Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μαγκούρες ή πιστόλια βγήκαν στα Παζάρια;



Τα μέσα ενημέρωσης είχαν βγάλει θέμα ότι ηλικιωμένη σήκωσε την μαγκούρα της να κυνηγήσει αυτούς που πήγαν να κάνουν έλεγχο στα παζάρια.
Στον απολογισμό που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για τα Παζάρια ο πρόεδρος του συμβουλίου ανέφερε καινούριο στοιχείο.
Είπε ότι άκουσε ότι βγήκαν πιστόλια.
Φάνηκε ότι όλες οι πλευρές  ήθελαν να το κουκουλώσουν.
Πάντως κάτι σοβαρό πρέπει να έγινε στα φετινά παζάρια, αν κρίνουμε από τα δύο ψηφίσματα που βγήκαν στο δημοτικό συμβούλιο.
Το ένα μιλάει για την αναβαθμισμένη λειτουργία των φετινών παζαριών.
Το πρότεινε και το ψήφισε η δημοτική αρχή Λουκόπουλου.
Το άλλο καταδικάζει το επεισόδιο που έγινε  σε βάρος των ελεγκτών της επιθεώρησης εργασίας και σταμάτησε κάθε έλεγχο στα Παζάρια. 
Δηλαδή επικράτησαν οι πιστολέρος ;
Αυτό το ψήφισμα το πρότεινε το Εργατικό Κέντρο, το ψήφισε η αντιπολίτευση. Ζητάει την προφορική και γραπτή ενημέρωση του Υπουργείου Εργασίας και όλων των αρμοδίων από επιτροπή που θα αποτελείται από τον δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους εκπροσώπους των φορέων.
Πράγμα που δεν δέχτηκε η δημοτική αρχή. Γιατί ;
Μήπως είναι ευκαιρία μαζί με τον φάκελο της αποχέτευσης να πάει και ο φάκελος των παζαριών στον Ρακιντζή;

18 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση για τα μικρά παιδιά πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ναυπάκτου από τα φροντιστήρια ΚΥΤΕΑ. Η εκδήλωση περιλάμβανε κατασκευή Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και ήταν υπο την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας.

      Διαγραφή
    2. Ο Δήμαρχος, ο Ράπτης και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

      Διαγραφή
    3. Η νέα δημοτική αρχή έχει και δύο καθαρούς, η προηγούμενη είχε κανέναν????

      Διαγραφή
    4. 3:36 μ.μ. τι σχεση εχουν αυτα τα 3;; μα για μ@λ@κες μας περνατε;; ΕΛΕΟΣ.... Ειπαμε να τους υποστηριζετε αλα μη λετε χοντραδες!

      Διαγραφή
    5. αλήθεια ο δήμαρχος και ο ράπτης της διαφάνειας όπως λέει ο 3.36 ζήτησε από όλα τα φροντιστήρια με έγγραφο να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του δήμου ή ...........παρεϊτσα το τακτοποιήσανε;;;;;

      Διαγραφή
  2. ο αριστερός Καρακώστας και η παρέα του Τάκη τα δίνουν όλα στους ιδιώτες, π.χ. παζάρια, ΤΕΡΝΑ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Ο ΣΥΨΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ.

      Διαγραφή
  3. τα 40.000 από τα παζάρια μόνο ο νταβατζής τα παντελόνιασε ή τα μοιράστηκε ΑΡΜΟΔΙΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti perimeneis apo dhmotikh arxi vathy pasok. Vathytato pasok einai oi dhmotikoi arxontes kai exei plaka pou o kyrios karanikolas vriskei omoiothtes dhmotikhs arxis kai syriza.Pasok kyrie Karanikola einai o Karakwstas kai de to kserei. Pasok o Raptis, pasok o kotsanas, pasokara tou paliou kairou o Kotrwnias. Mikrodiaplokh xazomaras pou nomizoun oti tha tous krathsei ston afro. Kounia pou tous kounage.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, λες και δεν ηξερε ποιους υποστηριζε;; απλώς οι ιδιοι συμπεριφερονται τοσο κυνικα που εξανισταται μεχρι και ο Καρανικολας.. "Τάκης ή Μπουλές;" ήταν όμως το προεκλογικο "δίλημμα" που έθετε, και μάλιστα με μεγάλα γράμματα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ναυπακτία press" o σύντροφος Βαγγέλης.. Κάλλιστα μπορεί να δει κανείς λοιπόν ομοιότητες της "Ναυπακτίας" με την "ΑΥΓΗ"... Βαθύ ΠΑΣΟΚ λοιπόν και ο Καρανικόλας;; Δεν ξέρω.. Πάντως όχι τοσο αντικειμενικος όσο θέλει να φαινεται..

      Διαγραφή
  5. θα προχωρήσουν την καταγγελία ο Χάρος και η αντιπολίτευση ή θα κουκουλώσουν το θέμα και του χρόνου μια από τα ίδια, σε κάποια παντελόνια τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη ρωτας ρε φιλε ,για το κουκουλωμένο μιλας.Περιμενε και θα δεις.

      Διαγραφή
  6. Τα χρήματα με κουκούλωμα των πιστολιών και τις μαγκούρες που κολλάνε ρε άρρωστοι; Μίλησε κανένας Χάρος ή κάποιος εκεί μέσα για χρήματα; Στον Ρακιντζή μπορεί να πάει ο καθένας από εσάς με ένα απλό χαρτί χωρίς κάν το όνομά του. Μια καταγγελία ανώνυμη με ΕΝΑ στοιχείο μπορεί να δώσει όλες τις λύσεις στις καταγγελίες. Αλλά ξέχασα οι καταγγελίες είναι μόνο για εδώ μέσα στο Lepantopress! Αντε λοιπόν ξεθαλαμώστε και στείλτε μια καταγγελία στον Ρακιντζή για να γελάσουμε ντενεκέδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για όσους δε γνωρίζουν, στη χθεσινή "ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ" συζητήθηκε το θέμα της ΔΕΥΑΝ και το έργο της αποχέτευσης Ναυπάκτου. Την αντιπολίτευση εκπροσωπησε ο Κ. Σταυρόπουλος ενώ την συμπολίτευση ο Β. Καρανικολας. Επίσης, παρίστατο στο στούντιο ο Θ. Κοτρωνιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1000 ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΗ ΒΛΑΧΟΜΑΝΤΡΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.ΡΑΠΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;ΒΛΑΧΟΜΑΝΤΡΑ ΑΚΟΥΣ;;;;;ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ;;;ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΟΥ ΞΙΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΧΟΜΑΝΤΡΙΤΕΣ.Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ...ΜΑΣΗΣΤΕ 1000 ΤΟΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού ειναι ο "οικολογος" ραφτης που ειχε παρει σβαρνα τα χωρια της χαλκειας και φωναζε και δεν ηθελε χυτα στη βλαχομαντρα για να μη μολυνθει το περιβαλλον;τωρα δε μολυνεται το περιβαλλον με τα σκουπιδια απο τον Πυργο;

      Διαγραφή
    2. Τι συμφερον ειχε τοτε ο Ραπτης και φωναζε;; Τι συμφερον εχει τωρα και δε μιλαει;; Ας αναρωτηθουν τα προβατα που τον ψηφισαν και οι "ενεργοι" πολιτες που τον ειχαν και αρχηγο τοτε που παριστανε τον οικολογο... Φατε τωρα 1000 τονους σκουπιδια απο τον Πυργο.. ΟΡΝΙΑ ε ΟΡΝΙΑ!

      Διαγραφή