Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ποιούς θα τελειώσει ο Σύψας;



Ο κ. αντιδήμαρχος Σύψας τα έβαλε με όλους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες για το DNA των χωρικών και των αγράμματων.
Έβγαλε ανακοίνωση και προειδοποίησε τους βλάχους και αμόρφωτους ότι θα τους τελειώσει όλους.
Kάποιες αποχρώσεις του τίποτα αποδεχόμενοι πλήρως την αδικία της φύσης στο Dna.
Οι δύσμοιροι χωρικοί/ες δεν κατάλαβαν ότι η κακομοιριά η μιζέρια η βλαχιά ετελείωσε!!!!
Άντε για να στρίψουμε λίγο, όχι άλλο τεχνική σχολή όχι άλλο κάρβουνο .....

Αντί να τελειώσει όμως ο κ. αντιδήμαρχος την κακομοιριά και τη βλαχιά, τέλειωσε το  δημοτικό συμβούλιο πριν αρχίσει λόγω έλλειψης απαρτίας, αφού έστριψαν και οι δικοί του.
Kοινώς την έκαναν.
Τι άλλο παίζει και δεν πήγαν  το ένα τρίτο των συμβούλων του δημάρχου στο συμβούλιο για τα παζάρια;

97 σχόλια:

  1. Τι παίζει...παραδάκι παραδάκι παίζει...ποιος δεν το ξέρει. Μέχρι και πιστόλια βγάλανε πέρυσι στα παζάρια. Αντί ο Σιαμαντάς να κυνηγάει την παρανομία και τον υπόκοσμο που φέρνει ο Σύψας ονειρεύεται πιστολέρο τον Μπουλέ να σκοτώνει το μέλλον του Δήμου. Βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους και τους φταίνει οι άλλοι. Πού ήταν σήμερα Φράγκος, Σμπούκη, Σαλαμούρας, Κωστογιάννης, Ράπτης. Ο Μπουλές φταίει που δεν ήρθαν οι δικοί σας;;; Την ανακοίνωση δεν την υπογράφουν μόνο ο Μπουλές και η Ζιαμπάρα αλλά και ο Τσουκαλάς και ο Πατσαούρας. Αυτοί δεν ενοχλούν Σιαμαντά; Βγάζει ανακοίνωση ο Σύψας, βγάζει ο Σιαμαντάς και αντί ο Τάκης να τους κόψει τον πισινό που τον ρεζιλεύουν κάθεται και τους προσκυνά...Κρίμα ρε Τάκη σε ξεφτίλισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΨΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ?????
      ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
      ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.??
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
      ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ .
      ΤΕΛΟΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΝΩ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.

      Διαγραφή
  2. Αν είναι δυνατον. Διάβασα την ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για την αναβολή λόγω μη απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου. Ισχυρίζεται ότι φταίει ο Μπουλές για την μη απαρτία, ότι είχαν αργήσει 2 σύμβουλοι της συμπολίτευσης και ότι χάσαμε την ανακοίνωση του Δημάρχου που θα γινότανε για την συνάντηση με την Υπουργό τουρισμού Κουντουρά για τα παζάρια.
    Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτά, γιατί ντρέπομαι για το επίπεδο που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δημοτική αρχή πνέει τα λοίσθια και δίνει τα ρέστα της. Ο Δήμαρχος βγάζει κάθε μέρα αναμνηστικές φωτογραφίες για τα εγγονάκια του.

      Διαγραφή
  3. Να σου πω κάτι που δεν το αντιλαμβάνεσαι. Ο Δήμαρχος λόγω της ασχετοσύνης του και της παντελούς έλειψης πολιτικής κρίσης πιστεύει ότι όλα καλά όλα ωραία. Μην εκπλαγείς όταν θα ξανακατέβει στις επόμενες εκλογές ο γεροντοέρωτας είναι απρόβλεπτος. Ράπτη σε βλέπω να χάνεις την προσδοκία να κληρονομίσεις την διαδοχή που τόσο πολύ νοσταλγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ το προηγουμενο πολιτικο ζευγος ειχε πολτικη κριση ! με τετοια κλαις .δεν γελας! καταστρεψανε τη ναυπακτο για να φανε οι φαγανες

      Διαγραφή
  4. Ή ΑΓΓΕΛΩ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ,ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ.$$$$$$

      Διαγραφή
    2. Πάντως είναι άδικο για το Θόδωρο, γιατί είμαστε πολλοί στο κόλπο!!! Τώρα χωρίς καλαμπούρια παιδιά, με τις πλάτες του κόσμου αλλά και του Θόδωρου και μερικών άλλων η Εκκλησία της Παλαιοπαναγιάς θα λειτουργήσει της Παναγίας, ελάτε να ανάψετε κάνα κερί και να αφήσετε και κάνα ευρώ(και άμα γλυτώσει από εμάς τα λαμόγια), εις δόξαν Θεού, να ολοκληρωθεί η Εκκλησία(είχε καεί όπως θα ξέρετε πριν περίπου δύο χρόνια). Α! και όσοι βρίζετε πολύ, να εξομολογηθείτε κιόλας!!!! Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία γιατί εσάς, δεν σας βρίσκω πουθενά αλλού με τόσα «μπινελίκια»!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ρε Σαμαντά δεν πας να ξεβουλώσεις κανα αυτί χωρίς απόδειξη και να μας αφήσεις ήσυχους. Δεν κάνεις για τα κοινά μην σε καροϊδεύει ο Κοτσανάς ο ανεπάγγελτος. Όσο πιο πολύ ασχολείσαι τόσο πιο πολύ ξευτιλίζεσαι. Άσετους άλλους που είναι βαρεμένοικαι δεν έχουν με τι να ασχοληθούνε να ανακατεύονται δεν βλέπεις ποιοί ασχολούνται. Ο κόσμος καταλαβαίνει μην τον υποτιμάτε με αυτό τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ή ΑΓΓΕΛΩ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ,ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος να συμμαζέψει τα
    λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kits man kleei...porto rio...droga zouba..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύψας, Σιαμαντάς, Κοτσανάς η μια παρεούλα με βεβαρυμένο παρελθόν
    Κοτρωνιάς, Κούκουνας, Σωτηρόπουλος, η άλλη παρεούλα με εμπειρία στη μάσα
    Φράγκος, Σαλαμούρας, Σμπούκη, τρίτη υποομάδα με βαθιές φιλοδοξίες
    Ράπτης μοναχικός καβαλάρης
    Πέντε μουγκοί
    Καρακώστας ΜΑΕΣΤΡΟΣ
    Τάκης ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ - ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΠΑΧΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ Η ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ?10.08?
      ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ???ΕΑΝ ΝΑΙ ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΠΤΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ??ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ
      ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ??????
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΠΟΥΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΟΠΑΝΑΓΙΑΣ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ???

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ Η ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ?10.08?
      ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΛΕΦΤΗ ΞΕΡΩ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ???ΕΑΝ ΝΑΙ ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.
      ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΠΤΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ??ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ
      ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ??????
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΜΠΟΥΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΟΠΑΝΑΓΙΑΣ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ???

      Διαγραφή
    3. κοτσανας, αυτοδιοικητικα=καθαρος
      σιαμαντας, αυτοδιοικητικα= καθαρος
      φραγκος, αυτοδιοικητικα=υπερ-πεντακαθαρος
      επιπλεον ο φραγκος=ο μονος με αξιολογο μεχρι σημερα δημοτικο εργο
      οι αλλοι= ας μη το συζηταμε.
      τα λοιπα του σχολιου=λασπη στο ανεμιστηρα.
      η σμπουκη= αμελητεα ποσοτητα
      το σαλαμουρα=οποιος τον υποτιμησε εχασε

      Διαγραφή
  10. 1}τι βεβαρυμενο πολιτικο παρελθον εχουν συψας σιαμαντας κοτσανας???
    2}πας καλα?? ειναι δυνατο ναχει φιλοδοξιες η σμπουκη?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε δεν πάτε να γ@@@@@@@ε όλοι σας έχουμε τα προβλήματά μας με σας θα ασχολούμαστε? Μαζευτήκατε όλα τα λαμόγια μαζί και θα μας πνίξετε. Ουστ από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν θες και ''μπορεις'' πηγαινε να γ@@@@@ς.δεν σε καλεσε κανεις να ασχοληθείς!

      Διαγραφή
  12. Καμαρωτός-καμαρωτός ο Τάκης φωτογραφίζεται με υπουργούς, με πρέσβεις, με Ιταλούς, με Βενετούς και έπεται συνέχεια, ας ελπισουμε όχι με τίποτα τζιχαντιστές. Γιατί κακά τα ψέματα όπως λένε και οι σύμβουλοί του γι αυτό τον έχουν. Το μόνο που νοιώθει είναι οι αναμνηστικές. Τι αντιλαμβάνεται αυτός τώρα είναι ένα ερώτημα. Ας μας το εξηγήσει. Εξ άλλου η δημαρχία δεν είναι προσωπική του υπόθεση σφορά όλους μας και εκεί βρίσκεται με εξουσιοδότηση. Να βγεί και να μας πει όχι πως νοιώθει όταν στέκεται σαν χαζοχαρούμενος στο φακό αλλά που πάει αυτή η πόλη και αυτά που ζέχνουν με τους γύρω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ. ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΤΡΩΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ, ΣΥΨΑΣ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΠΟΥΚΗ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ. ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Είσαι με τα καλά σου που μπορεί ο Δήμαρχος να βγάλει Κοτσανά και Κοτρωνιά. Εδώ ο Κοτρωνιάς έχει δύο θέσεις αντιδήμαρχος και πρόεδρος στην ΔΕΥΑΝ για να παίρνει μισθό. Τι καταλαβαίνει τώρα από ΔΕΥΑΝ ο αεροπόρος όσα και ο προηγούμενος και η εταιρεία όλα και βυθίζεται στο χρεος εκατομμυρίων. Δήμαρχε στη δουλειά σου θα έβαζες έναν ανίκανο. γιατί δεν υπολογίζεις τα λεφτά του δημότη. Γι αυτό σε ψηφίσαμε για να κονομάει το λαμόγιο ο Κοτρωνιάς.

      Διαγραφή
    3. ωραιο αστειο ! ψηφησε η μαριγουλα τον τακη!

      Διαγραφή
    4. η μαριγούλα δεν ψήφισε τον τάκη αλλά ο κοτρωνιάς βρίσκει τρόπο να τσεπώνει και να θεωρεί χαζό τον κόσμο που υποφέρει.

      Διαγραφή
  13. Μου φαίνεται ότι την κατηφόρα που πήρες Δήμαρχε δεν πιάνουν ούτε φρένα ούτε τίποτα πας κατευθείαν στον γκρεμό. Φύγε όσο είναι νωρίς μπας και περισώσεις κάτι από την αξιοπρέπειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έμαθα ότι Σύψας και Σμπούκη ορκίστηκαν αιώνια αγάπη απόψε. Θα φανεί αύριο το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ! ΜΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ. ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΙΑΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ. ΑΡΑ ΕΞΩ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΥΨΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΣΜΠΟΥΚΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το ξερει και το φοβαται ο Συψας 12.05 και θελει να σπιλώσει την Σμπουκη με της αναρτήσεις του και της βρισιες του εναντιων της.

      Διαγραφή
  17. Ο Κοτρωνιάς έχει φάει στην Αποδοτία και συνεχίζει να τρώει τον άμπακο με τους συμβούλους από ορεινά. Ο Κοτσανάς έφαγε τον Κολοβό τον έστειλε στον τάφο. Μια χαψιά θα τον κάνει τον Τάκη για να παίρνει τον μισθό του και τις μίζες. Τα χόρτα και τα σκατά των βόθρων του δίνουν ψήφους και χρήμαααα. Αυτά θα έχει στην τσέπη του για να πάει στον επόμενο δήμαρχο με όρους και συμβόλαια. Τον βοηθάει και ο Σύψας που ξέρει να ποντάρει στο καζίνο και να παίζειιιιι στην νύχτα. Ο Φράγκος ξέρει καλά το άθλημα και ο Σαλαμούρας βρώμισεεεεεεε στα σκουπίδια τόσα χρόνια. Αυτά τα γκεσέμια δεν ενώνονται μόνο όσο τρώνε θα μένουν ενωμένα για τη μάσα. Μην γελιέται κανείς ότι θα μείνουν ενωμένοι για την πόλη και τον Τάκη. Τάκης ποιός Τάκης;;;;αυτός που το παίζει δήμαρχος;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες την νυφίτσα τον Κούκουνα που παίζει φοβερή μπάλα για κονόμα στον Πλάτανο. Αν δεν ακουμπήσεις μίζα σε τελειώνει στην ψύχρα. Δεν θα βρεις στον ήλιο μοίρα. Αυτά τα γνωρίζει και ο Δήμαρχος και κάνει την πάπια για να μην χαλάσουν οι ισορροπίες. Οι εκβιαστές έχουν πάντα στρατηγική. Δεν γίνονται έτσι οι πολυκατοικίες φίλε.

      Διαγραφή
  18. «Είναι η στιγμή που ο δήμαρχος θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τραβήξει αυτιά» !
    Αυτό προϋποθέτει γνώση εου αντικειμένου και όρεξη για δουλειά. Δεν νομίζω ότι ο Δήμαρχος έχει κάτι από τα δύο. Επομένως ή πρέπει να συμβιβασθούμε ή ο Δήμαρχος να το καταλάβει και να δώσει λύση…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος.... Ποιός Δήμαρχος?

      Διαγραφή
    2. ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ βεβαια οχι η βλαχουλα η ο αρπαχτρας...

      Διαγραφή
  19. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ Η ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ?
    Η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ.?
    Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ.
    ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΥΡΑΤΗ@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ζω ελπίζω,η αγγελική θα μείνει με αυτό τον καημό

      Διαγραφή
  20. Τελικά η Αγγελική δικαιώθηκε! αποσύρθηκε το ζήτημα των παζαριών, παρα το bullyin που δέχθηκε τόσες μέρες και με την επίθεση ή την ανοχή των υπόλοιπων ανδρών της παράταξης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Κοτσανάς λέει δεξιά και αριστερά ότι αυτός είναι ο δήμαρχος και γίνεται ότι θέλει αυτός και ότι τον Λουκόπουλο τον βάλανε μπροστά για να πάρουν τις εκλογές και δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν είναι έτσι πρόκειται για την μεγαλύτερη μπλόφα. Αν δεν είναι έτσι θα πρέπει ο δήμαρχος να το αποδείξει τιμώντας αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν για την θέση αυτή. Δεν τον τιμά καθόλου να μην παίρνει καμία πρωτοβουλία ούτε να εκφράζει την γνώμη του για όσα συμβαίνουν και να κρύβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μόνο ο Κοτσανάς τον αδικείς. Πες μου κάποιον από τους γύρω του που δεν το λέει. Μένουν εκεί μπας και κάνουν την δουλειά τους και με τη πρώτη ευκαρία θα την κάνουν σαν τα ποντίκια. Οι πιο πονηροί άρχισαν από τώρα να ψάχνουν αλλού επόμενο καταφύγιο για να επιβιώσουν πολιτικά μόνο που δεν είναι εύκολο να βρούν άλλο Λουκόπουλο για να παραπλανήσουν για τις επιδιώξεις τους.

      Διαγραφή
  22. Επόμενος δήμαρχος ογιαννηςραπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άν τόν βοηθήσει ολουκοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά πάει μαζί του ο σαλαμουρας?

      Διαγραφή
    2. Μπα αυτός θά κατέβει μόνος τού

      Διαγραφή
    3. Ποιόςσαμανταςπλακαμαςκανεις? αυτός είναι βλακας

      Διαγραφή
  24. Επόμενοι αντιδήμαρχοι ο Κοτίνης και η ΣΜΠΟΥΚΗ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οποιος ξερει την Αγγελικη ξερει πως είναιτο μοναδικο καθαρο πρόσωπο στην συμπολιτευση και θα εφτανε μεχρι τελους με οποιοδήποτε κοστος.Και είναι κριμα που οι λεβεντες τα εχουν βαλει μαζι της γιατι τους χαλαει η σουπα. ΑΝ ειστε ΑΝΔΡΕΣ διαγραψτε τη........... ειμαστε ολοι μαζι της. Δημαρχε ακους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συριζοκατασταση ο Δήμος Ναυπακτίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοτινηςσμπουκηκλνκδαςνααναλαβουνκαιναφυγουνκοτρωνιαςσυψαςκαισαμαντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαριγουλαπεςαλευριοσυψαςσεγυρεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λείπει ο ράπτης και έγιναν μαλιά κουφάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μόνο ο Ράπτης είναι ικανός να περάσει τον δήμο στην μεταστασιμότητα εποχή διαφορετικά θα έχουμε συνέχεια τα ίδια και χειρότερα. θα βγεί ο Ντίνος ή πάλι ο Μπουλές ή η Ζαμπάρα ή κανένας Κοτρωνιάς. Ο Τάκης να δώσει την αρχηγία νωρίτερα στον Ράπτη και όλοι που είναι τώρα στη δημοτική αρχή να ακολουθήσουν. κανένας άλλος δεν τραβάει μην ακούνε που τους δουλεύουν διάφοροι επιτήδειοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είσαι με τα καλά σου? Ο Ράπτης είναι καλός μόνο για τρικλοποδιές. Ο Σαμαντάς θα κατέβει μου το είπε εμπιστευτικά. τον στηρίζει ο Κοτσανάς και ο Σύψας και τι θα κάνει ο Κοτρωνιάς αυτός κοιτάει που θα χωθεί για άλλα 5 χρονάκια κονόμα. Την Σμπούκη και τον Κοτίνη εισηγείται ο Κοτσανάς να γίνουν αντιδήμαρχοι και θα φύγουν Σύψας και Κοτρωνιάς για τις ισορροπίες εσωτερικά. Ο Σαμαντάς αρχίζει και ψάχνει κόσμο για το ψηφοδέλτιο και ο Ράπτης ασχολείται με τους καβαλημένους κουλτουριάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τον ράπτη τον στηρίζει μόνο ο Πανουργιάς από τον σύλλογο....κανενας άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι νομίζεις....εγώ έχω άλλη εντύπωση και είναι ικανός δεν έχει κανένας αμφιβολία γι αυτό.

      Διαγραφή
  33. Καρακώστας ο επόμενος δήμαρχος με την στήριξη του σύριζα τότε θα γυρίσει στο 3%;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να ρωτήσω κάτι. Τελικά τα παζάρια πήγαν στο Σαμαντά ή όχι. Τι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. ή πέρασε της τεχνικής σχολής και φάγανε φόλα ο Σύψας με τον Σαμαντά που έκαναν άλλους λογαριασμούς για κονόμα. Αν είναι έτσι συγχαρητήρια στην Αγγελική. Πάντως δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί η ποιότητα ζωής με τους αναπληρωματικούς είχε αποφασίσει να πάνε στον Σαμαντά και Σύψα για διαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 1.45 για την ιστορια η πρωτη ποιοτητα ζωης απέρριψε την μεταφορα τον παζαριων στο Σαμαντα με την ψηφο της Σμπουκης(και μπράβο της).Μετα από δυο μερες εκαναν παλη επιτροπή με τους αναπληρωτές και το περασαν στο ΔΣ. Οταν ηρθε στη Δημοτικο Συμβουλειο δεν πηγαν 5 σύμβουλοι(και η Σμπουκη) και αποχώρισε και η αντιπολίτευση. Αναβλήθηκε το συμβούλιο και αποσύρθηκε το θεμα.

      Διαγραφή
  35. Ρε εσείς που ασχολείστε ο Δήμαρχος τι ρόλο βαράει. Μου φαίνεται λίγο άσχετος ή κάνω λάθος. Όταν ανοίγει το στόμα του λέει αρλούμπες. Εκεί που πάει στις υπηρεσίες τι λέει. μήπως τον έχουν καταλάβει και γελάνε με μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος περνάει τον μήνα του μέλιτος. Δεν του καίγεται καρφάκι. Αντ' αυτού λειτουργεί το σύστημα με κοτσανά-σύψα-σιαμαντά. Γι αυτό οι άλλοι είναι στα κεραμίδια πλην καρακώστα που είναι εξ απορρήτων. Δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα, δεν ασχολούμαι με τίποτα. Α, μου είπαν αυτοί ότι έχω φωτογένεια και φωτογραφίζομαι για τα εγγονάκια μου.

      Διαγραφή
    2. Αυτά που λες ακούω να τα λένε πολλοί από τους συμβούλους του για να ρίξουν την ευθύνη από πάνω τους? Γιατί δεν τον αναγκάζουν να αναλάβει τις ευθύνες του κι αν δεν μπορεί να ξεκουμπιστεί.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω. Πάντως έχω συζητήσει με πολλούς συμβούλους και θα τους πω γιατί λένε τα ίδια περίπου όλοι με άλλα λόγια. Λένε ότι πίσω είναι ο Καρακώστας δεν κάνει βήμα ο Τάκης αν δεν πάρει το ο.κ. από τον Καρακώστα. Ο άνθρωπος είναι άσχετος και δεν δείχνει καμία διάθεση να μάθει ή δεν μπορεί λόγω ηλικίας. Κοιτάνε να περάσει ο καιρός να ξεμπερδέψουνε γιατί μπλέξανε. Τα ίδια λένε με κάποιες παραλλαγές ανάλογα με το τι επιδιώκουν όλοι τους. Σαλαμούρας, Κοτρωνιάς, Κονίδας, Σύψας, Κοτσανάς, Κούκουνας αυτοί που εγώ τουλάχιστον έχω επαφές και λένε τον πόνο τους. Για τον μπλιάφα είναι ειδική η περίπτωσή του μία τα λέει έτσι και μία αλλοιώς ανάλογα με το τι καιρό κάνει αν έχει σννεφιά ή βρέχει.

      Διαγραφή
    4. εισαι τοσο σοβαρος και στα λενε ολοι αυτοι?η εσυ η αυτοι που εμπιστευονται εσενα ειναιβλακες

      Διαγραφή
    5. δεν αντεχεις μαυρη τα εργα που γινονται και το προβλημα σου ειναι να εκφραζεσαι αισχρα

      Διαγραφή
  36. Από αυτούς κάποιοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν κάτι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό δεν αλλάζει τήν ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τάκη πάρε τό μαστίγιο ή παραιτησου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι ο
      συψας
      ενα
      λαμογιο

      Διαγραφή
    2. Μαριγουλα
      λιγοτεραμε
      τον
      συψα
      Ρώτα καί τήν αγγελική

      Διαγραφή
    3. Ή αγγελική λέει ότι τήν έχει απειλήσει γιά τά παιδιά της

      Διαγραφή
    4. Γίνονταισοδομα
      Καί
      γομορα

      Διαγραφή
    5. 10,43
      Είσαισοβαρος?

      Διαγραφή
    6. Τί σοβαρός ρώτα τη
      σμπουκη

      Διαγραφή
  39. Μπουλες
    Αρπαχτρας
    Ζαμπαρα
    Το ίδιο φρούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο
    λουκοπουλος
    Είναι
    Σοβαρός
    Τόν γνωρίζω προσωπικά καί ή κυρία τού εξαίρετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά για δήμαρχος δεν κάνει γιατί δεν μπορεί να ελέγξει κανέναν από τα κοράκια που κατασπαράζουν τον δήμο ανελέητα....

      Διαγραφή
    2. Νά δώσει πιό πολλές αρμοδιότητες στον κύριο ράφτη στόν σχεδιασμό

      Διαγραφή
    3. Αν κάνει αυτό τότε ο δήμος θα σωθεί....ποιον σχεδιασμό αφού ο μαέστρος κοιμάται όρθιος....τα χάλια μας .
      ..

      Διαγραφή
    4. Μήν είσαι
      Ισοπεδωτικος

      Διαγραφή
    5. Μέ τόν ράφτη θά
      χορτασουμε
      Κουλτούρα και κλασική μουσική

      Διαγραφή
    6. και απανωτές τρικλοποδιές...

      Διαγραφή
  41. Είμαι επαχτίτης εξ Αθηνών και είμαι εδώ για διακοπές. Κύριε δήμαρχε δεν σας ψήφισα γιατί τη δεύτερη Κυριακή δεν κατέβηκα. Σας συμπαθώ όμως για την ευγένειά σας και την επαγγελματική ακεραιότητά σας τη διαχρονική. Δεν ακούω όμως καλά λόγια από τους συμπολίτες μου εδώ. Αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Πως είναι δυνατόν να μην μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το ζήτημα. Αυτό το θέμα που αναφέρεται η ανάρτηση είναι πολύ σοβαρο. Αυτές οι συμπεριφορές δεν συνάδουν με την προσωπικότητά σας. Το ερώτημα είναι γιατί ανέχεστε αυτού του είδους συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν χαίρουν και κάποιας εκτίμησης από τον κόσμο. Η πόλη είναι μικρή και ευτυχώς γνωριζόμαστε. Οφείλετε να κρατήσετε ψηλά τον θεσμικό σας ρόλο και να μην επιτρέπετε σε ιδιοτελείς να εκμεταλεύονται την ανιδιοτέλειά σας. Με ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια προς το πρόσωπό σας και το θεσμό που εκπροσωπείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φίλε Επαχτίτη να σας εξηγήσω εγώ που ζω την καθημερινότητα εντός των τοιχών. Ο Δήμαρχος είναι αξιοπρεπέστατος και ανιδιοτελέστατος. Τα στοχεία αυτά δεν αρκούν για να ασκήσει κάποιος αυτά τα καθήκοντα, πολλώ μάλλον με αυτό το σκυλολόι που έχει δίπλα του θα έλεγα ότι είναι αρνητικά. Τα αρπακτικά δεν τιθασεύονται με ευγένειες παρά μόνον με βούρδουλα. Ο άνθρωπος έμπλεξε είμαι σίγουρος ότι το βλέπει αλλά εδώ ισχύει το "στερρνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα". Θα πάει μέχρι τέλους και όπου βγεί, ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον κρεμάσουν στα μανταλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή