Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ναυμαχία και νταβαντζιλίκι!








Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 21ης Σεπτεμβρίου 2015, η δημοτική αρχή έφερε σε έκτακτη συνεδρίαση τις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου και την διοργάνωση των παζαριών.
Δύο κορυφαίες εκδηλώσεις που γνώριζαν από τον προηγούμενο χρόνο τις ακριβείς ημερομηνίες που θα γίνουν.
Επίσης, η δημοτική αρχή έφερε σε έκτακτο ΔΣ αναμόρφωση του προϋπολογισμού αποκρύπτοντας από όλους του συμβούλους της αντιπολίτευσης το είδος και το ποσό των αναμορφώσεων ακόμα και στη διάρκεια της συνεδρίασης.
Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Γιάννης Ράπτης κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι σε προηγούμενες επισκέψεις στην Ιταλία εκπροσώπων του Δήμου κάποιος παρίστανε το Δήμαρχο, γεγονός που μείωσε την αξιοπιστία του Δήμου που αυτός και η σημερινή δημοτική αρχή προσπαθεί να επανακτήσουν!!!
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Μπουλές ζήτησε επίμονα από τον αντιδήμαρχο να κατονομάσει αυτόν που έκανε αντιποίηση αρχής για να μην πλανάται σε βάρος αθώων η κατηγορία. Ο κ. Ράπτης αρνήθηκε να πει όνομα και παρέπεμπε να ρωτήσουμε του Ιταλούς όταν θα έλθουν στη Ναύπακτο!!!
Στη συνέχεια ο κ. Μπουλές ζήτησε την παρέμβαση του δημάρχου για να ξεκαθαρισθεί το θέμα διαφορετικά, όπως τόνισε, θα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση η παράταξη της ΑΔΚΝ.
Για μία ακόμα φορά, ο δήμαρχος κ. Τάκης Λουκόπουλος παρέμεινε απλός θεατής.
Οι σύμβουλοι της ΑΔΝΚ απεχώρησαν από τη συνεδρίαση για να ακούσουν από τον πρόεδρο του Δ.Σ  κ. Γιώργο Σιαμαντά εκφράσεις για νταβατζήδες και τραμπούκους, που προσβάλουν τη συμπολίτευση αλλά και την αντιπολίτευση.
Περισσότερο δε προσβάλουν όλους εκείνους τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο, αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους, που ομόφωνα τον επέλεξαν για την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Οι συμπεριφορές, που μόνο σε υπόκοσμο συναντώνται, συνεχίστηκαν και εκτός της αίθουσας του Δ.Σ,  με τον αντιδήμαρχο κ. Θωμά Κοτρωνιά μπροστά σε δημοτικούς συμβούλους και πολίτες, να εκστομίζει αχαρακτήριστες εκφράσεις σε βάρος της δημοτικής συμβούλου κας Μαρίας Ζιαμπάρα.
Είναι ξεκάθαρο πως, με ευθύνη του Δημάρχου κ. Λουκόπουλου και του Προέδρου κ. Σιαμαντά πλήττεται για πολλοστή φορά το κύρος του δημοτικού συμβουλίου, με τους πολίτες να έχουν γυρίσει την πλάτη στο κορυφαίο όργανο του Δήμου.
Είναι επίσης ξεκάθαρο πως η δημοτική αρχή έχει χάσει τον έλεγχο του Δήμου και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να καλύψει την ανεπάρκειά της.
Οι τραμπουκισμοί και οι νταβατζήδες χαρακτηρίζουν μέλη της δημοτικής αρχής, με τις συμπεριφορές τους στο παρελθόν αυτό να καταγράφουν.                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

62 σχόλια:

  1. Ο μόνος τραμπούκος και νταβατζής είναιη Μαρία η Ζιαμπάρα , δεν έχει με τι να ασχοληθεί η γυναίκα και κάθε τρεις και λίγο καθεται συντάσει αηδίες μόνη της και τις ανεβάζει. Εεεε τι να κάνει και αυτή? Ήμαρτον όμως πότε θα ανεβάσετε τίποτα πιο αξιόλογο? Βαρεθήκαμε Ζιαμπάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι και ο Καρανικόλας που από την αρχή στήριζε την παράταξἠ σας και έκανε τα στραβά μάτια και που ποτέ δεν αναγνώρισε την ανωτερότητα του Μπουλέ, αυτή τη φορά καταδίκασε τον τραμπουκισμό του Σιαμαντά και σας άδειασε κανονικά. Οπότε μην παιδεύεστε προσπαθώντας να κάνετε το μαύρο άσπρο.

      Διαγραφή
    2. αν τοκανε αυτο ο καρανικολας χεστηκε η φοραδα

      Διαγραφή
    3. Μειωστε τον μισθο του...

      Διαγραφή
  2. Καλά ότι ο αρχιτραμπούκος -καθυστερημένος - αρχινταβαντζης Μπουλές θα χαρακτήιζε τον Τάκη και τους υπόλοιπους εκει μέσα με εκφράσεις που μόνο στον ίδιο και στην γκομενά του αρμόζουν τους κάνουν να φαίνονται και τους δύο ακόμα πιο αρχιτραμπούκους - καθυστερημένους - αρχινταβαντζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιοί είναι οι τραμπούκοι_ βλέπε Κοτσανα Σιαμαντα_ και ξεχωρίζει τα παιδάκια τα καλά..
      Ο μπάρμπα Τάκης δε ξέρω αν καταλαμβάνει....

      Διαγραφή
    2. ο μπαρμπα Τάκης δεν καταλαβαίνει γενικώς

      Διαγραφή
  3. Ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ;; ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει αποδειξει ο Λουκοπουλος τοσα χρονια ΠΟΙΟΣ ειναι ...,ΒΛΑΚΑΣ εισαι εσυ κυρα που το γραφεις

      Διαγραφή
    2. εσύ κυρά μου 1:28 μ.μ. άσε τι έχει κάνει ο Λουκόπουλος τόσα χρόνια ως ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. το θέμα είναι αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ, να πάρει θέση για τα προβλήματα του δήμου και να δώσει λύση σε αυτά, και επιτέλους να επιβληθεί στους τραμπούκους της παράταξης του που τον κάνουν ότι θέλουν. επομένως λοιπόν μην προσπαθείς να μας πείσεις για τις ικανότητες του Τάκη σου χωρίς να λες κουβέντα για το τι έχει κάνει τώρα ως δήμαρχος.

      Διαγραφή
    3. Σχολιαζει και η γεωργια σ' αυτο το μπλογκ;

      Διαγραφή
    4. Γεωργια δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα ο Τακης δε νογαει ντιπ απο αυτοδιοικηση.. Δεν ειναι και πολυ εξυπνος, ειναι και λιγακι κομπλεξικος... Τελοσπαντων τον επνιξες τον ανθρωπο εσυ κι ο Καρακωστας..

      Διαγραφή
  4. Γ.Στραβοδήμος (Ορκωτός λογιστής):Τα οικονομικά στοιχεία του δήμου Ναυπακτίας για τη χρήση του 2014 είναι σχεδόν άριστα.

    https://www.youtube.com/watch?t=314&v=ZO2EL-0PyBY

    Κι οποιος καταλαβαινει, καταλαβαινει..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σπιτι στον πλατανιτη== στραβοδημος www ,srtavomara

      Διαγραφή
    2. Τον Στραβοδήμο τον διάλεξαν ορκωτό λογιστή ο Τάκης και οι σύμβουλοι του. Και είπε αυτά που βρήκε, έναν άριστα οργανωμένο δήμο, από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Τα είπε ο δικός τους ορκωτός λογιστής και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο γιατί αυτή είναι η δουλειά του και έχει ευθύνη για αυτά που λέει και υπογράφει. Αυτή η άριστη λειτουργία του δήμου δεν θα υπήρχε και δεν θα την έβρισκε ο Τάκης μαζί με αυτούς που μας φόρτωσε, αν οι προηγούμενοι δεν ήταν καλοί, εργατικοί και πεντακάθαροι.

      Διαγραφή
  5. Aπαραδεκτω να συμβαινουν αυτα στο Δ.Σ Η σταση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ειναι και σταση μαέστρου κατα τα λεγομενα του Καρακοκου...Απλα οι Ναυπάκτιοι πρεπει να μαθουν οτι δεν εχουν Δήμαρχο για 5 χρόνια....Κανονικα θα επρεπε να στείλει τον Πρόεδρο του Δ.Σ στο σπίτι του,και να μην το παιζει μουγκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλυτερα να εχεις δημαρχο να μη μιλαει παρα να ειναι λαμογιο

      Διαγραφή
    2. γιατί να μιλήσει; αφού έχει τους τραμπούκους της παράταξης του να αλωνίζουν. Αυτός δεν τολμάει να μιλήσει, ούτε και ξέρει κιόλας.

      Διαγραφή
    3. δεν ειπες τιποτα για το'λαμογιο''.....

      Διαγραφή
    4. δεν πιστεύει κανείς ότι είναι λαμόγιο ο Τακης. πάντως ανικανος και άσχετος είναι σιγουρα

      Διαγραφή
    5. αλλος ειναι λαμογιο σιγουρα ..ο ''σχετικο'' και ''ικανος''....

      Διαγραφή
    6. Εγω δεν ξερω κανενα λαμογιο να αφηνει οικονομικα σε αριστη κατασταση... (ο λογιστης που φερατε τα λεει αυτα).. Αν ηταν ετσι κ η χωρα θα ειχε καλυτερα οικονομικα με τα λαμογια που την κυβερνουν..

      Διαγραφή
    7. Για πες μας εσύ που γνωρίζεις το προφίλ των λαμόγιων, Πως έκανε το σπίτι η Ζαμπάρα, πως συντηρείται και πόσα έκλεψε ο Μπουλές από τον αδερφό του;

      Διαγραφή
    8. Μονο οταν μου εξηγησεις πως γινεται τα οικονομικα του δημου να ειναι σε αριστη κατασταση, συμφωνα με το λογιστη που επιλεξατε παντα..

      Διαγραφή
    9. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ

      Διαγραφή
    10. Δεν απαντας γιδι... Εδω ειναι χαρτια.. Τα αμφισβητεις;

      Διαγραφή
    11. Τα "νόμιμα" χαρτιά και η ανίκητη βλακεία των νεοελλήνων, μας έφερε σ' αυτή τη κατάσταση στην Ελλάδα. Βέπε τη λίστα Λαγκάρντ και σύγκρινέ την με την υπόθεση αδερφοφαγίας του Μπουλέ (τι μας νοιάζει εμάς) καθώς και με το σπίτι και την συντήρισή του με τα τεράστια κοπρόσκυλα (τι μας ξανα-νοιάζει). Έτσι φτάσαμε εδώ και εσύ ακόμη μιλάς για "νόμιμα" χαρτιά"; Και βεβαίως τα αμφισβητεί κάθε σοβαρός πλέον, αλλά εσύ φαίνεται προέρχεσαι από τους "άλλους".

      Διαγραφή
    12. οποιος τα αμφισβητει να τα παει στον εισαγγελεα.. Επιτελους να μπει μια σειρα σ΄ αυτον τον τοπο...

      Διαγραφή
    13. Αν δεν κάνω λάθος το θέμα Μπουλέ είναι στον εισαγγελέα. Μη βιάζεσαι θα ακούσεις και την καμπάνα, γιατί τον κλέφτη και τον ψεύτη αρκετά τον ανεχτήκαμε.

      Διαγραφή
    14. o Μπουλες δεν αμφισβητει οτι παρεδωσε το δημο σε αριστη οικονομικη κατασταση.. αλλοι το αμφισβητουν...

      Διαγραφή
  6. Τελικα ποιος ηταν ο αδελφος αντιδημαρχου που παρίστανε τον Δημαρχο στη Μεσινα της Ιταλιας μας το ειπαν ; δεν ακουσα κανενα ονομα μηπως ξέρετε εσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Ρωτάς τους βλάχους για γεγονότα της πόλης!

      Διαγραφή
    3. πες μας εσύ 2:18 μ.μ. που θυμασαι καλά τα ονόματα άμα εχεις τα κότσια

      Διαγραφή
    4. καιρός στην Ναύπακτο να κυκλοφορήσει μια εφημερίδα τύπου εσπρέσο. Με την ανάγκη που έχουν οι σκατόβλαχοι για κουτσομπολιό, θα γίνει ανάρπαστη!!

      Διαγραφή
    5. ΚΟΤΣΙΑ 4,14 ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΟΥΜΙ.
      ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.

      Διαγραφή
    6. ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;;; ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΛΠ;; Η ΔΟΜΗ Ή Η ΜΑΡΙΑ;;;

      Διαγραφή
  7. Καλα ο Καρακωστας ψηφισε ναι στη λαμογιά του Γιαννακη προχτες σο συμβουλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν η Δημοτική Αρχή δεν ήθελε κουτσομπολιό ας μην το ανέφερε.Για ποιο λόγο το έκανε?Μήπως για να καλύψει την ανεπάρκειά της? Ο Δήμαρχος ως η ανώτατη αρχή της πόλης όφειλε να το αποτρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έγραφε ο αντιτσούμας (που μας λέιπει) για τις εκδηλώσεις για την Ναυμαχία.
    Η όψιμη καθολική οπερέτα του δυτικού Lepanto, με μασκαράδες δόγηδες και κομπάρσους λακέδες, προς τέρψιν των -μες τη καλή χαρά- κομπαζόντων κρατικοδίαιτων, αργόσχολων "επισήμων" και δέκα προνομιούχων μαγαζιών. Εμείς οι υπόλοιποι βουβοί και άλαλοι παρακολουθούμε με ορθόδοξη ευλάβεια, τη μάσα τους και το σκοτεινό -σαν την ψυχή τους- μέλλον μας. Για τα συμφέροντα των δόγηδων του 1571 οι Έλληνες δούλοι συνεισφέραμε μια θάλασσα αίματος, ενώ οι σημερινοί μασκαράδες ευρωπαίοι αφέντες, ζητούν και το δικό μας.
    Ράπτη, αν έχεις κότσια τελείωσέ την αυτήν την ευρωβόρα μαλακία. Αντικατέστησέ την με άλλες ισοδύναμες εκδηλώσεις που ξέρουμε ότι είσαι ικανός να βρείς. Θα σε ευγνωμονεί η πόλη για πάντα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα που μου τι θύμησες χρειαζόμαστε ενα αντιτσουμα να γελάσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πράγματι. Ο αντιτσούμας το γνωστό γελοίο μπλόγκ έβγαζε και γέλιο και γελοιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε παλιαδερφαρες δημοσιογραφος χωρις ονομα δεν υπαρχει,μονο πουτανακια του μπουλε μπορειτε να λεγεστε . ο πουσταρας που υμνειτε ειναι τοσο πιθανο να μην εκλεψε οσο και εσεις να βαλετε ονοματακι απο κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TA OIKONOMIKA TOY ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΤΑΚΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΚΟ ΗΤΑΝ ΑΑΑΑΡΡΡΡΙΙΙΙΣΣΣΣΤΤΤΤΑΑΑ....ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΙΔΑΡΑ 9.07 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΛΟΥΠΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ.ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΦΙΞΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ.ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aν περάσετε από το λιμάνι θα δείτε τα νέα φωτιστικά που τοποθετούνται γύρω στο μεντένι.Απορώ αυτός είναι ο σωστός φωτισμός των μνημείων? Η αρχαιολογία,το υπουργείο πολιτισμού,έχει εγκρίνει αυτή την ακαλαίσθητη παράταξη φωτιστικών σωμάτων? Να κάνουμε έργα σεβόμενοι το μνημείο και έχοντας αισθητική.Ο σύλλογος αρχιτεκτόνων τι κάνει,γιατί δεν παίρνει θέση.Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει μια άποψη,εξάλλου λένε ότι έχει συνεργασία με τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συλλογος αρχιτεκτονων τι εκανε οταν η ψανη και το γριμποβο γινοταν φυτωριο πολυκατοικιων; Αλλα τι να πεις; Αλλες εποχες τοτε. Η μασα ηταν καλη τοτε για ολους.

      Διαγραφή
  15. Σωστός φωτισμός; ακαλαίσθητα; σεβασμός στο μνημείο; αισθητική; ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΙΣ; Τελικά εκτός από εμπαθής πρέπει να είσαι βλάχος και μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο μπουλες ξεφτιλιστηκε παλι πριν λιγο στη βαρια .εφερε τη αστυνομία γθα να σταματησει το συνεργειο του κοτσανα που προσπαθούσε να μην πλημμυρίσουν τα σπιτια τησ περιοχής.
    Αν πλημμυριζαν θα τον ελεγε αχρηστο τωρα που φρόντισε για αυτο εφερε την αστυνομία. Ο μαλακας ποσο ξεφτιλας πιαααα.
    Ελεος αρπακτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θεωρουσα εξυπνο ανθρωπο αλλα τελικα εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Με τις βλακειες του κανει ηρωα τον αλλο πανιβλακα τον Ανδρεα. Μαλλον του επεσε βαρυα η αντιπολιτευση. Γιαννακη χαλαρωσε γιατι δεν την βγαζεις για αλλα 4 χρονακια.

      Διαγραφή
    2. το παιζει φωτογραφος στη βροχη ? που δουλευει ο μπουλες?για τι πληρωνεται απο το κρατος? εικοσι χρονια να τρως χωρις να δουλευεις δεν χρειαζεται εξυπναδα. πεντε πραγματα για το δημο και χαζος να εισαι τα μαθαινεις.

      Διαγραφή
    3. http://www.nafpaktianews.gr/%CE%91-%CE%94-%CE%9A-%CE%9D-%CE%A4%CE%B1-%CF%88%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF-%CE%9B%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%83%CE%B1-%CE%B4/

      Διαγραφή
  17. Είμαι Ναυπάκτιος και δεν ανησυχώ ,όπως είπε ,ο Δήμαρχος,Κοτσανά έχω έναν δρόμο,χαρακτηρισμένο και αδιάνοιχτο, περιμένω να τον ανοίξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ορε παιδια τι παθατε και πατε μοκο για τα φωτα στο λινανι. εσεις που ειχατε καταπιει τη γλιστριδα.σας ετσουξε που μικροι μεγαλοι στη πολη καταενθουσιατηκαν. δε πειραζει θα σας περασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΠΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΥ ΤΑ.ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ.Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑΣ ΝΑ ΒΕΛΟΝΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΙΑ.ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΠΑΕΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΑΛΗΝΗ ΖΗΤΑΣ.ΛΕΙΠΟΥΝ 5-6ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΙΚ.ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ.ΑΥΤΗ ΟΛΗ Η ΚΙΤΣΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ ΣΤΑ ΜΕΝΤΕΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ.ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΚΑΝΑ ΦΩΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΔΕΨΑΤΕ-ΞΕΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΟΥΡΙ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΥΤΟ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΚΩΚΟΣ.ΠΟΥΝΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΩΤΑ;;;

      Διαγραφή
  19. Μπηκα στο nafpaktianews να διαβασω τις ανακοινωσεις των παραταξεων για τη βαρια, αλλα τις εχουν θαψει και τις δυο... λετε να πηραν γραμμη απο πουθενα;;;;; τις χαλικοστρωσεις των αγροτικων δρομων της Χαλκειας τις ειχαν πρωτοσελιδο μια βδομαδα κατα την προηγουμενη δημοτικη περιοδο.... Που ειστε τωρα να γραψετε για ρουσφετια και εργολαβους ΚΥΡΙΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΥΝΤΟΥΣ ΑΠ' ΤΟΥ ΠΟΥΝΤΟΥ Τ' ΣΑΜΑ ΚΙ ΝΑ ΧΕΙ ΓΝΩΜ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΓΙΝΕ. ΟΙ ΜΙΜΙΤΑΚΙΩΤΕΣ Π' ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΑΝ ΝΑ ΖΓΩΣΝΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΖΙΖ ΟΥ ΜΟΥΚΑΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΑΝΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ!!. ΑΣΤΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ Π' ΞΕΡΣ ΚΙ ΑΠΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΙΟ ΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΜΙΜΙΤΑΚΙΩΤΗΣ-ΜΕΧΜΕΤΑΚΙΩΤΗΣ-ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΤΖΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΑΒΓΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΝΕ ΤΣ ΟΚΑΣ.ΣΕ ΠΙΟ ΧΟΥΡΙΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΙΖ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡ;;;ΙΓΩ ΣΤΟΥΝ ΕΠΑΧΤΟΥ.ΙΣΥ ΖΑΓΑΡ;;;ΠΟΥΝΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΣ Ο ΦΩΤΕΡΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο διαχειριστης δεν θα πει τη γνωμη του για την χτεσινοβραδυνη αναπαρασταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου Τάκη με το τσίρκο σου και τον ακροβάτη Γούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή