Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κάποια στο φως και κάποια στα μουλωχτά



Ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης κλέβει την παράσταση στα τελευταία συμβούλια με τις αποκαλύψεις που λέει ότι φέρνει στο φως.
Ο πρώην δήμαρχος κ. Μπουλές στο τελευταίο συμβούλιο όμως είπε για έγγραφα που ποτέ δεν ήρθαν στο συμβούλιο, για έγγραφα που απέκρυψε ο δήμαρχος κ. Λουκόπουλος και οι σύμβουλοί  του.
Είπε για την γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου του Δήμου για την παραλαβή του τουριστικού υλικού, την οποία έφερε στο φως ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φράγκος, όταν είχε χτυπήσει κόκκινο η αντιπαράθεση μεταξύ των συμβούλων της δημοτικής αρχής αν θα παραλάβουν ή όχι το τουριστικό υλικό από τα προγράμματα LEADER. 
Αν δεν διαφωνούσαν μεταξύ τους οι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής, δεν θα μάθαινε ποτέ το δημοτικό συμβούλιο την πολυσέλιδη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου; 
Γιατί ο δήμαρχος την έκρυψε;
Ο πρώην δήμαρχος κ. Μπουλές ρώτησε και για το θέμα της κατασκευής υδροηλεκτρικού εργοστασίου στον Εύηνο που θα κατασκευάσει η ΤΕΡΝΑ Ενεργητική που έγινε γνωστό στις εφημερίδες κατόπιν εορτής  αλλά  δεν ήρθε ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο.
Γιατί δεν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο; 
Ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Κοτσανάς που έχει πολύ στενή συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ, γιατί δεν το έφερε στο συμβούλιο;
Ο πρώην δήμαρχος κ. Παπαθανάσης στο τεχνικό πρόγραμμα είπε ότι τα χρήματα που θα πάρουν το 2016 οι κοινότητες από τις ανεμογεννήτριες παρανόμως δεν μπήκαν στον προϋπολογισμό.
Γιατί ο δήμαρχος και οι σύμβουλοί του δεν εμφανίζουν  όλα τα ποσά στον προϋπολογισμό;
Κάποια στο φως με σκιές και κάποια άλλα στα κρυφά και μουλωχτά;

30 σχόλια:

  1. Ο Ράπτης είναι η μεγάλη αποκάλυψη. Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει σημαντικότατες παρεμβάσεις. Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον Ράπτη, η τοπική πολιτική αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον. Για να δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γράφετε μωρέ; Αυτός ο απατεώνας μας παραμυθιάζει όλους και εξαπατά συστηματικά το δημοτικό συμβούλιο και την πόλη ολόκληρη! Δεν διαβάσατε για τα ψέμματα που είπε; Τόση καφρίλα πιά; Τόσο ηλίθιοι είμαστε ως πολίτες; Ακόμα και αυτό το αρχιλαμόγιο τον κάνουμε ήρωα; Πόσος εξευτελισμός ακόμα για τη δημόσια ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα θέλεις απάντηση -για την πορεία και τις κλεψιές σου- γράψε συγκεκριμένα και επώνυμα....

      Διαγραφή
  4. Lepantopress εντελώς ηλίθιο να παίζεις τον Ράπτη, για να φέρεις τους άλλους απέναντί του. Θα ίσχυε αυτό αν βρισκόταν σε ομάδα χαζών, όπως οι προηγούμενοι του Μπουλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ράπτης έχει δημιουργήσει αναταραχή με άγνωστη έκβαση. πολλές εναλλακτικές στους δημαρχιακούς δεν υπάρχουν. ο μόνος τρόπος να αποφευχθούν "αναταράξεις" είναι να πέσουν οι τόνοι. θα ρίξει τους τόνους ο Ράπτης, η θα συνεχίσει την "επίθεση"? χλωμό ακούγεται. ο Ράπτης το τελευταίο καιρό, με τούτα και με τα άλλα, έχει ξεχωρίσει για τα καλά από μια άχρωμη δημοτική αρχή. για ποιο λόγο να σταματήσει? χάρη της ενότητας? ποιας ενότητας? πλην του Τάκη, οι υπόλοιποι άρχοντες για τη πάρτη τους δουλεύουν. γνωστά όλα τούτα, όσο και οι λυκοφιλίες των αιρετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ραπτης θα καει απο τον υπερβολικο ατομισμο του κι ο Καρακωστας απ την ταχαμ ομαδικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ράπτης παίζει ατομικά, δεν τον ξέρετε, τον θρέφουν οι κόντρες. Έτσι λειτουργούσε ανέκαθεν. Θα τις τραβάει από τα μαλλιά, όσο παίζουν στην κοινωνία. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι μην τσιμπάτε, αφήστε τον και θα καταρρεύσει μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραιος ο ραπτης που κατορθωσε να ταρακουνησει ενα συμβουλιο που κοιμαται....2-3 θεματα για την ποιοτητα διοικησης και τσουπ πηρε μπροστα το πραγμα,,,,καιρος ηταν γιατι
    μεχρι τωρα μονιμο θεμα ηταν τα κατερπιλαρ του κοτσανα που μπαζωναν-ξεμπαζωναν σουδες και λιοστασια.....ας αλλαξουμε λιγο το κουπλε τωρα που εκατσε η ευκαιρεια, .... παντως για να το ληξουμε και να μη συμφωνεις με το ραπτη οι παρεμβασεις του ειναι καιριες....αυτη ειναι η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά το πάει ο Ράπτης, να εκπαιδεύσει και τη Σμπούκη να καθαρίσει το τοπίο από τους ξένους του Μπουλέ και της παρέας του και τους χωριάτες άξεστους Κοτσανάδες, Κοτρωνιάδες και τους αρχιτσέλιγκες μουστακαλήδες Σωτηρόπουλο Κωστογιάννη και τους χωρικούς Πολονίφη και Τραχίλη. Βρε ουστ, μόνο οι καθαρόαιμοι στη Ναύπακτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το χειροτερο που εκανε ο Καλικρατης ειναι οτι ¨κατεβηκαν´ οι ορεινοι με την κουτοπονηρια τους και νομιζουν οτι δεν τους εχουμε παρει χαμπαρι. Θωμα πες αλευρι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η προσπάθεια πόλωσης ορεινών - θαλασσινών Μαρία, σας οδήγησε τις προάλλες σε Βατερλό. Αν νομίζετε ότι κάτι άλλαξε και θα σας οδηγήσει τώρα....! Ο Ράπτης δεν έχει τίποτα με τους ορεινούς αλλά με τους ψεύτες και κλέφτες χωριάτες στην νοοτροπία, σαν εσένα και τον Μπουλέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ραπτη αντι να καθεσαι να απαντας στα σχολια, πηγαινε δουλεψε καμια ωρα.... Μην κοπροσκυλιαζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tα σχόλια μπορείτε να τα αποφύγετε Μαρία, τα σχολιανά όμως ποτέ, ειδικότερα σε ανώνυμα μπλόγκ και από ...ανώνυμους σχολιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια χαρα ειναι ο ραπτης. ειδικα οταν σκεφτεις το τι ασβοκουναβο εκλεγεται στους δημους λες τελεια περιπτωση ο ψηλος. Δεν εμειναν και πολλα. Αφου ο αλλος λυσσαξε για εξουσια φυσικο ηταν να χωρεσει ο καθε κοινοταρχοβλαχος με τη γνωστη κοινοταρχομαλακονοοτροπια και....γ@μ@@@κε το συμπαν. Αντε να τα μαζεψτε τωρα. Γινεται? Χλωμο το βλεπω ειδικα αμα εχεις και το ραπτη πανω απ το κεφαλι. Καλα ξεμπερδεματα γκαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλά κάνει ο Ράπτης τους βάζει φωτιά και μαλλιοτραβιούνται οι αντιδημαρχαίοι μπροστά στον Τάκη που κάθεται και τους τηρά και κουβέντα δεν τολμά να τους πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε βλαχαδερό το τηρά βγαίνε από το τυρί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1. Υπάρχουν δυο Ναυπάκτιοι (Ράπτης, Σιαμαντάς) που υπό προϋποθέσεις παίζει να γίνουν δήμαρχοι

    2. Υπάρχει ένας ορεινός (Κοτρωνιάς) που στα πολύ ορεινά παίζει για δήμαρχος, αλλά στα πολύ πεδινά δεν έχει καμιά τύχη.

    3. Υπάρχει ένας περιφερειακός (Κοτσανάς) καλός μεν για Αντιρριάρχης, αλλά ως εκεί. Το καλύτερο που μπορεί είναι μέχρι και αντιδήμαρχος.

    4. Υπάρχει ένας Ναυπάκτιος (Σύψας) που το καλύτερο που μπορεί είναι ό.τι ακριβώς μπορεί κι ο Κοτσανάς.

    5. Υπάρχει ένας Ναυπάκτιος (Καρακώστας) που τείνει να γίνει ο εύκολος στόχος, αυτός που "φταίει" για όλα, κατάσταση που δεν τον βοηθά καθόλου.Μπορεί και δεν μπορεί ( για δήμαρχος)

    6. Υπάρχει μια "ξωμερίτισα" ( Ζιαμπάρα) που ήρθε για να μείνει, θα μείνει, και θα παίξει ρόλο πολιτικό.

    7. Υπάρχει ένα "ζώον πολιτικό" (Μπουλές) που διαψεύδει όλους όσους τον ήθελαν να εγκαταλείπει (όχι μόνο δεν εγκατέλειψε αλλά και πολιτεύεται υποδειγματικά). Θα παίξει ρόλο είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο.

    7. Υπάρχουν δυο πρώην δήμαρχοι, ο ένας στο συμβούλιο (Παπαθανάσης) κι ο άλλος στη "γύρα" (Νταού) που πολιτικά είναι στα κάτω τους και πολύ δύσκολα θα παίξουν ρόλο.

    8. Υπάρχει ο Γούλας (χμ) υπάρχει κι ο Τσουκαλάς (χμ,χμ) που δύσκολο τους παίζεις γκανιάν Το πιο πιθανό να εκλέγονται στο δημοτικό συμβούλιο με τον πρώτο σε ρόλο καρατερίστα και το δεύτερος σε δεύτερο ρόλο.

    9. Εάν θεωρήσουμε ότι ο Τάκης θα εγκαταλείψει τη πολιτική οι πιο ισχυρές υποψηφιότητες που απομένουν είναι οι κάτωθι.

    10. Μπουλές, Ράπτης, Σιαμαντάς και (με επιφύλαξη) Ζιαμπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ.ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Η ΜΑΜΑ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ 12.12.ΤΙ ΛΕΣ;;;;ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν πούντε, ο Αντώνης δεν έχει εκδηλώσει επιθυμία για...δημαρχίες. Όπως δεν έχει εκδηλώσει κι ο Σαλαμούρας.Γι αυτό και τους αστοήσαμε. Αυτοί που αναφέρθηκαν, είναι εκείνοι, που άλλος λίγο κι άλλος πολύ, το ψιλολιμπίζονται το δημαρχιλίκι.

      Διαγραφή
  19. Σας αρεσει δεν σας αρεσει ο Ραπτης ειναι ο μονος που ξεσκονιζει πραγματα. Τι να κανεις τους υπολοιπους που κρυβονται και προσπαθουν να υποβιβασουν καταστασεις. Που εισαι Καρακωστα που απο την αντιπολιτευση μας τα ειχες κανει τσουρεκια οτι θα πολεμησεις τη διαφθορα αλλα τωρα δεν σε ενοχλει το φαγοποτι που γινεται. Δεν πειραζει ομως ο κλεφτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται. Και ο πρωτος χρονος εχει τελειωσει εδω και λιγο καιρο. Θα γελασουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σωστά τα λες 11,25. Ο Ράπτης βγάζει τη δουλειά. Έχει όμως ένα "μειονέκτημα". Δεν έχει ομάδα. Ομάδα έχει ο Κοτρωνιάς. Ομάδα έχει ο Σιαμαντάς. Ο Ράπτης δεν έχει. Μη ξεχνάς πως στη πολιτική η ομάδα είναι όλα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλέ μου ομάδα νομίζουν ότι έχουν. Άτομα που σήμερα είναι εδώ και αύριο είναι εκεί , δεν είναι ομάδα. Ο Ράπτης μπορεί να δείχνει μόνος αλλά δεν είναι σίγουρα. Έχει δυνατή ομάδα πίσω του που δουλεύει και δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα.

      Διαγραφή
  21. Διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ενωτικής πρωτοβουλίας και αυτόματα μας ήρθε στο νου η λαϊκή παροιμία... "τρία πουλάκια κάθονταν...." Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να σκεφτούμε όταν σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής διαβάζουμε ότι στη πόλη πλέον δεν γίνονται αναθέσεις ότι όλα είναι νόμιμα, όλα είναι στο φως! Καλά, παιδιά δεν είμαστε και "αμερικανάκια" να μας υποτιμάτε τόσο. Ντόπιοι είμαστε πολλά ακούμε πολλά βλέπουμε και περισσότερα απ' ότι νομίζετε καταλαβαίνουμε.Η δημοτική σας αρχή ρέπει στον παραγοντισμό στη κακοδιοίκηση και στο βόλεμα ημετέρων. Αυτό είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού όλοι το βλέπουν, όλοι το αντιλαμβάνονται, όλοι το συζητάνε. Δεν χρειάζονται τα "άνευ αντικρίσματος" ανακοινωθέντα σας. Τηρουμένων των αναλογιών η Ενωτική θα αποδειχτεί ΠΑΣΟΚ εποχής Σημίτη. Στη κορυφή ένας αρχηγός υπεράνω υποψίας διατεθειμένος να αλλάξει πράγματα και να μπει σε μια σειρά η πόλη.και από δίπλα άνθρωποι ρουσφετολόγοι με "ειδικότητα" στο στήσιμο μηχανισμών που θα τους επιτρέψουν να μείνουν στο αφρό και να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε μέρες ανεξέλεγκτης πασοκικής πελατοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε ρε 12.07 που κάνουν αναθέσεις οι δημαρχεύοντες. Πιπέρι στο στόμα σου.....

      Διαγραφή
    2. Προεκλογική υπόσχεση του μπαρμπα-Τάκη: ''ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΧΛΑ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ".

      Διαγραφή
  22. Τι ζόρι περναει ο Καρακωστας με τον Μπουλε; Γραφιάς απωθημένων έγινε ο Καρακώστας. Φτανει τη γραφικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καρυδια που εχει καρυδια πετροβολανε... ειναι κατωτερος ο ερμος ο Καρακωκος και το ξερει.... απο κομπλεξικο ανθρωπο τι περιμενεις; θα φτασουμε στο τελος της θητειας και ακομα θα φταιει ο Μπουλες..

      Διαγραφή
  23. Διαβάσατε τη νεα ανακοίνωση της ενωτικής? Απίστευτο θράσος. Ό,τι να 'ναι. Μας έχουν για μαλάκες σανοφάγους. Κι εγώ που τους ψηφίζω "τα πήρα" για τα καλά. Έλεος. Η διαστροφή της αλήθειας με φτηνοδικαιολογίες έχει και τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή