήταν απόλυτα εναρμονισμένες με τις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες του Δήμου, όσο και με την παρούσα κατάσταση που επικρατεί -στην αποψιλωμένη από προσωπικό –  Δημόσια Διοίκηση, σεβόμενος απόλυτα όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους, ανεξαρτήτου εκπαιδευτικής βαθμίδας…
Όμως Φευ!
Έκτοτε η Δημοτική Αρχή τήρησε ‘’σιγή ασυρμάτου’’ και παρ’ όλες τις συναντήσεις που είχε με τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων σχετικά με τις προτάσεις τους για τον ΟΕΥ ( που παρεμπιπτόντως άλλα συμφώνησε η Δημοτική Αρχή και άλλα έπραξε ), ο Σύλλογος μας δεν εκλήθη ποτέ!
Η κατρακύλα συνεχίζεται…
Σε συνάντηση που ζήτησε το ίδιο το Δ.Σ.  του  Συλλόγου με τον Δήμαρχο το μεσημέρι  της 4ης Ιουλίου (ημέρα πραγματοποίησης του Δημοτικού Συμβουλίου ) για να εκφράσει τον αιφνιδιασμό του και την δυσαρέσκεια του για τον αποκλεισμό συναδέλφων συγκεκριμένης εκπαιδευτικής βαθμίδας από μελλοντικές κρίσεις καθώς και για άλλα προβλήματα που δημιουργεί η τροποποίηση του ΟΕΥ, εκστομίσθηκε από τα χείλη μελών της Δημοτικής Αρχής  άκουσον- άκουσον θέμα γραμματισμού  υπαλλήλων !
Μέχρι εχθές η Δημοτική Αρχή πετούσε τη μπάλα στην κερκίδα.
Από εχθές η μπάλα χάθηκε!!!

Να γνωρίσουμε λοιπόν στη Δημοτική Αρχή -για την οποία αμφιβάλλουμε αν γνώριζαν τα μέλη της τι θα ψήφιζαν- ότι ο ΟΕΥ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Δήμο, τους υπαλλήλους και πάνω από όλα για τους ΔΗΜΟΤΕΣ.
Δεν είναι εργαλείο εξυπηρέτησης πολιτικών συμφερόντων…
Δυστυχώς όμως η σοβαρότητα σπαταλιέται σε προορισμούς άσχετους με τ ο ν προορισμό…».

99 σχόλια:

  1. Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δήλωση του Λουκόπουλου είναι όλα τα λεφτά. Ο άνθρωπος αρχίζει να πιστεύει ότι τό'χει και γι αυτό είναι πλέον επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα φτιαξει βιλα με τα λεφτα του δημου σαν τη ζαμπαρομαρια παντως

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαριονέτα σε εκαναν Τάκη. Τι θα πεις στους μαθητες σου που διαβάζουν να μπουν στο πανεπιστήμιο; Ότι εσύ κάνεις προισταμένους του Δήμου υπαλλήλους του Λυκείου και οχι πτυχιούχους επειδή είναι τα κολλητάρια του Κοτσανά; Δεν θέλεις Τάκη οικονομολόγους αλλά τους χαφιέδες του Κοτσανά;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ παντως σιγουρα θα ησουν χαζος απο παλια....

      Διαγραφή
  5. Ατάκα Σιαμαντά, δεν θα κάνουμε τους χωροφύλακες διευθυντές. Αλλά στο τέλος ψήφισε να γίνουν τα κολλητάρια του Κοτσανά διευθυντές και ας είναι χωροφύλακες του γυμνασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας όλους αυτούς που ψηφίσαμε να μας διοικούν ο μόνος που στέκεται και δουλέύει αθόρυβα είναι ο Ράπτης. Είναι όμως μόνος του ανάμεσα σε άσχετους και ανίκανους, του Δημάρχου συμπεριλαμβανομένου επίσης. Να δώσει ο Δήμαρχος τον συντονισμό του έργου στον Ράπτη μιας και αυτός είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τότε θα δούμε κάτι να γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως εισαι και συ ψυχιατρικος ασθενης?

      Διαγραφή
    2. όπα ρε μεγάλε (λέγε με Γιάννη),κρατήσου λίγο, είναι ποτέ δυνατόν να διοικήσει ο άνθρωπος που πατάει σε 15 βάρκες;

      Διαγραφή
  7. Φίλε προηγούμενε εσύ είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Στο χωριό μου λένε "ψώνησες από νεφραμιά" ή αλοιως "βάλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα". Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ρώτα αυτούς που είναι εκεί να σου πουν τι τραβάνε με το συγκεκριμένο άτομο και πως τον αποκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύκος ξε-λύκος, είναι ο μόνος που δουλεύει για τη φανέλα. Όσο για τους άλλους που είναι εκεί, λένε για άλλον καλό λόγο?

      Διαγραφή
  8. Κομπολόι και εφημερίδα φως...Καρακώστας και Κοτσανάς οι αρχηγοί....Ραπτης κωλοτουμπας σε όλο το μεγαλείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι και να λέτε για 5 χρονάκια οι μάγκες Κοτρωνιάς κοτσανάς Κούκουνας Σιαμαντάς και τα άλλα παιδιά την αρπαχτή θα την κάνουνε. Μετά σειρά έχουνε άλλοι όσο και να προσπαθήσουνε αυτοί να διατηρήσουν τη μάσα. Θα το πάθουνε όπως ο Γιαννάκης με τη Μαριώ που τρέχουνε και δεν φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κούκουνας Κοτρωνιάς τα ύπουλα αρπαχτικά. Αρε ορεινοί κοιμάστε όρθιοι και πληρώνετε και ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρπακτικά σε όλο το μεγαλείο και ο Τάκης μόνο υπογράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κούκουνας Κοτρωνιάς κάνουνε πάρτιστην κονόμα στα ερεινά. Ο Λουκόπουλος γνωρίζει αλλά δεν έχει κότσια. Ο άλλος ο μουστακαλής είναι του τάληρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος ειναι ο μουστακαλής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτός από την Γρανίτσα ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Κοτσανά τι είναι αυτά που λες να γράφει ο Σύψας. Είσαι με τα καλά σου? Ποιοί είναι αυτοί που σαμποτάρουν το έργο σου εσωτερικά? Ο δήμαρχος δεν το γνωρίζει? Θα μας τρελάνετε εντελώς. Κόψε κανα χόρτο και άσε μας στην ησυχία μας. Καλά είσαι εκεί τουλάχιστον παίρνεις μεροκάματο και δεν φωνασκείς. Τελικά πιο επικίνδυνος είσαι όταν είσαι νηστικός. Βόλεψε και καναν κολλητόσου όσο μπορείς. Μέχρι εκεί. Παραπέρα δεν κάνεις οα σε φάει η μαρμάγκα. Άκου που σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο μουστάκιας του ΧΥΤΑ κάνει πάρτι...δεν τον κουνάει κανένας οι κολλητοί του γλείφουν το 🎉...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τον Τάκη εξαιρετικά: Εδοξάσθης κρυπτόμενος και εξευτελίσθης φανερωνόμενος.
    Καλόοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν αντεχεις άλλο! κακο του κεφαλιου σου ....

      Διαγραφή
    2. Μην πολυχαίρεσαι γιατί θα τον έχεις και την άλλη πενταετία. Τέτοιος σου αξίζει βλακα.

      Διαγραφή
  18. Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο.Θα πάθει τίποτα και η Γιωργία θα αισθάνεται τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προτού τελειώσουμε με τον κανονισμό του Δήμου έρχεται το μεγάλο πουλέν της Δημοτικής αρχής Γιάννης Σύψας να μας δείξει ποιοί δεν θέλουν να πάει η πόλη μπροστά. Αιτία έγινε το θέμα της μετατόπισης της αρμοδιότητας των παζαριών από τον Δήμο στον Σιαμαντά. Εδώ κάτι ζέχνει. Κάποια γερή μπάζα ετοιμάζουν οι μάγκες και να αφήσουν τα κόλπα. Είναι γνωστές οι φυσιογνωμίες τους στην πόλη. Δήμαρχε πέσε και ένα όχι στη ρεμούλα που επιδιώκεται από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχουμε τα προβλήματά μας, έχουμε τη ζέστη,έχουμε κι αυτό το κακό συναπάντημα που με κάθε τρόπο κοιτάει να κάνει την αρπαχτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τάκη ήρθες και ζήτησες από την οικογενειά μου τον ψήφο μας και στον δώσαμε. Τότε που ήθελες να σε ψηφίσω δεν σε πείραζε που τα παιδιά μου έχουν τελειώσει τεχνική σχολή. Τώρα βρήκε ο Σύψας οτι καίνε κάρβουνο απο την τεχνικη σχολή. Και εσύ κάθεσαι και το ανέχεσαι αντί να τον παραιτήσεις. Αφήνεις να προσβάλει μαθητές σου.Σε φωνάζουμε όλοι δάσκαλε με σεβασμό και εσύ τώρα που έγινες εξουσία αφήνεις να ξεφτιλίζουν τους ανθρώπους που διάλεξαν να γίνουν τεχνικοί και να μουτζουρώνουν τα χέρια για το μεροκάματο. Ο Σύψας παίρνει κάθε μήνα το μισθό του από αντιδήμαρχο. Σας πληρώνουμε για να μας προσβάλλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από δάσκαλος έγινε μαριονέτα των αρπακτικών και των λαμόγιων ο Τάκης. Ξεχάστε τον Τάκη που ξέραμε, υπηρετεί πια τη λαμογιά γιατί δεν μπορεί να πει όχι στα αρπακτικά ορεινά και πεδινά. Μικρός και μηδαμινός δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικα λαθος ανθροπακια φορανε παντελονια... Γιναικα η επομενη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧ
      ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?
      ΜΑΡΙΑ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ?
      ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

      Διαγραφή
  24. Τάκη δεν έχω καταλάβει αν είσαι Δήμαρχος ή παριστάνεις τον Δήμαρχο. Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου? Αποφάσισες στα γεράματά σου να ξεφτυλιζεσαι έτσι? Μήπως ήσουνα πάντα τόσο "λίγος" και τώρα αποκαλύφθηκες? Λυπάμαι για την κατάντια σου......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Giati problhmatizesai toso? o anthropos hxere 10 exisoseis kai tis elege 40 xronia. Gia tis exel;ixeis enhmeronotan apo to "fos ton spor". A kai mazeve lefta. Aytos einai o kyrios.

      Διαγραφή
  25. Για τα παζαρια, απο 2017 πανε προς ανατολας μεριας, τελος το γριμποβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΑΝ ΠΑΓΩΝΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΝΤ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΣΥΨΑ Ο ΤΑΚΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΤΕ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την τεχνική σχολή έχει βγει Ναυπάκτιος βουλευτής, γι' αυτό την έπεσε ο Σύψας στην τεχνική σχολή. ΖΗΛΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο Μ.....ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ!!!!!!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!Η ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙΣ??????

      Διαγραφή
    3. ΝΑΥΠΑΚΤΙΟ ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!
      ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΩΣΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

      Διαγραφή
  27. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΒΑΘΜΟ.
    ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΑΠΑΕΙ....ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ-ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ...ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?????
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ?????ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΙΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για να μας πει ο κ.Συψας που είναι απόφοιτος ΑΕΙ τι έχει καταφέρει στη ζωή του παραπάνω από τους αποφοιτους της τεχνικής σχολής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O anthropos exei kanei metaptixiako sto Rio Kai etimazi to didaktoriko you stin parnitha.

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ.
      ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΒΟΙΔΟΣΧΟΛΕΣ.
      ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΧΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ......

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ .ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΙΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΒΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΒΟΣΚΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ

      Διαγραφή
  29. Τι κατάντια! Η πόλη στον αυτόματο πιλότο. Ο φυσικός της τιμονιέρης ζει στην κοσμάρα του και το χειρότερο επαίρεται. Η αμάθεια έγινε ημιμάθεια που είναι πιο επικίνδυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Σύψας πάει γάντι με την δημοτική αρχή. ΣΕ ΟΛΑ. Μπράβο δήμαρχε να ξανακατέβεις με όλους αυτούς και να τους καμαρώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Συψας να παρει τα κουβαδάκια του και να παει σε άλλη παραλια. Να μας πει τη πινει και δεν μας δίνει και το περνουνε μαλλον ολοι μαζι και ζουν στη δικη τους Νιρβάνα,,,,,και με τους χωρικους λιγα .Αμόρφωτε που σε κάνανε και αντιδήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι έκανε ρε ο άνθρωπος. Δεν κολώνει πουθενά. Συγκάλεσε ξαφνικά σήμερα την επιτροπή με τους αναπληρωματικούς (για την ιστορία είναι οι Κονίδας-Κανέλος, τεράστιες οντότητες και οι δύο)και την έκανε τη δουλειά του. Όχι θα κάτσει να ασχολείται με αυτούς που είναι υποψιασμένοι που το πάει και πως θα ρεφάρει. Κάναμε έξοδα για να είμαστε εκεί και η καθημερινότητα και η νύχτα δεν βγαίνοων με ενάμισυ ψωροχιλιάρικο. Πολλά τα έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακίες ειναι όλα αυτά. Ο άνθρωπος είναι νοικοκύρης.Φτάνει να κάνει στον δήμο ότι κάνει και με το σπίτι του. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και τότε θα αξίζει να τον ψηφίσουμε και για δήμαρχο. Και αν δεν θέλει να τον υποχρεώσουμε για να εκτοξευτούμε.

      Διαγραφή
    2. ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΣΥΨΑΣ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"

      Διαγραφή
  33. H Σμπουκη ακομα κραταει;;;Για να δουμε την συνεχεια την Τεταρτη.Τη θα κανει η Αγγελικη και τη ο Αντώνης;; Ετσι να δουμε τη συμφωνίες θα γίνουν -κλίσουν μεχρι την Τεταρτη. Και ποιοι υπέκυψαν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ δημοτικής αρχής και τσίρκου. Το τσίρκο έχει πρωταγωνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άκουσα τον Δήμαρχο πρόσφατα δια ζώσης να επαίρεται για τα τεκταινόμενα του Δήμου. Είπε κάποια στιγμή μάλιστα ότι υπάρχει οργασμός σε έργα που εκτελούνται. Τι να καταλαβαίνει αυτός και μεις δεν το κατανοούμε δεν ξέρω. Ίσως το πανηγύρι που γίνεται με τα χόρτα να του φαίνονται ότι γίνονται έργα. Ρε Δήμαρχε κοίαξε με ποιούς συζητάς και τι λες γιατί μόλις φεύγεις γελάνε πίσω σου.Εκτός αν και συ κάνεις την πλάκα σου μέχρι να περάσει ο καιρός και να απαλλαγείς όπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους ψήφισα γιατί είπαν ότι θα νοικοκυρέψουν τον Δήμομ θα μειώσουν τις σπατάλες, δεν θα πάρουν αργόσχολους συμβούλους, θα διαβουλεύινται με την κοινωνία.
      Απογοητεύτηκα μεν αλλά θα τους ξαναψηφίσω γιατί κουράστηκα να ακούω ψέματα από άλλους αρκρί όμως να φτειάξουν και κάτι.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο είσαι το ακριβές πρότυπο του ραγιά.

      Διαγραφή
    3. Και θα συνεχίσεις γιατί έτσι έχεις μάθει να πληρώνεις μαύρα τον Τάκη και την Γιωργία τόσα χρόνια και να τους είσαι και υπόχρεος που αυτοί μάζευαν λεφτά χωρίς αποδείξεις και χωρίς να δηλώνουν τι βγάζουν.

      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκηο μαύρη κονόμα και δήθεν κοινωνικό έργο. Εκμεταλεύτηκαν αριστοτεχνικά τον καημό του κοσμάκη [που είναι το παιδί τους.

      Διαγραφή
  36. ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΨΑΣ-ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΒΑΙΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑ...ΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΧ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΜΠΟΥΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε το λαμόγιο δεν έχει τσίπα και ανταλλάσσει την λαμογιά με λαμογιά. Θέλω να δώ τον Ράπτη που λέει οτι αγωνίζεται για την φανέλα αν θα συνεχίσει να ανέχεται τις λαμογιές του σιαμαντά και του σύψα. Σε περίπτωση που κάποιοι το παίξουν πονηροί (όπως ο Φράγκος στην ποιότητα ζωής) θα πρέπει η αντιπολίτευση να παίξει το χαρτί της απαρτίας, αλοιώς θα είναι συνένοχη.

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.
      ΑΝ ΤΟ ΔΣ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?
      ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Α@@@@@@@@@.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.
      ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ, ΜΑΓΚΕΥΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ.

      Διαγραφή
  37. Ο Ράπτης αγωνίζεται για την φανέλλα. Το πιο ωραίο ανέκδοτο που άκουσα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα άλλα τα ζούδια κούκουνας, κανέλος, κοτίνης, σωτηρόπουλος τι λένε. Που μπλέξαμε την πόλη να την διοικούνε άτομα που έχουνε πιεί το αμίλητο νερό. ποιος τους γνωρίζει αυτούς και ποιος θα τους θυμαται μετά. αν τους δεις από σπόντα έξω δεν τους γνωρίζεις. Σιγά μην καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτους θα βάλει ο Τάκης σε πόστα στο δεύτερο μισό της θητείας του. Γιατι ο Κοτρωνιάς που μιλάει και ο Κουσανας που δεν καταλαβαίνεις τι λέει είναι καλύτεροι΄Μόνον στην αρπαχτή ναι. Ρε ουσφ τα λαμόγια.

      Διαγραφή
    2. Είσαι με τα καλά σου? Κοτρωνιάς, Κοτσανάς, Σύψας, Σιαμαντάς άμα τους αλλάξει θα τον αδειάσουν. Αυτοί επένδυσαν σε μια μαριονέτα για να κάνουν την μπάζα τους. Η πλάκα είναι ότι περιμένει η Σμπούκη να πάρει θέση. Δεν έχει καταλάβει με ποιους έμπλεξε. Μόνον ο στρατηγός από τη Στύλια κονομάει σιωπηρά και δίχως να φαίνεται.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ?

      Διαγραφή
    4. Γιατί ο Φράγκος είχε ανάγκη?

      Διαγραφή
    5. Τις λαμογιές τις κάνουν μόνον αυτοί που έχουν ανάγκη? Μου θυμίζεις τον άνεργο που προσπαθεί να μην πληρώσει εισητήριο. Κατ' εσένα αυτός είναι το λαμόγιο.

      Διαγραφή
    6. Τι έκανε ο Φράγκος?

      Διαγραφή
    7. Κατηγορείται για πλαστογραφία. Βούτηξε παράνομα επιδότηση από την αναπτυξιακή με τον αδερφό του. Η Κωθτία υπερηφανευόταν ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα και επιδότηση που δεν μπορούν να πάρουν.

      Διαγραφή
    8. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΧΙ.
      ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.

      Διαγραφή
    9. Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Διαγραφή
  39. Δήμαρχος που υπακούει στις βουλές του κάθε λαμόγιου δεν κάνει γι αυτήν τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προβλέπω την Τετάρτη: Αγγελική-Σύψας 1-0. Γιαννάκη σήκωσες πολύ ψηλά τον αμανέ. Αρχίζει η αντίστροφη πορεία σου. Τώρα θα καταλάβεις πως αδειάζουν κάποιοι μετρ του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.
      ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
      ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.50 ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ, ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ .
      Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ....

      Διαγραφή
  41. Τελικα η ομαδα εξαρταται απο τον Φραγκο και την Αγγελικουλα;;;;
    Μηπως εχει χαθει η πλειοψηφια και η σκληρη ομαδα παραπαιει;;; Κακομοιρη Τακη. Να δουμε τι θα κανει και ο Μπουλες με την Μαρια. Αυτοι τι θεση θα παρουν; Μηπως ο Μπαμπης (;) δεν τους ενημρω΄νει πλέον και τα εχει κανει πλακακια με τον Προεδρο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγώ στοιχηματίζω στάνταρ Αγγελικούλα. Νίκη και πάμε για τελικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΕΚΤΟΣ Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΜΟΝΟ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
      ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΙΔΟΣ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΛΕΠΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ.
      ΔΥΟ ΤΙΠΟΤΑ = ΚΑΘΟΛΟΥ

      Διαγραφή
  43. Εσύ 1.02 ζεις σε άλλον πλανήτη. Θα νικήσει η Αγγελικούλα την φοβερή τριπλέτα Σύψας-Σιαμαντάς-Κοτσανάς? Εάν ήταν στο στοίχημα θα είχε απόδοση 250. Συμφωνώ με τον 10.46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνονται όλα αστεία. Εδώ κάθεται κότα ο Ράπτης που ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολος και θέλει να ηγηθεί στις επόμενες εκλογές, θα κουνηθεί η Αγγελικούλα που τη μάζεψαν εκεί για να κάνουν την δουλειά τους?

      Διαγραφή
    2. Ο ΡΑΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  44. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ.
    ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ Η ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    2.ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλά δεν χρειάζονται και απόφαση εκτελεστικής για να κάτσουν κότες, θα το κάναν έτσι και αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. κοτες για να μην χάσουν την κουτάλα. και η Αγγελική αυτό ψάχνει αλλά δεν περισσεύειαπό τον Σύψα. Θα περιμένει μέχρι το τέλος αλλά δεν θα τη δει να έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. blepo tis gynaikes na forane pantelonia kai na ta timoun....opos kai oi erimi xorikoi tis nafpaktias.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξυπνα Τακη σε βλεπω να χανεις νορις την δεδηλωμενη... με τα λαμογια ΚΚΣΣ..!!!! ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καλά ρε Σιαμαντά για το ότι δεν έγινε δημοτικό συμβούλιο σήμερα φταίει η αντιπολίτευση ή εσείς που δεν μπορέσατε να μαζευτείτε για να κάνετε δημοτικό συμβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τόχεις χαμένο Σιαμαντά, αντε πρωτα να μαζεψεις τους δικους σου και μετά βγάλε ανακοινώσεις.Ρεζίλι γίνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αν είναι δυνατον. Διάβασα την ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για την αναβολή λόγω μη απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου. Ισχυρίζεται ότι φταίει ο Μπουλές για την μη απαρτία, ότι είχαν αργήσει 2 σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ότι χάσαμε την ανακοίνωση του Δημάρχου που θα γινότανε για την συνάντηση με την Υπουργό τουρισμού Κουντουρά για τα παζάρια.
    Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτά, γιατί ντρέπομαι για το επίπεδο που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Kάποιες αποχρώσεις του τίποτα αποδεχόμενοι πλήρως την αδικία της φύσης στο Dna.
    Οι δύσμοιροι χωρικοί/ες δεν κατάλαβαν ότι η κακομοιριά η μιζέρια η βλαχιά ετελείωσε!!!! και τωρα απιλη με παρετηση, τους κακομοιρους χωρικους ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εσυ εισαι για τη NASA αφου οι αλλοι είναι ''αδικια της φυσης'',,,,,δεν ντρεπεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή