Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μια παρέα γίναμε όλοι εδώ στον Έπαχτο



Τα κονταροχτυπήματα και οι βολές του ενός εναντίον του άλλου δίνουν και παίρνουν αυτές τις μέρες.
Μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί που δεν θέλουν τα  μνημόνια, μόνο βαριές συμφωνίες  υπογράφουν από κοινού, χτυπούν ο ένας τον άλλον, βγάζοντας ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα ζητώντας ψήφο για την πάρτη τους  και λέγοντας σε όλους τους τόνους ότι δεν θα συνεργαστούν μετά τις εκλογές.
Μόνο εδώ στον Έπαχτο πάνε όλοι παρέα.
Ο Καρακώστας, ο μεγάλος επαναστάτης, που έσκιζε τα μνημόνια και έκλεινε τις γέφυρες και ζητούσε να απαγορευτεί η είσοδος στο Δήμο όλων των εκπροσώπων των μνημονίων , παρέστη στην τελετή υποδοχής του κ. Μεϊμαράκη στο γραφείο του Δημάρχου.
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί!

11 σχόλια:

  1. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ηταν ο Καρακώστας ο επαναστατης (λέμε τώρα), ο "αντιμνημονιακός" να διαμαρτυρηθεί στον μπάρμπα του για την υποδοχή του μνημονιακού Μειμαράκη στο δημαρχείο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μη τι άλλο ο Τσίπρας έκανε μόδα την αγραβατωσια.
    Μέχρι και ο Κένταυρος Μεϊμαράκη ς τη ξέχασε!
    Ο αντί μνημονικός Καρακώστας έκοβε βόλτες αποφεύγοντας τα φλας!!!!!!!!!
    Ο μπάρμπα Τάκης έσκισε από χαμόγελο και φιλοφρονησεις, ο ερμος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα να δεις χαρά όλα τα δεξιοκούταβα με τον Βαγγέλα. Τσίπρα θα ψηφίσουμε όχι επειδή μας αρέσει, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά τα δεξιοκούταβα πάλι στο προσκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dikio exeis file 11.31 xesmenoi apo xara einai . etoimoi na paroun tin exousia kai na mas paramy8iasoun me tin anaptyksi pou erxetai.
    okso re germanotsoliades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά ο Παπαθανάσης με ποιόν είναι με τη ΝΔ ή με τον Κουρουμπλή στο οποίο κατέληξε η σύζυγός του; Μήπως πιστεύει αυτά που έλεγε στενός του άνθρωπος ότι, οι αξίες αναγνωρίζονται και γιαυτό η μίνα είναι στον Κουρουμπλή; Α ρε φουκαράδες ΝΔημοκράτες εσύ τρέχετε κοντά του κι αυτός κάνει τις δουλίτσες του. Δεν βρέθηκε εκεί στο Δημαρχείο ένας να του πει τι δουλειά έχεις εσύ εδώ ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ο Παπαθανάσης με ποιόν είναι με τη ΝΔ ή με τον Κουρουμπλή στο οποίο κατέληξε η σύζυγός του; Μήπως πιστεύει αυτά που έλεγε στενός του άνθρωπος ότι, οι αξίες αναγνωρίζονται και γιαυτό η μίνα είναι στον Κουρουμπλή; Α ρε φουκαράδες ΝΔημοκράτες εσύ τρέχετε κοντά του κι αυτός κάνει τις δουλίτσες του. Δεν βρέθηκε εκεί στο Δημαρχείο ένας να του πει τι δουλειά έχεις εσύ εδώ ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως και ο Κοτρώνης δεν έγινε χορηγός και αυτής της εκδήλωσης; Παράσταση ήταν και αυτή και θέαμα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοτρώνης φιγουράρει για δήμαρχος εξαγοράζοντας προβολή με χορηγίες που δεν ξεπερνάνε το χιλιάρικο. Αν θέλει να κάνει έργο πραγματικό ας αυξήσει τους μισθούς στο εργοστάσιο του ή ας γίνει χορηγός στην αλκυόνη που κλείνει. αλλά εκεί θέλει χρήμα και δεν είναι και σωστό να γίνει προβολή γιατί θα κάνει μπαμ οτι το κάνει εκμεταλλευόμενος αδύναμους.

      Διαγραφή
    2. Εσύ έξυπνε τι χορηγία έκανες τελευταία;
      Αντί να του πείτε μπράβο δείχνετε τι λίγδες είστε

      Διαγραφή
    3. εγώ δεν θέλω να γίνω δήμαρχος για αυτό δεν εξαγοράζω με χορηγίες προβολή και θαυμαστές. Αν το κάνει γιατί είναι μεγαλόψυχος ας αναλάβει όλα τα έξοδα της αλκυόνης σαν άνθρωπος της εκκλησίας που είναι.

      Διαγραφή