Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ




Στα τέσσερα δεν κάθονται μόνο οι υπουργοί και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.
Κάθονται και οι τοπικοί μας άρχοντες, δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και οι διοικούντες τον ΧΥΤΑ.
Πού είναι οι μαύρες σημαίες που σήκωνε ο κ. Ράπτης με τον περιβαλλοντικό του σύλλογο «Πολίτες εν Δράσει»;
Τις κατέβασαν και τις καταχώνιασαν στο μπαούλο μετά τη νίκη στις εκλογές;
Τελείωσαν οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες και ανησυχίες με την δημαρχία Λουκόπουλου;
Ο ευαίσθητος οικολογικά αντιδήμαρχος και όλη η ομάδα του Δημάρχου κέρδισαν τις εκλογές και δεν βρίσκουν πλέον λόγο να αντιδράσουν στους τόνους σκουπιδιών που έρχονται στη Βλαχομάνδρα.
O κ. Σαλαμούρας με την κ. Σμπούκη αποφάσισαν να δεχθούν σκουπίδια από τον Πύργο;  
Ρώτησαν τους Βλαχομανδρίτες ;
Αμαχητί φορτώνουν τη Ναυπακτία με τόνους σκουπιδιών;

15 σχόλια:

  1. ο Ράπτης καίγεται να κλείσει το Εμπρος και ασχολείται μόνο για αυτά τα σκάνδαλα, δεν του καίγεται καρφί για το πάρτυ του Σαλαμούρα με τα σκουπίδια. Είναι παρέα με τον Σαλαμούρα και την Σμπούκη. Οι δυτικοί όμως τον ακολουθήσαμε και τον ψηφίσαμε. Βγήκε αντιδήμαρχος στις δικές μας πλάτες και τώρα μας θάβει με σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Τάκης σαν δήμαρχος τι λέει για το θέμα; Μια δήλωση;
    ο Κοτσανάς που είναι και στο συμβούλιο του ΧΥΤΑ τι λέει; Η δεν μιλάει γιατί δεν θέλει να τα βάλει με τον Σαλαμούρα που έξω λέει για βρωμιές του Κοτσανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι η πιο ενωμενη και αγαπημενη δημοτικη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ Βρίζει τον ΚΟΤΣΑΝΑ. Η Σμπούκη μόνιμα καταψηφίζει. Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ καμαρώνει για τα μέλη της ομάδας του και εξοφλεί τους κολλητούς του.Ο ΡΑΠΤΗΣ το παίζει ισχυρός και ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ΄΄ ανταρσίας΄΄. . Ο ΣΑΜΑΝΤΑΣ προεδρεύει όρθιος.Ο Δήμαρχος παρακολουθεί και καμαρώνει απαθής. Ωραία αγαπημένη ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Ετσι ειμαστε και σε οποιον αρέσουμε !!!

      Διαγραφή
    3. 9.36. o σαλαμουρας, ο κοτσανας, ο κοτρωνιας, ο καρακωστας κι ο σιαμαντας με κεφαλαια γραμματα κι η σμπουκη με μικρα. Χρυσαυγιτης είσαι?

      Διαγραφή
  4. Ο Κοτσανάς μίλαγε για ομάδα που λυμενετε το ΧΥΤΑ...Τωρα τι λέει που είναι μέλος του συνδέσμου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό.....Το είχε πει όταν ήταν στην αντιπολίτευση...ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;

      Διαγραφή
  5. 1000 ΝΑΙ ΝΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΤΟΝΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ 500 ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΝΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑ.ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜ.ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΜΑΝΤΡΙΤΕΣ.ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ;;;ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΜΠΟΥΚΗ.ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ;;;ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΩΚΟΥ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΝΑΣ.ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Ο ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;;;ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΕΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;;;ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοτσανας καλα κανει αφου του το επιτρέπει ο Δήμαρχος. Κριμα για τις οικογενειες που θα κανουν γιορτες κατω από αυτές τις συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- ΜΟΝΑΔΙΚΟ- ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ: Ο Καρακώκος είπε στο δημοτικό συμβούλιο ότι πρέπει να ανοίξει το μαγαζί του ο Τσιρώνας, για να μπορέσει να παντρέψει τα 4 παιδιά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή