Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Όλα στο φως!



Απόλυτα συντονισμένα παρουσιάζονται κάποια μέλη της δημοτικής αρχής. 
Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ. Αντώνης Φράγκος άναψε τα φώτα στο λιμάνι και έτσι βοήθησε τον συνάδελφό του αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ράπτη να ανακαλύψει και να φέρει στο φως αποκάλυψη για «τσουχτερές» δημοσιεύσεις στην εφημερίδα Εμπρός.
Άστραψαν οι αποκαλύψεις του κ. Ράπτη, που έριξε τους προβολείς του  όχι μόνο στο παρελθόν και στους προηγούμενους αλλά και στο δικό του δήμαρχο και δημοτική ομάδα του, που συνεχίζει την ίδια τακτική, που όπως λέει ο κ. Ράπτης προκαλεί μεγάλη οικονομική ζημία στον Δήμο.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να ακολουθήσει έρευνα όλων των δημοσιεύσεων, όλων των τιμολογίων, όλων των στοιχείων και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.
Μέχρι τότε θα περιμένουμε, θα κοιτάμε τα εκθαμβωτικά φώτα του λιμανιού και με την ευκαιρία θα διαβάσουμε και ένα παλιό παραμύθι που λέει τι έγινε όταν το Φως ερωτεύτηκε τη Φωτιά.

51 σχόλια:

  1. το πρωτοσέλιδο του εμπρος για την αδιαφορία του Ράπτη για την παιδική χορωδία του έβγαλε τον γκάγκστερ από μέσα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Ράπτης κάνει καλά τη δουλειά του και μπορεί να τους ελέγχει όλους, αυτός δεν είναι πουθενά μπλεγμένος με αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιοι ειναι μπλεγμενοι σε αμαρτωλες αναθεσεις? Οι πρωην μονο? Η μηπως και οι νυν. Κι αν και πρωην και νυν αποδειχτουν αμφοτεροι ψιλομπλεγμενοι οι απλοι πολιτες που κανουν το σκ.... τους παξιμαδι τι πρεπει να κανουν? Πως πρεπει να αντιδρασουν? Με κεσεδακια προβιου γιαουρτιου η με τιποτα πιο βαρυ? Ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φοβαμαι τιποτα. Εχουμε τον Καρακωστα που ελεγχει την νομιμοτητα σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία. Το εμπρός αποδεικνύεται πως πήρε 5-10 χιλιάρικα παραπάνω απ' όσα δικαιούταν. Και τι έγινε ορε παιδιά? Πιστεύετε ότι ανακαλύψατε τη μπαρουτόσκονη? Η μήπως πιστεύετε ότι τσακίσατε τη ντόπια διαπλοκή? Κρατηθείτε παιδιά! Σιγά τα ωα!Κρατηθείτε σέρλοκ χολμς. Κρατηθείτε γερά μη και πέσετε από την πολύ επιτυχία! Ρε σεις κόψτε τις μα.... κοιτάξτε να πάτε τη πόλη μπροστά και πάψτε να ψειρίζετε τη μαιμού. Αιντε λοιπόν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ράπτης ξεχωρίζει, υπερασπίζεται τα συμφέροντα του δήμου, όχι τα δικά του, εθελοντής είναι ούτε μισθό αντιδημάρχου δεν παίρνει. Δεν διστάζει να μιλήσει και για τα λάθη της ομάδας του. Περιμένουμε και άλλες αποκαλύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλοί εθελοντές μαζεύτηκαν...4 αντιδήμαρχοι πληρώνονται και 2 είναι χωρίς μισθό. Συμφώνησαν να πληρώνεται ο Κοτσανάς (άνεργος ήταν), ο Πολονύφης (ελέγχει τον Γαλατά), και ο Καρακώστας με τον Σύψα (ο μισθός τους στα σχολεία ήταν μικρότερος του αντιδημάρχου). Δεν χώραγε να πάρει μισθό ο Ράπτης, και ας αφήσει τους εθελοντισμούς στην μπάντα

      Διαγραφή
    2. Γιάννη και Κώστα μάλλον τους δικούς σας τσούζουν τα καμώματα όχι την Μαρία. Φροντίστε για αυτούς που ετοιμάζουν τα ξίφη και τα σπαθιά

      Διαγραφή
    3. Το τελευταίο ανέκδοτο. Ο Πολονύφης ελέγχει τον Γαλατά!!!!!!!!!!! Για ξανασκέψου τη μαλ...κία που αμόλησες!!!

      Διαγραφή
    4. Ένας τελικά αποδείχτηκε ποιο έξυπνος από ολους ο Νουλας, Δεν εκλέχτηκε και εξαφάνισε την Σμπουκη. Παίρνει τον μισθο του από τον δημο σαν προεδρος κανονικα και μπορει και ανακατεύει την σουπα, Για πάρτη του ο δήμαρχος εφερε τροπολογια να του βγάλει μισθο και το εκανε . Ενώ τοσα χρονια κανενας προεδρος της ΚΕΔΝ δεν πληρωνόντανε.

      Διαγραφή
  7. Θα άφηνε ο Δήμαρχος τον Ράπτη χωρίς μισθό και να τον δώσει στον Πολονύφη, αν δεν συμφωνούσε ο ίδιος Ράπτης; Το πρωτοκλασάτο στέλεχος άμισθο και μισθό στον τελευταίο; Χαλαρώστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιος ειναι ο πολονυφης ρε παλληκαρια ??????????????? νταλαβεριτζης στο Γαλατα?????? και που ειναι ο γαλατας?????α ρε κατακαημενη ναυπακτος τι σου μελλε! αυτος που συνελαβε το σχεδιο καλικρατη ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ..... δε προκειται!!!!! να τον προτεινουμε για καποιο πανευρωπαικο βραβειο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μοναδικος που δεν πληρώνετε είναι ο Ραπτης ,Ολοι οι αλλοι είναι έμμισθοι και να μην κρυβόμαστε πισω από το δάκτυλο μας. Και ο Ραπτης είναι ο μοναδικος που η διοίκηση του είναι υπερ του δημου και χωρις μισθο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας κομπλεξικος απατεωνακος ειναι ο Ραπτης.. Φρου φρου κι αρωματα, δηθεν σοβαροτητα και περισκεψη.. Ας ειναι καλα αυτοι που τον ψηφισαν.. Αλλα τι να περιμενεις απο ενα λαό ο οποιος ψηφιζει την πρωτη φορα Τσιπρα για να σκισει το μνημονιο και δευτερη φορα για να εφαρμοσει το τριτο μνημονιο.. Στο Ραπτη θα κόλωνε.. Κριμα για τον τοπο.................

      Διαγραφή
    2. Μεγαλύτερος όμως απατεώνας είναι ο Καρακώκος, με το δήθεν αριστερίστικο προφίλ και τη νοοτροπία κηφήνα και κοπριάς, με τους 4 ειδικούς συνεργάτες και την στήριξη του μπάρμπα, έχει φτάσει στον πάτο την πολεοδομία... Που διορίστηκε με πλαστά χαρτιά και παριστάνει τον τιμητή της κοινωνίας.. Κρίμα δυό φορές για τον τόπο.................

      Διαγραφή
    3. ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (λεμε τωρα!) ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ...Α ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Δεν τα ξεραμε αυτά και το παιζει διάνοια τσιγαρο, αερα , και φούμαρα και καλα κανει ας μην ηταν ο ΘΕΙΟΣ με τους 4 ιδ.συνεργατες (ολοι δικη του για παρτη του ) και μετα θελει να διοικήσει και το κανει μια και ο θειος δεν υπαρχει δυστυχώς.

      Διαγραφή
  10. Είναι αδύνατο να είπε ο Ράπτης πως ο δήμαρχος ζημιώνει το δήμο όσο και οι προηγούμενοι.Το θέμα είναι σοβαρό για να αμολάτε τέτοιες αρλούμπες κύριοι βλόγερς. Μαζευτείτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάλι, το Τάκη σκέφτομαι, έναν τίμιο άνθρωπο με καλές προθέσεις καθαρό σαν γάργαρο νερό υπεράνω κάθε υποψίας φοβάμαι πως έπλεξε άσχημα. Πέντε έξι μικρού διαμετρήματος του κάνουν τη ζωή ποδήλατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω πιστεύω πως και ο ιδιος ο Δήμαρχος εχει το ιδιο μετρο αναστήματός με ολους. Για χαζος δεν μου φαινετε η πορεία τις ζωης του δεν δείχνει κατι τετειο .Μήπως αυτος κρύβετε πισω από τους αλλους (τους κακους)για να μην του χαλάσει η εικόνας και το παίζει Καλούλης και αδύναμος. Μήπως είναι ολοι ίδιοι;;;;;;;;;;;;;; λεω εγω τωρα μήπως μας δουλεύει ολους.

      Διαγραφή
    2. Αφού ο δήμαρχος μετράει το ίδιο ανάστημα με τους υπόλοιπους έξι φαντάζομαι πως όποιος και να μπαινε επικεφαλής το ίδιο θαταν. Εε? Τσ τσ τσ τσ.... άλλαξε πλευρό φίλε κι όταν ξυπνήσεις τα λέμε

      Διαγραφή
    3. δηλαδή με επικεφαλής τον Πολονύφη θα έχανε πάλι ο Μπουλές; Αν θέλεις την άποψή μου, ΝΑΙ θα έχανε πάλι, αλλά με μικρότερη διαφορά βέβαια!

      Διαγραφή
    4. Τελικά εμεις τη θέλουμε έναν καλο σαν χαρακτήρα η έναν καλο να μπορει να διοικήσει και να βαζει τα πραγματα στην θεση τους .Και φυσικα να διοικείει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι Κ-Κ-Κ. Για αυτή την διοίκηση καλος είναι και ο Πολονυφης , γιατι όχι θα είναι δημαρχοι ολοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

      Διαγραφή
    5. Νο 1. Πριν φτάσεις στο αν ο Πολονύφης θα κέρδιζε το Μπουλέ, αναλογίσου το εξής: Θα μπορούσε (άμποτες) ο Χ Πολονύφης να "κουλαντρίσει" υποψηφίους όπως οι Κοτρωνιάς, Κοτσανάς κλπ,κλπ....? (Ούτε να το σκεφτείς...λέω εγώ ) Πρωτίστως, από εκεί ξεκίνα την ανάλυση. Σκέψου δηλαδή, πως ο Τάκης, ήταν ο ένας (και μοναδικός) που υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες μπορούσε να συμμαζέψει τους "ασυμμάζευτους κοινοτάρχες", να "τρέξει" μαζί τους, να εκλεγεί και (στη τελική) να τους κάνει αντιδημάρχους. Αλλέως πως αγαπητέ, και συ και αυτοί....χαιρέτα μας τον πλάτανο και τις κρύες βρυσούλες.... Όταν το κατανοήσεις, μπορούμε να συζητήσουμε για εκλογές.

      Νο2. Είναι αδύνατο, να δύναται να ασκήσει διοίκηση ο κοινοτάρχης φροντιστής Νταουσάνης όπως, επίσης, και ο άπειρος φαρμακοποιός Παπαθανάσης και....να μην δύναται να ασκήσει ένας καινοτόμος επιχειρηματίας όπως ο Τάκης, που πρώτος απ' όλους κατόρθωσε να οργανώσει το πλέον πρότυπο φροντιστήριο έβερ. Δεν είναι καλούλης. Είναι καλός και δυστυχώς ανεκτικός. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί λάθος. Θαπρεπε να "κόβει κώλους"....για να καταλάβουν οι υπόλοιποι έξι τι εστί πολιτική..

      Διαγραφή
    6. No2 ετσι μπραβο !!!!!!!!συμφωνώ αλλα μετα ξυπνήσαμε ..........

      Διαγραφή
    7. Νο2 ψάξε λίγο περισσότερο και λίγο πιο βαθιά το στήσιμο και τη λειτουργία της επιχείρησης Λουκόπουλου, το εργασιακό καθεστώς , και θα καταλάβεις τι παίζει και τι εστί καινοτόμος επιχειρηματίας και το πλέον πρότυπο φροντιστήριο έβερ

      Διαγραφή
    8. Εσύ 9,29, είτε είσαι μέλος του τάγματος των Ροδόσταυρων, είτε είσαι τζιμάνι του ΣΔΟΕ διαφορετικά, η τρανή σου (λέμε τώρα...) πληροφόρηση δεν εξηγείται. Αφού το λοιπόν γνωρίζεις τόσα πολλά, δε λες και σε μας τους μη γνωρίζοντες τι ακριβώς γνωρίζεις (και δεν εννοούμε τα λασπολογικά σούπα μούπες και τρία.... αυγά Τουρκίας) αλλά για το τι ουσιαστικό γνωρίζεις για το "έγκλημα". ΟΚ? Πρόσεξε όμως, αν για το "έγκλημα" δε γνωρίζεις τίποτα και απλά αμολάς παρόλες, τότε είσαι τενεκές τενεκεδένιος από μέταλλο ευτελέστατο. ΟΚ?

      Διαγραφή
  12. E!! όχι κι ο Καρακώκος μικρού διαμετρήματος! Να το πεις για Ράπτη, Κοτσανά και Κοτρωνιά τότε συμφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σημερινό εμπρός σε φουλ αντεπίθεση βγάζει δόντια. Προμηνύεται γερό ματς με σκελετούς καλά κρυμμένους στη ντουλάπα να αποκαλυπτοντσι. Θα χει ενδιαφέρον το ποιοι οφέλησαν και οφελήθηκσν ωφελήθηκαν από το εμπρός. Θα φανεί κι αν ότι λεγόταν για τη σχέση Μπουλέ-εμπρός ήταν αλήθεια η ήταν απλά λάσπη στον ανεμιστήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμπρος VS Ράπτη. Στάνταρ 2. Πάμε στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΩΣΤΟΣ!!!! Καλύτερα να τα βάλεις με το διάολο παρά με τον Ράπτη! Ρε Εμπρός δεν ήξερες, δεν ρώταγες τον Μπουλέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω ειμαι σιγουρος πως το ματς Ραπτης-εμπρος θα ληξει Χ. Θα πουν οι μεν, θα πει ο δε, στο τελος θα ηρεμησουν και....ολα καλα. Βαζω και στοιχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μαύρη δημοσιογραφία στη Ναύπακτο την ξεκίνησε ο Ράπτης σπιλώνοντας σπιλώνοντας άτομα, τώρα βέβαια του ράπτη δεν του αρέσει που το εμπρός συνεχίζει την δική του πολιτική στην εφημερίδα. Ράπτης = μηχανορραφίες Εμπρός= μηχανορραφίες

      Διαγραφή
  17. Για να καταλάβουμε τι καπνό φουμάρει η πόλη κάντε τη σύγκριση Ζιαμπάρα versus Σμπούκη! Η Σμπούκη στα "εντός" και σύντομα αντιδήμαρχος και η Ζιαμπάρα στα "εκτός" απέναντι σε αντιπάλους που δεν "παλεύονται". Η Σμπούκη χωρίς προηγούμενη θητεία και η Ζιαμπάρα με προηγούμενη θητεία στον πολιτισμό ( η καλύτερη ever αντιδήμαρχος πολιτισμού). Άδικη κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ever κοροιδευτικα μπορεις να αναφερεις τι εφταιαξε η ζιαμπαρα τοσα χρονια ?α ναι τη ''ζαρκαδουλα'' το ερωτικο καταφυγιο!

      Διαγραφή
    2. Για να μη μπω σε απαρίθμηση θα αναφέρω μόνο ένα. Επι αντιδημαρχίας της πραγματοποιήθηκε η καλύτερη αναπαράσταση που είδε ποτέ η πόλη.

      Διαγραφή
    3. τωρα το πετυχες...... και δεν εχεις και κατι αλλο να πεις!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Τι να πω ρε φιλε. Δες τώρα το δημοτικό συμβούλιο και θα καταλάβεις ότι μας κτβερνάει η πιο απολίτηιστη και αγράμματη δημοτική αρχή στη μεταπολίτευση.Μουλάρια γαιδούρια και μπλάρια...Τι να πω....

      Διαγραφή
    5. τα μπλάρια τα πέτχεις, τα ξέρουμι.

      Διαγραφή
  18. Γιατί κρίνεις τη Σμπούκη πριν την δείς. Άφησε πρώτα να δουλέψει στον Πολιτισμό και μετά τη συγκρίνεις με τη Ζαμπάρα. Νομίζω ότι θα εκπλαγείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θεά η Σμπούκη χθες. Μια ερώτηση έκανε και έβαλε φωτιές. Καλά το πάει μπαίνει στο παιχνίδι και ετοιμάζεται για αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΜΙΘΕΟΣ Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ!!!!!!!!ΣΦΙΧΤΚΕ ΣΦΙΧΤΚΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣ ΛΙΦΤΑ ΕΙΠΕ....ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΦΙΞΜΟ ΑΜΟΛΗΣΕ ΠΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΝ ΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΑΜΟΛΗΣΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;ΜΠΟΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ.ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΠΑΤΟΣ;;;

      Διαγραφή
    2. Mπραβο Αγγελικη καλα το πας!!!!!!.Αν και η Ζιαμπαρα χθες πέταξε το δηλητήριο της (είμαι η μοναδική γυναίκα που τοποθετούμε σε αυτό το συμβούλιο ) προσπαθώντας να σε σνομπάρει, έδειξες επίπεδο και την αγνόησες και να συνεχίσεις ετσι.Να ξερεις ότι εισαι πολύ ανώτερη της !!!!!!!!!!!.

      Διαγραφή
    3. Κρατήσου λόγο ρε φίλε, ένα τίποτα είναι η Σμπόυκη, απλά μέσα από τα δάνεια του ΟΕΚ πήρε ψήφους. Όχι και ικανή το τίποτα.

      Διαγραφή
  20. Μπραβο στην Αγγελικη! Μπραβο και στους υπολοιπους της ομαδας! Ολοι τιματε με το παραπανω το αξιωμα που σας αναθεσε ο λαος! Ειστε οι καλυτεροι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ακροδεξιά Σμπούκη, αντιδήμαρχος στη ΣΥΡΙΖΟενωτική πρωτοβουλία!!!! Ωχ! Ωχ! Ωχ αμάν, αμάν.... αμάν, αμάν, αμάν!! Να το δούμε κι αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση...θα χάσουμε ότι απόμεινε από τσερβέλο! Θα μου πείτε βέβαια, ότι εδώ κοτζάμ Τσίπρας πέταξε τη καφίγια και κατάπιε το κιπά! Δε θα καταπιούν οι ντοπιοΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τη Σμπούκη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεε οχι και ακροδεξια η Αγγελικη νομιζω το παρατραβιξατε πολυ.Ο ΑΓΓΕΛΟΣ του Τακη και της Ναυπακτου ειναι και θα γινει αντιδημαρχος γιατι το αξιζει.

      Διαγραφή
  22. Ανάψτε κανένα κεράκι στο Τάκη κύριοι κύριοι αντιδήμαρχοι & λοιποί ενωτικάριοι. άνευ Τάκη θα το είχατε κάνει..... τσ' Νεας δημοκρατίας. τόσοοοοσο συναδελφομένη είναι η ομάδα σας που όλη η πόλη έχει να το λέει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή