Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Απολογισμός και πολιτικός νανισμός


Μόνο διαπιστώσεις έκανε ο κ. δήμαρχος Ναυπακτίας κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα τον Απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής του αρχής.

Δεν είχε όμως το πολιτικό θάρρος να κάνει μια ακόμα διαπίστωση: ότι παρέλαβε έναν δήμο χωρίς ένα ευρώ χρέος, επιδεικνύοντας πολιτικό νανισμό!

Το βίντεο που ακολουθεί, απαντά σε όλες τις μισές αλήθειες και τα ψέματα που ειπώθηκαν κατά τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, από τον δήμαρχο κ. Τάκη Λουκόπουλο.

                                
                          

34 σχόλια:

  1. Πολύ καλή δουλειά μπράβο. Έτσι πρέπει για να ενημερώνεται ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς εξευτελίζετε ο Άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πιστευετε οτι με αυτες τις αναρτησεις θα πεισετε τους Ναυπακτιους να ψηφισουν γιαννη-μαρια..αχαχαχαχαχαχα τελειωσε η βουτα μεσα στο μελι ,πρεπει να κανετε κατι αλλο ,σας πηραν χαμπαρι ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνουν και τα βγάζουν στη φόρα για να μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια.
    Αυτός τελικά θα κρίνει αφου θα έχει άποψη γι αυτούς που τον κυβερνανε.
    Αν φαίνεται και βγάζει μάτι ή ασχετοσυνη του μπάρμπα Τάκη και ο λαϊκισμός και ή κωλοτουμπα, ας προσεχαμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο είναι από το NafpaktianewsΚόψατε το λογοτυπο.Παρακαλούμε να το επανατοποθετήσετε.Ευχαριστούμε....Η συντακτική ομάδα του Nafpaktianews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η συντακτικη ομαδα" χα χα χα. Καλα δεν υπαρχει αυτο.

      Διαγραφή
    2. Μπέρδεψαν το φουρνόξυλο με το μικρόφωνο οι πανήβλακες "δημοσιογράφοι" και έκαναν "συντακτική ομάδα"!!

      Διαγραφή
  6. Το βίντεο λέει την αλήθεια, αυτό είναι το σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ειστε; Συντακτικη ομαδα; Μαθετε πρωτα συντακτικο και σωστη ορθογραφια και μετα μιλατε.... Αν νομιζετε πως γραφοντας πεντε αρλουμπες γινατε και δημοσιογραφοι, ειστε πολυ γελασμενοι. Εκει που εχ@@αν οι δημοσιογραφοι φυτρωσατε εσεις... Τρεξτε στον Τακη να σας κοψει επιδομα.. Ξερετε εσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μπαρμπα Τακη γιατι δεν τους παιρνεις εναν ειδικο συνεργατη - φιλολογο (ξερεις εσυ απο τετοια) να τους διορθωνει τις κοτσανες που γραφουν και να τα ξεστραβωνει κιολας;;;
      Υποστηριξη με το αζημιωτο δηλαδη; Δωσε κατι παραπανω...

      Διαγραφή
  8. Καλα πιστευετε οτι υπαρχει πιθανοτητα να ξαναβγει δημαρχος ο μπουλες στη Ναυπακτο? Πιο πιθανο ειναι να παρει ελληνικη ομαδα το τσαμπιονς λιγκ , ξεχαστε το ..τσαμπα παλευετε ,κριθηκατε και απογοητευσατε στη Ναυπακτο ,δευτερη ευκαιρια δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα δεν ειναι αν θα ξαναβγει ο Μπουλες αλλα το να λεγεται η αληθεια την οποια οι της δημοτικης αρχης διαστρεβλωνουν και αποκρυπτουν.. Ασε τον Μπουλε να αντιπολιτευεται και κανε κριτικη στη δημοτικη αρχη που μας ''διοικει''..

      Διαγραφή
    2. τι σχεση εχει ο ''ξενος'' μπουλες με τη ναυπακτο ρε ασχετε? ο τσιπρας εχει πιθανοτητες να ξαναβλη αλλα ο μπουλες ΠΟΤΕ.........

      Διαγραφή
    3. 12.10 υποψιαζομαι οτι εισαι ο Λουκοπουλος.. δεν εξηγειται αλλιως τοσο αλλοπροσαλλη απαντηση

      Διαγραφή
    4. Ενώ η δική σου κυρία μου είναι σχετική με τι; Τα χρήματα ακόμα δεν τελείωσαν; Μα πόσα τέλος πάντων έφαγες και κάνεις σήμερα τον τιμητή των πάντων, όταν μιλάς για νανισμό; Για ποιους; Γιαυτούς που είχαν την τόλμη (μοναδική περίπτωση στα χρονικά της πόλης μας) να αρνηθούν τον μισθό τους; Δούλεψε λίγο να δείς πως βγαίνει το μεροκάματο και μετά πολιτικολόγα.

      Διαγραφή
    5. Ξεφτέρι εσύ πως τα ξέρεις.

      Διαγραφή
  9. Η Δημοτική αρχή αποτελεί μια μικρογραφία της κυβέρνησης Σύριζα που τους στήριξε.Εκλέχθηκαν λέγοντας ψέμματα στους πολίτες,γι αυτό και οι κωλοτούμπες είναι συνεχόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος έχει αρνηθεί τον μισθό του? Ο Δήμαρχος είναι ήδη συνταξιούχος από άλλο ταμείο και έπρεπε να επιλέξει από που θα αμοίβετε ,για όσο διάστημα είναι Δήμαρχος.Επέλεξε την σύνταξη από το ταμείο του.Δεν μπορούσε να παίρνει εκ του νόμου και τις δύο αμοιβές.Όσο για κάποιους αντιδημάρχους,εκ του νόμου πάλι έμμισθοι σε σύνολο έξι αντιδημάρχων είναι οι τέσσερις.Άρα το ότι διαδίδουν ότι δεν αμοίβονται είναι καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους και δημιουργία εντυπώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ΒΛΑΚΑ ο δημαρχος θα επαιρνε οχι μονο τη συνταξη αλλα και αλλα 2500 ευρω απο το δημο,

      Διαγραφή
    2. κοιτα να ενημερωθεις.. δεν ισχυει αυτο απο την προηουμενη περιοδο κιολας...

      Διαγραφή
    3. Πόσα ψέματα θα πείς ακόμα μωρή κυράτζα. Τα 2600 που είναι ο μισθός του δημάρχου είναι το ίδιο με τα 1100 που παίρνει σύνταξη από τον ΟΑΕΕ ο Τάκης. Τόσο εμπάθεια πιά; και ο Ράπτης που είναι αντιδήμαρχος και δουλεύει όσο όλοι εσείς πριν, το κάνει για λόγους επικοινωνιακούς και δημιουργία εντυπώσεων; Από σας δούλεψε κανείς αμισθί; Τόσο εμπαθής και μικρόψυχη πιά;

      Διαγραφή
    4. Ρε 12:59 (Γιαννάκη Ράπτη για να ακριβολογούμε) όχι και δουλεύει ο Ράπτης, αυτός είναι ο πλέον ανίδεος,

      Διαγραφή
    5. Για να λέμε την αλήθεια ο Ράπτης δεν εργάζεται αμισθί!!!!!! Μόνο επί τα Νταουσάνη πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται. Γιαννάκη ΔΕΤΑΠ Θυμάσαι;

      Διαγραφή
    6. κυρα μαριω- κυρα μαριω που ειναι η ουρα σου?

      Διαγραφή
    7. Απευθειας αναθεσεις στο φαρμακειο του Ραπτη για φαρμακα σε αγωνες των σχολειων. Α ρε παλιοξεφτιλες βοηθειστε κανα νεο παιδακι φαρμακοποιο και αφηστε τα φαγοποτια. Υπαρχει και το Διαυγεια και εκτιθεστε!

      Διαγραφή
  11. Φημες λενε οτι υπαρχουν αρκετα προβληματα στο εσωτερικο της ομαδας . Αν αληθευουν τοτε συντομα θα δουμε ωραια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα λέγατε και πέρισυ. Περισυνά ξηνά σταφύλλια.

      Διαγραφή
  12. Ο Τάκης είναι αλήθεια ότι δεν έχει ανάγκη τα λεφτά αφού έχει ξεζουμίσει με την παραπαιδεία τους περισσότερους από εμάς αλά όσα κερδίζει ο Δήμος από τη διαφορά μισθού αποζημίωσης τα χάνει πολλαπλάσια με τις ανεξέλεγκτες αναθέσεις των αντιδημάρχων και εντεταλμένων. Ο επί των οικονομικών Κοτρωνιάς το κατέχει το άθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσα δεν φτανει η μαριω τα κανει κεμασταρια.

      Διαγραφή
    2. αν σε ξεστραβωσε και μιλας ετσι ντροπη-ξεπεσμος!

      Διαγραφή
  13. Κατά την προηγουμενη δημοτικη περιοδο επισκεφτηκε το δημοτικο συμβουλιο ο τοτε υπουργος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μαριος Σιαλμας και οπως οφειλε, και θεσμικα, η δημοτικη αρχη τον δεχτηκε και συζητησε μαζι του.. Τοτε ο ''αριστερος'' Καρακωστας τον κηρυξε ανεπιθυμητο στο δήμο λογω του οτι ειχε ψηφισει τα μνημονια, και κατηγγειλε την δημοτικη αρχη Μπουλε ... Σήμερα,ο μπαρμπας του Τακης Λουκόπουλος δέχτηκε στο δημαρχειο τον προεδρο της Ν.Δ. Β. Μεϊμαρακη.. Δεν ειδαμε ομως καμια αντιδραση απο τον Καρακωστα ακομα.. Πιστευω οτι σιγουρα, και συντομως, θα κυκλοφορησει καποια ανακοινωση απο τον κ. Καρακωστα σε αγωνιστικους και αντιμνημονιακους τονους με την οποια θα καταγγελει τον μνημονιακο πλεον (αφου δεχτηκε τον προεδρο της Ν.Δ.) δημαρχο Λουκοπουλο γιατι τολμησε να αφησει τον Μεϊμαρακη να περασει την πορτα του δημαρχειου, και που φυσικα θα μας ανακοινωσει τι θα κανει απο και περα πολιτικα μιας και ο μπαρμπας του ο δήμαρχος του βγηκε μνημονιακος!
    Υ.Γ. Εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι! Με τον Καρακωκό αντισταση και παλη (... και παλι, και παλι, και παλι....) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή